"Véres kard" a Nemzeti (melyik nemzeti ugyan) Nyomi Irodán

Kiderült végre, mi a vád trágya. Az NNI-hez ISMERETLEN bejelentés alapján ezt a naplóbejegyzésem tette szóvá valami csicska, s annyira komolyan vették, hogy szinte már fáj a butaságuk, de azért dolgoznak rajta, mert látom, hogy az állomány ma megszólított része sem teljesen reménytelen, csak hát még más világban élnek, s csak remélni merem, hogy holnapra nem a másvilágra ébredve döbbennek rá, hogy tévedtek.
Nem az a baj, hogy nem értenek a joghoz sem a jogalkalmazók, hanem az a komolyabb baj, hogy nem értenek semmit abból, ami körülöttük zajlik, s nem is tudják, hogy nem tudják. Ezt az írásom pellengérezték ki:
„Véres kard
"Ha már csak annyit értem el, hogy megismerhettem ennyi önzetlen, becsületes magyar embert, már megérte ez az egész!” – ez a kijelentés tegnap hangzott el egyik sorstársunk szájából a kormányülésről hazafelé menet. Szívemből szól a gondolat, de tudom, hogy nem ennyi volt a dolgunk, mert most ugyan még tart a kegyelmi idő, a béke látszata, de már a gyülekező viharfelhők villámai bármikor lesújthatnak az érdemtelenekre. Nyugalom tölt el, mert látom, hogy van békés megoldásra lehetőség, csak nem erre a helyzetre. A mérleg nyelve átbillent és a béke csak a háború után jöhet el.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-12:53'38" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 96


Hozzászólás
tillati
júl. 28./13:37
Egy biztos...

Kész van minden, a jogos itéletvégrehajtásra,
reszkesetek egerek,Ti meg térjetek észhez " EMBEREK"


Összefogás
júl. 28./13:45
Ámen!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek.

mézesmózes
júl. 28./14:00
Na ezaztán a zörömhír: csak azért idéztek be szupenyomik, hogy előadást tartsál nekik és egyébként is készülnek elhagyni az országot és vele együtt a kis kecses tisztviselő nyögdíjjukat is (minek kicsinyeskedni, az élet egy nagy kaland!), hiszen jól tudják hogy külföldön tárt karokkal várják a volt magyar nyomozókat akik majd magyarul fogják kifaggatni a francia, olasz, német, angol stb maffiózókat a változatosság kedvéért. Remélem legalább, hogy csináltál a nyomikkal egy szuvenír fotót még mielőtt eldisszidálnak. Egyébként érdekes módon én is egy jó nagy kupac gyűlöletet és egyéb uszításokat látok abban a bizonyos szövegben, lehet hogy csak képzelődök? Imre, Imre, Te aztán mindig meg tudsz lepni hehe..

magyar sámán
júl. 28./14:05
Az országot hazaárulók vezetik - félre. Ez jogilag is tény.

A félre - vezetőknek nincs akaratuk a változtatásra, sőt minden igazságra törekvést elfojtanak, ellenségként tekintenek, semmissé tesznek. Ez más szóval diktatúrát jelent, ami nemzetellenes, népellenes, magyarellenes államforma. A hazaáruló diktátorok országellenes hozzáállása a jelenlegi jogi kereteken belül "szép szavakkal" nem változtatható meg, az ország ellen elkövetett hibákukat nem látják be, és nem is akarják jóvátenni, helyrehozni, sőt újabbakkal tetézik. Ez is tény.

Ekkor egy megoldás marad: FORRADALOM.

postaimre
júl. 28./14:06
Sajnos a magyar nem uszítható, mert nem itt tartanánk, bár az is igaz, hogy akkor Drazsénak is sikerült volna a cigány-magyar polgárháborút kirobbantani.
képzelődsz mózi, de ahogy a nyomozó lány is mondotta volt: "egyszer élünk"!

tillati
júl. 28./14:14
Az hogy mózi képzelődik nem újság, az "egyszer élünk" meg csak szerinte,
FORRADALOM...hát igen FORR A DALOM bizony!

mézesmózes
júl. 28./14:18
Ha akarsz egy kis pozitív szellemi töltést, Imre, akkor inkább ezt ajánlom, mint az ügyifogyi tömegmészárlási (rém)álmodozást: - Link - Szebb jövőt!

zsolt5000
júl. 28./14:21
Mézes Úrnak csak annyit : nagy kupacot amit látni vélt az írásban azt a mai hivatalos médiában és a különböző "nemzetmentő pártok" honlapjain találhatja meg.Attól hogy valami igaz még nem lesz uszító és gyűlöletkeltő.Egyébként biztos hallotta már azt a mondást hogy a magyar nem képes gyűlölni.( ez lassan már szállóige lett :)) )

keepfargo
júl. 28./14:22
"egyszer élünk"??? nem biztos...
a lélek az örökké él (emberi alakban, többször is)
az a nyomi-lány egyszer (akar)
s van aki egyszer sem (csak azt hiszi)(Lásd: "Van-e élet a halál elött?")

az ázsiaiak javarésze nemcsak hisz a reinkarnációban, hanem valósnak is éli meg
persze egy mózi-hitü csak heherészne ezen (is)..

T.B.Sz.
Istvan Lenard

fsavanyu
júl. 28./14:24
A Nagytakarításba bele tartozik a hazaárulók baszadékainak eltakarítása is. Nem maradhat egysem! Réka után szabadon. A Mózit is megkell vizsgálni. Harc? hát legyen harc! IMRE! Elismerésem az irásodhoz. ISTEN LEGYEN VELÜNK !

LEONIE
júl. 28./14:30
Na,ennek se lesz jó vége!

MAGYAROK,NYISSÁTOK KI A SZEMETEKET!
MAGYAR A MAGYART EL NEM HAGYHATJA!
Leonie

spartakusz
júl. 28./14:34
Sziasztok!

Elolvastam ezt az írásod is IMRE! - melyben leírtad megérzéseidet, gondolataidat, véleményedet, GONDOLATAIDDAL - VÉLEMÉNYEDDEL - általad vélt logikai sor rendbe raktad őket -

MI A HIBA? Ebbéli tevékenységet a törvény a jelenlegi is megengedi! Szabad gondolkodás és vélemény szabadságot ad a TÖRVÉNYÜK! MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK!

Ennek ellenére nem azt vizsgálták IGAZ E ? VALÓS E? AMIT LEÍRTÁL! Hanem MÁR HARMADJÁRA RABOSÍTOTTAK!

Na ez az amit nem értek! Miért rabosítottak? Miért nem azt vizsgálják igaz - e amit írtál? Valós tartalommal bír e, hogy van egy állam Izrael? Ha van - Milyen jogon avatkozik be más szuverén állam bel - kül stb. ügyeibe? A LISSZABONI SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELEN - arra ne hivatkozz - mert NEM MAGYAR KÖTÖTTE RATIFIKÁLTA AZAZ MAGYARUL NEM AZ ÍRTA ALÁ HANEM IDEGEN ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRA TÖRTÉNETESEN IZRAEL ÁLLAMPOLGÁR!

SPARTAKUSZ ÜZENETE ÉS BE LÁTÁSA A FENTIEK nektek csak közvetítem, "...jaj annak, ha eljön az idő aki a magyarok ellenében tett vagy elmulasztott tenni érdekében ..."

ÁLDÁS!

keepfargo
júl. 28./14:35
mézes-mázos-mózes
Nem értem, hogy Imre hogyan, mivel lepett meg téged. Azért nem értem, mert Imre -amióta én tudok róla- ugyanazt mondja. Az Igazat, ahogy ö látja - és ez egyre több embernek a látásmódjával valami gyanúsan nagy összhangot mutat (mai napság is) Lehet hogy ez neked még mindig meglepestést okoz?

keep far go
Istvan Lenard

JANI PAPA
júl. 28./14:40
Majd három hónap telt el a Véres kard megírása óta. A politikai helyzet még rosszabb lett, a megszállók és a kollaboránsok még többen vannak. Eltelt három hónap de azt hiszem nem hiába, egyre több Magyar eszmél, ébred fel Csipkerózsika álmából, és látja hogy a rendszer amit a zsidók diktálnak a Magyarság számára csak halált hoz! Három hónappal ezelőtt rohantam volna a golyózáporral szembe is, most a dolgokat szép csendben lesből intézném. A lehető legnagyobb csendben( azzal a csúzlival amit Nyilasfergeteg mutatott) mert ha hangos vagy hamar a célkeresztbe kerülsz! Ez nem azt jelenti hogy félek, nem rettegek a végzettől, hanem ott akarok lenni mikor akasszák a( elmebeteget) meg a többi kazárt!
Nem tudom miért de jó pár napja egy kis részlet ugrik be napjában többszőr is.

A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely,
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!

VARGA JÁNOSBarthezz
júl. 28./14:45
Imre!
Akkor hétvégén előadás?
(Elnézést az offért)

Nika
júl. 28./14:51
Sziasztok! JANI PAPA! A nagyapám életének is ez a 4 sor volt a vezérfonala. Nekem is az lett, és az is marad!

JANI PAPA
júl. 28./14:53
Keserű rabbi!
Pőrzsét kedvelem mint embert, de hibás lépés volt politikai pályára lépnie!


Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSMANOO
júl. 28./15:17
IGEN SZOMBATON RANDEVU ÜRES KÉZZEL KEVESEN ÉRKEZZÜNK TÚL MAGASAK A KŐLTSÉGEK MINDENKI EREJÉHEZ MÉRTEN


kerecsen
júl. 28./15:33
mózi, mózi, hát azért fizetted őket, hogy a lobogó mintájáról szájkaratézzanak?? nem tudtam, hogy ennyire megvezethető vagy.
Pont Pörzsét ajánlgatod?? Csekély értelmű labdarúgó(annak is gyengécske volt), ahol épp megfizetik oda fütyül... Az MSZP kampány-gyűléstől a Jobbikig, szép karrier...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

tillati
júl. 28./15:33
keepfargo

Imre beengedte a házába mózit, aztán úgy járt mint a farkas a kismalaccal ,ezért forog seggel mindenkire főleg Imrére , és jön belőle fodítva a szó állandóan, elfelejtette az egyenes beszédet.

kerecsen
júl. 28./15:39
móziiiiii!! eddig tartott amíg megszülték Kiss Róbert magánvéleményét??? A harmatgyenge felmagasztaló kifejezés... Nem kellene talán a semmit fényezgetni.
A záró mondat nagyon teccik!!!
Ha baj van, ott vagyunk!!
- Link -
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Tulius
júl. 28./15:44
Kígyóbotos!
Ezzel a reggelivel mekkora égést értek el megint a mózes 1-esek. Hiszek eggyel mit akarnak, tanítani a fiatalokat, még azt sem engedte a ,örömlány' középen hogy rendesen elmesélje mit ötlöttek ki a jobbiKosok. Láttam a du-i ismétlésben szerencsétlen Sándort. Bár fejjel a falnak rohannak, mintha csak vmi műbalhékon kéne csámcsognunk minden nap metroújság szinten, amivel minden reggel bekábítják a savanyúszürkéket, a metro utasait. Én régen utaztam már a föld alatt, mert ott nevetni csak a gúnyolódókat láttam. Pokol 1es szint. És sokak szerint ott a jó buli? Meg is érdemlik majd a rémálomhoz hasonló valóságot földi létük után.

Jani Papa
P90? Dragunov hangtompítóval, ha már észrevétlen akar maradni egy bokorral a fejeden.

Kitartás!

Tuli Honvéd
[ módosítva júl. 28./15:48 ]

Gelencsér
júl. 28./15:47
"inkább hős egy pillanatig mint rabszolga egy életen át" Ez igazán nemes dolog, de véleményem szerint természetesen egy fegyvergolyó a tarkóban sokkal kényelmesebb, mint kitartani és harcolni. Idézek olyanokat, amikkel inkább egyetértek: an "...Védelmezd hát magad, szegény magyar nép! Védelmezd magad, ten tűzhelyedet, gyermekeidet, elszántan, rettenthetetlenül: mint ahogy védelmeznéd magadat, midőn útonálló rablók támadnak meg.
Ha véded magad: nincs mitől félned, mert veled Isten és igazság. De ha magadat nem védelmezed: az Isten maga sem védelmez meg…”
Kossuth Lajos, 1848. szept. 23.

„Ma nem hősi halottakra van szükség, hanem élő hősökre.”

Ezt a bölcsességet Szálasi lopta valahonnan, de a mondanivaló semleges és igaz.Egyáltalán nem ennek a szivarnak az agyából pattant ki a szikra.

kerecsen
júl. 28./15:51
mózi, a kilépett tatabányai jobbik is poloska volt a kuruc szerint, de amikor Imre, Szöőr, szűrést ajánlott el lettek hajtva. Nem most kellene kapkodni, mert nem az a kérdés ki szállt ki(igaz, ezt sem az über okosok vették észre) hanem még mennyi maradt benn!!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

kerecsen
júl. 28./15:56
na, most akkor Imre a paranoiás vagy a kuruc info??
- Link -
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Összefogás
júl. 28./16:07
kerecsen: Jól beszélsz bocsi írsz!

Üdv:Mindenkinek!
Üdv mindenkinek.

JANI PAPA
júl. 28./16:11
Gelencsér!
Nem értem de nem is érdekel mit hadobálsz, Én nem írtam azt hogy Szálasi mondta vagy nem mondta. Nekem tetszik és kész! Ha valakinek a véleményére vagyok kíváncsi akkor megkérdezem Nyilasfergeteget az ő véleményére adok, és legalább ismerem is!
Ja Szálasi Imre rendes Magyar ember volt, a kisujja többet ért mint Apró Antal és elmebeteg családja!
Maradok tisztelettel:

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSbukovinai
júl. 28./16:18
Kerecsen : a Tatabányai fazon teljesen jókat beszél. Ilyenek kellenének a jobbikba SOK! Akik tudják használni az eszüket is.

Nem csak mennek előre, mert a vezér azt mondta...

Nekem szimpatikus ez a Pachl Tamás. Jó magyar ember. Persze a szekta-tagok köpködnek rá. És még mi vagyunk a szekta! Röhögnöm kell! Vagy inkább sírjak ?

bukovinai
júl. 28./16:22
Szálasi Imre ???? :-D

Szálasi Ferenc volt az UTOLSÓ IGAZI nemzet vezető. És azért, mert elfogadta a sorsát! Ez volt a sorsa, hogy vezesse a nemzetet és nem hátrált meg a bitófa árnyékában sem!

Kíváncsi volnék ma ki lenne képes erre - eddig úgy látom, hogy senki. De a helyzet még változhat...

Az lesz a Vezérünk, akinek a Hazája többet fog érni az életénél és a családja életénél. Én még egy ilyen embert se látok...

jano
júl. 28./16:22
Gelencsér
Óvatosan fogalmazz egy olyan emberről aki megőrizte a tartását az utolsó pillanatig.
Ő a magyar nemzet mártírja, csak még egy pár ilyen köcsög nem a megfelelő módon kezeli.
Bocs az offért.


JANI PAPA
júl. 28./16:40
Kedves Tulius!
Igazából nem szeretem a fegyvereket, de ez nagyon tetszik! Kíváncsi lennék hogy menyire bírja a harctéri gyűrődést?
Jano!
Az az igazság nem jártam még azon az oldalon amiről megtudnám mit írnak Szálasi Imréről. Majd alkalomadtán bekukkantok, remélem nem a bolsevikok zagyvaságait kell olvasnom! Négy hónapja internetezek, a sok adat néha már a fülemen jön ki! A győzelem után bőven lesz időm olvasgatni! És ami a lényeg, eltűnik a sok bolsevikzsidó!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSbbzsombor
júl. 28./16:46
mézesmázos
remélem a jó sorsom összehoz veled,hogy tudd hol a helyed a táplálékláncba

kerecsen
júl. 28./16:48
bukovinai, Pachl a pártokrácia és demokrácia kereteiben gondolkodik. semmi olyat nem mond, amit ne hallhatnánk BÁRMELYIK PÁRTTÓL. szóval, abban igaza van, hogy nem lehet a falnak rohanni fejjel, de a seggnyalás sem jobb mint az előző!! pedig tapasztalhatta az elmúlt 20 évben, hogy a lavírozás, pol.korrektkedés hova vezet. Határozottan, csak a nemzetet szem előtt tartva kell vezetni egy országot. Nem politizálni, lavírozni...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Tulius
júl. 28./17:03
Kedves Bukovinai!
Akkor ide figyelj. Se kutyám, se macskám csak az én édes HAZÁM!

Kedves Jani Papa!
Az jó hogy nem szereted őket, de a harcban megvéd, majd akkor megszereted, de a társadnál jobb fegyver úgysem lesz, ismétlem TÁRS(aid). A katonák azt mondják bírja a kicsike. Én azt hittem a gyorstüzelése miatt hamar túlmelegedhet, de a tárcsere 2x több időt vesz igénybe, mint egy jó Magyar AMD, és ezalatt lehül. Szerintem viszont 1000 tárat ha cserélsz, mivel felülről töltős, és rá kell csapni, hamar kikophat a tárfixálója.
Kitartás!

Tuli Honvéd

PARLAGFŰ
júl. 28./17:03
Uraim! a tárgyra! Hol az a sok gumicsirke? Próbáltam felgumizni a kakasom de nem kelt gumicsibém. Amúgy meg semmibe vesz benneteket az ellen, mert ha tisztelne a Bredokezredest küldi, vagy a Szilveszterstaniclit nem a nyálasmózest provokálni.
KLI
TÉRJETEK MEG őSEITEK HITÉRE, MERT A FEJSZE MÁR A FÁNAK GYÖKERÉRE TÉTETETT, S AZ A FA MELY NEM HOZ NEMES GYÜMÖLCSÖT TŰZRE VETTETIK

S.T.A.L.K.E.R
júl. 28./17:23
Keri, de azt se feledd, hogy a Jobbik 5 másodperc alatt lett egy baromi nagy országos szuperpárt s így elkerülhetetlen, hogy belekerüljön a búzába az ocsú. Anno a MIÉP-ben is voltak karrieristák, kalandorok. Most a fidesz megpróbálja a populista törvényhegyeivel kivenni a szelet a Jobbik vitorlájából. Ami nem fog sikerülni mivel a mindennapos CB-t nem lehet törvényileg, demokratikus úton lerendezni. Oda bizony furkósbot és géppuska kell. A Jobbik sikere ebben lesz.

"A világ valamennyi erdejében nincsen két egyforma fa. És nincsen két egyforma ember. Az egyenlőség természetellenes elméletét a gyöngék, a törpék és a tehetetlenek találták ki abból a célból, hogy saját színvonalukra kényszerítsék az erőset, a nagyot és a tehetségeset. Kísérletezhetnek vele ezer évig, akkor sem sikerül. A nagyból csak úgy csinálhatnak alacsonyat, ha levágják a fejét." - Wass Albert

S.T.A.L.K.E.R
júl. 28./17:27
Visszaolvastam. SZvsz nem gáz. A weblapon voltak ennél sokkal durvább, keményebb írások. Ez egy képzeletbeli vizionált jövőképnek is felfogható. Akárcsak a Jelenések Könyve. Tényleg nehéz megérteni, ezt csak az értheti meg aki igaz magyar és szereti Hazáját. Nem hiszem el, hogy ennyi telne tőlük. Elvileg nemcsak rendőrtisztivel de még jogászdipivel is szoktak nyomulni.
[ módosítva júl. 28./17:28 ]
"A világ valamennyi erdejében nincsen két egyforma fa. És nincsen két egyforma ember. Az egyenlőség természetellenes elméletét a gyöngék, a törpék és a tehetetlenek találták ki abból a célból, hogy saját színvonalukra kényszerítsék az erőset, a nagyot és a tehetségeset. Kísérletezhetnek vele ezer évig, akkor sem sikerül. A nagyból csak úgy csinálhatnak alacsonyat, ha levágják a fejét." - Wass Albert

Nyilasfergeteg
júl. 28./17:33
Gelencsér!

Nagyon vékony jégre tévedtél a korcsolyáddal, de Janó bajtárs már megelőzött a lényeggel. Szerintem pont itt az ideje a bocsánatkérésnek. Nem tudni valamit, nem ismerni valaki munkásságát nem bűn. Mocskolódni tudatlanul az.


kerecsen
júl. 28./17:51
stalkikácska, a jobbik sikere abban lesz, ha egyáltalán egyben képes maradni őszig. csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy tök mindegy mennyi idő alatt jutott be a parlamentbe, de mivel nem kormányzati tényező, vagyis a jelen helyzetben legfeljebb annyit érhet el, hogy meg van a létszám. jó sokat kell és lehet pofázni, ami legfeljebb a "kemény(fejű) magnak" elég.
A CB elleni fellépésre azért lett volna lehetőség, csak ... valamiért elmaradt. azért tetszene, ha kólásüveg testű Novák mondjuk az enyingi "srácokkal" megküzd... de Kiss Róbertet sem merném kiállítani.
Pachl (tatabányai ex-jobbikos) elmondta, hogy a jobbik gyakorlatilag a pesti kemény magra korlátozódik. erre már korábban is volt panasz. szóval nagyjából 47 maradnak + a MNG vezetése
[ módosítva júl. 28./17:54 ]
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

JANI PAPA
júl. 28./17:53
Kedves Tulius!
Jó nekem az ÁMD-is, kiváló fegyver. A Nhadsersgben ezt használtam, de nekem a hangtompítós fegyverek tetszenek. Úgy hallottam a Kalasnyikov típusokra nehéz hangtompítót szerezni. A TV-ben néztem egy riportot amiben egy amcsi kommandós mondta, ha idegen bolygón kellene harcolni csak ÁK-t vinne magával. Igaz a bajonett és a gyalásó is halk! Persze igazad van a harctársainknál( bajtárs) nincs jobb fegyver!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS9323
júl. 28./18:04
Jani Papa!
Szálasinak Ferenc volt a keresztneve, nem Imre!

9323 sz. elítélt

Tulius
júl. 28./18:31
Kedves Jani Papa!

Szerintem itt az iróniát nem érezték a Sz.Imrénél!
Én még nem használhattam, csak szereltem szét meg össze. Nem voltam a mossad hadseregben szerencsére MH. Azt hallottam, hogy csak fikázzák a bakákat a kiképző tisztek és ezért ki is tértem ettől a rettentő csapástól. Egyébként is én már kiképeztem magam 3 éves koromtól máig. Egy-két küzdősport, egy-két évig, atlétika, úszás, kerékpározás, egy kis gyúrás, manapság meg a Véderőben harcászkodnék, ha lenne elég guba, ott lennék minden nap. Sajnos nem nagy a hálózat és nincsen Bp-en. De már megy az éjszakai lapulás is, felderítés, behatolás, szúnyoginvázióban, mesztelen csigák, giliszták és férgek közt. Na azt hogy bírná itt egy homokfutó mossader? Leölöm mindet, ha bánt TITEKET!!!

Kitartás!

Tuli Honvéd
[ módosítva júl. 28./18:32 ]

Vértes-1222
júl. 28./18:41
Adj iste n!-Én továbbra is figyelek ,gondolkodok és várom a fejleményeket. Amugy a kedvenc fegyvereim= Dragonoy pontlövő,makarov picike,ja az a bizonyos nagytáras orosz golyószóró ,és a jó kis gránátvető orosz.Ezek jó kis játékszerek .-Merjél hazádban magyar lenni! Vértes1222
kertész

JANI PAPA
júl. 28./18:41
Kedves 9323!
Köszönőm a kajavitást, Szálasi Ferenc rendben. Tudod a mi időnkben ritkán ejtették ki a nevét, a bolsevikzsidók meg összevissza hazudtak róla és a szerepéről a Magyar történelemben! Memorizálnom kell a keresztnevét, ha nincs a családban ilyen nevű, általában egy ismertebb ember arcával párosítom. Az elmebetegen kívül nem ismerek Ferencet, vele viszont az égkincséért sem említeném még egy napon sem! Majd holnap benézek a honlapjába!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSkasar
júl. 28./18:51
Egy jogtudós kedves barátom ezt írta,

"azzal rontják el a harcosok, mármint a netkaratésok kivéve Janót, hogy egész du. fegyvert keresnek, kinek mi van
ez a veszélyes mert akkor megvalósulhat a tényállásszerűség
vagyis az uszításnak aktív hatása van,addig szájkarate."

Ezen érdemes gondolkodni azoknak akik az ismeretlenség mögé bújva tudatosan vagy tudatlanul feleslegesen szószátyárkodnak.

Dr. Genya
júl. 28./20:10
"Nem az elnyomás a fő gond, hanem a szabadságharcos oldalon az egység hiánya. Az ellenállás egységének a hiánya.
Ki kell ezért jelenteni: a legnagyobb ellensége a szabadságnak az, aki az elnyomott nép ellenállásának az egységét veszélyezteti, vagy megbontja!"

Szkíta021
júl. 28./20:45
Imre!

Privi ment, FONTOS!
Áldás
"...Akinek hangja van, hát ordítson!....Mire tartogatja?!..."

talpi
júl. 28./21:24
Adjon az Isten!

- Link - Izrael bátor katonái. a videó a legjobb.
Szebb Jövőt! Isten tartson!

Ata Istar
júl. 28./22:02
Kasar: inkább arról van szó szerintem, hogy egy chat vagy fórumfelület mire alkalmas és mire nem. De valóban nem itt kellene szervezkedni - több okból sem. Egyszerűen nem méltó a célhoz. De legyen ez csak vélemény, hisz ki vagyok én.....nem ismertek én sem titeket. Egyedül a lelkiismeretemre és a becsületemre hagyatkozhatok és arra a reményre, hogy itt a többségnek szintén van mindkettő.

Szóval: ígértem, hogy pár kérdést vagy gondolatot megosztok.

Hogy milyen helyzet van, hogy mi is a pontos helyzet - ennek tökéletes megítélése az egyik legkomolyabb feladat!(Véleményem szerint nem is embernek való de mindegy, haladjunk tovább.) Szóval itt elsősorban szakmai kompetenciák merülnek fel. A jogi, gazdasági, politikai, katonai, stratégiai és egyéb súllyal rendelkező tényeket, eredményeket pedig szintén nem itt kellene közzétenni. 'Piskótá'nak igaza van. Állandóan változó paraméterű 'helyzet' van. Minden mozgásban van. Egy komoly államapparátusban több ezer ember dolgozik "helyzetelemzésen". Olyan komoly gépezet üzemel, mely nem csak nagyságrendileg, de információs területen is és stratégiailag is előnyben van. Hogy mik a gyöngéik, azt ők is tudják. Nem tegnap találták ki azt nekünk és maguknak amit kitaláltak. Mi mennyire tudjuk, hogy mik a gyöngéink és mik az erősségeink?

Továbbá: mi a véleményetek? Szerintetek mit szólna Európa vagy az orosz vagy Amerika vagy bárki, egy független Magyarországhoz? Valaki elgondolkodott már ezen? Mert mi nyilván nagyon örülnénk neki! Egy tiszta erkölcsű, egészséges szellemű-lelkű szocialitású nemzet, jó emberek, magyar szó, magyar termék, tisztes megélhetés, tiszta levegő, rend, normális egészségügy, normális morál, erős, tehetségüket kibontakoztatni tudó fiatalok, békés, szép kort, szeretteik körében megélő öregek, a boldogságtól elszálló táltosok, Igazság, Egészség Testvériség, stb... de ... mit szólna ehhez a világ?

Aztán: hogyan lehet felvenni a versenyt mondjuk testközelben egy olyan társasággal szemben akiknél 3éves kiképzésben részesülnek még a nők is, és rendszeresen be-be vonulnak gyakorolni??? Azonkívül ott vannak a security-magánhadseregek akik egyenlőre olyan fizuhoz vannak szokva ami miatt csinálják az egész hajcihőt. Esetleg egy részüket "át lehet állítani alkalomadtán". De vagy igen, vagy nem....

És mi van, ha személy szerint mindegyikőtöket ismerik már most. Pontos lakcím, elérhetőség, típus, típushibák, kiiktathatósági faktor.... Vagy ŐK nem készülnek????
Elég egy távolból leadott injekciós löveg egy kis vírussal, bacival... Nem kell ide kommandó se. Hm? ...


Aztán: hogyan lehet azokat a politikai és gazdasági bűnügyeket számon kérni és igazságosan büntetni, amiből nem 1-2-3-4-5 van,hanem többezer!!! Ki fogja ezeket az embereket szinte egyszerre blokkolni és a jogos elbírálás alá rendezni?ÉS kik lesznek a bírák?

Ki fogja a határokat lezárni? Mi lesz az itt ragadó külföldiekkel? Ki fogja a világnak megmagyarázni és kikommunikálni, hogy : "Sorry, de van itt egy kis balhé, picit várjatok már azzal a repcsivel, légyszi, mert kurvára rendet kell tennünk! Most vagy fél évig sajna nem jöhettek..."

Hogyan gondoljátok tálalni a "beavatkozásokat" Európának, a NAto-nak Hágá-nak az ENSZnek?? Vagy egyszerűen meglepi lesz, és ámen?? :) Vagy: "védjük a nemzetünket a zsizsik-intervenció ellen, ezt megérthetitek!" No és meg fogják érteni??? El fogják nézni?


Ki vállalja majd a belügyi kommunikációt? Ki fogja a lakosságot megnyugtatni és meggyőzni arról, hogy nem terroristák vagytok hanem a "haza legjobb fiai, hősei"? Ki fogja a rendet őrizni? Vagy katonai - félkatonai, vagy "felszabadító font"-os hatalomátvétel lesz?

Mi lesz a többi nemzeti oldallal? Mi adja majd a közös platformot a közös fellépéshez MINDEN területen és döntésben??? Hogyan fogtok gyors helyzetekben kommunikálni, gyors ellenreakciókra együtt reagálni?? stb...

Többen írták (pl. Bukovinai) hogy a nép elmegy a végsőkig a cumiztatásban, amit hagy. Hát nagyon elképzelhető.És vajon miért ilyenek? Ebbe belegondoltatok már? Megkérdezte valaki a népet, hogy miért ilyen?? Van nép egyáltalán itthon vagy csak állampolgárnak felpántlikázott fogyasztó??

Mert több (de)generáció teljesen egészségtelen erkölcsű morálú, szellemű, de legalább is ájult és tanácstalan állapotban leledzik!! Legjobb esetben a legjobbak a családjaikért kiállnak! De amúgy meg mivel? Laptoppal vagy vinyóval?

A legtöbb fiatal teljesen alkalmatlan még egy baseball-ütő szakszerű megfogására is. Bár ezen biztosan lehetne javítani. Kérdés: mennyi idő volna 'utánpótlást' alkalmassá tenni és ki vállalná a felelősséget értük???

Volt aki azt javasolta: a reakciónk legyen olyan mint az övéké. Tanulmányozzuk a Talmudot és csendben gyilkolásszunk, no meg raboljuk a Tesco-t, Spar-t, egyebeket. Nos, máris lesittelném az illetőt mert ez már tényleg bűnözés. Na nehogy már.... ha ezt a többség támogatja, akkor nekem semmi helyem itt.

Egy esetleges "siker" esetén ( a fő cél elérése mellet ki tudja mennyi jogtalan kárt okozva ) hogyan tovább? Hirtelen lesz pénz? Hirtelen mindenki magyar lesz? Hirtelen szeretni fogjuk egymást és minden nyugdíjas meggyógyul? Hirtelen Európa és a világ a nyakunkba borul a "siker" láttán és könnyes szemmel tapsolnak majd, hogy "végre valakinek ez is sikerült!!!"???

Kérdezzek még?

Ahelyett, hogy felelőtlenül egymást uszítjátok: vagy tényleg tegyétek amiben komolyan hisztek és akkor legyetek csendesek, szakszerűek, komolyan vehetőek és becsületesek, vagy pedig csoportosítsuk úgy az energiáinkat ahogy azt egy nagy finish-ben emberhez méltóan szeretnék egyes, magukat és másokat is becsülő egyedek. Mellesleg: egyetlen ártatlan ember sem lennék hajlandó bántani. A gazembereket pedig szakszerűen kell kezelni, mert azok is lelkek vagy lelketlenek, de teremtmények! Egy sima gyilkossággal nem sok jót tesztek nekik. A nevelés pl. munkaterápia és egyéb lélektani nyalánkságok, tanítás sokkal eredményesebb és hasznosabb lenne. ÉS ti is jobban járnátok. Persze legegyszerűbb főbe lőni egy idegent... Már egyszer írtam: ismeret van arra nézve, hogy egy halállal büntetett bűnöző amikor visszaszületik, még inkább fogja csinálni amit addig csinált ami miatt megbüntették! Ilyesmit is figyelembe kellene venni! De képes ekkora szeretetre közületek bárki is?

Elég ha magatoknak válaszoltok... nyilván, hisz a kérdések jellegéből fakadóan a válasz már NEM PUBLIKUS! Amit tennetek kell tegyétek hamar.

Baráti üdv:
[ módosítva júl. 28./22:06 ]
Edelényi Balázs


Hitman
júl. 28./22:23
Gelencsér!
Szálasi még a halála pillanatában is kihúzta magát és kimondott szavait vissza nem vonva nézett szembe a halállal.Ha voltak is tévedései,azt a tartása mind ellensúlyozta.Ilyen lealacsonyítóan írni róla,csak az éles ellentéte tud.Szerintem te az Ő helyzetében vinnyogva könyörögtél volna az életedért.
HitmanHullo
júl. 29./01:43
Kedves Hozzaszolok,

Ok jon a balhe, de veletlenul gondoltatok-e arra, hogy megint lesz csomo halott ( igaz, mindket oldalon), lesz-e eselye megujulni a nemzetnek? Ilyen veres akciok utan evtizedek kellenek, hogy leulepedjenek a dolgok, kiheverni, a gyogyulasi periodus nagyon hosszu!
Szembe tudnank-e megint nezni sok fajdalommal, veszteseggel? A II. vilaghaboru idejen mas volt Magyarorszag demografiai felallasa, mint most. Most katasztrofalis, nagyon meggondolandok szerintem a lepesek, mert egy meszarlasi akcio teljesen tonkretenne a nemzetet! Tenyleg, megmaradna par rabszolganak, az ertelmes, szemes embereket tuti hogy megsemmisitik! Vajon nem erre megy ki az egesz?
Gondolkodjatok, mielott fegyverhez nyultok! Kovetkezmenye lesz, az biztos!
Kun Reka

LIBONA
júl. 29./04:27
FELVAZOLOM A LEHETOSEGEKET !!

1/turunk tovabb mint az agyhallott birkak,szoritjuk tovabb a nadragszijat.Tovabb fokozodik a kilakolatas.Tobb ezer MAGYAR CSALAD lerul az utcara (alberletbe,vagy aki meg tud a rokonokhoz,illetve kivandorol,stb)Bedontik a forintot a spekulansok, acsillagios egekbe szoknek az arak. Elkezdodik az elemiszer lopasok ( mar most is van, de ez novekedni fog)szama ,mert ugye kaja nelkul nincs elet !!! Mar soknak nincs munkaja, semmifele jovo kepe.Olstein ujjabb leepiteseket tervez !!!Mennyien fogjak elveszteni a munkajukat iden es jovore !!! ???10.000-100.000 vagy meg toob !!??EGY SZAVUKAT NEM HISZEM !UJABB MEGSZORITASOK JONNEK EGESZSEGUGY,OKTATAS,KULTURA.TELJESSEN LEGYENGITENEK BENUNKET A VEGTELENSEGIG !!!
ANYAGILAG,ERKOLCSILEG,SZELLEMILEG,EGSZSEGUGYILEG,SOROLJAM ??? A SIRGODOR SZELLEN ALLUNK ! A NEMZETKOZI ZSIDOSAG MAR 300 EVE ALAKARJA FOGLALNI A MI KIS SZERETRE MELTO ORSZAGUNKAT ! A MI DRAGA, FELERTEKELHETELEN ANYAFOLDUNKET , AMI HAZANKAT ( AMI EGY KINCSES BANYA!! IVOVIZ KESZLET KIMERITHETELEN,ARANY BANYAINK,EZUST,BAUXIT,ERDEINK ROMAN ES SZLOVAK KEZRE JUTTATASA,)DRAGA EGYETLEN ANYAORSZAGUNK MEGCSONKITVA, SZAZFELE SZABDALVA,HOL IDEGEN MAGYARGYULOLO NEMZETEK SZAPORODNAK A MEG MEGMARADT NEMZETTESTVEREINK KARARA !

KI MUVELTE EZT MI VELUNK ? A MI SOKAT SZENVEDETT NEMZETUNKEL ? KI HARSOGJA A VILAGBA HOGY MI SENKIHAZIAK VAGYUNK A SAJAT HAZANKBA ? A ZSIDOK JOGOT AKARNAK FORMALNI A MI HAZANKRA ! AHOGY A PALESZTIN FOLDRE IS JOGOT FORMALTAK ! TOBB MILLIO PALESZTIN OLTEK LE ! CSECSEMOKET,AGGASTYANOKAT,FIATALOKAT ,STB.
EZ LESSZ A MI SORSUNK IS ??? NEKUNK 800 MILLIO TESTVERUNK VAN A VILAGBA !!! A VILAG FIGYEL RANK ! KINA ES AZ OROSZ NEM FOGJA HAGYNI HOGY ITT ALAKULJON MEG IZRAEL2 ( HUNGARIA NEV ALATT)EZEK A NEMZETEK TUDJAK HOGY MILYEN A MI MENTALAITASUNK ES MILYEN A ZSIDO-KAZAR GYILKOSE ! 100 MILLIO EMEBERT GYILKOLT LE A ZSODOBOLSEVIZMUS ! EZ VOLT AZ IGAZI HOLOKAUSZT ! ERROL MIERRT NEM BESZELNEK A ZSIDOK ! A ZSIDO MIERT NEM ISMERI EL AZ O BUNEIT AMIT AZ EMBERISEG ELLEN MUVELNEK MAR REG OTA !!!!!!!!!!!!!???????????

LIBONA
júl. 29./04:40
VAZLAT 2
ELINDUL A HARC.ELOBUJNAK A ZSIDOK A MAGYAR LAKTANYAKBOL.FEGYVERREL SAKK-BAN TARTJAK NEMZETUNKET ES AZT FOGJAK RIKACSOLNI A VILAGBA HOGY FELLAZADTUNK A RENDSZER ELLEN ( AMIT OK TERVELTEK KI ELLENUNK A BELSO HAZAARULOKKAL ES A KINTI ZSIDO-KALMAROKKAL KAROLTVE) BEHIVJAK ELLENUNK A NATOT ES AZ EUROPAI CSENDORSEGET (ROMAN,SZLOVAK,OLASZ,FRANCIA,NEMET,OSZTRAK) MINDEN CSAK NE MAGYAR LEGYEN !!!MEGSZALLAT TERULET LESZUNK ! A TOBBI EUROPAI TAGORSZAGNAK ELRETTENTES SZERUEN FOGNAK MUTOGATNI HOGY LATJATOK IGY JAR AKI LAZAD !!! A TOBBI TAGORSZAG NEM MER FELLAZADNI. INKABB KUSSOLNAK !A ZSIDOK PROPAGANDA HADJARATOT FOGNAK INDITANI NEMZETUNK ELLEN ! CSAK IS KELETROL KAPHATUNK SEGITSEGET ! NYUGATROL MAR NEM LEHETSEGES OTT IS MEGY A FOLYTOGATAS !MEGKEZDODIK A HABORU IZRAEL-USA-IRAN, AZSIDOK TOGESSEN FOGNAK A BEKE SZIGETERE, DRAGA SZERETETT HAZANKBA !

LIBONA
júl. 29./04:57
VAZLAT 3
A MAR ITT LEVO ZSIDO HORDA LEKOPASZITOTT BENUNKET !MINDENT ELVETTEK TOLUNK A MI JUSSUNKAT ! A SOKAT SZENVEDETT MAGYAR NEMZET TULAJDONAT ! A NEMZETKOZI ZSIDOSAGGAL KAROLTVE A TERVEK SZERINT A MAGYAR FAJIRTAS !!! MAGYAR A SAJAT HAZAJABA MAR LABDABA SEM RUGHAT !A ZSIDOK DIKTALNAK ! (EGYENLORE)AKINEK MEG VAN VALAMI INGO-INGATLANJA KIHUZZAK ALOLUK !FOLDONFUTOVA TESZNEK BENUNKET ! OK SZAPORODNAK A MI KARUNKRRA, UGYANUGY MINT A TOBBI ELSZAKITOTT TERULETEN IS TESZIK A MAGYARGYULOLOK ! MI FOGYUNK ! MINNEL TONN LESSZ BELOLUK NEKUNK ANNAL ROSSZABBB LESSZ A HELYZETUNK !KIFOGNAK SZORITANI BENUNKET A HAZANKBOL UGYANUGY MINT A PALESZTINOKAT !A NEMZETKOZI ZSIDOSAG MILLIRDOKAT FOG BELEOLNI HOGY MINKET KIIRTSON ! MINNNEL KESOBB INDUL BE A HARC EZEK ANNAL JOBBAN MEGEROSODNEK !ES MI PEDIG GYENGULUNK !MINDENT FELSZAMOLNAK KORULOTTUNK !!!! ELVESZIK AZ ELETTERUNKET !MINKET A HUNNOKAT KIKELL IRTANIUK MIVEL MI VAGYUNK A LEGVESZELYESSEBB NEMZET A SZAMUKRA !A HUNNOK HOZTAK LETRE A LEGIGASZSAGOSSABB ES LEGNAGYOBB BIRODALMAT A VILAGTORTENELEM SORAN !OK EZT TUDJAK ! KIANALIZALTAK BENUNKET !

LIBONA
júl. 29./05:15
CELKITUZES !
AZONNAL KIIKTATNI AZ OSSZES MAGYARROMBOLO TERMEKET ,ESZKOZT AZ ELETUNKBOL !!!
ZSIDO MEDIA,IDEGEN ELEMISZER,NYARALAS KULFOLDON,FELESLEGES VASARLAS,MULTIK GAZDAGITASA,STB !!!
MINDEN CSALAD 3 --4 GENERACIOBAN KELL HOGY ELJEN ! OSSZEKOLTOZES!EGYUTT KONNYEBB !
MEGTANULNI OSSZEZARNI (OSSZETARTANI) JOBBAN-ROOSSZBAN !
IDEGENEKKEL NEM BARATKOZNI ! IDEGENT SE SZOBAN SE TETTEKBEN NEM SEGITENI !(PL/ATVONULO ROMAN-SZLOVAK,SZERB,CSEH,OSZTRAK ) SEMMIFELE MODON !
MAGYAR A MAGYART SEGITENI AHOL CSAK TUDJA !
IDEGEN ELEMEKET KIKOZOSITENI !
CSAK MAGYAR TERMEKEKET VASAROLNI IGAZ MAGYAR EMBERTOL !
MAGYAR NEMZETI ONTUDAT MEGEROSITESE !
MAGYAR TORTENELEM TOVABB ADASA GYERMEKEINKNEK !
MAGYAR MULT IDEZESE NAPI SZINTEN !
OSEINK TISZTELETBEN TARTASA !
A HAZANK TISZTELETBEN TARTASA !
IDEGEN ELOTT NEM SZIDNI SEM HAZANKAT SEM NEMZETTESTVEREINKET !
MINDEN KAROS SZENVEDELY LEMONDASA(CIGARETTA,CASINO,KARTYA PENZ ALAPON,ERKOLCSTELEN LEDMOD)

ATTILA HADVEZERUNK SZELLEMENEK TANULMANYOZASA NAPI SZINTEN !( TERMESZETESEN A TOBBI NAGY MAGYAR TORTENELMI NAGYJAINKET IS )

MINDEN NAP OLVASNI ES TAJEKOZODNI !

A TOBBOT KESOBB !


NE FELEDJETEK AZ ELLENSEGUNK FIGYEL BENUNKET !!


EKKORA VESZEDELEMBEN MEG NEMZETUNK SOHA NEM VOLT A TORTENELEM SOHAN !!!!

fapipa
júl. 29./06:22
Kedves Ata Istar, Edelényi Balázs!!

Na!!!! Ilyen gondolkodókat , stratégiában, taktikában, jövőben gondolkodókat keresünk ezen az oldalon még több százat, vagy ezret, mint amilyen te vagy !!!
A MFNK nak ilyen gondolkodó magyarokra van/lesz szüksége de izibe!!!Aki fel tudja magának tenni azokat a kérdéseket,és van gondolata a megoldásra is, annak helye van a törzsben.
Egyébként aki valamennyire tisztában van a káosz elmélettel, annak sokkal egyszerübb megérteni, hogy egy káosz kialakulása után hogyan fog több kaotikusnak látszó pontból kiindulva a REND megszületni . (mi most még csak a pillangó hatásnál tartunk- ismeritek ? - ha egy pillangó Kinában meglebegteti a szárnyát, az Amerikában tornádót okozhat ! )

Ami a jövőképet illeti, valóban nincs a tömegeknek elképzelése erről.De van a MFNK nak, amit a közeljövőben közzé is fogunk tenni ( legalább is fő elveiben )és a ti feladatoknak kell lenni annak az emberek fejébe való beplántálása !!! vagy felvetitése.

Egyszóval: szükség van rád/rátok , és kereslek priviben is

fapipa
Fiser Tivadar
[ módosítva júl. 29./06:34 ]

talpi
júl. 29./06:32
Adjon az Isten!
CSak ámulok és bámulok, olvasva a hsz.et. Egy csomó igazság. Terjeszteni ezerrel, mindenkinek, szomszédnak, rokonnak, testvérnek, ma , még a gúnyhatáron kívül élő testvéreinknek.
Véletlenek nincsennek. Lehet, hogy Székelyföldön, Irán ellen készülnek, de ne feledjük, mi kissé közelebb vagyunk. Ugyan mit akarnak még velünk elhitetni? Hiszen egy szavuk sem igaz.
Mint ahogyan nem igaz egy szavuk sem a parlamenti frakciókban ücsörgők közül,sokaknak.
Bizony-bizony, nagyon rútul megtréfált bennünket, saját kis alantas kényelem érzetünk, amit tudodttan bele gyömöszöltek az agyakba. Későn, de nem késve ébredtünk. Akik pedig nyitott szemmel kellett volna járjanak, azoknak a hatalom és pénz elvette, az amúgy sem sok létező agyukat.
Ismerjük be, birkák voltunk és vagyunk, remélem nem sokáig.
Elhittük a mézes-mázos szavakat, nem láttuk a fáról az erdőt, már nagyjából látjuk. Akkor meg kell próbálni közlekedni benne, úgy, hogy az ágak ne szabdalják meg a bőrünket, mert sajnos, sok és nagyon sok tüskés ág nyúlik felénk, nem oktalanul. Minden áron a kivéreztetés taktikája, sunyi aljas támadások és ellehetetlenítés, adóságcsapdába hajszolás. Tipikus zsidó módszer.
Szégyen, hogy a politikusok ehhez statisztálnak. Politikusok?? aljas férgek, akik megvásárolt lelkükkel/ami nincs/ Mammont szolgálják.
Úgy gondolom, egy teljes népfelkelés, egy csak"Magyar termék"vásárlás, a multik bojkottálása, elhúzódó, országos sztrájk, ami akár 2-3 hétig is eltarthat, bankokból, azonnal kivett megtakarítások, abból, tartós élelmiszerek vásárlása, egymás segítése, akár élelmiszerekkel is.A multiknak történő beszállítások, azonnali leállítása, csak akkor újra indítani, ha a felhalmozott tartozásaikat kiegyenlítették, vagy akkor sem, de legalább az adóságaikat rendezték. Ha nem képesek, vagy akarják, akkor végrehajtást kérni ellenük, azonnalit, hiszen a taktikát már ismerik.
Nem kell jogászkodni, ami jár, az jár, "adós fizess"
A kártyára utalást azonnal megszüntetni, "nullázni" a bent lévő tőkét, mert elveszik.Élelmiszerekből csak olyat felhalmozni, ami nem romlandó, áram ugyanis nem biztos, hogy lessz. Mobil telefonok-internett tuti eltűnik, telefonok elnémulnak, meg kell szervezni a tájékoztatás és a hírek továbbításának lehetőségét. Nagyon fontos. Ne képzeljük, hogy a regnáló hatalom majd ölbe tet kézzel fogja nézni, tudjuk kik a gazdáik.
Autók használatának korlátozása, amennyire csak lehet, akinek munkahelye van, azonnal tartósan betegállomány, hogy pénzt ne veszítsen, mert a szakszervezeteknek sztrájk alap nincs, mi több, eladták magukat.
Tömeges demonstrációk, mindenütt az ország területén, az igazság kimondása, mert jogunk van hozzá.
Külföldi sajtók behívása, tájékoztatása a kialakult helyzet okáról, az összeset nem lehet elhallgattani, akkor a testvéreink is megtudják mi történik velünk.
A láng, hamar elfut és akkor, majd akkor lehet kezdeni bármit is, mert ellenkező esetben, valóban a nyakunkra húzzuk őket. Nem véletlen a kisbetű.
Amúgy pedig a fenyegetések, na igen, mindenki tudja mire képesek a pintér féle pribékek, de nem mind pribék.
Mint ahogyan mindenki tudja, mire képes a másik oldal, látjuk Palesztínában, gyermekeket, asszonyokat, aggastyánokat ölnek a Világ statisztál. Katonáink nem véletlen vannak vezényelve.
Nehogy véletlen felkeltődjön bennük a Hazafiasság. Amúgy, nem a megbántás szándékával, de alulképzettek, egy-két kivétellel. Sokra velük sem mennénk.
Holokauszt?? de kivel szemben. Ezért kell a Magyar kormányt, mind egytől-egyig elzavarni a francba, egy szatyorral, csupasz fenékkel és sosem visszaengedni őket, mert okozzonak ott kárt ahova mennek, ha beengedi őket bárki is. Hiszen árulónak sehol nincs hazája.
Felhalmozott vagyonukat pedig a Nemzet újjáépítésére kell fordítani.
Szebb Jövőt! Isten tartson!

Tulius
júl. 29./06:44
A legutóbbi gondolatok nagyon SZÉPEK!
Akiknek nevek kellettek! Itt van jó néhány arc: - Link -

tillati
júl. 29./06:54
Edelényi Balázs

Megnyugtatlak nem itt megy a szervezés,itt csak valami olyasmiről írogatnak.

fapipa
júl. 29./07:03
Mindenkihez!!

nem tudom észrevettétek e, hogy Imre nem toboroz csapatot, kommandót, számonkérő szervezetet, pártot, egyesületet, szakszervezetet, alapitványt, stb t, hanem valahogy önmagától kezd kialakulni a "csapat" a mozgalom, az akármi, aminek még neve sincs.
Erre van szükség !!! szólaljatok meg, mondjátok el bánatotokat, elképzeléseiteket, céljaitokat, igazságaitokat,dühötöket, mindent, ami könnyebbé teszi a leketeket, mert csak igy találunk egymásra, szerveződünk tömeggé, kapcsolódhatunk egymáshoz, szeretettel, tenniakarással!.( nem számit, hogy melyik nemzeti oldalon állsz, csak állj ezen az oldalon ( MSZ, Jobbik, MNA....stb )
És amikor már kialakultak a helyi, vagy regionális sejtek,( még fogalmad sincs, hogy ki a vezér, vagy Kormányzó !!) utánna jöhet a szinergetikus forradalmi kivilágosodás, vagy kikelet !!

Ámen
fapipa

talpi
júl. 29./07:04
Adjon az Isten!
Kis adalék, az előzőekhez.
Na számítson senki arra, a NEMZETI érzelműek közül,hogy méltányosan bánnak velünk. Tudott dolog, a napokban mi történt egyik Hazafival/ autós leszorítósdi/, rendőrség nem tesz semmit, sőtt, Őt marasztalja el.
Ezért, aki tesz is valamit, ennek hangot ad, nyilvánosan, vagy esetleg nagy nyilvánosság előtt, az legyen óvatosabb.
Reggel, vagy napközben, ha kölekedik, főleg járművel, előtte vizsgálja át az autóját, "műszakilag" elő van írva. Olajszint, oda nem illő dolgok, nem árt alánézni a gépkocsinak egy kis tükörrel, ami valamiféle botra van szerelve, a gyújtáskapcsolónak, nem lógnak-e a vezetékek, tudjátok"beakadhat".
Ha meni kell valahova, ne egyedül, ha lehetséges, valakivel, akinek van a keze ügyében egy fényképező gép, hátha útközben valami kis "mallőr" történik, azonnal lehet dokumentálni, ja és bizonyíték is.
A tükröket többet használni, a féket jobban megtanulni használni. Törjön az autó, de maradjon is ott valamelyik. Egyedül sosem akcióznak, árnyék autó mindíg van, igaz, többnyire lopott, vagy sajnos érzésem szerint hamis rendszámmal ellátott, ami a nyilvántartásban nem szerepel, csak időlegesen. Sajnos a cég ebben nyakig benne van.
Az sem árt, ha esetleg a "menekülőt" megpróbáljuk a helyszínen tartani, estleg mozgásképtelenül.
Ne feledjük a fizika, az egyenletesen gyorsuló mozgás esetén a tömeggel is számol, tehát az sem mindegy, hogy a "tömeg" honnan, mely irányból kap gellert. Koordinálhatatlanná vállhat.
Legfontosabb, hogy ha lehetőség van rá a sérülésünk minnél kisebb legyen, és ha lehetséges, azonnal állítsunk meg minnél több autót, legyen tömeg, NAGYON FONTOS, akár úgy, hogy az adott terület átjárhatatlan legyen. Közben a velünk lévő készítgessen szorgalmasan képeket a jelenlevőkről, de úgy, mintha az autót fényképezné. Az életünk múlhat rajta.
Szebb Jövőt! ISten tartson!

JANI PAPA
júl. 29./07:36
Sziasztok!
Kedves Hullo!
A választ a kérdésedre meg is kaptad azonnal, remélem te is elolvastad az utánad következő hozászolást!
Kedves LIBONA!
Szuperül leírtad a ránk váró jövőképet, ez történik velünk ha hagyjuk! Aki tétlen és birka DÖGÖLJÖN meg! Lehet én is megdöglök de nem úgy ahogy a zsidók eltervezték! Honfitársaim kiirtására törekszik a kazár, én meg azon gazsuláljak mi lesz a háború után, milyen sebeket okoz? Ébresztő, ébredjetek fel!! Nem hallottátok vagy láttátok a YouTubon mit mondott Perec! Én a magam részéről igazán hálás vagyok neki, mert ha nem pofázik a DISZNÓ, még mindig ostoba biorobot proli lennék. Aki teheti ébressze alvó Magyarságot, és ne arról vizionáljon mi lesz a háború után! Ha nem a harcot válasszuk, ami legalább reményt ad, akinek még a remény sem kell, megérdemli a sorsát. A harci kedvet nem lohasztani, hanem szítani kell! NEKEM AZ A VÉLEMÉNYEM, HARCOLNUNK KELL! A sebeket és a lelket ráérünk ápolni, gyógyítani a győzelmünk után is.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSHullo
júl. 29./07:44
Talpi, nagyon jok az eszreveteleid, csipem. Az ovatossagrol annyit, lehetsz barhol, kulfoldon, Magyarorszagon, Szekelyfoldon, ugyis megkapnak! Ezeknek olyan halojuk van, mindenhol a vilagban!
Gondoltatok-e arra, mi lesz a panelakokkal, ha eljon a baj? Panelban egy szal petrezselyme sincs, gaz, viz, villany, mindennek ki van szolgaltatva!+ mocsok rohadek multinak, kaja szempontjabol! Csufabb lesz ez, mert ha kieheztetik az embereket, rokon-akar rokont is olhet, egy falat kenyerert! Leall az egeszsegugy, a sebesulteket is nehezen lesz, aki ellassa, + mar oriasi hiany az egeszsegigyben, nincs eleg betegapolo, asszisztens, orvos!
Ha menekulni akarsz, mas orszagba, lezarhatjak a hatarokat is! Ha jon a tel, plane Szekelyfoldon, az aztan szornyu! Nezzetek, a sok viz miatt se pityoka, se semmi telire, a gabona is szarra ment, az egesz jol van eltervelve!
Es ne gondoljatok, a szervezoket eri valami. Aki igazan szervezi, meg elokeszitette, annak mar megvan a biztonsagos helye kulfoldon! Szarnak rank, annyi a penzuk, barhol elhet a nagyvilagban! Ezelott, a II. vilaghaboru utan se volt fenekig tejfel, de most valahogy az emberek is masok, igenyesebbek, nem tudom, a sok nyomorusagot hogy reagalnak le! Pluszba mar annyi gyulolkodes, utalkozas van, barati korokben is, ember embernek lesz a farkasa! Nem jo idoknek nezunk elebe, az biztos!

Kun Reka

Hullo
júl. 29./07:51
Hogy mikor jon a nagy baj, senki se tudja pontosan. Jo lenne megkerdezni egy jo asztrologust, ok nagyon sokat tudnak! Hatalmas, osi tudomany az asztrologia!De az a baj, nincs messze, nagyon erzem!
Kun Reka

Tulius
júl. 29./08:12
Héjja Bajtársaim!

Az útravalót (túlélőzsákot) készítsétek össze és nem árt ha pár májkrém is van a meleg ruhák között. Ha nincs másod a ,solingen' készlet is valami, megteszi. A kenyérvágókat lehet élezni, hogy legalább az álca alól kitörhess, az utolsó pillanatban. Tehát a bakancsok legyenek fényesek, indulásra készen!

Kitartás!

Tuli Honvéd

Dr. Genya
júl. 29./08:27
Bizony LIBONA (nyers)„vázlatai”, elmélete sajnos az igazságot, s a közelgő jövőt vázolja!

Csak magamat tudom ismételni:
"Bizonyos bajok csak műtéttel gyógyíthatók, s a műtét bizony vérrel jár! Minél tovább halogatják a műtétet, annál nagyobbat kell vágni!"

Tehát, olyan "békeharc" következzen e honban, hogy kő kövön ne maradjon! Ez a Szabadság ára!

JANI PAPA
júl. 29./08:30
Kedves fapipa!
Amit irtál 16:22-kor az nagyon bölcs okos gondolat! Magyarországnak szüksége lesz az értelmes gondolkodó elitre, akik csak az ország előbbre haladásán dolgoznak. Arra kell törekedni hogy az ilyen emberek túléljék a káoszt! Én a magam részéről a harc győzelmét biztosítom, az embernek tudnia kell mire jó, harcosnak vagy vezetőnek! A harci szellemet kell felébreszteni, a vezető típusú becsületes emberek már készen állnak az irányításra. A jelenlegi akadályokat kell az útból eltakarítani, aztán jöhet a békés munka!


Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!VARGA JÁNOSDeédes
júl. 29./09:04
Kedves Ata Istar!
Amikor a hozzászólásodat elolvastam, végig az volt az érzésem, hogy helyettem írták, csak sokkal jobban...

Hulló és Libona!

Hozzászólásaitok egy provokátornak is díszére válna!
Ha valaki bajba akarvá keverni Imrét, ilyeneket írogatna ide!
A magyarnak az is a sajátja, hogy nem megy fejjel a falnak, hanem gondolkodik.
Tudom, sokan vannak, akik erre még nem is képesek, legalábbis úgy látszik, és vannak, akik soha nem fogják megérteni, mi végre vagyunk itt a Földön.
Lehet jelmondatokat a zászlóra tűzni, de attól még nem változik semmi.
Lehet a magyar temékeket előnyben részesíteni, de ma majdnem csak a gazdagok engedhetik meg maguknak! És itt nem azt gondolom, hogy a magyar adja olcsóbban a terméket, mint amennyibe neki kerül! De akinek nagyon kevés van, az örül, ha bármire jut...
Lehet harciasan gondolkodni, de a tudat megléte nélkül nem fog menni semmi!
A magyar soha nem a létszámától volt erős, hanem attól, hogy a szíve és a feje is benne volt a cselekedeteiben, és nem mint egy robot ténykedett.

Szóba került itt Atilla nagykirály birodalma. Buda, aki a spiritualitást jelentette mellette, arra intette, hogy várjon még a következő évig...
Türelmetlen, és harcba indulni akaró katonák megölték... És Atilla hallgatott a sürgetésre, talán maga is így akarta.
KORÁN volt! A győzelmei ellenére nem alakult ki még az a tudat a térben, ami a megalkotott birodalmat egyben tudta volna tartani a halála után.

Ameddig Ata Istar kérdéseire nincs válasz, addig mindenki gondolkozzon, mit tehet hozzá...

Azon is lehet gondolkozni, hogy a nagy szavak ellenére ki mennyit bír elviselni. Lehet, hogy néhányan közülünk még egy injekciótól is elájulnak...

Úgy hiszem, hogy a lelkünk és a tudatunk építése legalább akkora feladat, mint a felkészülés a nehézségekre, ha nem nagyobb.
Készen álltok???
Gondoljátok hit nélkül, csak a magunk erejéből bármi sikerülhet?

A türelmetlenség jogos, de meg kell érezni a cselekvés idejét és módját, ami el fog következni, ha akarjuk, ha nem. Erre kell felkészülni...

Tudom, most többen meg fognak kövezni.
Vállalom, mert hiszek abban, amit leírtam.
Még sokan keresik az utat, abban próbáljatok meg segíteni a többségnek. Amíg nem látja, és nem érzi a célt, addig marad a Győzikénél. Lesznek olyanok is, akik mindig ott fognak maradni, de még sokaknak ki kell nyitni a szemét...

kerecsen
júl. 29./09:17
a magyar termékekről jutott eszembe egy tegnapi "híradó" részlet, valamelyik kereskedelmi kanálison:
Ahol a búza termésről volt szó. Pontosabban az hús árak lehetséges változásáról. Szóval a CBA (magyar üzletlánc??)szóvivője, azt merte mondani, hogy nem emelhetik a hazai hús és húskészítmények árát a hazai termelők, mert akkor simán EU-s importtal lenyomják őket... Mert a gombás és kevés búza 10%-al is drágább lehet...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Koré
júl. 29./09:31
Kedves JANI PAPA!

Ezt a gondolatodat vizsgáld meg alaposabban:

"Aki teheti ébressze alvó Magyarságot, és ne arról vizionáljon mi lesz a háború után!"

Mit érsz a győzelemmel, ha ott állsz üres elképzelésekkel?
Felesleges áldozatnak semmi értelme. Valamiért kell hozni, ami kristálytiszta cél és a harcos e zászlajára felnézve a maximumra képes.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Ata Istar
júl. 29./10:52
Üdv mindenkinek!

Fapipa: köszönöm a kitüntető figyelmet. a vicc, hogy már én is gondoltam erre :) ... félelmetes....

Tillati: rendben.

Kedves Hulló és Deédes: gyertek máskor is, kellenek a női oldal szempontjai! Egységben az erő! Sok fontos realitást említetek ami másnak nem jutna eszébe. De ez mindenkire vonatkozik aki komoly és komolyan vehető. Mindenki tud valamit, amit csak ő tud és hozzájárulhat az egészhez. A tévedéseinktől, tökéletlenségeikntől való megválásban is segíteni tudunk egymásnak, ha lelkiismeretesen, elsősorban saját magunkat szeretnénk korrigálni és őszinték vagyunk. Saját magunkhoz való őszinteséggel hozzájárulunk másoknak az önmagukhoz és mindenki máshoz való őszinteségéhez! ( ujjjj mennyi hoz-hez-höz)

LIBONA és talpi: 56'ban sem jött senki segíteni. Most persze gazdaságilag és stratégiailag is változott a helyzet. Palesztináért se rohant oda senki elpicsázni a jiddiseket még az arab világból sem. Persze ki is az a normális aki világháborút akarna? Inkább hagyják, hagy folyjon tovább az üzlet ( ki tudja hány réteg van még a felszíni politika és közélet alatt, ahol titkos üzletelések, paktumok vannak érdekcsoportok, kormányok között amit a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk!!! Ebből következik, hogy arról se biztos, hogy teljes fogalmunk lehet, hogy mekkora szarba tenyerelünk és mibe sodorjuk az országot és lakosságát!Szóval javarészt spekulálnuk így, ami egy tipikus MAR-si ( a 'had istene') megnyilvánulás. Ez nem minősítés hanem tényközlés akart lenni.

Gondoljátok, hogy senki ne gondolta mindezt át a mai vezetésből? Kényszerpályán vannak. És nyilván nem lövi magát fejbe: családja van,túlélési ösztöne van, biztos egzisztenciája van, amit védeni fog. Pénze van, hatalma van,de a kényszerpálya is adott - mi kell még....

Engem a magyar - deffiníció is roppant mód izgat, mert valljuk be: nincs ebben egység. Amúgy a "zsidó" sem egységes. Ezért is kell pontosan tudni, ki az ellenség, ki nyomul rá erre az országra és sebészi vagy mérnöki vagy mesterlövészi pontossággal kell eljárni.

Ma a világban több hatalmi hierarchia ügyködik - bár van az egésznek egy feje amit, akit sokféleképp lehet nevezni, így lentről a szálak magasabbra, fel az egekbe vezetnek. Ez a gond. Hullónak igaza van.

Valahol az is az emberi jogok asztala, hogy ki hogyan éli meg élheti meg identitását most nevezetesen a magyarságát. Vészhelyzetben pedig kötelesség lenne a nemzeti konszenzus és megállapítani, hogy egy ilyen szorult helyzetben mi az a "legkisebb közös többszörös" ami mindenkinek UGYANAZ és ki tud állni mellette - bármi történjék is. Ez a fej, a vezetés művelete. De egy ilyen "csúcstalálkozót" összehozni és biztosítani sem kis dolog.

Nacionalizmusa és sovinizmussal nem teszünk jót egymásnak. Izmusokkal egyáltalán nem. A cionizmus-nak is teljesen vége kell, hogy legyen hamarosan. És értsük meg, hogy nem csak magyarországi - probléma ami ma van. Japánban is panaszkodnak, hogy szinte teljesen leépülnek a tradíciók. A fiatalok Amerika meg Nyugat kultúrája felé tájékozódnak. Stb.

Egyet meg kell értenünk. Itt a HAGYOMÁNY és a SZABADSÁG problematikája is fenn áll. NE tévesszük szem elől. S mindegyikőnkben, így vagy úgy. Minden igazi hagyomány az ÖRÖK-kel való kapcsolatból született és hozott létre az időben nyomokat: nyelvet, vallást, kultúrát, életmódot. DE! Figyelembe kell venni, hogy az ÖRÖK világának egészen más törvényszerűségei vannak mint a TÉR-IDŐ világának!!! Máskülönben nem lenne kérdés a 'kapcsolat', ha egyenes azonosság lenne, akkor nem lenne ez az egész kínlódás itt lenn. De ugye ez senkinek nem kérdés, hogy ez nem így van. Szóval: a probléma ott kezdődik, hogy a tér-idő-világ úgy lett megalkotva, hogy minden VÁLTOZZON! Még a hegyek is mozognak!!! A legstabilabbnak látszó dolgoknak is mozgásban kell lenniük. Miért? A TAPASZTALAT-ok megszerzése miatt! A lényeg: a tér-idő rendben változnak a dolgok, változniuk kell! Mivel ez így van, azonnal látszik: kétféle viszony mutatkozik, ami ÉRTÉK-nek tekinthető, amit szeretni lehet: a hagyományhoz való viszony ( mely úgymond vízszintesen, egy idő-lineán jött létre és intézményesedik az ÖRÖK-kel való vertikális, függőleges kapcsolattartás révén, másrészt egy lehetséges, aktuális MOST vagy JELEN állapot, mely jogosan keresi az AKTUÁLIS kapcsolódást az eredeti forrással ISTENNEL!

Nos itt lehet probléma: ugyanis kialakulhat azoknak a tábora, akik a hagyományon keresztül, "vízszintesen" tájékozódnak ISTEN-ről s akár el kezdik tisztelni, szeretni, bálványozni a hagyományt, ami pedig az aktuális JELEN ISTEN-megnyilatkozásához képest lehet, hogy tartalmaz már nem aktuális elemeket! Érzitek, értitek mekkora konfliktus születhet ebből??? Nem az ÖRÖK hibája ez, hanem a téridő-világ sajátossága ami meg szintén nem véletlenül jött létre és csak a maga törvényszerűségei mentén működik!!

De mit akarok ezzel megvilágítani! Magyarságunkat, hagyományunkat revideálni kell és az aktuális JELEN-ben ISTEN-nel kapcsolatban tudni, hogy mi a hagyományuk egyáltalán, mi az ami abból az aktuális JELEN-nel kapcsolatba hozható és minek járt le az ideje. Ehhez ISTEN -ismeret, ÖN-ismeret, Hit, Szeretet és bátorság kell. Annak tudása és bátorsága, hogy mindez nem őseink elárulása, nem egymás becsapása, hanem a legokosabb és legértelmesebb és legtisztább hűség ISTENHEZ aki bennünk is él! Hisz ez a lényeg! ISTEN legszentebb vágya, hogy önmegvalósításunkat jó véghez vigyük a MAG alapján, hogy emberek és alkotó ISTENEK lehessünk, hogy egylényegűek legyünk Vele! Fontos ilyesmit meggondolni, amikor a legnagyobb szar közeledik felénk? Igen, SŐT! Elsőrendű!!! Mert meghatározza cselekedeteink értékét és hatótávolságát!!!!

Egyébként pedig szerintem nem lehet, nem szabad központosítani, diktatúrát, izmusokat csinálni, mert ha a hatalom ilyet tesz, akkor ott mindkét oldalon(!!!) a félelem az úr a hatalom pedig saját kardjába dől. Imre véleményem szerint tudja ezt s nagyon bölcsen "nem oszt ukászt" senkinek. Egyet értek maximálisan.

Az őseink legerősebb birodalmaiban pontosan megfért sokféle kis népcsoport és világnézet. Egy nemzet vagy egy vezetés erejét pont ez mutatja, hogy mennyire tud magában teret engedni sokféle életformának. Mi most persze teljesen más helyzetben vagyunk, mondhatni vészhelyzet felé tántorog az ország. Csak azt lássátok már, hogy meddig érnek a szálak és hogy a végrehajtó bábuk lefejezésével max. időt lehet nyerni... no meg energiát veszíteni. Persze ha belegondolok: amikor csíp a szúnyog, nem szoktam imába kezdeni (lehet, hogy rosszul csinálom)hanem: nem épp pacifista módon - kinyírom az élősdit.

A Magyar honra, mások életére törőknek a TAO-ból:

" Aki erőszakkal birodalmat foglal,
kudarcot vall: ez a tapasztalat.
Az ég-alatti, mint csodálatos urna:
sérteni nem szabad,
aki érinti, sem érinti,
aki megfogja, elveszíti. [...]( Weöres Sándor ford. 29.)

" A legszentebb hadsereg is a csapás eszköze,
mindenfele gyűlöletes,
az ÚT- on járó ne él vele.
A nemesnek békében balról a helye,
háborúban jobbról a helye.
A had a csapásnak eszköze;
nem a nemesnek eszköze;
ha rákényszerül, csak akkor él vele
a béke az ő ereje.
Győz és nem kevélykedik.
Aki győztesként előre-nyomul,az ember-irtásnak örül;
gyűlöletet fakaszt az ég alatt.
A bőség balról tér be,
a jajszó jobbról tér be.
Balról a szárnyvezér,
jobbról a fővezér:
temetéssel fölér.
Az ember-irtás siralom, gyötrelem,
gyász-szertartás a harci győzelem." ( 31.)

És minden értőnek:

" A bölcsnek nincs önnön szíve.
Szíve a nép valahány szíve.
Jó a jókhoz
és jó a gonoszokhoz:
ez az ERÉNY jósága.
Hisz az igazaknak
és hisz a hazugoknak:
ez az ERÉNY bizalma.
A bölcs az ég alatt békében lakik,
megjegyzi az emberek mondásait,
s úgy nézi a népet, mint gyermekeit." ( 49.)

Meglehet, hogy a legnagyobb ellenség a saját istentelenségünk. Minden más csak kritika és tévedés. Aki fél a rossztól, az még nem ismeri, aki fél a gonosztól a SZERETET, JÓSÁG és IGAZSÁGOSSÁG hármas erejét önmagában nem ismeri. ÉLET életet szül, nyomorúság, Istentelenség saját fajtáját szüli. A választás meg mindig, mindenkor, minden pillanatban a TIÉD! Az egyik leghatalmasabb fegyver pedig a megértés! Sosem véletlen ami történik velünk. De ha nem értjük meg, akkor nem fog a helyzet változni. Bevonzottuk ezt a ránk-nyomulós szitut? De vajon miért??? Muszáj megértenünk ahhoz, hogy megszabadulhassunk tőle! És közben a jogtalanságokat sorra le kell leplezni, mindent meg lehet és kell tenni ami jogos Isteni és emberjogi szempontból. Ha pedig támadnak, védekezni kell. Ha bumeráng eldob - elhajol!
Örvény lehúz? Ne kapálózz, hagyjad - lenn tudsz csak kilépni! Nem hiszti kell, hanem nyugalom, összpontosítás és elmélyülés. Aki izgul,izgatott, mozduljon meg, fusson pár kört de komolyan. Kell a szívnek a ritmikus mozgás.... és a KÖZÉP is mozgás közben lesz tudatossá!!!

És végül: bocsássatok meg a tökéletlenségemért!

Baráti üdv:[ módosítva júl. 29./11:35 ]
Edelényi Balázs


Taskeszi
júl. 29./11:09
Nehéz bármi okosat írni Ata Istar után.
Talán ha azt mondom,hogy embernek maradni minden körülmények között,akkor válasz lehet Ata Istar kérdéseire.
Azt gondolnánk,hogy a megvalósítás nehezebb mint bármi,de saját példáinkból tudjuk,hogy az előkészítés épp olyan nehéz feladat,mert a butaságba,közönybe,és hitetlenkedésbe botlunk mindúntalan.
Sok olyan dolog történt a történelem során,ami spontán kialakult feladatok,és spontán meg szerkesztett megoldásokból állt össze.
Tévedés,ha valaki azt gondolja,hogy minden megoldódik magától,met nem így van,és ha így állunk a dolgokhoz,talán el se kezdjük.
Azon embereknek,akiknek ezt a feladatot adta a Teremtő,hogy gondolkodjanak,és a lehető legjobb elméleteket "gyártsák" nem könnyű a dolguk,de ha tudják,hogy melletük,és mögöttük (nem a hátukba) olyan emberek állnak,akik lelkileg,és értelmi szintén emberek tudnak maradni,talán könnyebb.

Nem kell mindenkinek megoldásokat generálni,de az ötletekre mindenkitől szükség van.
Súlyos kérdéseket olvashattunk,és a válaszok,ott kell legyenek mindenki szívébe,és lelkébe.
Ha nem is mindenre van konkrét válasz,akkor mindíg térjünk vissza az eredeti meghatározásra,: Embernek maradni,minden körülmények között!

"Bizalmam az ősi erényben,hiszem,hogy vélünk az Isten,hiszem,hogy lesz feltámadás!"
Szeretettel:Taskeszi

bukovinai
júl. 29./11:10
Nagyon sok "szép" gondolat. De úgy vélem még mindig nem értitek a lényeget. :-)

Gyilkosságokról és merényletekről fantáziáltok. Pedig a testetek halandó és az enyészetbe megy mindenképpen. Csak a lélek nem múlik el - de az akkor sem múlik el, ha éppenséggel egy merénylet áldozatai lesztek és csúnyán meghaltok (vagy szépen :).

Ez a görcsös élni akarás - huszadik századi kór. A Szittya megveti a halálfélelmet! Bármikor kész meghalni - mint a szamuráj. (De nem keresi a halált)

Becsületét viszont mindennél többre tartja. (Mert tudja, hogy minden negatív cselekedet eredménye "visszahull" rá)

A túlélő-készlet elkészítése közben azért ne szalasszátok el keresni a kapcsolatot a Teremtő Atyátokkal.

Bármilyen szörnyűséget képesek vagytok ide vízionálni és készek vagytok elkészíteni a saját kis túlélőterveteket. Ami persze nem baj. De ha felfogjátok, hogy ki irányítja itt a dolgokat és mi végre, akkor talán hasznosabb időtöltést is találtok, mint a mindenáron túlélni akaráson való töprengést.
Hogyan lehet túlélni a ... mit is ? Az életet ? Sehogy! Mert belehalsz a végén! :)

Ne feledjétek, hogy az életet még senki nem élte túl. Aki megszületett az meg is halt. tehát : nem a túlélés a lényeg, hanem hogy visszatérjetek Isten szeretetéhez.

Erről szól a mese és ez a lecke.
(Persze nem könnyű ezt megemészteni, de őseink így gondolkodtak és megértették a dolgot.)

Ámen!

Ez nem jelenti azt, hogy tétlenségbe süppedsz - pont ellenkezőleg! Elkezded azt a feladatot végrehajtani (bármi is legyen az) amit a teremtő neked szánt. Ha így teszel mindig ott leszel, ahol lenned kell és az fog veled történni aminek történnie kell. Nem a saját kis házi-bejáratú túlélő tervedet hajtod végre, hanem hagyod, hogy A felsőbb (Isteni) akarat használjon téged a céljaira.

Találós kérdés :

Ki mondta ezt :

"a holdkóros magabiztosságával járom azt az utat, amelyet a gondviselés elkészített a számomra"

(A google-t használni nem ér :-)

JANI PAPA
júl. 29./11:34
Kedves Koré!
Persze mindig akad egy két mondat amit lehet kifogásolni. Én nem azt írtam hogy a birkákat elkel intézni mert bambák, a lényeg ne kerüljenek az utamba mikor az utcán a halál az úr! Menjenek az óvóhelyre és várják ki az eredményt. Tudod dühösen nézem a sok ostoba embereket akiket a TV-ben mutatnak lövöldözések alkalmával. Nem fedezéket keresnek vagy gyakorolják a feküdj vezényszavat hanem futkosnak mint a mérgezett egér! Az aki látja a felszerelésem és a megkülönböztetett jelzést rajtam ne támadjon, mert ő vagy én. Erről a témáról beszélgetni kellene, mert az egyszerűbb és gyorsabb is. És két írás közben nem kell főzni, mosni, és egyéb más dolgokra figyelni! De azért köszi a figyelmeztetést.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSKoré
júl. 29./11:57
Nem kötözködésből írtam. Tudod.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

bukovinai
júl. 29./12:29
Ezt még ide :

- Link -

Értsétek.

vadrózsa
júl. 29./12:33
Kedves Bukovinai!
Minden gondolatod szivemből szólt, de az alábbi különösen:

"Ne feledjétek, hogy az életet még senki nem élte túl. Aki megszületett az meg is halt. tehát : nem a túlélés a lényeg, hanem hogy visszatérjetek Isten szeretetéhez."

Köszönöm!

Ata Istar
júl. 29./12:47
Bukovinai barátom!

Mindenek előtt hadd szögezzem le, érted is szólok és nem ellened!!!
Ne haragudj meg, de jóval komolyabb a helyzet mint amilyen szinten tanácsot adni szeretnél. Én sem vagyok tökéletes távolról sem de azért vigyázzunk már egymásra: mi az amiben hiszek és mi az amit tudok, amiről meggyőződtem már? ... mert a két dolog teljesen más!!! Nem megélt, nem átélt, nem meggyőződés alapján Hitről beszélni az HITegetés. Győződjünk meg a tanaink valóság-értékéről alaposan! Egyébként pedig - valószínűleg nem mondhatjuk meg egymásnak, hogy ki mit tegyen, érezzen, gondoljon s cselekedjen.

A túlélési ösztön sokkal komolyabb dolog, mintsem pár mondattal elintézni és elsősorban nem etikai kérdés. Évmilliókig dolgoztak azon angyali hierarchiák,hogy létrejöhessen egy értelmes lény a bukott mikrokozmoszban ( mikrokozmosz = kis világ, ISTEN képmására és hasonlatosságára teremtve) aki egyszer képes megérteni, hogy isteni eredetű MAG van a szívében!!!! A történelmi egyházak pedig annak rendje s módja szerint elrejtettek csomó bölcsességet, mindent a tömeg elől, s még torzítottak is a krisztusi-tanokon. Ébresztő! Sosem lehet az ember elbizakodott! Sosem!

Szóval túlélési ösztöne addig hajtja az embert, amíg életének magasabb értelmet nem talál, amíg nem találja meg a vertikális irányú csatlakozási lehetőséget! A "görcsös élniakarás" nem huszadik századi és nem is kór tehát, hanem oka van! Kérlek, ne dobálózzunk tehát mások életösztönével.

"A test halandó és az enyészetbe megy mindenképpen." Akkor miért születtünk? Hogy Isten játszon egy kicsit: kik a jókisfiúk meg a jókislányok? Aztán majd meglátja, ki kap büntit, ki pedig sütit? Miféle ISTEN - kép ez? Mert hogy nem "szittya", az teljesen biztos.


Igazad van, a lélek nem múlik el. Hogy ki mire született azt meg csakis belülről fogja megtudni. Te jó esetben megerősíteni tudod azt amit ő önmagában már felismert! De a fizikai létet becsülni kell, sokkal jobban, mert csak itt, a fizikai létben tud tökéletesen beteljesedni Krisztus igazi tanítása, mindaz amiért meghalt! A szellem-lélek-test egységének dicsőséges ( azaz fényerős!!!)létrehozása! Erről miért nem szó a tévé???
Tehát arra buzdítani a többieket, hogy hagyják csak halni veszni az anyagtestüket "szépen vagy csúnyán" az egyszerűen és nagyon nagyon finoman szólva: nem helyes!

A kereszténység mint elv, már jóval a hivatalos kereszténység előtt létezett egész egyszerűen azért mert ez egy idő fölött álló ÖRÖK elv!!! Őseink pedig ezzel az elvvel tökéletesen kapcsolatban voltak!!! A Judeo-kereszténység és minden más 'izmus'-sá butított bölcselet már eltér a forrástól!!! Erről (is)értekeztem délelőtt. Van ami nem képezi vita tárgyát ( megfontolás tárgyát viszont képezheti!)hanem egyszerűen még tisztább tájékozódással tudod bevonni a rendszeredbe a nagyon finom vagy mély tényekről a hiteles információkat! ... Bár ez is olyan nagyon gyarlóan emberi megfogalmazás, mert az egyetlen hiteles "információ" maga ISTEN energiája, rezgése, "nyelve" amire meg szintén képesnek kell lenni érteni. Ezekben a dolgokban REND kell, hogy legyen, mely időnként fenn áll itt lenn, aztán eltűnik majd újra visszatér. Talán most megint olyan periódusba lépünk, amikor ez megszületni látszik - és nem úgy ahogy az 'Új Világrend' kiötlői akarják. Lucifer mindig másol, úgy tesz mintha... Ez az a "semmi nem az aminek látszik, ez a luciferi szemfényvesztés.

A szamurájok ismerték a karma törvényét és a reinkarnáció törvényét is. Mindenesetre igyekeztek becsülettel élni és halni ha úgy adódott. Nem sokat spekuláltak a harakirin.


" Ez nem jelenti azt, hogy tétlenségbe süppedsz - pont ellenkezőleg! Elkezded azt a feladatot végrehajtani (bármi is legyen az) amit a teremtő neked szánt. Ha így teszel mindig ott leszel, ahol lenned kell és az fog veled történni aminek történnie kell. Nem a saját kis házi-bejáratú túlélő tervedet hajtod végre, hanem hagyod, hogy A felsőbb (Isteni) akarat használjon téged a céljaira." - Egyet értek, azzal a hozzátétellel még egyszer hogy ezt az istenit saját magában kell hogy meghallja, megértse, meglássa az ember. Külső istenekkel semmi igazán üdvösre nem jutunk.


Jókedved üdvözlöm, de sose légy elbizakodott, mert az hasonlatos egy lassú ciános mérgezéshez. Isten vigyáz rád, de te is vigyázz magadra és MAG -adra!

Baráti üdv:


[ módosítva júl. 29./12:55 ]
Edelényi Balázs


aragorn
júl. 29./12:48
Úgy látszik, én már az életben fel nem cseperepem a szent tökéletességhez...Mellesleg az itt fórumozók 80%-a ismeri egymást.
Egyszerűen képtelen vagyok szánalmas életemen túllépni, hogy eme billentyűzetet néha koptatom. Ahelyett hogy...
Remélem elég válsztékosan fejeztem ki magam.

bukovinai
júl. 29./13:36
Kedves Balász,

Beleesel a "segíteni akarok rajtad" szindrómába. Ne tedd. Ha érdekel elmondom privátban, hogy mi ez.

Inkább szolgálatot tégy - minthogy tanácsokat adsz másoknak és segítesz , mert ez azt a látszatot kelti, hogy te több, jobb, okosabb vagy másoknál. Vagy az vagy ? :-)

Én nem mondom meg senkinek, hogy mit tegyen vagy ne tegyen. Csak felhívom a figyelmet, hogy ne feledkezzünk meg a nagy önvédelem közepette a FŐ irányítóról (és a szán dékairól) sem, mert az nagy hiba lenne... (nélküle ugyanis egyik terv se fog működni)

Ata Istar
júl. 29./17:59
Szia bukovinai testvér!

Remélem nem bántottalak meg, meg nem szándékom, de nehezen viselem ha valami olyasmit észlelek ami veszélyes. Ezt vállalom, mert lelkiismereti kötelesség.

Remélem kikeveredünk abból a szituból, hogy egymásra vetítsük saját hibáinkat! :))
Nem tartom magam okosabb másoknál, ne aggódj, Hiszen írtam is: sosem lehet az ember elbizakodott. De engedelmeddel ( vagy anélkül) szolgálatba állítom amim van. Semmilyen evilági posztra vagy mások elismerésére nem pályázok, nekem tökéletesen elég a Mindenség. Épp ezért hitvitákba sem bonyolódok, sem meggyőzni nem akarok (nem is tudnék) senkit. Időnként betévedek ide, s mivel összetartozunk, s ezen összetartozásunkat engedelmeddel (vagy anélkül) teljes felelősséggel vállalom, ezért időnként megindulnak az ujjaim nekem is. Az meg sose baj ha az ember tud változni, ha vélt tudásait felül tudja vizsgálni. Manapság ez különösen érvényes mindannyiónkra!

Jó kívánságokkal és barátsággal búcsúzom most is:


Edelényi Balázs


bukovinai
júl. 29./20:35
Kedves Balázs, semmi gond. Értettem amit írtál. Ha személyesen tudnánk beszélgetni valószínűleg nem ilyen dolgokról "fecsegnénk", hanem a megoldásról :-) Remélem egyszer erre is sor kerül (hogy személyesen diskuráljunk - mert lenne miről...)

Üdv! (hasonló jókat neked is!)

Hullo
júl. 30./01:13
Kedves Deedes,

Homaly fedi a fejedet, mint Meotis mocsarat! Biztos, 100%, nem ertetted meg, mit irtam le! Nem provokalok senkit se, ha valakivel valami bajom van, megosztom vele! A NYERS REALITAST IRTAM LE! Es legyszives ne tereld a temat tortenelmi, meg vallasi iranyba, es filozofalni is ebben a helyzetben teljesen felesleges! Nem segit rajtunk, se mason!
Libonanak nagyon jo a meglatasa, sajnos ez a valosag!
Amugy Imre mar regebb kijelentette, hogy ha lehet, szoljunk a temahoz, ne tereljuk!
Minden hozzaszolasom a vesedbe vag, azt tisztan latom! A multkor is megsertotdtel, mikor a budoskomcsikat kiosztottam!
Kun Reka

Deédes
júl. 30./07:19
KEDVES Hullo!

Köszönöm kedves véleményedet, hogy hol van homály, arról nem akarok vitát nyitni.
Megsértődni nem szokásom! Azt viszont látom, hogy erdélyi származásod mellett valahol máshol élsz. Biztosan megvan rá az okod, ezt nem kérdőjeleztem meg, de soraidból a gyűlölet sugárzik. Azt pedig engedd meg nekem, hogy a saját véleményem szerint a gyűlölet lebénít, és nem enged gondolkozni.

"Es legyszives ne tereld a temat tortenelmi, meg vallasi iranyba, es filozofalni is ebben a helyzetben teljesen felesleges! Nem segit rajtunk, se mason!"

Ha Te így gondolod, az a Te dolgod!
Én pedig azt mondom, hogy múltunk, hitünk és gondolatok nélkül nem segíthetünk se magunkon, se máson!
Az sem segít, ha a gyűlölet irányítja minden gondolatunkat, cselekedetünket.

Eddig is nagy kaland volt Magyarországon élni, és most is az!
Ez nem ok arra, hogy lesüllyedjünk azoknak a szintjére, akik velünk szemben állnak!

Imre pedig nem szorul a védelmedre, a moderátor pedig törölni fogja a hozzászólásomat, ha úgy gondolja.
talpi
júl. 30./08:31
Adjon az Isten!
Szépjónapot. Egyetlen, apró kis kérés. Ne menjünk olyan területre, amit nem ismerünk, vagy pedig nagyon óvatosan. Nem árt, ha megkérdezünk olyanokat,kik az adott területet ismerik. Amúgy a szépnek induló, hasznos beszélgetéseket tartalmazó, hsz-ek ne arról szóljanak, "kinek mennyire van igaza". A történet nem erről szól, sokkal komolyabb dolgokról, ami halasztást nem tűr, megoldásért kiált, nem polemizálásért.
Magyarázni, a történészek dolga. Vagy azoké, akik igazolást keresnek elb,,ott dolgokra.
Mi nem ezek vagyunk, vegyük már észre, nem politikai vitaest meghirdetése van.
A NEMZET szarban van, a kezünk benne van, hogy ÍGY TÖRTÉNT, a választásnak gondold, kutyakomédiákkal, MI IS HOZZÁJÁRULTUNK,
akkor most épp ideje, hogy RENDBEHUZZUK.
Erről szól a fáma, kedves BAjtársak, Hazafiak és Nemzeti érzelműek.
Az ellenfél ismert, a módszerei ismertek, akkor???
Mi a vitatkozás, vagy ömigazolás keresésének oka.??
Való igaz, Imre sosem mondta-írta, ENGEM kövessetek. Azt írja-mondja, LÁSS-GONDOLKODJ-CSELEKEDJ, egyedül, vagy akár kis családoddal egyetemben. Akkor mi a kérdés?
Láss-Gondolkodj-CSelekedj, ne Vezért várj, mert TE MAGAD VAGY A VEZÉR.
Akkor nyisd ki édes kis szemed, csiszold fényesre elméd, lásd be, hogy ami eddig a kosaradba került keservesen összekuporgatott kis pénzed által, azt meg is tudnád magadnak termelni, kevesebb kínnal, több örömmel. Megtanítanád gyermekeid is a munka és a történelmi IGAZSÁG valós dolgaira.
Ezzel, nem csak gyermekeid jövője a NEMZET további fennmaradása is biztosított lenne. MEgismernéd a szomszédod, aki lehet a Barátod és harcostársad is lenne. GYermekeitek együtt játszanának, felhőtlen boldogságban. Igen Ehhez Neked-nekem és mindenkinek áldozatot kell hozni. Elsősorban a mesevilág hamis álcája mögé bújtatott"jóléti társadalom" igényét a hamisan vízionált"kényelmes élet" ördögi mutatványát kellene felismerni.
Ha ezt felismered, már nem állsz messze attól, hogy teszel is érte.
Amíg viszont a tv-t bámulod, a shoppingolás a hétvégi szórakozása a családnak, amíg nem veszed észre, hogy 12-14 órát dolgozol olyannak, aki a fáradozásod jutalmaként, néhány ezer"adózott" forinttal kinyomja a szemed, amit azután ismét nála fogsz elkölteni,végülis, felveszel hitelt tőle, majd azt is neki fogod kamatosan visszaadni, ha bírod? addig hallgass.Ez egy nagyon jól felépített rendszer,amiből csak úgy tudsz kifarolni, ha nem mégy bele, vagy, ha más benne vagy, akkor felrúgod az egészet, mert amit eddig adtál, már az is bőséges, ahhoz képest, amit ezért kaptál.
Ha pedig valaki ezt vitatja, az azokkal együtt igyekezzen csomagolni, akik idáig vitték a dolgokat, mert jön a "leltár", nem holmi, beígért elszámoltatás, meg APEH-nek nevezett bűnbanda.Nem ügyvéd, nem bírósági végrehajtó. Nem,mert azok a pénzt ismerik egyedül, emberség annyi, amennyi az arcukra van írva.
MAjd ha mindezen dolgokat összefüggésében látod, akkor már van értelme az ujjakat táncoltatni, bármilyen billentyűn, persze, ha nem vagy ideges, ha nem remeg az ujjad.
De mindezek előtt, temesd a fejed fáradt kezedbe, vagy ülj össze a családdal és vitassátok meg"hol rontottuk el?" Minnél előbb, mert az idő fogy, lehet, hogy a "filmet nem tudod értelmezni"mert végére érsz, akkor pedig értelme nem volt a jegyvásárlásnak.
Mindenki hibás, én magam is, nem kicsit, de igyekszem rendbehozni.
Hidd el, nem magamért, mert, szerencsére, ott tartok, ez nem csak rólam szól.
A Barátaim meggyújtották agyamban a gyertyát, pislákol, de ebben a sötétségben, ami jelenleg itt van a HAzában, bizony mondom, "légvédelmi fényszóró"
Hálás vagyok érte, önzetlenül, mert érzem,Ők sem magukért.
Szebb Jövőt! ISten tartson!
[ módosítva júl. 30./08:32 ]

LIBONA
júl. 30./22:19
A HAGYOMANY FELIDEZESE !!!!

A MAGYAR HAGYOMANY KOVETESE (amit kiakarnak irtani az ellensegeink,amit kozben OK 1000-rel kovetnek!!!!!!lasd: HEGEDUS A HAZTATON !!!TRADITION!TRADITION!TRADITION !!!)


TEHAT A MAGYAR HAGYOMANY KOVETESE NEM A MULT FELIDEZESE
HANEM SOK SZAZ NEMZEDEKNYI TANITO TAPASZTALATANAK HASZNOSITASA JELEN ELETUNK KERDESEINEK MEGOLDASARA ,AMI A MAGYAR BOLCSEK ALATAL MRGNEVEZETT KINCS ES GAZADAGSAG BIRTOKABAN VALLIK LEHETOVE !!!

LIBONA
júl. 30./22:25
IGEN IS SZUKSEG VAN EGY EGESZSEGES NEMZETI NACIONALIZMUSRA ES BUSZKESEGRE !

NEM TEVESZTENDO OSSZE A SOVINISTA SZERB!!!15 EVES SZLOVAK!!! ROMAN BOCSKOROS SOVINISZTA ISZAPAGYUAKKAL !!!

LIBONA
júl. 30./22:47
NEMZETI ONVEDELEM !!! VEDEKEZES !

KIIKTATNI MINDENNAPI ELETUNKBOL !!!
1/MINDENFELE BANK !! (KIMENTEK A TANKOK,BEJOTTEK A BANKOK !!)
2/MEDIA(radio,tv,mozi,ujsag)
3/MINDENFELE FELESLEGES PEZSZORAS !(ruha,cipo,utazas(kulfoldiek foleg)NEM GAZDAGITOM AZ IDEGEN NEMZETEKET 1 FILLER SEM !!!
4/SEMMIFELE KULFOLDI AUTO,BICIKLI,MOTOR MEGVETELE!!!
(ROMAN AUTO???SOHA !!!!ELVETTEK TOLUNK ERDELYT !GYULOLNEK BENUNKET !ERDELYI TESTVERNEMZETUNKET OLDOZIK A SAJAT ANYAFOLDJUKON !!!
CSEH AUTO VAGY MOTOR ???SOHA !!! LASD ! BENES DECTRETUM !!!FELVIDEK ELVETELE ! NEMZETTESTVEREINK ULDOZESE,GYALAZASA !!
SZERB ARUCIKEKK!!!( HA EGYALTALAN LATTAL ILYET !!!???) SOHA !!! 60.000 MAGYAR EMBERT (CSECSEMOT,AGGASTYANT,NENEIKET,BACSIKAT GYILKOLTAK LE !!!)
MAGYAR ULDOZES NAPI SZINTEN !!! SOHA !!!!

NEM GAZDAGITANI 1 FILLER, 1 JO SZOVAL,SEMMIFELE SEGITSEGGEL A MAGYARGYULOLOKET !!!!!!!

INKABB JAROK GYALOG VAGY BUSSZAL !!!
DDE NEM GAZDAGITOM A FRANCIAT, AZ OLASZT,NEMETET,AZ OSZTRAKOT SEM !(LASD!! TRIANAON!!CLEMENCUE!! A MAGYAR NEMZETET NEM MEGBUNTETTUK ,HANEM KERESZTRRE FESZITETTUK !!!!!)
OLASZ ! ELVETTE A TENGERI KIKOTONKET ! NEM BARAT !
OSZTRAK ! 100 OLDAL SE LENNE ELEG A MAFGYARSAG ELLEN ELKOVETETT BUNEIKRE !!!)1848,KIEGYEZES,ZSIDOK EMANCIPACIOJA ,ORVIDEK ELVETELE !!!!CSAK PAR !!!MAGYAR NEMZET NAGYJAINAK ES A MAGYAR NEMZET TARSADALMI FELLEPITESENEK, TAMPILLERRJENEK ULDOZESE 100% KIVITELEZESBEN !
AKI A MAGYARRRA A KEZET EMELTE A MULTBAN ES A JELENBEN AZ ENNEKEM AZ ELLENSEGEM !!!!

TAPASZTALAT!!!TAPASZTALAT !!!
TAPASZTALAT !!!TAPASZTALAT !!!LIBONA
júl. 30./22:58
OLVASSATOK GROF SZECHENYI ISTVAN IRASAIT !!! FENT VAN A NETEN !

DE MINDENKIET A KI A SZENT MAGYAR UGYET SZOLGALTA ES VEDTE A TESTEN ,SZIVEN,LELKEN KERESZTUL ES VEDIK OSI NAGYJAINK A SIRON TUL IS !!!!!

MI ADTUK A LEGTOBB SZENTET A VILAGNAK !!!

NEM 26 SZENTET !

53 SZENTET !!!!

MI EGY RENDKIVULI KEPESSEGEKKEL RENDLEKEZO NEMZET VAGYUNK !!!

EROSODJUNK NAPI SZINTEN !
TUDJATOK KI AZ ELLENSEG !
NE HADJATOK HOGY LEGYENGITSENEK LELKILEG !!!A TEST A LELEK TEMPLOMA !!

A LELEK A TEST TEMPLOMA !!

TARTSUK MAGUNKAT KARBAN ! NAPI SZINTEN

LIBONA
júl. 30./23:09
MINDEN MAGYARRA SZUKSEGUNK VAN AKI A MAGYAR FELTAMADS UGYET SZOLGALJA !!!!

JANI PAPA
júl. 30./23:35
Kedves LIBONA!
Teljesen egyetértek veled! Támogatlak minden szinten!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSGERRY
júl. 31./08:13
LIBONA - Ha megkérhetnélek...

A nagybetüvel írás az interneten a KIABÁLÁST "helyettesíti".

Azt látom, hogy tudsz fogalmazni, a tartalommal sincs semmi baj, az, hogy lelkedben kiabálsz sem zavaró, de összességében mégis szebb lenne a nagy- és kisbetük használata.köszönöm

gerry


Dr Antekirtt
júl. 31./12:40
Sajnos én ebbe későn kapcsolódok be, de én a mózi őrültségeit szeretem, mert egy nagyon rossz fajta humort visz az oldalra (ettől függetlenül én kitiltanám) Sajnos én nem szolgálhatok
előbbrevivő dolgokkal, de Posta imrének üzenem, vigyázzon magára, mert én is szeretném ha megmaradna, és a cirkusz után legalábbis beszélgetnénk, ne adj isten söröznénk, és kezet fognánk, (nem csak vele).

LIBONA
júl. 31./18:33
SZIA GERRY !

SAJNOS MER SZEMUVEGES VAGYOK ES IGY JOBBAN LATOM A BETUKET !

LIBONA
júl. 31./18:45
IGEN HABOROG A LELKEM !!!
VAN MIERT !!!??
IGEN !!!!

ILYEN LELEKKEL SZULETTEM !

AZ IGAZ MAGYAR LELEK MINDIG IS HABOROG AZ IGASZSAG ELLEN !
ILYEN VAGYOK !Taskeszi
júl. 31./18:50
Kedves Libona! Az igazságtalanság ellen!
Biztos elírtad,de értjük!
Amúgy meg nyugodj meg,és emelkedj felül az érzéseiden.
Néha mi is kitörünk,de egymást támogatjuk,és összpontosított energiává válik az indulat!

"Bizalmam az ősi erényben,hiszem,hogy vélünk az Isten,hiszem,hogy lesz feltámadás!"
Szeretettel:Taskeszi


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz