Átszervezik a Jobbikot?

(Úgy értesültem, hogy a Jobbik átszervezi az egész pártot, mert ezzel a lendülettel nagyon sok választót már nem tudnak becsapni, s ezt megértették tán fent a magasban is. Most kaptam egy hivatalos levél-félét, amit közügynek tartok magam is, mert a nemzet az eső!)
"Adjon az Isten!
Tisztelt Választókerületi Szervezők!
Tegnap tanúi lehettetek egy Varga Zoltán (Pest megyei alelnök) és "társai" által előkészített, leváltásomra irányuló puccskísérletnek,
mely az országgyűlési választások utántól datálódik és tegnapig tartott. Megjegyzem ez részben sikerült, mert én árulókkal nem vagyok hajlandó tovább együtt dolgozni. Úgy emlékszem történelmi tanulmányaimból, hogy a puccsistákkal szemben elég keményen eljártak.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:23'23" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 25


Hozzászólás
zsuzsa633
júl. 28./15:11
- Link -
\"...Ez egy indiántánc és én elhiszem, hogy benned is ég az a láng. Legyen közös a bánat, közös a bűn, És közös a feloldozás!..\"

bukovinai
júl. 28./16:01
Ez a Pachl Tamás tisztára úgy beszél, mintha magamat hallgatnám. Kár, hogy kilépett a Jobbikból - hisz pont ilyen emberek kellenének oda!

kerecsen
júl. 28./16:42
bukovinai, azért most egy kicsit csalódtam benned...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

GERRY
júl. 28./16:51
bukovinai - "tisztára úgy beszél..." ok. De vajon úgy is cselekedne ahogy te?

de nem ezt akartam, hanem...


na neeeeeeeeeeeeee!

megin-a-jobbik. IMRE!!!! Nekünk itt semmi dógunk. Ne is mondjunk, írjunk semmik mert akkor vagy ezt az összetartó jobbik oldalt vagy a másik összetartó jobbik oldalt felhe-reverõger-gejjük. Kell ez nekünk? De komolyan. Szerintem az egész azér van mer' te összevisszaveszetted õket (mint olvasom ez már hóóónapok óóóta tudott dolog, de most aztán puccs... and fuccs!

De az a hülye (nem az hanem a másik - majd MrMoto eldönti melyik a nagyobb - mózi meg csóválja a fejét (szegény, tényleg nem ezt érdemelné).

Mi lesz akkor, ha Kerecsen is megszólal???? Kerecsen, legyél szolíd és együttérzõ!

Azér' ha belegondolok - alig néhány hónap és ez is bukik, az is bukik, lemondja magát, felmondanak neki... mindjárt falhoz állítás is jön csak figyeljétek. Azt' össztüz! Csuklanak össze a vitézek, nem tudom mit érzek... Nem békét.
kicsit szomorú vagyok, mert azt látom, hogy tönkretették a magyar népet. Harcolni sem bír, becsületet és tisztességet már nem érti.
"Azért a pénz az úr"... A víz? Még a végén megérjük, hogy a következõ holokamut a magyarok élik meg. No persze nem lesz több mint 10 millió (hacsak nem a határon túliak...), a méla tömeg meg tapsol.

B'meg szivem! Jobbikos ... amelyik ott olyan okos - miért hagyjátok, hogy nekünk legyen igazunk. Kik vannak a soraitok között fiúk? Nem megy az összefogás csak amikor beszéltek róla a Tívíben?
Itt - mi balhézunk ugyan - de valamit azért tisztelhettek bennünk. Az igazat mondjuk ki akkor is ha néha nagyon hülyén hangzik. Ti pedig?

Shakespeare óta tudjuk, hogy "színház az egész világ". De ne má ripacsok lepjék el a színpadot! Sajnállak titeket, no nem mintha igényt tartanátok rá. Van még közöttetek elég "yófajta" fickó aki majd megmutatja a magyarok Istenét!
De itt és most a helyezkedés ideje vagyon... késõbb nem ártana egy kis vagyon, majd hatalom, hisz az idõ gyorsan rohan, VIP személy kell légy, mielõtt megérkezik az elsõ rendõr roham. Karosszékben ülve, fentrõl láthatod, ahogy a mélyben minden elönt a fájdalom, kínban s nyomorban a szolganép, még akkor sem tudod,, mi neked az elég.
Nem lehetsz tán' király, de miniszter biztosan, fentrõl ránk köpsz, s mi ott tapsolunk majd turha-maszatosan... Megszavazott a nép titeket, miért? Rövid az emlékezet?
Melyik szék kell apám? a bársony? Hozok neked de a hátadon töröm szét majom banda nézz a tükörbe végre!

Mé' bánccsák a jobbikot? Mer büzlik de nagyon és szeretnénk ha a nép - az istenadta - felnyitná szemét!!!

Van még közöttetek tiszta és magyar? Álljon elõ végre, hogy megismerjük. Ha nincs - eddig úgy néz ki a dolog - akkor takarodó fiúk! Nem vár bársonyszék rátok, a harcot meg nem szoktátok. Szemembe mersz nézni? Nézzetek este tükrötökbe. Kit találtok ott? Harcost vagy olyant ki egy népet becsapott?fsavanyu
júl. 28./17:24
Most mutatjákmeg az igazi arcukat,senkisem az amit állitott magáról. Taknyos ,lelketlen, karielista gyülekezet. Mire meg melegednének a Parlamentbe, remélem ki is hűlnek. Magyar a parlamentbe, legfeljebb most csak takarítók között ha van eggyáltalán, de ott sem biztos.

PARLAGFŰ
júl. 28./17:46
Korondi csak azt kapta a szarkavariktul amit megédemelt. S ami jár az jár!
KLI
TÉRJETEK MEG őSEITEK HITÉRE, MERT A FEJSZE MÁR A FÁNAK GYÖKERÉRE TÉTETETT, S AZ A FA MELY NEM HOZ NEMES GYÜMÖLCSÖT TŰZRE VETTETIK

ULU
júl. 28./18:01
No ami viszont megnyugtató a dologban, hogy a pártban semmi sem változik, a jól bevált módszerekkel dolgoznak, kihasználni, utána lejáratni, ha sokat ugrál, megveretni, ellehetetleníteni, és kirúgni.
Sem becsület, sem tisztesség sem erkölcs, nincs ezekben.

ULU

kerecsen
júl. 28./18:09
Nézzétek meg a többi PÁRTOT, ugyanez zajlik mindenhol. Így lesz egy radikális MOZGALOMBÓL, PÁRT.
Rövidesen olvashatjuk az első korrupció gyanús ügyeket a narancs-sajtóban, amik a jobbik körül robbannak majd ki. ezek nem következhetnének be, ha lett volna szűrés, biztosan fájdalmas lett volna esetenként. de a haver, cimbi, jóbarát jöhet a párt első vonalába, a bőkezű "szponzorok" meg pláne, az ide vezet. EZ A PARLAMENTI DEMOKRÁCIA, a legtisztább emberből, szervezetből is bűzös mocskot képes faragni.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

bizakodo
júl. 28./18:16
Néhány tévedés! Bukovinai! Kicsit mellélőttél Pahl ügyben. Az ilyen barátoktól mentsen meg az Isten!
Korondi nem a kongresszuson mondott le a tisztségeiről, hanem a választmányin! Nem mindegy!
Lemondani könnyű, a harcot vállalni nehezebb!
Lévainak van igaza!

kerecsen
júl. 28./18:17
hol van már a tavalyi hó!!! zsideszezés meg a többi:
- Link -
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

kerecsen
júl. 28./18:21
bizakodo, te érted amit olvastál, vagy azt írod amit szeretnél látni?? Pachl, az eredeti Nagy Ervin féle útvonalat kívánta követni. a youtube-n megtalálod...
Kibicnek meg semmi sem drága... igaz bizakodo??

kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

B 2
júl. 28./18:57
Nem kell izgulni! Nem lesz minden hétre újabb és újabb (és valós) cikke Posta Imrének! Mindjárt itt van az önkormányzati választás, elosztják az erősebb kutyusok a helyeket az ilyen-olyan elnevezésű húsosfazék körül és azután csend lesz. Aki odafér, az elkezd négy(?) évig lelkesen Jobbikozni, aki meg nem azt tényleg eldobják, mint a rongyot.
Én, mint a Lobbik legutolsó senkije (valamint több társam) erre már kb: egy éve rájöttünk és tisztába vagyunk azzal, hogy a Lobbikot ugyanolyan elvtelen megélhetési politikusok vezetik, mint a többi parlamenti pártocskát.
Csodálom, hogy a Lobbik működésébe tőlem sokkal jobban belelátó, megyei vezető Korondi Miklós csak most ébred. Ezek szerint ennél a pasinál is okosabb vagyok egy évnyivel.
A Lobbik nem alulról építkezik, a "nép nevében" politizálás csak üres duma! Amikor egy lakossági fórumon -a korábbi kirúgásokra, jogsértésekre vonatkozó kérdés kapcsán- Vona Gábor ki meri jelenteni, hogy az alapszabályt hajlandóak rendszeresen megszegni, és a személyes ismeretség és haverság a döntő a párt működtetésében, akkor miért most kell csalódottnak lenni?
Azt hitte pl: Korondi, hogy azok a jogsértések, erkölcstelen és szabálytalan eljárások amelyek országosan és tömegesen megtörténtek, az pont vele nem eshet meg?

X Y

GERRY
júl. 28./22:09
B 2 - végre egy értelmes ember... szedd már össze légyszi magad körül a hozzád hasonlókat és a sok kis legutolsókból még lehetnek legelsõk is!!!!
Te ott jobban láthatod a dolgokat és itt senki nem azt akarja tõled, hogy nekünk higyjél, hanem azt ami veled már megtörtént: ÉBRESZD FEL A TÁRSAIDAT!

Kár lenne ha a sok jóérzésü ember elkallódna. Nem ide hívlak titeket, maradjatok tárgyilagosak, értelmezzétek a dolgokat úgy, hogy ne tudjanak titeket megvezetni. Legyetek harcosokká, akiknek egy céljuk van, egy szabadabb és tisztább Magyarország újraszületése! Bízzatok önmagatokban. A tudást nem adják ingyen.

piskota
júl. 29./05:26

Sajnálkozzam, vagy dühöngjek?!

Úgy a Jobbik, mint a Fidesz tagsága tele-van jóindulatú vak és süket megvezetett magyarokkal, sőt megkockáztatom, még az MSZP soraiban is található semmit nem tudó, semmit tudomásul nem vevő, de magyar-érzelmű, ki azt-hiszi, hogy jól-csinálja dolgát!
Ez a helyzet magától nem is fog változni az egyoldalú, kisajátított és uralt zsidómédia sátáni tevékenységének következtében! Változott valami is a médiában? Tud valaki is valami tényleges változásról??? -akkor milyen forradalomról süketel Orbán Viktor?!
Ugyan úgy beletartozik az elsőrendű vádlotti körbe, mint a többi bűnöző társai! Menthetetlennek mutatják magukat! Nem is őket kell megmenteni, értük nem kár, eltűnésük csak előnnyel járna!
Sajnálatosnak a megvezetett, lebutított, a napi létfenntartással kimerített, a holnap bizonytalanságától rettegő magyar honfitársaim helyzetét tartom! Ebben a helyzetben képtelenek lesznek felfogni, s pláne megérteni, hogy mi és miért történik! A Magyarországon uralkodó gonosz, sátáni zsidóhatalom mindaddig gondosan vigyáz rá, hogy elviselhetetlen sokk ne érje a társadalmat, a népet, míg a teljes zsidóbetelepítést végre nem hajtották!
Pedig okulhatnának már a jelenlegi helyzet ismeretéből is, a totális gazdasági, politikai kiszolgáltatottságból!
Gyöngyösi Zoltán


zsuzsa633
júl. 29./07:26
"Álomvilágban éltek, szentül hisztek a hülyeségekben, ugyanúgy, mint a hitgyülisek abban, hogy szebb lesz az életük, ha minden hétvégén fetrengenek egy sort a stadion padlóján. Csak ti a turulmadár előtt fetrengetek, és a Jobbik a ti pótistenetek. Bármit elhisztek, csak azt nem, hogy át vagytok verve.
...nem is azért vagytok átverve, mert valaki körmönfont módon hülyére vett titeket. Ti egész egyszerűen esedezve kértétek, hogy verjenek át. Akarjátok, hogy csalódhassatok, hogy komoran ülhessetek a hokedlin, a bús magyar sors felett keseregve. Keresitek az árulót, az ügynököt, aki betartott, pedig egyszerűen ti vagytok a hülyék. Szélhámosokban hisztek, csak mert nekik nagyobb a szájuk, és nem értitek, hol a baj."


\"...Ez egy indiántánc és én elhiszem, hogy benned is ég az a láng. Legyen közös a bánat, közös a bűn, És közös a feloldozás!..\"

kerecsen
júl. 29./08:27
zsuzsa633 ezt ki írta?? honnan való az idézet??
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Kujak
júl. 29./08:37
Pontosan az a "megtisztulási" folyamat zajlik a Jobbikban, mint a Tmrsz-ben!
Amíg kicsik voltak addig kellettek a szürke eminenciások, most pedig amikor a vetés beérett jönnek aratni a Bar... és Bár...-ral kezdődő nevűek a mórok pedi mehetnek!
- Link -

Azért a Jobbikot ne féltse senki.Ki merne nékik ellenállni?
Íly bátorságot szívében ki hord?
Mennek röpülnek, mint a szél,
S űzik az ellenséget, mint szél a port!
Csak nem fajult el még a székely vér,
Minden kis cseppje drágagyöngyöt ér!
(Petőfi)


zsuzsa633
júl. 29./08:45
Nem szívesen reklámozom Tomcat írásait, mert fenntartással vagyok vele szemben, de -elismerem- néha fején találja a szöget.
- Link -
(2010.07.16. 01:00 hozzászólása)

\"...Ez egy indiántánc és én elhiszem, hogy benned is ég az a láng. Legyen közös a bánat, közös a bűn, És közös a feloldozás!..\"

bizakodo
júl. 29./09:14
Kerecsen! Eddigi írásaid alapján többet tételeztem fel rólad!
Én azért merem ezt állítani, mert belülről jobban ismerem a folyamatokat!Ha valaki a Nagy Ervin vonalat akarja képviselni, ám tegye, szíve joga! Vegye figyelembe, hogy az az út hova vezet. ( a süllyesztőbe) Aki Vonát akarja követni az megbizonyosodhatott arról, hogy az a parlamentbe vezetett. Nos ez fáj sok embernek aki rossz lóra tett! Savanyú a mák?
Ez az egész cikk a sz.szentmiklósi "szervezet" szarkeverése, ami ismerve az előzményeket hiteltelenné teszi! Gondolkodj és utána írjál!

zsuzsa633
júl. 29./10:29
...és akinek a Jobbikétól tér el a véleménye?...az hova írhat?
- Link -
\"...Ez egy indiántánc és én elhiszem, hogy benned is ég az a láng. Legyen közös a bánat, közös a bűn, És közös a feloldozás!..\"

JANI PAPA
júl. 29./10:40
Kedves bizakodó!
Nem nagyon szoktam a Jobbik beírásokba HSZ-t írni, nem érzem azt hogy érdemes az energiát pocsékolni rájuk! Ugyanolyan karrieristák mind a többi párt, csak ők egy kicsit radikálisabban. A legundorítóbb az egészben hogy a radikalizmust és a szlogeneket amivel bejuttatták magukat a parlamentbe, mára már pincsikutya ugatásnak hallatszik. Megszeretném kérdezni tőled, evvel a taktikával hány százezer embert vezettek meg? Sajnálom de a tények szerint ez az igazság!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSpostaimre
júl. 29./11:30
bizakodó, vérségi alapon szerveződik a rendszer. Ki a zsiráf azt keresd. Egymással is vetélkednek, de Ervin vonal sem más, mint ami most van.

kerecsen
júl. 29./11:46
bizakodo, nekem nem savanyú sem a szőlő, sem a mák. én nem kívánok a "Parlamentben politizálni". Nagy Ervin féle vonal oda vezetett volna, ahol most is van a Jobbik. Ellenezte a Gárdát is, mit hallunk Pőszétől?? Szóval Vona a nemzet felemelkedése?
Nem erős egy cseppet?? Mintha visszavettek volna a radikalizmusból. A novák.info is fordított, zsidózás 20%, cigányozás 80%, de nyilvánvaló problémáról beszélnek. A tettek hol maradnak?? Ja, a parlamentben legfeljebb elmondhatják hogyan gondolják, de az történik amit a fidesz akar. Tévednék?? Szerinted, mennyi szavazót veszítettek?? 2-300 ezret?? Mi lesz ősszel?? Ha csaltak tavasszal, miért nem brekegtek?? Akkor ősszel is megtörténhet. A rendszer részei lettek, nem működhetnek másképp csak a rendszer szabályai szerint. Ennyi
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

bizakodo
júl. 29./16:00
Kerecsen! Imrének van igaza, hogy az Ervin féle vonal is ide vezetett volna. Miért nem csinálta meg? A pöszét ne is említsük, mert ő az egyik kakukktojás akinek semmi keresnivalója nincs a jobbokban.(van még!)A radikalizmusból nemhinném, hogy visszavettünk. Tetszett volna 4.-én eljönni az Erzsébet térre! A fityeszről csak annyit, hogy pontról pontra a jobbik programjával operál. Ha ettől eltér az bukta.Nincs egy önálló gondolatuk, kivétel a gárda csesztetése.Mit lehet várni egy Pintér klóntól?Ősszel majd látjuk, nem kéne prejudikálni!

GERRY
júl. 29./21:03
Kerecsen - ha erre gondoltál amikor kérdezted zsuzsa633-tól: - Link -


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz