Nyakunkon az újabb válság, keményebb lesz mint az előző (Nyuszómuszó, hegyezd a füled!)

Amerikában eddig 4-6 évente volt recesszió, így 2012-ben jöhet egy újabb válság, azonban a jegybankoknak már nem lesz lehetőségük több pénzt pumpálni a gazdaságokba - nyilatkozta a CNBC-nek a legendás befektető, Jim Rogers.
Az USA-ban eddig 4-6 évente volt gazdasági recesszió a kezdetektől fogva, így 2012-ben esedékes egy újabb válság - közölte Jim Rogers. “Amikor a következő válság elér minket, a világgazdaság a mostaninál rosszabb állapotban lesz, mivel ellőtte már a puskapor egészét" - tette hozzá.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:45'30" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 2


Hozzászólás
Hullo
júl. 30./01:38
Hegyezzuk, mar eleget, a nyavaja torje ki! Azzal maradunk, a hegyezessel, meg a forgacsokkal! Valamivel a kozeposztalyt szet kell verni, vilagszerte! Majd ehes lesz a bele a nepnek, es megindul a csorda! Felmerhetetlen kovetkezmenyei lehetnek a valsagoknak! Az az igazsag, az elmult evtizedek nagyvonalu pazarlasaert fizetni kell. Azert is fizetni kell, a Fold fele tekozol, a masik fele meg megdoglik a fosasban, akkora a szegenyseg! Ez se normalis!
Meg ez a tulkinalat, mindenhol! Mindenbe, szarasig lehet turkalni, ezelott onellatoak voltak az emberek, most minden keszen, hamar kell!Termeszetellenes vilagba kezdtunk elni!
Kun Reka

talpi
aug. 09./06:31
Adjon az Isten!
Bizony, erről szól az egyik legnagyobb stratégia. " El kell hitetni az emberekkel, hogy semmit sem kell kétkezi munkával termelnie, majd "Mi megtermeljük""
Erről már oly sokat cikkeztek-cikkez Imre is, hogy,mondhatni a "könyökön jön ki", ez a baj.
Nem a könyökön kellne kijönnie, az agyban kellene tudatosulnia. Nincs szükség a kivagyiságra, a magamutogatásra, élni kellene mint korábban, egyszerű, emberi életet.
Nem elhinni, hogy ha jól kifested magad, akkor más vagy, ha több a pénzed, akkor jobb ember vagy, ha a gyermeked "márkás" cuccokat visel, attól "menőbb lessz".
Bizony-bizony, ha többet tud a hazájáról, annak eleiről, tiszteli a szüleit /persze ha van miért/ attól, na attól lessz más.
A pénz, a "vagyon" sosem hozott emberekt közelebb egymáshoz. Mindíg ellentéteket, irígységet eredményezett. Ezt használja ki a bank szektor és a cionista szemlélet, de olyan magasról lesz,,a az embert amilyen magsról csak lehet. Érdekli, azt hiszed, hogy Te mennyit takarítassz meg??? A fenét, az igen, mennyit tud Tőled elvenni, majd úgyis hozzá fordulsz hitelért. Onnan kezdve Neked véged, bekerülsz egy ördögi körbe és kilábalás szinte lehetetlen. Majd azt magyarázhatod a gyermekednek, "hol van a régi lakás, miért kell földönfutónak lenni" Neveld és mutasd meg, lehet másként is élni, nem a talmi csillogás visz előre, hanem a halvány fény, ami az értelemben gyullad meg. GYújtsd meg a gyertyát mindenki agyában, hogy ne a fénytől vakultan, a tiszta lángtól vezetetten tegye meg útját éltében.
Szebb Jövőt! Isten tartson!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz