A valódi (egykori) Palesztina, és leigázása!

Maurizio Blondet irása

Palesztina 'már' egy éden volt a 'kivalasztottak' érkezese előtt.
Ritka volt az olyan terület, amit parlagon hagytak: mindenütt kertek, pálmák, citrus ültetvények, olajfák környékeztek a városokat és a településeket, ami az intenzív és szakosodott mezőgazdaságnak volt köszönhető.
A palesztinok jól bevált nemzetközi piacokat tudhattak magukénak, amelyeket a zsidók 1948-ban az államosítással elloptak tőlük.
Az állami iskolák, a labdarúgó csapat, a nemzeti szellem, a cserkészek csapata, a szakképzett munkaerő és a zsúfolt piacok.
Kommentek és tagadások a leggyakrabban használt cionista szlogenek mellé, amelyeket világszerte igaznak hittünk.
[ Tovább ... ]Tulok - 2010, július 29. csütörtök-20:09'09" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 13


Hozzászólás
csizmilaci
júl. 30./06:04
Kösz Tulok,ez nagyon tanulságos volt.És szomorú is.

enid
júl. 30./06:13
Mintha valami osszefuggèst èreznèk Hazànk helyzete ès e kozott a story kozott... gondoljuk csak vègig!

Deédes
júl. 30./07:31
Milyen rövid idő alatt el lehet hitetni a világgal a hazugságokat, csak állandóan mondani kell minden lehetséges helyen...


gabi
júl. 30./09:26
Valamikor a youtube-on láttam egy filmet Palesztináról, ami még a két vh. közötti időben készült. Valóban édenkert volt, míg a zsidók be nem tették a lábukat és sivataggá nem tették. Nálunk is alakul a sivatag. Úgy látszik vonzódnak hozzá, de nem lenne egyszerűbb, ha egyenesen odamennének! Igaz, akkor elmaradna az élvezet, és ki a fene figyelne rájuk!

JANI PAPA
júl. 30./11:59
Hijjja, a ló rúgja meg, érdekes én nem ezt olvastam az exodusban 15-éve. Abban azt írták a Palesztinok lusta ingyenélő cigány népség volt. Nem dolgoztak csak henyéltek egész nap! Amikór a zsidók betelepültek és elkezdték a földek müvelését a Palesztinok el akarták rabólni tölük, a zsidók csak megvédték a tulajdonukat! Na szóval ez még az amnéziám előtt volt, aztán jőtt Perec és fejbevágott. És amióta megint észheztértem látom az igazságot, a zsidó ha mond valamit azért taszi hogy kihasználjon. Viszont ha azt le is írja akkor már milliókat téveszt vagyis ver át! Most jutott eszembe az izraeliek azt hiresztelik a Magyarok lusták! Számomra ez azt jelenti hogy a zsidók idejönnek, átveszik az irányitást. És akkor de csakis akkor, az ő munkájuk által lehet virágzó az ország. Miránk Magyarokra az a sors vár, mint a Palesztinokra Gázában! Na abból nem esztek bőrhiányos tetvek!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSÖsszefogás
júl. 30./16:56
Ha nem ébredünk itt is gond lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csicskák leszünk saját hazánkban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek.

tunya
júl. 30./19:27
zsidóknál ez valami mánia lehet, h a gyerekekre rövidgyatya mellé kabátott adnak. vagy csak olyan kultúrálatlanok, hogy öltözködni sem tudnak

Velencei
júl. 31./04:49
Hány szabad, független nemzet él ma a bolygónkon?

Nem a palesztin helyzetet szeretném kicsinyíteni,de
ez világméretű gond.

Vissza kéne mosni az emberek ép eszét valahogy.

LIBONA
aug. 01./06:13
MIERT ALAPITANK EGY UJ ALLAMOT A ZSIDOK ES CIGANYOK EGYUTT A SZAHARABAN VAGY A GOBI SIVATAGBAN ????

OTT AZTAN KEDVUK SZERINT SZAPORODHATNANAK MINT A PATKANYOK ! ES HA EHESEK AKKOR FELZABALHATNAK EGYMAST !
FELEPITHETNENEK EGY ZSIDO-CIGANY KOZTARSASAGOT ES KIVALASZTHATNAK MINDEN EVBEN A BOLONDOK ES KORCSOK KIRALYAT !
EPITHETNENEK MAGUKNAK AKKORA HOMOK VARAT AMEKKORAT CSAK AKARNANAK ES DUGHATNANAK A TEVEKKEL ANNYIT AHANYSZOR CSAK AKARNANAK ! A HAROM PUPU TEVEKKEL SZALLITHATNAK MAGUKNAK A VIZ UTAN POTLAST A TEVE KARAVANOKON ES UTAZHATNANAK A SIVATAG TERULETEN ANNYIT AMENNYIT CSAK AKARNANAK ! OTT KIEPEITHETNEK EGY SIVATAGI OAZIST !

KAJA MEGOLDHATO !
VIZ UTAN POTLAS MEGOLDHATO !
SEX ??!! AMIT HOZTAK TORVENYT AZT MOST ALKALMAZHATJAK !

KORBE DUGHATJAK EGYMAST ELOLROL-HATULROL AHANYSZOR CSAK KEDVUKRE AKARJAK !

talpi
aug. 08./15:31
Adjon az Isten!
Jani Papa!
Bizony, a rombolás itt már elkezdődött. A belváros, a 7. ker és a 8 is számlálatlanul lebontott házat tudhat maga mögött. Nem egy közüllük, műemlék volt és páratlanul szép homlokzattal dicsekedhetett. Nos ami épül nem lakóház. Iroda szórakoztató együttes, bank, bevásárló és kereskedelmi központok. Hülyék vagyunk, hogy nem bérbe, hanem tulajdonba bocsátjuk a területet. Rogán,Demsky és a többiek, de Tarlós is élen jár ebben a bizniszben. Mit nekik, nem az övék, a MIENK, ők már tele zsebbel könnyen ugatnak. Hol érdekli ezeket a HAZA a NEMZET. A 3. ker. több mint fele TArlós és családja kezében van, vagy valami cégében/ami ugye a családé/ na erről ennyit. Lessz munka bőven.
Amúgy remélem nem kell sokáig tespedni, hogy kiboruljon teljesen a bili, kérdés persze mennyire pattan ki a sok csipás szem és menyire lesznek képesek a tésztaszűrőt, egy komolyabb eszközre, mondjuk nyújtófára cserélni a sok megvezetett?
Lessz itt dolog bőven, de azt nem itt kell megharcolni, mondjuk az ébresztgetés nem hátrány.
Szebb Jövőt! Isten tartson!

JANI PAPA
aug. 09./17:29
Kedves talpi! Áldás!
Nem ér a telezseb semmit, ha éhezni fognak egy szelet kenyérért akár 1000Ft-ot is elkérhetünk tőlük. Vagy konyec, a Szibériai kapcsolatot is fellehet eleveníteni, és Recsket is fellehet építeni újra! A csapatot kell megválasztani gondosan, amiben harcolhatunk igazunkért!
Áldás Isten tartson!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOStalpi
aug. 09./20:00
Adjon az Isten!
Jani Papa!
Eddig az észérvek voltak túlsúlyban. Imre és jónehány ember felsorolta a lehetséges megoldásokat. Békés megoldásokat. Amint látod, bizonyára, nem egy, nem kettő az ellen oldalról futtatott ember, aki igyekszik felhergelni, vagy le degradálni, mi több igen élénken érdeklődni dolgok iránt. A megoldás előtte is ott hever. Elsősorban, Nem kellene a NEMZETET a HAZÁT elárulni, eladni. Másodsorban, jó lenne időben csomagolni, mert még valamit itt felejtenek, mint egykoron Orbán Vitya a gyermekét egy baleset során, bár akkor is miniszter volt, de ugye a család az első, na meg az a bizonyos tyúkszaros, akkor pedig ugye futás, az sem baj, ha a gyermeke ott martad. Majd valaki úgyis gondját viseli. Igaz, ezt megismételte néhány hónappal később, mert akkor a Vitya fannokat hagyta magukra, nagy igyekezetében, Zalán, hozzá képest kutya pénisz.
Erről ennyit. akkor mit várnaka a kedves fityesz fanok.:? Na ugye,. alakul ez.
Amúgy, ne kell az időt sürgetni, semmi nincs véletlen, majd megoldódik minden, hagy egye a fene azokat, akik szeretnének mindent tudni.
Szebb Jövőt! Isten tartson!

JANI PAPA
aug. 17./12:57
Adjon az Isten!
Talpi!
Emlékszel múltkor az unokámról írtunk. Azt írtad ha olyan nézeteket fog vallani mint a nagyapja nem lesz problémája a zsizsikekkel. Ma mentek az oviba felvételre, megkapta a jelét is, a jele a Magyar zászló! Ez megint felhívta a figyelmemet "MÁRPEDIG VÉLETLENEK NINCSENEK". Oltom is a drágaságomat, állandóan Kárpátiát, és egészségesfejbőrt hallgatok vele. Tudod a nevelést nem lehet elégkorán elkezdeni!
Áldás! Isten tartson!
VARGA JÁNOS
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz