A nemzeti óvoda és a dadusok

Van pár mélyebb tudományos és történelmi kérdés bennem, de ennek megvitatását egyelőre még elnapolom, mert úgy látom, hogy a nyílt kibeszélés nem mindig célravezető, főleg ha a konszenzust keressük. Mivel nem politizálok, ezért az alábbi értekezést is vegyétek semmisnek!

”Sziasztok!
Gondolom, láttátok ezt a jól sikerült, rendkívül finoman fogalmazott, politikus szöveget az Msz honlapon: - Link -

Az elsõ 100 hozzászólás: - Link -

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 30. péntek-10:48'10" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 92


Hozzászólás
S.T.A.L.K.E.R
júl. 30./12:05
Link

[ módosítva júl. 30./12:17 ]
"A világ valamennyi erdejében nincsen két egyforma fa. És nincsen két egyforma ember. Az egyenlőség természetellenes elméletét a gyöngék, a törpék és a tehetetlenek találták ki abból a célból, hogy saját színvonalukra kényszerítsék az erőset, a nagyot és a tehetségeset. Kísérletezhetnek vele ezer évig, akkor sem sikerül. A nagyból csak úgy csinálhatnak alacsonyat, ha levágják a fejét." - Wass Albert

veréb
júl. 30./18:47
Kerecsen.Stimmt.Van amiben 1-et tudunk érteni.Gondutam glacc meg vizi e után pálinkásnál változás lesz,mer az ugyi hungarikum.De keine.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

kerecsen
júl. 30./20:53
Lastrebel, könyvtár Széchenyi ott megvan, asszem...
Olvasd el a cikket alaposan, Novák Tamás... kérlek.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Lastrebel
júl. 30./20:57
Magyar Sámán,a kérdésed az én fejemben is sokat mocorgott, én sem találtam rá a pontos választ, de azt gondolom, hogy Cs.I. hedonista jellem és pont ezzel volt sakkban tartható. Mikor túl messzire ment vagy letért volna a "helyes" irányról, akkor tereltek rajta egyet néhány jó tanáccsal - az "újkorban" őt se csukták be egyetlen napra sem mint ahogyan T.L.-t sem. Egy kicsit talán hasonló a pályájuk azzal a különbséggel, hogy pityu valóban elsőként mondott ki komoly dolgokat.
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső

hape
júl. 30./20:59
magyar sámán
júl. 30./22:24

Én még azt is hozzá tenném: 2009 augusztusában a MOGY-on elhangzott, ami elhangzott. Vajon a MSZ akkor tudhatta maga mögött a népet? Amikor átadták az alkotmánytervezetet tudhatta maga mögött a népet? Aki ébredt, csak figyelt, mi fog ebből kisülni.
Még most is nagy a sötétség, akkor még nagyobb volt.
Valaki leült a MSZ vezetéssel, megkérdezni, hogy mit jelent ez a nyilatkozat?
Vajon nem lehet mögötte más gondolat, pl. hogy rendben kormány tedd a dolgod, amíg a nép akaratával egyező, de ha nem.....akkor teszünk róla. Vajon tudhatja maga mögött a népet?
Talán inkább a vezetőknek beszélni kellene egymással a kérdések tisztázására. Aztán kiderül, hogy vannak e elvei, vagy nincsenek. Gyengék e a vezetők, vagy nem gyengék.
Mindenhol van nem odavaló ember. A tisztulás, a kiválasztódás folyik. Lehet, hogy MSZ-szel, vagy nélküle, lehet hogy Jobbikkal vagy nélküle, vagy épen egy harmadikkal, a kettő együttvéve.
Információcsere - összefogás!

Lastrebel
júl. 30./21:00
Akkor Kerecsen szerint Gizi volt a fő terelgető. Ha jól értem.
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső

kerecsen
júl. 30./21:05
LAstrebel, PÜ ment
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Lastrebel
júl. 30./21:08
Kerecsen, még egy kérdés, miután elolvastam mégegyszer : ez a Novák Tamás önjelölt "társrendező" a földi javak megszerzéséért vagy kiválasztott erre a feladatra, és az egész novákfalva csak egy létrehozott álca?
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső

hun-szabi
júl. 30./21:15
kerecsen!!! ezen az oldalon főszereplő vagy,írígyelek. De inkáb ne bántsuk egymást!!! na figyelj:én le sz.rom VONÁT,KISST,CSURKÁT,GAUDIT MEG AZ ÖSSZES KÖ..ÖGÖT tudod,mert mindegy kivan a kormányon mindig volt és lessz is távirányító. Így meg sose lessz hungarizmus,légy őszinte magadhoz .ha olyat sértegetsz aki MAGYAR!!! /"ÉN NEM BÁNTANI AKAROK CSAK TARTOM A TÜKRÖT"/

vivo
júl. 30./21:17
" Én hiszem, hogy egy népnek, ellenállásának növelése érdekében nemcsak a józan ész megfontolt alapjaira építve kell élnie hanem szüksége van egy szellemi és vallási támaszra is. A kultúrbolsevizmus jelenségei által történö, a nemzettestünket megmérgezö és oszlató hatás csaknem szörnyüségesebb mint a politikai és gazdasági Kommunizmus."
(Ahol a kommunizmust most nyugodtan behelyettesíthetjük a " neoliberalkapitalizmussal")

Adolf Hitler

kerecsen
júl. 30./21:28
hun-szabi, ne irigyelj!! igazad van a lesz.rással kapcsolatban, de akkor légy oly szíves, szólj hozzá úgy, hogy világos legyen még az én képességeim mellett is, hogy mit is akarsz. A "távirányító" kikapcsolása közös érdekünk!! De egy ideológia ne váljon dogmává, különösen a Hungarizmus ne!
Miért tartod a tükröt?? Esetleg eltakarhatja a kilátást... Látni akarsz, vagy nem? Ha igen, akkor gondolkozz. Ne végy sértésnek mindent, ez nem csipkeverő szakkör...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

kerecsen
júl. 30./21:31
Lastrebel, privát üzenetet küldtem...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

GERRY
júl. 30./21:38
hun-szabi

- nem láttam az elõzõ hozzászólásodat, így nem tudom megitélni Kerecsen döntését (ha õ törölte ki), de egyre megkérnélek;

Most regisztráltál be, Kitartással "üdvözölsz" minket... nétán jobbikos lennél? Vagy csak nevet változtattál - épp' most így hívnak? Majd kiderül.

Szögezzük le most az elején.

"ÉN NEM BÁNTANI AKAROK CSAK TARTOM A TÜKRÖT"
- ezt írtad ide. Erre reagálnék ha nem haragszol.

- Ha valaki belép egy ajtón egy szobába, akkor szolídan helyet foglalhat, nézelõdhet és ismerkedhet. Idõvel - ha a szoba többi használója is úgy gondolja - hozzászólhat a témákhoz, vitatkozhat, veszekedhet is egy kicsit, magyarázhat, gyõzködheti a többieket a maga igazáról, egyetérthet, (vagy szerepet aggathat magára amit jól el tud játszani mint pl. mézesmózes aki Júdás hálaátlan szerepét játsza itt nekünk - mózi, nem tiltalak ki, legyen csak nagy a Te szenvedésed!), esetleg oktathatja a körülötte lévõket ha felkészült valamibõl... stb.

Te meg betopp' (görbe)tükör a kezedben... Ajjaj, ez nem szép dolog! Tedd le légyszíves az ajtó elõtt, lazán a falhoz támasztva! (Gondold el, mi van, ha te itt dugdosod az orrunk alá, egyszer csak valaki kikapja a kezedbõl és a fejeden veri szét! - akár az egód is megsérülhet, csurog a homlokodon a virtuális vér, egyenest bele a szemedbe, nem látsz csak mindent homályosan, kézfejjel letörölnéd, de még jobban elkened... brrrrr ... borzasztó lenne. Nem?)

Csak úgy - négyszemközt - én is, ahogy öregszem, egyre nehezebben viselem a kritikát, no meg az itt lévõ öregebbek is ugyanígy állhatnak a dologhoz! Te meg tükörrel akarsz rohangászni...

Kellemes hétvégét!

gerry
Tulius
júl. 30./21:40
Bocsi Kerecsenbátyó!
Kicsit tolakodó voltam látatlanban. De később lesz, érzem.
Randi kilőve?
Kitartással!

Tuli Honvéd

parittyas
júl. 30./21:49
Üdv mindenkinek

Tisztelettel köszönöm a lehetőséget,hogy regisztrálhattam magam!Egyenlőre csak csöndben figyelek és tanulok mert úgy vélem,hogy van kitől és van mit!
Kellemes hétvégét!
parittyás
"Igaz magyarnak lenni akkora teher,
hogy aki sokat viseli,megerősödik!"

Tulius
júl. 30./21:55
Szia parittyás! Talán, ha ajánlhatom mindannyiunk nevében a videókat. - Link -
[ módosítva júl. 30./21:55 ]

kerecsen
júl. 30./22:00
parittyás Isten hozott!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

érdeklődő
júl. 30./23:02
Kerecsen,
A végét leszámitva kitűnőek a mai kozzászólások ami azt jelenti, nem kár a ráforditott időért. Ma értettem meg hogy miért... Tűnőben a tükör... vagy inkább a pávián?
(júl. 30./23:31)

Tacitus
júl. 30./23:10
Adjon az Isten

Egy szó mint száz - csak egy kattintás és sötétségbe borulhat az internet akár túl is lehet terhelni akár országokat kiiktatni.

Akkor marad a régi út ....

Szebb Jövőt

Ata Istar
júl. 31./00:35
Üdv mindenkinek!

Ha megengeditek, reagálnék pár HSZ-re.

gabi (júl. 30./14:45): " Tényleg, minden mindennel összefügg, nincs kiszállás senkinek." - igen. Összetartozunk, jók és rosszak is.

piskota (júl. 30./15:08): " Figyeljetek oda! E tény az ellenség bölcs előrelátását, gondosságát fémjelzi!
Ideje lenne a feladathoz felnőni!" - igaz.

magyar sámán(júl. 30./16:28)- Az egész beírásoddal a legutolsó mondatodig teljesen egyet értek.

ceri(júl. 30./16:31): " Nem akarok védeni senkit, nem vagyok tag sehol, de ha azt gondoljuk, ha azon ábrándozunk, hogy minden magyar mindenben 100%-ig egyetért akkor itt nem lesz semmi."
- erre írtam tegnap délelőtt, hogy a magyar nemzeti érdek-képviseleteket össze kellene hozni és megállapítani egy "legkisebb közös többszöröst" ami mellett mindenki kivétel nélkül ki tud állni! Nyilván: minél nagyobb a baj és a bajok korrekt, tényszerű ismerete, annál nagyobb lehet az a "réteg" ami mindenkinek nagyon fontos. Ha már egy ilyet el lehetne érni, amiről akár egy becsületesen és tiszta szívvel megszült közös nyilatkozatot lehetne tenni, az mindenképp egy támpont lehetne mindenki számára és a találgatásokból és egymás háta mögötti gondolkodásokból és cselekvésekből jóval kevesebb lenne. Én sehol nem vagyok, de józan paraszti ésszel erre jutok. Lehet, hogy naivabb vagyok a sokéves átlagnál. Nem tudom. Egy ilyen közös nyilatkozatnak mégiscsak nagyobb ereje lenne. Közzé lehetne és kellene tenni amilyen hatékonyan csak lehetséges. Ugyanakkor további közös munkák alapja is lehetne.

jano (júl. 30./16:50) : " Csak a négy evangélium. Se levelek, sem ószövetség." Tudtommal erősen megcsonkították, szabták- varrták ezen írásokat de még így is maradt bennük erő, főleg a János evangéliumban. De ezzel kapcsolatban az jut eszembe: "Aki keres, talál!" Ez egy hatalmas igazság és működőképes. Mindegy honnan, de az ember megkapja a válaszokat. Egyet kell nagyon tudni: a válasz azonos értékű lesz a feltett kérdéssel!! Ez a mi felelősségünk, hogy milyen mélységben, milyen tisztasággal, milyen ép eszűen, mennyire elfogulatlanul és önzetlenül kérdezünk!!! Sosem lehet az ember ebben sem kényelmes vagy önkényes vagy önelégült! Szóval minden jót neked is a további jó és hasznos kérdezősködéshez! :)

figyelo (júl. 30./17:27) : "...csak a szeretet győzheti le a gonoszt." - -- igaz. Csakhogy a szeretetnek is két nézete van: női jellegű (feltétlen, elfogadó) és férfi jellegű, atyai ( rend, fegyelem, szigor, számonkérés, megfedés, megregulázás).Az intelligenciának (nem intellektus!!!) kell tudnia megállapítani, hogy aktuálisan mikor, mire van épp szükség! Mivel az itt jelenlévők zöme férfi, ezért...

jano: a jó a jót erősíti, a gonosz a gonoszt erősíti. A választás pedig mindenkor a miénk.

Nyilas(júl. 30./18:08)-i HSZ-éhez. Sajna nagyon sikamlós téma. Én is csak azt tudom ide írni amit tudni vélek, kiegészítés gyanánt de attól tartok ez is kevés. Mindenesetre n legutóbb Váradi Tibor " Isten áldd meg a magyart!" c 3 részes munkájából tájékozódva kicsit mást találtam, ami részint kiegészíti az általad leírottakat részint máshogy adja elő. Nagyon sokféle forrást vizsgált meg a Tibor, az biztos és az is, hogy full-becsületes és tiszta szándékú. Talán érdemes elolvasni a három füzetet. Könyvesboltokban, ( ezoterikus vagy magyar ) biztosan megtalálható. Egyébként barátsággal üdvözöllek!

Navarre: "Ezer képzett katona sem ér fel egy bölcs erejével. Harc, fegyverek, mészárlás, katonai diktatúra, Ti nem tudjátok mit beszéltek. Nem háborút szeretnétek, hanem békét, azt pedig nem kivívni szokta egy nép, hanem kiérdemelni. És míg teljes hiányt szenvedtek egymás felé a toleranciából, addig ez a nép a békét kiérdemelni sem fogja. A saját eszméteket egymásra kényszeríteni pedig önzés és csak ellentéteket szül, egyedül ezért tart itt ez a lelke mélyén színvonalas társaság.

I. Mások sorsát őrizd, mint a legjobb király.
II. Szólj, mint a legjobb tudós.
III. Cselekedj, mint a legkisebb szolga. "

Kérlek, gyere máskor is!

honfoglalok (júl. 30./21:54) szépen szól a vers! Remélem, nem kell hozzágondolni a más forrásokból olvasható " hiányzó 300 évet."


Egyébként üdvözlök minden hozzászólást ami emeli tudásunk színvonalát, mellőzi az önkényt, az igénytelenséget és a kritikát vagy az egymásnak beszólást. Mindennap, minden percben te határozod meg az értékrended és a következő lépésedet! Amíg ezt teheted, gazdag vagy, mert tehet-ős vagy, tehetsz valamit önmagad és szeretteid jobb létéért!
Becsületesek legyünk: becsüljük az életünket, az időnket, terünket, energiáinkat és egymást sokkal jobban mint eddig valaha!

Nyugodalmas és áldásos jó éjszakát!


Edelényi Balázs


eraviszkusz
júl. 31./01:26
judaista (zsidó), júdeó-krisztián (álkeresztény), muzulmán (iszlám), egyik kutya, másik eb. Minden ábrahámista vallás a magyar lét ellensége. Egyszer az egyik, máskor a másik ugraszt bennünket a harmadik csapdája felé.

Bulcsú
júl. 31./01:28
Sziasztok!

Úgy néz ki az ECHOs zsiráf tv egyre többet enged(het) meg magának, mert egy csomó olyan kérdést feszeget a Világpanorámában, amin ezen az oldalon rég túl vagyunk. Ettől független ajánlom figyelmetekbe mert valamennyire tanúbizonysága, hogy kollektíven ébredezünk. No jó! Tudom, hogy attól amit az Imre mond még nagyon messze van (a zsidó betelepítésre, megszállásra gondolok), de legalább már történik az egyirányú médiában valami olyan, amire a túlsó végen az agyhalott tömegek is felfigyelhetnek a képernyő előtt.

- Link -


"Az abszolút bizonyosság a tudatlanok - és a fanatikusok - sajátossága." - Cassius J. Keyser
zenefan
júl. 31./02:49
Olykor itt is eluralkodik az ovoda és mindenki csak fújja a magáét és nem veszitek észre a rejtett üzeneteket és azt, hogy az ellenerők remek kis leckét adnak, amitől máris kiborul a bili és porfelhő lesz a homokozooban. Így aztán lehet majd veletek harcba menni...

Hogy Vukics így, meg az MSZ úgy, meg a huza, meg a Vona az megy.
A gép mögül baromi jól ki tudjátok osztani azokat, akik az életben éppen próbálnak valamit tenni a megmaradásért, a mi megmaradásunkért. És hát milyen felháborító, hogy ez leül ennek, az benyal annak, az leszopja amazt, az megveszi bagóra a másikat, a harmadik mutyizik, lop, csal, hazudik, fikáz, keresztbetesz, lenéz, uszít, becsmérel, utálkozik, kirekeszt, fegyverkezik, szivcsizik, thx-el, vok-ozik, csőváz-al, beba..ik,

... de MI fa..ák, jobbak és nyerőbbek vagyunk a Deákné ászánál.

Vegyétek észre hogy mi mindannyian ezt tesszük kicsibe, pepitába...mi is ugyanúgy elk..tunk sokmindet az elmúlt 2 évtizedben, mint az "emlegetett"...:
- mikor néztük, hogy a másik elesett az utcán és nem segítettük fel
- mikor az idősnek nem adtuk át a helyet a buszon
- mikor hagytuk hogy a kismama maga emelgesse a lépcsőn a babakocsit a posta előtt
- mikor a csikket akkor dobtátok el a földre (és nem az 1 méterre lévő szemetes szélébe), mikor már ott volt a busz/vonat, mert kellett még az a rohadt utolsó szívás mielőtt a busz/vonat lépcsőjére léptek. Az hogy már hányni lehet a csikhegytől, nem számít, majd a szél elviszi az eső meg lemossa. Igen, tisztelet a ritkán látott kivételeknek.
- mikor úgy mentünk el egy (valóban) szemét mellett, hogy azt kidobtuk volna a közelben lévő kukába, még akkor is, ha jajj kicsit koszos lesz a kezünk
- mikor tiszteletlenül beszéltünk az idősebbekkel, nővel, bárkivel
- mikor nem "törtük le" a 10 éves kezét, mikor cigit látunk a kezében
- mikor nem szóltunk rá a 10 éves csitrire, aki folyékonyan s.... csinált a szájából
- mikor a nem pont általunk elütött állatot nem húztuk félre az autóútról... majd az autók úgyis leradírozzák.
- mikor a megfáradt öregektől nem kértük el a nehéz csomagjaikat, bár egy sarokig
- vagy nem kísértük át őket a zebrán, ami előtt riadtan topogtak
- vagy nem segítettünk a tolókocsisnak egy padkán feljutni
- vagy nem dícsértük meg a szomszéd néni virágait
- s mikor nem kérdeztük meg a boltba menet tőle, hogy hozzunk-e neki is valamit
- mikor nem köszöntünk a falunkban, utcánkban lakónak s főleg az idegennek, pedig mikor mi megyünk idegen helyre milyen jól esne, ha...
- mikor nem állítottuk talpra a szélben elborult kisboltos ártábláját
- mikor nem fogtunk össze, hogy kimenjünk egy kilakoltatás megakadályozására
- mikor nem mondtuk azt a barátunknak, hogy hagyd nálunk a gyerkőcöt és menjetek csak el arra az előadásra a pároddal
- mikor nem a magyar árut eladó boltba, gazdához mentünk vásárolni (lehet nem 1 kiló fog ugyanabból az árból kijönni, mint a streszkóban)
- mikor nem azt kerestük, hogy miben értünk egyet és mi a közös, hanem azt, ami széthúz és ellentétes a másikban
- mikor egyfolytában csak a másikat, cigányokat, zsidókat, pártokat okoltunk minden bajunkért
- mikor csak az "ölésben" láttuk a megoldást és nem vettük észre, hogy minden csak tükröt tart elénk, amiből rá kéne jöjjünk a gyarlóságainkra és a gyengeségeinkre. A kard hogy készül és mitől lesz időtálló, kérdem én?
- még rengeteg dolgot ide lehetne írni, de úgy érzem az eddigiek rá fognak világítani a lényegre eléggé.

Persze ismét tisztelet a kivételnek, mert tudom hogy akadnak. És akinek nem (z)ingere ne ...
Lássuk be, hogy apróságnak látszó dolgokban vétünk nap mint nap, magunk s egymás ellen is, pedig nem kellenének hozzá nagy tettek, pénz vagy fegyver csak egy kis figy-elem és fegy-elem... példamutatás, akkor is ha éppen már csak az orrunk látszik ki a szarból.
Csak így fogjuk megkapni azt az áldást és erőt, ami a hajunknál fogva történő kihúzáshoz kell. Nem felejteni kell, hanem megérteni és megbocsájtani biz. dolgokat!

Aki szeretne tenni is valamit a másikért, az ragadjon ki valamit ebből a listából és álljon neki a megvalósításának, még MA! Akinek meg vannak még plussz/jobb ötletei, írja le és fogjunk hozzá.
Aki jönni fog az idei MOGY-ra, az privátban jelezze felém. Köszönöm.


9323
júl. 31./03:26
Nemzeti minimum, avagy mit kíván a magyar nemzet 2010.-ben?-Szent Korona Tan 5 alapvetésén alapuló Alkotmányt!

1. Magyarország örökké szabad!
2. Ami a Szent Korona Országának földjén, földje alatt, és földje felett van, a Szent Korona örök és elidegeníthetetlen tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak.
3. A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
4. Minden magyar érték a magyar érdeket kell, hogy szolgálja!
5.Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának joga és kötelessége ellentmondani és ellenállni!

-Független közösségi nemzetállamot!

-Független magyar pénzrendszert!

-Független magyar honvédséget!


Párszor betettem a hozzászólások közé, eddig még sem kritikát, sem kiegészítést nem írt senki.


9323 sz. elítélt

GERRY
júl. 31./04:57
zenefan - amit leírtál az részben igaz. Szerintem nyiss a Fórumban egy "gyóntató szék" témát, oda aki akar az bemegy, meggyónja a büneit, te pedig feloldozod, esetleg elmondatsz vele néhány hiszekegyet, megdorgálod mint a postaimre.com házi papja és máris béke van az olajfák alatt...

Tudod, a kollektív bünösség azért nem igaz és amit itt szépen felsoroltál, az nem egy közös öltöny amit mindenkire rá tudsz húzni.
Nem mindegy, hogy egy közszereplõ köp a földre, vagy egy - esetleg közülünk. Ahogy nekünk megvannak a korlátaink amit felállítottak a "nép érdekében" ugyanúgy korlátok között vezet az utja azoknak akik "valamit tenni akarnak a közért".

Persze, hogy könnyü kritizálni, ez igaz - de eszi nem eszi, - egy irányítást felvállaló személy (legyen az Vukics, Vona, Orbán vagy Mesterházy-ellenzéki) a véleményezést nem ússza meg.
A katonaságnál ez nem így van, ott a tömegnek "kuss", de a mai világban a katonaság (még) nem közszereplõ.

Szerinted bólogassunk és tapsoljunk? Tudom, nem ezt mondod. Ugyanakkor, nem igazán örvend az ember szíve, amikor sorozatban derül ki ezekrõl az emberekrõl, hogy semmivel sem különbek mint "ellenfeleik". Akad itt legalább egy olyan karizmatikus személy, aki még nem állt be a sorba? A Jobbik megpróbálta, de látható ahogy napról-napra csúszik bele a képlékeny masszába. Néhol még valamelyik csápol a kezével, de azt is egyre erõtlenebbül? A következõ MSZ lovas-nyilas majálison meg fogjuk látni, milyen karakán irányt szabtak nekünk. Hejehujahaj, nincs itt semmi baj.
A tömeg hol ennek, hol annak tapsol, megeszi a motyóból elõvett szendvicset és benyal két-három sört (gyerekeknek káliumos-Bambi és csokifagyi...) majd büszkén elindul haza.
Tettek mezeze! Ez lenne az? No meg "egyetértünk". Miért jut eszembe most, egy olyan gondolatfoszlány mintha Vukics is azt mondta volna - tán egy éve(?), "...ha nem így lesz akkor úgy lesz!..." oszt nem lett. Akkó' nem... pedig õk akarták.

Áhh, túl kell élni azt a néhány évtizedet amit "emberi" porhüvelyünkben áttántorgunk itt ezen a földön 's mint tudjuk "semmi ami emberi nem áll tõlünk távol"...
még az embertelen dolgok se.

Itt meg ne báncsunk má' olyanokat akik tesznek értünk!
Értünk? ...vagy ránk?

no jó reggelt... megyek gyónni, (mint eredendõen bünös fajta!)

piskota
júl. 31./05:03

Eredményes, jó munkát kívánok mindnyájatoknak a magyar Magyarország érdekében!
Tisztelettel, szeretettel
Gyöngyösi Zoltán

Tulius
júl. 31./06:22
9323!
Szerintem sokan elégedettek lennénk csak azzal, hogy teljes függetlenséget és elismerést kérünk, hogy MI igenis a Világörökség része legyünk!

Kitrttás!

Tuli Honvéd

Belabatyo
júl. 31./06:36
9323 sz. elítélt! Igazad van.

Ezt a „minden megoldások alapját képező ESZMEI, JOGI ALAPVETÉST nagyon kevesen ismerik ma még. Megdöbbent, hogy itt, hazánkon belül is. Pedig ez ma a „legkorszerűbb politikai gondolat”, amely példa lehet az egész szétrohadó világrendszer számára.

(Na majd csak akkor, ha annyira szétesnek, hogy valóban „keresni fogják” a „hogyan tovább”-ra mutató „leghatékonyabb paradigmát”, azaz ennek példája - a magyar példa - alapján egy új, teljesen életképes világrendszer alakulhat ki.)


Ehhez a célhoz minden irányból közelítenünk kell! Ez a cél, egyben az a mérce, amellyel precízen megmérhető minden politikai irányzat, és amely alapján eldönthető, hogy „részünkről” támogatandó-e, vagy harcolnunk kell ellene.

El is indult már - alulról jövő kezdeményezésként – egy mozgalom, amiről a híradás itt olvasható: - - Link -

A „mi” munkánk hatékonyságát jelzi a honlap automatikus számlálója, (2326 egyetértés 2010. június 13. óta).

Ha fel tudnánk vinni az aláírásukkal igazolt „egyetértők” – esküt tevők - számát ennek ezer-, vagy kétezerszereséig, akkor már rendelkezésre is állna az a „legénységi állomány”, amellyel szabadságharcunk megvívható. És amellyel az utána következő béke is megnyerhető lenne.BB

ceri
júl. 31./08:07
kerecsen
"ceri, milyen szövetségest?? magad írtad le, hogy globális a hatalmuk. honnan tudod, hogy a szövetséges az ki?? Sin fein, ismerős? A jelentése: MI MAGUNK!"

Mindenki a szövetségesünk lehet, akik ennek a globális hatalomnak az áldozatai. A világ lakosságának a 90%-a ennek a rendszernek a rabszolgája, csak legtöbben nem tudnak róla. Őket kell felvilágosítani és magunk mellé állítani, de már az is jó, ha nem ellenségként gondolnak ránk. Mert akkor minden erőnket a fő ellenségre összpontosíthatjuk. Így is óriási túlerővel állunk szemben.
Én magam teljesen egyetértek Perge Ottó Kurucon megjelent cikkével -ami a Magyar helyzet leírását illeti. Igen a fidesz megpróbál lavírozni. Én nyilván nem vagyok abban a helyzetben, hogy tisztán átlássam a helyzetet. Látnok sem vagyok. Annyit azonban tudok, hogy pusztán erővel a falnak menni nem érdemes. Ez a fal -a globális tőke- nem gipszkartonból van, hanem annál sokkal erősebb. Legfőbb erejük nem gazdasági és nem is katonai, hanem az emberek butaságának, manipulálhatóságának a kihasználásában rejlik. Ha mindenki átlátna a szitán és egységesen fellépnénk ellenük, egy pillanat alatt ki lehetne őket iktatni. Kártyavárként omlana össze az egész globális rendszerük, ha valami csoda folytán, egyszerre kinyílna mindenkinek a szeme. Tehát ebben van az ő valódi erejük -az emberek manipulálásában, félrevezetésében. Ezen kell változtatni, csak ki kellene találni valami hatékony módot, mert nincs sok időnk, ill. több évtizedes előnyben vannak velünk szemben (sajtó, médiumok).
Visszatérve Vukicsra, fideszre. Mit csinált OV? Megmondta az IMF-nek, hogy ez itt Magyarország, és amihez semmi közük, abba ne próbáljanak meg beleszólni. Te egyetértesz ezzel?- Én igen, és úgy látszik Vukics is. Melyik magyar érzelmű ember nem helyesli ezt az ügyet? Vukics is ezt tette, és biztatta a kormányt, hogy ezután is hasonlóan cselekedjen.
Az ügyet méltányolta. Én nem tudom van-e valami a háttérben, de ami jó az jó. A jót pedig akkor is el kell ismerni, ha azt nem mi, nem a barátunk, sőt ha az ellenségünk teszi.
Ez nem megalkuvás. Meg kell tudnunk különböztetni és nevezni, hogy mi a jó és mi a rossz, mert ezzel a manipulált tömegek szemét is látóbbá tesszük. Erre van szükségünk, nem birkákra, mert a kolomp nem a mi kezünkben van. Engem személy szerint pedig taszítana is a birkák megvezetése. Nem birkákra, hanem öntudatos, stabil értékrendet valló magyar emberekre van szükség.

Egyet aludva ez jutott eszembe.


kerecsen
júl. 31./08:18
ceri, valóban bárki lehet a szövetséges, de senki nem lesz az amíg rá nem ébred, hogy azzá kell válnia.
Perge Ottó, valóban "szép" elemzés, csak a baj annyi vele, hogy kb 1 éve leírtuk ugyanezt itt az oldalon, de akkor még - most is - paranoid skizofrének voltunk. O.V. és az IMF, bizony szépen hangzik, hogy beintettek nekik, de mi az ára ennek?? Hiszen világosan megmondták, hogy az EU hazánkon fog példát statuálni a többi állam felé. Vagyis ez ismét az Orwell-i "duplagondol", magyarok Vukics, Jobbik lelkes mert ellent mondott a kormány az IMF-nek. De mi lesz ennek a következménye a jelenlegi kormányzat vezetése alatt?? Bizony ez a kérdés, mert hogy leverik rajtunk, az biztos!! Na akkor is ennyire jó lesz ez?? Ez nem azt jelenti, hogy IMF seggét fényesre, hanem azt, hogy tessék végre független, szuverén, semleges államként működni. De erre esélyt sem látok, hiszen mindenki "elkötelezett híve" az EU-nak, NATO-nak, IMF-nek bla, bla, bla... Csak egy példa, az IMF tárgyalások megszakadása után a forint esett, ez azt jelenti, hogy több forintot kellett adni az EUR-ért, na gondolkodj kinek is jött egy kis zsebpénz?? Na nem a lakáshitelesnek. Sajnos, sokan hiszik azt, hogy a "tömegek" fognak bármiféle változást generálni, nem a tömeg legfeljebb pusztítani fog, ha nincs egy elit aki kemény kézzel vezeti. Az eszmei síkot nem is említem...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

9323
júl. 31./08:24
Szembe dícsérni a magyarok legnagyobb ellenségét.
Ezt jó dolognak nevezed?
Mert egy dolog, ha beszélgetnek és ez a véleményük. Jó, feledékenyek a zsidesz dolgairól, a likuddal való szövetségükről, a liszaboni-szerződésről való azonnali szavazásukról, és hadd ne soroljam most tovább. De mindezt a feledékenységet még írásba is adni, és gratulálni nekik, hogy végrehajtották, amit a cionista bankárok megparancsoltak viktor-gennynek??????
Ennek a minősítése nem tűr nyomdafestéket.

9323 sz. elítélt

sarhegyicsaba
júl. 31./08:26
Hullo, pü. ment.
sarhegyicsaba

ceri
júl. 31./09:01
kerecsen
Mért mit gondolsz mi lesz, ha mindent felrúgunk egyszerre (EU, NATO, stb.), akor milyen példa statuálás lesz? Mert ha jól értem ezt tartod a kivezető útnak, diktatúrával egybekötve. Hát ez nem fog menni. Pont ezt mondtam, pusztán erővel nem fog menni. Nem erőszakolhatjuk meg a saját népünket, bármennyi is köztük a birka. Elitre persze szükség van, de a tömeget nem tehetjük ellenséggé. Eröszakkal a legfinomabb kaját sem lehet lenyomni (és nem is illik) senkinek sem a torkán. Legalább a támogató beleegyezésükre szükség van.
Ami meg az IMF-et illeti, mehetnek a qrva annyukba. Valamikor csak el kell kezdeni észre téríteni őket, hogy merre hány méter.ceri
júl. 31./09:09
9323
Te biztos vagy abban, hogy a cionista bankárok megparancsoltak viktor-gennynek ? Ők az IMF is. Saját magukat rúgatták ki?
Tudsz valamit, és csak én vagyok ilyen naiv?

skhyta
júl. 31./09:21
Részemről a fideszi mutatványt akkor hiszem el, ha nem csak ennyi marad, hanem folytatódik. pl: azzal, hogy visszavesszük a pénzkibocsátás jogát, elindítjuk a NEMZETI HITEL intézményét, ami teljesen függetleníti az országot a pénzmaffiától, a SztKorona elvű történeti alkotmány alapján működteti az országot, mert egyedül ez teszi lehetővé a MINDENT VISSZA! című felülvizsgálatát az eddigi évtizedek jogtalanságainak, országrablásainak!
Mert ez így addig csak - Imre szavával élve- parasztvakítás!

Ami pedig a nemzetiek sorozatos szétzilálását illeti, ezt én egy letisztulási folyamatnak érzem, a kirekesztettek ugyanis a megvilágosodás útjára léptek, és ez jó! Egymást keresik, és megtalálják, pl: az MNA-ban. Remélem más szervezetekben is.

Kérésem van hozzátok: valamikor hónapokkal ezelőtt volt itt az oldalon egy cikk, egy argentín tag írta tanácsként, már a címére sem emlékszem, de arról szólt, hogy mire kell figyelnünk a túlélésért, ha bedől a rendszer. Sajnos nem találom sehol, pedig úgy emlékszem letöltöttem, hiába : nincs meg. Ha valaki tudja hogy hol található az írás, kérem adja meg nekem az elérhetőségét.

skhytaSzűcsKoppány
júl. 31./09:26
Külföldi pénzügyesek nyilvánosan minősítik le az országot, és magyarázzák a bárányba, hogy gazdaságunk stabil állapota teljesen megingadozott. (mikor volt stabil?) Szépen lassan adagolják már be a csődöt, pedig már milyen régen csőd van... Ahogy látom ez már a vergődés jele és a felszólítás része, hogy azonnal tessék menni az ájemefhez.
A spekulánsok nagy része azt állítja a bankok az új adót majd az ügyfelekre fogják áthárítani. Kerecsen szerint Olstein ügyködése uniós megregulázást vonhat maga után. Alakul ez a helyzet szépen, és nem biztos, hogy rosszul jövünk ki a végén. Bár azt nem látom még át, mi a fene a narancs valós célja ezzel az egésszel, de talán pont ezek a csapások kellenek ahhoz, hogy a maradék szunnyadó zombi felnyissa a szemét. Sokunknak már nincs lejjebb, vagy csak egy lépcsőfok, de vannak még emberek akiknek igazán van mit veszíteni. Talán az orsós elszámolta magát, és a nagy "nemzetiessége" hozza el fejünkre azt a káoszt amiből majd kivirágozhat a mag nép magja.

Összetartás! Kitartás!
[ módosítva júl. 31./09:28 ]

Én vagyok a Hétszűnyű Kapanyányi Monyók, a Kapanyányi Facika...

Belabatyo
júl. 31./09:40
Skhyta!

A Sinn Féin (valahogy így olvasható a Wikipédiában) ír mozgalomnak is van politikai szárnya, meg katonai szárnya. Mi itt egy kissé az utóbbira hajazunk. „Politikai szárnyunk” a Szent Korona értékrendjének a visszaállításában „érdekelt” (arra magát elkötelező) valamennyi erő.

A körülöttünk zajló – bel-, és külpolitikai, hazai-, és világpolitikai, gazdasági, katonai – történéseket kizárólag ennek az értékrendnek a szemszögéből kell – szabad – megítélnünk. Így Orbán (aki maga a Fidesz, amíg – csakúgy mint sok elődjét – félre nem állítják, talonba nem teszik, nem likvidálják) cselekedeteit is.

Ez a mérce!


BB

honvedesku
júl. 31./09:45
zenefan egy kicsit be...tál amikor a Jézusi bizonyitékokat
Pü-ben akartam lebegtetni...Ezután mintha elvágtak volna.Csupán
a lapot befagyasztotta volna a tábor-ellentábor!

NMIHALY

ceri
júl. 31./10:07
Azért É-Irországban sokkal egyértelműbb volt a helyzet. Ugye a megszálló protestáns angolok a katolikus Írek ellen. Egyértelmű, hogy ki kivel van elvileg. Az eredeti céljukat mégsem érték el, pedig a nép jó része mögöttük volt. Értek el eredményeket, de végül mégis letették a fegyvert. A mi ellenségünk sunyi és lopakodik. A népnek fogalma sincs semmiről. Azt se tudja ki az ellenség és ki a barát. Először is ezt kellene egyértelműsíteni.

skhyta
júl. 31./11:05
Mindegy, hogy politika vagy katonai jellegű együttműködésben találják meg egymást az igazak!
Egy dologra azért rájöttem, és ez benne van egy közmondásban, ami így szól: lakva ismeri meg egymást az ember.
És itt nem párokról szól a mondás. Egymásban csak úgy bízhatunk, ha ismerjük is egymást. A valamilyen - rossz értelemben vett - érdekből egymás mellé csapódott emberek (pl. pártok )nem ismerik egymást, ezért aztán nem is veszik észre, hogy ki az aki utasításra került közéjük, és végül felbomlasztja a szervezetet.
skhytaskhyta
júl. 31./11:06
Nem tud senki az argentín túlélési tanácsainak megtalálási helyéről?
skhyta9323
júl. 31./11:13
Ceri!
Még egyszer: nézd át, mit és hogyan csinált a zsidesz 20! HÚSZ! éven keresztül!
Ha ez gennyes viktor magánakciója lett volna, a forint, mint fizetőeszköz azonnal megszűnt volna létezni, és 1 nap múlva már itt lett volna az eu-csendőrség (jovonk.info oldalon van róluk jó cikk, ha még nem hallottál volna róluk), amit éppen a lisszaboni -szerződésben fogadtak el saját karhatalmuk feletti erőnek.
Gondolod, hogy egy politikus szembe merné köpni kenyéradó gazdáját,, mert rájött a magyarkodás?
Előre (évtizedekre) megírt forgatókönyv(ek) alapján történik minden az úgynevezett politikában. Jó példa erre a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei címen elhíresült iratok.
Ha teljesen tapasztalatlan vagy a történelemben, olvasd el a kuruc.info oldalon Lipusz Zsolt, Perge Ottó írásait (jobboldali részen összegyűjtve megtalálod), a magyartaltos.info honlapon pedig a tár/tudástár menüpont alatt Szántai Lajos, Pap Gábor, Molnár V. József előadásait nézzed, halgassad!
Utána kérdezhetsz:D
Persze jó volna azt is tudni, kiben lehet megbízni. Mert rohamozás közben elég, ha szemből lőnek...


9323 sz. elítélt

9323
júl. 31./11:18
Skhyta!
Keress rá az sg forumon (sg.hu) vagy 3 évvel ezelőtt ott olvastam róla. Amúgy egyszerű dolgokat ír: legyen sok tartós elem, LED-es zseblámpa (áramszünet esetére) tartós élelmiszerek, ismerj iható forrásvizet a környéken, tárolj legalább 2 tank benzint. Utána rátér az önvédelmi és támadó típusú kézifegyverekre, hogy miből célszerű vásárolni. Ez nálunk ugyebár könnyebben megy, mint az usa-ban... :D

9323 sz. elítélt

gabi
júl. 31./11:44
ceri! erről a mondatodról jut eszembe: Eröszakkal a legfinomabb kaját sem lehet lenyomni (és nem is illik) senkinek sem a torkán.
Még az átkosban láttam egy magyar filmet, ahol bemutatták a nácik vallatási módszereit a jó kommunistával szemben, a történetre nem emlékszem, de a lényeg, megkérdezték tőle, hogy mi a kedvenc étele? Azt válaszolta, hogy a mákostészta, - majd halálra etették vele! Nem ismerős ez a jujjdeliberális módszer?

honfoglalok
júl. 31./11:45
Ata Istar
Természetesen a 300 évet nem kell hozzágondolni. Ebben a versben a jövőt állítottam össze, melyet szó szerint vegyetek komolyan!
Ceri:
Nagyon szép az amit írtál, és meg is fogalmaztad a jövőt egy mondatban. A globalisták világának pilléreit közös összefogással le lehet rombolni! Ezt nem fegyverrel, hanem tudással érhetjük el! Ez a tudás bennetek rejlik, mert mindenkiben van részigazság, csak olyannak kell idelátogatni, aki ezt össze tudja rakni! Nekünk van rá ötletünk! A globalista világ kártyavárként fog összeomlani! "Figyeljétek a Turul madár érkezését, a tudás népének ujjászületését!"www.hnsz.hu Egy idézettel zárom soraim: "Pusztító rengés tör fel a mélyből, ébred a népünk mély sötét éjből.
Üstökén ragadja meg a sátánt, hevenyészett szitáján ma már át lát!"
Csak a Fény -táltosa tud rajtatok segíteni Turul-nemzet leszármazottai
az ő énjében jelenik meg a tudás atyja
és ő tudja eldönteni mit is akartok igazán
A Fény-táltosát keressétek
Keressétek az egyszerű emberek között ahol a fertő kevésbé éri ,tiszta lelkét
A nevetés mindig is jó stressz oldó volt
Ne hagyjátok elveszni Őseitek hagyatékát melyért életüket áldozták
Térjetek haza
Induljatok el vissza ide a Kárpát-medencébe
Mert még nem tértetek vissza
Legyetek ismét Turul büszke Nemzete
Higgyetek az Őseitekben !!!

Nimród ,Hunor ,Magor ,Attila , Álmos Emese ;Árpád ,Előd ,Ond ,Kond ,Tas Tuba ,Töhötöm ,Koppány
Akik értetek haltak ,alkottak ,harcoltak Világnak Királya Attila Isten ostorának alkotása
Nem tudok több oly tiszta szándékút említeni
Mert a tisztaság megszakadt
1000 év nem volt elég nektek ,hogy önmagatok eláruljátok idegeneknek ,legyilkoljátok sajátjaitokat a fertőért ?
Álljatok végre talpra és ne bomlasszátok saját igaz hitetek
Ne hagyjátok magatok eltiporni
Az ki Magyarnak vallja magát és Magyart öl az nem Magyar !!!
Nőjetek fel hogy Magyarok lehessetek és ne idegenek kapcája !!!
- Link -

hun-szabi
júl. 31./11:48
Mindenkinek!!! MINDEGY KI HOVÁ TARTOZIK HA OTT BELÜL MAGYAR!!! NEMIS TUDOM VALAKI ITT AZT KÉRDEZTE ÉN MIT TETTEM,AZON KÍVÜL HOGY ILYEN-OLYAN PÁRT FRÓRUMOKRA ELJÁRTAM! HA VALAMIT TESZEL ÉS AZT A NEMZET ÉRDEKÉBEN TESZED MINDEN OKÉ. DE AMEDDIG AZONOS A CÉL ÉS MÉGIS ELENKEZŐ A VÉLEMÉNY AKKOR VALAMI NAGYON NEM KÓSER!!!!! ja egyszer ide egyszer oda? mikor ki a szimpatikusabb!!?!HÁT ÉN SZÜLETÉS KOROMTÓL ILYEN NEVELÉST KAPTAM:A HAZA VÉDELME SZENT KÖTELESSÉG!! NEM A DIVAT HULIGÁNOKTÓL TANULTAM. MERT AZT,HOGY MIT HOGYAN KELLENE AZT MINDENKI TUDJA. ÉN ELŐSSZÖR MAGAMBÓL INDULOK KI S AZTÁN KÉRDEZEK,HOGY KI MIT TETT ÉS MIT NEM TETT! HA A NARANCSNAK IS A SZÍVE HUN LENNE.AKKOR NEMCSAK A SZLOGEN LENNE:hajrá magyarok,vagy a jobbiknak szebb jövőt stb.HADJUK, MÁR ŐKET MIT ÉRDEKLI MI VAN VELÜNK?!? KIVÉTEL NÉLKÜL LE CSERÉLNI A-Z IG. CSAK ÍGY LESSZ "szebb jövő,és hajrá magyarok stb" B É K E.V E L E T E K!!!!!!!

[ módosítva júl. 31./11:52 ]

9323
júl. 31./11:58
Ejnye honfoglalok!
Az Árpád-házi Szent Királyok hol maradnak? HE?
Látom, megálltál te is a fejlődésben.
Varrasd vissza, (ha lehet :D) amit levágtak rólad, aztán bújj el csendesen!

9323 sz. elítélt

viktor
júl. 31./12:29
skhyta!Itt van amit keresel.
- Link -

Koré
júl. 31./12:57
Segítek "honfoglalok"-nak, mert az ív II. Atillával zárul, azaz igazságos Mátyás király rejtette el biztonságba az 1000 éves arany korszak tartalmát!Látnoki erejével tudta az óriás úthengerként következő sötét korszakot, amely súlyos árat követel a vezér és fehér főpap nélkül maradó MAG eszmeiségtől - kb 500 gyilkos éven át. 500 év a Főnix újraébredési ciklusa, aki a saját húsával táplálja gyermekeit, hogy megerősödjenek.
De másnak is adhat iránymutatást és új gondolatokat az alábbi írás:

- Link -[ módosítva júl. 31./13:14 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Ata Istar
júl. 31./17:44
Kóré! Nem ismerjük egymást de valami nagyon tisztát és szelídet érzek még virtuálisan is a szavaid mögül.(csak képzelődök?) És köszönöm a linket.

Mindenki másnak: teljesen biztos vagyok benne, hogy nem felesleges semmilyen itteni lelkiismeretes és színvonalas megnyilvánulás! Mindannyian hozzájárulunk a kép tisztulásához. Ez ugyanolyan energiabefektetés és munka mint bármi más! Aki becsülettel végigolvassa, végigelemzi, emésztgeti mások írásait, az önmagáról is többet tud meg és ugyanakkor benne is megindulnak azok a folyamatok melyekkel ma előrébb lehet jutni a fejekben és a szívekben. Egy idő után persze ez nem lesz elegendő. Hogy ez mikor jön el az meg fogja mutatni magát. A politika és a vezetés egyáltalán: ma globális válságban van. Sokkal nagyobban mintsem gondolnánk.

Az egész valójában Krisztus és Lucifer "harca".
Elég egyértelműnek látszik tehát, hogy a vezetésen rengeteg minden múlik. DE!! A vezetés azért függ a vezetettektől, azok tudati, lelki állapotától! Nem olyan egyértelműen egyszerű tehát ma vezetőnek lenni. De nyilván sokan még sosem próbálták. Egy népnek mindig olyan vezetése van amit megérdemel - nem mindenkinek egyenként, hanem a népnek, a tömegnek. Ez bizonyára keményen hangzik, de sajnos így van.

Hogy mikor lesz elege a tömegnek a moslékos vájúnál enni, azt csak ő tudja. A római: "Kenyeret és cirkuszt a népnek!" vezetési elv még ma is érvényes - csak kérdés:meddig győzik és akarják győzni kenyérrel és cirkusszal a mostaniak.... és mikor ismeri fel a nép, hogy kenyere ( a mérgezett)lassan elfogy, a cirkusz pedig szintén halálos. De ne degradáljuk le ennyire a magyar lakosságot. Azért a szavazási eredményektől függetlenül: rengetegen elmentek, mert fontosnak érezték elmenni, mert élt bennük a REMÉNY, mert még nem következett be tökéletes fásultság, van még lélek és tudat ebben a nemzetben! Ne a távolságot növeljük köztünk és köztük ( mi is ők vagyunk!)
Szerintem óriási lelkierő és szellemi erő-potenciál lakozik bennük!!! És ez ki fog tudni bontakozni! Ezt kell segítenünk kicsiben is (nem a méret a lényeg :), mert ők is a "szövetségeseink".

Egyébként pedig az indirekt példamutatás a legnagyobb erő nem a direkt agitáció. Amíg magunkon tudunk dolgozni s ki tudjuk terjeszteni annak tudatát, hogy nem csak egyedül kell boldogulnunk, hanem együtt is, addig van mit tenni! A magyaroknak talán ez az egyik legnagyobb leckéje: EGYÜTT, EGYMÁSÉRT!!! És tudjátok az a vicces: pont egy olyan népet tesznek a szemünk elé, az arcunkba ( ha nem látnánk véletlenül, hogy mi a tanulnivaló) aki meg pont ebben nagyon erős!

Ez az összetartás. Persze az ő összetartásukat egy már idejétmúlt eszme motiválja (kiválasztottság-tudat)ami egy nagyon erős fajeszme és jellegzetes 'szaturnikus-egoizmus' Isten-képük egy masculin apa-kép.Vallásuk, társadalmuk patriarchális. IDŐ-ben él és gondolkodik.Uralkodó bolygójuk a Szaturnus. Szaturnuszban nagy rejtőzködés mehet végbe, a HAZUGSÁGOK és a FÉNY ELŐL REJTŐZÉS megnyilvánulása lehet. De mint minden bolygónak és minden népnek: vannak magasabb lehetőségei, megújulási lehetőségei. Szaturnuszhoz tartozik a csontrendszer és a csontokban a csontvelő ami egyfajta megújulási forrása a szervezetnek. Ha a tudat nem jól szuperál (azaz eltérően az isteni rendtől)akkor jellegzetes betegségek léphetnek föl.

A magyar is egomán a maga módján csak másképp: ő Individualista és a TÉR-ben él (intelligencia) sokszor inkább matriachális jellegű a vallása, bár eredendően az ANYA-ATYA-FIÚ - hármasságot ismerte. Uralkodó jegye a Nyilas, bolygója a Jupiter.
És még valami: a zsidóságnak ma az a feladata, hogy eltűnjön mint 'fajszellem', azaz: fontos lenne, hogy az egyedei, az egyes emberek feloldódhassanak más népekben akiknek népszelleme a mai korban aktuális vagy jövőbeli feladattal van megbízva. Tehát nem a zsidó embereknek kell eltűnniük hanem a fajszellemnek!!! Ezt pedig a fenti módon tudják csak egyedül pozitívan megtenni - ha ugyan befogadja őket valaki, valamelyik nép. Mint mondtam: ez MINDEKI iskolája!
Kiirtani azért nem szabad, mert ők is legtöbben tanulásra alkalmas lélekkel rendelkeznek. Léleltestvérek! Ha megölöd, akkor megfosztrod a tanulási lehetőségtől! És mielőtt felháborodsz, folytatom:

NE keverjétek össze azokat az érett lelkű, zsidónak születetteket azokkal a szűk hatalmi elitet képezőkkel, akik teljesen a MAMMON oltárán áldoznak és áldoznák fel az egész emberiséget, köztük az érett lelkű, jóravaló zsidókat is, szintén, ugyanúgy, egyaránt! Vagy itt mindenki úgy gondolja, hogy olyanok köztük nincsenek? Megbizonyosodott erről már valaki?
A magyaroknak pedig pont az EGYSÉGgé kovácsolódás a feladatuk mert bizony széthúzásra hajlamosak!!! Hányszor győzedelmeskedett az 'ármány', azaz Ahriman, a hidegség, az árulás szelleme... Egységgé kovácsolódni tehát egy új lélek-tudatosodás alapján egy új, a kornak ISTEN szempontjából megfelelő módon, itt a KÁRPÁT-medencében! Mert TI nektek kell élő VÍZnek, KENYÉRnek, ÉLETnek lennetek a világ számára! Ami ma történik az országgal az dráma és teljesen torz képe mindannak aminek lennie kellene! EBBEN áll aztán csak nagy feladat és kihívás számunkra! Hogy lehet ezt a negativizmust Jóvá tenni? Disznóölőkéssel?...

Ebben a folyamatban fel kell dolgozni magunkban a MÚLTAT őseinkig visszamenőleg és minden IGAZI értéket a kultúránkból átlényegíteni s közben átlényegülni, megváltozni!! A gyűlölet: elkeseredettség és tehetetlenség! De ez csak káprázat, mert tehetősek vagytok mindannyian!!!! Nem Árpád meg Attila nevét kell zengedezni, hanem megtenni a "saját birodalmunkban" azt amit ők kívül megtettek! Tedd meg MA a saját országodban a saját kis világodban, a saját mikrokozmoszodban! Tedd lehetővé, hogy megváltozz azon értékek mentén, melyeket ők az égiektől kaptak és életükkel bizonyítottak! Ez ma a fő feladat számomra legalább is - és nem kimasírozni az utcára.
Mindezt nem azért mert vmi hülye buzgómócsing ír itt erről, hanem mert ma tényszerűen olyanok ma a kozmikus viszonyok, hogy ez egyszerűen elkerülhetetlen világszerte!

A fenti két nagy tendencia nem kizárja egymást, hanem összefüggnek! Veszíteni csak együtt lehet, nyerni is csak együtt lehet egy IGAZ ügyben. Ebben az értelemben a bűnösöket is szembesíteni kell tetteikkel, oktatásban kell őket részesíteni és a büntetésüket maguk határozzák meg. Ha nem jól határozzák meg ,akkor egy felelős intézmény vagy csoport "segít nekik" :)) A közveszélyeseket, őrülteket kezelni kell vagy semlegesíteni de nem legyilkolni.


ceri! Az emberi szemek szó szerint meg fognak nyílni, ez teljesen biztos.Ennekm idejét tudni pontosan nem lehet, mert ehhez kell egy "kritikus tömeg" akik beindítják a folyamatokat a tudatállapotuk változásával. Ez a kritikus tömeg szerte a világon teljes gőzzel és feltartóztathatatlanul alakulóban van!
Amúgy amit írtál, már 13 éves koromban megfordult a fejemben egy elmélkedés során: szóval csak így lehet igazságosan "rendszert váltani" ha van vmi belülről fakadó hatás vagy lehetőség, ami be-látást ad MINDENKINEK kivétel nélkül és lehetőleg egyszerre! ( hisz úgy igazságos) Nos, tudtommal ez az álmunk teljesülni fog. A mai GIGA-hatalom pedig végóráit éli.

Ma nem hisztéria kell, sem elkeseredés, hanem igazi ISTENHIT-TUDÁS és nyugalom és önfegyelem és összpontosítás és elmélyülés. A SÁTÁN pedig nem fajspecifikus intézmény - mindenki rendszerét, tudatát meg tudja fogni. SÁTÁN mindannak az összege az emberben, ami negatívum, ami pesszimizmus, ami reménytelenség, ami hitetlenség, ami bizalmatlanság, istentelenség a szó legegzisztenciálisabb értelmében véve - mindegy, hogy ki "milyen oldalon áll!!!" (Az agyadnak is vagy a vesédnek is két fele van (vajon miért??)és mégsem véteted ki a baloldalit, csak mert "baloldali"! Egy nemzet testének is lehetnek "oldalai" a lényeg, hogy közepe is legyen, mindenki KÖZÉP-re tartson, igazodjon, igazuljon, mert "Közép"-en ISTEN lakik :))

A "történelem ismétli önmagát" - csakis addig amíg a lecke be nincs végezve. Ma pedig olyanok az "égi viszonyok", hogy egy-helyben járni már nem lehet: vagy le, vagy fel!

Ma is bocsássatok meg a tökéletlenségeimért ha tudtok.

Értékes, áldott estét mindenkinek!
Edelényi Balázs


Koré
júl. 31./20:06
Ata Istar! Örülök, hogy tetszett a link.
Koros vagyok, így - ha megkésve is - magam kereshetem
már a tanítóimat.Ami eközben szívügyemmé válik, azt szívesen továbbadom másoknak.
A meggyőződésem: lelket is táplálnunk kell.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Ata Istar
júl. 31./20:39
Kedves Koré!

Szívből köszönöm a válaszodat!


Barátsággal:


Edelényi Balázs


zenefan
júl. 31./20:39
GERRY: Nem kértem gyónást, (azt mindenkinek magában kell elintézni) inkább elgondolkozást, azokon a pillanatokon, amikor tehettünk volna valamit, de nem tettünk.

Nem kell mindenki magára vegye ezt az inget... elég, ha valamit beindít az emberben és tettekre sarkalja vagy egy tudatosabb szemléletmódra.

Persze megtisztelő volt, hogy vetted a fáradtságot és reagáltál a soraimra és rávilágítottál a gyenge pontokra, mert tudom, hogy közel sem teljes az amit vázoltam.

Aki tenni akar, megtalál ;)

kerecsen
júl. 31./22:06
ha már cím ezt kívánja akkor olvassátok, döntsetek:
Kurultaj 2010 - avagy merre halad Bíró úr? PDF Nyomtatás Géplevél
Rendezvények - Kurultaj
Írta: Marosics Tamás
2010. Áldás hava 22. csütörtök, 12:21

Alább a Szilaj Csikó 2010. július 15-i számából idézünk:

"Nem akartunk hinni a fülünknek, a híreszteléseknek, aztán meg a szemünknek. Ám minden igaznak bizonyult. Varga Csaba, a kiváló írástörténész (hogy csak idevágó hivatását említsük) elküldte levelét szerkesztőségünkbe, csatolva hozzá azt a mintegy félszáz kiadványcímet tartalmazó listát, amelyen piros színnel jelölték meg, mely művek árusítása nem kívánatos a közelgő kurultaj bugaci rendezvényén.

A Magyarok Szövetsége is az elhallgatandók között szerepel. A Szilaj Csikó megkérdezte a Szövetség elnökét: nem fenyeget-e az a veszély, hogy Bíró Andrásék előbb a Bugacon megrendezendő Kurul-tájjal, aztán a Szegeden megtartandó Székely–Magyar Világtalálkozóval a Magyarok Országos Gyűlésének látogatottságát gyengítik, igen tervszerűen. Vukics Ferenc úgy vélte, hogy ezzel nekünk nincs foglalkoznivalónk. Nekünk meg kell valósítanunk azokat a programokat, amelyeket terveztünk, amelyeket ígértünk, s örülni fog annak is, ha valaki majd nálunk találja meg azt a jó érzést, amelyet a magyarok együttléte ébreszt, de annak is, ha éppen másutt.

Alább a Szilaj Csikó bemutatja a tiltott kiadványok listáját, aztán idézi Püski István tárgyilagos nyilatkozatát arról, hogyan is keletkezett a szóban forgó tiltás, s mindezt végül két tiltakozó levél követi. A továbbiakban a magunk részérõl lezártnak tekintjük a témát. (a szerk.)"

Varga Csaba írástörténész levele:

"Kedves Szilaj Csikó!

Mellékeltem a Kurultájon betiltott könyveket: a mellékletben a pirosított című könyvek árulása tilos.

Látható:
1. Minden tilos, ami a Magyarok Szövetségéről ad hírt (DVD-k).
2. Minden tilos, ami arról szól, hogy a magyar nép törzsökös része Kárpát-medencei őslakos. (Egy könyv kerülte el Bíró András figyelmét: Kolozsvári Grandpierre Endre: Őshonos-e a magyar a Kárpát- Medencében?)
3. A FRÍG Kiadó a legsújtottabb könyvkiadó, lásd a 2. pont első mondatát.

A cél tehát a „kései idetévedő” szerepkörünk fenntartása. Holott épp ebből a hazugságból kellene kiverekednünk magunkat, ez talán az utolsó mentsvárunk. A fejük felett cserélődő uralkodó rétegekkel (hun, avar, magyar: melyektől a nép mindig megkülönbeztette magát, ekként fogalmazván: „magyari urak”) semmi baj, a magyariak, megyeriek csodálatosan rendbe tették a szétzilált országot, Avariát.

Nyelvünk pedig semmiképp sem keletrõl jött, ez a Kárpát-medence ősnyelve. A rendkívül óvatos Bakay Kornél írja: „Az újabb kutatások alapján lehetséges, hogy a Kárpát-medencében is évtízezredek óta laktak magyar nyelvû népcsoportok….”

Erre minden bizonyítékunk megvan! Szerintem talán legfontosabb feladatunk a folytonosság tudatának helyreállítása. Mármint a Kárpát-medencei folytonosságunk tudatáról van szó. E tudat csodálatos erőket szűlhet. De meg kell adnunk a tiszteletet a mindenkori katonai szervezettségű uralkodó rétegeinknek is. Tehát nincs itt semmiféle ellentét. Aki az egyik felünket, az őslakosságot le akarja tagadni, nem járhat egyenes úton, vagy rendkívül tudatlan. Hiszen a Kárpát-medencére való ősi történelmi jogfolytonosságunkat ássa alá s tünteti el. (Épp ez a feladata a finnugorizmusnak is, ezért kellett kitalálni.)

Szeretettel:
Varga Csaba"

Kurultaj 2010 - Tiltott könyvek listája

Kép: http://magyartaltos.info/images/stories/honlap/cikk/kurultaj_2010_tiltott.jpg


Püski István nyilatkozata a Kurultaj honlapján:

"Általában nem szoktam reagálni különböző emberek különböző embereket támadó írásaira. De mivel engem érintően másokat támadnak, ezért az alábbiakban tényszerűen leírom a történteket.

Mikor megtudtam, hogy lesz Kurultaj, néhány kiadóval egyeztetve megkerestem Bíró Andrást, hogy szeretnénk részt venni a rendezvényen a könyveinkkel. Személyes találkozásunkkor elmondta, hogy mivel a rendezvényen szeretnék a szakmaiságot megőrizni, arra kér, hogy az őstörténetben, régészetben csak olyan könyvekkel jelenjünk meg, amik állításai tudományos módszerekkel is alátámaszthatóak vagy legalább tudományos igényességgel vannak megírva és ellenőrizhető forrásokból (valós leletek, dokumentumok) merítenek. Egyben felajánlotta, hogy ingyen helyet biztosítanak számunkra, mivel fontosnak tartja a könyvek megjelenését a rendezvényen. Az érvelését elfogadtam, de mivel őstörténetben nem vagyok szakember, elküldtem számára egy listát az ebben a témában megjelenő könyvekről. Ebben a listában bejelölték, hogy mely könyveknek nem szeretnének ingyen reklámot csinálni egy tudományos kiállítás szomszédságában. A saját rendezvényüktől eltekintve semmilyen kritikát vagy megjegyzést sem fűztek egyik műhöz sem.

Sajnálom, hogy ebből az esetből ilyen cirkusz lett és néhányan a felesleges konfliktusok gerjesztésére használják fel az esetet és ezzel a nemzeti oldal összeugrasztását provokálhatják ki. Bízom benne, hogy lenyugszanak a dolgok valamint ez a nemzeti rendezvény és ünnep a várt sikerrel lebonyolódik.

Budapest, 2010.06.29

Tisztelettel Püski István"

Szerk.: Idézet bezárva. A szakmaiság megőrzése érdekében akár a Magyar Tudományos Akadémiát is megkérdezhették volna, hogy melyik valós leletek, dokumentumok (és az ebből fakadó ill. erre épülő elméletek) támasszák alá a betiltásra nem kerülő könyveket. Hogy melyik könyvek kerültek volna akkor a támogatni valók közé, azt megkérdezhetjük minden iskolás gyerektől, akik az MTA történelmi igazságait tanulják.

Magyar Táltos Honlap
forrás: - Link -
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Koré
júl. 31./22:59
Bíró úr hamis útra lépett.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

LIBONA
aug. 01./03:05
Sziasztok !

egyet kell ertenem tobb emberkevel.
lehet hamis utra terelnek minket.
En egyre jobban megvagyok gyozodve rola ,hogy MI HUNNOK igen is a KARPAT MEDENCEBEN eltunk orokk idogtol fogva. A Anyelvunket nem tudjak beazonositani sehova .miert is !!!??? MERT MI BESZELJUK AZ ISTEN NYELVET ! AZERT VANNAK RANK SZALLVA MAR EVEZREDEK OTA (KELET-NYUGAT )

DE MOST A LEGJOBBAN ! A SATAN VAN ITT A KARPAT MDENCEBEN ES A BORUNK ALA BUJT !! ILYEN KOZEL SOHA NEM FERKOZOTT HOZZANK !

MI vagyunk ISTEN kivalasztotta Nepe !!!! MI A HUNNOK !

SATAN = zsido-kazar-cigany !!!!!!

LIBONA
aug. 01./03:13
ne feljetek !
ISTEN VELUNK VAN !

A PENZ CSAK ESZKOZ A SATAN KEZEBEN ! DE CELT SOHA NEM ERHETNEK VELE!

JUDAS(ZSIDO) ELARULTA JEZUST !!!
MI A HUNNOK =ISTEN SZEME VAGYUNK A FOLDI HELYTARTOI !!!

A KARPAT MEDENCE ( AMI SZENT ANYAFOLDUNK) ISTENI ADOMANY !!!

A zsido=SATAN eroszakkal sem foglya veghez vinni amit elkepzelt !

A ZSIDOK ELARULTAK JEZUST ES EZT AZ EGESZ VILAG TUDJA !!!!

A ZSIDOK ELARULTAK AZ EMBERISEGET IS !!

DE MI HUNNOK SOHA !!!!!

LIBONA
aug. 01./03:20
A SATAN AZERT AKARJA MOST ELTOROLNI A KERESZTENY VILAGOT !
EUROPAT,USA-T,ORTODOX-VILAGOT ( OROSZ)LASD JUDEO-BOLSEVIZMUS=100.000.000 ember aldozat,ami a vilagtortenelem soran ekkora gyilkolaszast egy NEMZET SEM HAJTOTT VEGRE !!!!!!

EBREDJ !!!!

LIBONA
aug. 01./03:29
MAGYAROK ! HUNNOK ! ATTILA NEMZETE !ISTEN OSTORANAK NEMZETE !!!!

EGY AZ ISTENUNK ! EGY A LELKUNK ( ISTENI ADOMANYT HORDOZUNK)!!!

EGY A NEMZETUNK !!! EGY A HAZANK !AMELY ISTENI ADOMANY !
EGY NYELVUNK ! AMELY ISTENI ADOMANY !

NEZZETEK HOGY BESZELI A ZSIDO-KAZAR-CIGANY A NYELVUNKET !
NEM ERTI ! MERT NEM AZ ISTENI LELKET HORDOZZA !!! FIGYELJETEK !

LIBONA
aug. 01./03:39
MIERT MI ADTUK A LEGTOBB SZENTET A VILAGNAK !!!???

MIERT NEM A ZSIDOK ADTAK !!??
GONDOLKODJUNK !!!

A ZSODO MIT TETT AZ EMBERISEGERT ??
A CIGANY MIT TETT ??

MI HUNNOK ADTUK A LEGTOBBET !!!!

AKI TUDJA LEGYESZIVES IRJATOK OSSZE !!

MI ALLAPITOTTUK A LEGNAGYOBB BIRODALMAT A VILAGBAN !!!

9323
aug. 01./06:59
Kedves Ata-Istar!

Nimród isteni vadász volt (nem Jó Pásztor, tehát az állatokat megölte, nem terelgette) Hunor és Magor népe sem szépszóval kérte fel távozásra népükre törő (kínaiakat) ellenséget a mielőbbi távozásra, hanem lóhátról, íjjal. Így ment sok-sok ezer éven át. Isten közeli szellemi vezetők, de az ellenséget önvédelemből mindig leküzdő harcosok egysége.
Jézus sem kezdett imába, hanem ostorát előkapva kiűzte Isten templomából a zsidókat (egy darabig... amúgy Szent sólyom városa is Földanyánk energiaközpontja ugyanúgy, mint a Pilis, és Tibet), Attila, és örökösei, a Szent Királyok mind-mind átverekedték egész életüket, csatában megölve sok-sok embert.
Szántai Mester mit ír a Pálosokról? Mind daliák, mind valamely vitézi rendből lépnek át szerzetessé.
A magyar népnek régen, és ma is az a feladata, hogy lelkileg, szellemileg, fizikailag a legmagasabb szinten védje meg szellemi kincseit, és fizikai testét fegyverrel az ellenségtől.
A ló oldalára nem lehet nyerget rakni, csakis a hátára, a ló "közepére"!
Az ellenség mindhárom (lelki, szellemi, fizikai) szintjét le kell győzni! nem lehet kihagyni egyik "oldalt" sem!
Tehát óriási a felelőssége a szellem emberének, hogy belássa, szükség van a fizikai harcra, arra, hogy a katonák öljenek. A katonának pedig nem szabad buta, állatias hentessé válnia, aki gyűlöli (hmm.. GYŰL - ÖL..) az ellenséget.

Szervezetünkben állandó harc van a betolakodó baktériumokkal, vírusokkal. A jól működő szervezet immunrendszere felismeri, a fehér vérsejt körbefogja és szétbontja, felemészti. Tehát megöli! Ó szörnyűség! Ó kárhozat! Ilyen állatias sorozatgyilkos vagyok???

Értsétek meg, az imádság, a szeretet és az önvédelmi fegyveres harc ugyanannak az éremnek a két oldala!
A fizikai oldal mit sem ér a szellem nélkül, a szellem értéktelen, ha nincs fizikai megnyilvánulása!
Szellemi értékeinket fizikailag kell védeni!
Én az ahimsa alapú élet híve vagyok. De, ha életemet, családom, nemzetem életét veszély fenyegeti, Isteni kötelességem megvédeni önmagamat, családomat, nemzetemet a rámtörő ellenségtől!
És sajnálni fogom őket, és kérni fogom Jó Istent, hogy születhessenek majd ők is egyszer magyarnak itt a Földön!
Remélem sok szellemi szegénynek leszek a segítségére!
[ módosítva aug. 01./07:04 ]

9323 sz. elítélt

Ata Istar
aug. 01./07:33
Szia 9323 sz. elítélt!

Privátban válaszolok.


Üdv:
Edelényi Balázs


skhyta
aug. 01./08:46
Megtaláltam, köszönöm a segítségeteket!
Tudtam: számíthatok rátok!
skhytaKoré
aug. 01./08:53
Jó reggelt kívánok!
Most egy fantasztikus irodalomnak tűnő könyvből idézek pár bekezdést. (Bob Frissell: Pólusváltás, 2003.)

...„Visszatérve a Harmadik Alternatívához miután az úgynevezett titkos kormány létrehozta kolóniáját a Marson – ahogy előző könyvemben jeleztem -, sokkoló felfedezést tettek, miszerint a pólusok minden bolygón, ideértve a Marsot is, el fognak mozdulni.
A Szürkék sosem mondták ezt nekik. Csak ültek és nézték a projektet annak teljes tudatában, hogy puszta időpocsékolás az egész. Ez a módszerük azoknak a lényeknek, akiknek nincs érzelmi testük. Olyannak tartják a titkos kormány embereit, amilyennek ők tartanak minket – olyan teremtményeknek, akik még a rovarokál sem fontosabbak.
A Szürkék nem mondták el a titkos kormány elitjének a valódi helyzetet, hogy egy interdimenzionális mozgás zajlik. 2012-re a teljes oktáv feljebb kerül. Ne feledjük, üresség van minden dimenziószint között, és ennél is nagyobb az üresség az oktávok között.
Drunvalo azt állítja, szándékosan lett így kialakítva azért, hogy távol tartson mindenkit, aki nem kész az átlépésre. Ez azt jelenti, hogy 2012-ig mindanyiunkak át kell jutnunk a nagy-nagy ürességen a következő oktávba. Semmit nem vihetünk magunkkal, semmilyen külső gépezetet sem. Csupán Szellemként kell keresztülmennünk, hogy egyesülhessünk Istennel és minden élettel.
Legnagyobb meglepetésükre (és rémületükre) a titkos kormány tagjai rájöttek, hogy nem tudnak tőlünk elkülönülni: hogy nélkülünk nem tudnak átjutni a dimenziószinteken; hogy teljesen össze vagyuk kötve, és vagy együtt csináljuk végig, vagy sehogy. Ez nagy gondot jelentett egy bal agyféltekével gondolkodó kultúrának.
Miután túl voltak az első sokkon, azt tették, amit bármelyik jó bal agyféltekés társadalom tenne, és nagyon logikusan kezdtek cselekedni, hogy elérjék céljukat. Megteremtették azokat a feltételeket, melyek révén hamarosan összedőlt a kommunizmus, a Szovjetunió és a berlini fal. Ezek a dolgok nem csak úgy „megtörténtek”. Azért történtek meg, mert engedték, hogy így történjenek. (…)”

Drunvalonak azt tanácsolták az angyalai, hogy várjon addig, amíg az idő megfelelő nem lesz.(Ő a személyes és közösségi merkaba fénytest kiépítő gyakorlatokat tanítja évtizedek óta.)
Így is tett, akkor hozta nyilvánosságra információit, amikor a titkos kormány felfedezte az események igazi természetét. Azelőtt bárkitől megszabadultak, aki az útjukban állt. A CIA tízmillió dollárt ajánlott fel Drunvalonak. Visszautasította.”
„- Nem fognak leállni, hanem továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy irányításuk alá kerüljön az egész szituáció. Jelen pillanatban skizofrének. A főcsoportról viszont már leszakadt egy rész. (..)”
Mégpedig azért félnek, mert ott állnak az időgépeikkel a Nagy Üresség szélén. Vissza tudnak utazni a múltba és előre a jövőbe a Montauk-kísérletek és a távérzékelés által (két különböző rendszer).”
....................

Töröljem a fentieket is?
Nem akartam botránkozást okozni!:)[ módosítva aug. 01./16:46 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

9323
aug. 01./12:24
Hát, Koré, kissé csalódnék benned, ha mindezt komolyan vennéd.
Ez a sok maszlag az ürességről, meg időgépekről...a marsi kolónia nem annyira elképzelhetetlen. De így együtt az abszolút hiteles Drunvalóval...

9323 sz. elítélt

Koré
aug. 01./13:51
Tudod 9323,
fogalmam sincs, hogy az ún. világkormány miből indul ki,
mi motiválhatta, amiért ezeket az ember-, természet- Föld-ellenes tetteket beindította. Sajnos még nem léptem arra a szintre, így sokáig nem tudok "belelátni" a boszorkánykonyhájukba.
Vagy ne is próbálkozzak kitalálni?
Az okokat nem értem. A világ összes vagyonát ugyanis más úton is összeharácsolhatták volna, mint a konkvisztádorok anno az amerikai őslakosságtól: egyszerűen elszedhették volna.
Miért kell ehhez szétgyilkolni a Földanyát?
Lehet, hogy annyira betegek, hogy nem is tudják mit csinálnak?
Mi van, ha nem is abban a közegben élnek, mint mi?
Csak emiatt olvastam bele.
Mondjuk a technikai őrületükről már van némi megtapasztalásunk... - viszont egy rejtély a kiindulási pontjuk.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 01./13:57
Bár azt is el tudom képzelni, hogy mindez a nehéz próba azért történik, hogy majd megtapasztalhassuk az Élet-és-Kozmikus-Rend Felelős közbelépését most már nem kis tartományi, hanem világi méretekben?
Egyébként sejteni vélem, hogy valamilyen módon
a Golgotán történtekre fog visszamutatni a közelgő végkifejlet.


[ módosítva aug. 01./16:49 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Ata Istar
aug. 01./21:50
Koré!


Bátyám, szerintem nagyon jó hogy feltetted. Ne szedd le ha nem muszáj. Fontos és tanulságos tényeket hoztál.


Üdv:
[ módosítva aug. 01./21:53 ]
Edelényi Balázs


LIBONA
aug. 01./22:48
szerintem !!! A vilagkormany a mi hazankat szemelte ki maganak uj otthonanak !Innen fogjak iranyitani EUROAPAT,USA-AT, OROSZOKAT ES KOZEP KELETET( MOST IGAZZAK LE OKET,VELUNK EGYUTT)

SEMMI JORA NEM SZAMITHATUNK !EGYENLORE !


LIBONA
aug. 01./22:59
IRAK KICSINALVA !
PALESZTINA KICSINALVA
A KARPAT MEDENCE KICSINALVA !EGESZ EUROPA TUDTA HOGY ITT VAN A MAGYAROK FOLDJEN EUROPA ARANY BANYAINAK KESZLETE ES EZUST ES VIKESZLETE ( AMI NELKUL NINCS ELET) ES A LEGJOBB TERMOFOLDJEINK A VILAGON NALUNK VANNAK ! MOST EZERT TETTEK TONKRE A PARASZTSAGUNKAT ( AKIK NAGYON SZERVES RESZE A MAGYAR NEMZETNEK !!!UGYE MILYEN KOZMONDAS ! HA A PARASZT NEM TERMEL A VAROSI NEM ESZIK !!!) MIT ESZUNK MOST ! IDEGEN MOSLEKEOT !!! A FOLDJEINKERT MAR ITT ALLNAK SORBA AZ OSZTRAK,NEMET,ROMAN,SZLOVAK,ZSIDO,FRANCIA ,STB SISERE HAD !!!

MI MARAD NEKUNK !!!AZ OSHONOS MAGYARSAGNAK !!!???
MINDENUNKBOL KIVAGYUNK FORGATVA MINT A PALESZTINOK !!!!

PAR SZAZ VAGY EZER CSALADNAK MEG VAN VALAMI KIS FOLDJE ,HAZA,MUNKAJA,STB
DE RAJUK IS RAJUK KERUL A SOR !
IGEN !AKKOR FOGUNK EGGE VALLNI ! DE AKKOR MAR NEM LESSZ SEMMINK !! CSAK AZ URES GATTYANK !!!


LIBONA
aug. 01./23:02
AZ IMA MAR NEM ELEG !

Ata Istar
aug. 02./10:52
LIBONA!


Nagyon sok mindent tényszerűen állapítasz meg, amit már kitéve-betéve tudunk. De azt gondold már el: az emberek nem puzzle darabok, a különböző szervezetek nem puzzle darabok, a gazdaság, a jog, a politika, szociális szempontok, egészségügy, társadalmi rétegek MIND-MIND organikus vagy mesterséges, bonyolult összefüggés - rendszer!! Egy szövevény! Hogy akarsz ebben igazságosan rendet tenni? Hogy akarsz tízezreket-százezreket mint szakmailag hozzáértőket és eszmeileg is pártolókat EGYSZERRE, és hibátlanul megmozdítani? Erőszakkal?

Nem az a baj, hogy nem jó látod a száraz, látványos tényeket, az ellenség ténykedésének " gyümölcseit", hanem, hogy nem elég alaposan és nem látom hozzá a megoldási javaslatot! Na ás hogy teszed semmissé a különböző dekrétumokat, gazdasági, jogi szerződéseket,paragrafusokat, paktumokat - már amiket ezekből egyáltalán ismerni lehet. Az ismeretleneket meg legfeljebb sejtjük, lehet, hogy nem is ismerjük csak a hatásukat észleljük! De maradjunk a konkrétumok talaján tovább: Szerinted hol kell kezdeni? A látható vezetőséget lefejezni egy hatalom átvételt csinálni és ennyi vagy hogyan gondolod? Katonai puccs vagy mi? Elfelejted, hogy a magyar lakosság zöme most külföldi tőkéből létrejött munkahelyen dolgozik! Ha erőszakkal mindent megszüntetünk is - oké , legyen izibe a teljes gazdaság magyar - de mit adsz neki a helyébe 1-2-3-6-12 hónapon belül? Meg lenne a szakmai vagy tőke-eszköz háttér és életre lehet kelteni üzemeket, gyárakat, mezőgazdaságot ( mondom. 3-6 hónapban gondolkozz!!!)vagy csak egyszerűen sok-sok erőszakos tulajdonosváltás? Ki koordinálná mindezt? És hogy bontogatod fel a nemzetközi szerződéseket? Hogy rázod le a banki kapcsolatot? Honnan szerzel pénzt az ország újjáépítéséhez és egyáltalán biztos lehetsz-e benne, hogy minden magyar lakos benne van ebben a projektben?? Hol az az ERŐ ami majd biztosítja a lokálisan kialakuló feszültségi pontokon a kontrollt és a szakszerű és igazságos segítséget? Hogyan szervezed majd az elégedetlenkedések vagy visszaélések, atrocitások kezelését? ÉS legfőképpen: mivel, kikkel? MIBŐL???

Közben mi történik, ha bármiféle nemzetközi-jogi alapon bevonul pl. a NATO vagy MOSSAD vagy akár többen is egyszerre - ( akár világháborúig terjedve...) MINDENKI tudja, mennyire legyengült az ország hadereje. Hogyan fordítod a saját oldaladra a magánhadseregeket vagy azok megbízóit? Hogyan semlegesíted vagy tartod féken az idetelepített idegen haderőt???

És a legrosszabb, hogy a lakosság zöme ennyire nem is biztos, hogy előre lát, vagy hogy lát egyáltalán, hiszen itt mit is látna? Milliónyi tény egy rendkívül bonyolult rendszer amit még egy speciálisan ezt felvállaló vezetésnek is irdatlan munkával fel kellene térképezni! Pontosan ez is a dolga egy új kormánynak, a parlament-ben ülőknek, a szakmai köröknek.
Egységet szeretnél ami teljesen érthető, de rendkívül elméleti marad, mert a gyakorlatban annyira színes és bonyolult a kép minimum ahány ember él az országban amennyi érdekközösség létezik és ezeknek ahány féle kapcsolatuk van egymással! ( s akkor a FÖLD nevű bolygó többi lakosát még (eleve hibásan) nem is említem!)

Tegyük fel, hogy mindenki tudja a tényeket, mindenki tudja amit leírsz a lakosság részéről. DE KI vállal még nagyobb terheket mint amennyi már eddig is a nyakukba van: Talán a 80 éves, meggörbült nagymamám, aki gyerekkorától mind a mai napig a földet túrja????

" Az ima már nem elég" - Lehet, főleg a szar ima,ami önmagára irányul, ami teljesen esztelen, célját nem látja, nem elég tiszta és mély és az egyedül élő és érző ember szíve mélyéről száll fel.
Az egység, az összetartozás és közösség megvan, mert meg is volt és meg is lesz! Itt isten teremtményeire gondolok, a bennünk lévő halhatatlan tényezőkre gondolok és ennek közösségére és egységére. De elsősorban TUDATOSSÁ kellene ezt tenni mégpedig olyan mély bölcsesség, tudás és szeretet nyomvonalán, amit ideje lenne alaposabban megismerni mert ezek VANNAK Elevenek és mélyek, de a nem méltók nem szoktak közeledni. Háborognak ugatnak, hőbörögnek. A vérontásnak építő és harmonikusan lebontó nézeteit nem ismerik vagy nem preferálják. Holott nem gyengeség van ebben hanem a LEGNAGYOBB ERŐ!!!


Edelényi Balázs


gabi
aug. 02./17:05
Kedves LIBONA!

Kérlek írj kisbetűvel, mert nagyon zavaró a nagybetűs írás, és gondolom tudod, hogy kiabálásnak számít! Egy-egy szót kiemelhetsz, de így tömény és zavaró!

Köszönöm, Gabi

gabi
aug. 02./17:07
Koré, kézlek küldd el a linket amiből idéztél, hogy elolvashassam! Köszönöm

9323
aug. 02./17:08
Kedves Ata Istar!

Itt válaszolok, már úgyis mindegy :D

Két erőt felejtesz "CSAK" ki (ami lényegében az egyik kiáradása)
Istent, és a Szent Koronánkat!
Ők ( a Korona Isten ajándéka, tehát az Ő képviselője is) lesznek azok az erők, akik segítenek majd a fent felsorolt problémákat elsimítani. Istenben bízok, ahol a legnagyobb a szükség, ott a segítség is. ( SEGÍTS-ÉG nem magyarázom, hisz nyilvánvaló).
Azt is tudnod kell, hogy a Kárpát-medence teljesen önellátó, megvan itt minden, ami az élelmiszer termeléshez, és a nagyüzemi termelést kiszolgáló iparhoz kell. Kinyerhető itt a teljes Periodikus rendszer :D Igazából a Világ szorul a mi segítségünkre, nem pedig mi a szaros pénzükre.
Kérlek, ébredj fel, mi szükségünk van külföldi tulajdonú gyárakra Magyarországon? Bontsák le nyugodtan, vigyék a francba innét. Ők majd esznek elektronikus alkatrészeket, meg gépkocsikat, mi meg a legfinomabb "háztájit". Ha marad ennivaló, majd cserélünk, de amit külföldön lehet, azt itt nálunk kétszer jobban lehet.

Aztán ajánlanám figyelmedbe Szántai Lajos előadását József Attiláról. Ő igazi táltos költőnk volt, rengeteg jövő-látomását írta meg versben. Az elemzésben nem említi Sz.L a Nem,nem soha! c. verset, de ez is a jövendőmondó versek közé tartozik.
Idézem egy sorát:
"...Ha eljő az idő, sírok nyílnak fel..."
ez pedig kapcsolódik ahhoz, amit a Pálos atyákról tudni lehet: azaz romlatlan testtel nyugszanak, ugyanúgy, mint Árpád-házi Szent Királyaink. (Mert a sírját egynek sem találták meg soha.) Mátyás királyról is él a mai napig a legenda, hogy nem halt meg a Fekete Sereg, hanem királyunkkal együtt alszanak, és várják a napot, amikor még egyszer hadba szállnak Jézusért... A Pálos atyák is mind harcosok, fegyverforgatók voltak...
Jézus is, Krisna is azt kérte híveitől: Ne féljetek, majd én mindent elrendezek szükség szerint.
Abban igazad van, hogy pusztán emberi erővel ebben a helyzetben kevés a mozgásterünk.

9323 sz. elítélt

Ata Istar
aug. 02./19:47
Szia 9323!

Látod, nagyon jó hogy nem egyedül vagyok. Meg aztán tudom én, mennyire korlátozott egy -egy hozzászólásom, de ezt be kell vállalni. Köszönöm, hogy válaszoltál és elég józanító hatású. Drábik János sok videóját láttam ( Az Imréjét is mind megnéztem), onnan is tudom, hogy meg tudna élni Magyarország. De azt azért ugye nem akarod megkérdőjelezni, hogy egy ekkora változást jól elő kell készíteni még Isten segedelmével is!

A Szent Korona kiskorom óta foglalkoztat. Volt és van otthon egy könyvünk Szt. Istvánról és már 5 évesen is nagyon érdekelt. Egyszerűen nagyon tetszett. Aztán voltam fenn Budapesten és még a Nemzeti Múzeumban volt ( ha jól emlékszem) kiállítva. Kíváncsi vagyok, kinek a fejére fog ez ráilleni, ha eljön az ideje.

Gyerekkoromban központ kérdés volt, hogy legyen egy nyilam. Mindenfélét próbáltam, különböző fákat, különböző húrokat, de szóval ez évekig napirenden volt. Volt is barátom, akivel csináltunk nyilat, lövöldözünk.
A Pálosok is izgattak már 20on évesen. Egyszer voltam Telkibányán és mindenáron fel akartam keresni az ottani pálos kolostor romjait. Fel is kerestem. Ha jól tudom, még meg vannak két fotó amit készítettem róla. Amúgy a Zemplén is szívemhez közelálló és nagyon érdekes, de már évek óta készülök a Börzsöny-be. Aztán hallom a Born Gergely előadásában, hogy milyen energetikai szerepe van a pilissel kapcsolatban. A Pilisben is jártam ilyen szurdokos részeken. Nagyon különleges volt ott és különleges dolgokról beszélgettünk ismerősökkel. A Mecsekben is nagyon szerettem járni, ott is van valami....

Ami még érdekes és fontos:))) Gyerekként ugye tanultuk, tanították ezt a "Bevándorlást" (honfoglalást) ide a Kárpátmedencébe. Meg hogy nomádok voltunk, meg Szent István és a folytatás stb. A korona nagyon tetszett de Szent Istvánért nem lelkesedtem soha. Nem tudom miért. Ezerszer inkább Mátyás király.Már gyerekként is az volt az érzésem, hogy ez a honfoglalósdi nem igaz, ez méltatlan, ez annyira gagyi, hogy nem lehet. De "nyilván a felnőttek tudják", a gyerek hisz bennük - bár belül meg érzi, hogy mi micsoda, meg ki milyen - mégis él benne egy nagyon erős bizalom. Furcsa ambivalencia amit aztán felnőttként ért meg az ember. Nem szabadna a gyerekeket becsapni. Óriási bűnözés. Gyűlöletes.

Na jó.... Majd egyszer személyesen. Köszönöm még egyszer a tanítást :))


Üdv:

Edelényi Balázs


9323
aug. 02./20:52
Pedig Szent Istvánra igazán ráillik a Kárpátok Géniusza jelző :D
Mivel személyes kapcsolatban volt/van Istennel, nagyon jól tudta, hogy a vallási gyakorlatoknak azaz a szer-tartások rendjének meg kell változnia. Tudta, hogy lejárt a trepanáció és a lovas temetkezés ideje, már nincs szükség rá.
Azt is tudta, hogy mekkora próbatétele lesz a magyaroknak, ezért kellett azt a sok templomot felépíteni, és kifesteni a megfelelő képekkel. Hivatkoznék Szántai és Pap kutatásaira, a kép-írás magyaros értelmezésére. Koppány és a többi hagyomány tisztelő ezt nem látta be. A csatában mégis Szent István győzött, hiszen Vele volt/van Isten. (Szt István gyakorlatilag végigcsatázta az életét, egyetlen egy vesztes ütközete sem volt. Igazi táltos királyunk volt ő. Hiszen a többiek a nyomában cselekedtek mindig. A király vadásztatásról már ne is beszéljünk, aminek a hagyománya egészen Nimródig ér...

9323 sz. elítélt

Koré
aug. 03./23:08
Gabi,
a beírásomban a második sorba beírtam a szerzőt és a könyvcímet.
A borítóján Ekhnaton képe van, 2003-as kiadás. Kölcsönkértem a szomszédból a címe miatt. Benne van az is, hogy J.F.Kennedyt a saját sofőrje lőtte le, bal kézzel a jobb válla mellett és szándékosan lassított amikor a lövöldözés elkezdődött.
Az útvonalat aznap reggel e célból választotta a polgármester, akinek testvére volt a CIA-nál.

Kedves Ata Istar, a nénéd inkább, nem?

9323,
hozzászólásaidat minden alkalommal örömmel olvasom! :)
Mintha egy iskolába járnánk.

Ui:
Felüdülés a szememnek, hogy látom amit írok és olvasható
teljes szélességében a szöveg. A 3 függőleges sávos oldalak szerintem azért lettek kötelezővé téve (valami 7.01 program), hogy az olvasókat soronként kiidegeljék.
[ módosítva aug. 09./12:53 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 03./23:37
Visszajöttem, mert látom Ata Istar kérdését:

"Na És hogy teszed semmissé a különböző dekrétumokat, gazdasági, jogi szerződéseket,paragrafusokat, paktumokat - már amiket ezekből egyáltalán ismerni lehet."

Tudnod kell, hogy soha, senki emberfia nem merészelte a Szent Korona Alkotmányunkat megszüntetni vagy hatálytalanítani!!!
Talán tudat alatt nem merték meglépni, hiszen köztudott, hogy az ember feletti hatalom földi megvalósításának igazsága!
Szovjet-orosz megszállás és a ránk sütött "utolsó csatlós" cím következtében büntető jellegű ideiglenes alkotmányt (mint a "nácinak bélyegzett Németországra is!) vezettek be Magyarországon a megszállók!És itt őrizték a meglétét 91-ig.
Amit ezen idők óta ránk kényszerítettek, abból minden SEMMIS!
Az ál-rendszerváltók pedig a legnagyobb gazemberek ezen a téren. Az ő színrelépésük óta csak tömény hazugság, becsapás, átverés, rablás, nemzet-gyalázás és -elemésztés van programban a magyarság ellen, lassan a kiirtásunkig. Ezt bármilyen, az önös, hazugságra épülő jogalap nélküli rendeleteikkel akarják elérni, valakiknek a sok évszázados célját beteljesíteni.
Eleve nem építhetnek jogtalanságra jogot!
A tegnapi Szántai előadást hallgattam Mátyás koráról és a hatalmas előtörténetről (VEZÉR-TV-n, amit még 2001-ben mondott el), s újra felelevenítette az emlékezetemet: ő azt mondja, hogy a trianoni (szintén a világon egyedülállóan jogtalan és példátlan) döntés után mit értek el a levágott ország(test)részek megkaparintói??? Gazdagabb lett tőle egyetlen egy is közülük?
Nem tudják működtetni!! Csak a magyar lélekkel, szellemiséggel és a Szent ALKOTMÁNNYAL lehetséges! Minden ellenségünk tudja!
A Szent Korona Alkotmánya feljogosítja a legegyszerűbb embert
a Kárpát-Haza területéről, hogy fellépjen a hamis alkotmány ellen, régen még a király ellen is!, ha egyetlen paragafusának nem tett eleget!

És amitől elaléltam: azt mondja Szántai, hogy nem nekünk kell visszakövetelni, visszafoglalni az elmarkolt részeinket. Azok nem mi volnánk, és nem az igazságból fakadó visszarendezése lenne a rablásnak! A tolvaj nem bírván a nyomást - és ez az idő már nincs messze! - ÖNKÉNT FOGJA VISSZAADNI! Mert így méltányos és így szolgálja az Igazságot, így fog megtörténni. És az Igazság és Erkölcs nevében ezt kell megtenniük és közel az idő, hogy nem tudják nem megtenni!
Gyönyörű gondolat és én hiszek benne. Isteni igazságszolgáltatásban lesz részünk a többezer egyoldalú méltánytalanság, Jézus-szintű szenvedés tűrése után. Próbánk ez.
A hazugságkorszak összerogyik, mert életellenes az egész kozmikus világra kihatóan.

[ módosítva aug. 04./08:34 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 04./07:44
9323

A Te gondolataidhoz kapcsolódva érdekes ez a Pálos kronológia:

- Link - X.pdf

Feltűnő a folyamatos és összehangolt ellehetetlenítésük! Mitől retteghetnek, hogy ennyi mérhetetlen energiát fordítanak a szemforgató hamiskodáshoz? És még különösebb a rend teljes vagyonának, hagyatékának, kincseinek, a bécsi koronázatlan(!) = a Szent Korona erejétől irtózó) uralkodó engedélyével Lengyelországba hurcolása, elrablása, akik onnan kezdve módszeresen hazudoznak az újra születő magyar tehetséges és elhívatott pálosok szemébe!
Micsoda fertő egy magasan legtisztább, magyar specialitás megfojtásához és folyamatos fojtogatásához?!
De jaj a hamis "prófétáknak"!
[ módosítva aug. 04./08:03 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 04./07:46
Talán így jó lesz a X. füzet pdf-ben:

- Link -

Közben megtaláltam ebből a kiadványból az V. és a VI.
füzetet is (ezeket még nem olvastam el):

- Link -

- Link -
[ módosítva aug. 04./08:05 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 04./08:41
Kedves Ata Istar!
Ha kicsit nézegeted a Dunakanyar térképét, észre fogod venni,
hogy a Pilis tükörképeként egy másik szent hely rajzolódik ki a Börzsöny és környékével. Valaki azt mondta, olyan mint egy Duna-testű kétszárnyú pillangó. Óriási titkok vannak ott is tartalékban.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

bagika
aug. 04./12:31
"A borítóján Ekhnaton képe van, 2003-as kiadás. Kölcsönkértem a szomszédból a címe miatt. Benne van az is, hogy J.F.Kennedyt a saját sofőrje lőtte le, bal kézzel a jobb válla alatt és szándékosan lassított amikor a lövöldözés elkezdődött."
Kedves Koré!

Ezen a vidón tökéletesen látszik, ki lőtte le.- Link -Koré
aug. 04./14:34
Bagika,
Köszönöm.Még nem találkoztam vele.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

9323
aug. 04./15:03
Kedves Koré!
Igyekszem visszamondani a saját szavaimmal Szántai és Pap Mesterek tanítását.

9323 sz. elítélt

piskota
aug. 04./18:12

Koré!

Tudtad, hogy valamikor a Börzsönyben aranyat bányásztak?

Koré
aug. 04./19:03
Piskóta!
Nem jutott tudomásomra eddig.
És hol van az az aranybányánk, amit 50 vagy 90 évre
1992-ben átjátszottak Antallék Kanada titkos üzletember képviselőjének? Ez a seft és 30 szaros ezüstje benne volt-e
a kiskondásnak elrebegett végrendeletben?
Úgy megváltozott a rendszer, hogy a jó nép egy mukkot nem hallott róla, csak a környék nagy ívben megközelíthetetlenné lett hirtelen. Gondolom, a gombászok arrafelé többé nem járhattak.
Szántaitól hallottam egy régesrégi előadásában, és megjegyezte, hogy az akkori államadósságot lazán kifizethettük volna az aranyunk lehulló pár napi "forgácsából".
De nekünk mindig ilyen titkolózó lókupecek kellettek, amint "elnyertük" démoni-kráciánkat... :(

[ módosítva aug. 05./09:39 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Koré
aug. 05./09:43
Kedves 9323!
Ha jelent valamit, én látom, hogy kiváló tanítvány vagy.

--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

9323
aug. 06./06:28
Ne dícsérj, mert elbizakodottá válok! :D

Amúgy is rámférne még a tanulás! Vajon hol lehetne beszerezni a Szír Bibliát, és Csontvári könyveit? (nem azokat, amiket Róla írtak, hanem amiket Ő írt a festményeiről)?

9323 sz. elítélt

Deédes
aug. 06./09:38
Kedves Koré!

Ha Szántai információi pontosak, akkor azt a bányát, amelyik a Börzsönyben van, adták oda(el?), de lehet, hogy mindenütt rézbányaként szerepel... Hogy nem aranyként, az biztos...

JANI PAPA
aug. 06./16:21
Áldás! Megszeretném kérdezni, miért nem regisztrálhatok az oldalon? Miért vagyok kizárva? Szeretném ha valakiben lenne annyi becsület, hogy megírná! Köszönöm.
VARGA JÁNOSKoré
aug. 09./07:12
Már tárgytalanná vált.

[ módosítva aug. 09./12:50 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz