Pintér rendőrrel vitetné iskolába a renitenseket

Túl sokat mosolyog. Az eredeti nem volt ennyire boldog. Kicsit még igazítsatok a fazonján és a mondókáján is!

A belügyminiszter szerint felderítés és a szigorú büntetés együtt hatásos.
Kötelezővé akarja tenni a belügyminiszter azt, hogy aki nem megy be az iskolába, azt akár a rendőr is bevihesse az intézménybe – nyilatkozta az ATV-ben Pintér Sándor. Hozzátette: ez lesz a következő lépés, hiszen egy kistelepülésen például a helyi rendőrök tudják egy adott fiatalról, hogy ki iskolakorú és iskolában lenne a helye. Pintér Sándor elmondta, hogy 70 olyan település van Borsod-Abaúj Zemplén megyében, ahol az elmúlt 60 napban egyetlen egy szabálysértést sem követtek el. A belügyminiszter szerint érezhetően javult a közbiztonság, azokon a kislélekszámú településeken is ahol a legnagyobb probléma volt.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 30. péntek-10:57'33" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 8


Hozzászólás
Jedieger
júl. 30./14:31
A renőrbácsi be is ülhet(ne) az oskolapadba, ráfér egy kis okosítás!
"Az Igazság odaát van!"

JANI PAPA
júl. 30./14:46
Zemplén megyében az elmúlt 60-napban egyetlen szabálysértést sem követtek el. Hiszi a piszi. Máris megindult a statisztikagyártás! A Nemzeti kormány mindent tud, és mindent megtesz a rendért! Mit? Hol?

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSÖsszefogás
júl. 30./16:51
Pintér Sanyika nem reped a mennyezet!!! Robbantások,olajszőkítés:Ezt nem a piti bűnözők találták ki hanem a Parlamentben Minisztériumban jogalkotók képviselők akiknek lehetőségük volt arra,hogy ilyen törvényeket hozzanak,2001.Március.Karancsi Tibor lejáratása,Szabó András egykori rendőr rejtélyes halála.Depressziós ember gondol egyet evésközben főbe lövi magát,Olajbizottság 2000 Orbánkormány idején,Sándor Istvánt az ügyészség a rendőrségi fogdában,Az ügyészség nem adja ki 'Papát' Nem lesz itt rend mert akkor a betelepülőnek nem jó.Kecskére káposztát!!
Nem bíznám önre a kutyámat sem Pintér Sanyika!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek.

Tom V.
júl. 30./18:39
Úgyvan 'Összefogás'.
Remélem hogy eljön az ídő, amikor a megújult igazságszolgáltatás rádöbbenti Pintér Sándort arra, hogy a fegyelmezést és a rendcsinálást 'fönt' helyes kezdeni a főharamiák és a főzsiványok között, jócskán azelött mielött iskolakerülő gyerkőcökkel 'keménykednénk'.

Összefogás
júl. 30./19:15
Igen fent kell kezdeni és igazi Magyar érzelmű emberek vezetők kellenek.Akik a Magyar nép érdekeit nézik nem pedig a saját pénztárcáját.
Üdv mindenkinek.

tunya
júl. 30./19:24
"70 olyan település van Borsod-Abaúj Zemplén megyében, ahol az elmúlt 60 napban egyetlen egy szabálysértést sem követtek el"
persze, mert a rendőrök már ki sem mennek jegyzőkönyvet felvenni. csak ugye erre nem volna szabad büszkének lennie még egy zsidó belügyminiszternek sem

Mindannyiunknak
júl. 30./19:25
Mi a fenének bevinni azokat, akik amúgy is csak nehezítenék az oktatást? Ja! Hogy éppen azért?

talpi
júl. 30./23:59
Adjon az Isten!
Na tessék, akkor javult a helyzet. Biztgosan nem szemeteltek, nem köpködtek/látványosan/ az közterületen. Tehát nem követtek el szabálysértést. Na mekkora siker?
Igaz, megöltek két embert, egy hét alatt, megerőszakoltak egy kiskorút, 14 en, elloptak egy félhodálynyi birkát. néhány autót, valamennyi terményt, néhány nyugdíjjas spórolt pénzét. Kiraboiltak kb 30 embert, de "szabálysértés"nem történt.
Eszem megáll, mekkora siker.
Nem kellene a ló hátuljár visszapillantót szerelni, fordítva megy az a paci,"szabálysértő", vagy netán a lovas ül háttal.
Sebaj, közelebb van ahhoz, ami a jutalma lehet.
Szeb Jövőt! Isten tartson!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz