Egyre többet tudnak az álmainkról

A héten mutatták be a mozikban az Eredet című filmet, melyben a főhős és társai alvás közben képesek gondolatokat ellopni vagy éppen beültetni mások agyába. A valóságban arra persze nincs mód, hogy egy ember közvetlenül belelásson valaki másnak a fejébe, de az egyre fejlettebb képalkotó eljárásoknak köszönhetően a kutatók már nem állnak messze ettől.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 30. péntek-11:01'14" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 9


Hozzászólás
figyelo
júl. 30./13:02
Aki vizuális típus megnézheti a videókat ezen az oldalon: - Link -

KÖZEL JÁRNAK, NETÁN MÁR KÉSZEN VANNAK?

LOVAGINA
júl. 30./13:15
- Link -
- Link -

zee72
júl. 30./18:32
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mostmár tudom miért álmodtam meg 2 héttel előbb Gyur. Feri távozását!!!!!

meg más sok egyebet!!!

Őseid ereje és hite, reménye benned, hogy felismered Őseidet!

Mate
júl. 30./19:29
WOW, ez érdekes, mer én meg, tegnap álmodtam egy olyasmit, ahol egy valamiféle Fideszes, rendezvény és konferencia v vmi hasonló közepébe csöppentem, ott volt még egy HÍR TV-s stáb is, aztán meg elkezdett mögöttük felperzselődni az ég, meg Ufók repkedtek a levegőben, én meg így mondani akartam a kamerásoknak, h ne Viktorékat, hanem az eget meg a most bekövetkező világ végét kamerázzátok má nyomoroncok ami ott jön mögöttetek.. Azok meg naná h inkább Olsteinékban látták a média szenzációt.. Aztán meg ébredtem mer mehettem dolgozni :S

Am attól függettlenül h hasonlót álmodtunk nem mondom, h ezek sugárzott álmok lennének (bár nem zárom ki h technológiailag lehetséges, sőt), inkább a tegnapi Posta Imre hírek olvasgatása, meg a sok Ufós kommentem keveredett össze...

Biztos Imre irányítja az Echelont is :D:D:D

Amúgy szerintem ehhez a cikkhez, hozzá adhatunk ég +15 +20 év technológiai előre haladottságot, ami persze már titkos..


Varuna
júl. 31./11:05
"A héten mutatták be a mozikban az Eredet című filmet, melyben a főhős és társai alvás közben képesek gondolatokat ellopni vagy éppen beültetni mások agyába. A valóságban arra persze nincs mód, hogy egy ember közvetlenül belelásson valaki másnak a fejébe, de az egyre fejlettebb képalkotó eljárásoknak köszönhetően a kutatók már nem állnak messze ettől. ..."

A helyzet az, hogy a gondolatolvasásra a technológia már létezik kb. 40 éve amit azóta tökélyre fejlesztettek. A jelentősebb titkosszolgálatok használják is nap mint nap.

Dr. Drábik János: Tudatmódosítás

  • Minden autó alapfelszereltségébe tartozik az eszköz a 80-as évektől - http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0506.htm
  • Használják tudat alatti kihallgatásra, magatartás módosításra és zaklatásra egyaránt.
  • A mesterségesen részekre hasított tudatú egyéneket, már néhány hónapos korukban a technológia igénybevételével tesztelik és választják ki. Aztán ki-ki megy az adottságainak megfelelő képzésre, majd a döntési pozíciókba téglának, titkos ügynöknek vagy épp pop énekesnek, ahogyan nem is gondolnánk de sok híresség mögött az Illuminátus-háttérhatalom agykontroll-gépezete áll... - Monarch-programozás - A Zenészek szövevényes oldala 1Jesse Ventura interview with Monarch Delta Slave

David Icke interviews Mind Control Slave Arizona Wilder - 1 of 17 - http://www.youtube.com/watch?v=477SbiAtetQ

[ módosítva júl. 31./11:11 ]

LIBONA
aug. 01./05:37
SZRETNEM AZT ALMODNI HOGY CSAK JOK LESZNEK A VILAGON ES OROK BEKE ! A SATANERT ELJONNEK MAS BOLYGOROL ES ELVISZIK OKET HOGY OTT MEGTANITSAK OKET MASKEPP GONDOLKODNI ES A SAJAT ELETUKET ELNI AZON AZ ELSZIGETELT BOLYGON AZ EMBERISEGTOL TAVOL !!!!AZT SZERTNEM MEG ALMODNI HOGY OTT FELFELTAK EGYMAST A ZSODOK ES A CIGANYOK !

LIBONA
aug. 01./05:46
AZUTAN PEDIG AZ IGASZSAGOS HUNNOK BEKET SUGAROZTAK A VILAG FELE.

A NEMZETEK KITOROLTEK A SZOTARUKBOL HOGY :
GYULOLET
HABORU
HAZUGSAG
POLITIKA
CSALAS
BANK
PENZ
ARANY
GYEMANT
KAPZSISAG
SUNYISAG
FELELEM
GYILKOSSAG


SOROLHATNAM MEG !!

ELJOTT AZ OROK BEKE VILAGA !
BOLDOGSAG ES JO LET JOTT A NEMZETEKRE

A NEMZETEK NEM GYOZTEK LERONNI A HUNNOK FELE A HALAJUKAT !
MINDENK HALLGATOTT RANK ES NAGY TISZTELET VETT KORBE BENUNKET HOGY A SATAN GYERMEKEITOL MEGTISZTITOTTUK OKET !


Hullo
aug. 01./08:30
Kedves Hozzaszolok,

Sajnos en is tudok errol a technologiarol, allitolag ezek meg agyat is kepesek mestersegesen eloallitani! Fel se tudjuk merni, milyen fejlett szinten allnak a vilag urai! Az almok egyebkent, utmutatok, en legtobb esetben megalmodom a dolgokat (pl, halaleset), az almok kapcsolat a Matrixxal! Megfigyeltem, bizonyos motivumok, esemenyek mit jelentek, es nagyon jol mukodik nalam az almodas! A Tarot-kartyat meg almokat kombinalva hasznalom, latom beloluk a jovot!
Kun Reka

Navarre
aug. 01./16:07
Kedves Hullo, szimpatikus a meglátásod.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz