DIME: Izrael tiltott fegyvere

CSAK ERÕS IDEGZETÜEKNEK, +18 !

Véres és megdöbbentő képek, az izraeli terror-rendszer embertelen, és a lehető legkegyetlenebbül végrehajtott támadásairól, az egyetlen bűnükként felróható, hazájuk és népük védelmében harcoló palesztinok ellen. Csak erős idegzetűeknek ajánlott, bár az ellenség kegyetlensége is a háború része!

- Link -
[ Tovább ... ]Tulok - 2010, július 30. péntek-20:05'06" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 61


Hozzászólás
hamu
júl. 30./20:17
huh! Ez a képsor átgyúrja az ember érzéseit. Mi lesz Velünk, Magyarország! Bátorságot, igazságot!
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

viktor
júl. 30./20:48
Tungszten,magyarul wolfram.Wolfram-carbid-ból készül a páncéltörő lövedékek nagy hányadának a magja.
Ezek a sérülések borzalmasak nem csodálom,hogy az orvosok ájuldoznak.Az a szerencsés aki azonnal meghal.
Ezért még egyszer valakik felelni fognak,nem lehet másképpen.

kasar
júl. 30./20:54
Tulok,a [khmm] életbe!

kerecsen
júl. 30./21:03
Éljen a Fidesz-Likud örök barátság a MSZP, LMP és Jobbik támogatással.
Van még kérdés?? Balf.szok? Erről ugatunk, hogy a szavazó fülke, a parlamentáris demokráciásdi csak előjáték a fenti képekhez!!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

JANI PAPA
júl. 30./21:18
Igen így van Zsolt! Nem mondom hogy bennem nem keltett rossz érzéseket a képek látványa. De, jobb ha hozzászokunk, nemsokára élőben is sok ilyen lesz látható! Aki nem bírja a látványt ne nézze.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOShamu
júl. 30./22:08
Kerecsen, igazad lenne, csak pont azok a balfas.ok nem olvassák ezt a cikket, akik hisznek a lagymatag politikai megoldásokban. Mézesmózes és Jobbik-fanok, hol vagytok?

Nem lenne hátrány Putyin katonaságával felvenni a partneri kapcsolatot.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

honvedesku
júl. 30./23:49
A Putyini képbe talán még mozaikok sem vagyunk nemhogy partnerek
A mult bebizonyitotta a szlávnacionalizmus a pénzérdeknél is erö
sebb!Azokkal kell"partneri"kapcsolatot épiteni akik hasonlo problémákkal és érdekkel a mi "partneri"szövetségunk akarják!

NMIHALY

honvedesku
júl. 30./23:51
Wolfram Carbid= Vidia
NMIHALY

dodopapa
júl. 31./01:46
tulok!
kérlek...az eredeti link lemaradt...
úgy hozzászoktunk már.... a hitelességhez az is hozzátartozik és
hátha valaki kételkedik...
edinnek köszönet a fordításért


"a gonosznak elég a győzelemhez,hogy a jók tétlenek maradjanak"
ponem est omen

dodopapa
júl. 31./02:05
most találtam
bemásolom...

2009. január 15., csütörtök

.......

A Talmud követőinek állama a fehér foszforral feketére pirított kisgyermekek után a következő módszerhez folyamodott a helyszínről visszatért norvég orvoscsoport szerint: "Véleményünk szerint Izrael a megtámadott Gázai övezetet egy fajta kísérleti terepnek használja, hogy élő embereken próbálja ki az új fegyvereit (...) az egyik ilyen új tömegpusztító fegyver a húsletépő bomba, ami a föld felett hatalmas erővel robban fel, és 5-10 méteres körzetben mindent elpusztít és összetör a rendkívül magas légnyomás (...) az IDF (az izraeli hadsereg) polgári személyekkel sűrűn lakott területekre dobta le ezeket is, aminek nyomán tucatjával láttunk olyan darabokra tépett emberi holttesteket, amin egyetlen fémszilánk vagy srapnel okozta vágási felület vagy vágott sérülés sem volt (....) a bombák a nagy robbanóerejükkel leszakítják a testekről a fejeket, a végtagokat, letépik a csontokról a húst (....) mikor ilyen szörnyen széttépett emberi hullákat láttunk, vagy súlyosan roncsolt betegeket láttunk el, akkor mondták nekünk a palesztin kollégák, hogy ilyet csak a húsletépő bomba tud okozni" - nyilatkozta az Oslo-i repülőtéren dr. Mads Gilbert. Gilbert doktor honfitársával, dr. Erik Fosse-val és segítőikkel 2008 december 31-től 10 napon át rendkívül nehéz körülmények között dolgozott a gázai Al Shifa kórházban. Elmondásuk szerint az izraeli katonák válogatás nélkül lőttek mindenre és mindenkire aki a kórház felé közeledett, még a mentőautókat és az orvosságokat, ivóvizet, kötszereket szállító fehér zászlós, vörös keresztes és vörös félholdas teherautókat is tűz alá vették, nem engedték be azokat sem a kórházba. A betegeket a hozzátartozók különféle trükkök és figyelemelterelő akciókkal tudták csak bejuttatni a kórházba, sokan az időveszteség miatt meghaltak vagy elvéreztek mire orvosi kezelést kaptak. "Gázában Dante Infernója valósult meg" - összegezte az újságíróknak a tapasztalatait Erik Fosse. A húsletépő bombák hivatalos megnevezése Dense Inert Metal Explosives (DIME), amit az izraeli hadsereg 2006 nyarán pilóta nélküli robotrepülőgépekről indítva már többször bevetett a gázai övezetben. Az új zsidó tömegpusztító fegyverről a világ először 2006 októberében szerzett tudomást egy olasz televíziós forgatócsoport riportfilmjéből. Azóta a zsidók sikeresen tovább fejlesztették, és ezt az új, még nagyobb robbanó erejű, még több wolframmal töltött változatot most próbálták ki a foszforbombákkal egyidőben a gázai polgári lakosságon. A DIME amerikai változata még tesztelés alatt áll, (állítólag) az amerikai hadsereg még nem vetette be sehol. Mivel új, kísérletezés alatt álló fegyverről van szó, használata - ellentétben a régebbi fehér foszforos gyújtóbombákkal - nem ütközik semmilyen nemzetközi egyezménybe. (Jack Corn - Szent Korona Rádió) Csak miheztartás végett.
ezt sajtkukac írta [8:30]-kor

- Link -

tudom, hogy nem autentikus a forrás, de megerősíti a cikk lényegi tartalmát
"jaj a legyőzötteknek"


"a gonosznak elég a győzelemhez,hogy a jók tétlenek maradjanak"
ponem est omen

postaimre
júl. 31./06:10
Tulok, köszönöm, hogy összeszerkesztetted.
Mindenki szokja az érzést. Nem a szavazósdi, hanem a fenti képsorok jövendölte sors a tét.

fapipa
júl. 31./06:34
Még e cikk elolvasása előtt olvastam az alább bemásolt cikket, ami alapján lelkesedés fogott el, hogy talán a világ is megérezte, hogy jogos a " fegyverbe " felszólitásunk. A Tulok cikke után a lelkesedésem haraggá, felháborodássá, harci kedvvé, törni zuzni kedvvá alakult át. És most megyek , és beveszek egy nyugtatót! ( vagy megiszok egy liter pálinkát )

Gazdaság The Times: Éljen Magyarország! Joga van „fegyvert ragadni”
A tekintélyes lap cikkírója méltatja Orbán Viktort
2010. július 26. 11:05


MNO - LR
A Nemzetközi Valutaalappal (IMF), valamint az Európai Unióval folytatott magyar tárgyalásokról közölt cikket a The Times brit konzervatív napilap hétfői számában. A felháborodás zajai visszhangoznak Brüsszeltől Washingtonig, Magyarország – akárcsak A majmok bolygója című film rabszolgái – kimondta a tiltott szót, a nemet – fogalmaz a szerző a lap vélemény oldalán szereplő írásának bevezetőjében.

• Elmenni a falig

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel

Orbán Viktor nemet mondott az IMF és az EU költségvetési lefaragásokra és megszorító intézkedésekre felszólító követeléseire, a képviselők összeomló fizetőeszközökről és fiskális felelőtlenségről beszélve távoztak Budapestről – mutat rá Adam LeBor, aki szerint a forint zuhant, erősödött, majd megint zuhant, az ország azonban kitart. A lefaragások helyett a kormány adócsökkentéssel, a gazdaság kifehérítésével, valamint az üzleti környezet egyszerűsítésével akar növekedést elérni – olvasható a cikkben. Persze a 2008-ban nyújtott 20 milliárd dolláros mentőcsomag miatt az EU-nak és az IMF-nek joga van tárgyalni Magyarország pénzügyi terveiről. Magyarországnak pedig joga van „fegyvert ragadni”, miután a térség nagy része „gazdasági tarlóvá” változott az IMF segítségével az 1990-es évek elején beindult privatizáció miatt – vélekedik a szerző.

Az író szerint azonban a pénzügyeknél jelentősebb dolog forog kockán: mégpedig a nemzeti szuverenitás, különösen a kisebb országok szuverenitása. „Sorsunkat talán növekvően befolyásolják a globális pénzemberek és a multinacionális intézmények, de én nem emlékszem, hogy bárki is szavazott volna erre a folyamatra, vagy egyáltalán választást kínáltak volna” – fogalmaz LeBor. Véleménye szerint ezek a nemzetek felett álló testületek – a kommunisták háború utáni taktikájával élve – lopva faragják a függetlenséget és a szuverenitást, míg végül senki sem veszi észre, hogy nem maradt belőlük semmi. Most azonban valaki észrevette – írja cikkében Orbán Viktor miniszterelnökről LeBor, aki szerint a jobbközép Fidesz-kormány vezetőjét bírálatok érték a sorozatban elfogadott, és ellenzéki vélemények szerint az érintett intézmények függetlenségét sértő törvények miatt.

„Budapesten most az a vicc járja, hogy a demokrácia helyét átvette a Viktokrácia” – fogalmaz a szerző. A cikk szerint ugyanakkor lehetséges, hogy épp egy „Viktátorra” van szükség az IMF-fel és az EU-val szemben.

„A bankadó megérdemelt”

Magyarországon a parlament elfogadta a bankadóról szóló törvényt – emlékeztet a szerző, aki szerint az európai pénzügyi körök most attól tartanak, hogy a szomszédos országok hamarosan követik a magyar példát. A bankadó megérdemelt – vélekedik az író. Megjegyzi: Magyarország gazdasági vajúdásának jó részéért a bankok felelnek, a kölcsönök elképesztő arányát, 70 százalékát külföldi valutában, többségében svájci frankban adták ki. „Szóval éljen Magyarország, amiért szembeszállt a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval” – írja a szerző. „1956-ban a magyarok felkeltek a szovjet elnyomás ellen, remélve, hogy láncreakció indul be. Ez nem történt meg, de Magyarország lázadása a kapitalista despotákkal szemben ezúttal talán szikrát gyújt” – olvasható a cikk végén.

(MTI)


[ módosítva júl. 31./06:39 ]

veréb
júl. 31./06:41
Kerecsen,Hamu,Jani tata.Akár egyet is érthetnék veletek,csak az a baj hogy mióta megalakult az MFNK,ti is csak toporogtok egy helyben mint a szarógalamb.Ugyan mit tettetek azon kívül hogy püfölitek a klaviatúrát?Imre ír,Kerecsen cenzúráz,többiek bólogatnak,helyeselnek.Ennyi...

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

JANI PAPA
júl. 31./07:11
Sziasztok!
Jó reggelt kívánok mindenkinek.
Szolit a csuri így válaszolni kell.
Vili te egy Passer domesticus vagy?

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSjano
júl. 31./07:40
Még mindig nem gyülöltök?

GERRY
júl. 31./07:52
veréb - te vagy az ügyeletes megmondó?
Ne legyél már ekkora szájjal!
Ha okoskodni akarsz és hudejónagypofa akkor beszélj privátban Janóval ös kérdezd meg tõle mi a következõ lépése. Írj Imrének privátban és ajánld fel a tudásodat, ha van.

Rád ugyanúgy vonatkozik amit írsz. Arra meg senki sem kért téged, hogy ha akarsz akkor "egyetérts velünk".

Egyébként ha ennyire jól látod a mai magyar valót akár csepegtethetnél nekünk egy kis tudásmorzsát, mit tegyünk okostóni.

Az egyik "toporgó szarógalamb" bár nem a MFNK fészekbõl

gerry


veréb
júl. 31./08:13
Kedves psichobácsi.Nem vagyok ügyeletes,valaha én is bennetek láttam a felemelkedést.Ez már megszűnt,mert nincs előrelépés.Hogyan tovább?Nincs bölcsek köve.Nincs tudásom.Nincs fejlődés.Senki nem mozdul a felhívásra.Janoval meg ne fenyegetőzzél.Magad uram ha szolgád nincsen.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

JANI PAPA
júl. 31./08:57
Csuri mint szakértőtől kérdem, mit kell érteni azon, jobb ma egy veréb mint holnap egy túzok? Nekünk tetszik az MFNK! Nem váltunk pártot folyton folyvást. Tudod ma jobbik holnap FIDESZ. A verebek sűrűn pártot váltanak?

Szakad a hó nagy csomóban
Veréb mászkál lent a hóban
Veréb! Elment az eszed?
A hóesés betemet.
Nem is ugrálsz araszolsz,
A hóesésben vacakolsz.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSveréb
júl. 31./09:13
Johnny father.Jobb ma 1 veréb mintha holnap elhúzok.Olajozd meg a járókereted mert már nagyon nyikorog.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

JANI PAPA
júl. 31./09:38
Oké Vili.
Látom veled verebet lehet fogatni.
Mond miért nem a veréb hozza a kisbabát?
Tényleg igaz, a verebet kidobják az ajtón berepül az ablakon!

Hipp hopp
Itt vagyok azt eszem amit kapok
Csip csip koldulgatok egy kicsit.
Morzsát maradék kenyeret.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSveréb
júl. 31./09:44
Johnny bátyó!Ne provokálj.Ki is az aki koldul?

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

JANI PAPA
júl. 31./10:20
Oké. Vili figyelj ide.
Ezt fejtsd meg okos bagoly, illetve veréb.
A baglyokkal huhogass, a verebekkel csiripelj!

Ágon ugrál a veréb, megrándult a lába.
Ügyel-bajjal lejutott a fekete sárba.
Most sír a veréb igen fáj a lába,
Nem is jár az idén a FIDESZ székházába.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy élete át!
VARGA JÁNOSkerecsen
júl. 31./10:58
veréb, veréb, tudod csak az jut eszembe rólad, hogy "valaha én is bennetek láttam a felemelkedést". Most az a baj, hogy nem indul senki, semmilyen választáson? Vagy tán az, hogy nincs elnök, meg titkár, alelnökök hada, megyei és városi főakárkik garmadája?? Nem érted a rendszert, mert nem azonos avval amit megszoktál=PÁRT, FUNKCIÓK, HANGZATOS ÍGÉRETEK, LOBOGÓS FELVONULÁSOK? Nem koldulunk, kérünk, nem kötelező adni... Ha pedig valaki mégis ad, azt nem pozícióval "háláljuk" meg, gondolok pl. Pörzsére, aki nem kis pénzt tolt a bar!kádba. De azt sem várjuk, hogy saját pénzen, idővel, eszközzel kampányoljon bárki is. Ha tesz, azért hálás köszönet. Nem értünk teszi, hanem önmagáért. Sajnálom, ha fájdalmas, de kimondható az igazság, az ÖSSZES PÁRTRÓL. Kérdezed, miért csak a Jobbik, nem csak az, de ő sem maradhat ki. Hiszen egyetlen(?) nemzeti, radikális erőnek tartja magát. Akkor tartsa is ehhez magát. Megígérték, hogy utcára viszik az embereket, ha... Lehetett választási csalás áprilisban?? Ha a válasz igen; akkor miért nem vonultatta az utcára az 1 millió szavazót?? Keresi a kapcsolatot a többi nemzeti erővel? Vagy csak HVIM érdemes erre? Tóth-Toroczkaival az élen? A Gárda, remek emberek, hazafiak gyűjtőhelye, de könyörgöm, ne játsszon kiszorítósdit. A vezetők legyenek fedhetetlenek, minden szempontból!! Mert MAGYAROK. A Fidesz, hosszú idő alatt lett világos, micsoda is valójában, az MSZP, nem is volt kérdés, az SZDSZ szintúgy, őket minek üssük? Legfeljebb agyon kéne, már ha lenne nekik. Én is a Jobbikban láttam a lehetőséget, egészen az EP választásokig. Nem haladnak, toporognak, talán meglökhetjük őket a valóban radikális irányba. Mert ez lenne a cél, de nem úgy, hogy mindenki hülye, aki nem a PÁRT utasításait követi!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

veréb
júl. 31./11:14
Kerecsen."Én is a Jobbikban láttam a lehetőséget, egészen az EP választásokig. Nem haladnak, toporognak, talán meglökhetjük őket a valóban radikális irányba."Azt nem belülről lehetett volna?Ha nincs e féktelen zsidózás,-ami nem egyenlő a radikális iránnyal-talán nem lettetek volna mindenhonnan elutasítva.Így most csak úgy tűnik,a sértődöttség beszél belőletek.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

JANI PAPA
júl. 31./11:22
Kedves kerecsen!
Nekem az az érzésem a veréb nem joobik beállítottságú. Lehet tévedek ( de a tévedés jogát fen tartom) szerintem ő régi ismerősünk! Már több néven regisztrált a honlapon, a választások elején mondta FIDESZ hódoló szándékait. De tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó és visszamászott a sikál kefére.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át+
VARGA JÁNOSveréb
júl. 31./11:23
Gagyi Jani Hami Nagyi Papi!Én repülök,te + szállj le rólam.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

Szkíta021
júl. 31./11:24
Hejja!


Azéert teszem fel ezt a szösszenetet, mert ezen az oldalon minden hazafiban buzog a harcikedv, és mindenki neki menne az ellennek gyalásóval is! Igen, van olyan szituáció amikor gyalásóval vívjuk meg a harcot, de nem ez az általános, mert az ellenség nagyon is jól fel lesz szerelve!!!!
Ezért én/mi NEM kungfu királyokat képzünk, nem is rambóvári utcai harcosokat!!!....Mert nem ezek kellenek, hanem HADERŐ!!!
Mert mi HONVÉDELEMRE készülünk és ezt csak haderővel lehet megcsinálni!!
Ezért kérem hogy olvassátok át a következő sorokat.


Igen tanulságosak a képsorok, bár akik figyelemmel kísérik az eseményeket nem ismeretlen. Valóban jobb ha hozzászokik mindenki a látványhoz, mert az a harc amit ők vívnak, ilyen látvánnyal jár. Rengeteg új fegyverük van, amit hadrendbe állítottak, de nem vertek nagydobra ők sem, és az USA sem. Csak hogy néhányat említsek:
IMS Különösen veszélyes fegyver, az úgynevezett "Magára hagyott fegyverek" kategóriájából. Az öböl háborúban és Afganisztánban keményen használják. - Link -
Mikrohullámú fegyver, Részecske sugár fegyver(Torziós hullámú) és persze azok a fegyverek, amire sokan azt mondanák, nincs, pedig van. Az izraeliek bevetnek mindent, amivel pusztíthatnak és és nekik nem kell közel lenni. Ha valaki tanulmányozta a tavalyi Gázai háborújukban milyen fegyvereket használhattak, az nagyon megdöbbent! Számtalan esetben látszik hogy a személy szinte hamuvá égett, de a környezetében NINCS égésnyom! Olyan mintha spontán öngyulladás esete lett volna. És még sorolhatnám! A szinte péppé roncsolt testek, a részecskesugár fegyvertől származnak. Sorolhatnám, de nem teszem.
Itt azért közzé tennék egy több éve kiszivárogtatott és Net-re feltett hírszerzői jelentést az államokból. Olyannyira
nem agyrém, hogy a Discovery Channal az év elején kénytelen volt csinálni egy kisfilmet erről a témáról, amit egyszer be is mutattak, hiába vártuk a késő esti adást hogy rögzítsük, más ment helyette. Ugye nem kell mondanom hogy erre a gépre NEM hagyományos fegyvereket telepítettek. Ha valaki azt hiszi hogy Izraelnek nincsenek ehhez hasonló, vagy magasabb harcértékű gépei, az nagyon eltéved a rengetegben.

Amikor harcra kerül sor, mi a múlt eszközeivel fogunk harcolni a jövő fegyvereivel rendelkező ellenség ellen!!!!!!
Itt egy oldal, amit rendszeresen lekopaszít az ellen, de mi folyamatosan rakjuk vissza, amit csak tudunk:
- Link -


A Jelentés!

Lockheed X-22
Az antigravitációs vadászcsészealj

Egy nyilvános forrásból származó információ szerint a Lockheed egy fekete diszk alakú repülőgépen dolgozik. Ez a gép nem csak antigravitációs meghajtással rendelkezik, hanem egy magasan fejlett részecskesugár fegyverrendszerrel is.
A Lockheed birtokolja egy utasszállító diszk-formájú repülőgépnek a szabadalmait, így nem ésszerűtlen annak a feltételezése, hogy ők szintén (sikeresen) kutatták egy hasonló gép katonai felhasználásának lehetőségeit .
Steve Wilson ezredes, USAF (elhunyt) állította, hogy titokban a katonaságnál asztronautákat képeztek ki egy titkos aerospace akadémián akik később át lettek irányítva a Californai Beale és Vandenberg Air Force Bázisokra.
Azokról a bázisokról, az asztronauták rendszeresen hajtottak végre az atmoszférában és azon kívül a világűrben repüléseket. Az egyik aerospace craft melyet ők használtak, Wilson ezredes jelentése szerint az X-22A, a Lockheed kétszemélyes antigravitációs repülőcsészealja (anti-gravity disc craft) volt .
Az X-22A létezésének első bizonyítékára a Sivatagi Vihar Hadművelet során derült fény, amikor amerikai katonák (és nagyon valószínű, hogy iraki katonák is) megfigyelték ahogy diszk alakú gépek lebegtek amerikai katonatisztek közelében. Az emberek szintén említést tettek arról, hogy látták, amint ezek a gépek intenzív fénysugarakkal tüzeltek, melyek eltüntettek mindent, amely azelőtt azon a helyen volt, leszámítva egy kör alakú égés nyomot, ami ott maradt a földön.
Egy Sivatagi Vihart megjárt katona állította a következőt: “ Az első napokban a fényképezőgépeket, és különösen a videokamerákat, melyek nagy számban voltak nálunk lefoglalták”
Dr. Richard Boylan a következőt állapította meg az X-22-ről:
“ A leírt diszk tisztán egy antigravitációs levitációra képes légi fegyverrendszer az U.S. arzenáljában. Lehetséges, hogy a Lockheed X-22A kétszemélyes diszkoid repülő a valódi DarkStar (mely a legénység nélküli távirányított X-22 DarkStar egy fedőprogramja volt ezeknek az emberi személyzettel ellátott antigravitációs vadászcsészealjaknak.) Továbbá, úgy tűnik, hogy a valódi DarkStar legénységgel ellátott diszkeket felszerelték a legutóbbi Semleges Részecske Sugár fegyverrel, melyek a célpontot molekuláris szintekre szedik széjjel. Az ET gépek nem égetik el az embereket. Csak a humán katonai vadászgépek lettek így harcrendbe állítva. Ez a jelentés nem foglalkozik semmilyen földön kívüli esettel.
Ez arról szól, hogy ha az amerikai emberek tudnának arról, hogy a hadsereg arzenálja napjainkban mit is tartalmaz, ők el sem hinnék azt, és csak azt hinnék hogy valami fanatikus fantáziál a Lucas Star Wars mozi epizódjából.”

Dr. Richard Boylan:
“ Az említett Lockheed X-22A antigravitációs vadászcsészealj flotta fel van szerelve Neutral (Semleges) Irányított Részecske Sugár fegyverrendszerrel és képes a hatékony optikai és radar láthatatlanságra. A világméretű katonai műveletek számára az új Amerikai Világűr Hadműveleti Főhadiszállás (U.S. Space Warfare Headquarters) állította hadrendbe, amely helyileg a King’s Peak hegy alatt a Wasatch hegység területén, 80 mérföldre keletre Salt Lake City-től található.
NSA Informant:
"Yeah, man!"
* * *


"...Akinek hangja van, hát ordítson!....Mire tartogatja?!..."

kerecsen
júl. 31./11:28
veréb, a sorrendre figyelj!! a Jobbik is ezerrel zsidózott, még matrica is volt, hogy nem eladó az ország, ugye emlékszel? Akkor még jó volt mindenki, még Tomcat is, meg Posta is meg Szöőr Anna is. Azután, hirtelen "megszaladt" a Jobbiknak az EP választásokon. Arra is emlékszel, hogy 1 max. 2 hely, de ha kettő akkor 1 Szima Judité, lett 3 és fél, az fél sem lett odaadva. A zsidózás meg visszafogva, nem is kicsit, mert készülünk a parlamentbe. Hidd el sokaknál ekkor szakadt el a cérna. Mert 20 éve rágatják velünk ugyanazt a gittet. Erre jön egy csapat, akik fiatalok, radikálisnak látszanak - így utólag, csak látszottak - és a pofájába vágják egy csomó embernek, akik már akkor is radikálisok, nemzetiek voltak amikor még ezek a srácok a csattogó lepkét is chipnek nézték, hogy irány a parlament, mert majd belülről jól megváltoztatjuk a rendszert.
Ha tetszik sértődöttek vagyunk, mert nem kértünk, akartunk semmiféle státuszt, pozíciót, semmit a jobbikban, csak tenni akartunk. De megbocsásson a világ, egy Szabó Gábor, Novák Előd ne oktasson már ki meglett, gyermeket nevelő férfiakat. Igen sértődöttek is lehetnénk, mert eltértek attól az iránytól amit ígértek, de nem hagytuk abba a tevékenységünket, pedig hidd el sokan vannak, akik rálegyintetnek az egészre és xarnak mindenre, mennek dolgozni.
Veréb ismered biztosan Augias istállójának a történetét, olvasd el újra, jó régen született, de elmondja mit lehet belülről megváltoztatni.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

JANI PAPA
júl. 31./11:39
Rendben vili.
Még egy szösszenet, mert többet nem is érdemelsz!
Kérlek mond meg nekem,
Miért lőnek ágyúval verébre?
A veréb is gyáva mint a nyúl?
Aki korpa közé keveredik megeszik a verebek?
Hányat lép egy veréb egy esztendőben?
Veréb nem azért ájulsz el állandóan, mert Narkolepsziás vagy?

Én a verébről mondok éneket,
S dicsérem ezt a kicsi madarat,
Koldus kopott, és szemtelen, de mindig visszatér, s itt marad.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!

VARGA JÁNOSveréb
júl. 31./11:40
"Akkor még jó volt mindenki, még Tomcat is, meg Posta is meg Szöőr Anna is. Azután, hirtelen "megszaladt" a Jobbiknak az EP választásokon."Azért szaladt meg,mert ti már nem voltatok elég jók.Sajnos én nem nagyon érek rá műveltnek lenni,mert el kell tartanom a családomat.De ha lesz időm,utánajárok +ígérem ennek a ménesgazdának.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

kerecsen
júl. 31./11:48
veréb, rosszul hallottad, azért szaladt meg, mert sokak mellett akik már szintén nincsenek a jobbik közelében sem, tolták ám a szekeret rendesen. nézd végig a feloszlott alapszervezetek, miért is tűntek el?? tudom, mind áruló+ügynök+karrierista, biztos volt ilyen is, de azért sok alapszervezetnél jártam magam is, a 90% igaz magyar. Azért fordultak el, mert a tisztelt vezetőség, a kampány végén még csak egy e-mail köszönömöt sem volt képes kicsikarni magából. Hirtelen teljesen elérhetetlenné váltak. Sokaknak fáj ez, mert nem csak a parlamentből áll a világ, nem is a "pesti ficsúrok" juttatták be őket, hanem a vidékiek. Önérzetes emberek, akik egy köszönömért a lelküket is kitették. Miattuk haragszom a jobbik vezetésére!! Hányszor kellett meghallgatni, hogy le sem sz.rják a fejünket, de terem legyen, étel, szállás legyen! Volt is. Ha kellet az utolsó fillér is erre ment, munka után is dolgoztak a "PÁRTÉRT".
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Szkíta021
júl. 31./11:53
Hejja!

Hazafiak!
Már megint mókus kerékben jártok egy provi miatt, aki nagyon rutinosan elterelte izrael mocskáról a figyelmeteket.
Jani Papa! A lényeg látás kötelező! Ne fecséreld magad alantas elemekre. Bízd Kerecsenre, ő elintézi.
"...Akinek hangja van, hát ordítson!....Mire tartogatja?!..."

veréb
júl. 31./11:59
Bakker Szittya21.Vesszenek a zsidó metéltek!!!!!!!Így jó?Nekem az a bajom itt is csak a szájtépés megy.Ilyen homokozó van 100 is.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

kerecsen
júl. 31./12:07
veréb, mindben ott vagy?? a mindenit, jól bírod!!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

veréb
júl. 31./12:28
Gagyi Nagyi!Repülök Csornára,mer veréb fesztivál van.Igaz hogy a punkok balos beállítottságúak,-kivétel AURORA-de teccik a zene.Nem lehet mindig Fejbőrt hallgatni,kell a változatosság.Neked is ezt ajánlom.Tschüs.Kitartás.Vesszenek a kétszersültek +a zsizsikek.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

kerecsen
júl. 31./12:33
veréb, na végre!! ebben is egyet értünk... punk's not dead!! egy kis CPG???
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

JANI PAPA
júl. 31./12:37
Kedves Szkita021!
Tudod már nagyon feszült voltam, gondoltam lazítás kép bohóckodok a csókával. Jó kikapcsolódás volt a googlon keresgélni a versecskék között. Fanatikusokkal és örültekkel nem érdemes vitatkozni, de eljátszadozni lehet velük. De munkára fel!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOSjano
júl. 31./12:37
Veréb
Hiába provokálsz itt mindenkit akkor sem mondjuk neked el hogy mit csinálunk.
Ezen az oldalon olyan emberek vannak akik az Imre nélkül is teszik a dolguk.
A világ egyik legjobban felszerelt és teknikailag jóval fölöttünk álló hadseregével szeretnénk megmérkőzni, és jól helytállni de szinte csak kavicsaink vannak.
Tényleg ez a helyzet.
Ha még pofázunk is akkor nekünk annyi. Így is nyakig ér a szar.
Szóval anyád jól van? Vagy a család Hétvége van törődj velük.veréb
júl. 31./12:46
Jano!provokálok,vagy rávilágítok?Pontosan én is a kavicsokról írtam.Édesanyámat meg ne emlegesd,mert szart sem érsz hozzá képest.Felnevelt 2 gyereket egyedül.Úgyhogy kushadj kutya.
[ módosítva júl. 31./12:50 ]

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

Szkíta021
júl. 31./12:53
Veréb!

Az osztrákok köszönnek Tschüs - szel ( ejtsd- csüsz ).
No de Magyar ember ilyet......Nem köszön neked vissza az a "metélt zsidó" duma?.....
"...Akinek hangja van, hát ordítson!....Mire tartogatja?!..."

jano
júl. 31./13:01
Veréb
Én is szeretlek
Ez jó hír tehát van egy bátyád.
Gyerekek vannak? Hitel lakás kocsi cím rendszám.
Alakul ez Látom van önérzeted ez néha hátrány. Szidjam tovább az anyád vagy regélsz magadtól.


kerecsen
júl. 31./13:03
veréb, komoly a kérdésem. Mit csináljunk, mi tévelygők??
Csak azért kérdezem, mert rá akarsz világítani! Elárulnád végre mire? Az xar amit csinálunk... értjük.
Azt szeretnéd ha várnánk még, hátha kisül valami a parlamentben? Írtad, hogy el kell tartanod a családod, hál' Istennek van még munkád, fizetésed. Tudod mennyi embernek nincs?? A parlamenti játékosok az elmúlt 20 évben kizsebeltek mindenkit, most majd le is vetkőztetnek, elveszik a lakásod, házad és mehetsz... Ha nincs lakásod, gyakorlatilag lehetetlen munkát találnod. Ezt nehéz megérteni a parlamenti széksorokból. Várjunk még 4 évet?? Vagy 20-at? Akinek ma még van valamije, az el sem hiszi, hogy sorra kerül. Pedig számíthat rá.
Kérlek, világíts rám...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

fsavanyu
júl. 31./13:09
Nem maradt más lehetőségem, meg buherálóm a mikróhullámú sütőmet. hogy lehetne fölturbozní? ha valaki konyit hozzá, egy kis segitség kéne. Sült gumicsirkét lehessen vele gyártani. A négymancs nem hallatja a hangját a sült emberek láttán, csak a liba tömés izgatta öket. Éljen a fidesz likud nagyon szoros barátság! JAAA meg a tőbbipárt.

veréb
júl. 31./13:13
Szittya21!Meg a németek.Hitler is osztrák volt.(vagy bajor.Braunau ahol született határváros az inn mellett.Sűrűn megfordulok arrafelé.)Ő nagy kedvencem.Jano ki a fax mondta hogy bátyám van?Vagy a nő nem ember?Kerecsen.A lámpám fénye csak vizistukikat láttat,na meg gyalásókat.Ez kevésnek tűnik.?????????

[ módosítva júl. 31./13:17 ]

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

kerecsen
júl. 31./13:16
családozást kéretik privátban!!
veréb, válasz??
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

kerecsen
júl. 31./13:22
veréb, ez nem válasz, nekem pl. 2 csövű vizistukim is akad, de olyan gyalásóm van, hogy csak na!! szóval, válaszolnál érdemben is, mert eddig 1-es alá, pedig úgy érzem menne jobban is...
kérdezek egy ál-naivat: a palesztin gyerek is segg hülye szerinted a maga kis kövével a merkavával szemben, vagy a Tienanmen téri mókus a nájlon zacsijával meg nem is létezik igaz??
[ módosítva júl. 31./13:25 ]
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

jano
júl. 31./13:31
Még egy kicsit hergeljük
Mindjárt meglesz a bankszámlaszáma is.
Tanulékonyak vagyunk Igaz Vili.


veréb
júl. 31./13:32
Kerecsen.Gondolom neked sincs munkád,hogy ennyire ráérsz.Vagy a mester bejelentett?(vigyázz mit válaszolsz)Amúgy meg ti is bukásra álltok a naplómban.Úgy válaszolok mint te az Ilonka bejegyzést firtató kérdésre.Most már tényleg indulok csornára.Jano nem jössz?Meg fogsz ismerni,mert én leszek az 1etlen aki nem punknak néz ki.

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

Kaméleon
júl. 31./13:34
Légicsapás a Gázai övezetre - halott, sok sérült - Link -

"Akinek üres az erszénye, akaratlanul megtisztul lélekben is" (Максим Горький)

kerecsen
júl. 31./13:39
veréb, az állítólagos családodat ki tartja el, mert csornai koncert, meg naphosszat itt is lebzselsz, ki jelentett be?? a válaszod, csak arra volt jó, hogy bizonyítsd, mennyire vitaképtelen vagy.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

veréb
júl. 31./13:46
Kerecsen.Én max hétvégén vok itt de ezt tudod te is.Meg bocsi akkor is hiányoztam mikor segiteni kellett az árvízi romeltakarításban.Ellenben veletek.Ha ti is segítettetek volna,max eltolódott volna a forradalom nehány hetet.
[ módosítva júl. 31./13:51 ]

Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.

dodopapa
júl. 31./14:01
8 óra 41 perc!
megjelekik csuri, belecsipog a lényegtelen hülyeségeivel - elterelve a témáról a szót. ti meg barátaim, mint a jó huszárló, ha trombitaszót hall, ugrotok...
az utolsó bejegyzés amikor írom a hsz-t 15:22,és még az is veréb hülyeségeire reagál... megér ennyi energiát egy provóóó???
... arról nem szólva, hogy a kétcsövű vizipuskába nem csak vizet lehet tölteni!...
verebet meg csak a kettes számrendszerrel tudom jellemezni,
000010001001000100000100000....és végtelen sok nulla 1 nélkül


"a gonosznak elég a győzelemhez,hogy a jók tétlenek maradjanak"
ponem est omen

Mate
júl. 31./17:08
Potsaimre . com zenébe foglalva:

- Link -

Amazon91
júl. 31./22:03
Ezt a sok erőszakot a VILÁg eltűri? Milyen emberek vagyunk?
Ha ideérnek ezzel ,akkor itt elszabadul a pokol!Ezt pedig nem tűrjük el
FOGAT FOGÉRT!
VESSZEN A FÉRGESE!!!!

LIBONA
aug. 01./05:06
SZIASZTOK !

SZERINTEM EZEKET ELLENUNK IS BEFOGJAK VETNI !
MOST MEG SUNYIBAN ,TITOKBAN HORDJAK BE NAPI SZINTEN AZ EJSZAKA LEPLE ALATT !

AMIG EZEK EROSODNEK ADDIG MINKET GYENGITENEK !

ILYEN BIRKA NEMZETET !HANYAN TUDHATNAK ERROL AZ ORSZAGBAN ?
PAR SZAZ EZREN ???

AZONNAL NEKI KELL ALLNUNK FELVENNI A KINAIAKKAL ES AZ OROSZOKKAL A KAPCSOLATOT ES A DEL-AMERIKAIAKKKAL !

FEGYVEREKET BESZEREZNI ES UKRAJNABA SZALLITANI, AMNT ELINDUL A HAD EL HAD ,ATHOZNI ES AZ UKRANOKKKAL,SZERBEKKEL,OROSSZAL,KINAIVAL SZOVETSEGBEN KINYIRNI EZEKET !

LIBONA
aug. 01./05:24
JO LENNE A YOUTUB-RE IS FELRAKNI ES SZELESEBB KORBE HIRDETNI A NAGY VILAG ELOTT HOGY ITT FOGNAK BERENDEZKEDNI A KARPAT MEDENCEBEN A MAGYAROK KIIRTASAVAL OK LESZNEK A NAGY MULTU HUNNOK !!!!

DE SOKAN UGY SEM FOGLYAK ELHINNI HISZEN A ZSIDOT MEGISMERNI MESSZIROL !!!
DE KIKELL IRTANI OKET ! AHOGY OK TETTEK AZ EMBERISEGGEL !

ATTILA ! ISTEN OSTORANAK NEMZETE LESUJT RAJUK ! SZERVEZODNUNK KELL!!!! AKI TUD PERZSAUL, ARAB NYELVEKEN ,KINAIUL,OROSZUL,JAPAN NYELVEN ELKELL JUTATNI A HIREKET MINDEN VERNEMZETUNKHOZ ! OK IS VESZELYBEN VANNAK ! OSSZEKELL FOGNUNK ! EGYUTT EROSEBBEK LESZUNK !

CSAK IS TITOKBAN !!!A HATAROKON KIVUL KELL SZERVEZNI MINDENT. ! MERT A SATAN FATTYAI ( SZLOVAK,ROMAN,ZSIDO FIGYEL BENUNKET )!!!

Hullo
aug. 01./09:48
Libonanak: nem kell ilyen lesujtoan nyilatkozni a szomszedokrol! ne haragudj, nagyon sok rendes roman van! Hogy a vezetoseg szarhazi, nalunk is, ez van! Kerdem toled, hol jobb?
Megneztem a kepeket, eros idegzetu vagyok, de valoban durvak. Nagyon sajnalom szegeny szenvedo embereket, akik egy eletre lenyomorodtak!
Ne felj, Kina, Oroszorszag satobbi se 18 karatosak, ugyanaz a klikk vezet az egesz vilagon, jol megirt forgatokonyv szerint.
A vilag leszarja, mi van a Karpat-medenceben, ahogy a palesztin-verengzest is leszarta, az ujgur , meg tibetivel karoltve eggyutt. Atlagember tul kicsi, gyenge, hogy valamit tegyen, meg nagyon at vannak mosva agyilag, legyen meg a sore, chipse, s a tobbi nem erdekli!
En mar egyszer irtam, felso segitseg, kell hogy jojjon!
Kun Reka

GERRY
aug. 01./11:18
Veréb - remélem tényleg jót akarsz, de rosszul csinálod. Elegem és elegünk van a megmondó emberkékbõl.
Ezt komolyan mondom. Ha valakinek az az egyetlen dolga ezeken az oldalakon, hogy kifejtse mennyire értelmetlen amit csinálunk annak itt nincs helye.
Arra kérlek, próbálj meg a társasággal együtt müködni, de úgy, hogy ne kelljen téged is kitenni. Az "ütõs" kérdések akkor azok, ha építõ jellegüek. Te még azt se tudtad, hogy létezik egy Posta Imre nevü egyén, mikor itt már megjelentek híres elõdeid és elkezdték az oldalt támadni. Nálad jobban képzettek és felkészültebbek. Ha nem tetszik az oldal, nem kell jönnöd. Ha meg itt vagy akkor tiszteld azokat akik téged is megtiszteltek azzal, hogy befogadtak maguk közé. Remélem nem érted félre.
Mi (Adminok) meg azért vagyunk, hogy eldöntsük hol húzódik az adott személyre vonatkozó határvonal.

köszönöm, hogy elolvastál

gerry


Zsófi
aug. 01./11:37
Ezzel a "lelkülettel" kell szembenéznünk.

- Link -fsavanyu
aug. 01./15:29
Ezek nem emberek,lelketlen gyilkos parazita génhibás csorda! A kártevőkkel végezni kell, nincs jó zsido, csak zsidó a bombákra a gyerekekkel iratnak üzeneteket a palesztinoknak! AZ anyatejjel szivják magukba a gyülőletet.Válogatás nélkül mindből kutyatáp kell, hogy legyen. A Haza árulóinkal eggyütt.

LIBONA
aug. 01./23:32
A RITUALIS CSIRKE MESZARLASSAL VALTJAK MEG AZ EGESZ EVBEN ELKOVETETT BUNEIKET !

TOBB MILLIO CSIRKET VAGNAK LE A FEJUK FELETT ( HANYAN IS HALLNAK EHEN A VILAGBAN NAPI SZINTEN ???)

EZEK MEG EGY CSIRKEVEK AKARJAK MEGVALLTANI AZT A SOK GYILKOSSAGAOT AMIT PALESZTINABAN ES A KARPAT MEDENCEBEN ES A KOMMUNIZMUS ALATT ELKOVETTEK !

EZEKNEK AZ EMBERISEG ELLEN ELKOVETETT BUNEIKERT KELL FELENIE A VILAG NEMZETEI ELOTT !

MAR EBREDEZNEK AMERIKABAN IS,IRANBAN,NEMTHONBAN,MAGYARORSZAGON,DEL AMERIKABAN ,AUSZTRIABAN,ANGLIABAN ,SVEDORSZAGBAN ES MINDENUTT !

NEM TUDJAK LETAGADNI A BUNEIKET SEHOL !


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz