EU-s milliárdok a semmire - ebből még botrány lesz

Na mi van korruptország? Rend mi? Tudományos feltárás kell ahhoz, hogy tudjuk, mennyire megloptak: Tudjuk,. Atettesek nevei is ismertek. Már csak az ítéletet kell végrehajtani!

Az ELTE TÁTK és a Soteria Alapítvány közös kutatása szerint elsődlegesen a forráshiány enyhítésére használják fel az Európai Unió társadalmi programjaiból lehívható anyagi támogatásokat. A szakértők szerint Magyarország rendkívüli mennyiségű pénzt hív le, ellenben ezek felhasználása a megcélzott társadalmi csoportok helyzetében nem hoz javulást.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 31. szombat-11:08'44" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 1


Hozzászólás
Varuna
júl. 31./12:56
"... A szakértők szerint Magyarország rendkívüli mennyiségű pénzt hív le, ellenben ezek felhasználása a megcélzott társadalmi csoportok helyzetében nem hoz javulást. ..."

Sajnos megtehetik hogy trükköznek, hazudnak éjjel és nappal, mert a magyarság nemzettestének immunrendszere erősen le lett gyengítve az elmúlt évtizedekben. De egyszer minden cselekedetükért vállalniuk kell a felelősséget, így működik az örök körforgás.

És ha már euró milliárdok, akkor nem lehet elégszer ismételni hogy csúnyán átvertek bennünket a legutóbbi IMF-"hitelnek" álcázott pénzlenyúlással. 14 milliárd Eurót (4000 Milliárd Forint!!!) játszottak át külföldi megbízóiknak és terheltek a nyakunkba. A sajtó pedig hallgat erről mint a sír, pedig erősen közügy lenne hogy kiderüljön az igazság.

Dr. Drábik János: VÁLSÁG ÉS VALÓSÁG - Hová tűnt az IMF hitel? - http://docler.hu/video/116969

A privatizációnak álcázott szabadrablás során legalább 20.000 Milliárd Forinttal nem tudnak elszámolni az elvtársak aminek egy részét magukévá tették, de a nagyrészét átjátszották a nemzetközi háttérhatalomnak. Erről egy remek film is készült:

HÁBORÚ A NEMZET ELLEN – Az elrabolt nemzeti vagyon
címmel rendezett négyrészes dokumentumfilmet Jelenczki István.

A film azt a történelmi folyamatot, annak mechanizmusát mutatja be, ahogyan a belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át mindazt az örökölt és megtermelt felbecsülhetetlen tulajdont, amit őseink évszázadokon át, nagyszüleink, szüleink és mi magunk létrehoztunk.

I. rész - A háború megváltozott természete. 85 perc
II. rész - Diktatúrából, diktatúrába. 88 perc
III. rész - Az ország felszámolása. 73 perc
IV. rész - Megtartó üzenet. 72 perc

http://docler.hu/video/229194


Aztán az 1970 és 89 között felvett 1 Mrd USD hitelt az ország már 27-szeresen visszafizette a gengszterváltásig, mégis jelenleg vagy 80-100 Milliárd USD az "adósságunk".

De nagy hagyományai vannak itt az élősködésnek korábban is ahogy azt Kubínyi Tamás 4 éve a DunaTV-ről (!) letiltott műsorában bemutatja: http://docler.hu/video/273922

Közügyeink - Politikai hazugságok

[ módosítva júl. 31./13:02 ]


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz