NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS A MAGYARORSZÁGI

ALKOTMÁNYOZÓK ÁLTAL LEHETŐVÉ TETT ZSIDÓ FAJIRTÁS BŰNPÁRTOLÓI ELLEN:

Semjén Zsolt úr, MAGYARORSZÁGI országgyűlési képviselő, KDNP elnök kezéhez!
Fax: +36-4414806, email: -Email-

Alkotmánymódosítási szándékukra is tekintettel, mellékelten megküldöm a MI A VALLÁS
címû tanulmányomat, az eddigi Alkotmány és azon alapuló törvények és joggyakorlat által
lehetővé tett étkezési diszkriminációval folytatott fajirtás elleni közérdekű be/feljelentésként
is, Semjén Zsolt úr, országgyűlési képviselő, (valóban?) Keresztény Demokrata Néppárt
elnök kezéhez. A bűnelkövetés mérési- és egyéb bizonyítékai pl. az Agroanalízis Tudományos
Társaságunk - Link - honlapján is megtekinthetők. Kérem az ügyben Agroanalízis
Tudományos Társaság gmk részéről folytatott tudományos nyomozásaink költségei szíves
megtérítését is, a megbízás nélküli közérdekű kárelhárító ügyvitel esetén erre külön szerződés
nélkül is lehetőséget biztosító Ptk. 484-487. §. alapján.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 31. szombat-11:19'58" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 13


Hozzászólás
9323
júl. 31./11:51
Tejfalussy úr szintén bekeményített!
Stílusa alapján azt hittem újabb TEMPO-s feljelentés...

9323 sz. elítélt

fsavanyu
júl. 31./13:39
Ráadásul a kálisót a ruszkiktól szerzik be, a kóla félszigetről ahol kisérleti atomrobbantásokat végeztek. A belterjességéről híres kissebség minden ezközt bevet a föld minden lakója ellen. Örüljünk a fidesz likud testvérí szövetségnek?

Erik84
júl. 31./15:26
- Link - ezen az oldalon lehet rágódni egy ideig.

balu998
júl. 31./16:05
fsavanyu,

nem kell azt annyit komplikálni. A kálisó, avagy keserűsó is a sótelepek része, mert a tengervizben, amelynek bepárlódásával keletkeznek, sokminden van oldott állapotban. Dolomit, gipsz, anhidrit, kősó, kálisó meg még egy csomó kevésbé jelentős anyag. VISZONT: ezeknek a vegyületeknek más és más a kicspódási koncentrációjuk, a kálisó pl. sokkal nagyobb koncentráció esetén is még oldatban tud maradni, mig az étkezési kősó már kicspódik. Ezért a sótelepek jól elkülenithető rétegekben vannak - tehát ha beazonositod a JÓ kősó horizontot, akkor lehet bányászni. Csak oda kell figyelni, hogy a felette levő fedősót már ne bányászd. Annyi a trükk az egészben, hogy azt is hozzábányásszák, majd "izjavitóval" eltüntetik a keserűséget, mert a kálisó biz keserű. A legjobb poén, hogy a "kálisó-keserűség-eltüntető eljárás" szabadalma nyilvánosan hozzáférhető az interneten, le is szedtem, csak nem tudom, hogy hova mentettem le.

De nagyon örülök, hogy Tejfalussy úr kimozdult, most már álljunk mögéje teljes mellszélességgel, ne hagyjuk, hogy a kutatásai és feljelentései elsikkadjanak pár fórum tücsök-bogár rovatában. Igenis terjesszük, forditsuk!

Amazon91
júl. 31./21:46
Amikor tavaj megírtam az ÁNTSZ-nek ,hogy ne mérgezzenek a sóval ,válasz helyett kiiktattak a levelezésből.Eltűntettek ,még a szolgáltató is letagadott.Ezt épp ma meséltem el valakinek.
Ugyan ezt tették azzal, aki Sólyomnak írt panaszos levelet.
Hát így állunk mi az igazsággal kis HAZÁNKBAN!

piskota
aug. 01./06:20

Amazon91!

Mit várhattál egy Falus Ferenc befolyása alatt álló ÁNTSZ-től?!
Mit várhattál, annak idején, egy Sólyom László befolyása alatt álló /egyetemlegesen bűnrészes/ alkotmánybíróságtól?! Gondolod, hogy a Szentlélek pont a zsidó Sólyom Lászlóba költözött?
Ki kell mondani, tudomásul kell venni, ezek Magyarország ellenségei!
Ellensége volt Sólyom László Magyarországnak, mikor mint az alkotmánybíróság elnöke kimondta, elfogadtatta, hogy a 100%-ban MSZMP bűnszövetkezeti tagból álló MSZP, -akkor még a jogtalanul bitorolt MSZMP vagyon teljes volumenét is az MSZP bitorolta-, NEM JOGUTÓDA AZ MSZMP-nek! Így mentette át a politikai banditákat, gengsztereket, melynek jutalmául jutalomjátékra a köztársaság elnöki székbe ültették!
Itt se tagadta meg önmagát! Jól időzített szlovák állátogatás provokációjával terelte el a közfigyelmet Magyarország függetlenségének még a látszatát is megszüntető Lisszaboni Szerződés, valamint az egyidejű Velzeni szerződés felháborító, elfogadhatatlan tartalmáról! E bűnelkövetésben /IS/ teljes mértékben, teljes létszámban felelős a parlamenti gengsztercsőcselék!
A kulcskérdés, a kályha, mint mindig a zsidómédia! A zsidómédia szereplőit nem választotta meg senki, nem volt róluk szavazás, mégis ők keltik a közvélemény látszatát, döntően, meghatározva manipulálva a köz irányultságát!
Már régóta kiérdemelték a statáriális eljárást!
Gyöngyösi Zoltán

Amazon91
aug. 01./13:56
Az emberek rögtön ítélő bíróságról és lámpavasakról vizionálnak.Vajon miért is?Évekig akarják tárgyalni,hogy kicsit bűnös,vagy nagyon bűnös?
ITT AZ IDŐ EMBEREK!MOST VAGY SOHA!RABOK LEGYÜNK ,VAGY SZABADOK?EZ A KÉRDÉS VÁLASSZATOK!
Egy kép jelenik meg előttem:
A GAZDÁK FELVONULNAK A GÉPEKKEL ÉS BLOKÁD ALÁ VESZIK BP-t.Ezzel megkezdődik minden idők legnagyob forradalma:A NÉPEK FORRADALMA!A PARLAMENTBEN ÉLŐSKÖDŐK HANYATT HOMLOK MENEKÜLNEK!A 4-ES METRÓN.JAJ FELÉBREDTEM,EZ CSAK ÁLOM VOLT?

Taskeszi
aug. 01./14:20
Szia Amazon!
Álomnak szép,valóságnak megteszi!

"Bizalmam az ősi erényben,hiszem,hogy vélünk az Isten,hiszem,hogy lesz feltámadás!"
Szeretettel:Taskeszi

fsavanyu
aug. 01./15:00
Kedves Piskota! Mennyit kell még aludni az itélet végrehajtására? Ahogy leirtad ugykell történníe, az ágybavizelő kunbéla unokával kell kezdeni.

vmari
aug. 02./05:56
A patikákban lehet kapni tiszta, káliummentes sót, kilója kb. 400Ft.

Ha valaki tud Budapesten hamisítatlan erdélyi sót árusító helyet, írja meg legyen szíves!

Az összes magyar feliratú sót egy helyen csomagolják: Nyírtasson. Érdekes dolgok jönnek elő, ha beírja az ember a község nevét a gugliba...

[ módosítva aug. 02./05:57 ]

talpi
aug. 08./15:36
Adjon az Isten!
Nyírtasson mást is csomagoltak már. Kérdés, ugyan hogyan lehetséges, hogy a Magyar kormány engedi azt a mocskot burjánzani, ami ott van.
Szégyen ez az egész Nemzetre, lépni kellene, de minnél előbb, mert a tarackot könyebb addig irtani amíg nem nagyon terjed el.
Így nem ártana azon gondolkodni, meddig hagyjuk a KERTET GAZOSODNI??
SZebb Jövőt! Isten tartson!

talpi
aug. 08./15:38
Amúgy nem árt a Semjén fizimiskáját megnézni és összehasonlítani, mondjuk"jellegzetes Magyar arcéllel áldotta meg a sors", mint Lázár-t Vásárhelyről. Mily érdekes, ott is a tökéletes úriemberek-hiányos bőrkötésben, vannak már hatalmon, ala Berkowitz.
Lázár csak a nyelvcsapások gyakorisága területén jön számításba.

Pálos Trend
júl. 18./14:06
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Nem hiszem L, hogy a környezetéből csak ennyire futja... Plagizálók, megfelelési kényszerben szenvedő gerinctelenek, másodjára is templomban esküdő kikeresztelkedettek... és a havi 47 ezer forintból is megélni képes politikusbűnözők... Őszintén; - ezekután hány ot remél egykori szavazóitól az elkövetkezendő választásokon?! Alant a csatolt cikk az eddigi, emberileg legócskább "köztársasági" elnök által elmondottakat foglalja össze. Mi lenne ha alkalmasint a tanácsadói, sajtósai egyszer végre valahára olyan könyvekből és szerzőktől ollóznának össze ennek a közteher elnöknek, amelyek tényleg magyar emberektől származnak és valóban a hazájukat szerető emberek tollából vetettek papírra? Tényleg. Mi lenne?! Ja, hogy akkor valóban 1 szabad MAGYARORSZÁG lennénk?! Embere olyan történelmi tettet volt képes végrehajtani ami még Göncz Árpádnak sem sikerült. (L)á(u)der János: zsidóbb lett a zsidónál. Ezért aztán jó lenne, ha "hazaérkezése" után számonkérné párttársát a magyargyűlölő, alázkodó, a magyarokat ócsárló nyilatkozatai miatt; - lehetőleg a magyar emberek előtt mert, hogy ezt nem sokáig teheti ezekután, afelől nincs kétségem. 1 becsületgól meg talán szépíthetne is ezen az "Izrael" - Magyarország eredményen...- így a vége előtt még békében!...:) "A magyar állam csak "szemlélte a vérzivatart" Áder magyar nyelvű beszédében azt hazudta, hogy a magyar állam a "holokauszt" idején "nem tett semmit a zsidók megmentése érdekében, csak szemlélte a vérzivatart". – "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején (a Horthy alatti Koszorús-akció eszerint meg sem történt, a Szálasi alatt működő védett pesti gettó pedig nem is létezett - a szerk.). Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket – fogalmazott a köztársasági elnök. Ezután két, Auschwitzból szökött rab világszerte ismertté lett soraiból olvasott fel részleteket, és arra kérte az egybegyűlteket, hogy pár másodperces néma csenddel adózzanak...
Magyar eredet...Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz