A karácsonyi meglepetés! NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

A kutatók átküldték az első, bevezető közlést. (A közlés minden joga fenntartva!)


"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteiből talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt főbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következőket tárta fel:

[ Tovább ... ]postaimre - 2009, december 24. csütörtök-15:46'46" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 294


Hozzászólás
Michael Collins
dec. 24./15:50
Ez Fantasztikus! Úgy gondolom, ha mélyen a lelkünkbe nézünk, érezzük ezen dolgok valóságtartalmát.

- Link - managed forex trading

Michael Collins
dec. 24./15:53
Kedves Imre! Szeretnék ezúton is neked, és kedves családodnak Áldott, Békés és Kegyelemteljes Karácsonyi ünnepeket kívánni!

JohnUtaka
dec. 24./16:03
Nahát! Ez a Jim Marrs-könyvvel (Titkos uralom, angolul: Rule by Secrecy) is teljesen harmonizál (mármint a teremtettségünk és a Nephilimek szerepe + a Nibiru). Ajánlom mindenkinek!
JohnUtaka, véleményformáló fiatalember

bíbor
dec. 24./16:11
Imre ,azt érzem ez az írás egy halvány szösszen, lesz még itt döbbenet ....... aki nincs otthon ebben a témában annak lehet ez is sokkk.........

harci sólyom
dec. 24./16:12
Tessenek szorgalmasan forgatni az Arvisurát!

kisoptimista
dec. 24./16:19
Nem is olyan régen elég sok szó esett itt a NIBIRU-ról. Sokan kételkedve, hitetlenkedve, mások nevetségesnek tartva vesézgették a bolygóval kapcsolatos híreket. És most tessék, itt olvashatjuk el először azt, ami gondolom sokkolni fog majd mindenkit ezzel kapcsolatban.

Navarre
dec. 24./16:20
Mutatok egy kis érdekességet. Nem tudom látta-e már valaki a mozikban most vetített Avatar c. filmet, de aki nem az sürgősen nézze meg 3D-ben (már csak azért is, mert lenyűgöző alkotás).

Szóval, feltöltöttem egy képet a Jupiterről az IO holdja társaságában:
Kép: http://szabadmedia.hu/content/host/jupiter_with_io.jpg

Ez pedig egy koncepciós terv az Avatar-hoz:
Kép: http://szabadmedia.hu/content/host/avatar_concept.jpg

Ez pedig egy kép a kész filmből:
Kép: http://szabadmedia.hu/content/host/avatar_screenshot.jpg

Megjegyzésképp a NASA még a marsi fényképeket is átszínezi szóval ez a hold sem biztos, hogy ilyen sivár.

Imre, tegnap írtam neked már levelet, kérlek feltétlenül keress meg.
[ módosítva dec. 24./16:20 ]

Rayder
dec. 24./16:39
Ha ilyen mértékű információhoz juttok akkor nagyon vigyázzatok mert, képesek felégetni a földet érte. Bár gondolom a legtöbb embert itt, nem kell figyelmeztetni már..
......

postaimre
dec. 24./16:50
Most teszem fel a folytatást is!

Temiz
dec. 24./16:56
döbbenetes... nemsokára el kell menjek itthonról, de alig várom a folytatást....remélem még itt érem...
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

9323
dec. 24./16:59
Valami komolyabbat vártam azért...
Kik ezek a tudósok?
Csak nem Zsoldos Péter a vezetőjük?

9323 sz. elítélt

Palimadár
dec. 24./17:12
Kedves Imre

Sajnos azt kell mondanom, hogy nem fedi a valóságot eme információ, amit ez a kutatócsoportnak nevezett társaság adott át neked. A Nibiru jelentése, Nap Ura. Vagyis, jelenleg a Jupiterre értendő mivel jelenleg ez a bolygó szabályozza a napfolt ciklusokat központi csillagunkon. Ha azonban betér egy külső visszatérő égitest, vagy akár barna törpe, aminek mérete meghaladja a Jupitert, akkor ez lesz rá a legjobban hatással. Vagyis, akkor ez az égitest lesz a Nibiru. A múltban nem csak egy bolygót neveztek el ugyanazon jelzőkkel. (A napfoltciklusokra egyéb tényezők is hatással lehetnek, de legfőképp ez szabályozza.)

Mindenképpen érdemes utánanézned Carl Munck munkásságának. Ez az úriember foglalkozik a Földön és a Marson található romokkal. Mind kapcsolódik egymáshoz, a rácsháló értékeinek számításaival. A földön levő Ősi építményekben is megtalálhatóak a csillagászati adatok értékek.
A Hyperdimenzionális fizika a Marson, a Cydonia városban megtalálható romokban fellelhető. Ezt már Hoagland, és a többi ember rég megfejtette.
Mostanában történik jó pár kapunyitogatás, amit még Philadelphiával kezdtek, sajnos. Ugyanis negatív entitások áramlanak át tömegesen.
[ módosítva dec. 24./17:14 ]

kigabe
dec. 24./17:13
Izgalmas,de eddig ez már ismert,sőt ennél több is a sumér régészeti feltárások nyomán,és az Avisurából.Pedig még csak a töredékét fordították le.

Érdekes,bár egy kérdés megfogalmazódik,hogy,ha védelem alatt áll a Terra,akkor ki a fene akar elpusztítani minket,már megint?

A film az Avatar,ha valaki tájékozott egy kicsit-e téren,azonnal feltűnik,hogy aki ezt készítette az tisztában van a történelemmel.
Így gyarmatosították kb.300.00 éve az anunakik a földet.
SZIM
dec. 24./17:16
Hát a Nibiru bizony nem akármi,

A Nibiru, a 10. bolygó, avagy a Planet X olyan közel lesz a Földhöz 2012-ben, hogy annak megfordul a polaritása, és az emiatt bekövetkező katasztrófák lakhatatlanná teszik a bolygót. Állítólag.

Kép: http://www.astronet.hu/db/0E/71/104465-104109-nibiru-bi-d00001E718eed7010c6f8.jpg Kép: http://www.luisprada.com/Protected/IMAGES/andy_loyd_nibiru_path.jpg


1983-ban a NASA bejelentette, hogy megtalálták a tizedik bolygót. A Nibiru névre keresztelt égitestről már a Sumérok is említést tettek, és érdekes módon pont 2012-ben ér a Föld közelébe, amikor a maja kalendárium véget ér. Amikor a 3600 évente visszatérő égitest ideér, a Föld minimum polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, cunamik, földrengések és egyéb katasztrófák fognak bekövetkezni, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak.

Szerintem nem szabad ilyesmitől félni:

- Link -

[ módosítva dec. 24./19:03 ]

SZIM
Kép: http://postaimre.euroweb4you.eu/e107_files/public/1262462665_87_FT132_1262164781_109_ft266_szeretetimd-forrai_fle-jobbrl__balra..jpg

Temiz
dec. 24./17:36
Ezt eddig is tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül, legalábbis remélem, hogy ti is éreztétek. Áldás és békesség mindenkinek, örülök, hogy úgy mehetek mai utamra, hogy végig olvashattam ezt a nagyon fontos üzenetet.


" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

Temiz
dec. 24./17:38
Imre, még tegnap küldtem egy igaz történetet Neked, eddig a percig magam sem értettem, de most már értem......


" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

kigabe
dec. 24./17:46
2012-ben,ha lesz katasztrófa azt nem a Nibiru fogja okozni.
A föld nagyon sok találkozást megért már,(sumér városok királylistái szerint volt király amely 36.000 évig=10 sar-ig uralkodott,de volt aki többet,és mivel mindent rögzítettek,biztos lenne erre is leírás,nincs,tehát túlélték) katasztrófa,jégkorszak csak akkor volt,mikor az Anunakik beavatkoztak ártó szándékkal.A maja naptár a precessziónak(A Precesszió jelenségét Hipparkhosz görög csillagász fedezte fel Kr.e. ~150-ben.) a végét jelöli,azaz véget ér egy galaktikus év,átlépünk a vízöntő korszakába.Eltelt 2160 év.
A maják pontosan ismerték a mi naprendszerünk és a Fiastyúk csillagkép - más néven Plejádok között fennálló szoros kapcsolatot. A Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk az égbolton, valójában azonban 8 csillagból épül fel, és a 8. csillag a mi Napunk. A teljes csillagkép, beleértve a mi naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisban. A Plejádok központi napja az Alcyone csillaga, a mi napunknak 26000 év szükséges az Alcyone körüli utazáshoz. Ez a maják nagy ciklusa.egy galaktikus év.

[ módosítva dec. 24./17:54 ]

SZIM
dec. 24./17:48

Hát én megvallom tisztességgel , hogy ennél azért egy picikével másra számítottam.
Mindennek nevezhető ez a "hírcsomag", én nem lettem okosabb, izgatottabb, meg zaklatottabb sem.
Hát titokzatosnak vélt kutatócsoportok voltak már ezidáig szép számban. Miért kell ezt olyan nagy különlegességnek tartani?
Kik ők tulajdonképpen, hol, merre tanyáznak és mi a céljuk?
Ennél egyszerűbbet nem is kérdezhetne az ember nem?

SZIM
Kép: http://postaimre.euroweb4you.eu/e107_files/public/1262462665_87_FT132_1262164781_109_ft266_szeretetimd-forrai_fle-jobbrl__balra..jpg

SamanX.ker
dec. 24./17:50
kigabe
egy galaktikus honap

alkiraj.ning.com

kigabe
dec. 24./17:57
Saman,bocsi az tényleg egy galaktikus hónap,(26.000 év a teljes galaktikus év)csak a maják naptára szerint vége a teljes évnek is,tehát új galaktikus évet kezdünk.

watchout
dec. 24./18:04
Sokkal, de sokkal fontosabb karacsonyi meglepetesre szamitottam.
Bennem erdekes kerdesek merultek fel pl,miert eppen magyar tudos csoport? Talan azert,hogy ismet bizonyitsuk a magyarsag elsobb es felsobb renduseget?Ez mar a multte ,csak a baj az,hogy csak mi magyarok hiszunk benne.es folez az, hogy ezt meg sohasem tudtuk kihasznalni es a javunkra,boldogulasunkra forditani.Ezen kellene kutatoinknak es nekunk is dolgozni. Mas, fontosabb karacsonyi meglepetesre vartam,pl.arra,hogy elindul a Magyar Nemzeti Osszefogas es a masodik es utolso fontos marcius 15-re megszuletett a felhivas az osszefogasra. Latom ennel ma mar fontosabb a 300ezer evvel ezelotti esemenyekre oszpontositani, foleg olyan orosz urhajok bizonyitekai alapjan, amelyek meg ma is ugy ternek vissza a tengerre mintha betonba csapodnanak be? Meg mindeg itt tart a tudomany?
Szerintem ezen erdemesebb elgondolkodni,mint ezen a szenzacionak nevezett bloffon.
Kellemes karacsonyt mindenkinek es Boldogabb Uj Evet!
[ módosítva dec. 24./18:27 ]
Gyuri

ASUMHARI
dec. 24./18:20
Ezekről a dolgokról Kisfaludy Mester több tíz éve beszél.A Mars és a Jupiter között volt egy bolygó a Phaeton. Ennek a katasztrófája következtében egy un. asteroida övezet alakult ki.Több száz méter átmérőjű aszteroidák is keringenek a volt Phaeton pályáján, esetleg elszabadulva. Ilyen pl. a Apophis, amelyik a közeljövőben mentében és jöttében is megközelíti a Földet. A Karácsonyi Üzenet 9. pontja ezt a "területet", mármint a Mars és a Jupiter közöttit, ahol ez az övezet van, kulcsfontosságunak tartja. Bázis lenne ott ilyen körülmények ellenére is?

postaimre
dec. 24./18:31
A lényeg! Ez nem legendákból összerakott kép, hanem tudományos bizonyítékok állnak rendelkezésre. Vatikán tele lehet velük, de a Britis Múzeum alagsora is...és érthető, hogy a filmekben megjelenő motívumok is erre hajaznak. Hogy mi a jelentősége mindennek? Nos, a nagyhatalmak fölött álló hatalmak fölött is van hatalom és talán még azok fölött is. valamiért fontos a Föld! Azon túl, hogy kísérleti telep vagyunk, talán valami minőséget kell kitermelnünk a lelkünkből, szellemünkből. Jó alapanyagot a további műveletekhez.

ASUMHARI
dec. 24./18:43
Kisfaludy Mester már régen felhívta a figyelmet, hogy az űrhajók térugrásokkal közlekednek.(Na nem a hivatalos Földiek)A térugrással közlekedeő űrhajó nem "halad", hanem hol itt van, hol ott van a nem tér nem idő "használatával".A tértechnológiát közkinccsé kell tenni, a tér tele van energiával, vagyis az energiát a közel jövőben a "levegőből" nyerjük.Egyébként ez a technológia már ismert és használják is csak titkolják előlünk.A tér-hipertér létéről már a jogarunk is "tudósít", a rajzolatán (mintának tekintik).Ezt a tudást is birtokolták őseink.
A németeknek is volt már olyan űrhajójuk, amivel más rendszerekbe is el tudtak jutni.
"Azóta" a "győztesek" is birtokolják ezt a technológiát.Csak "ügyesen" megtarják maguknak.
Noé bárkája nem hajóbárka, hanem csillagközi űrhajó volt. Stb... Olvassátok a TEREMBURA honlapot: - Link -
Azért nagyon jó, hogy elismert tudósok is nyilatkoznak már és a bizonyítékaikat elővezetik. Csak legyen média ahol megjelenhet.
[ módosítva dec. 24./18:46 ]

kigabe
dec. 24./19:07
Óh kedves Magyar honfitársaim!
Karácsony szentestéjén kiderült,hogy a föld védett!
Úgyhogy hétfőn reggel felemelt fejjel,egyenes derékkal menjünk újra gályázni a tescóba a corába,a legrandba,és büszkén nyaljuk a görény rablók seggét,mert ha nem tesszük,akkor ki leszünk rúgva és élhetünk a szegénység keserű kenyerén,de akire számítunk kijelenti,---hogy a föld védett.---Most mi Magyarok kenhetjük a popsinkra ,lerázhatjuk a rabigát???,hogy védettek vagyunk???,nekünk,most talán nem ez lenne az igazi nagy újság.Kísérleteznek rajtunk,hurrá,most már teljesen megnyugodhatunk,ezt teszik velünk több ezer éve.István király azért nyomta rabigába a fejünket,hogy megtarthassa a hatalmát,még a testvérét is feláldozta.Ez is kísérlet része.
Kísérleteznek viszont a valakik,Tesla fegyverével,mellyel céltudatosan több ezer kilométerről kiirthatnak bárkit,kísérleteznek az idő tér,dimenzió kapcsolatával(a híres Philadelphia kísérlet,de ez mikor volt,60 éve?azóta nem fejlődtek?)Ők --üzentek nekünk,--mindenünket elvehetik,---de---mi is üzenhetnénk már nekik,hogy ez a föld a mi hazánk,és ÉN.......harcba hívlak,hogy mentsük meg népünket.

"Szállj NAPMADÁR,veled szállok én is"kigabe
dec. 24./19:11
Bocsi Imre,de kicsit rosszul esett,hogy ilyenekkel traktálsz,ha csak ez van ez semmi,ezt már tudjuk.

fapipa
dec. 24./19:13
Kb fél évvel ezelőtt már irtam a WF oldalon az elektronikus kromoszómáról !!

lehet, hogy ez lesz a jövő energiakinyerője????kigabe
dec. 24./19:29
T.Asumhari!
Azzal,hogy "Noé bárkája nem hajóbárka, hanem csillagközi űrhajó volt."nem értek egyet,hisz Enki aki az agyaglapok leírásai szerint mindig toleráns volt az emberekkel és védte őket ahogy tudta,de úrhajót nem tudott volna adni a többiek hozzájárulása nélkül,ők viszont szomorú így kijelenteni,de el akarták pusztítani az emberiséget.Vajuk be Noé azt nem tudott építeni az biztos.
Viszont nagy szó,hogy segített.

postaimre
dec. 24./19:30
Bocsánat! Gyorsan visszadugni fejeket a homokba!Igazad van, nem a mi szintünk, szegény kis bolháknak, akik pattognak az elefánt nagy, szőrtelen fenekén. Szerintem meg nem tudunk semmit, amíg nem próbáltuk felfogni mindezt. Azért nyugodj meg kisgabe, a te kedvedért hamarosan megoldom többed magammal a többi problémát is. leleplezzük a sok hazugságot és átformáljuk az életünket, s majd szólok, hogy most már jöhetsz és kinyithatod a szemed!
wachaut is arra számított, hogy bejelentem, hogy győztünk és a zsidók kitakarodnak, miközben minden szép lesz. Igen, dolgozok ezen is, csak adjatok már kis időt nekem! holnap reggelre talán meg leszek vele. Nem kell nekünk az Univerzum, mert már itt a Földön is annyi dimenzióban vagyunk, hogy csoda az is, ha látjuk egymást, vagy legalábbis úgy érzékeljük, mintha...

Fapipa, alig várom, hogy összehozzuk a projektet!

mézesmózes
dec. 24./19:39
Bizony nem vagyunk egyedül. Az lenne igazán érthetetlen, ha egyedül lennénk, de sokan mégis úgy viselkednek, mintha mi lennénk a Jóisten egyetlen gyermeke. Sőt, még olyanok is akadnak szép számban (boldog Hanukát kívánok nekik), akik úgy viselkednek, mintha ők maguk lennének a Jóisten hehe.. Van azonban egy másik nagy üzenet is, ez a Karácsony üzenete: a halandó testi létünkön túl halhatatlan szellemi lények is lehetünk, HA ÚGY AKARJUK ÉS TESZÜNK IS ÉRTE és ezt nem valamilyen földönkívüli technológiának köszönhetjük, hanem a Teremtönek akinek köszönheti életét minden lény amely valaha is létezett, létezik vagy létezni fog. Boldog Áldott Karácsonyt kívánok nektek báránykáim hehe..
[ módosítva dec. 24./19:41 ]

Navarre
dec. 24./19:46
kigabe: Ahhoz, hogy kapj, először megköszönni kell megtanulnod, és örülni mindennek amit megosztanak veled.

Imre, nekem lenne pár kérdésem, igyekszem sorban írni őket:
- Hány fős a kutatócsoport?
- Mit találtak pontosan (kőbe, aranylemezbe vésett dokumentum, esetleg valami más)?
- Milyen típusú a dokumentum (matematikai/logikai, geometriai, fogalomnyelv)?
- Mi volt az első dolog ami igazolta az lelet idegen eredetét?
- Pontosan mekkora terjedelmű a lelet?
- A kutatócsoport hivatalosan elismert-e (csak ez érdekel, a nevük és a hollétük nem)?

Gondolom nem én vagyok az első, de jelzem, hogy szívesen átnézném az anyagot akár kisebb részleteiben is, természetesen adok/kapok alapon.

kigabe
dec. 24./19:48
Imre!
A szarkazmusod sértő!Persze tudod a nevem erre célzol a "kisgabe" névvel,nem titok Kiss Tibor vagyok és ittam már a keserű pohárból sokszor,Te is tölthetsz bele.Beharangoztál valamit amit csodának gondoltunk,ez nem az.Helyettem ne tegyetek semmit,az Én életemért Én vagyok a felelős,hisz csak kölcsön kaptam,és hidd el vigyázok is rá.
Ilyen körülmények közepette felneveltem két gyereket,Te még ezt nem mondhatod el,pszichológus vagy,ez érződik,manipulálod a lapod olvasóit. Ez nem baj,DE TE vagy a kiválasztott,és hiszed,hogy felnőttél a teherhez amit itt mintha vállalnál?ha igen mond mit tegyek és megteszem.
Adj "300 embert és kiforgatom a világot a sarkaiból"
Dienes E
dec. 24./20:05
"a nagyhatalmak fölött álló hatalmak fölött is van hatalom és talán még azok fölött is. valamiért fontos a Föld!"-írta Posta Imre. És neki van igaza, meg mindazoknak, akik elismerik ezt az igazat.

Őszintén, engem nem túlságosan érdekel, hogy ennek a hatalomnak, (rendező-elvnek) miféle formája, alakja, hány térdimenziója és mennyi nem térdimenziója van mert valamennyien úgyis alá vagyunk rendelve, mi is, az ellenségeink is hívői is, és megtagadói is.

Azt szeretném tudni, mivégre vagyunk a világon ebben a három térdimenziós formánkban, melynek fenntartását és tökéletes működését egy igen fínoman és precizen kimunkált fizikai feltételrendszer biztosítja.

Ha erre is válaszolni tudnak ezek az új tudósok, nagyon nagy Karácsonyi ajándékot kapunk tőlük valóban.

Addig elégedjetek meg személyes jókívánságaimmal:

Mindenkinek békés, kegyelemteljes és boldog Karácsonyt kívánok.

Imrének külön sok erőt is mellé.

hamu
dec. 24./20:09
Srácok, teleettem magamat szaloncukorral. Na, de nem panaszkodni járok ide.

Az idő megérett arra, hogy a PI honlapon található temérdek információt téma szerint rendszerezni kellene. Olyan sok szálon lehet itt elindulni, hogy hónapokig tartana mindent alaposan végigjárni.

Amiket Posta Imre mondott a globális megközelítésekről, az vészesen illeszkedik a saját magam által hitt világképbe. Ez nem vonatkozik a napi hazai politikára, mert ahhoz nincs önáló rálátásom.

De, igen, kisérleti telep vagyunk. Mondjuk ki végre. Földünk feltehetőleg egy genetikai laboratórium. Itt kisérletezték ki valakik a fajok létrehozását. Géntechnológia, klónozás. És természetesen ne feledjük azt sem, hogy egy nagyon rejtett követő, monitoring rendszer is belénk van valahogy genetikailag szerkesztve.

A kép, szokás szerint, nem csak ennyi. Van egy másik hatalom, valószínű ez a bilderbergék, akiknek munkásságáról már sokat tudunk, csak azt nem, hogy ők is földön kívüli megbízásra cselekednek. Ugyanis galaxisunk ezen szektorában van egy olyan több bolygóra kiterjedő hatalom, ami bennünket is meg akarna hódítani. Sokkal fejlettebb technológiájuk van. Egy a bibi. Még mielőtt kiöklendeznéd a mákosbeiglit kedves fórumozó, a jó hír az, hogy ennek a hatalmi piramisnak az legfelső emberét már likvidálták. Így a bilderbergek le vannak fejezve, de még így is elég hatalmasak. És ezt a lefejezést Imre által említett isteni galaktikus hatóság hajtota végre. Mindenesetre, jóváhagyta, és védelmi területté nyilvánította a Naprendszert. Így a kis szürkék, és a hüllőemberek és a bilderberg UFO felettesei legálisan már nem avatkozhatnak be. Ez azért komoly előny. De, a belső piti harcainkat nekünk meg kell vívni. Különben a magyarokat még simán kinyírja a környezet. Viszont, a külső hatalmasabb ellenfelektől, akikről nem is volt tudomásunk, már nem kell tartanunk.

Én ezt így tanultam. (tudományos forrásom nincs ehhez, csak "égi kód", hogy valakit idézzek innen)
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

istenvelunkvan
dec. 24./20:11
Héj!! Ez most itt micsoda?

-Mi az a TERRA?
-Kik azok az ANNUNAKIK?
-És mi van a "S" betűs bolygóval, ami nem hold csak több ezer évenként kering erre fele?
-Mi ez a ARVISURA?
-És akkor most JÉZUS-sal mi van? Létezett, vagy nem?

(Zeitgeist I / I. rész, pont róla szól, és eléggé csillagászati megközelítésben írja le, az most akkor igaz lenne?)

-Akkor nincs ISTEN, csak ilyen CSILLAGKÖZI SZÖVETSÉG?

Ezek nekem új dolgok, pont ma kezdtem el olvasni a BIBLIÁT, de már nem tudom mit higgyek. :D

u.i: Üdv Imre és a többiek! Az erő és Isten velünk van.

Navarre
dec. 24./20:17
Dienes E: Szerintem ez neked tetszeni fog (egy kis logikai levezetés a világ felépítéséről, bizonyításokkal együtt)bár nem ígérem, hogy elsőre könnyű átrágni a dolgot:
Varga-tételek

kigabe
dec. 24./20:22
T.Navarre!
Távol álljon tőlem,hogy bárkit minősítsek,"ne ítélj,hogy ne ítéltessenek"ha neked ezek az infók újat mondtak,akkor ez nem az én hibám,,,hogy nem vagyunk egyedül? Én és még két fő 86-ban
a saját szemünkkel bizonyosodhattunk meg.hogy nem vagyunk egyedül.Azóta keresem az igazságot.
Viszont amit tapasztaltam,hogy képesek a világot tűzbe borítani,csak,hogy a titkuk titok maradjon.
Bízom,hogy egyszer megtudjuk az igazi igazságot.
hamu
dec. 24./20:24
Isten megértése jóval összetettebb, mint azt sokan gondolnák. A legjobb modell istenhez - Link -

a csillagközi szövetség messze isten szintje alatt van, de messze az ember felett. Sajnos, az ember mint olyan, korántsem a legmagasabb létforma. Mondjuk, ha az ember lenne a csillagközi szövetség, akkor a csiga lenne kb. az ember, ha érted, mire gondolok. Evvan. De javulni tudunk...már aki akar.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

istenvelunkvan
dec. 24./20:31
Szerbusz kedves HAMU!

Nagyon tetszett a leveled. Komolyan likvidálták a hatalmi piramis legfelsőbb emberét? Megtudnád mondani, hogy ő ki volt? Erre a földi pénz hatalomra gondolsz, vagy valamilyen másfélére? :) Jah, amúgy ki likvidálta pontosan? Nagyon érdekelnek ezek a dolgok. Köszönöm a bizalmat.

u.i: Az erő és Isten velünk van.

harci sólyom
dec. 24./20:32
istenvelunkvan, az Arvisura az, ami azzá tehet, ami szeretnénk lenni .... igazi MAGYAR-rá ... de előbb újra elő kell ásni

[ módosítva dec. 24./20:37 ]

istenvelunkvan
dec. 24./20:35
Szerbusz kedves HAMU!

Tudom, hogy nem az ember a legmagasabb létforma. Érzem. Tök primitívek vagyunk, olyanok mint az állatok, csak van agyunk, azt kész, de annak is csak 15%-át használjuk. :) csak arra lettem volna kiváncsi, hogy akkor ez a Csillagszövetség hova tartozik. Ezekről lehet többet tudni esetleg internetről? Még nem mutatkoztak be nekünk? Ezek szövetségbe vannak ISTEN-el?

istenvelunkvan
dec. 24./20:38
Szerbusz kedves Harcisólyom!

Köszi a választ. Találtam egy oldalt róla, remélem hasznos lesz: - Link -

Sok ez a sok új infó, még fel kell dolgoznom! :)

u.i: Az erő és Isten velünk van. Hajrá MAGYAROK!

kigabe
dec. 24./20:48
Kedves Hamu!
Engem is érdekelne,kire gondoltál a lefejezéssel kapcsolatban,
a szabadkőművesekre,az illuminátusra,vagy a régi "égből jöttekre" gondolsz? Ezeket nem lehet lefejezni,mint a hétfejű sárkányt sem.
Valamiért a Magyar népességet ki akarják irtani,vagy legalább is lecsökkenteni a létszámunkat,ha valaki ezt nem érzékeli az a Marson él.
Miért????,de az a legfontosabb,hogyan állíthatjuk ezt meg,ez a legfontosabb kérdés.
Védett a föld,de ezektől miért nem??és még kérdezhetnék,de aki a választ adná azt mondja dugjuk csak vissza a fejünket a homokba,és ne szégyelljünk bolhák lenni!

A vezér te vagy,én veled áldozom az életem!hamu
dec. 24./20:49
Kedves Istenvelünkvan!

Most viccelsz, ugye? Én mondjam meg Neked a tutit? Ki vagyok én szerinted? Nem, nem. Én is egy ember vagyok, mint Te.

A véleményemet szívesen megosztom, persze: Istenhez szerintem úgy lehet eljutni, ha sikeresen élsz egy családi kötelékben, ha jól menedzseled gyermekeidet, ha baráti társaságodat képes vagy növelni, megtartani, fejleszteni, ha más nemzeti csoportok munkájában részt veszel, pl. MSZ, vagy jobbik, vagy MNE, vagy ügyvédi kamara, ha ebből minél többet tudsz helyes mederben tartani, és aztán előreléphetsz a nemzetvezetői szintre, ahol irányítani vagy képes néped útját, és más népek útját, ha az egész emberiség útját pesztrálod, aztán számba veszed a sólymok, baglyok, és más ritka fajok túlélési érdekeit, miközben az emberekét is figyeled....és lassan, lassan, elkezd felderengeni, mi is az az isten. - Link -

A többi kérdésedre nem szeretnék válaszolni. A csillagközi szövetség nem tartozik szorosan hozzánk. Valójában, abban sem vagyok biztos, hogy különösebben becsülnének minket. Mi itt a Földön vagyunk a kuka. Viszont, a galaxisban felszaporodott a szemét. Így el kellett kezdeni egy projektet a "szemét újrahasznosításra" Hát, most akkor nekünk van egy esélyünk. Hasznosuljunk újra. És akkor bekerülhetünk megint abba a fejlett civilizációba, ahonnan ki lettünk zárva. Sőt! De ez mind mese. Először éljük túl a zsidajainkat.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

hamu
dec. 24./20:50
Illuminátusra
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

SZIM
dec. 24./20:50
istenvelunkvan ,
...Itt is rátalálsz:

Arvisura
- Link -
Annunakik
- Link -
[ módosítva dec. 24./20:59 ]

SZIM
Kép: http://postaimre.euroweb4you.eu/e107_files/public/1262462665_87_FT132_1262164781_109_ft266_szeretetimd-forrai_fle-jobbrl__balra..jpg

Appa
dec. 24./20:55
Tudja valaki miért kígyó a gyógyszertárak szimbóluma? (eh.. eh..)
Kígyóról jutott eszemben, valamelyik tv csatornán egy fenyőfának álcázott lábatlan gyík tekereg a bal felső sarokban.


[ módosítva dec. 24./20:57 ]

9323
dec. 24./20:59
Én is jó' teliettem magam. Mondok az annyuknak' megnézem má' ezeket a bizonyítékokat ittend' e. Osztán még mindig nincsenek sehol. Se kép, se hang! Millen dolog ez má' ! :D :D

Először tudni kell, mire tudunk mi közvetlenül hatni. Mikor minek van ideje. Utána majd ráérünk üzengetni a Nibirura, meg a naccságos Csillagtanácsnokoknak.
Továbbra is várok valami konkrétumokat:D

9323 sz. elítélt

tróger
dec. 24./21:02
Egy kérdés foglalkoztat már évek óta: a világ urai a "kiválasztottak" tényleg olyan ostobák lennének, hogy a Teremtő akaratával szembemennek? Irtják, pusztítják az emberiséget és környezetünket, ott rúgnak bele a Teremtő munkájába, ahol csak lehet. Mintha biztos tudásuk lenne arról, hogy emiatt bántódásuk nem eshet. Miért is írom ezt? A világon fellelhető összes "szentkönyv", vallási irat, amit csak az ember(vagy más) valaha leírt a kezükben van. A legjobb fordításokkal rendelkeznek, mivel a legjobb fordító szakembereket tudják alkalmazni pénzük bősége miatt.Nincs olyan régészeti lelet a múltból, amit ne tudnának elérni és nem folyhat olyan feltárás napjainkban sem, amiről ne tudnának, ne ők finanszíroznák és ne ők hallgatnák el az emberiség elől. Nincs olyan találmány ami ne az ő kezükben lenne, vagy amit előbb-utóbb ne tudnának megszerezni(pénzzel,titkosszolgálati módszerekkel, vagy ha kell akár háborúval). Minden földi és "égi" tudás birtokában vannak( az irányítók)és mégis a pusztulás felé sodorják a Föld népét.
Ezek az "emberek" vagy komplett idióták, vagy olyat tudnak amit mi nem, és ezért érzik magukat felhatalmazva arra, amit tesznek velünk.
Sós Antalharci sólyom
dec. 24./21:04
9323, Kép: http://kepfeltoltes.hu/thumb/091224/cim_paal_zoltan__arvisura_igazszolas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

kigabe
dec. 24./21:05
Kedves Hamu!
Istenhez csak saját magadon keresztül juthatsz el,hisz ezen életet csak kölcsön kaptuk,vissza kell majd adni,"meztelenül érkeztél,meztelenül is térsz vissza"azaz semmit nem vihetsz innen magaddal,csak tapasztalatot. A gyerekek felnevelése a harmónia, a barátok gyűjtése,mind illúzió ezt csak a hatalmi elit hiteti el veled,hogy ez az útja a felemelkedésnek.
Tapasztalat,ezeket semmi nem érdekli,csak,hogy maradjunk ezen a szinten.
és gyűjtik az aranyat.istenvelunkvan
dec. 24./21:08
Hamu, Szeretetimádó!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Most olvastam Drábik János új könyvét "Korszakváltás", ahol van egy nagyon érdekes rész, ami sok erőt öntött belém az utóbbi 1 napban. Mindez arról szólt, hogy vannak a földön "Jó"-k is. A Kínai Titkos Társaságok. Azt olvastam, hogy 300 nindja támadásával megfenyegették a bilderbeeg csoportot, hogyha elkezdi a népirtást a földön, akkor véget vetnek az életüknek. (ugye a föld 90%-át szeretnék kiírtani). Illetve ha elkezdtik az atomháborút, akkor oroszország és kína is beszáll és lelövik őket. De erre nem fog sor kerülni, mert ha már nem lesz rendes föld, akkor a luxus elitek sem tudnak majd hol élni, ezért nem kockáztatnak. A népirtásnál pedig csak olyan módszereket használnak, amik nem feltünőek, és a fontos parlamenti helyekből még csak valahogy eltudnak intézni. Magyarul nem fognak durván népet írtani. Szóval az a lényeg, hogy elvileg van egy védelmező csoport, ezek a Kínai Titkos Társaságok akik a japánokkal együtt nagyon ez ellen a földet irányító elit csoport ellen vannak, és folyamatosan figyelik tevékenységüket. Én nagyon megörültem. Ugye az elitnek van valamilyen Fekete Tenger (vagy ilyesmi nevű) zsoldos hadserege, amitől fiziklálisa is erősek, viszont a kínaiak beszéltek a Karate Szövetséggel, akiktől 50 millió főre lehet számítani. Magam is karatézom. Most nem tudom, hogy jött ez ide. :D Csak leírtam.

harci sólyom
dec. 24./21:17
istenvelunkvan, Kínában nincsenek ninják ...
Japánban viszont annál több ...
[ módosítva dec. 24./21:18 ]

1526
dec. 24./21:18
Andersen története jut eszembe erről a "meglepetésről": A császár új ruhája. A ruhát csak az arra méltó emberek látták, a méltatlanok és ostobák nem. Szerintem a császár meztelen!

kigabe
dec. 24./21:23
Kedves tróger!
A legfontosabb,ők nem emberek,ahogy téged sem érdekel a disznó mitől hízik,de hízzon,na őket sem érdekli,hogy te mitől élsz-vagy halsz,csak tedd a dolgod amit kiosztottak rád.

Évezredek óta feszegetik a határt,néha az orrukra koppint,de amit mindig elfelejtünk,---- a szabad akarat-----Isten adott egy dolgot,ami csak az embernek van ,,,ez pedig a szabad akarat.Nap mint nap döntesz,mint itt is ezen a lapon,hiszel,bízol,elhiszed,
Ezért kell ember a terveikhez.Ezért választották a zsidóságot.Gaz,hazug,vérengzős faj,a történelem mindezt igazolja.
A Magyart nem tudja bántani,ez látszik,ha tudná,akkor már fegyverrel megtette volna,és hiú ámbrán.hogy nem tenné meg.
Viszont,ha talál megvesztegethető,megzsarolható egyént,már nyert ügye van.
Most ugye nem kell példát is felhoznom?

Viszont én SZÁLLNÉK veled!

Navarre
dec. 24./21:27
kigabe: Nem mondtak újat, ezeket a dolgokat egyszerűen csak még nem láttam idegenek keze által a földön hagyva.

Appa: A két egymás köré tekeredett kígyó az egyiptomi Imotep nevéhez fűződik, ő egy (igen nagy tudású) tudós/orvos volt. A spirál egyfajta rezonátorként működik, amivel elemi életenergiát tudott adni és elvenni, ezt gyógyításra használta. Egyiptomban gyakorlatilag félistenként tisztelték, akkora tudás és gyakorlati munka fűződött már életében a nevéhez. Tervezett még különféle épületeket, amikben az emberi tudatot volt képes lépcsősen magasabb szintre emelni (voltak tanítványai szép számmal) és, hogy kicsit a technológiába is belemenjünk, olyan anyagot is készítettek az iránymutatásai alapján Egyiptomban, ami szobahőmérsékleten szupravezető.

istenvelunkvan
dec. 24./21:33
Kedves kisgabe!
"A legfontosabb,ők nem emberek...".

Tegnap olvastam erre egy idézetet a vonaton:
"Álattalan állat nem létezik, viszont embertelen ember igen."

Csak eszembe jutott. Üdv!

kigabe
dec. 24./21:45
Kedves istenvelunkvan !

Isten nem velünk van, isten az életet védi,nem egyént véd,az embert védi.Elefánt hátán a bolha. „A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg.” F. D. Roosevelt
Az a vezető, aki nem érti Isten tökéletességét, nem is sejti, milyen fantomerők ellen vezeti népét.


""Börtönbolygón csücsülsz, ahol a szabad akaratod illúzió csupán, mivel csak igen szűk körben működik. Rácstól-rácsig. A szuppresszív (erőszakos, megszüntető) erő, amely ezt létrehozta, földönkívüli eredetű és a cionista zsidó mozgalom az ő földi helytartója. A földönkívüliek humanoid kinézetű szuper intelligens hüllők. Pénz, hatalom, hírnév a mozgatórugójuk. Náluk a szeretet a gyengeség jele és megvetik.” – idézet egy titokzatos, megszállott kutatótól.""

Bocsáss meg nekem,fejest a mély vízbe.bíbor
dec. 24./21:46
SZÉP ESETÉT MINDENKINEK!
Bejöttem ,hogy meg kukkantsalak beneteket ,de nem semmik vagytok ,rengeteget írtatok és sok újat is látok, őket külön szeretettel köszöntök .
Én egy dolgot látok itt karácsony este ,olyan egyhúron pendülünk ,és ez jó érzés .

harci sólyom
dec. 24./21:54
Kép: e107_files/public/gardakaracsony.jpg

vivo
dec. 24./22:05
Imre ... Imre ...

Most képzeld el, hogy ez a hir megjelenik a Jobbik hivalalos oldalán!!! Csodálkozol még, hogy egyesek nem akarják azt a látszatot kelteni, hogy Veled mindenben egyetértenek?
Megengedhetné szerinted ezt magának egy párt amelyik komoly akar maradni az emberek elött és nem akar támadási felületet adni?

Igy nem vesznek komolyan de nem ám csak ök!

Buddha mondta, hogy hivei még azt sem higgyék el fennttartások nélkül és bizalmatlanság nélkül amit ö mond nekik. Elöször gondolják át és vizsgálják meg a dolgot saját értelmi és ismereti szintjükön és ha ök is érzik az ígazságértékét annak amit mondott csak akkor fogadják el állítását.

László Mihály, szeretett Piarista tanárom mondta: Az embernek az értelme meg az érzelme olyan mindt egy madárnak a két szárnya. Ha az egyik rövidebb mint a másik akkor a madár körben repül.

Én nem akarom értékelni az elmondottakat még ebben a stádiumban de ami rögtön eszembejutott róla az a Scientologys,Hubbard maszlag.

A többieken is komolyan csodálkozom! Persze én is le tudnék egy csomó mindent irni még a Nibirulól meg más különbféle információkról. Vagy például, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra a marsfotókat amit a német-európai szonda fényképezett a teljes felületéröl már évekkel ezelött.
Mi köze van ennek most Magyarország mostani helyzetéhez és ahoz amit a következö fél évben tennünk kell?

Ne haragudj Imre de miért kellett ezt egy politikai blogban lehoznod.

Sajnálom ha valakit zavar amit irtam de csak azt irtam amit gondoltam! Egyenesség, öszinteség?

Szabadság, szebb jövö!

harci sólyom
dec. 24./22:10
vivo, részben igazat adok neked
másrészt: " minden mindennel összefügg"

vivo
dec. 24./22:11
Honnan tudod, hogy nem csak hülyét akarnak belöled csinálni! Hova lettek a vészjelzö receptoraid?

Bolldog Karácsonyt egész Magyarországnak! Azoknak a Magyaroknak akik tenni akarnak valamit, igy hát Nektek is!

vivo
dec. 24./22:13
solyom

Én azzal tisztában vagyok! Azt sem mondom, hogy ez nem igaz.
Amit szeretnék az egy kis egészséges szkepszis.

bíbor
dec. 24./22:16
vivo , az emberek nagy része így, vagy még ennél is rosszabbúl fogadják az ilyen jellegű írásokat ......pláne ilyen honlapon.....de ez nem rossz , vagy jó , csak van.........

.."Buddha mondta, hogy hivei még azt sem higgyék el fennttartások nélkül és bizalmatlanság nélkül amit ö mond nekik. Elöször gondolják át és vizsgálják meg a dolgot saját értelmi és ismereti szintjükön és ha ök is érzik az ígazságértékét annak amit mondott csak akkor fogadják el állítását."....... ebben teljesen egyetértek!...és pont ezért vagyok itt ,mert passzolnak az Imre írásai (is) a saját igazságomhoz!

kigabe
dec. 24./22:17
Harci sólyom!
Klassz a kép.
Tudod-e ki tartja a gárda pórázát a kezében?
Vagy a jobbiknak ki a vezetője?
Amikor ezekre a választ tudod,akkor többet fogsz tudni másoknál.
Szavazhatunk,ehhez látszatra jogunk van,szerinted érni fog valamit?
"Kiemelkedik a tömegből valaki,kit nem választottak,de felvállalta a vezetést és akár a halált is"
A meg nem nevezhető hatalom ettől fél a legjobban,hiszen egyén vezeti a népet.

Én még mindig SZÁLLNÉK veled!

harci sólyom
dec. 24./22:17
vivo, igazad van
ezzel kapcsolatban már írtam pü-t Imrének
nem szabad, hogy "kelekótya félnótás"-ok gyülekezetének tekintsék az "oldalt"

vivo
dec. 24./22:19
Értelek bibor, megértelek!

Számomra is passzolnak Imre irásai csak ez most úgy kibillentett a napkörüli pályámról.

vivo
dec. 24./22:22
sólyom,
szivemböl szóltál!

harci sólyom
dec. 24./22:23
kigabe, amikor beléptem a Gárdába, és a Jobbik Renvédelmi, valamint az Oktatási -és kulturális kabinetébe egy dolog vezérelt: megtenni a magamét a Hazámért és nemzettestvéreimért. Semmi más nem számított - és most sem! Sok mindent tudok a Gárdáról és a Jobbikról is természetesen. Hidd el, jó helyek azok a magunk fajtáknak. .... szerintem
a többit ha gondolod, majd egyszer pü-ben ....

harci sólyom
dec. 24./22:29
a választásról a véleményem:
Lehet furán fogtok rám nézni, de szerintem Magyarországnak az lenne a legjobb, ha egy erős kezű király vezetné. " Magyar Királyság". De jól hangzana!

bíbor
dec. 24./22:38
vivo akkor lehet most kerülsz a helyedre :)... engem nem zökkentett ki mert otthonosan mozgok a szakrális világban ... bár a tudásom igen csekély, de tudod az ember minél többet tud, annál jobban érzi ,hogy semmit nem tud ....

sólyom ,nos igen ,ha ez a kele-kótya, félnótás dolog ,akkor én már régen elvesztem :)... én meg a bankvilágot és a pénzredszert tartom ,kele-kótya és félnótás bagázsnak akik a fél világot, mit fél, az egésszet játszótérnek használják ...

Navarre
dec. 24./22:39
Pontosabban egy erős kezű, és Magyar Nemzeti Király. ;)

kigabe
dec. 24./22:51
Harci sólyom!
Tisztelem a becsületességed,de lehet,hogy árnyék harcot viselsz.
Ezek mindenek fölött állnak és nem rettenek meg semmitől,akit lehet megfélemlítenek,akit nem,azt megzsarolják.A pénz,,,,,,van aki az ördögnek adná a lelkét a pénzért.
Nos a kérdésem még mindig az "tudod-e ki a jobbik vezetője?"

Abban igazad van a Magyarokat csak egy a Szentkoronával megkoronázott Király vezetheti!Sajnos mindent megtettek,hogy gyengítsék hatalmát.

A kérdés adott,KI LEHET A KIRÁLY?

Vigyázni,ez nem csak hatalmat,nem csak pénzt jelent,,,ez jelenthet kínt,fájdalmat lemondást,halált is.
Igaz vezető nem halt természetes halált.Mátyás ordítva halt meg, és tudta a mikort is.

Orbán,semmiképp,igaz karizmatikus személy,de már negyedszerre indul a harcba,vicc, igaz ember az elsőn után átadta volna a stafétát,a Fideszt vele fogjuk eltemetni.(bocsi Viktor,de ez az igazság)

Vona,na ne álmodjunk,sajnos Ő oly messze van a karizmatikus vezetőhöz mint Makó Jeruzsálemhez.
Bizony,nincs vezetőnk még mindig,Gyurcsány,(rühes kutya és utálom)de sajnos egy karizmatikus igazi vezető,nem véletlen tudta meghülyíteni a népet,de a rossz oldalon.
Hitlert buzi festőnek titulálták,mégis fanatizálni tudott egy népet.
Várunk a vezetőre,de ÉN SZÁLLNÉK vele.

[ módosítva dec. 24./23:01 ]

istenvelunkvan
dec. 24./22:56
kigabe: Köszi az előző választ. Elgondolkodtam rajta. A földönkívülis hüllős dolgot mondjuk annyira nem hiszem el.
Egyébként Morvai? Neki elég jó karizmája van.
Szia bíbor! :) Neked is, és Nektek is Boldog Karácsonyt!

[ módosítva dec. 24./23:12 ]

olbrin
dec. 24./22:58
KÉRDÉS: az én (első) kérdésem
Hogy, kiderül e az anyagból, vagy utal e arra, hogy 1-2 éven belül drasztikus változások lennének, klíma, földrengés, stb. terén?

2. Fogunk e kapni (az emberiség) valamilyen útmutatást, segítséget az elkövetkezendő néhány évben?

kigabe
dec. 24./23:13
Kedves olbrin!
A kérdést nem nekem tetted fel,bocsi majd Ő is válaszol
.
Látszik új hús vagy-e területen.A klímaváltozás teljesen független az embertől,ez egy természetes esemény a föld életében.Az a téveszme,hogy az ember miatt van,ez csak egy újabb holokamu duma.(klímakonferencia stb)
A föld mindig változik,most egy jelentős változás is lesz amit nem tudjuk mi lesz.

Útmutatás,egyenlőre senki nem adott receptet sem erre,sem másra,ha lenne,már ezerrel hangoztatnák,hisz ez lenne a legnagyobb hatalom.
kigabe
dec. 24./23:16
Hölgyeim/Uraim!

Bocsánat a sok szövegért,de Szenteste van,nekem pedig szó[khmm]ásom lett.

Bocsi kártya,ha valakit megsértettem.

JohnUtaka
dec. 24./23:25
Hát akkor mindenki figyeljen, mert ez qrva fontos, és segít megérteni az összképet!
- Link -
JohnUtaka, véleményformáló fiatalember

Rayder
dec. 25./00:23
Én is gondoltam erre hogy király kéne, már régebben is. Csak hogy a legtöbb ember a KIRÁLY-ban azt látja hogy nem demokrácia van, és egy valaki "URALJA" az országot. Sajnos ezt tapasztaltam több embertől is.
......

Ordas
dec. 25./00:42
Aki ezeket az információkat helyből lefikázza, de az avatartól hátast dob, az egy igazi véglény !
Az ilyen produkciókra mondhatnánk kicsit átértelmezve a kifejezést, hogy látványosan rossz... mert látvány, illúzió az van benne, de ezzel vége is.
Imre ! Köszönöm, hogy tágítod az ilyen emberek búráját, amíg az avatarok és hozzá hasonlók gyermeki szintre alacsonyítják le felnőtt emberek elképzeléseit a kinti, űrbeli világról !
Ami egyáltalán nem üres...
Szerintem ideje volt már megpendíteni ezeket a húrokat, és örülök, hogy biztos kézből jönnek, nem csak a hihetetlen magazin hasábjain, ami egyik évben isteníti, a másikban mindennek lehordja az arvisurát...
Sok info már ismerős volt, de akadtak újak is a cikkben.
Kérdéseket privát üzenetben küldök az ünnepek után.
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt Földön innen és túl !

ister
dec. 25./01:38
NE FÉLLYETEK!EZ BENNE VAN A BIBLIÁBAN!EZT A SUGALLATOT KAPTAM A TEMPLOMBAN GYEREKEM KONFIRMÁCIÓJA ELŐTT EGY HÉTTEL!Azóta nem féllek.Tudom, hogy ami jön ,azt úgy sem tudjuk elkerülni!Nem vagyok bigott vallásos,de hiszek a JÓISTENBEN,mert ha megpróbált abban is megsegített,hogy elviseljem azt, és megerősödött LÉLEKKEL kerüljek ki belőlle.Hát ezért nem féllek !
Nem tagadom,jöhet még zord idő,
sok mindent nem lehet majd merni,
talán szavunk sem lesz ,jajjunk sem lesz
csak Szívünk fog verni,
de MAGYARUL FOG VERNI!
REMÉNYIK SÁNDOR IDézet emlékezetből
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDEN JÓAKARATU MAGYAR TESTVÉREMNEK!

Atis
dec. 25./02:34
Gyerekek!

.ŐŐŐANYA VAN ATYA TEREMT Ő ISTEN Üz én te TE is ten MAGotokkal SZERETETÖRÖMBEN szÉpeN JátszatŐk!

[ módosítva dec. 25./12:33 ]
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


Atis
dec. 25./03:05
...és ne FÉLjetek!

Persze ezt csak azért írtam,hogy egyesek had vivoDJanak a dalnak
hi-hi!
Kíváncsi vagyok csak ki mit hisz majd rólam
vagy
Gyerekek Köszönöm ezt a szép karácsonyi napot,eddig bírtam az olvasást meg elmélkedést!
Szép álmokat kívánok Mind JÓÓÓtoknak!
"Ha az égben nem látod,hogy hol vagyok,
akkor küldök neked hulló Csillagot,
csak kívánnod kell
kívánnod kell és újra velem leszel...!"


"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


spartakusz
dec. 25./03:59
"merj magyarnak lenni"
Ha felébredsz ma nézz a napra -

NE HADOVÁZZANAK! / ÖSSZEVISZA/ beszélnek, hetet-havat összehordanak/

..még egyszer elmondom, addig mondom, míg meg nem érted.."

vágj egy papír csíkot 5.cm-est 22-cm hosszút, fordítsd rajt egy spirált és 1-1cm. ragaszd össze... tedd egy pontra a ceruzád és haladj el egy irányba, JÉ ! Hát nem vissza találtál ahhoz a ponthoz ahonnét elindultál?

Ne sajnáld a fáradságot - mert olyan élménybe lesz részed, amit soha nem feledsz el...

Ha kívülről nézed élire állítva a műved - láthatod , hogy egy spirálban levő síkban van olyan hely ahova nem tudsz belátni...

... a spirál mozgás egy helyben áll, végezd el a szem spirál
kísérletét - csodálkozol - hogy nincs ott és még is látod?

A kis bevezető után ALÁZATTAL - SZERÉNYSÉGGEL ÉS TISZTELETTEL
megköszönöm IMRE, hogy témázod a témát, habár azon vélemények mindegyikének igaza, van, hogy miért itt, - azért barátom mert ezt sokan olvassák --

... nekem ebben élményeim voltak...

egy párat megemlítek, ÉLETEM-ÉLESBEN , AKI MÁSNAK VERMET ÁS,

SEMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÉS MOST UTOLJÁRA ÍRT:

MÁR NEM FÉLEK...

BŐL:
RÓL:


"OH URAM MUTASD MEG HATALMADAT..." A CSILLAG ESETE A ...

"ÉDESANYÁM HALÁLA ELLŐTTI ESET A FÉNY MEGJELENÉSE..."

"látás megállapítás, parancsok végrehajtása..."

"táltos elmenetele..."

három nappal a történtek előtt..."

és a többi amit leírtam írásaimban...

ami majd ezután fog megtörténni...

Miért én mondjam?

Miért nem olvasod és elemezed? Te sokkal okosabb vagy nálam én csak közvetítő vagyok!

Elemezd a legutolsó beírások:

TANULOK- HOGY TANÍT- HASSAK.......................,,,


címűt...


... lusta vagy még olvasni is,,,,,, ne haragudj nem akartalak megbántani........


és ne feledd a közeli hónapra tett leírásom, hogy valami történni fog..............................


Amit DVD- kaptam hallgattam egy egyetemen tanító profeszor előadását - vissza hallottam a kulcs és varázs szavaimat,

nagyon remek előadást tartott , csak sajnoshiányosat, és volt amit nem jól lát:

egyiket újból leírom:


A tökéletes egység az egyenlő szárú háromszög, ezt nem egy hanem kettő TEREMTŐ alkotta! amit mi emberek ISTENNEK nevezünk, mert nem értjük fel nem tudjuk fogni - jelenlegi eszünkkel.. . talán IMRE ÉS TROGER közelíti meg a frankót"

FOLYTATOM:

vannak sok-sok naprendszerek, ilyen a miénk is 8 objektummal

MINIBEN: a háromszögön belül vannak az őselemek a három ős elem ahogy keletkeztek sorrendbe írom- itt megszokták kérdezni, de hát a semmiből nem keletkezik semmi - de hogy nem- ha mindig elveszel egyszer csak elfogy aza semmi+ valami
már a gondolat + valami= a tárgy ...stb.stb.

tehát az első a tűz, a második a víz, a harmadik a levegő,

az egyetemi oktató elmondja akit tisztelek, hogy hat ős elem van - úgy mint:

SZŰZ

TŰZ

VÍZ

GŐZ

MÁZ

LÁZ

... amit elmond mind igaz, de ezek már csak a három ős elemből keletkeztek,

pld SZER---------------elem szerelemből a gyermek normális körülmények között ...


tehát a háromszögön belül ami a tökéletes vannak törvényesen zermészetesen létrejövő elemek... stb.stb.stb.

ha ebbe bele nyülsz és megváltoztatod kihatással van mindenre

NE NYÚLJ BELE -- mert megleszel bűntetve!

egyenlőre ennyi...

szeretettel: spartakusz...

spartakusz
dec. 25./04:15
még annyit"

kislányomtól, miket beszélek hisz már családja van, Karácsonyra kaptam ajándékot falra feltehető olyan szép, hogy megosztom veletek az írást:

HÁZI ÁLDÁS

HOL HIT, OTT SZERETET,

HOL SZERETET, OTT BÉKE,

HOL BÉKE, OTT ÁLDÁS,

HOL ÁLDÁS, OTT ISTEN

HOL ISTEN

OTT SZÜKSÉG NINCSEN

spartakusz
dec. 25./04:29
MÉG ANNYIT:

.."MI KÉP A MENNYBEN ÚGY A FÖLDÖN.." DVD - előadáshoz...


ez azt fejezi ki számunkra, hogy a kicsi is úgy működik mint a nagy, a spirál meg van az óriási számunkra fel nem fogható mozgásban is, TEHÁT MINDEN EGY HELYBEN ÁLL!

szeretettel: spartakusz...
[ módosítva dec. 25./20:30 ]

spartakusz
dec. 25./04:40
ja még annyit:

ha elkészítetted az ábrát amit leírtam, könnyen láthatod, hogy aki a tudás annak a szintjén áll, hogy tud - ide-oda ugrálni, gyerekjáték neki a távolság leküzdése...

spartakusz
dec. 25./05:11
ja tényleg utóljára még csak annyit:

... valaki belinkelt ide egy linket: Varga Endre oldala"

ELSŐDLEGES VALÓSÁG címen... elkezdtem olvasni, de csak az ŐSROBBANÁS SZÓIG - tovább nem olvastam. Mért nem olvastam tovább?

ELMONDOM:...ha rossz kiindulópontot veszek alapul - akkor rosszak lesznek a következtetések leírt tanulmányok... meg stb.stb.


például eszembe jut ARISZTOTELÉSZ hamis megállapítás - melyen
tudós generációk nevelkedtek nem egy hanem több, amíg nem Galilei bebizonyította hamisságát... stb.stb.

Tehát mint írtam , kicsiben is úgy működik mint nagyban , ha robbanás lett volna, akkor távolodó a mozgás - de tudjuk és lássuk a tejút rendszer spirál mozgását, ezt azért tudjuk mert látjuk - a spirál mozgás az egy helyben van - ez ellentmond az ősrobbanás elméletnek HÁT EZÉRT!

szeretettel: spartakusz...

Dienes E
dec. 25./05:43
Kösz Navarre!

Még nem is hallottam Varga Endréről. Meglepett, de teoriája sokkal érdekeseb számomra, mint a korábban ismertek. Bár elképzelni sem tudom, hogyan működik az egész "nullpont", ami térbeli ember számára csupán egy semmi kiterjedésű semmi, mégis annyira logikus és transzcendes ismereteinkkel átvitt értelemben össze is egysztethető, hogy máris felkeltette az érdeklődésemet.

Sokat foglalkoztam, pusztán szórakozásból, a térdimentiókkal, igen érdekes következtetésre jutotam benne magam is. A keleti "káprázat vagyunk" filozófia megértéséhez vitt közelebb, de Varga elmélete talán még ennél is tovább penderített.
Mégegyszer köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.


Dienes E
dec. 25./05:49
Kedves kigabe !

Lehet, hogy Vona nem karizmatikus, de egyenes és őszinte. Nekem tetszik, hogy nem lehet tőrbecsalni a szokásos közhelyekkel.

Karizmatikusnak Orbán tűnt a legelején, de még túl fiatal volt 20 évvel ezelőtt ahhoz, hogy tudjon adottságával mit kezdeni.

Mára viszont az ajándékba kapott marsallbotjával már csak verekedni tud, vezényelni nem.

postaimre
dec. 25./07:55
kisgabe, nem volt szándékomban megbántani, bocsáss meg! Én három gyermeket nevelek, bár nem tudom, mikor számít felneveltnek egy gyerek, csak sejtem.
Sokan beszélnek itt az egységről, a fizikai harc reménytelenségéről és fölöslegességéről...és sok mindenről. A kirakóshoz egy nagyon fontos elemet kaptam. Tényleg nem egy kiollózott fantasztikumról van szó. A tudományos anyagra, amelyből ezek az infók származnak, több milliárdos pályázott már, mert érdekli a technológia és nem szeretné, ha nyilvánosságra kerülne. A Vatikán és több állam titkos bázisán vannak ide vonatkozó bizonyítékok, de nem teregetik, max. csepegtetik, mert érzik, hogy nem lehet visszatartani a folyamatot, csak kisiklatni. A magyarokhoz mi köze van ennek? Nagyjából minden! Olvasni kell a sorok között. Egyenesági leszármazottak vagyunk nem pedig "genetikai másodlagos hulladékok", de ez egyfajta minőség ebben a közegben.
Az igazság az, ami felszabadít!
Kérdezzetek bátran, a kutatók ígérték, hogy válaszolnak. Nem én! Persze, amire akarnak! Úgy tetszik ez a "manipulált oldal", mint visszatérő motívum. Kézzel írom (manus), tehet manipulált!

Dienes E sajnos tévedsz, de a tévedés korrigálható. Igen, fel kell tenni komolyan a kérdést!
Kik is személy szerint, család és származásügyileg, hátterükben a nemzeti radikalizmust vezetni szándákozók! De komolyan.
Rám is rám férne egy komoly családfakutatás, mert annak idején ezt nem végeztem el. Érdekel a dolog, mert nem sokat tudok az őseimről.

vmari
dec. 25./08:14
Kedves Spartakusz, az az "Ősrobbanás" Varga Endrénél "esetleges Ősrobbanás"-nak van írva.
Nem hinném, hogy sokan vannak itt, akik a szöveget első olvasatra pontosan tudnák értelmezni, ahogy én sem és sejtésem szerint Te sem.

vmari
dec. 25./08:32
A családfáról: pár éve tudtam meg, hogy apám családfáját az egyik, számomra ismeretlen rokon kutatja éspedig úgy, hogy az első családi találkozóra küldte a meghívót.
Voltunk vagy 200-an, a falra applikált addig ismert családfa pedig Zsigmond király idejéig visszavezetve több nm-t tett ki.(És ez folyamatosan bővül.)
Érdekes volt látni azt is, hogy az eredeti családnév hogy módosult.
Megszállottak kutatják, (most már két nyugdíjas rokon is,) és mindenki "beszállítja a nála" fellelt írott és képes anyagot.

És ez csak egy vonal a családfa sűrű bozótjából, isten tudja, hogy még kik lehetnek benne? :-)
(Büszke vagyok arra, hogy ezek jómagyar székely emberek, ciki volna nekem megszakítani a sort ugye...:-)
tillati
dec. 25./08:34
Gondoljátok végig ennek a tükrében az ANTI SZEMITA kijelentést, évekkel ezelőtt mondtam már ezt, de majd csak felnövünk a feladathoz Nocsak Nocsak miböl lesz a ZÖD TÜCSÖK .

vmari
dec. 25./09:07
Kérdéseim:
1. Mikor lehet olvasni a többi 500 oldalt?
(Mert ugye amit itt megtudtunk, "tanult" ill. nálam olvasottabb hozzászóló társaim már ismerik.)

2. Kinek áll érdekében pont most bedobni a "köztudatba" a fent sejtetett TUDÁS-t?
(Köztudatként értem az itt olvasgató nemzeti érzelmű, határozott/határozatlan politikai vonalban gondolkodó, feltehetően többnyire labilis egzisztenciájú és lelkű emberek tömegét.)

3. Mit kezdjünk a TUDÁS-sal?
Én egy józan paraszti ésszel (nem többel...) megáldott, praktikusan gondolkodó háziasszony vagyok, ezoterikusan előképzetlen.
Most ijedjek meg, szaladjak neki a Parlamentnek, vagy éppen legyek közömbös, mert úgyis mindegy?

4. Miért pont most?
A tudósok felelőssége hatalmas. Az, hogy ide jutott a világ, az ő pénzre, elismerésre való vágyuknak, kapzsiságuknak is köszönhető, szerintem.
Nem véletlen, hogy pl. Tesla nem hozott nyilvánosságra egy csomó találmányát, mert látta benne a visszájára fordíthatóságot.
Nem csak elrejtve őriznek egy csomó dokumentumot, hanem a háttérben titokban kísérleteznek egy csomó ilyesmivel, amiket csak fantasztikus könyvekből ismerhetünk, de már léteznek, látnak, hallanak vele bennünket, irányíthatnak, létrehozhatnak és megsemmisíthetnek. Ha ilyenről olvas az ember tényleg beszarik.(Bocs.)
Aki meg elkezd a nyilvánosság előtt mozogni, de nem hajlandó pénzre váltani az általa felfedezettet, annak annyi...


Kurszan
dec. 25./09:14
Áldás!
A Nibiru különálló bolygóként van mindenhol megjelenítve.Meg kell nézni a sumír teremtésmítoszt. A Tiamat bolygót hasították ketté, a kissebb részéből lett a Föld /az alsó világ/, a nagyobbikból a Nibiru /felső világ/.
Egyébb iránt a Nibirun is van élet, sőt! emberek laknak ott is, csak jóval magasabbak nálunk. Mint minden teremtett életet, azt is Isten teremtette, tehát nem ők az istenek, csak teremtmények!Bármennyi éretlmes faj van az univerzumban, azok mind Isten teremtményei!
Sokan azt vallják hogy Isten csak a Földön teremtett életet, ezeknek azt üzenem, hogy ezzel káromolják Mennybéli Atyánkat, mivel ők behatárolják Isten hatalmát! Ő ott teremtett életet végtelen szeretetében, ahol jónak találta.Ide született Szent Fia, hogy jobbá tegye ezt a világot.Lehet, hogy technikailag fejlettebb a többi civilizáció, de szakrálisan nekünk adatott a szellemi és lelki tanítás a mindenségben, és az a baj, hogy ezt szándékosan akadályozzák Ármány bérencei! Nekünk őrizni kell a termtés ősi rendjét! Erre lett kiválasztva a Magyar a mindenség Föld nevű bolygóján! Ez a sorsunk, és győzni is fogunk!Az Öreg Isten velünk van! Azért vagyunk Nemzet, mert minket Isten nemzett!Ha eljön az idő, egy testként és egy akaratkéntmutatjuk meg a vilának, és a minenségnek hogy méltók vagyunk arra, hogy ismét a Tudás Népének, és a Királyszkíták nemzetségének nevezzenek bennünket!Nekünk keveseknek kell őrizni az ősi hitet, őseink által! Genetikailag bennünk élnek eleink, ha magunkba nézünk a sejtjeink emlékezete megmutatkozik, mert vér vagyunk az ő vérükből!

Az Öreg Isten, és Szent Fia Jézus, akit eleink Égi Táltosnak is neveztek, és Égi királynőnk Mária segíteni fognak! Továbbá nem hagy magunkra a harcban Szent Atilla királyunk se! Égi serege már csak a parancsra vár, tehát készülődjünk, mert hamarosan mienk lesz a főszerep!

Áldás!

Kurszan

JohnUtaka
dec. 25./09:51
- Link -

Beteszem így is, hátha elolvassátok:

Rendszerkép - flottatiszt üzenete - dec 25

2009. 12. 24.

RENDSZERKÉP - 2009. DECEMBER 25. KARÁCSONY, MAGYARORSZÁG - KÁRPÁT-MEDENCEA GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ által kihelyezett szövetséges flotta ezer és egynéhány száz űrjárművel felsorakozott, kapcsolatuk teljes, és műveletre készen, bevetésre várnak. Bevetésük első ideje december 27. 0:00

Műveletük elsődleges célja a tájékoztatás jelentőségteljes működésükről és közvetíteni az emberlakta világ felé, hogy ők jelen vannak és cselekedni fognak. Mindenről tájékoztatást adnak és mindenkivel emberi alakban személyesen tárgyalnak majd.

A lehető leghumánusabb és az emberi méltóság és diplomácia minden valamire való szabályozását figyelembe véve fog az eszmecsere végbemenni akármelyik Földi kormánnyal is folynak majd ezek a megbeszélések.

A következőkben semmilyen látványos eseményre nem készülünk, ellenben minden nap egy jó előre megalkotott tervnek a földre hozatala veszi kezdetét. A közvetlen földre teleportálás ideje ez. Időtartama 3 és 8 év közötti, attól függően hogy milyen mértékű az elfogadás vagy az elutasítás.

A teleportálás nem kizárólag a Kárpát-medencében veszi kezdetét, hanem az országok testvéri szövetségének kialakításához igazodva, lényegében bárhol létrehozható.

A műveleti központ mostantól a Kárpát-medence, azon belül is konkrétan a "Földi Mennyország" a mai Magyarország területe.

A stratégiai szövetség, amely ember és ember között, valamint földlakó és égi küldött között léteztetésre kerül meghatározhatja majd a Föld következő 25, esetleg 30 évének történelmét. Mivel a szabad akaratból kifolyólag hozott döntések sorozata kiszámíthatatlan ilyen időtávlatban csak az origó pozíciója látható, az ami ma már készen várja a Földi transzportációt.

Megadott személyek, megadott helyeken, megadott időben kapják és végzik a földi munkálatokat. Ezeknek ütemezése azon a szerverközponton van jelen, amelyik a fent említett ezer és egynéhány száz űrjármű valamelyikén van elhelyezve.

A Flotta tevékenysége az emberiséggel baráti viszonyt ápol. Nem okoz kárt ott, ahol a feladata elvégzésébe akadály nem gördül. A megszabott műveletsor univerzumi törvényeknek van alávetve, számos más világban is ellenőrzött terv ez: az intelligencia, az egyetemes struktúra és a kozmikus időrend elvei alapján, helyi szinteken pedig az intelligencia, az egyensúly és az Öröm (=Igazság - KT) frekvenciája alapján. Ezek megszegése számunkra is tilos.

A Kárpát-medence az elmúlt 4 nap során egy teljesen új és a Földi rendszertől is független kommunikációs de elsősorban energetikai forrásra kapcsolódott rá emiatt mind az időjárás, mint pedig a térség valamennyi struktúrája általunk, innen a központi (fedélzeti) kompjuterből irányíthatóvá vált. Ez egy szükséges belépés volt abból kifolyólag hogy a Föld magja és belső terei - ha máshol nem is - a Kárpátokon keresztül közvetlenül elérhető legyen. A FÖLD nem veszhet el semmilyen módon.

- üzenet a végéhez közeledve megszakadt -


egy művelet irányító tiszt hangján.


* * *

Én így értelmezem a fentieket: (adalékok)
-----------------------------------------------------

- a bevetés nem harci esemény, hanem gyűjtőfogalom mindennemű beavatkozásba a jelenlegi Földi rendszerben.

- Az új szerverre kapcsolást társíthatjuk az elmúlt napokban végbement 43 fokos hőmérséklet ingadozással!

- A Kárpátokban jelen vannak azok a személyek (férfiak és nők) akik az idők során a flottával közvetlen kapcsolatot ápolnak így ők közvetlenül is kapják a műveleteikhez szükséges információt és inspirációt.

- A szervert úgy képzelem el mint egy mini mátrix igazító, vagyis a Kárpátokban végbe menő dolgok nem lesznek azonosak a Föld más területein lezajlódó folyamatokkal. Egyben a Kárpátokban zajló eddigi folyamatokban jelentős akadásokat okozhat a korábbi csatlakozások és "nagy" mátrixhoz való kötődések megszűnése vagy a jel felülírása.

- A flotta működése szorosan összefügg a Fiúi minőség materializálódásával. A fentiekben a flotta előkészítő munkáiról kaptunk hírt, a Fiú testet öltése vagy a fiúi rendszer testet öltését megelőzően. Logikus is, hiszen Ő - ha meg is jelenik már egy teljesen védett és előkészített rendszerbe érkezik. Ezt az előkészítést a Flotta vállalta magára, megannyi emberi szövetségesével.

- Úgy saccolom, hogy 100-200 ezer közötti személy képes jelenleg a Flotta jeleit fogni idehaza, de ez a szám három nap alatt meg tízszerezhető vagyis lehetőség van napok alatt akár 3 millió embernek lesugározni a cselekvés jeleit. Az ehhez szükséges átjátszók jelen vannak és a konverter személyek már velünk élnek.

- Az Öröm szót mondta. Semmiképp sem mást. Én értelmeztem ezt az Igazsággal de lehet hogy ezzel belerondítottam. Mindenképp értelmezni kell, mert két jogi szintet és ezekben 6 jogi kategóriát említett amikről eddig részben hallottam csak. A felső három elvet ma hallottam először és irtóra tetszik. Az intelligencia mint rendező elv, struktúra mint sértetlen viszonyítási alap, és idő mint törvény. Milyen lehet az az Öröm frekvencia? Talán nem az Igazság.

- A dec. 3.-i üzenettel ez rokon írásnak hat - hang alapján nem ugyanaz beszélt, nem ugyanarról a hajóról.

- Mivel a G. Föd. flottái nem végeznek látványos akciót (v.ö. Függetlenség napja c. filmben a város feletti berepülés), a Moszkva feletti járgány dec. 10-én elképzelhető hogy egy másik csapattól volt, akár még azt is feltételezhetjük hogy az objektumot védte a G. Föd. ellenében...

- Még egy fontos dolog. A királyság NEM FÖLDI intézmény. Ha mi magyarok szakrális királyságról gondolkozunk, már pedig gondolkozunk egy pár éve, akkor tudnunk kell hogy az mindenkor az ÉGBŐL SZÁLL alá. v.ö. avar ÉGI birodalom, Mongol ÉGI birodalom, és gondolom a suméreknél és az egyiptomiaknál sem földi fáraókról, lugalokról, és kállokról beszélhetünk.. - A Magyar Korona is az angyalok kezében érkezik... nem igaz?
[ módosítva dec. 25./09:52 ]
JohnUtaka, véleményformáló fiatalember

fapipa
dec. 25./10:00
Gondolkoztam a " meglepetésen" az éjszaka

1, Ha bizonyitékokkal lehet igazolni az állitásokat, akkor valóban nagy dologról van szó, hiszen csak gondoljatok bele: megdől az eddigi tudományos alapokra helyezett törvény,axióma, elmélet, tanitás stb. Pl az evolució elmélet, a fizika nagyon sok törvénye, a történelmi tanitások szinte teljes területe. A tértechnológiával szinte teljesen át kell alakitanunk az eddigi összes energetikai, magfizikai,thermodinamikai stb stb törvényeinket, olyaqn teljesen uj területek előtt nyilhat meg az ut, ami még csak a scifi területén érzékelhettünk eddig. valóban egy uj világ kezdődhet. HA AZ ÁLLITÁSOKAT BE IS TUDJUK( TUDJÁK A KUTATÓK) BIZONYITANI!!!Gondoljatok bele mit szólnának a mai kutatók, a tudományos élet eminensei, a most létező technológiák fő tudorai, az oktatásban dolgozók,a történészek, a politikusok( habár ők nem számitanak, mert nem tudnak gondolkodni). Egy ilyen teljesen uj technológiával, tudáslépcsővel teljesen fel lehet forditani az összes társadalmat,
Ha viszont a bizonyaitékok a vatikán, és egyes titkos helyeken vannak, akkor mi készteti arra az illetékeseket (= pápát!)hogy előálljanak a farbával??
2, Azon is merengtem, hogy ha én is a kutatók között lennék, akkor hogyan hoznám nyilvánosságra, és milyen célból azeket a fontos , és sorsdöntő információkat?? Háááát nem könnyű a kérdés !!! a Tudományos csatornákon , vagy a televizoóban, mediákban, megjelenni ilyen bejelentéssel nem lenne ütő, sőt be sem jelentenék, hiszen szélhámosságnak titulálnák, mert a hatalom ellen szólhat a dolog. És egyébként is egy hatalmon kivülről jövő infot ne adjon ki egy alja népből álló kis csoportocska, mert mi rá fogjuk a kezünket tenni arra, mielőtt kiderülne.Egyébként is mia francot akar ez a kis vakarcs nép aki magyarnak gondolja magát!!!Hogy ez kiválasztott??? sumér származék, ??? stb stb ugyan már !!!nem ők a kiválasztottak, hanem MI ( mindenki azt gondol ide akit akar-volt egy hsz es, aki a németeket rakta ide, a zsidók mellé :-)))
na akkor ti mit tennétek???
Itt jött a képbe Posta Imre, és az árnyékcsapata.!! Igazatok van KUTATÓK!!! Mi leszünk azok, akik kézbe vesszük ezt a zászlót Imrével az élen!!!Szétkürtöljük a világba, mindenhova, ahol van PC, a MOSSAD nak a CIA nak a KGB nek, meg mindenkinek akit érint, hogy kigyuladt a fény a kárpát medencében!!!!
DE EHEZ KONKRÉT LEKONTROLÁLT BIZONYITÉKOK KELLENEK.!!!
Olyan érzésem van, hogy mi fogjuk megnyitni az uj korszak ajtaját és most inditjuk el az igazi rendszerváltást!!!!


A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!!!
IMRE
ERŐSEN FOGD ENNEK A ZÁSZLÓNAK A NYELÉT!!!SEMMI ÉS SENKI NE TÁNTORITSON MEG!!!

ISTEN LEGYEN VELÜNK !ÁMEN
FAPIPA

Tabak
dec. 25./10:01
Takács Zoltán könyvében benne van ama ürjármű mellyel Hitlerék dobbantottak......Hihetetlen....vagy??? mégse?
Tabak

aggal
dec. 25./10:06
Nem is gondoltam régebben hogy itt a törzsgárda legtöbb tagja ufószakértő.
Vagy csak nagy hirtelen az lett a cikk hatására.
Hiába mindig van új a nap alatt.

fapipa
dec. 25./10:19
Gondolkoztam a " meglepetésen" az éjszaka

1, Ha bizonyitékokkal lehet igazolni az állitásokat, akkor valóban nagy dologról van szó, hiszen csak gondoljatok bele: megdől az eddigi tudományos alapokra helyezett törvény,axióma, elmélet, tanitás stb. Pl az evolució elmélet, a fizika nagyon sok törvénye, a történelmi tanitások szinte teljes területe. A tértechnológiával szinte teljesen át kell alakitanunk az eddigi összes energetikai, magfizikai,thermodinamikai stb stb törvényeinket, olyaqn teljesen uj területek előtt nyilhat meg az ut, ami még csak a scifi területén érzékelhettünk eddig. valóban egy uj világ kezdődhet. HA AZ ÁLLITÁSOKAT BE IS TUDJUK( TUDJÁK A KUTATÓK) BIZONYITANI!!!Gondoljatok bele mit szólnának a mai kutatók, a tudományos élet eminensei, a most létező technológiák fő tudorai, az oktatásban dolgozók,a történészek, a politikusok( habár ők nem számitanak, mert nem tudnak gondolkodni). Egy ilyen teljesen uj technológiával, tudáslépcsővel teljesen fel lehet forditani az összes társadalmat,
Ha viszont a bizonyaitékok a vatikán, és egyes titkos helyeken vannak, akkor mi készteti arra az illetékeseket (= pápát!)hogy előálljanak a farbával??
2, Azon is merengtem, hogy ha én is a kutatók között lennék, akkor hogyan hoznám nyilvánosságra, és milyen célból azeket a fontos , és sorsdöntő információkat?? Háááát nem könnyű a kérdés !!! a Tudományos csatornákon , vagy a televizoóban, mediákban, megjelenni ilyen bejelentéssel nem lenne ütő, sőt be sem jelentenék, hiszen szélhámosságnak titulálnák, mert a hatalom ellen szólhat a dolog. És egyébként is egy hatalmon kivülről jövő infot ne adjon ki egy alja népből álló kis csoportocska, mert mi rá fogjuk a kezünket tenni arra, mielőtt kiderülne.Egyébként is mia francot akar ez a kis vakarcs nép aki magyarnak gondolja magát!!!Hogy ez kiválasztott??? sumér származék, ??? stb stb ugyan már !!!nem ők a kiválasztottak, hanem MI ( mindenki azt gondol ide akit akar-volt egy hsz es, aki a németeket rakta ide, a zsidók mellé :-)))
na akkor ti mit tennétek???
Itt jött a képbe Posta Imre, és az árnyékcsapata.!! Igazatok van KUTATÓK!!! Mi leszünk azok, akik kézbe vesszük ezt a zászlót Imrével az élen!!!Szétkürtöljük a világba, mindenhova, ahol van PC, a MOSSAD nak a CIA nak a KGB nek, meg mindenkinek akit érint, hogy kigyuladt a fény a kárpát medencében!!!!
DE EHEZ KONKRÉT LEKONTROLÁLT BIZONYITÉKOK KELLENEK.!!!
Olyan érzésem van, hogy mi fogjuk megnyitni az uj korszak ajtaját és most inditjuk el az igazi rendszerváltást!!!!


A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!!!
IMRE
ERŐSEN FOGD ENNEK A ZÁSZLÓNAK A NYELÉT!!!SEMMI ÉS SENKI NE TÁNTORITSON EL!!!

ISTEN LEGYEN VELÜNK !ÁMEN
FAPIPA

fapipa
dec. 25./10:21
BOCSI A KÉTSZERI KATTÉRT, DE CSAK JAVITANI SZERETTEM VOLNA.
Vagy már az UFO k befolyásolnak :-)


Tabak
dec. 25./10:26
Fapipa szívemből szóltál.Nincs megállás.Elkezdődött a mi háborúnk.
Tabak

aggal
dec. 25./10:28
Nem is gondoltam régebben hogy itt a törzsgárda legtöbb tagja ufószakértő.
Vagy csak nagy hirtelen az lett a cikk hatására.
Hiába mindig van új a nap alatt.

Én meg csak frissíteni akartam.

hcsaba
dec. 25./10:57
Kedves Spartakusz!Áldott Karácsonyt!
Mielőtt eltévednénk az erdőbe-Ariadné fonalaként jó vezetőként nézz utána mert a problémát 183 évvel ezelőtt 1827-ben Á.F.Möbiusz alaposan elmezte a Barycentrise calcul munkájában a trimetrikus koordinátákról-azaz a kettős viszonyokról,Euler segitségével,és megírta az Égi Mechanika c.könyvét is 1843-ban.
Igy talán könnyebb megértenünk a "mőbiusz szalag" problémáját

Koré
dec. 25./11:06
aggal,
kérlek ne erőlködj ... Hagyj kibontakozni mindenkit.
Látod, téged is érhetnek meglepetések, ha beskatulyázod előre az embereket.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

aggal
dec. 25./11:21
Koré. Mért ne erőlködjek?
Csak megdöbbentem hogy milyen ufotudósok és szakértők vannak itt amit eddig nem is gondoltam.
Én nem akadályozom a kibontakozásotokat inkább segítem.
Írjatok még az ufokról mert többet szeretnék erről tudni.
Végre egy jó hír!
Bár azért régebben is volt erről szó itt csak abbamaradt valamiért.

Athos
dec. 25./11:33
ezt meg tegnapelött else olvastam volna
- Link -

vivo
dec. 25./12:05
Spirális mozgás-témához:

Ha érdekeset akartok olvasni a világegyetem energetikájához és kinetikájához akkor olvassátok el WILCHELM REICH - KOSMISCHE ÜBERLAGERUNGEN c. könyvét. Ö is a spiralmozgásról ir.

Egyébként a világ legnagyobb tudósa volt szerintem, minden munkája könyve szenzációs. A rákkal kapcsolatos munkásságát a 20-as 30-as évekböl most igazolja a tudomány, persze nem hivatalosan merta mai napig nem ismerik el. Egyébként amerikában az amerikai katonaság titkosszolgálata gyilkolta meg.

Koré
dec. 25./12:11
Kedves Athos,
ez érdekes megjegyzés Tőled! :)
Több dolgok vannak Földön és Egen, mint amit emberi elme elképzelni képes... - vagy valahogy így szól egy régi mondás.

Kedves aggal,
Bocsáss meg és ne haragudj amiért én tévedtem! Elsőre valami azt súgta, hogy gúny van a megjegyzésedben. Örülök, hogy nem! :)

Kedves JohnUtaka,
idézetedet megelőzően, dec.3-i dátummal is volt egy
írás ugyanott:

"Üzenet Jelentés - Dec 3.
2009. 12. 03.
Üzenet//jelentés:
(Flottatiszt, a maga precíz és emberitől kissé idegen kimértséggel)
2009. december 3.

A létezés okán mondom.

- Mit jelent mindez? Hogyhogy jog a létezés?
- Ha ok valami, akkor amögött egy isteni passzus is áll. Az isteni passzus pedig a jog alapja. Az adja meg az élet törvényét, az élet kódjait. Maga a passzus. Attól lesz valami létjogosult és úgy ahogyan az megírva volt. (Képletesen szólva az írva.)

Az, hogy te itt vagy az nem lehet véletlen. Száz meg száz törvény passzus előzi meg azt, hogy te most itt legyél. Mert például engedélyezni kellett az életet ebben a naprendszerben. Azután ki kellett alakítani az élettereket. Ezeknek megannyi és számtalan fejezete volt. Aztán jöttél te, mint lélek. Hányakat lehet beengedni, kiket, honnan jötteket és azok mit hozhatnak be? Tudást, vírust, szokást, hajlamot? Mind mind vizsgálat előzte meg. És most amikor magadra nézel a tükörben talán nem is látod azt hogy temögötted, hogy ez a belenézés ott és így most megtörténhessen hány meg hány ezer vagy épp milliárdszor ezer döntés született előtte. Ugye, milyen bonyolult is az élet?
Látod ezért nem fog a Föld elpusztulni. Mert az a több ezer milliárd döntés és kísérlet is fuccsba menne. Hol máshol lehetne használni ezeket a tapasztalatokat mint ott, ahol azt kifejlesztették? Nincsenek egyforma életek és így életterek sem. A válaszok ott, arra a világra vonatkoznak. A helyzet itt is más és ott is más. Ha elpusztítanák a Földet akkor minden rekord és válasz csak emlék maradna és nem élet. Ezért nem hagyhatjuk hogy a Föld elpusztuljon. És ez most már nem az emberek sorsával függ össze csak, sőt ők - akár tetszik, akár nem - másodlagosak lettek az élet feltételek biztosítása szempontjából. Ez most egy olyan helyzet, amikor az első a bolygó megmentése. Az első és legfontosabb. Nem célunk egyetlen élő embernek sem ártani, nem akarjuk senkinek sem az életét kioltani, de az egyensúly a létezésben kulcsfontosságú és mindenki aki a diszharmóniára építve élt, él vagy fog élni, az alól kiveszik a talaj. Sokaknak veszik most el a talaj végérvényesen. Miért? Mert az egész világ a diszharmóniát választotta útjául. Senki sem követi a természet rendjét, a harmónia útját. Épp ezért mindenkinek az életében súlyos diszharmónia zavarok keletkeznek, következnek, s mindez azért, hogy visszataláljon az egyén és így az emberiség az egyensúlyhoz. A saját belső egyensúlyához, de az is jól jár el, aki a természet egyensúlyigényét figyelve, azt követve jár el a saját életében is. Mert a természet egyensúlyát mi állítjuk vissza. Olyan lesz ez mint egy bolygót rekonstruálni. Technikai kérdés, mely a földi általános tapasztalatokkal összefüggésben kerül kialakításra és elrendezésre. Nem az élet ellen dolgozunk, de az élet fenntartása sokak egyéni életét fogja kioltani. Mindezt az élettér megszűnése okán. Világméretű kérdés ez, nem csak lokális. Az elvek, a modellek már futnak, emberi aggyal nem követhetők és nem is kell követni. Halad és történik, napról-napra.

Tanács: Minél hatalmasabb harmónia teret tudsz magad köré léteztetni, annál nagyobb esélyed van a személyes és innen nézve a globális túlélésre. A túlélés egyetlen esélye a belső harmónia kiteljesedése. Semmilyen elme rendszer nem segít, nem orvosol. Csak a szív és a benned lévő nyugalom és harmónia. Imádkozz ha tudsz (ha jól ! tudsz) de inkább meditálj, összegezz, picit szeress. Bízzál, mert sokan vagytok készen. S hagyd a tragédiát másra. Neked a harmónia őrzése lesz a feladatod. Ez a jó az emberiségnek és ez lesz a jó a bolygónak is.

Ne feledd. Az első a bolygó, s csak utána az emberiség. Fordítva már nem megy."
[ módosítva dec. 25./12:15 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

vmari
dec. 25./12:19
Érdekes, Samuel Noah Kramer és Zecharia Sitchin is zsidó volt, vagy ők jó zsidók?

- Link -

Hm. Most picit megingottam e tényt olvasva...

Pedig a NASA is komolyan vette őket...
[ módosítva dec. 25./12:25 ]

hamu
dec. 25./12:28
Kedves aggal!

Te egy tinédzser lány vagy ugye, aki reménytelenül szerelmes?

Bírom a stílusod, a bájos poénjaidat...kérlek ne feszítsd túl a húrt. (tarts be egy mennyiségi korlátot)
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

Tűzőrző
dec. 25./12:34
Athos!

elég nagy csúsztatás az egész cikk... látszik, hogy zsidó befolyásra írták zsidók...

természetesen szó esik Ábrahámról...
természetesen nem esik szó a Kárpát-medencéről...

pedig tudományos bebizonyított, hogy az ókori egyiptomban nem létezett arany, amíg a Kárpát-medencéből oda nem vitték a helybéli kereskedők...

persze ez nem a te hibád, nem téged támadlak...

csak te linkelted ezért címeztem neked!

vmari!
ez egyben a te kérdésedre is a válasz...


„Ha egy egész nemzet gyávává vált és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam kialakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet!”

JohnUtaka
dec. 25./12:35
Igen, kedves Koré, azt én is láttam, de ezt érdekesebbnek és ezerszer konkrétabbnak, ráadásul ránk vonatkozónak gondoltam.
[ módosítva dec. 25./12:36 ]
JohnUtaka, véleményformáló fiatalember

aggal
dec. 25./12:37
Kedves hamu. Vagyok aki vagyok nem tartozik rád.
A kioktatásomhoz nincs jogod.
Ezt csak a szüleimtől fogadom el és te nem vagy ők.

Koré
dec. 25./12:46
aggal,

az még jobb mondás: Én is te vagyok,
vagy fordítva: Te is én vagy.

és máris szent a béke, s fölöslegessé teszi a szavakkal való ostorpattogtatást.


[ módosítva dec. 25./12:48 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Athos
dec. 25./12:50
Tűzőrző
hat igy akkor en nagyon nehezen fogom kibogozni az igazsagot.
valoszinu hogy azert sem foglalkoztam ezzel idaig mert nehez hitelesnek hinni bar mifele infot is mivel mar azt is csusztatva adjak elö ami per pillanat törtenik,hat meg akkor ha ezer, többezer eves anyagrol van szo.

aggal
dec. 25./12:52
Koré nem én kötöttem bele hamuba "kérlek ne feszítsd túl a húrt" hanem fordítva, én meg nem tűröm.
Remélem neki is üzented.
Milyen húrt és kiét hamu?
A tiédet? Nem érdekel a húrod. Szakadjon ha akar.

Tűzőrző
dec. 25./12:55
Athos!

sajnos ezért csepegtetik csak az igazságot, hogy mindig lehessen valamiben kételkedni...

a féligazság nem igazság csak gazság!


„Ha egy egész nemzet gyávává vált és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam kialakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet!”

anzelm1
dec. 25./13:00
TÉR-Híradó II-oldalról a Hírek-ből:

- Link -

Nász János üzenete

2009. 12. 18.

A Galaktikus Föderáció felhívást és engedélyt kapott a Föld sorsának közvetlen beavatkozására.


Az első találkozást, a "first contact"-ot, már a szent év, azaz 2012 előtt-re hozták be. A legutóbbi információink szerint ez 2010 március 20. és október 10. között földi hivatalos kormányok és a föderáció között meg fog történni, ezt követik a különféle fényhozó csoportokba való beinteGRÁLódásuk.


A föderáció szerint a galaktikus békék megköttetettek, csak a Földön maradó árnyékhatalmak, azaz a 13 piramisba rendeződő "család", más néven "fenevad" az aki az előzetes megállapodás szerint, békés elvonulás, a bolygóról távozás fejében feladja hatalmát.
Ezeket a megállapodásokat több ízben megszegték. Lásd a legutóbbi vírus-terror, amely nem járt sikerrel. A föderáció szerint nincs több alku, a türelmi időszak lejárt. A Földön kívül mindegyik népességtől vagy támogatást vagy az árnyékkormány támogatásának megvonását hangsúlyozta ki.


A kettősség(dualitás) játékra szánt eonok ideje lejárt, a teljes tudatosságba való visszarendeződésünk az Isteni terv része, és ezt mindenki tudja, rajtunk kívül. A dualitás kísérlete amelyben kiváltságunk volt részt venni befejeződött, és nincs az aki ezt felülírja.
Az új éden kapuk nyitódnak, de nem lesznek örökké nyitva, de az utolsó pillanatig szabadon lehet majd választani, a szeretet az ezeréves béke valóságába, vagy egy hasonló megosztottságba kerülés más planétákra között.

Fontosnak tartottam ezt még ez évben elmondani szeretett Fénytestvéreimnek!!!

A Fény Hírnökei képviseletében. Nász János


vmari
dec. 25./13:12
Hát be kell valljam, a Karácsonyi Hír-hez kapcsolódó, a hozzászólók által berakott és nyilván azt alátámasztani célzó linkek egyre inkább azt erősítik meg bennem, hogy április elseje van. (A szeszélyes időjárás is talán ezt próbálja alátámasztani?...)

Bizony, a tudás hatalom, már ha NEMES gondolkodás is társul mellé.
Mert NEM-et is lehet is lehet mondani azokra a dolgokra, amit már első hallásra hamiskásnak érez MEG/MAG? az ember...

Bocs, nem a témába vág, de talán ezt a Nane!!! MEGérzés fílinget sejteti meg Veletek is a követhező cikk a Tér-híradóból:
- Link -
[ módosítva dec. 25./13:15 ]

kigabe
dec. 25./13:26
Imre,én is bocsi!
Persze,hogy felmerül sok kérdés,abban itt mindannyian egyetértünk,hogy valamit tenni kell,de minél hamarabb.A legfontosabb számunkra,hogy ez az anyag,tudás amit a kutatók birtokolnak milyen alternatívát mutat a magyarnak?
Miképpen tudjuk ezt felhasználni,hasznosítani,hogy kihúzzuk magunkat a pocsolyából,mert az látszik,hogy felgyorsították az ütemet,szinte napról napra egyre többet húznak ki a talpunk alól.
Az első lépés a legkritikusabb,nem tudja senki,hogy a másik oldal,hogyan reagál.


Temiz
dec. 25./13:26
vmari, mielőtt áprilisi bolondoknak néznél bárkit, engedd meg, hogy írjak ide egy idézet:

....."A per során Galilei kénytelen volt visszavonni a Föld mozgására vonatkozó tanait, de közben, állítólag, végig azt mormolta maga elé: „Eppur si muove!” („Mégis mozog!”). Az ítélet életfogytiglani háziőrizet volt. Ennek ideje alatt írta legkiválóbb, a majdani newtoni rendszer alapjait jelentő Discorsi e dimostrazioni matematiche intorno a due nuove scienze (Matematikai érvelések és bizonyítások az új tudomány…) c. művét.....Mindazonáltal Galilei zsenialitására és a kérdés nehézségére utal, hogy két évszázadnál is több időnek kellett eltelnie a felismerés és a bizonyítás között..."

Érted!!!??? KÉT ÉVSZÁZADnál több idő kellett, amíg egy most már Neked és mindenki másnak természetesnek mondott elfogadott tényt úgy kezeljünk ahogy az igaz valója.....

Érzed a kettő között a hasonlóságot? Miért kell félni és elutasítani az újat? Csak mert új és ismeretlen? Mert hülyén hangzik? Mert hihetetlen? Vagy csak az elméd "korlátoz"? - a szó jó értelmében -" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

kigabe
dec. 25./13:43
Harci sólyom!

A felajánlt infóátadást,ha komolyan gondoltad,akkor élnék vele.
Lehet olyan infód,ami nem köztudott,de egy kis rendet teremthet ebben a káoszban.
Előre is köszönöm!

Koré
dec. 25./13:50
Athos,
az események, helyszínek, nevek megismerése nem árt addig sem, amíg a mozgatórugók, okok és okozatok, a valódi szándékok és a következmények nem igazolódnak ill. tisztázódnak. Példa rá a saját történelmi múltunk, ami eléggé
jó iskola arra, hogy ugyanazt a történetet homlokegyenest másként is megismerhessük, mint ahogy be akarják adni.
Néha a banánhéj valami "véletlen" előkerült korabeli leírás, amit az üldözöttek elrejtettek az utókor számára.
Mert egyszer úgyis kiderül az igazság.
Nagyon jó bogozgatni az igazságot!

--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

vivo
dec. 25./13:51
Kedves gigi ez a szöveg ...

A kettősség(dualitás) játékra szánt eonok ideje lejárt, a teljes tudatosságba való visszarendeződésünk az Isteni terv része, és ezt mindenki tudja, rajtunk kívül. A dualitás kísérlete amelyben kiváltságunk volt részt venni befejeződött, és nincs az aki ezt felülírja.
Az új éden kapuk nyitódnak, de nem lesznek örökké nyitva, de az utolsó pillanatig szabadon lehet majd választani, a szeretet az ezeréves béke valóságába, vagy egy hasonló megosztottságba kerülés más planétákra között.

... egyértelmüen mysztikus szöveg amit csak mysztikával tudsz megértetni. Az anyagi világ atributuma a dualitás. Ha az anyagi világban élsz akkor a halandó részeddel alá vagy rendelve a dualitásnak. pont.

kedves Temiz a Galilei példa sántit mert ezen az alapon akkor minden marhaságot el lehetne fogadtatni azzal az argumenttel, hogy majd az utókor tudománya azt igazolni fogja és ezért mindenki más fogja be a száját.

Temiz
dec. 25./14:20
vivo, akkor félre érthető voltam, azt szerettem volna ezzel példázni, hogy azért mert valaki mond valamit, ami első hallásra furán hangzik, nem kell rögtön elítélni, mert olyan hihetetlennek tűnik.....elnézést ha rossz volt a példa.....de most hirtelen ez jutott eszembe

[ módosítva dec. 25./14:21 ]
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

vivo
dec. 25./14:34
Temiz,

OK értem. Rendben, egyetértek!

vivo
dec. 25./15:17
Imre!

Egy praktikus álom!

A vonatjáratok megszüntetése és a buszjáratok csökkentése valamint a járatok kapcsolódásának nem egyeztetése tulajdonképpen része a vidék ellen történö háborús támadásnak. Ezt jól lehet látni az egyesült államokban is. Ott az autópályáktól zárják el a kisvárosokat.

Azt álmodtam, hogy készítettél egy újabb karácsonyi ajándékot és ez nem más mindt az akciótervezete annak az ellenállásnak amit a lakosság tályékoztatásából és az ellenállás aktiv megszervezéséböl állna. Beleértve a demonstrációkat és egyes hivatalok megbüntetését is.

Bár lehet, hogy ez csak egy szép álom marad? Mindnesetre itt lehetne most valamit elörelépni a lakosság egyesítése terén.


postaimre
dec. 25./15:34
vivo, jobb ajándékot szántam Nektek! Magyar Nemzeti Kormány! Jó lesz? Aztán rendezzük az összes gazember pofaberendezését. Ha már álmodsz vivo, merj nagyot álmodni! Egyébként igazad van és nem vagy paranoiás, tényleg ebből a célból történik mindez.

vivo
dec. 25./15:37
Hát Imre! Nagyot szóltál! Ùgy legyen! Az Isten legyen Veled! Remélem én is tudok majd segíteni!

vivo
dec. 25./15:48
Imre ha már bent vagy és elérlek! Lehet, hogy lerágott csont de a táncház mozgalom a világon egyedülálló Magyarországon. Itt nagyon kellene hirdetni az igét! Rengeteg fiatal van ott!
Tudom jótanácsok de igy több mindt 1000 km-röl csak gondolatokat tudok közvetíteni.

gabi
dec. 25./16:26
Mindenhol nyári felhőszakadás van, vagy csak a mi udvarunkban?
December 20-án még -15, 25-én meg +20, milyen átrendeződés folyik: írányított vagy "véletlen"?
Ha jól tudom, a víz mindent tisztára mos, kívül-belül.
[ módosítva dec. 25./16:30 ]

Temiz
dec. 25./16:45
szia gabi, hát az előbb én is megdöbbentem, hogy villámlik meg dörög....most meg éppen szakad az eső és 16 (!) fok van....úgy tűnik az időjárás is felborult....
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

anzelm1
dec. 25./16:46
Tér -Híradóból:

17:17 Másfél órája zivatarriasztás van érvényben és az Idokep megkezdte az élő közvetítést. A fotók magukért beszélnek. A jégeső szerü vihar most ért Budára. A szivárványról is vannak fotók. "Hangolnak a Fiúk?" - Link -


17:18
Az időkép fórumán ezek jelennek meg. 3 bejegyzés az utóbbi 15 percből:
1) ez abszurd... ilyen esőzést, zivatart és villámokat, nyáron is ritkán látok... de karácsony másnapján még soha nem láttam. Unbelievable... :S
2) A Balatontól É-ra mozgó cellák hirtelen elgyengültek a radar szerint. Közben már több mint 7000 villám az elmúlt negyed órában.
3) Dunaszentgyörgyön borsó méretű jegek esnek özönvíz szerű esővel, villámlással! a Kárpát-medencében.
[ módosítva dec. 25./16:48 ]

vivo
dec. 25./16:49
Hát ez még a jégkorszak vége.

anzelm1
dec. 25./16:55
RADARKÉPEK:

- Link -
gridaj
dec. 25./17:00
Felénk erős szél mellett zuhog az eső és időnként villámlik, dörög. Bennem pedig a tettvágy dübörög!
A kuruc.infót már nem látogatom, mert 5 perc olvasgatás után kinyílik a bicska a zsebemben és egy kalasnyikovra vágyom. A Hunhír-el is így vagyok lassan...
Imre most egy olyan témát "talált", ami közel áll hozzám is és feszeng bennem gyerekkorom óta. Nem vagyok profi ufológus, de olvasgatok és rakosgatom össze a dolgokat magamban.
Szóval, azok a bizonyítékok engem is érdekelnek erősen.

Történtek már velem is "megmagyarázhatatlan" dolgok mind az álmok és mind, az általunk valóságnak hitt dimenziókban. Keresem én is a válaszokat. Rengeteg "miért-em" van és csak ezek megértése vezet egyensúlyhoz bennem. Lehet, hogy ezek egy részét nem csak belűről, hanem kívülről fogom megkapni.

Mit ad Isten, néhány hete "véletlenül" rátaláltam az Arvisurára. A pdf elolvasása után egy darabig zsongott a fejem. Félretettem, de úton-útfélen beleakadok. A vonzás törvénye már csak ilyen.

Tehát, kíváncsian várom a folytatást!
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

Kata
dec. 25./17:38
Érdekes beszélgetés arról, mitől is fél valójában a Püspöki Kar. Papp Lajos derekasan védte magyarság szerepét úgy a múltban, mint a jövőt illetően:
- Link -


"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak fel,
az optimisták pedig vitorlákat..."

Tabak
dec. 25./18:00
ezelött 20 évvel még nagyon kevesen foglalkoztak ezoterikával pedig akkor is volt.most nézzetek körül.sokan kaptak engedélyt a szemek felnyitására.Legyen meg ISTEN akarata!
Tabak

harci sólyom
dec. 25./18:01
Bárcsak ott lehettem volna Professzor Úr mellett! Elmagyaráztam volna én a csuhásoknak merre az arra ....
Adjon az Isten - szebb jövőt!

hamu
dec. 25./18:03
Az ezoterika ma trendi.

Vivo: jó ötlet, sztem kiváló gondolat. Táncház mozgalom kiaknázása, szélesítése. Magyar fiatalnak, magyar táncház! Disco nyet!
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

vmari
dec. 25./18:06
Kedves Temiz, akkor megismétlem, mert látom, elengedtétek a fületek mellett azt, amire pár napja még lelkesen rácsapott volna az itteni hozzászólók többsége:

Érdekes, Samuel Noah Kramer és Zecharia Sitchin is zsidó volt, vagy ők jó zsidók?
Az említett urak a sumér kultúra elismert kutatói, a NASA is komolyan vette őket.

- Link -

A sumér kultúra kutatásának első nagy szakértői ők ketten...

Nem valami cumi ez, amit a karácsonyi csodára éhes felhasználók szájába adattak valakik Posta Imrét és oldalát felhasználva?


Vivo, van ma Magyarországon táncház-mozgalom?

[ módosítva dec. 25./18:10 ]

hamu
dec. 25./18:22
Vmari, legyünk résen.

egyrészt a Nyirkai jóslatban is szerepel, hogy fog jönni egy hittel kapcsolatos cumi, másfelől meg ott van az a sztori, hogy a háttérhatalom teljesen elbizonytalanítja a lakosságot, és akkor UFO invázió mellett kéri a nép beleegyezését a totális központi hatalomhoz. És megkezdődik a teljes és tökéletes rabszolgaság. Figyeljünk oda, most ne legyünk birkák. Ne a félelem, a bizonytalanság döntsön, amikor beixeljük a nyomtatványt.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

vivo
dec. 25./18:29
vmari

Most megfogtál! 10 éve nem voltam otthon. Válaszom: REMÈLEM!

vivo
dec. 25./18:37
Gyerekek a mysztikának nagyon fontos szerepe van a Magyarság összefogásában de lehetne az inkább egy kicsit specifikusabban Magyar. A Szentkorona-Tan az tökéletesen megfelelö!

Hát lehet, hogy ez a tudományos vagy csak fantaztikus izé tényleg egy elterelö hadmüvelet.

Bernard
dec. 25./18:40
Akkor pár kérdés a kutatókhoz:

"A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak."
Ezeket a vizsgálatokat csak orosz vagy amerikai űrszondák/marsjárók/holdjárók nem publikus felvételeiből lehet elvégezni.
Hogyan fértek ezekhez hozzá?

"Most a meglévő anyagot orosz kutatókkal újra számítjuk"
Ezek szerint egy nemzetközi kutatásról van szó?
Amennyiben igen, akkor a finanszírozó űrhatalom (valószínűleg orosz) hozzájárult a kutatási eredmények közléséhez?

"...egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt."
Konkrétan mit találtak? 5 db kőtáblát, aranylemezt?
Esetleg egy képet nem tudnának erről küldeni?

"Ahol akarat van, ott út is van."
Orániai Vilmos

vaddiszno
dec. 25./18:46
"Hát lehet, hogy ez a tudományos vagy csak fantasztikus izé tényleg egy elterelö hadmüvelet." AZ! Nibiru és társaival együtt! Lehet várni a csodát! Őseink is ettől lettek nagyok!

vmari
dec. 25./18:46
Igen Hamu és a nyirkai jóslatban olyasmi is van, hogy máshogyan is lehet dönteni!
Én emellett ixelnék.:-)

Hát vivo, nincs táncház-mozgalom, legalábbis olyan, mint anno fijatal korunkban volt, olyan nincs.
Sárga voltam az irigységtől, mikor két éve Erdélyben jártam és láttam, hogy közülük mindenki tud táncolni.
Remélem, a nagy nihilben az értelmesebb fiatalok megint elkezdik alulról, helyi igényből kis csoportokban szervezni.
Mert a hülye bolognai-rendszer is az elidegenedésre játszik, szétverve a főiskolai közösségeket...

Temiz
dec. 25./18:55
Erre gondolsz?

Ám 2007 telén nagy hívás érkezett a nyirkai Hanyba. A nemzet szellemi örökségének tanítói gyűltek egybe a hívásra a Rókadombon, s áldozó tüzet raktak.
Szert tartottak, s segítették a lélek útján járót, ki szóval szólta a lélek üzenetét.
2007 telén új irányt vett a folyamat árja, s az emberi cselekedetek fényében az égi szándék átírta a jóslat végét.
Új lehetőséget kapott a nemzet, hiszen visszatért Istenéhez, s kezébe vette jövendőjét.
Így hangzott a szó a nyirkai Hanyban a Rókadombon:

Már csak a tetteinken múlik.

A Duna két partján megszületik a szeretet áldott fehér köre.
A nemzet felemelkedik, és magával emel minden más nemzetet a Kárpát Hazában.
Böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár.
Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé,
az Ős-ten, - a mi bennünk élő Isten nevében.
Isten gyermekei, Teremtő nemzette Magyar nép
igazságra juttatja a Szeretet tanítását.

A táltosok egy akarattal mondották: "Így van ez - így legyen."
Megköszönték a jövendölést, őrizték még egy ideig az áldozó tüzet, s áldást mondtak.
Ezek után ki-ki elindult, és tette a maga dolgát.
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

vmari
dec. 25./18:57
Bizony vivo, a Szentkorona-Tanban benne van az, amit az összes csodacsodáló ezoterikus izéből hiányolok:
A FELELŐSSÉG!

Mikor először olvastam róla, beleborzongtam.
Bölcs, logikus, nyílegyenes útmutatás, EMBERSÉGES.
Nincs jobb!

harci sólyom
dec. 25./18:57
- Link -

vivo
dec. 25./19:06
vmari

Nagyon elszomorítottál! Pedig az lenne az egyik legjobb hagyományörzö! (Táncház)
Nem tudna vele valaki foglalkozni? Innen nem megy.
Valahogy úgy ahogy Imre terjeszti az igét.


[ módosítva dec. 25./19:07 ]

vmari
dec. 25./19:07
Temiz, nem erre gondoltam, hanem erre:
"A táltosok közös gondolattal kérdezték: Így van ez megírva, nem lehetne-e másképp?
A SZELLEM erre azt felelte: Minden jövendölés ókumlálás, a múltat, meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé.
Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható, -ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívlelitek az ősök intelmeit."

De a lényeg abban van, amit írtál:
"Új lehetőséget kapott a nemzet, hiszen visszatért Istenéhez, s kezébe vette jövendőjét."
és

"Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé,
az Ős-ten, - a mi bennünk élő Isten nevében."

Mert az isten bennünk van, felelős emberekben.
[ módosítva dec. 25./19:09 ]

vivo
dec. 25./19:09
Söt, minden emberben csak van akiben nagyon mélyen!:)
ugye vmari

vmari
dec. 25./19:13
Vivo, el fog ez indulni előbb utóbb. Ahogy az összes változás. :-)
A "világzene" már nagy divat értelmesebb körökben. (Lásd pl. Csík-együttes, vagy az Erdélyi Buena Vista és még egy csomó nagyszerű zenekar...)


vmari
dec. 25./19:19
Igen Vivo.
Ezért nem mindegy, hogy mit írunk, mit ejtünk ki hangosan a szánkon, (Ha siránkozunk, zöldségeket beszélünk, átkozódunk, kishitű dumát nyomatunk, ijesztgetünk éssatöbbi...)
mert azzal teremtünk.
Rajtunk múlik, hogy mit!

gyöngy
dec. 25./19:24
- Link -

Valamelyikötök ajánlotta ezt a linket. Hát nem is értem, hogy még milyen úton-módon fogják magyarázni, azt, hogy mindenféle érdekes nemzetek és népek megjelennek majd kis hazánkban. Főleg a Kárpát-medencében. Most már értem. Ja, és a link alapján legyünk megértők, kedvesek és felülemelkedettek. Nehogy szóljunk már, hogy mi a francot keresnek nálunk, mert ez az előre elrendelt út, amiben mi lehetünk "megint" a legjobb szamarak.
Szóval, amit a világ gazdagjai és hatalmasai elrontanak, azt a "Titok" alapján adakozással és szolidaritással majd megoldják a "kicsik" egymás között, ha túl akarják élni. A többi dolgokra meg, meg fog felelni az ezoterikus nyissuk a szívünk és emelkedjünk fel. Hát ez már csúcs. És ez az eoldal napi 887 látogatót számlált tegnap. Nekem úgy tünik, hogy még fenyegetnek is a szövegben. Ja persze, tudom, Istennek nem számít maga az egyéni ember, csak a "törvény", melyet elengedett. Még a szellemi tanítást is jó lenne egy kicsit szűrni. Lehet, hogy igazat mond, de azért nézzünk utána egy kicsit.
Tudjátok, én már három éve egyik pozitív "tan"-t sem tapasztalom a világban. Hol van ezeknek a szövegeknek a kézzel fogható "eredménye"???, mert én nem tapasztalom sehol. Viszont hogy magunkra hagynak és hagytak ezek a tanítók, azt bizony látom és tapasztalom.
Meg van mindenkinek a maga meghívása, és a maga Mestere, de még az sem haragszik meg, ha az ember visszakérdez, hogy amit ő mond, azt a tanonc, hogyan értse.
Boldog év végét és hite szerint mindenkinek azt amiben hihet.

GáBOR 19
dec. 25./19:26
Hm ...!

Elolvastam a cikket. Első gondolatom ez volt: Úgy látszik lehet komolyabban venni a "Galaktikus Föderáció üzenetek valóságtartalmát" (Itt található: - Link - s itt baloldalt felül Galaktikus Föderáció-ra kattintasz).
Aztán most beleolvastam a hozzászólásokba. Annyit füznék ezek kapcsán még hozzá: - Link - ezen honlapon a Zetak üzenetei vannak, miszerint 2003. május 15. körül 3 napra leáll a Föld forgása stb. (Nibirutól) Mindezt olvasni kezdtem 2002. decembere körül. Hát 2 hétig a frász kerülgetett tőle, de aztán logikával kisakkoztam, hogy azért ez így nem egészen kerek. Szóval a Nibirúval kapcsolatos infókkal azóta óvatosan bánok. Sok a téves, meg ami még rosszabb félinformáció Nibirúval kapcsolatban. Tehát még mielött valaki visszakérdez, nem tudom pontosan hovatenni, hogy a Nibirúval kapcsolatban, mit tekintsek igazán elhihető infónak.
Annunaki: Galaktikus Föderáció szerint ő volt a szellemi vezetője a nemzetközi pénzügyi bünbandának, de csak volt. 1999.-ben elhúzta a csikot, tehát a nemzetközi pénzdiktatúrának meg vannak számlálva a napjai. (Fönök nélkül maradtak. Amit ma tapasztalunk a világban, ez már csak halála elötti vergődés)
200 ezer éve létezik "Homo Sapiens", s ez "Földönkivüli" civilizációk segédletével történt. Ez pedig Kryon-üzenetekből néhány éve "tudom".

Na így hirtelenjében ennyit akartam hozzáfűzni. Mindenkinek boldog Karácsonyt!
Kívánok Neked egy gyönyörű szép, örömteli, hosszú, boldog, egészséges ÉLETet!

GáBOR

hamu
dec. 25./19:32
vivo,

hogy érted? Jópáran foglalkoznak a táncházzal, de valahogy nemhogy terjedne, egyre inkább beszűkül. Az az érzésem,a mai fiataloknak nem trendi, sok a belépő, a zenekar nem kap pénzt, a népművelő szintén nem tud belőle megélni. Magyarul: nem éri meg foglalkozni vele (anyagilag) A monetáris rendszer hálójába került a hagyományőrzés legjobb módja. Valamennyire rálátok a budapesti táncház mozgalomra, remek emberek, de nem kapnak kellő figyelmet, és ma már ők is megkeseredtek...kevés kivétellel.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

harci sólyom
dec. 25./19:39
Turul-monda


Az ősi időkben a legtöbb nép választott magának valamilyen totemállatot, amely az adott népcsoport összetartozását, közös származását jelképezte. A hagyományok szerint a magyarok totemállata a turul volt, amely a mítoszok értelmezése szerint akár sas is lehetett, de a kutatók többsége a török toghrul szó alapján a kerecsensólyommal azonosítja.


Ő szerepel a korai illusztrációkon a honfoglalók pajzsain és zászlóin, sőt még hajfonatok korongjain is. A sztyeppei népeknél a tavaszt hozó, az életet teremtő madár, nem véletlen, hogy az álmában megtermékenyített Emese révén a turul a magyar nép "ősnemzője", vagyis valamennyiünk ősapja!Fontos szerepe volt egy ilyen totemállatnak, hiszen a népcsoport közös tudatát ez a bizonyos közös őstől való származás adja, a közös nemzés; - ezért vagyunk nemzet, - gondolták volna, hogy innen ered ez a szó?


A sólyom egyébként a pusztai embernek nagyon fontos segítőtársa, hiszen mivel mezei rágcsálókon él, és őket keresve köröz igen nagy magasságban, ezért a pásztor már messziről tudhatja, hogy ahol a sólyom köröz, ott füves pusztának, jó legelőnek kell lennie! Vagyis a turul valóban a sztyeppei ember legjobb barátja volt; és ez megint arra utal, hogy - mint a mondák többsége esetében, - valós oka van annak, hogy a pásztorkodó magyar törzseknek, amelyeknek a megélhetése függött a jó minőségű legelőktől, miért éppen a turul vált a totemállatává!


Kisendre
dec. 25./19:43
Sziasztok!

Elolvastam a bejegyzést, és olyan érzésem támadt, mintha egy sci-fi regény tartalmát olvastam volna el, valahogy nem tudom komolyan venni, semmi bizonyíték, semmi név.
Úgy gondoltam ezt más sem veheti komolyan..., pedig sajnos rá kellett döbbenem a hozzászólások olvasása közben, hogy nagyon is sokan ezt teszik, csak nem értem miért, mert bizonyíték az bizony egyelőre egyáltalán nincs rá.
Olyan világrengető állítások vannak benne amit mindenféle bizonyíték nélkül - mondjuk ki - ostobaság elhinni.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy valaki megint szórakozni akart, és majd biztos halálra röhögi magát a haverjaival kedvenc kocsmájukban azon, hogy ti becumizzátok az egész meséjét.

Kellemes karácsonyt
Kisendre

harci sólyom
dec. 25./19:43
csak úgy ...

case-sensitive
dec. 25./19:51
Appa: - "Tudja valaki miért kígyó a gyógyszertárak szimbóluma? (eh.. eh..)"

Mert a ma megtalalhato feljegyzett adatok szerint az elso orvos Imhotep volt. Az O kartus - szimboluma pedig az egy palcan ( gerincoszlop ) egymast keresztezve felfele kuszo ket kigyo ( amely az ida es a pingala nadin felfele halado kundalini shakti / eletenergia/ utjat jelkepezi, 7.2 cm - es tavolsagokban keresztezve egymast - ez a keresztezes hozza mozgasba az ott elhelyezkedo csakrakat.)

Igy az elso orvos utan Imhotep kartus - szimboluma lett - nem csak a gyogyszertarak - de tagabb ertelemben is a gyogyaszat jele.Meg kerdes?
[ módosítva dec. 25./19:54 ]

kasar
dec. 25./19:55
Kedves Imre,Barátom!

Ígéretemhez híven megosztom véleményemet ,őszintén,kertelés nélkül.

Első pillanatban belém hasított a döbbenet,hogy beigazolódtak aggályaim,pont valami hasonló kaliberű vagy inkább jellegű hír közlését sejtettem. Mondván itt van vége a dalnak.

Még a sorokat olvasva az nyílalt belém,hogy a háttérhatalom nyíltan nem tudott mit kezdeni veled,annyira kikezdhetetlen voltál és ily módon döftek le. Vagyis nem ők közvetlen intéznek hadjáratot ellened,mert az visszájára sül el,lásd kuruc és toroczkai -féle próbálgatás,hatásukra többen kiálltak melletted mint ellened. Így inkább azt a stratégiát válasszák,hogy a bizalmadban férkőznek egy csoport által,akik az elején igaznak bizonyuló dolgokat közölnek,így hitelessé válnak számodra,majd mikor gyanúd alábbhagy akkor egy olyan témát nyomnak eléd amellyel „kompromitálod” magad a széles nagyközönség előtt és a háború el van veszve.

Imre itt nem az a lényeg hogy igaz vagy sem a hír,én ettől sokkal nagyobb elképzeléseknek is valóságtartalmat tudok tulajdonítani.

Hanem az hogy az aki nemzeti kormányt akar alakítani megengedheti-e azt magának,hogy egy ilyen témát tol előtérben.

Pillanatnyi érzelmi felindultságom után ,már szinte őrültem a dolognak,mondván nem baj ez így.

Minden rosszban van valami jó,így legalább megmenekülsz és megmaradsz a családodnak, szükségük van rád. Van három gyönyörű gyermeked akinek szüksége van apára. Így már a „maszat”

nem tesz el láb alól. Az is megfordult elmémbe,hogy ezt az egészet Te találtad ki ,mivel ennyi idő után sem jött össze az a gárda amit vártál, hiszen egy korábbi cikkedben tettél említést,hogy vezetnél te ezret de jelenleg még egy tucat sincs. Ezek figyelembevételével gondoltam arra,hogy ez egy visszavonulásai stratégia részedről,mert csak úgy egyszeriben kilépni mégsem lehet. Hát ilyen vádló gondolatok kavarogtak bennem. De valahogy nem stimmelt a dolog,többször találkoztunk és őszinte elszánt embernek ismertelek meg.

Olvasva a hozzászólásokat kívülálló azt gondolhatná,hogy odadobtak egy gumicsontot a tömegnek ,

hogy rágja és az nagy vehemenciával rávetette magát. De ha valaki mélyebben tekinti a dolgokat azt veheti észre,hogy azok akik eddig egymásnak ellentmondtak, azok érdekes módon most szinte mindannyian egyhúron pendültek. Tehát egyvalamiféle összefogás alapot teremtettél meg ezzel. Az igazság az hogy olyan nagy ellenérdekekkel állunk szemben,hogy tényleg szükség van az égiek segítségére. Lehet hogy ezen az úton fogod tudni megvalósítani az annyira áhított összefogást.

DE Imre, EZ EGY SIKAMLÓS TALAJ. Felelősséggel tartozol azok iránt akik eddig támogattak Téged,felvállaltak és hirdették a Te igédet. Tehát úgy gondolom, hogy ha bevállaltál a nagy nyilvánosság előtt egy ilyen dolgot, azt illik is tényekkel alátámasztani. Csak bízni tudok abban, hogy nem vagy átverés áldozata.

Úgy gondolom, még nincs minden veszve és innen még győztesen ki lehet jönni. Bízok a józan itélő képességedben. Ugyanakkor személyes tapasztalatom az ismeretségi körömben legalábbis,hogy azok fordulnak ilyen dolgok irányában akik a földi dolgok között úgymond nem igazán állják meg a helyet. Vagyis akik az anyagias világban alulmaradnak egy idő után el kezdenek hinni ilyen dolgokban és azt mondják, hogy azért sikertelenek mert ők sokkal nagyobb dolgokban gondolkodnak.. Ebben nem akarok vitát nyitni.

Annyit mégis közlök,hogy ha az egyensúly felbomlik a száraz földi és egy felsőbb hatalmi hit között valamelyik oldalára az úgy gondolom nem jó.

Kedves Imre,várom a folytatást, remélve, hogy nem szakadunk el a kitűzött iránytól.

Azt tartom a legveszélyesebbnek ha túl nagyot akarunk markolni. Egy több száz éves problémát ne akarjunk mi megoldani egy csapásra mert nem fog menni,olyannyira nem hogy a végén semmit sem oldunk meg. Én abban hiszek, hogy kellő kitartással, áldozatos munkával és intelligenciával fékezni tudjuk a folyamatokat, közben kitermelni egy olyan generációt aki ezt a munkát tovább viszi. Imre CSAK EZ lehet a jövő. Én nem hiszek abban,hogy akik ma még monikasowt bámulnak holnap már nemzet építésbe kezdenek.

Imre dönts bölcsen. Barátsággal Árpi.

parasztaggyal
dec. 25./20:08
Nagyon koszonom gigi a linket! Számomra az egyetlen értékelheto hozzászólás. Elnézést a tobbiektol, de gondolom mit szólna egy székely bácsi ha találkozna egy ilyen foldonkívuli anunival vagy kicsodákkal:
-No, gyere fiam, uljél le a tuz mellé oszt mindjárt hozok neked a pájinkámból amitol majd megemberesedsz.
Mégegyszer elnézést.
[ módosítva dec. 25./20:53 ]

case-sensitive
dec. 25./20:22
"3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kőtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával."


Muhaha.... -))

A nimrud - dag ban talalhato Sumer keszitesu oroszlanos kotabla valoban jelzi a Niburu helyet - csak nem ott - ahol a kedves - titkos tudos urak megtalalni veltek -)) ( muhaha megint -)

Hanem az oroszlan csillagkep labanal, a Regulus csillag melett..

Kép: http://songofwhitefalcon.com/e107_files/public/1231677339_1_FT77_nibiru2-05.jpg

Ugyanott, ahol 1983 ban az IRAS muhold is talalt egy - csak infratartomanyban erzekelheto egitestet -))

Kép: http://songofwhitefalcon.com/e107_files/public/1231677339_1_FT77_t157_nibiru_.jpg

Muhaha -)) ( jo kis kutatocsoport lehet -))

vivo
dec. 25./20:50
kasar
köszönöm hozzászólásodat! Én nem tudtam ezt ilyen jól megfogalmazni. Véleményünk megegyezik!

vivo
dec. 25./20:53
hamu
köszi az infót valahogy így képzeltem a dolgok állását táncház ügyben.

banyek
dec. 25./21:12
Örülök, hogy kasar megfogalmazta az én gondolataimat is. Kösz, Árpád!
banyek

Atis
dec. 25./21:13
Szeretetteljes szép estét Mindenkinek!

Pár megjegyzést fűznék Hozzátok és az aki az egészet olvasta,talán érti is...
A Változás már megindult,a szinkronicitás tökéletes,
a Folyamatok folyamatosak!
NINCS választás más,csak ÉLET vagy halál és MI az ÉLETET választottuk!
Az IDŐ relatív és AZ! pont MOST VAN folyamatban!
A MŰ-SZER,mit beadtak a feladatát bevégezte,a MAGot feltörte.
A SZERETET ÚJ FEJlŐdését MEGkezdTE!
Kérdezz és nézz KI,de LÁSS! belül...
ha MAGodat választottad MESteredűl,
TUDD az Igazságot RENDületlenűl...
a SZERETETET találtad FELeletül!
Szeretettel!
Nézzétek meg az AVATART-t!

ui:Szia GIGI!

a
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


bukovinai
dec. 25./21:16
Üdv!

Én inkább CSAK a jóistenben hiszek és semmi másban. Sem ufókban sem egyéb dolgokban. Inkább utánanézek a dolgoknak. A Karácsonyt édesanyámnál töltöttem és "teljesen véletlenül" a következő könyv akadt a kezembe : "Katonahistóriák Mátyás király korából" (1989-ben adták ki) szerzője : "Fenyvesi László"

Ajánlom mindenkinek olvasgatásra! Szó nincs benne Niburu-ról meg egyéb fantasztikus dolgokról. Hanem szó van benne Mátyás királyról. Hogy nőtt fel, milyen kiváló ember volt. Mennyi tudással, ésszel és rafináltsággal rendelkezett , mindamellett, hogy mindvégig tisztességes ember tudott maradni! Fő embereit hadvezéreit sokszor fenyegették, csábították, próbálták megkörnyékezni, de olyan ember volt Mátyás király akiért meghalni dicsőségesebb volt, mint ellene harcolni. Most nem gépelem be ide az egész könyvet, de elég annyi hozzá, hogy második Atillának is nevezték a kortársak. És külföldi szerzők megírták róla, hogy közel és távol nem akadt senki aki hozzá méltó lett volna (mindenben) Még a török szultán is azt mondta, hogy a földön csak két uralkodó van : Ő és Mátyás király. A többiek nem alkalmasak rá, hogy ezt a címet megérdemeljék.

Érdemes megnézni, hogy Mátyás milyen állapotokat "örökölt" és hogyan "taktikázott". Hogyan állította a maga oldalára a különböző nemzetekből származó nem mindennapi embereket (szerbeket, horvátokat, cseheket, stb) Egy második Mátyásra van szükségünk, aki úgy fejlődik mint ő (15 éves(!!!) korában koronázták királlyá és onnantól kezdve kemény katonakirálya volt az országnak. Mátyás nélkül a mohácsi vész már az 1400-as években bekövetkezett volna.)

Egy második Mátyás (harmadik Atilla) kell most ide. Aki erre született. Ha ez megszületik, akkor a zsidók,bankárok, hazaárulók, stb kezdhetik összepakolni a holmijukat - mert maradásuk itt egy percig sem lesz. Olyan ember kell aki kegyelmes, de az árulókkal szemben kegyelmet nem ismer.

Emlékeztetőül: Mikor Kinizsi Pált elárulták egy várostromot illetően, akkor a büntetés ez volt : Az árulók közül minden nap megsütöttek egyet és a többi árulónak el kellett falatoznia a megsütött árulót. (Ez egyébként a Dózsa féle parsztlázadásnál még visszatér) Szóval nem babra ment a játék. Az árulókkal szemben semmiféle kegyelemnek helye nem volt! És most se kéne, hogy legyen!

Én a magam részéről egy szót sem hiszek el ebből az egész rizsából. Bár nem vagyok UFÓ kutató meg egyéb. Mindenesetre nem az ufókkal kell most foglalakozni, vagy a csillagközi invázióval, hanem a húsba vágó kérdésekkel. Tudom, hogy ez "földhözragadt", de hát én akkor is így gondolom. Nem hiszek az ilyesmikben....(Csak az ISTENBEN hiszek - de ő nem ufók által nyilatkoztatja ki magát...) A hatalom az énbennem van - és nem felettem gyakorolja valaki. Persze ettől még lehetnek fölöttem álló lények, de én egy fikarcnyit se tudok velük foglalkozni. Csak azzal tudok foglalkozni amit tudok -és amiben hiszek (ez ISTEN) az összes többi dolog alkalmatlan a foglalatoskodásra. A Nemzetet kell egységbe hozni - de nem az ufók által - és megvédeni otthonainkat a megszálló zsidóktól. Erről ne feledkezzünk meg az ufós fantasztikus képzelgések közepette sem.

Tudom: Ez most sok ufókutatónak nem tetszik, de nem érdekel. :)

muthos
dec. 25./21:17
Szia Imre!Ez 1 vicc? Nagy +mondóemberek hol vagytok?Hová tettétek józan eszeteket?Vagy csak hatásvadászat?

muthos
dec. 25./21:37
Szuhay-Makay!Belépési nyilatkozat kész?Leadva a helyi mszp-nek?

gabi
dec. 25./22:22
"A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával."
Kérdésem, ha a NIBIRU a Jupiter holdja, akkor hogyan lehet bolygó, ami elipszis pályán kering a Nap körül, és 2012-ben(?) megközelíti a Földet? A NIBIRU-t X. bolygónak is említik.
Laikus vagyok, de minden választ szívesen veszek!
[ módosítva dec. 25./22:23 ]

vivo
dec. 25./22:30
Imre légyszives dobj be egy új témát én már nem birom elviselni ezt. Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sogen
dec. 25./22:44
Sajnos ez az az egész még elméletnek sem jó,esetleg fantázia szüleménynek.Vagy inkább tudományos analfabétizmusnak.Pl.A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külső világok lefagytak és sötétségbe borultak.Nos a földünk 15-ezer évvel ezelőtt is a naprendszer belső bolygója volt és a legrégebbi humanoid leletek is több mint 45-ezer évesek.Ha valóban fényesebb lett volna a napunk meg melegebb,hogy bitrák volna elviselni az éghajlatot a földi élőlények?Sehogy.Ebből adódik az is,hogy a nyolcas pont is hibás.8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.És a hetedik pont szintén sántít.7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.Márpedig akik ilyen magas szinten vannak,előre látták volna hogy a nap kihűlő félben van és nem kockáztatták volna egy ilyen kísérlet kudarcát.Ezért nem telepítettek volna külső bolygó holdjára kiválasztott humanoidokat.Főleg nem a Jupiter egyik holdjára,mivel mi is tudjuk hogy a Jupiter egy "porszívó" ami a legtöbb aszteroidát és meteort befogja gravitációs erejének köszönhetően,ami igencsak veszélyes övezetté teszi.Viszont ezáltal védi a belső bolygókat.Ugyanakkor a Jupiter holdjain,van vagy 19 olyan árapály anomáliák vannak éppen a nagy gravitáció miatt,hogy emberi életre teljesen alkalmatlanok és azok voltak 15-ezer évvel ezelőtt is.
Különben nem kel a Föld és a Mars között keresgélni,sokkal közelebb is vannak érdekes dolgok.Pl. a hold tulso oldala amit sosem látunk.Több száz fotó nyilvános a látható oldalról, amit nem látunk arról csak 4db.Vajon miért?.Abba is hagyták a hold kutatást, mindenki csak a Mars kutatással foglalkozik.Vajon miért?Erős a gyanú hogy a hold már foglalt nem?Elemezhetnénk még tovább is de inkább hagyjuk.Ilyen magas hőolvadású nyomokat már Daniken is talált Peruban, amikor a talaj zöld színű kvarcá olvad össze és ilyen magas több millió fokot, mai tudásunk szerint csak a nukleáris robbantás tud produkálni.Ez tehát még igaz is lehet.Van egy olyan érzésem hogy Imre ezt csak tesztnek szánta,mennyire lehet bolondítani a jónépet.

Nyilas
dec. 25./22:45
"Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!"

Én ebben a kijelentésben vélem felfedezni a csapdát, ugyanis ez ellenkezik:
- a tatárlaki korong üzenetével (a rajta lévő írás ugyanis kutatók szerint 1000 évvel régebbi a legkorábbi ismert
sumer írásos emléknél), amely a kultúra terjedési irányát a Kárpát medencéből mutatja Mezopotámia felé;
- a kárpát medence kőkorszaki népességének a mai magyarságban való, genetikailag igazolt továbbélése, és az ezen
alapuló, a magyarság őshazájának a Kárpát medencét felismerő tudományos elmélettel;

A kijelentés ugyanakkor nagyon megfelel a magyarságot innen kiszorítani akaró ezeréves törekvéseknek, felhasználva
az eddig délibábosnak tekintett sumer-magyar rokonságot feszegető elméleteket. Arról nem mi tehetünk, hogy tudósaink
nem a mi érdekünkben kutatnak. Én ezért egy újabb finnugrizmus ránktukmálását érzem az elméletben.

Második fenntartásom az elmélettel az, hogy a Zecharia Sitchin féle, genetikailag előállított rabszolganép
gondolatának irányába viszi el az emberiség történeti tudatát, ami talán nem lenne annyira felháborító, ha jelen
körülményeink nem ebben az irányban mutatnák közeli jövőnket is. Ennek okán én tudatos manipulációnak érzem, függetlenül az igazságtartalmától.

Bár apróság, de az óriáslevél kifejezés nagyon számítástechnikainak hangzik. A Térdimenzionális Fizika és Algebra (TDR) kifejezésre érdemleges találat nem volt, így a TDR kódok is értelmezhetetlenek (jól ködösítenek). Ha meg
kellett fejteni, akkor ők mit tudnak a TDR-ből? Ha a töredékekből valamit megfejtettek, akkor azt nagyképűség a TDR létrehozásaként beállítani. Ha mindezek a kifogásaim csak fogalmazási ügyetlenségek részükről, akkor valószínűleg
nem készültek fel eléggé a nyilvánosságra hozásra, kapkodtak, ami pedig felveti a kérdést, miért volt annyira sürgős a közzététel?

üdv: Nyilas

Hiszek Magyarország feltámadásában!

Kata
dec. 25./22:55
- Link -

és itt a szerző fotóval:

- Link -

"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak fel,
az optimisták pedig vitorlákat..."

case-sensitive
dec. 25./22:58
Ez az egesz egy sebteben osszerakott - hibaktol es tevallitasoktol hemzsego humbug. Nekem olyan new - ages ujabb " csodafegyvernek " tunik, van egy - ket szektaepito kisiparos, aki hasonlo zagyvasagokkal szokta szediteni a nepet - es lass csodat, valoban van aki harap ra -))
Van olyan is, aki nem kis tomeget meggyozott mar arrol, hogy tobb oriasi robot - all a fold legtereben (!!), akik orzik a...nem is tudom mit,/ja, es azt tudjatok ugye, hogy a viharok azert vannak, mert ezek a bioizerobotok jonnek - mennek, es osszegyurik a teret maguk korul! ( hukk-hukk, csuklas -)) de ugy hivjak hogy : - tokeletes katona(!!), es olyan biorobot ize, es a szektaepito mekkmester biztosan tudni veli, hogy anno Nimrod is ilyen robot volt! ( na, itt mar nem csak csuklottam, hanem tizezer/sec sebeseggel pislogtam is meglepetesemben -)))

[ módosítva dec. 25./23:04 ]

kerecsen
dec. 25./23:47
no szóval, ha létezik ilyesmi, azért nem érdekel, ha pedig nem, akkor meg azért...

kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Szuhay-Makay
dec. 26./06:03
muthos

Dolgom volt oké?


Szeretnél valamit esetleg, vagy csak te vagy a bedurrogók legújabb hulláma?Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

muthos
dec. 26./06:18
Jó reggelt,Szuhay-Makay!Semmit.Ugyanúgy poennak szántam,mint Imre a közlést,vagy te a hozzáfűzést a beharangozóhoz.

Szuhay-Makay
dec. 26./06:20
Jó reggelt! Azt hittem a két bejegyzésed összefügg!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

jtibor
dec. 26./08:11
Szerintem is csak atveres az egesz, valakinek vagy valakiknek az erdekeit szolgalja. Na kiet is ??? .... Ezekkel a kijelentesekkel szet akarjak zilalni a kereszteny hitet es vele egyutt a keresztenyseget is. Efajta bejelentesek megprobaljak megcafolni a kereszteny hitet miszerint nem isten teremtette az embereket, megcafoljak a keresztenyseg igereteit stb ... es helyette majd tanitjak nekunk az idegenek altal ugymond diktaturat, mert nincs isten csak Ok es Mi ... Nem szabadna elhinni mindent, ha az emberekbol eltunik a hit ami a jo uton viszi oket, ha mar nem lesz miben hinnunk akkor az Istentol valo felelem mar nem lesz fekezo ero senki es semmi szamara es ekkor lesz csak nagy bajban a vilag. Nem vagyok hivo, nem hiszek istenben de ebben a meseben sem, de mindenkepp tamogatom a keresztenyseget mert az embereket osszekovacsolja es a jo uton tereli Oket. Mint mondtam zsido hatteret latok az egeszben ...

marton
dec. 26./08:42
Teljes mértékben ide illik ez a "rövidke" másfél órás film
Erichvondaniken
Erich Von Daniken: A múlt megoldatlan rejtélyei


[ módosítva dec. 26./08:51 ]

Tűzőrző
dec. 26./08:55
Milyen érdekes a csordaszellem... :-) csak olvasni kell a fentieket....

amíg volt pár ember aki hitte, addig tömegesen csatlakoztak a hívők és adták a lovat alájuk...

amint megjelent pár ellenző, megjelentek a szkeptikusok seregei... :-)

jól elválaszthatóan kimutatkozik mikor cserélt a nyáj pulikutyát... :-D

vicces!

amúgy nem az a kérdés, hogy igaz e vagy sem... nem vagyunk egyedül! aki ezt tagadja az hülye... aki meg túlzásba viszi a földi "próféták" zagyvaságainak az olvasását , na az is kezdhetne elgondolkozni végre...

én személyszerint hiszek Istenben, az idegenekben, a lélekvándorlásban és még sok mindenben! De jelenleg a legfontosabbnak tartom, hogy higyjek magamban, a nemzet felemelkedésében és az igaz VEZETŐ megtalálásában!

Imre jó úton jár ez biztos!
Az hogy idetesz nektek más dolgokat is, annak örüljetek inkább... egyrészt kell, hogy másban is együtt gondolkozzatok ne csak célspecifikusan egy témában, mert attól beszűkül a tudat...
másrészt jó példa ez arra is, hogy vannak olyan dolgok, amik nem rajtunk múlnak... de ez nem kell, hogy elkeserítsen bárkit is... ebből kellene erőt meríteni a további harchoz... mert nem nagy hősiesség nyerő csatába menni...


„Ha egy egész nemzet gyávává vált és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam kialakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet!”

vmari
dec. 26./09:35
Ez így van Tűzőrző.

Az elején döbbenten nézve a rengeteg hívőt, alig hittem a szememnek.
Aztán a berakott linkekbe olvasgatva kigömbölyödött, hogy itt az ezoterikusan túlképzettek nagyon meg vannak vezetve, annyira, hogy minden óvatosságukat, első megérzésüket eltompította valamilyen nagyon is irányított tan melletti állásfoglalás.
Az, hogy Posta Imre oldalán, az ő tollából és az ő beharangozó ajánlására jelent ez meg, az pedig egyenesen a tutik tutija!
Posta Imrének sokan még azt is elhinnék, hogy a kertjében landolt a Télapó a mi kis Jézuskás karácsonyunkon és a szánhúzó rénszarvasok falánkan legelik a barackfa rügyeit.
Azt hiszem, ezt hívják vak hitnek, a valakiben feltétel nélküli hit vágyának.

Örülök, hogy a kezdeti sokk után elkezdtek megjelenni a józan paraszti ésszel megáldott egyáltalán nem hitetlen, FELELŐS, gondolkodó hozzászólók.
Higgyétek el, így nehezebb megszólalni, mert megalapozott és felfogható érveket kell felsorakoztatni, hogy elgondolkodtatók legyenek a hívők és az ingadozók számára is!

Őszintén remélem, hogy ahogy ez most itt kicsiben, úgy nagyban is hamarosan el fog kezdődni.
És ha ez csordaszellem, akkor éljen az ilyen csordaszellem és majd a "kritikus tömeg"!
Hajrá eddig többnyire csöndben levő értelmüket is használók!
Mert a megszólalásotokon fog múlni kis hazánkban a nagy változás.

postaimre
dec. 26./09:37
Tűzörző, végre! Több dolgok vannak földön és égen! Nem csalódtam benned és határozottan fejlődsz is. Én is arra törekszek.

Megjegyzem, a kutatók várják a kérdéseket, nem pedig a zsörtölődést és hepciáskodást! A téma engem is érdekel és nekem is vannak kérdéseim, de lássuk be, a téma nem "piskóta".

mézesmózes
dec. 26./10:04
Imre, én a következőt kérdezném. Tőled kérdezem, nem a titokzatos "tudósoktól", mert nem szoktam kérdezni olyanoktól, akikről semmit sem tudok. Nos, a 7. pont szerint "A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint."

Kérdés: szerinted ki mondana olyant, hogy egy galaktikus civilázió hatalma "ISTEN -szint"? Mert ugye, Krisztus óta azt legalább tudjuk, hogy Isten nem hatalomról, hanem szeretetről szól, vagyis Isten hatalma a végtelen szeretetben van és nem a végtelen technológiában. Magyarán, ha valóban mástól kaptad az üzenetet, talán nem ártana ébren maradnod, mert könnyen végzetes csapdába kerülhetsz. A Cion Bölcsei jól tudták/tudják, hogy nem csak fizikálisan lehet kinyiffantani az ellenségüket, hanem lehet például így is: - Link -gyöngy
dec. 26./10:09
jtibor
Ja, te még úgy tudod, hogy az isten teremtette az embert? Én már azt is tudom, hogy bebizonyosodott, hogy csak egy embert teremtett az Isten, a többit a sátán teremtette. Sőt teljes rendszereket is a sátán teremtett, és különböző élőlényeket rajta. A "kőművesek" ezeknek a tanoknak a legjobb tudói, meg új fajta kabbalizmus és számmisztika.
Teljesen le vagyok törve, mióta ezt tudom. :-(

postaimre
dec. 26./10:35
Mózes, aranyos vagy, ez a Dani gyerek nagyon megnevettetett. Nem tudom, hogy jó jel-e az, hogy az ember életében már nekrológot írnak róla, de emlékeztetlek, hogy Szilvásy szinten (Kormányzati Józsda) még nem vagyok. Tényleg olyan érdekes, hogy mennyien be tudnak gőzölni egy kis hírtől. Valaki írt itt Galileóról meg az inkvizícióról is, de Semmelweis is így járt. De nincs itt semmi gond, mert A Kuruc is megmondta (Novák),hogy elvesztett a "nemzeti oldal", no meg a Jobbik vezérkar szerint is skizo lettem. MÓzes, tudod, az asszonykám nagyon jó indikátorom és ezt nem hagyná. Ugyanakkor biztosan meglepődnétek, ha kiderülne ezekről a dolgokról is, hogy igazak. Korábban nem is tudtam Bilderbergről, de már úgy beszélek róla (többed magammal), mint egy létező konspiratív személyről csoportszervezőről..., de azt sem tudom, hogy Orbánt valóban Soros taníttatta ki Cambrige-ben. Ez az ellenkultúrás gyerek aranyos, de ha már "ellen"-el kezdődik, akkor ennek sincs nagy jelentősége.Ez a Nero-s hasonlat meg egyenesen Morvai-s.

gyöngy
dec. 26./10:36
Mézesmózes
"Kérdés: szerinted ki mondana olyant, hogy egy galaktikus civilázió hatalma "ISTEN -szint"? Mert ugye, Krisztus óta azt legalább tudjuk, hogy Isten nem hatalomról, hanem szeretetről szól, vagyis Isten hatalma a végtelen szeretetben van és nem a végtelen technológiában."

Bocsánat, mert nem nekem van címezve, de szeretnék ehhez hozzászólni, engedelmeddel.
Ezzel az "isteni" szinttel kapcsolatban valami más dimenzióban lévő, magasabb rezgészintet szoktak kifejezni, ha jól tudom. Valamint az emberi csakrarendszerben a 7. auraszint éterségét. Abban viszont igazad van, hogy ezzel nem illenék "fensőbbségezni", mert akkor semmivel sem lenne különb az a létmegnyilvánulás, a mostani földi megnyilvánulásokhoz képest.
A Krisztusi szeretet a halak-útja. Maga az Isten, pedig igen szűk értelemben vehető csak "szeretetnek". Isten lényegének bármilyen konkretizálása megfosztja isteni létének elemeitől. Szerintem Istennek, mint létezőnek, csak egyik megnyilvánulása a SZERETET, s az is csak a földi értelemben vett maxima. Én inkább az "állandó kitárulkozás, és túlcsordulás" szókat alkalmaznám inkább. Bár minden, ami szavakban kifejezhető és megnyilvánult, az már alapvetően nem fedheti Istent.
Bocsánat a belebeszélésért!

mézesmózes
dec. 26./10:47
Imre, nem a levegőbe beszélek. A veszély nagyon is valós és nem csupán arról van szó, hogy Ágostonék lehülyézhetnek. Ha akarod, írhatok egy kis felvilágosító cikket a témáról, de lényegében arról van szó, hogy a Liszaboni szerződéssel együtt már is működésbe lépett az Európai (Szovjet)uniós pszichiátriai rendőrsége.

tillati
dec. 26./10:55
Üdv mindenkinek.

- Link -

A hat éves fiamnak egy hete a jobb középső kézfej új percénél a bőr alatt mit egy rizsszem nagyságu körbe elmozditható -szerintem a linkben leirt kütyü van,nagyítóval még a szurás helye is látható .Ugy jöttünk rá,hogy fájt neki egy két napot de már nem viszont a mérete megmaradt, tehát a szemetek a pályán legyen.Én már tudom a megoldást!!!

postaimre
dec. 26./11:29
Mózes, várom az összegzésed! Igen, értem, hogy mindenkit elmekórtani esetnek kívánnak nyilvánítani, aki olyasmit mondd, vagy tesz, ami nem tetszik nekik, de ezt megtehetik az eddigiek olvasatában is. Kár, hogy most már arról cikkezik a sajtó is, amiről mi már egy fél éve legalább írtunk itt. Ha visznek, médiumnak vihetnek itt párunkat!
Csináld meg, kérlek az összegzést!

gridaj
dec. 26./11:36
Én úgy "hallottam", hogy a világmindenséget Isten teremtette az összes lakójával együtt. Így a Földet is. Minden anyagi és nem anyagi dolog Isten része. Nem különálló. Amikor megteremtette az embert és lelket lehelt belé, szólt a segítőinek ( angyalainak, akik segédkeztek a teremtésekben ), hogy mostantól szolgáljátok az embert! Az angyalok egy részének ez nem tetszett és szembe szálltak Isten akaratával. Néhány konfliktus után a "sötét angyalok" legyőzettek és megkapták a Földet, ahová bezárattak. Nem hagyhatják el.
Szóval, a Földet, Lucifer és csapata uralja. Folyamatosan egy-egy éonra ( kb. 25 ezer év )lélekcsoportok jönnek tapasztalatokat szerezni Lucifer birodalmába. Ez idő alatt pár ezerszer mindenki inkarnálódik. ( Persze ez csak az idő lineáris volta miatt van így írva ) Előnyünk a bukott angyalokkal szemben az, hogy mi naponta ( alvási ciklusainkban ) hazamehetünk, ( betöltjük a friss infókat a közösbe ) ill. 50-60-70 évente egy kicsivel hosszabb pihenőre.
Na, ez a földi helytartónak nincs ínyére, ezért mindenféle praktikákhoz folyamodik, hogy ne Istent, hanem őt szolgáljuk. Elég egy paktum, és már 500 vagy ezer évet alá is írtál. Addig az övé vagy. Megkapsz mindent amit csak kívánsz, de utána őt kell szolgálnod! Nincs menekvésed csak amikor lejárt az időd.
Az emberek egy bizonyos csoportja már évezredek óta szolgálják őket. Van saját tankönyvük is hozzá, amit lelkesen mantráznak naponta. Így nem lesz könnyű a szabadulásuk.
A "fényhozó", mint első angyala Istennek, nagyon képben van és bárkit képes átverni a saját céljai érdekében. Gondolj csak a temérdek hiedelmeidre, aggódásaidra, félelmeidre. Ezeket mind ő generálja. Ezeken csak akkor fogsz tudni felül kerekedni, ha megérted mi miért történik veled, velünk. Nem megoldhatatlan a feladat, gyakorolni kell.
A gyakorlást egyedül kell végezned. Nem egy guruval. A guruk nyájat képeznek maguk köré és azok az ő agyrémeit fogják követni, ami lehet jó és rossz is. Csak szét kell nézni a világunkban.
Persze, hogy nem vagyunk egyedül! Ameddig sötétségben tudnak tartani bennünket, addig elhitethetik Lucifer követői, amit akarnak. Azt akarják, hogy őt és őket szolgáljuk. Viszont, mint írtam, előnyösebb helyzetben vagyunk. Erre ébredj rá ember és tapasztald meg a meditáció állapotában.
Mára olyanokká váltunk, mint az a kis robot az egyik filmben ami öntudatra ébredt és folyton azt mondta: Imputot akarok!
Az elcsendesedés művészetét, a belső felé fordulást pedig elfelejtettük. Badarságnak tartjuk. Nem kézzelfogható, nem lehet rajta venni semmit, így haszontalan. Ennek Lucifer alias pénzisten nagyon tud örülni.
Folyton kívülről várjuk a megoldásokat a problémáinkra. Várjuk a Messiást. Egyszer már itt volt. Megmondta a frankót, de hagytuk, hogy Lucifer győzzön.
Az agykontrollosoknak van egy megszívlelendő mondásuk: "Gondolkozz alfában, cselekedj bétában"
El lehet érni azt a bizonyos kritikus tömeget külső segítség nélkül is! Ezt már többször bebizonyították pl. a TM gyakorlói. A Transzcendentális Meditációt gyakorlók időnként elutaznak egy-egy városba tömegesen, ahol pár napig közösen meditálnak. Érdekes módon hihetetlen módon visszaesik a bűnözések, a balesetek, az öngyilkosságok stb. száma abban a városban. Tehát, működik. Ezek olyan emberek, mint Te vagy én csak gyakorolnak. Nem álmodoznak. Egyszerűen, meditálnak. Az átlagnál sikeresebbek az élet minden területén. Nem gurukat követnek hanem csak tartják a kapcsolatot isteni mivoltukkal. Lucifernél magasabb a rezgésszintjük így hozzájuk nem érhet fel.

Amennyiben a földönkívüli tesók úgy gondolják, hogy eljött az ideje egy globális tudatmódosításnak, biztosan megvan rá az okuk. Eltérő perspektívából látnak minket.

Egyébként ma verőfényes napsütés uralkodik felénk, itt-ott felhőpamacsokkal.
Most belőlem ez jött ki. Van akinek hír és van akinek nem.
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

hanco
dec. 26./12:08
A.J. Christian (megvilágosodott, tisztánlátó) könyveiben is olvashatunk az emberiség múltjának ezen részeiről, és több helyen elég hasonló dolgokat mond. Neki mondjuk nincsenek hasonló bizonyítékai (asszem), mert ahogy ő mondja, ezekre az eseményekre visszaemlékszik.
- Link -
"Ha a bolond az élet vizét nyújtja, kiöntheted. Ha bölcs mérget ad, idd meg nyugodtan."

marton
dec. 26./13:19
Az intelligens tervezés elmélete: ez is ide tartozik _nagyon_ szorosan. Tasi István - Mi van ha nincs evolúció?

anzelm1
dec. 26./14:14
Akkor már ide tartozik ez is annak aki még nem látta:

Tudástár-ból a String-elmélet/Szuperhúrok/:

- Link -

Kvantumfizika:

- Link -
gabi
dec. 26./15:10
marton, hanco és többiek!
Imre karácsonyi ajándéka - tartalmától függetlenül - számomra már megérte, mert annyi jó anyagot töltöttetek fel, hogy hosszú időre van min gondolkodnom és a puzzle darabokat összetennem, tudásomat bővítenem. Elképesztő ajándék két nap alatt, köszönöm!
Hülyeséget beszélek, nem független annak tartalmától, hanem következménye!
[ módosítva dec. 26./15:14 ]

SZIM
dec. 26./16:16
Kedves Marton,
...amit Te itt kínálsz megtekintésre, az enyhénszólva lerágott csont. Komolyabban gondolkozóknál ma már nem kell bizonygatni a Darwin-i elméletek kétségbevonhatóságát.
Ezen talán már régen túltette magát a tudomány is.
Nem kétséges, hogy valamiféle TEREMTÉS volt, csak az a kérdés milyen és hogyan.

SZIM
Kép: http://postaimre.euroweb4you.eu/e107_files/public/1262462665_87_FT132_1262164781_109_ft266_szeretetimd-forrai_fle-jobbrl__balra..jpg

DesertStorm1991
dec. 26./16:43
Nyugalom gyerekek! Azt nyugodtan kijelenthetem, hogy az átlagember nem az értelem csúcsa! Minden bizonnyal vannak, akik különleges képességekkel bírnak és még csak nem is Nobel díjasok. Mindenesetre, ha vannak a világűrben más lények is, nem nagyon akarnak az átlagemberrel találkozni, ez tény! :-) Speciel, én is megválogatom kit avatok bele a dolgaimba, már csak azért is, mert meg se értenék sokan, így felesleges tartom, meg nem tartozik mindenkire! Kíváncsian várom a szuper értelem jelentkezését az emberiségnél....! :-)

gabi
dec. 26./16:47
szeretetimádó! lehet, hogy számodra lerágott csont, de az oktatás számára még mindig nem. Én is tudtam, hogy a darwini elmélet már megdölt, de ez önmagában kevés. Ez a film választ adott rá, hogy miért és milyen irányban gondolkodjam. Az a válasz is kevés, mert van Isten.........és?
De jó lenne, ha mindenki számára lerágott csont lenne? Kicsit szerényebben.

Berci 66
dec. 26./16:49
Sziasztok ,szia Gridaj .
Egész jó amit leírtál ,viszont aki az egész mögött áll az egyáltalán nem Lucifer.Őt csak a katolikus egyház és az azt irányitók állitották be ilyen negativ lénynek,mégpedig éppen azért,hogy ha,megvivja valaki a harcát ezekkel a lényekkel és az általuk irányitott emberekkel,és ebből a harcból győztesen kerül ki ő nagy valószinüséggel Lucifer lesz.Ez miatt van az emberek számára ilyen negativ lényként beállitva,már jó előre próbálták negativnak beállitani és rossz hirét kelteni az emberek között.

ASUMHARI
dec. 26./17:44
Imre által közölt anyag csak féligazságokat tartalmaz. Nagyon hiányos.Több ponton téves is és mint tudjuk az ördög a részletekben rejtőzik.
1./ Az emberi faj irányított mutációval lett létrehozva.

Most vissza kellene menni egészen a világ keletkezésének elméletéig. A materialista tudósok azt hazudják nekünk, hogy volt az ősrobbánás. Ezzel mit is mondanak? Azt, hogy létezett a tér és létezett az anyag is. Ja igen és azt ugyan ki teremtette? Ezen apróságon csak úgy átlépnek.
Ma ennél sokkal közelebbi, feltevésnél már több, ha nem is a hivatalos tudomány, de az alternatív tudósok körében már elfogadott tétel, hogy a világ kezdetekor 10 originális volt.
A megnyilvánult originálisok először mint víz őselem, majd 3 vízelem megnyílvánulása hatásának következtében létrejött tűzelem - a káosz őselemek- elindultak a teremtési evolúció útján.
ITT A TUDÓSOK ÁLLÍTÁSA MISZERINT MÁR ISTENI SZINT AZ AMIT A FÖLDÖNKÍVÜLI CIVILIZÁCIÓ TETT JÓINDULATTAL IS ERŐS CSÚSZTATÁS AHOL A LÉNYEG VÉSZ EL.
MERT A FENTI KIJELENTÉSSEL AZT MONDJA, HOGY AZ EMBERISEG MAI FORMÁJÁT KÖSZÖNHETJÜK NEKIK.
A materialisták Darwin elméletéből is eltitkoltak valamit, méghozzá azt, hogy a TEREMTŐ ezt a sorrendet alkalmazta a teremtés során.Vagyis a lényeget,Darwin elmélete tehát csonkán került a köztudatba.
Azt, hogy egy intelligensebb földönkívüli civilizáció ismeri a géntechnológiát és beavatkozott úgymond menet közben az lehetséges,de csak egy már teremtett meglévőt alakított csak át.
2./ Visszatelepítés- sumérok- Nibirú.

Mint, ahogy "Nyilas" írta fentebb EZ A LEGKRITIKUSABB PONT, MONDJUK KI HAZUGSÁG!!!
A Föld lakói 13 csillagnemzetség betelepülőiből állnak.
Nibirú van, sumérok voltak, a magyarok és a sumérok közötti kapcsolat igaz és feltárt, DE!!!
Nem tesz említést ATAISZRÓL. EZ PEDIG SZÁMUNKRA A LÉNYEG!!!Kr.e.11500 körül süllyedt el,de 70000 évig éltek ott őseink, akikhez érkeztek egyéb, barátságos földönkívüliek. Pl.a Siriusz rendszerből. A többi kontinenst is meghódították ATAISZ lakói, ahol megalapították anina óm-ot,(Mezopotámiai területek) hikszosz óm-ot,(Egyiptom), agaba óm-ot,(Ázsia keleti fele) indijó óm-ot,(Az amerikai kontinens indiánok lakta területei)stb...
Azt akarja elhitetni velünk, hogy mi is az annunakik genetikai hulladéka vagyunk. MI NEM!!A többiek lehet.
EZ A LÉNYEG HOGY MI ÉS ROKON NÉPEINK NEM!!!Igaza van "Nyilas"-nak fentebb, hogy ez egy új "finnugor elmélet".

3./ A Nibiru a Jupiter IO nevű holdja?
Ezt nem tudom megitélni, de szerintem ez is sántít.
Az, hogy képesek beavatkozni ilyen szinten is, mármint hogy pályára állítanak bolygókat és egyéb létesítményeket hihető, de hogy igaz is azt nem tudjuk.
Az, hogy a körülöttünk lévő bolygókon találhatók értelmes lényektől származó ún. emlékek, kövek, építmény maradványok esetleg még üzenetek is,szintén hihető. Hogy hogyan jutottak ezekhez az anyagokhoz nyilván nem publikus, de higgyük el nekik.A Mars lakott volt és most is vannak rajta bázisok. A Holdon úgyszintén. A Holdat Kisfaludy Mester megmérte gravitációs távcsővel(a tömeget "látja"), a belsejében víz van. Gyanítható, hogy valaminemű beavatkozás következményeként.Ez lesz a következő tűzözön után a Földre szánt víz.
A Galaxisunkban 800 millió lakott bolygó van.
Nyilván járnak ide innen-onnan. A tértechnológia nem probléma nekik.
Földi építésű un.ufók is vannak.Ha ufó észlelés van, az akár földi is lehet.
Folytatom....
Az időjárásról pedig annyit, hogy szerintem a "nagyfiúk" játszanak HAARP-on.
[ módosítva dec. 26./17:57 ]

tillati
dec. 26./18:04
Nekünk, a másokat-szolgáló zétáknak, már volt kapcsolatunk emberekkel rég az írott történelem előtt is. Evégből hadd hivatkozzunk arra, amit az emberek szénizotópos vizsgálatnak neveznek, szén atomok állapotára egy szerves maradványban, amely megmutatja a maradvány feltételezett korát. Az elmélet terjed, hiszen a légköri természetes szabad állapotú karbonban a jellemzőknek egy bizonyos aránya található meg, míg a szerves maradványban lévő karbon jellemzői egy ettől eltérő arányban állnak egymással, így akkor a maradvány öregedett. Általánosságban ez az elmélet helytálló, de gyakorlati szempontból ez túlságosan pontatlan a precízen a pontos évezredre rámutatáshoz, még kevésbé a pontos évszázadra vagy évtizedre. Mi, ennélfogva, az emberi fejlődés szakaszaira fogunk utalni, mivel az ember megérti ezeket a szakaszokat. Ezzel azt szeretnénk mondani, hogy az emberi megértés foltos. Néhány darabkájuk megvan, de nem mind. Még mindig keresik például a hiányzó láncszemet, és egymás között vitáznak, hogy egy közös kezdet volt-e, Afrikában, vagy több kiindulási pont. Több kiindulási pont volt. Minden rassznak - és 6 volt ezekből - más-más eredete volt. Mi megfigyelőkként jelen voltunk a kezdetektől. Itt voltunk, látogatókként, folyamatosan ettől az időtől fogva, válaszolva a Hívásra, midőn az felmerült.

A Földet sok idegen csoport látogatta az emberiség legkorábbi szakaszai óta, már sokkal azelőtt is, hogy az embert genetikailag intelligenciába tervezték volna, a jelenlegi formájába. Az emberi kultúrán hagyott nyomok olyan terjedelmesek, hogy eleve kizárják egy lista összeállítását. Ezeknek a befolyásoknak egy része jól ismert, az egyiptomi és az ősi sumér kultúrákban, vagy a védikus írásokban, amiken a 12. bolygóról származó 3. denzitású humanoid látogatók rajta hagyták a kézjegyüket, és a szent könyvekben, mint a Biblia és a Korán, melyek az eredeti másokat-szolgáló szerzők és a későbbi önmagát-szolgáló hozzáadásoknak egy csatamezői. Kevésbé jól ismertek a befolyások Kínában, ahol a kínai embert megalkotó genetikusok hatottak a hátrahagyott kultúrára. A csöndes pillanatok a kertben, a bölcsesség és egymás tisztelete, és az élet kis dolgainak megbecsülése, mint amilyen egy madár dala, ilyen nyomok. Szintén kevéssé ismert az amerikai indiánok kultúrája, amelyet maguk az indiánok által kifejlesztettnek vélelmeznek, miközben a világ nagyobbik felétől elzártan éltek. Ezek az indiánok nem annyira ok nélkül vannak tudatában annak, amit ők alakváltozásnak (shape shifting) neveznek. Az ő legendáik a szellemi lényekről a vadonban keletkeztek, és saját repüléseik igaz találkozásokon alapszanak, melyek során kiléptek a testükből, és azután nem tudták ezeket elfelejteni.

Temiz
dec. 26./18:20
Akkor most én is kérdeznék egyet.

- Olvasgattam az Arvisurát , ezért megkérdezném, amit Te írtál Imre, hogy hol egyezik az általad leírtakkal, melyik Arvisurában találom, mert egyébként elég hosszú lenne megkeresni.

+ saját véleményem
Semmi nem történik véletlenül és Imrének biztosan megvolt az oka, hogy ezzel az információval ajándékozott meg minket.

Az információ hatalom, a hatalom erő, az erő a lélek, a lélek pedig a szeretet. De az erő ha nem igaz ember kezébe kerül, akkor annak az embernek nincs tiszta lelke és tisztátalan lelkében nincs helye szeretetnek.

Ha pedig tévedtem és ezek "dezinformációk", akkor is több lettem már, köszönöm Imre.
[ módosítva dec. 26./18:22 ]
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

gridaj
dec. 26./19:08
Berci 66 Kösz!
Szóval, amikor Isten anno megparancsolta Lucifernek, hogy szolgálják az embert, azt ő megtagadta és csapatával a világegyetem más bolygóin élő emberi lényeknek segédkeztek. Isten azonban eme engedetlenségre reagálva, angyali seregeket küldött Lucifer megregulázására. Elsőre nem jött össze, mert a bukottak nyertek. Másodjára azonban ( egy kis isteni segítséggel ) sikerült legyőzni őket. Itt nem fizikai megsemmisítésre kell gondolni, mert Isten nem semmisíti meg a saját "testét" és az angyalok sem fizikai lények. A lényeg az, hogy bezárattak örök időkre ide a Földre. Földanya vigyáz rájuk, hogy ne léphessenek meg.
Tehát, ezzel mégiscsak Istennek lett meg az akarata, mert a bukott angyalok mégiscsak minket embereket szolgálnak azáltal, hogy próbálnak itt tartani minél többünket.
Amikor itt volt Jézus és éppen a 40 napos böjtöt tartotta, megjelent neki a sátán és eldicsekedett a hatalmával. Mondta Neki, hogy itt minden az övé és társuljon be hozzá 50-50%-os alapon és csak annyi kell hozzá: mondd ki a nevem és térdelj le előttem.
Jézus tudta, hogy minden amit mondott a sátán igaz. De ő így felelt: Ne kísértsd a te uradat és Istenedet! Ezzel rámutatott, hogy ki a főnök. A folytatást ismerjük. Jézus fizikai testének árthatott az ördög, de isteni lényéhez nem érhetett fel.
Isten minden teremtése tökéletes. Olajozottan hiba nélkül működik az Ő terve szerint. Bennünket is teremteni tanulni küldött ide. Kicsiben mindent megteremthetünk mindent, mert: - Kezdetben vala a gondolat és a gondolat Istennél vala!
Minden teremtésünket a gondolat előzi meg, ami nem anyagi természetű energia, rezgés. Minden csakis ezután manifesztálódik. Azért van ekkora káosz a világunkban, mert az emberek 95%-ban hagyják csapongani a gondolataikat. Nincsenek jelen. Amikor kavargatod a paprikás krumplit, mire gondolsz? Legalább lehet 40 különböző gondolatod. Egyikről ugrasz a másikra. Kivetíted magadat egy nemlétező jövőbe. Arra gondolsz pl. rögtön itt a postás vagy nem hívtam fel xy-t jajj majd megkapom tőle a magamét, stb. Pedig a krumpli szépen rotyog és ha csak a főzésre koncentráltál volna, tudnád, hogy kell-e bele só vagy már raktál bele. Amikor bármilyen munkát végzel, légy ott. Csak ott és mesterművet alkotsz. Ha nem vagy ott, elvágod az ujjad, megégeted a kezed, vagy dekoncentráltan, hülyeségeket beszélsz.

Már mi emberek is, pusztán Pénzistennek hódolva genetikai mutációkat hajtunk végre Isten teremtményein, növényeken, állatokon és embereken is. Nem zárom ki, hogy nálunknál fejlettebb létformáknak is eszébe jutottak hasonló gondolatok.
Ha én egy ilyen faj képviselője lennék és tanulmányozhatnék egy nálamnál primitívebb planétán élő populációt, hát nem a dekoncentráltakkal venném fel a kapcsolatot elsősorban. Az viszont elgondolkoztató, hogy egy sokkal fejlettebb kultúra egyáltalán beavatkozik-e egy fejletlenebb világ belügyeibe. Akkor azt gondolom róluk, hogy technikailag ugyan fejlettebbek, de mentálisan nem és megkérdőjelezem a felsőbbrendűségüket. Isteni szint csak egy van. Egy rész valamiből nem lehet több az egésznél!
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

ASUMHARI
dec. 26./19:39
Tillati! A Zeta Talk honlapot az ellenség üzemelteti.

kigabe
dec. 26./19:46
Atya-gatya!

Imre,ha teológiai,vagy filozófiai vitát akartál,hát,itt van.Miről maradtam le???
Ütköznek itt a teremtés mindenfajta elméletei,de mind nem lehet igaz,vagy igaz?

Bocsi tillati,de ha te valóban a zétaikhoz tartozol valj szint,játssz nyílt sisakkal,-e nélkül így nevetséges vagy,de jöhet egy kis bizonyítás is.Akár személyesen is elmegyek hozzád a bizonyítékért.Bár,ha csak idéztél,azt jelöld kérlek.

Asumhari! A kiállásod az igazadért dicséretes.
Ataiszról,aki ebben a témában olvasott.és kutatgat az mind halott már erről,hogy onnan indult el az emberi fejlődés.
13 csillagnemzetség,jól hangzik,szerencsés szám,lehet tudni a nemzetségek nevét?
70.000 évig éltünk ott,igen az újabb régészeti kutatók szerint,nem a mai ember az első a földön,már volt több intelligens fejlett lény,akik,sajnálatos módon mind kiirtották magukat,vagy katasztrófák miatt,de eltűntek a föld történelmi forgatagában.Vagy mivel a föld rezgésszáma időről időre változik,emelkedik,
ez okozza,hogy nemigazán van régészeti bizonyítási lehetőség(70.000 év a föld életében még egy szempillantás sincs)
Régészeti leletek alapján bizonyítottan,hiszen az égből jöttek minden leírtak,írattak,így ezek megmaradtak.300.000 évvel ezelőtt,az Anunakik(néhol hüllőszerű lényeknek írják le,azaz nem egyezik meg a Nibiru lakóival)
,a nibiru lakói genetikai mintáik alapján alakították ki a homo sapienst.Tudatosan nem írtam embert.
Az Anunakik szintén hittek Istenben,bár sosem találkoztak vele.
Itt is voltak anomáliák,hisz írnak a táblák rontott egyedekről is,de a mitológiai is ír ilyenekről,embertestű bikafejű teremtmény,akit érdekel nézzen utána.

A lényeg,az utolsó együttálláskor i.e.2000-1000 között, nem jöttek anunakik a földre,sőt inkább elmentek.
Nem lett felemelkedés az embereknek.Minden találkozáskor volt egy ugrás a fejlődésben,most ez elmaradt.
Sok kutató szerint a főisten Anu véget vetett a föld nevű projektnek.
A nem megbízható anunakikat,viszont büntetésül itt hagyták a földön.
Gondoljunk bele kik tudnak ezer éves változásokban,tervekben gondolkozni,az ember?Nem,,,!hisz gúzsba köti a 70-80 éves korhatár.Érdekel valakit,hogy 500 év múlva befog érni a terv?
Embert nem,mit számít mi lesz 100 év múlva is.
A kitervelők viszont még egy évet sem öregedtek.
Közeledik a végkifejlet,közeledik a Nibiru.
Az itt-maradtak gyűjtik az aranyat,ez minden mozdulatukban érződik,eltűnik minden nyilvántartott arany.
Szeretnék Anut kiengesztelni??

Sajnos ezt az ember kárára teszik.

Összeesküvés elmélet már megint,,,no,ha a lelkednek ez jobban fekszik,legyen.
Viszont,ha gondolkozol és bírod az történelmi ismereteket,akkor jöhet a döbbenet.
Bizony még a ma háttérhatalomnak tartott szövetség vezetője is így írt:

A kutatók rátaláltak arra a levélre, amelyet Mazzini írt forradalmi mozgalma egyik irányítójának, dr. Breidenstin-nek néhány évvel a halála előtt:

„A világ minden pontjára elérő testvéri szövetséget alkotunk. Minden igát le akarunk rázni. Mégis van egy láthatatlan, alig érzékelhető hatalom, amely ránk nehezedik. Honnan jön ez, hol van ez, senki sem tudja... Vagy legalább is senki nem mondja meg. Ez a szövetség még számunkra, a titkos társaságok veteránjai számára is áthatolhatatlan titok.”

V.[ módosítva dec. 26./20:11 ]

xtrnjuw
dec. 26./20:19
Próbálok kritikus szemmel tekinteni a kutatócsoport munkájára.

1. Az emberi faj – ősi fajból -, irányított mutációval lett létrehozva, kb. 300 ezer évvel ezelőtt. Erre a mai kutatók is rájöttek már.

- Ez így van, bizonyíték erre a mitokondrium DNS-e, aki akar utánaolvashat, hogy miért és hogyan. Ennek alapján semmiképpen sem lehetséges 300.000 évnél korábbra visszavezetni a jelenlegi emberi faj, a homo sapiens sapiens eredetét. Előtte ugyanis de facto nem volt. Ergo 1. pont bizonyítva.

2. A befejező kísérletek a NIBIRU-n zajlottak. Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!

- Nem egészen, ugyanis nem kizárható korábbi gén- és egyéb manipulációval teremtett emberek is éltek a Földön, no meg persze a fő ellenség, a degenerált lelkületűek is csak a szumír civilizáció után kerültek (sajnos) bolygónkra.

3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kőtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával. Orosz űrhajók felvételei szerint, tele van romokkal.

- Hm. Kizárni nem tudom, de még nem győzött meg.

4. Közben baj történt. Évmilliárdok alatt a napok is öregszenek…” ....... A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külső világok lefagytak és sötétségbe borultak.

- Hm. Csak úgy magától takarékra váltott a Nap? Vagy előidézte valaki?

5. több faj is be akart települni. Ez okozta az Annunaki háborút is, de Dél-Amerikában is vannak atom-és sugárcsapás nyomok.

- Hol? Milyen intenzitásúak?

6. ekkor lépett a csillagközi Szövetség. Minden fajt eltávolítottak és a Terrát lezárták, hogy az emberiség zavartalanul fejlődhessen. Csak kutatóhajók jöhetnek be.

- A zsidókat akkor miért engedték ide?

7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.

- Ez hihetőnek hangzik, csak kellemetlen tudomásul venni, hogy mi csak csúszómászók vagyunk hozzájuk képest.

8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.

- Kellene egy fénykép vagy másolat a levélről itt a honlapon. Kedves Imre, mikor lenne ez lehetséges?

.
.
.
.
.
.

13. Vita eldőlt, a hazudozások kora lejárt.

NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

- Ezt eddig is tudtam, csak a nagyon hülye ember hiszi azt, hogy egyedül vagyunk a világmindenségben!

14. A levél akkor fog nyilvánosságra kerülni, ha a fordítások egyértelműek lesznek.

- Helyes, várjuk!

É O N
dec. 26./20:26
Szerintem a NIBIRU és lakói okozzák a ciklikus fajpusztulásokat. A BIBLIÁNAK nevezett könyvben több helyen is említést tesznek rólla. pl: A nagy vörös parázna és a rajtaülő, vagy a nagy vörös fenevad. Természetesen azt is leírják hogy a tűznek tavára vettetik az emberek szeme láttára. A tűznek tava szerintem a NAP lehet ugyanis bizonyos jelenések égiek és földiek fizikálisan fognak bekövetkezni. A jelenések könyvében így írnak rólla, A NAGY FENEVADNAK HÉT SZARVA VAGYON ÉS AZON TÍZ KORONA. Ez a leírás ráillik a NIBIRU nevű törpe vörös csillagra ami kb 22-szer nagyobb a földnél.Mikor a NIBIRU láthatólessz hétágúnak fogjuk látni a TÍZ korona pedig a mellette levő kisbolygók. Hasonlóan a NAP mellett is TÍZ bolygó van. A háromnapg tartó sötétség pedig úgy lehetséges ha valami sokkal nagyobb eltakarja a földet a naptól. Szerintem a BIBLIÁBAN minden levan írva csak valakik példázatokba szedték hogy ne lehessen megérteni mi várható a jövőben. De biztos vagyok benne hogy ezt nem az igaz próféták tették, azok értelmesen érthetően megírták valamikor. De egy bizonyos faj megváltoztatta hogy ne lehessen megérteni sokak számára.

vivo
dec. 26./20:33
Irrenhaus?????????

harci sólyom
dec. 26./20:36
ti itt nyugodtan csevegtek, a gárdisták meg ölnek. elkezdődött ....
- Link -
[ módosítva dec. 26./20:37 ]

harci sólyom
dec. 26./20:38


kigabe
dec. 26./20:49
Sólyom!
Elfelejtettél meghívót küldeni!

balu998
dec. 26./20:50
(na most biztos naggyon sok új barátot fogok szerezni)

Úgy vallom be, ahogy van: a Csillagok háborúja után elég vérszegény kis kompiláció. Peeerrrsze, Csillagközi Szövetség, Annunakik háborúja, irányított génmanipuláció és betelepítés, erről van itt szó! Bocsássatok meg nekem, balga baromnak, én ezekből már úgy érzem, kinőttem.

Megmagyarázza netán e bombasztikus elmélet a Teremtés lényegét? Hogy mi a jó, mi a rossz és miért éppen a jót kell (megpróbálni) cselekedni? Olyan kis sekély agymenés ez a Gonosz és a Jó nagy drámájához képest, nem? Pillanatnyilag a szekpszisnek azokon a fokain mozgok, hogy ha valaki mutat nekem egy elektront, akkor elhiszem, hogy van. De azt, hogy Létezés van, nem kell bizonyítani. Ehhez képest az emberek és az annunakik vagy mittomén milyen javák, taszkenek, vukik között csupán mennyiségi különbség van (zöldebbek, nagyobb és értelmesebb szemei vannak, természetesen felsőbbrendű tudással bírnak - és persze sárgán az irigységtől be kell ismernünk, hogy sokkal állatabb űrhajóik vannak, mint nekünk) - ergo: engem nem érdekel. Ezért nem fog minket a Magyarok Istene kihúzni a szarból és az alvó Mátyás király is tovább szunnyad a hegy mélyében.

kisgabe, istenvelunkvan - én veletek értek egyet.

harci sólyom
dec. 26./20:52
ide csak kemény idegzetűek jöhetnek

harci sólyom
dec. 26./20:53
isteni volt a toroskáposzta :)

kigabe
dec. 26./20:55
É O N!

Senkit nem akarok megsérteni,de a Biblia nevezhető fércműnek,hisz évszázadok alatt nyerte el végső formáját,sőt a fordítások során sokat vesztett,szövegezéséből.

Biztos tisztába vagy vele,ha olvasod a Bibliát,hogy a kereszténység megalapítását,Saul rabbi-ig vezetik vissza,aki a Jézusi tanítások legnagyobb üldözője volt.Mikor látta,hogy a Tan tért hódít,aljas módon az élére állt,és megalapította a kereszténységet.Az igazság furcsa fintora,hogy a kereszténység alapítója egy zsidó rabbi.
A csúcs,Jézus i.e.7-ben.agusztus 11-én született a dokumentumok alapján,Saul(Pál)még a születését is az érdekeihez igazította,a Magyarság kerecsen ünnepének az elnyomására.Sikerült is neki.
[ módosítva dec. 26./21:05 ]

kigabe
dec. 26./21:08
Sólyom!

Imre miatt az idegeink kezdenek vékonyodni!

Két napja töltött káposztán élek..pfhuu...

harci sólyom
dec. 26./21:13
:)

É O N
dec. 26./21:16
kigabe!

Nagyon jól tudom hogy Saul rabbi irta át az újszövetséget amit ügyesen összemosot az ószövetséggel. Jehova tulajdonléppen a zsidók istene ami számomra a gonoszt jelenti.
az újszövetségből meg csak JÁNOSdolgait olvasd abból megfogsz érteni majdnem mindent. De ha lehet ne teologus szemmel nézd mert ugy biztosan semmit nemfogszmegtudni. Hasonlícsd össze a jelenbentörténő dolgokkal a csillagokkal stb. Monda JÉZUS keressétek az igazságot! tehát csak össze kell hasonlítanod a fizikai világgal és sokmindent megtudsz. Ottvan az énországom ahol az oroszlán és a bikaborjú együtt legel. szerinted hol lehet ez a hely? Bizony ottvan mindenki szeme előtt csak nem látják, mert csak néznek.

szurkemarha
dec. 26./21:22

A Flotta parancsnoka beszél - dec. 26
2009. 12. 26.
... elindult 21:00-kor ...

- Link -


szürkemarha

szurkemarha
dec. 26./21:23
mi lehet ez? mármint amit találtam Kosdi Tamás weblapján...
szürkemarha

vmari
dec. 26./21:24
Basszus EON, használd már légyszíves a hibajavítót (az az a sok apró, vonalba rendeződött sor, ami szinte minden szavát aláhúzta a bejegyzésednek!)!
Magyar ember legalább törekedjen a helyes írásra!

[ módosítva dec. 26./21:25 ]

vivo
dec. 26./21:30
Imre csinálj légyszíves valamit! Bolondokháza??????

harci sólyom
dec. 26./21:36


hamu
dec. 26./21:37
"1300-1400 hajóval vagyunk jelen"

bakker. Ez a fejlett hatalom még a saját űrhajói pontos számát sem tudja? Hogy pl. 1347 űrhajó? Én hiszek az UFO-kban, de ez már nekem is gyanús kezd lenni.

"Némely helyeken olyannyira közel van a Flotta járműve a talajhoz hogy szinte súrolja a házak tetejét."

Kinéztem az ablakon,hááát....itt nincs senki.Nem kéne esetleg ezt a kerületet is megmentenie valakinek?!? Csak kérdezem.
[ módosítva dec. 26./21:57 ]
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

Huliganthropus
dec. 26./21:38
Csodállak néhányatokat! A hitetekért. Azért, amiben hisztek. Ha azok akár ...hiedelmek, nem-tapasztalások, álmok... (rém-álmok). A nem-nem-tudás erény. A tudni akarás hiánya a bűn.
Mert ugye hisztek abban, amiről itt írtok? Istenszerű lények, Istenek, Teremtők, hüllő-entitások, alakváltók...Nibiru...

Mi a hit? Hogyan jutotattok oda? Találomra összerekott mások tudás-darabjainak halmaza, melyeket sajátotoknak gondoltok?
...vagy más, amit én nem ismerhetek? Ne nézzetek le, ha nem értem, ...csak nem értem. Túl introvertált típus vagyok. Bár nem érdekel túlságosan a múlt(am), ebben a lineáris világban próbálom a jövőre ráerőltetni a jelent. Bízom abban, hogy jelen tetteim hatással lesznek a jövő(m)re, és számítok a Ti ismereteitekre, hitetekre is, hogy szebb jövőnk legyen.
Gyerekként kereszténynek neveltek, majd tizenévesen a keleti vallások felé fordultam, de a vallással úgy vagyok, mint a jóllakott ember az újabb tál étellel. Később jóga -ami nem vallás, életmód,létszint-, majd ennek felsőbb, meditációs ágai. Most van bennem egy kialakult világkép, egy érzés. Ez semmiképp sem nevezhető vallásnak, inkább identitás (hasonlóság-különbözőség).
De sohasem éreztem, hogy más lennék, mint ember-szellem-ember, tudat-ember-tudat. Lehet, nem vagyok eléggé gyík, vagy anunaki? ...bár hívő sem vagyok...

Berci 66
dec. 26./21:40
Gridaj .
Az első része az írásodnak nagyrészt mese ,amit lehet elhiszel,nem tudom.A második rész amit a gondolatok erejéről írsz már jobb meglátás.

A földön volt már több,talán lehet ugy mondani szellemileg fejlettebb civilizáció is,és ezek megszünésekor bizony valaki biztos,hogy beavatkozott az emberek életének minőségébe,lehetőségeibe,mégpedig úgy hogy elvett tőlük valamit.Ez a valami egy olyan erő volt amit az emberek akaratukkal tudtak müködtetni,tudtak vele teremteni dolgokat,csak valószinü a baj az volt ezzel,hogy ezt tudták más ember ellen használni,másnak ártani és nagyrészt erre is használták,és nagyrészt ennek köszönhették pusztulásukat.

Az előttünk lévő utolsó civilizáció végén amiről olyan sokat lehet hallani a vizözönnél kb 13500-13600 éve ez már így nem müködött.Viszont az ember szabad akarata megmaradt és annak a teremtő isteni erő,a lélek ereje engedelmeskedett is.Ezt a teremtő erőt az emberektől igyekeztek elvenni,úgy hogy őket különböző bünökre csábitották ami miatt ez számukra megszünt vagy ők nagyon elfordultak Istentől vagyis az Igazságtól és szeretettől ezáltal nagyon legyengült bennük ez az erő.Akit viszont nem tudtak rosszra csábitani és így elvenni tőle teremtő erejét abban Isten iránti félelmet kelltettek és elhitették vele,hogy Isten egy nagy özönvizzel elfogja tüntetni ezt a földi életet.Az egész katasztrófa nem azért következett bemert aki mondta,sugta ennek az embernek az olyan hatalommal rendelkezett volna,hanem azért mert az az ember aki még rendelkezett a lélek erejével ezt elhitte,elfogadta,és a tudatával hozzájárult ennek megtörténéséhez.Ez valójában az embereknek adott szabad akarat lényege,aki az igazság és szeretet törvénye szerint él és nem mondott le róla,nem adta el az ő számára ez müködik,viszont amit az ilyen ember a tudatával elfogad annak a megtörténéséhez már a lélek ereje hozzájárul,ha nincs egy másik olyan ember aki esetleg mást akar és az akarata ennél erősebb akkor megtörténik az amit az általuk kiszemelt ember tudatával eltudnak fogadtatni.Így valójában mégis csak Isten semmisiti meg az általa létrehozott fizikai világot a bent kévő akaratának engedelmeskedve,de ez valahol azért is van mert ezek szerint rossz volt a müve,és próbálkozhat újra egy fejletteb,erősebb lényt létrehozni.Úgyanis ha az akinek azt mondják,hogy Isten elpusztitja a földi életet ha valóban hitt volna Istenben akkor tudnia kellett volna róla,hogy ő nem egy tömeg gyilkos aki ilyet megtenne,de ő félelmében leginkább nem másra gondolt mint a saját fizikai életének a megmentésére és mivel, úgy érezte,hogy ő már biztonságban lesz várta a pusztulás bekövetkeztét.

harci sólyom
dec. 26./21:41
Édes Istenem! Ez most tényleg komoly Kozsdi Tamástól??? Meghibbant? Néhány éve olyan szépen tudott beszélni az Arvisuráról ...
Tényleg nagy az Isten állatkertje ... és a kerítés is alacsony ....

ASUMHARI
dec. 26./21:57
Kigabe! Ne bántsd a Bibliát!
A 13 csillagnemzetséget én nem tudom felsorolni, de utána nézek a forrásomnak.
[ módosítva dec. 26./22:21 ]

Berci 66
dec. 26./22:04
"Minden teremtésünket a gondolat előzi meg, ami nem anyagi természetű energia, rezgés"

Igen ez bizony így van.Ezért próbálják az emberek gondolatait olyan sok féle módon befolyásolni.Talán mindenki számára nyilvánvaló a média .De a jelenlegi hiavatalos tudmányunk sem a valóságot tükrözi az emberek számára,ez a tudomány nem szól másról mint,hogy mindent csak fizikai szinten kell megmagyarázni az egészből kizárva a lélek erejét,igaz nem tudnak életet teremteni bár ezt nem szivesen ismerik el,nem is tudják megmagyarázni annak elvesztésének valódi okát de ez számukra még sem számit fontos kérdésnek.
Az orvostudományunk szintén nem a valóságra épül,nem igazán lát mást mint egy fizikai testet,vagy talán számukra csak egy munkadarabot.Viszont akik a gyógyszereket kikisérketezik előállitják ők már többet tudnak ennél.A legtöbb gyógyszer nem vált ki más hatást az emberből mint az agyát befolyásolja,vagy olyan formában ,hogy az minél könyebben irányitható legyen vagy pedig igyekszik minél inkább eltompitani a nem fizikailag tapasztalható dolgok érzékelésétől.De még a fogkrémben vagy állitólag már ivóvizbe is kevert flour sem másra szolgál mint az agyunk kezelhetőbbé,irányíthatóbbá tételére.

Az ,hogy az emberek gondolatát befolyásolják az már azért talán sok ember számára nyilvánvaló,de a gondolat önmagában még nem elég valami megvalósitásához.Egyébként azok a kósza gondolatok amiről írtál főzésközben egyáltalán nem valószinü,hogy az ember saját gondolatai lennének.Ahhoz,hogy valaki megtudja valósitani a gondolatát,megtudja teremteni amit ő elgondol szükség van az ő akaratához,tudati energiájához is.Ezt a tudati energiát pedig az emberek a"harmadikszemükön"homlokcsakrájukon keresztül tudják kisugározni.Ezt természetesen a hatalmon lévők az olyan emberek esetében akik nem az ő irányitásuk alatt vannak igyekeznek a számukra lehetséges eszközökkel lezárni vagy müködéséről az embereket félrevezetni.Viszont ha ez müködik egy embernél még teljesen akkor sem lehet biztos az általa akart dolog megvalósulásában mert lehet,hogy egy nagyobb akarattal,tudati energiával rendelkező ember éppen annak a dolognak az ellenkezőjét akarja.
Viszont ez az energia mindig erősebb abban az esetben ha valaki a saját őszinte akaratát akarja megvalósitani mintha egy más által számára adott gondolatból kialakuló dolgot.

kigabe
dec. 26./22:06
Berci!

Fura amit írsz az utolsó vízözönről.
Agyag lapok,pecséthengerek már lefordított,tudás alapján a vízözönt az emberek ellen nem Isten,hanem az anunakik akarták.
Anu szavát adta,hogy nem támadnak az emberre még egyszer.
Volt egy Enki nevű "égből jött"viszont, Ő szerette az embert,ezért segített,felhívta a figyelmet a bajra.

Isten nem bennünket,egyéneket véd,Isten az életet védi!

Valahol azt olvastam Isten nem büntet.Én hiszem,hogy igen,"Isten ostora,"Isten nem ver bottal"stb....kigabe
dec. 26./22:19
Berci!
Egyiptomban a Szfinksz és a Piramis közötti átjáró végét(csak ezen a területen hat)ha jól emlékszem 86-ban lezárták.
Miért? Olyan események történtek,hogy mérges pókok,kígyók öltek meg embereket,amik Egyiptomban nem is léteznek.Az utolsó csepp a pohárban az volt,hogy mérges gáz támadásban halt meg egy turista csoport,,,,de és ez a lényeg,,,nem volt mérges gáz.
Szakértők szerint ezen a területen összecsúszik a 3-ik és a -4-ik dimenzió.
A 4-ik dimenzióban a gondolat teremtés erejű.

A 3--ikban is valamilyen szinten,ami érezhető is.
2012-re várnak dimenzió,azaz rezgésszám emelkedést is,bár sokak szerint a mai ember ott nem élhet sokáig,hisz félelmeink ölnek meg minket.


Berci 66
dec. 26./22:38
Szia Kigabe .

Én is ismerem az Enki féle történetet.Viszont szerintem ahogy most sincs a földökivülieknek lehetőségük érdemben bevatkozni a földi életünkbe szerintem akkor sem volt.Talán ők tudták,hogy az emberek akiknek mondják elfogják hinni és fogadni azt amit mondanak nekik ezért tudták így előre az özönvizet.Nem nekik volt meg hozzá az erejük hanem az emberek tudata által irányitott lélek ereje okozta ezt,persze ha ezt ők nem mondják sz embereknek hanem valami más jobb dolgot modanak akkor valószinü,hogy az következik be.

A nagy piramis és a szfinx alatt valóban van valami tárna amit szerintem Zahi Havas és megbizói nagyrészt fel is tártak csak éppen nyilvánosságra hpzni nem merték mert valószinü ellenkezett volna a jelenlegi hatalom céljaival,és nehogy valaki még esetleg gondolkodjon a feltárásán inkább az egészet elárasztották vizzel.

Egyébként nem igazán értem miért nevezik sokan a jelenlegi éltünket három dimenziósnak.Ez szerintem és persze sok más ember szerint négy dimenziós létnek számit,mégpedig az idő az a negyedik dimenzió amit sokan nem számolnak bele.Amúgy ahogy én tudom bár nagyon nem szeretem ezeket a dimenziós elnevezéseket jelenleg éppen az ötdimenziós lét felé tartunk ahol,mikor már a jelenleg nem fizikai anyaggal illetve fizikai anyaggal nem rendelkező lények is láthatóak,érzékelhetőek lesznek az emberek számára.

ASUMHARI
dec. 26./22:41
Kozsdi Tamás üzenetében a lényeg az utolsó részben van, erre figyeljetek és TEGYÜK MEG: Országunkat és a Világot szabadítsuk fel a gonosztól!!!

"Pillanatok leforgása mellett dölhet el sors és katasztrófa, mert mindenhez kritikus tömeg kell. És minden pillanatban ez a kritikus tömeg lelki állapota és döntési mechanizmusa szabja majd meg egy helyzet végkimenetelét. Nem lehettek hitetlenek hogy hazátokon kívül valami is nem rajtatok múlik. Igenis tudnod és látnod kell, hogy minden amit a magyar ember eldönt az többszörösen tükröződik ki az egész teremtett világ mátrixába. Nem lehettek tehát sem kicsinyesek sem pedig kishitűek. Szabadnak születtetek és a lelketek most újra az lehet. Néhányatoknak már most is az. Szabadságotok az ami az új életet teremti és ez az a felfogás amiből nem engedhettek semmikor sem. Semmilyen "szent" akarat ellenében sem.

Fogadjátok meg a tanácsaimat, mert nem jön rátok könnyű jövő ha elhagyjátok a szabad választásotok jogát. Fogjátok meg egymás kezét és kezdődjön el az emberiség talán valaha volt legnagyobb mentési akciója, melyben ember és gép, föld és ég együtt harcol, hogy egy nagy múltú planéta örökbe maradjon, s ne legyen áldozata semmilyen hatalmi harcnak. Sem most sem pedig a jövőben.

Isten óvjon bennünket!
Kezdődjön hát el.


ÜZENET VÉGE"


JohnUtaka
dec. 26./22:47
De jó, szürkemarha, ezt pont most akartam belinkelni. Szerintem amúgy totál igaz!!!! Mindenki gondolja el, Jézus azt mondta a Bibliában, hogy "hamarosan újra találkoztok velem". Miért ne lehetne ez mostanában, mikor annyira "rózsás" a helyzet?
JohnUtaka, véleményformáló fiatalember

kigabe
dec. 26./22:55
Helló Berci!

Az özönvizet az anunakik idézték elő azzal,hogy atombombát robbantottak.Ennek jelei a mai napig látható,ekkor pusztultak el a városállamok.Az anunaki tanács döntötte el Enlil kezdeményezésére,Ő nem kímélte az embert.Sokak szerint Ő a büntetett.

A jelenlegit nem három dimenziónak nevezik,hanem a harmadik dimenziónak,és ebből lépünk feljebb a negyedikbe.Ebben a szellemi lét kap nagy hangsúlyt,de még a fizikai testünket magunkkal visszük,bár könnyebb,légiesebb,szoktak úgy fogalmazni is,hogy áttetsző test marad.
Az ötödik,majd.
Volt egy ismerősöm,aki kint járt indáiban,és részt vett bizonyos meditációkon,és megmutatták neki a rezgésszám emelés szükségességét.
Ezt a rezgésszám emelést az arra érzékenyek most is érzik,mintha rövidülnének a napok,többet alszunk,nem tudjuk elvégezni a munkánkat,hiszen nem egyszerre emelkedik,hanem folyamatosan.
A vég kifejletet,pedig majd meglátjuk.

kigabe
dec. 26./23:08
Bocsi Asumhari!

De nem kell Bibliát olvasnod,hisz „Nem tudjátok-e, hogy ti Isten temploma vagytok, és az Isten Lelke lakozik bennetek?” 1 Kor. 3: 16.
A biblia nem Jézus tana,ha azt akarsz,tanulmányozd a manicheizmust.A Magyarok elvileg ezen tanok hívői voltak,ezért nevezték pogányoknak Őket.Ismerték a júdeai kereszténységet,de megvetették.Nem is véletlen,hisz a mai napig elnyomó gyilkos vallás.A pápának a mai napig a hívő a nyájba tartozik,úgy is vezeti őket.
Jól emlékszem egy hozzászólásodnál pont te írtad le Jézus származását.Az pedig mindent megvilágít.

Bocsi,ha valakinek a hitébe gázoltam,de ez az igazság.


Berci 66
dec. 26./23:38
Kigabe .
Én egy picit másképp tudom mint te .
Az özönvizet és az utána következő lehülést valamint a jelenlegi éghajlatokat vagyis a föld jelenlegi tengely ferdeségét az okozta ,hogy a hold surolta a földet,ponosabban Atlantiszt.Ekkor keletkeztek a "jégsapkák"az északi és déli sarkon.Néhány dolog még maradt az előtte lévő időből pl.pontos térkép a déli sark földterületeiről (ez volt az ami alapján a németek kitudták ott épeteni a szerintem mai napig müködő bázisaikat.
Ekkor volt amikor az északi részen a mamutok szinte nyers élelemmel a szájukban pillanatok alatt megfagytak.Mikor ők ott éltek ott is valami trópusi féle éghajlat lehetett,valamint ez okozta a "tudósok"által igazán meg nem magyarázott vagy félre magyarázott "vándorkövek"szétszóródását is .
Ezt a harmadik dimenzió dolgot nem igazán tudom elfogadni,igaz már maga a dimenzió szó sem teljesen egyértelmü.Szerinted az idő az minek számit?Egyébként állitólag a lélek vagy szellemimlények számára nem létezik a mi időnk,számukra nincsenek ilyen fizikai kiterjedések mint nálunk.akkor ők hányadik dimenzióban élnek?Talán az elsőben?

"Ebben a szellemi lét kap nagy hangsúlyt,de még a fizikai testünket magunkkal visszük,bár könnyebb,légiesebb,szoktak úgy fogalmazni is,hogy áttetsző test marad."

Naná,hogy magunkkal visszük az egész fizikai életünk harca arról szól,hogy a fizikai testünk megtartásával tudjunk a lelkünk érzékelésével annak tudásával és szabadságával együtt élni.
Az ember már a kezdetektől fogva csak részben fizikai lény,a lélek amely bent van(vagy van aki szerint csak fölötte)ugyanugy része az embernek mint a fizikai anyag.A lélek a testünkkel,jelenlegi tudatunkkal valószinü az itteni negativ szellemi,spirituális energiák miatt nem tud teljes kapcsolatban lenni csak az Igazság és szeretet érzései illetve az ez utáni vágy által tud megnyilvánulni,akiben erősebbek ezek az érzések őbenne erősebb a lélek ereje.

Én nem tartom valószinünek,hogy többet kellene aludni annak akinek ahogy te írtad emelkedik a rezgésszáma.Az alvásra inkább a fizikai testtünknek esetleg a jelenlegi tudatunknak van nagyobb szüksége nem a léleknek.Már pedig ez a rezgésszámemelkedés valószinü,hogy leginkább a lelkünk ránk gyakorolt hatásának,erejének az emelkédését a vele való közelebbi kapcsolatot jelzi.


ASUMHARI
dec. 26./23:52
Kigabe! Köszönöm.Igen tudom Jézus származását.Igen Isten lelke lakozik bennünk, használjuk ki a teremtő erőnket és mentsük meg a Földet a gonosztól.
Koncentráljunk arra, hogy Magyarország szabad. Összehívtuk a Nemzetgyűlést és már ott tolongunk az Ország Háza előtt éppen most választottuk meg a Magyarok Szent Királyát a Magyar Szent Korona alá.
Építjük Kert Magyarországot.Béke honol a világban.Az annunakik ezután kizárólag az emberiség érdekében tevékenykednek. A HAARP-ot éppen most szerelik le Alaszkában és egyéb titkos helyeken. A kémholdak visszahívására kiadták a parancsot és új "törvényt" vezettünk be, erőszak megszüntetve, minden fegyver visszafele sül el. Visszaállítottuk a MAG Népe tudását az egész emberiség boldogulására. ISTEN MINKET ÍGY SEGÉLJEN!!!

ASUMHARI
dec. 27./01:10
Berci66!Látom itt fentebb az időről és a dimenzióról beszélgettetek Kigabé-val. Álljon itt egy szösszenet az időről és az Istenről:

Az idő várhatóan valami, de nem a negyedik valami a már meglevő három statikus térdimenzió mellé, hanem olyan, ami semmihez nem hasonlít azok közül a dolgok közül, amit eddig ismertünk. NEM TÁRGYI. Anyagi jellegű részecskéje sem lehet! Annál már komoly és bonyolult struktúrákat kellene feltételeznünk. Az időnek egyszerű, de dinamikus dolognak kell lenni. A kérdés vizsgálatát óhatatlanul az idő kérdésének a vizsgálatával kell elkezdenünk. Ha kimondod azt a szót, hogy TÉR, vagy IDŐ, mágneses tér, elektromos tér, elektromágneses tér; akkor óhatatlanul transzcendens dologról beszélsz. Ezt a malőrt nagyon utálja a tudományunk, mert a materialista felfogásból már száműzni vélte a transzcendenciát, de ez a fránya dolog mégis mindig újra és újra felbukkan. Mint az éter (aether) kérdése is. De amit erről eddig összehordtak, az szintén gyengécske.
Ha az idő folyamat, akkor mi generálja, és mi tartja fenn ezt a folyamatot?
MITŐL MÚLIK AZ IDŐ, ÉS MI AZ, HOGY MÚ-LIK? FÉNY-LIK? TE-LIK?
Az egész Univerzumban semmi sincs, ami létezik a térben, de nem létezik az időben. SEMMI. Idő nélkül létezés nincs. Mert nincsen folyamat. A semmiből sohasem lehet valami.
Az idő létezik- mégsem anyag vagy energia.
MÚ-LIK, FÉNY-LIK, TE-LIK. Az idő nem homogén, hanem közeg.
A nyelvtanban az IGE: létezést, történést, cselekvést leíró, három ideje van: múlt- jelen - jövő.
Összefüggés (koherencia) van az IGE és az IDŐ között. (Emlékeztetőül:Kezdetben vala az IGE).
Mi tartja az atomokat évmilliárdokig tartó létezésben és dinamizmusban.. A kőben is dinamikus atomok vannak, szédületes belső mozgással létezik.
AZ ANYAGBAN A RÉSZECSKÉK MIND BALOSAK.(Ellenpárját nem találjuk)AZ ANTIANYAG JOBBOS.
A tartós anyagi részecskék félspinüek. (Két teljes ciklus után visszatér a részecske a kiindulási helyzethez.)
Ez a mozgásmennyiség látványos asszimmetriája.
A TÉR IS FOROG, MÉGHOZZÁ JOBBRA.Ennek sincs tükör párja, paritásáról nem tudunk. Szintén félspinü.
Ha viszont állandóan keletkezik, akkor dinamikus valaminek kell szülnie a teret is.
Minkovszky szerint a tér és az idő egynemű valamik, nincs semmiféle külön tér + időfaktor.
Az idő dinamikus expanziója: Ősvíz típusú kiterjedés. A kiterjedés közegszerű. Az időforrás egyhelyben áll és gömbszerűen terjed. Platon azt írja, a víz , az Ősvíz egy GÖMB.
Ez a táguló dimenzió az idő legősibb állapota. kezdetben egyhelyben áll a forrása és fénysebességgel táguló időszférákat szül magából. A gömb egy háromdimenziós, de tágul is, ez egy új időbeli dimenzió. A táruló gömb felülete equitemporális. A külső felület teljesen egyidejű. Vagyis egy PONT. Ez a hihetetlen valami ugyanúgy létezik a fekete lyukak leírásánál is. Úgy nevezik a dolgot, hogy szingularitás. Ez ott azt jelenti, hogy a zárt (bezáródott) eseményhorizontú fekete lyuk eseményhorizontja teljességgel pontszerű. hatalmas, óriási és mégis egy pont az egész.
Vissza az időhöz: az oszcilláló időforrás, időben egymást követő oszcillációs folyamata sorozatszerűen látható, de ha befelé haladsz, akkor ezek egyre közelebbi jelent is jelentik, vagyis Te éppen a jövőben, a jövő felé haladsz, amikor a múlt régebben keletkezett rétegei között a jelen irányába utazol. Ilyenkor a létezési eseményt felgyorsulva látod.. Ez is múlt de Neked előbbérkezik, mintha egyhelyben állnál.Ezért Neked jövő. A jelent akkor látod, ha Te magad vagy az.
Nem tudjuk még, mi kelti az időt a rendszer origójában. Miértjön ki azon a ponton, likon keresztül erre az oldalra.
Az Isten a vizeket alsó és felső vizekre osztotta. Lettek alsó vizek (múlt), jelen , felső vizek (jövő).
A kétféle vizeket most is az Isten választja ketté.
AZ IDŐ JELENE AZ ISTEN!!!!
A hunok, magyarok Aranyatyának hívták. Mindenhol, mindenben jelen van.tillati
dec. 27./07:57
ASUM-HARI

"Tillati! A Zeta Talk honlapot az ellenség üzemelteti."
Az elenségtől mindíg sokat lehet tanulni!!tillati
dec. 27./08:42
kigabe

"Bocsi tillati,de ha te valóban a zétaikhoz tartozol valj szint,játssz nyílt sisakkal,-e nélkül így nevetséges vagy,de jöhet egy kis bizonyítás is.Akár személyesen is elmegyek hozzád a bizonyítékért.Bár,ha csak idéztél,azt jelöld kérlek."

Te azt gondolod hogy ez így müködik?

Bizony mondom néked, ostobákat nem áld az élet észel.
Látom biz,tanult vagy és olvasott,bár idővel mind ez már megkopott.
Ha nyilt sisakkal játszanák ,fél müveltnek hitében halát okoznák.
Bizonyítás tinéktek hiába,mert fejedbe a szűk látás kitárva

Maradj komám helyben ragaszkodj ahhoz,mert megnyugvást számodra úgy is csak ez hoz.
Így lehet hogy ez nevetség ,de szádból mi kijön, csak féltudású rekedtség.


[ módosítva dec. 27./11:18 ]

TIEpilot
dec. 27./14:35
Asumhari:''-MITŐL MÚLIK AZ IDŐ, ÉS MI AZ, HOGY MÚ-LIK? FÉNY-LIK? TE-LIK?''


- Link -


Idézet a linkből, Aranyi László honlapjáról:

''Transzformációs hiba – és az idő

Most ne merüljünk itt el abban, hogy milyen elemi hibát vétett Einstein, amikor a Lorenz-transzformációt,a mi egy tér-transzformáció, időre alkalmazta, ami pedig egy képzetes mennyiség. Idő ugyanis nem létezik (lásd. Murguly György: Az idő nem múlik). „Idő” néven periodikus mozgásokat hasonlítunk össze. Semmi többet nem teszünk. Ha egy olyan világot tételezünk fel, melynek több napja van, s a bolygó kaotikus (aperiodikus) pályán kering közöttük, a bolygónak nincs holdja, és semmiféle periodikus mozgással nem találkoznak intelligens lakói, akkor bizony ezeknek a lényeknek soha sem fog kialakulni időfogalma! (Mint ahogy „éjszaka” fogalma sem)

Semmi többet nem teszünk tehát idő kapcsán, mint periodikus mozgásokat hasonlítunk össze. Egy képzetes fogalmat „térdimenzóként” felfogni, vagy ami a rosszabb, egy képzetes fogalmat összevonva egy másik – konstans – fogalommal, és egységes „téridőről” beszélni, hát, ez bizony már az általános iskolai fizikai ismereteket is alulmúlja… A „téridő” nyilván görbült sem lehet, hiszen ami nincs, az nem görbíthető meg. Léteznek viszont erőterek; egymásra hatásuk következtében deformálódhatnak.

Az elmélet már itt, ennél a pontnál bukik, de mi most másra, az egyes elemeire és végkövetkeztetésére helyezzük a hangsúlyt.''
"Sok verset írtam én már össze,S nem mindenik haszontalan;De amely hírem megszerezze,A legszebb vers még hátra van.Legszebb lesz az, ha majdan BécscselHazám boszúja szembeszáll,S én villogó kardom hegyévelSzáz szívbe ezt írom: halál!"Petőfi

TIEpilot
dec. 27./14:43
Cikkre:
Amíg nem tudjuk kifélék- mifélék ezek a tudósok s hogy mik a bizonyítékaik arra, amit mondanak, addig én hanyagolom a témát.

A mese nem annyira érdekel, ugyanis ilyen sztorikat én is tudok gyártani, tele van ilyenekkel az internet, konkrét, erősebb bizonyíték kevesebb...
"Sok verset írtam én már össze,S nem mindenik haszontalan;De amely hírem megszerezze,A legszebb vers még hátra van.Legszebb lesz az, ha majdan BécscselHazám boszúja szembeszáll,S én villogó kardom hegyévelSzáz szívbe ezt írom: halál!"Petőfi

É O N
dec. 27./14:43
kigabe!

Még nem adtál választ a következő kérdésre!
Ott van az én országom ahol az oroszlán és a bikaborjú
együtt legel.

Segíts, vagy bölcsen maradj csendben!

É O N
dec. 27./15:44
Szia vmari!

látom értelmesen te sem tudsz hozzászolni
csak hibát keresel és kifogást.

A MEGOLDÁST KERESD NE A KIFOGÁST!

gyöngy
dec. 27./16:05
Kedves ÉON!
A két csillagképnek van közös pontja, vagy egy tengelyrendszerbe tartoznak? Nem vagyok ismerős a csillagászatban. Ez helymeghatározás lenne?

GERRY
dec. 27./16:23
hú de sok bejegyzés és mindegyik a másé! Okulok. SciFi-n nevelkedett agyacskám sok mindenre nyitott, ezért nem vagyok ellene, hogy sok minden mi égen s földön ... mindenesetre egy kis lökést kaptam a Kiberiada 'ujralapozgatására´!

Aki velem tart, az itt: - Link - letöltheti Lem néhány remekmüvét!

Navarre
dec. 27./16:29
Én úgy látom nem azon kellene vitatkozni, hogy igaz és hiteles-e a hír vagy sem hanem azon, hogy tartjuk-e a hírforrást annyira hitelesnek, hogy elgondolkozzunk a dolgon és utánanézzünk magunktól. Ha valaki nyitott a világra azzal még senki sem tett kárt magában, de a folyamatos tagadás és szkepticizmus csak beszűkíti a személyes világunkat a helyett, hogy inkább körbenéznénk a környezetünkben.

Sok olyan kifejezést is látok itt (is) a beszélgetések során, amiről nem vagyok meggyőződve, hogy sokan közülük tisztában vannak, vagy egyáltalán elgondolkoztak-e már a jelentésükön.
Dimenzió, rezgésszint, őszintén: ezek alatt mit értetek, vajon ugyanarra gondoltok mikor felhozzátok egymásnak?

TIEpilot
dec. 27./17:23
Tudjátok, hogy miért gyűlölöm a szolgalelkű embereket? Mert akit az alattvalók először istenként imádnak, azt néha könnyen keresztre feszítik. ;)
"Sok verset írtam én már össze,S nem mindenik haszontalan;De amely hírem megszerezze,A legszebb vers még hátra van.Legszebb lesz az, ha majdan BécscselHazám boszúja szembeszáll,S én villogó kardom hegyévelSzáz szívbe ezt írom: halál!"Petőfi

Berci 66
dec. 27./17:46
Szia Navarre .
Te nagy valószinüséggel tísztában vagy az igazsággal a földi életünkkel kapcsolatban.
Miért nem írod le ezeket,miért nem akarod megismertetni ezt az emberekkel?

ASUMHARI
dec. 27./17:54
TIEpilot!
Kérdésed tulajdonképpen megválaszolhatatlan, mert ha tudnánk mi kelti az időt akkor még visszább tudnánk menni a világ megismerésének az utján.
Amit jóval fentebb írtam, miszerint a mai világképnél sokkalta "jobb" , érthetőbb és bizonyított ( a hivatalos tudomány által ugyan el nem ismert) tétel,hogy 10 originális van, mint a világ keletkezésének kiindulópontja.

Mert ugye a mai "tudomány" még ott vergődik, hogy Ősrobbanás?
Szóval ez a 10 originális, mint kiinduló "forráspont" "öntudatra ébred". Ennek következtében megjelenik az őskáosz legegyszerübb eleme a víz , azaz az ősvíz. Fent említettem, hogy Pláton szerint is az ősvíz egy GÖMB.
A fenti írásban írtam, ,de talán nem elég részletesen , hogy a víz típusú őselem, az oszcillációja következtében múltszférákat kelt, melyeknek felülete equitemporálos, azaz egyidejű. Ha 2 ilyen ősvíz múltszférája eléri egy 3. ősvíz elem "forráspontját" (középpontját), akkor arra hatással lesz, vagyis kimozdítja "eredeti" állapotából.Ezáltal a fénysebességnél nagyobb sebességre tesz szert a harmadik "forráspont". Ez az őskáosz másik őseleme a Tűz elem. A Tűz elem haladási sebessége nagyobb , mint a terjedési sebessége. Egy kúppalást szerű közeget kelt.A vízelem jelen pontja a középpontja, míg a tűzelem jelenpontja a kúppalást csúcsán van és onnan kelti a múltszféráit.
A múltszférák fénysebességgel tágulnak. Hogy meddig azt nem tudjuk. A Biblia szerint az idők végezetéig.
Az kérdezed mit jelent: MÚ-LIK TE-LIK. Azért írtam kötőjellel, mert az utolsó szótag a lényeg. LIK. Egy ilyen lyukon, azaz LIK-on jön át az "öntudatra ébredés". Nem tudtam bemásolni azt a képet, ami animáció és mutatná, hogy ez hogy néz ki. Így eléggé zagyvaságnak tűnhet, aki elsőre hallgatja vagy olvassa. Pedig nagyon logikus. Valaki itt ajánlotta, hogy a mőbiusz szalagot készítsük el. Nagyon jó ötlet, ezen lehetne megérteni jobban. vagy javaslom, hogy tekintsd meg a TEREMBURA honlapon, Ablak a világra linket. - Link -
Leginkább akkor ülj mellé, ha van időd, mert baromi érdekes és lépésről lépésre vezet rá a megoldásra, de nagyon sok oldal. Azért, ha elkezded már az elején is vannak animációk a megértéshez és olyan érdekesnek fogod találni, hogy végig fogsz menni rajta.
Nem tudjuk még hogy mi kelti az időt, de azt igen hogy közeg jellegű. A tér is.
Amit belinkeltél anyagot az szerintem az ellen tiltakozik, hogy a statikusnak tanított térhez nem adhatjuk hozzá a dinamikus időt. És ebben tényleg igaza van. De amit én írtam, ha utána olvasol az másról szól.
A lényeg, hogy minden az időből keletkezik, a fény ,a tér minden.
Ez egy filozófiának is beillő tanítás, de egyezik a bibliai értelmezéssel. Nem szó szerint kell értelmezni a Bibliát.
Kezdetben vala az IGE.(Cselekvést, történés, LÉTEZÉST jelentő szó,Igeidő ,IDŐ). Az Ige Istennél vala.
Isten vala az IGE. Ő a jelen.
Semmilyen tudományos magyarázat nem jutott el ilyen megközelítéséig a teremtéstannak.
Gondolom sokaknak itt nincs annyi idejük, hogy ezen átrágják magukat, de azért érdemes, mert a VILÁG KELETKEZÉSÉNEK, ANNAK ISTEN ÁLTALI TEREMTÉSÉNEK BIZONYÍTÁSÁT ISMERHETIK MEG!!!
Isten nem egy öreg bácsi , aki nagy szakállal ül a felhők felett.
Ezen ismeretek a benne, ISTENBEN való hitedet tudássá teszik.


tróger
dec. 27./18:16
Van egy könyv, amit szerintem érdemes megszerezni,elolvasni. A címe Ütköző világok. Igaz a szerzője gyanús származású( Immanuel Velikovsky), de egész meggyőzően elmagyarázza az özönviz(ek)eredetét, amiket szerinte a Vénusz még üstökösként és a Mars okoztak. Az ókori naptáranomáliákra is rávilágít, nevezetesen a többszöri naptárreformra és az év napjainak eltérő számára a különböző naptárakban. Érdekes módon magyarázza a Mózessel kapcsolatos kivonulás történetét is, ami egyáltalán nem vág egybe az elfogadott biblikus forrásokkal. Szerintem tanulságos kis olvasmány, érdemes kikölcsönözni a könyvtárból( ha tartanak belőle példányt) vagy megvenni.Annyit még hozzáfűznék, hogy ez az író írt egy másik könyvet is egyenesen a Kivonulással a középpontban, de ezt nem találtam meg magyarra fordítva. Szerintem nem véletlen.
Sós AntalÉ O N
dec. 27./18:19
Szia gyöngy

Ez helymeghatározás. Este kimész felnézel az égre és
láthatod az oroszlánt és a bikaborjút.
ezt a helymeghatározást a bibliábol szedtem.
Sajna a papok meg az igehirdetők is szeretik félremagyarázni
vagy nem is gondoltak erre a dologra soha.
Van még rengeteg dolog ahol Jézus a csillagokrol beszél
de sajna azokat is félreszokták magyarázni.
Ez azért van mert judeokeresztény ideológiát tanítanak.
Valójában akit mi JÉZUSNAK hívunk hétköznapi nyelven
annak nem JÉZUS az eredeti neve. Az írástudó hitetlenek
csúfolták JESUSnak innen ered a JÉZUS név.
azt viszont nem értem hogy miért nem az eredeti nevén
nevezik azt aki legyőzte a GONOSZT a kereszten.
Sem papok sem lelkészek sem igehirdetők nem az eredeti
nevével emlegetik.
A BIBLIÁBÓL rengeteg dolognak egyszerű a magyarázata
mégis túlszinezik a dolgot így az emberekszámára
érdektelenné válik az egész dolog.
Ez így van rendjén, mert az apokalipszis négy lovasa közűl
az elsőnek a megtévesztés a feladata. Ez a FEHÉRLÓ és a
RAJTAÜLŐ aki egy íjat tart a kezében.
Ő okoz egyházon belüli és egyházon kívüli megtévesztéseket
ezt a lovast ISRAELNEK neveztem el met csaknem megtévesztette
hazugságaival és álnokságaival az egész föld nevű bolygót.
Persze a sok birka még mindég hisz a lovasnak ezeket
az embereket JÁHVE birkáinak nevezem.
Remélem nemsértettem meg senkit

gridaj
dec. 27./18:26
Navarre hozzászólásának hatására letöltöttem és megnéztem az Avatar c. filmet. Nem 3D-ben és nem is olyan jó minőségben, de azért kivettem a lényeget. Tényleg egy nagyon jó film és érdemesnek tartom megnézni moziban is. Kíváncsi vagyok mi motiválta a rendezőt és honnan kapta az ötletet a film elkészítéséhez.
Akit érdekel innen letöltheti: http://torrent.eval.hu/top-100
Felirat hozzá: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3614071/avatar-hu
Régóta nagy rajongója vagyok a Sci-fi-nek. Az utóbbi 15 évben pedig van miből válogatni rendesen. Persze megmondták már korábban, hogy a 2012-őt megelőző években rengeteg világvégével kapcsolatos filmet fognak gyártani, hogy az agymosás egy pillanatra sem állhasson meg. Nekem a kedvenc sci-fi sorozatom a Csillagkapu volt. Rengeteg jó és okos témát feszegettek benne.
A Kozsdi Tamást okos gyereknek tartom. Érdekelne a hiteles forrása. Beregelhetne erre az oldalra is, mivel az oldalának a látogatottságát erősen megnöveltük.
Az idegenekkel kapcsolatos tényeket meg tudom erősíteni első kézből, személyes tapasztalataim vannak. Kár, hogy a "missing time" ( elveszett idő ) mellett még ott az a fránya emlékezetkiesés vagy hamis emlékezet. Szóval, nekem ez az elveszett, kiesett idő 2001-ben 3 nap volt. Maradtak bennem képek, foszlányok de semmi egyéb. Se hipnózis sem egyéb "utaztatás" nem hozta felszínre a dolgokat. Tehát, ezek léteznek, ha tetszik ha nem.
Indiában voltam, sétáltam az utcán. Egyszer csak a semmiből megjelent előttem egy töpörödött kis öregasszony. Mondott pár mondatot. Mintha figyelmeztetett volna valamire. Sajnos a szanszkrit nyelv nem az erősségem. Egy pillanatra elfordítottam a fejem de mire visszanéztem már eltűnt. 3 szál, láncban elszívott cigaretta állította helyre a lelki egyensúlyomat .
Szóval, hogy miért avatkoznak bele külső erők az életünkbe, arra rengeteg magyarázat lehetséges. Az elméletekkel az a bajom, hogy sorra dőlnek meg. Hiteltelenek a szememben. Azon zseniális feltalálóink, akiket szintén hidegen hagynak dogmák és éppen aktuális elméletek, mindig nagyot tudnak alkotni. Nem korlátozza őket semmilyen hiedelem. Ők azok, aki előre viszik a tudományt és a találmányuk az azonnali bizonyíték.
Hogy nekünk magyaroknak mi a konkrét küldetésünk, azt szerintem röviden tömören meg kellene fogalmazni. A múltunkból ki lehet következtetni a jövőt is, de az még mindig csak lehetségesség. Tanulhatnánk a zsidóktól. Ők tudják, hogy mit akarnak és célirányosak ebben. Ha mi is olyan célirányosakká tudunk válni a mi dolgainkban, akkor nincs az az erő, ami megállíthat. Nem arra kell koncentrálni amit nem akarunk, hanem a célunkra. Fogalmazza már meg ezt valaki rendesen és hajtsunk rá!

Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

Kisendre
dec. 27./18:47
SZENZÁCIÓ!!!!
ÉN IS KAPTAM EGY LEVELET, EGY MÁSIK KUTATÓCSOPORTTÓL AMIBEN LEÍRJÁK, HOGY KAPCSOLATBA LÉPETT VELÜK EGY SZAKADÁR REPTILE, AKI ÁTADTA NEKIK AZ ŐSI JEGYZETEK EGY RÉSZÉT, - AMELYBŐL KIDERÜL FÖLDÜNK TÖRTÉNETE - , ÉS A GYÍKEMBEREK AZ ELMÚLT NÉHÁNY ÉVTIZED SORÁN AZ ORION CSILLAGKÉPBE KÜLDÖTT ÜZENETEIT!:

"Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...,ja de mégsem olyan messze, itt a Földön letelepedett a gyíkemberek népe, akiknek fő táplálékául a még akkor élő dinoszauruszok szolgáltak, békésen éldegéltek és vadásztak az őslényekre.
Csakhogy a gyíkemberek több százezer éve háborúban álltak a Csillagközi Föderáció emberi fajával, akik rátaláltak a Földre, és megszállták a bolygó egy részét, 600.000 éves véres háború kezdődött. Az utolsó betelepített emberi nemzet a magyar volt, kik óriási erővel és ésszel rendelkeztek, de mind közül kiemelkedett egy, Skywalker Lajos, a gyula, aki furfangos cselhez folyamodott, és űrszekerével elindult, hogy összeszedje az univerzum legjobb harcosait, varázslóit, tudósait, mint pl.: Yodát a Dagoba-rendszerből, Gandalfot Középföldéről, Teller Edét a Júdea csillagködből.
Ezzel az erővel szemben már nem tudtak elég hatásosan védekezni a gyíkemberek, és a háború utolsó 100 éve folyamatos atomcsapásokban nyilvánult meg, ami során a gyíkok ereje a végsőkig kimerült, de ekkor megjelent köztük egy géniusz, Hari Seldon, aki a pszichohistória segítségével megjósolta, hogy az atlantiszi és lemúriai emberek a nukleáris szennyezés következtében olyan mutációkon fognak átmenni, ami lecsökkenti eszmei, fizikai kapacitásukat, és lecsökkenti tobozmirigyük nagyságát, ami segítségével telepatikus úton tudtak kommunikálni, az univerzum minden egyes emberével, távolságtól függetlenül. A magyarok ezt előre látták, és bölcsen elhagyták a bolygót. Ezalatt a Nibiru háromszor is lecsapott a bolygóra, ami az óriási megpróbáltatások miatt felgyorsította a mutációs folyamatokat, és az őskontinenst több kisebb darabra szakította.
A mutáció során leépült emberek tehát elvesztették óriási szellemi, fizikai erejüket, és az ősi tudást, így a gyíkemberek, alakváltó képességüknek hála beférkőztek a hatalomba, és a földi emberiség útját úgy alakították, hogy az nekik minél megfelelőbb legyen, és minél inkább le tudják szipolyozni az emberiség energiáját. Ez sok évezreden keresztül változatlanul folyt, de közben a magyarok sem tétlenkedtek. Hogy felszabadítsák embertársaikat minden eddiginél nagyobb erőt szedtek össze, és megindultak a Föld felé, erről hírt kaptak a gyíkemberek is, és egy közben szakadár emberfajtává váló csoporthoz fordultak segítségül, a Júdea csillagködben élő zsidókhoz, akik erkölcstelenségekrül, és még a magyarokénál is magasabb eszmei erejükről voltak híresek, amit kivétel nélkül csak galádságokban kamatoztattak.
A két óriási flotta a Föld mellett ütközött meg, de erejük egyenlőnek bizonyult, így a csata győztes nélkül zárult le, ám óriási pusztítást végeztek egymás között, és a túlélő magyar és zsidó emberek a Föld más más pontján kerestek menedéket.
A zsidók azonnal felkeresték megbízóikat akikkel szövetségbe léptek, és a gyíkemberek maguk mellé állítva a hatalmi pozíciókba juttatták őket. A magyarok ezt nem hagyhatták annyiban és az eurázsiai sztyeppéket végigdúlva megtisztították azon területeket a hüllő-zsidó befolyás alól, ám közbejött valami, a magyar férfiak, mivel igen-igen szerették a szép nőket nem tudták tűrtőztetni magukat, így rövid időn belül olyannyira elkeveredtek a mutálódott földi emberekkel, hogy nagyrészt ők is elvesztették különleges képességeiket, ez odáig fajult, hogy a vezetőréteg végül beházasodott egy Nyugat-Európában uralkodó, ember alakot öltött gyíkember dinasztiába, ami megpecsételte a felmentő sereg sorsát, végleg berendezkedtek a Kárpát-medencébe, és a magyar seregek felhagytak felszabadító portyáikkal, és ezek után már ők is a gyíkemberek rabigáját nyomták, immáron minden egyes mozzanatuk eme hüllők érdekeit szolgálta.
A zsidók ezalatt nem keveredtek a földi emberekkel, így megőrízhették ősi, velejéig romlott természetfeletti képességeiket...
ITT ÉR VÉGET AZ AMIT AZ ŐSI JEGYZETEKBŐL KI TUDTUNK VESÉZNI, DE A VÉGÉRE MARADT LEGFONTOSABB, AZ ELMÚLT NÉHÁHY ÉVTIZEDRŐL KÜLDÖTT ÜZENETEK TARTALMA:
Bár a magyarok nagyrészt elvesztették az univerzumból hozott tudásukat, és képességeiket, de nem EGÉSZEN, így 1963. május 31-én megszülethetett ellenállás új vezére, Skywalker Lajos egyenes férfiági leszármazottja Orbán Viktor, akiben csodával határos módon egyesült minden nagy ősének ereje, így ezzel újra megszületett az ellenállás, ami megfékezésére a hüllő-zsidó liga egyre újabb és újabb erőket küldött, és küld Orbán megfékezésére, ezidáig sikertelenül.

SZENT ORBÁN APÁNK MINDEN NEMES MAGYART HARCBA HÍV, NE HAGYD CSERBE A HAZÁDAT, ÉS A FÖLDET, MOST AZ UNIVERZUM MINDEN EGYES PONTJÁN ÁRGUS SZEMEKKEL FIGYELIK A KÁRPÁT-MEDENCÉT, AMI ITT TÖRTÉNIK AZ AZ EGÉSZ VILÁGEGYETEM SORSÁT MEGVÁLTOZTATHATJA.
HA SIKERÜL DÖNTŐ VERESÉGET MÉRNI A GYÍKEMBEREKRE ÉS CSATLÓSAIKRA A ZSIDÓKRA, MÁGVÁLTOZTATHATJUK A CSILLAGKÖZI FÖDERÁCIÓ TÖBB MINT EGYMILLIÓ ÉVES HÁBORÚJÁNAK KIMENETELÉT.

MAGYAR, NE HAGYD CSERBE AZ UNIVERZUMOT!"

Akinek kérdése van a kutatókhoz, erre az e-mail címre küldje el:
-Email-

Temiz
dec. 27./18:55
Hát azért Spielberg elérhetőségét nem ajánlanám, viszont itt a KordaStudió! Irány EtyekWood, gyorsan védesd le a sztorit!
Itt a link is, bár most nem keresnek forgatókönyvírót, de ilyen sztorival......hááátha
- Link -

" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

muthos
dec. 27./19:12
Kisendre!Ponty olyannyira hitelesnek tűnik a te tudóscsoportod beszámolója,mint az Imre csoportjáé.

Atis
dec. 27./19:45
Az is lehet,hogy a kutatócsoport előbb az itteni megnyilvánulásokból teszteli a csoportunkat.
Mondjuk abból a megfontolásból,hogy képesek lennénk-e feldolgozni a teljes infót...?Bárkik vagytok mondjátok!
Szeretettel!
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


Temiz
dec. 27./20:06
Atis, ahol Orbán, mint szent szerepel...nem jöhet ugyanonnan...egyszerűen képtelenség...ahogy a fekete nem fehér és fehér nem fekete..
szerintem túlreagáljuk ezt az egészet...miért nem várjuk meg amíg válaszolnak illetve amíg több infot kapunk...szerintem kérjünk egy pontos határidőt -ha lehet- és ha addig nem kapunk kielégítő választ, akkor lehet "lázadni"...hm?

" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

Atis
dec. 27./20:18
Én tudok várni,Kedves Temiz.
Türelmes vagyok!Egyébként gratula!
Szeretettel!
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


tekil
dec. 27./20:43
Igennagy felelőtlenség ilyen tablettás írásokat kirakni.

Már látom is az újságcikket.
"A pszichiátriai kezelés alatt álló N. Zoltán, Jobbikhoz köthető radikális honlapok rendszeres látogatója, és a Niburu Gyermekei nevű szekta tagja tegnap délután leszúrta feleségét, majd önkezével vetett véget életének."

Ha a 300komment közül csak egyetlen származik "NZoltán"-tól, az már túl nagy ár a hírverésért.

Kinek kell ez?

TIEpilot
dec. 27./21:07
Hmm... Mondjuk ha elmondanák, hogy mire alapozzák a fentieket, akkor lehet, hogy lenne kérdésem, mert most eszembe jutott a legmeredekebb sztori (amit addig hallotam), amit annó egy mainstream tudományos lapban közöltek le, de nem nagyon találtam semmit máshol arról a történetről.
"Sok verset írtam én már össze,S nem mindenik haszontalan;De amely hírem megszerezze,A legszebb vers még hátra van.Legszebb lesz az, ha majdan BécscselHazám boszúja szembeszáll,S én villogó kardom hegyévelSzáz szívbe ezt írom: halál!"Petőfi

Kazan
dec. 27./21:10
Nagyon érdekes! Szerintem Imre így rendezi az "életét". Én olvastam a könyveit, amiben utalt a saját és családja esetleges "baj érte szegényeket" problémára. Nem akarja, hogy baj érje Őket! Így kerül olyan státuszba amivel, már nem kell félnie, mivel a régebbi írásokra is visszamenőleg lehet "őrült" jelzőt ráhúzni. Attól, hogy őrültnek néz ki egy gondolat a megfogalmazó még lehet Zseni. Én amúgy nem várnék orbitális csodát!
Minden jót Nektek!

gyöngy
dec. 27./21:13
EON
Köszönöm. Valami ilyesmire gondoltam én is. :)
A magyar fordítások nem biztosak. A régi görög és óhéber sem az igazi már. De még így is sok fordítása lehetséges, és van már nekem is vagy tíz, egy-egy mondatra. Ekkor döbben rá az ember, hogy hány jelentése lehet egy mondatnak. Ezzel a Jézus névvel kapcsolatban, nem te vagy első, aki ezt fölveti. Sajnos sok idő kellene a teljes átlátáshoz, én már biztos képtelen leszek befejezni, de nem baj, mert sok minden már fölösleges tudást is tartalmaz.
[ módosítva dec. 27./21:17 ]

Temiz
dec. 27./21:14
tekil, már megint azt látom, hogy ugrálunk a ló kétoldalán. Nincsen igazság hazugság nélkül, de úgy is mondhatnám, minden csak a nézőpont kérdése. Pl: Télen a mínusz 25 fok a -4 fokhoz képest hideg, viszont a 0 fok az meleg(ez jó van igazság a földön! nem fagyunk meg), de nyáron a 0 fok a plussz 25 fokhoz már hideg(ez rossz!nincs igazság a földön, nyáron 0fok). Akkor a nulla fok most hidegnek(rossz? hazugságna?) vagy melegnek(jó?igazságnak?) számít?

Akkor ha most amit Imre írt eddig, vegyük nullának - bocs Imre megint - szerinted igaz vagy hamis?

hm? a jó megoldás nem az, hogy attól függ tél van vagy nyár....


[ módosítva dec. 27./21:18 ]
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

kisvakond
dec. 27./21:25
Kedves Gridaj!
A közvetlen környezeted hogy élte meg a 3 napos kieső idődet?
Érdekelne, mi történt a visszajöveteled után.

link
dec. 27./22:51
Nem akarok szkeptikusnak tűnni, de tény, hogy az vagyok. Mentségemre, egy intenzíven objektív szkepti, de nem egy megrögzött. Viszont egy megrögzött 'pragmata'...:-)

Namost, én már évek óta tudatában vagyok, hogy nem vagyok egyedül.

Üdvöz-legyetek! Az sem lep meg pl., hogy bizonyos paraméterek között a télapó léte tökéletesen bizonyított.

Tudni-illik, minden kisgyerkőc számára, akinek megtelik a cipőcskéje: a télapó kézzelfogható, bizonyított valóság.

Sokan, sokan érzékelik a Mátrixot, nem sokan értik. Mint ahogyan nem vagyunk maroknyian sem, akik a Harcosok Klubjába tartozunk...

hamu
dec. 27./23:09
Kisendre!

Lizard-men, mi? Hüle!
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

Mazsola
dec. 28./00:37
!!! Kérdések a kutatókhoz:

1. Bizonyíthatóan tudják-e a kutatók, hogy az evolúciós hiányzó láncszemet taláták-e meg? Az emberi fajon belül nem véletlenül van ennyire sok különbözőség. Vajon többször is történt ilyen betelepítés?
2. Ha idegenek telepítették ide az embert, akkor a már fejlődésben lévő homo sapiens-el mi lett? Vagy az teljességgel kizárható, hogy létrejöjjön egy értelmes faj biológiailag? A felgyorsítás kinek lehetett az érdeke?
3. Az említett "isteni szint" -et inkább úgy fogalmaznám, hogy a világegyetem kertészei, akik vetnek, aratnak, időnkét gyomlálnak. De ők is Isten teremtményei, nemde?
4. Kedves kutatók! Melyik áll Önökhoz közelebb, az ősrobbanás, vagy a teremtés elmélete? A válaszból tudni fogom, hogy Önök magyarok-e.

tekil
dec. 28./00:59
Temiz *Mi igaz-Mi nem igaz*

Nem tudom, az időjárás hogy jön ide, de ha már elvont példák...

Egy barátom viccelődött nemrég, hogy a régi táskája aljában talált egy majdnem 1éves félig megevett pizza szeletet.

Peersze, majd el is hiszem.
Érdekel egyáltalán?

Tegyük fel, tényleg elhiszem.

Akkor igazi volt-e az a pizza szelet? Naná, talán mászott is.

Érdemes rágódni rajta? Ízlése válogatja, de szerintem nem.

Ha akár jószándékból, akár brahiból elkezdem kínálgatni olyanoknak, akiknek sajnos nem jut más táplálék,
vagy olyanoknak, akik ha a pizza szót hallják, onnantól már mindenmindegy, mint Pavlov kutyájának, akkor jót teszek vele?

Erősebbek, okosabbak, összeszedettebbek lesznek?

Testi táplálék-Szellemi táplálék.
Szagol-utánajár-szortíroz.
Ennek így kellene működnie.
Az ilyen Nebulás történeteknek márpeniglen kecskeszaga van.

Rayder
dec. 28./01:53
Mazsola mit szólsz majd ahoz a válaszhoz a 4.kérdésnél hogy egyik sem?
......

spartakusz
dec. 28./02:23
FÉLNEK SZPARTAKUSZ HADSEREGÉTŐL!

A GOOGLÉBAN LEKAPCSOLTÁK AZ ÖSSZES BEÍRÁSÁT!

A PÉNZ BUKÁSA UTÁN A TITKUKRA IS FÉNY DERÜLT!

AZ AKARAT A GONDOLAT EREJE.......................................................................................................................
szeretetttel: spartakusz

spartakusz
dec. 28./02:30
még annyit:
OBAMA levél után:

megjelent hír: " Az Egyesült Államok számonkéri Izrael tettét"

gridaj
dec. 28./05:09
kisvakond
Rémülten. A feleségem keresett a munkahelyemen, ahol nem tudtak semmit mivel nem jelentkeztem ( hét közben történt ). A rendőségen körözést adtak ki utánam. Szóval nem volt egyszerű. Egy vasútállomás épülete előtt tértem "magamhoz" hajnali 6 óra körül. Csak ácsorogtam ott és onnantól tiszta a kép, amikor rágyújtottam egy cigire. Mindez 30 km-re volt az akkori otthonomtól. Táskám, pénzem hiánytalanul megvolt. A ruházatommal is minden rendben volt. A fejem viszont kába volt kissé. Mintha másnapos lettem volna. Jegyet vettem a vonatra és hazautaztam. Csak otthon tudtam meg, hogy 3 nap telt el. A feleségem kérdéseire mindenféle hülyeségeket válaszoltam. Azután átaludtam egy napot. Egy pár hónapig nem is kerestem a válaszokat. Teljesen közönyös voltam a történetre. Valami azonban megváltozott! Szerettünk volna egy második gyereket, de 11 évig hiába próbálkoztunk. Az eseményt követő másfél hónap múltán a feleségem teherbe esett! Megszületett a fiunk. Szóval, valamit vagy velem tettek vagy távollétemben a feleségemmel. Lehet, addig engem kivettek az egyenletből. Válaszok nincsenek. Azóta jó vagyok a kézrátételes "gyógyításban", amit nem én hanem a kezeltjeim állítanak. Röviden ennyi.
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

Temiz
dec. 28./07:59
látod tekli, megy ez!! Megoldás mindig arra van, amire akarod, hogy legyen megoldás! nincsen lehetetlen, csak tehetetlen! Innen pedig már csak egy picike hajszál választ el attól, hogy hiszel vagy sem. barátsággal: Temiz


[ módosítva dec. 28./08:02 ]
" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

9323
dec. 28./09:05
Annyian ráértek itt...
Akinek van lehetősége, kérem nézzen utána:
1982-3-4.-ben valamikor tavasszal történt egy világhírű UFO eset az akkori Szovjetunió felett. Sajna az évre nem emlékszem pontosan.
Egy polgári repülőgépet kezdett el követni egy felhő, majd felvette a repülőgép alakját. Sokáig repültek együtt. Később kékes-zöldes fénnyel megvilágította a földfelszínt. Ekkor ébredt fel sok százezer ember, mert szinte nappali világosságot csinált az éjszaka kellős közepén ugye pár ezer méter magasságból, ahol a repülőgép is haladt... mivel ezt nem lehetett csak úgy eltussolni (a sok szemtanú miatt) megírták az akkori "magyar" újságok is. Természetesen jöttek a magyarázatok a "meteorológiai jelenségekről", sarki fényről, meteorról és egyebekről.
Nos, ki tudja megkeresni valamelyik könyvtárban?

Lényeg a lényeg, hiába látták sok százezren a jelenséget, mégsem történt semmi.

9323 sz. elítélt

Kisendre
dec. 28./09:16
Szerintem kicsi baj lehet a valóságérzeteddel, mert azt, hogy esetleg valami természeti jelenség volt azt rögtön kizárod, és azt tartod valószínűbbnek, hogy egy idegen űrhajó lehetett a tettes. Egyébként még lehetne megannyi magyarázatot keresni rá, pl egy félresiklott katonai kísérlet eredménye, mint ahogy ez nemrég meg is történt:
- Link -

De igazad van, legjobb, ha mindenben ufókat látunk, és mindent elhiszünk amit hallunk, alakváltó felhőkről, gyíkemberekről, koboldokról, vimanákról, több ezer éve történt atomháborúról.

fapipa
dec. 28./09:37
Szpartakusz

bevallom férfiasan, hogy nem mindig tudlak követni a töredékes mondataid, számomra összefüggéstelen eszmefuttatásaid miatt. pl mi a franc ez az Obama levél??kik félnek szpartakusz hadseregétől?? milyen hadseregről van szó?? milyen pénz bukásáról beszélsz mult időben??Milyen beirásokat kapcsoltak mle a googleban??

Lehet, hogy lemaradtam valamiről, vagy tul alacsony az IQ m??

Világosits már meg légyszi

Szeretettel
Fapipa

Palimadár
dec. 28./11:39
Kis Endre

Nem félresiklott katonai kísérlet volt. A cikk amit belinkeltél, nem állja meg a helyét. Ha történik valami a világban mindig lesznek oly okos emberek, akik mindig megmagyarázzák az eseteket.
De lehet hogy neked van igazad, és nem a háttérhatalom ténykedésével állunk szembe, a HAARP-ot bevetve.

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/latest-news/521-disclosure-endgame?start=1
[ módosítva dec. 28./11:53 ]

spartakusz
dec. 28./12:02
"... az eset 1980-ban történt az akkori Ország-Világ c. lap hozta le, - az irányító központ és a pilóta párbeszédét..."
tuti.

az is tuti:

az a felvétel ami az űrben történt: atom villanás, egy be azonosíthatatlan tárgyra adták le, a töltet elhúzott egyenesen míg a tárgy derék szögben kitért előle...! stb. stb. stb.

igen fapipa zavaros minden nem csak amit írunk az élet meg minden - senki semmit nem hisz el hiába látja..." ÉS EZ A BAJ! LÁTJUK - ÉREZZÜK, HOGY MODERN RABSZOLGÁT CSINÁLTAK BELŐLÜNK ÉS NEM TESSZÜK ELLENE SEMMIT?

...legalább mi leírjuk...


szeretettel: spartakusz...


gabi
dec. 28./12:09
A cikk szerint a Bulava kisérlet december 9-én volt, a felvételek pedig december 3-án készültek, tudtommal.

Chavez
dec. 30./02:28
Na ezt már úgysem olvassa senki, a gyerekek is mindig a frisset szeretik, de végülis a lelkiismeretünkkkel kell elszámolni, és nem mások véleményével, ezért leírom.

Szerintem lehetne ezen az oldalon is tenni annak érdekében, hogy a fejekben kisebb legyen a katyvasz. Például, ehhez a bloghoz a következőket fűzöm hozzá:
1. A Nibiru szót lehet ugyan társítani az IO-hoz, vagy több más speciális rendeltetésű holdhoz, de ez félrevezető. A Nibiru névhez a napunk ikernapja, a barna törpe kapcsolódik, amelynek periodikus megjelenése és az Oort felhőből (külső Oort felhőből, ha valaki nagyon kekec) általa kiszakított kozmikus törmelékek problémákat okoznak a földi "civilizációban"
Olyan ez, mint Egyiptom említése az Odusszieában. Egyiptom a mai Belgiumot jelentette, és nem a mostani Al Miszrt, mint ahogy Trója sem Kis-Ázsiában volt, hanem a Temzétől északra. Lehet persze Trójának nevezni a megtalált törökországi várromocskát, de attól az még nem az a Trója. És Imre Nibiruja sem "az" a Nibiru.
2. Ha a témában valaki korrekt információt szeretne, ne a frászkarikás, érthetetlen és félelem-gerjesztő cikkekből merítsen, hanem hiteles forrásból, pl. szerintem ez az: - Link - Persze hit kérdése, ki mit tart hitelesnek, de a hit ott kezdődik, ahol a tudás végződik.
3. "Kutatócsoportok" véleményét soha ne helyezzük a józan eszünk elé. A legnagyobb probláma a ma emberiségében a gondolkodás hiánya, mások kész gondolatkonzervjeinek átvétele. Ok, nyilván az értelmiség folyamatos kiirtása nem használ ennek, de nem kell mindig másokra mutogatni. Pl. a "A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver" cikkhez elég lett volna átgondolni néhány alapvető dolgot, amit van, aki le is írt:
"A bináris dolgot két dolog miatt kérdőjelezem meg: egyrészt nem testhőmérsékleten tartották a vért, és a fehérjék jó része (az antitestek is fehérjék) magas vagy alacsony hómérsékleten denaturálódik, alakot változtat, ami után nem tudja betölteni a szerepét. Ezért kell 38.5 Celsius fokos láz felett csillapítást alkalmazni, mert 39-40 fokon sok fontos immunfehérje denaturálódik, és ez lassítja a gyógyulást. A láz egyébként jó, de csak egy határig (kb. 38.5-max 39.00)
Másik érvem, hogy nem ismerünk olyan bioloógiai mechanizmust, ami a vérben úszkáló antitesteket normál körülmények között lemészárolná. Hogyan? Milyen módszerrel? Egy fehérjét csak megkötni, lebontani vagy inaktiválni lehet pl. azzal, hogy az aktív csoportjához valami bekötődik.
Az egyes verziót, tehát hogy 32 fokon az antitestek a hőmérséklet hatására inaktiválódnak, könnyű ellenőrizni, vaccinamentes vért 32 fokon 2 óráig inkubálni, hogy mi történik az antitestekkel. Meg lehet csinálni ugyanezt vaccinázott vérrel, biztos, hogy az eredmény rosszabb lesz, a higany miatt.
Sokféle antitest van, egyedül immunoglobulinból jó párat megkülönböztetünk. Az antitestek gyakorlatilag markerek, amelyek az antigén-szekvenciákhoz kapcsolódva kijelölik a T lymphociták számára az ellenséges betolakodót. Ha nincs vagy kevés az antitest, akkor hiába van sok jó falósejtünk, nem tudják mit kell megenni. Olyan ez, mint a repülőknél az idegen-saját jell, melyiket szabad lelőni."
Csinált valaki kontroll kísérletet vaccinamentes, 32 fokon tartott vérrel, hogy megmaradnek-e benne az antitestek??

É O N
dec. 30./06:20
szia Chavez!

Szerintem a NIBIRU egy törpe vöröscsillag.
A bibliában vörösparázn és a rajtaülő néven van említve.
amit szándékosan elirtak mert szerintem porrázó és nem
parázna, ezt azért írom mert amikor elhalad a föld mellett
szó szerint megrázza a föld porát.
azokban az időkben lesznek nagy árvizek és földrengések
Az ott megírt háromnapos sötétséget is az ő számlájára
lehet írni kb 22szer nagyobb a földnél délről fog feljönni
a pólusokat is kibillenti a helyéről. A jégkorszakok is
így jöhettek létre. A háromnap teljes sötétségben a föld
kb kétharmada befog fagyni. Na meg akik idejönnek a NIBIRURÓL
azok is igen nagy kárt fognak tenni. gondolom hallottál az
öldöklő angyalról, talán őklesznek. De ezzel egyidőben
más csillagrendszerekből is fognak érkezni idegenek
akik az emberi fajt behódolásra akarják kényszeríteni.
persze az emberek fele azonnal megteszi mert félnek a
testi haláltól de ezek tudatlanok mert a lélek a gondolat
halhatatlan. Ez csak az én véleményem más mitgondol és
hogyangondolja az az őkdolguk. A HÉBER1 méregről Gondold
végig állítólag 6 millió ZS veszet a haláltáborokba
amit én nemtartok igaz állításnak. kiadtak 6 millió HÉBER1 mérget. és érdekes mód kb 6 millió ZS akar idejönni.
de ezis kapcsolatban van a NIBIRU közeledésével ugyanis az
ők földjük meteorövezet lessz ez is bible a csillagok lehullanak az égből és tűz hullik alá.
AKI JOBB TEÓRIÁT TUD HALGATOM

Chavez
dec. 30./23:56
Szia EON

Én nem teóriákat írok. A hit ott kezdődik, ahol a tudás végződik. Tény, hogy nagy változások lesznek, amelyek kimenetele még több szálú lehet, de a Nibiru-nak nevezett barna törpe, amelyről azért elég sokat lehet tudni, szóval kár találgatni - a XVII. szd közepe táján járt erre utoljára, II. Károly koronázásakor. Persze a történelmi feljegyzések is tévedhetnek, de arra még zéró csillagászati ismeretekkel is mérget vehet bárki, hogy az ikernap soha nem jött a Plutó pályáján belülre. Gravitációs hatása persze így is óriási, hiszen tömege a Napének 0,9-e.
A holomesével nem szívesen foglalkoznék, épp elég szomorú, hogy az elme-befolyásolás elérte azt a szintet, amit tapasztalhatunk.
De ha valakit nagyon érdekel, 43-ig a zsici terrorszervezetek, akikből később állam lett, együttműködtek Hitlerrel, mert a koncentrálás célja a zsidó kivándorlás elősegítése volt. Persze arról nem szól a mai fáma, hogy Anglia és más mintanemzetek nem fogadták a zsidókat, mert a cionista vezetés csak Palesztínát tartotta számukra elfogadhatónak. Ebben nem is ez az érdekes, hanem az, hogy Imrét segítő jól tájékozott zsidó barátaink miért nem beszélnek erről. Hivatalos kimutatások szerint, ami azért német precizitással történt, az elhunytak összlétszáma 5 év alatt a felét sem érte el a drezdai terrorbombázás áldozatainak, amit 3 nap alatt sikerült összehozni az ún. szövetségeseknek.
Rermélem, csak kevés hozzám hasonló hülye írogat ide az IP címét regisztráltatni, mert ezeken az oldalakon semmiről sem lehet olvasni, ami fontos. Sem Isten, sem Haza, sem Család, sem szeretet nem nyilvánul itt meg.
Nem kell zseninek, vagy megszabadultnak lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, az összes többi út hová vezet.
Óva intek mindenkit, akiben él a szeretet, hogy itt regisztráljon. Olvasgatni érdemes, legalább tudjuk, hová terelgetnek minket, de a megoldás nem innen jön. És persze főleg nem a pártoktól.
Gyertyaláng

vmari
dec. 31./06:48
43-ig a zsici terrorszervezetek, akikből később állam lett, együttműködtek Hitlerrel, mert a koncentrálás célja a zsidó kivándorlás elősegítése volt. Persze arról nem szól a mai fáma, hogy Anglia és más mintanemzetek nem fogadták a zsidókat, mert a cionista vezetés csak Palesztínát tartotta számukra elfogadhatónak. Ebben nem is ez az érdekes, hanem az, hogy Imrét segítő jól tájékozott zsidó barátaink miért nem beszélnek erről. Hivatalos kimutatások szerint, ami azért német precizitással történt, az elhunytak összlétszáma 5 év alatt a felét sem érte el a drezdai terrorbombázás áldozatainak, amit 3 nap alatt sikerült összehozni az ún. szövetségeseknek.
- Link -vmari
dec. 31./07:08
"Remélem, csak kevés hozzám hasonló hülye írogat ide az IP címét regisztráltatni, mert ezeken az oldalakon semmiről sem lehet olvasni, ami fontos. Sem Isten, sem Haza, sem Család, sem szeretet nem nyilvánul itt meg."

De, lehet olvasni (sőt beküldeni is, ha van valami fontos, amit úgy gondolsz érdemes másokkal olvastatni), de elsikkadnak olyan "fontos" bejegyzések mellett, mint ez.

Mert Te is, meg én is olyan hülyék vagyunk, hogy erre ugrunk, látva a sok itt olvasgató ezoteria-szci-fi-biblia rajongó lelkesedését a világvége-téma iránt, hogy tompítsuk azt.
A végén még vetítenek nekünk valamit odaföntről (mert mi az nekik?), hogy egyszer a világtörténelemben igaznak látsszon az, amit az egy ügyű hívők várnak. (Mások meg váratnak velük.)
[ módosítva dec. 31./07:09 ]

gyulavitéz
dec. 31./13:15
Mondjuk ezt is meglehet nézni - Link - akkor mi a helyzet???

" Egy ország lesz itt, egyetlen s magyar!"


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz