A Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának szerepéről

Ez most mindenkinek szól, belső és külső köröknek egyaránt! Tudomásul vettem, hogy türelmetlen már mindenki. Én is, hogy őszinte maradjak. Lehet, hogy van már hajónk, és az is lehet, hogy vannak evezőseink, de a lapátokat még most kell kifaragni, vagy megszerezni máshonnan, esetleg árbócrudat ácsolva, vitorlát feszíteni és megtanulni navigálni a hajót, hogy eljusson a célkikötőbe, lehetőleg egyben, a legénységgel együtt. A magyarok felelős Nemzeti Kormányának most az a dolga, hogy a hézagokat kenje ki kátránnyal és lajstromba vegye, majd amikor már ez meg van bekészletezze a szükséges muníciót. Kiderül közben az is, hogy ki és mennyire bírja a tengeri utat, mert a hullámok már most is elkezdték dobálni a hajótestet. Még meg sincs hirdetve, de már olyan helyekről kapok telefon hívásokat, ahonnan nem is gondoltam volna. Így megy ez. Az emberek szépen, lassan, de törvényszerűen kezdik megérezni és meglátni az okokat és okozatokat.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, január 21. csütörtök-11:07'01" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 339


Hozzászólás
zsolt5000
jan. 21./11:32
Imre várjuk a jó szelet ,de ha kell lapátolunk is.


Dienes E
jan. 21./11:43
Kösz Imre!

Egy árnyalatnyival közelebb jutottunk az elképzeléshez.

Ha valóban van varázspálca a tarsolyotokban, nem azokat kell bűvölni vele, akik a mostani rendszert utasítják el, hanem fel kell mutatni vele nekik az erőt, amit én például a magam részéről eddig még nem ismertem fel.

Dehát sok sikert!

A valódi nemzeti oldal, amint észreveszi, hogy nem egy új deszkát dobtatok a tengerben fuldoklóknak, hanem révig kitartó hajót, úgyis belekapaszkodnak a járműbe.

Tacitus
jan. 21./11:43
Adjon az Isten

Integráció a cél mögé de szövetségi viszonyok? Egy szemléltető halmazábrát össze kéne dobni !! Lássák mert úgy jobban értik!!
Imre jó a gondolatsor kiváncsi vagyok eléggé hat e lefelé!!
És mi van e felett?

Szebb Jövőt

vivo
jan. 21./11:53
Jézus mondá:
Az Atya birodalma ahoz az emberhez hasonló aki meg akart ölni egy hatalmas Uraságot.
Kirántotta a kardját és otthon átszurta vele saját házának falát, kipróbálva azt, hogy karja elég erös-e.
Utána ölte meg a hatalmast.

Áldás

Tabak
jan. 21./11:56
Imi.Én már beugrottam és úszok.Majd vegyetek fel.
Tabak

mitsubishi
jan. 21./12:00
Sok sikert Neked Imre, a Kormánynak, nekünk magyaroknak akikért teszel!
remélem jól látod a vizet, és a tulsó partot, és ha minden ben igazad lesz - és szívből kívánom! - akkor se gondold azt hogy tévedhetetlenné váltál!

s ha utad egyszer a végére ér, ne felejtsd el hogy honnan jöttél!

P.E.
jan. 21./12:06
Hát, már várom hogy kilépjetek az árnyékból. Aztán majd meglátjuk. Ha működik a dolog akkor lapátolok ezerrel.
Remélem sikerül

Szebb Jövőt

Richelieu
jan. 21./12:21
Imre, most rövidesen beugrom. Ha meglátsz felismersz? és fel is veszel?

Mazsola
jan. 21./12:26
Mondanám, hogy "kéz és lábtörést", de ez elég morbid lenne, pont most, hogy begyulladt a karod. Kedves Imre, ezek a gyulladások általában összefüggenek megoldatlan szellemi vagy lelki konfliktusokkal, melyek aztán fizikai "hibát" generálnak. Nem nehéz kitalálni, hogy most vajon nehéz időszak-e ez az életedben?

LEONIE
jan. 21./13:00
Sok sikert Imre!Remélem sikerülni fog amit elkezdtél.Sőt bízom benne hogy amit csinálsz az nyom nélkül nemfog maradni.Sőt!
Magyarok nyissatok ki a szemeteket!
[ módosítva jan. 26./15:51 ]
Leonie

schmama
jan. 21./14:04
Én majd a parton figyelek mert nemtudok úszni, de a fakanalt jólkezelem!!!!
Schmama
9323
jan. 21./14:30
Kedves Imre!

Ahogyan Vona Gábort nem lehet (sajnos) azonosítani a Jobbikkal, úgy nem csak Vukics Ferencből áll a Magyarok Szövetsége sem.
Főként az MSZben nem központosított a vezetés. Gyakorlatilag megyénként meg lehet kérdezni a tagságot a FMNK támogatásának szándékáról. Sőt, el lehet menni Országos Értekezletekre is, amikor elég sok megyei, országos elöljáró találkozik.


9323 sz. elítélt

postaimre
jan. 21./14:44
9323 nem terveztem elakadni ilyen apróságokon. Vonának még szeptemberben megmondtam, hogy nem érdekel sem az ő személye, sem másé, mert teszem, amit helyesnek látom, és ezt ne vegye személyeskedésnek. A tagságra számítok, de remélem a vezetők ezt belátják és akinek még jelen6t valamit Vukics és Vona neve, az is lép, akinek pedig már semmit, az is. Ez egy ilyen, nyitott rendszer!

Szuhay-Makay
jan. 21./14:55
Ej, ej Imre, hát te már megint a szívemből szóltál!


..."Még az égen is hadak útja jár
A legendák hős vezére
Paripára száll."...Nézzétek! Most! http://www.youtube.com/watch?v=IwwOXB6oDqo&feature=relatedKép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Reménykedö
jan. 21./14:57
A magam módján én már felkapaszkodtam erre a hajóra és helyi szinten mindent megteszek, hogy elég hely legyen a hajón !

Temiz
jan. 21./14:59
Szuhay-Makay! Bizony-bizony, Te meg az én szívemből szóltál:

S Kárpát szent bércére búgva száll, büszkén áll a magyar turul madár!" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

bíbor
jan. 21./15:03
Temíz csatlakozom

bíbor
jan. 21./15:07
Temiz egy kis ajándék - Link - remélem tetszik

9323
jan. 21./15:12
Majd' elfelejtettem!
Reggel a Kossuth Rádióban (meghallgatható, csak még nem értem rá) 6 óra előtt beszéltek a Soproni Kékfrankosról!
Csakhogy ez nem bor, hanem BEVEZETÉSRE KERÜLŐ HELYI PÉNZ!
Mondom, Kossuth Rádió, nem valami "kereskedelmi". Hallgassuk meg minél többen!
Rendesen vízjelekkel, hologrammcsíkkal ellátott pénzjegy!
[ módosítva jan. 21./15:14 ]

9323 sz. elítélt

fapipa
jan. 21./15:27
9323 sz elitélt!!!

A soproni kékfrankos az jó bor, de a pénz az legyen az ő helyi pénzük, ugyanis az pontosan olyan, mint a kafetériás kajajegy, vagy az ajándék utalvány
Légy nyugodt, már létezik a MFNK nak a világkormánytól, FED től, Eu Köponti Banktól, uzsoracivilizációtól, kamatkapitalizmustól független SZABAD PÉNZ, MELYET ELŐSZÖR A VILÁGON A MAGYAROK FOGNAK KIBOCSÁJTANI!!!! ( LÁSD SILVIO GESEL könyvét )

vadrózsa
jan. 21./15:31
Azt még nem tudom, hogy mit tudok segiteni. Nem tudom, hogy itt egy egyszerű közlegénynek, pardon "közleánynak" mi lesz a feladata. DE szeretnék TENNI valamit!
Most csak imádkozom, és figyelek, talán egyszer én is kapok egy kis feladatot! Amolyan közlegényeset...
Úgy érzem a legfontosabb, amit most tehetek, ha az általam ismert és magyarérzelmű embereknek felhivom figyelmét erre az oldalra.
Szóljatok, ha szükség van rám!
Kell egy szebb jövő, amelyben újra lehet épiteni a három legfontosabb pillérre:

Isten, Haza, Család!

"nefelejcs"
jan. 21./15:43
Remélem azért akad hely azok számára is a hajón, aki nem rendszeres hozzászólója, csak olvasója az oldalnak. Úszni nem tudok, de a mentőmellénnyel megbírkózom.

Más. Én szeptemberben hallottam először Imréről, azóta minden nap olvasom az új híreket és hozzászólásokat. Helyileg próbálom tenni a dolgom. Sajnos eddig falakba ütköztem, de nem adom fel. Itt mindenki a fidesztől várja a megváltást. Az agymosást nagyon sikerült keresztül vinni az embereken. Úgyhogy nagyon nehéz lesz.
Mivel nem vagyok a szavak embere, ezzel be is fejezném írásomat.
Legyen szebb a jövőnk! Imrének és a FMNK szorgos tagjainak kitartást, erőt, egészséget kívánok!

Szerető szív9323
jan. 21./16:06
Kedves Imre!

Keresd meg Mihail Gorbacsovot!

Ő biztosan segíteni fog a magyaroknak. Srí Chinmoy szerint ő egy szent mostani inkarnációja.
Remélem, segítettem.

9323 sz. elítélt

vadrózsa
jan. 21./16:15
Örömmel látom, hogy a számláló lassan eléri a 100.000-ik számot. Ez jó!
Egy ötlet: szerintem egy e-mail cimre jelentkezni kellene azoknak a személyeknek, akikben buzog a tett vágy, igy szükség esetén lehetne bennünket "mozgósitani".
Én csak egy egyszerű internetfelhasználó vagyok, nem értek ehhez, de pl. olyan jó lenne már azt is tudni, hogy Csongrád megyéből csak én vagyok az egyetlen honleány?

Isten, Haza, Család!

bíbor
jan. 21./16:25
agnes57 ne aggodj és türelem ,no de nem olyan kommunista modira 40 évig, a szó rendes normális értelmébe véve ! Szükség van itt a csajokra is ,ők ill . mi vagyunk a noszogatók ugye :) ne haragudjatok fiúk ......

vadrózsa
jan. 21./16:33
Igazad van bibor, de az én türelmem rég elfogyott!!!
Ezt a sok szemetet, amellyel Hazánk nap, mint nap kénytelen élni, meddig kell még tűrni, hogy mérgezze az ifjúságunkat? Most erre a két metszett, mocskosszájú zsidóra gondolok a slágeren. Olvastam a történetet a hun-hiren. (sajnos elhagyott a hosszú i-m, mióta frissitették a gépem, elveszett)

Más: a nemzeti InternetFigyelő-n ma Bogár Lászlónak megjelent egy irása, fantasztikus...

Isten, Haza, Család!

hunlaci
jan. 21./16:34
Kedves Imre
Sok erőt és kítartást kívánok ,egyszerü emberként csak a saját munkám az mit felajánlani tudok .De ezt megteszem itt és most hogy mi hamarabb kifuthasson az a hajó.
Hazádnak Rendületlenül

bastian
jan. 21./16:48
Olyan gyorsan történnek manapság a dolgok, hogy érdemes napi szinten (vagy óráról-órára) követni a változásokat a világban. Mivel pénzügyi vonalon "nyomulok" ezért van némi rálátásom a dolgokra. Amit én látok, hogy sajnos azok a folyamatok megállni látszanak, amiket a világ pénzügyi vezetői ígértek a nagy felfordulás közepette, amit csak azért tettek, hogy megnyugtassák a népeket, hogy most majd minden másképpen lesz.
Az ígért változások közül egyedül az Obama által ígért banki különadó látszik megvalósulni, amit persze majd átterhelnek az ügyfelekre. Másrészt van még egy szabályozó a nemzetközi devizaügyletekkel kapcsolatban (átváltással) aminek a bevezetéséhez még 60 napot adtak az érintetteknek a pro és kontra véleményeknek a kifejtésére. Hatalmas az ellenállás a szektorban, véleményem szerint ez a kezdeményezés is el fog bukni, látszik is, hogy a válság vélt lezárulása már teret ad újból a republikánusok előretörésének akik ellene vannak minden ilyen szabályozásnak (persze a demokraták sem mások, mint tudjuk, de ők most Obamát kell, hogy támogassák). Tehát azt látom, hogy óriási az ellenállás minden változtatással szemben a szektorban, és mivel tudjuk, hogy ez az alapja jelenleg a világ folyamatainak ezért én nem várok jelentős változásokat. Ezáltal Magyarországon sem képzelhető el semmilyen drasztikus változás, mivel képtelenség ilyen nemzetközi feltételek mellett saját független pénzrendszert működtetni. Tehát azt tudom már csak elképzelni, hogy egy kettős pénzrendszert kell majd működtetnünk, egyrészt eurót a nemzetközi kapcsolatokban ill. a megtakarítások esetén és egy sajátot a belföldi közérdekű beruházások esetére. Ezéltal legalább az utakat, csatornázást, közérdekű építkezéseket kamatmentes saját pénzből lehet megoldani. Nem várhatóak világrengető változások egyelőre, szerintem kell még egy-két évtized hozzá, hogy az USA végleg megrendüljön és talán akkor. De addigra már mindennek készen kell állnia.

eraviszkusz
jan. 21./16:55
Szerény véleményem: Az emberek 95% mindig a nyertes táborhoz akar tartozni, annak világnézetétől függetlenül. Aki most tenni akar, ne a Nemzeti Kormány világnézetét erőltesse (mert akkor leragad egy végtelen ideológiai vitába) hanem a Nemzeti Kormány győzelemét hirdesse. Köszönöm.

Kata
jan. 21./17:08
Kedves Tettrekész Mindenki!

Mindenkinek meg van a feladata, mégpedig a legkézenfekvőbb: az ellenségeink által szándékosan szétrobbantott családok becsületének és közös érdekű akaratának a helyreállítása. Amíg a társadalom legkisebb egységénél a családnál nincs közös cél és akarat, addig az össztársadalmi összefogás csak kudarcokkal és vereségekkel teli hiú ábránd marad. Ezt az ellenségeink nagyon is jól tudják, nem véletlenül kezdték a családok (alapsejt) bomlasztásával áldatlan tevékenységüket. Amíg minden család házára képletesen ki nem kerül az a felirat, hogy "Tiszta udvar, rendes ház!" addig a renitens szomszédot vagy nagyobb közösséget, morálisan sincs miről győzködjük!
"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak fel,
az optimisták pedig vitorlákat..."

harci sólyom
jan. 21./17:38
Remélem ez amolyan csatahajó lesz ... :) Akkor én is j(l)övök.

bukovinai
jan. 21./18:02
bastian :

Ezt ismered ?

- Link -

Mert ha nem, akkor érdemes Végigghallgatni. főleg a végét Mikor Varga István a pénzügyekről mesél el egy-két dolgot.

De a Drábik és a Bogár féle "mese" se piskóta. Ha még nem ismernéd mindenképpen ajánlom a figyelmedbe!

Atis
jan. 21./18:11
Sziasztok!Érzem,hogy ez a hajó most fog menni!Szerény képességeimhez és lehetőségeimhez mérten teszem a dolgom és dolgozok magamon is.

"Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól."
"Az ember legvégső mértéke nem az, hogy mi mellett áll ki a kényelem és a komfort idején, hanem hogy mi mellett áll ki a kihívások és a viták idején."

Őszinte Szeretettel!
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


spartakusz
jan. 21./18:18
SZIASZTOK!

"...a jó szomszédi kapcsolat megerősítése után nézz a messzi távolba..." úgy emlékszek hajdanán selyemútnak hívták"

szeretettel: spartakusz...

ui: kata igazához... már csak a main kivül három nap a magam teszteléséhez - izgulok - megtörténte után - beszámolok majd,
ha miniben sikerül akkor maximumban is fog... majd meglátjuk...

sogen
jan. 21./18:22
Bocsánat.Lehet,hogy hülyeséget írtam?


[ módosítva jan. 21./19:22 ]

A Hun
jan. 21./18:23
A Hunok Angyalai neveben,es a nemzetert tevok neveben, sok sikert!

árpádsáv
jan. 21./18:35
Teljesen igazat adok sogennek ,hogy akik már értik mi a lényeg és miről is szól ez az egész,segítsék a még nemértőket,valahogy így kell ezt összehozni és kőkeményen belevágni mert szorít az idő!!!!!!
árpádsáv

hurka-gyurka
jan. 21./18:41
"A MFNK tehát nem alternatívája a megoldásnak, hanem maga a megoldás ami nem kizárja az összes eddigit, hanem arra készül, hogy integrálja azokat. Nem szavazatokat akarunk elvenni egyik jelölttől sem, hanem a nemzeti egységet megteremteni az alternatíva nélküli pártokrácia bukásával, ami elkerülhetetlen következménye az eddig nemzetközi tendenciának. "

Csak a hitetlen tamások kedvéért másoltam ide Imre levelének végét.

Nem hiszem, hanem tudom: NINCS MÁS ÚT! Nincs több alternatívánk! Legalábbis olyan, amit a Nemzet túl élne. Nincs több kisérletezgetés.Az út véget ért. Nincs több "négy év"
A mutatvány véget ért. Az "illúzionisták" megbuktak. Még egyszer nem tudják a trükkjeiket bedobni. Akik ezt tudják azok az élen fognak haladni. Akik pedig nem tudják vagy nem akarnak erről tudomást venni, vagy beállnak a sorba, mert túl ostobák ahhoz, hogy önállóan gondolkodjanak, vagy csak félnek a változástól, így kivárják, hogy kitapossuk nekik az utat, vagy mennek a "kukába".

Magamról: jól úszom , jártas vagyok az evezésben,a hajóépítésben, egy kicsit vitorlázni és navigálni is tanultam.
És ezek talán átvitt értelemben is igazak.
Tehát: Veletek tartok. Gondolatban és érzésben szívvel, lélekkel mindig, és amikor szükséges, tettekkel is.

Baráti üdvözlettel: Hurka-Gyurka

hurka-gyurka
jan. 21./18:47
Kedves Bíbor!

Temiz ajándékába utólagos engedelmeddel én is bele néztem (halgattam) és nekem is nagyon tetszik. A többi szerzeményük is.

Köszi! Hurka-Gyurka

bastian
jan. 21./18:47
bukovinai

Kösz a linket, ismerem a nevezettek minden előadását, beszélgetését és könyveit. Sok igazság van benne, de azért egyesek (főleg Drábik) időnként túlzásokba esnek. Viszont felnyitni a szemeket, nagyon jó.
A világ folyását a G20-ak határozzák meg jelenleg (Bilderberg háttérrel), tehát őket kell figyelni, mi történik. Minden más csak figyelemelterelés. Itthon is.

Temiz
jan. 21./18:53
kedves Bíbor, köszönöm szépen, tényleg egészen különleges és tetszik!


" A Bolondnak semmi sem drága"
Hunmind.info

Buddha01
jan. 21./18:55
Csak tudnám mit keres ott a nevezett előadáson Csurka, és Torgyán?
Csak nem megtértek? Ha már torgyán is zsidózik... huha.

bastian
jan. 21./19:14
Buddha01

Ha valaki végignézi, a végén hozzászól Torgyán is és figyelmeztet Drábik "zsidózására", hogy nem kell azért mindent egy ilyen kisebbség nyakába varrni. (Persze ha nem védené őket, akkor nem kerülhetne jó pénzért az RTLKlub műsoraiba, ez nyilvánvaló).

Szerintem ő is és Csurka is azért mennek el az ilyen előadásokra, hogy onnan merítsenek "retorikát" a beszédeikhez. Ebbe Torgyán már egyszer belebukott (a Bárdos műsorban), példálózott a Rotschildok 100000 milliárd dollárnyi vagyonával, amit Bárdos lesöpört azzal, hogy tudtával Bill Gates a leggazdagabb 54 milliárddal, erre Torgyán nem tudott mit mondani, ebből látszik, hogy nem érti ezeket a dolgokat valójában, csak mondatokat ragad ki mások előadásából és fogalma sincs hogyan kell ezeket érteni. Szánalmas alakok.

Buddha01
jan. 21./19:20
Bogár professzor megfogalmazta, hogy a globalogazdiról történő párbeszéd be van tiltva. Nem léteznek.
Amíg így van, addig persze, hogy hiteltelen Torgyán a tv2-ben.
Mondjuk Torgyán amúgy is.

A Windows-t mindenki ismeri, de a bankrendszer működést nem....

gabi
jan. 21./19:27
"nefelejcs", ha falakba ütközöl, akkor válts stratégiát, eddig el akartad adni a nézeteidet, alkalmazd az működő marketinget: a kérdezés technikát, vagyis nem állítasz, hanem kérdezel, de úgy, hogy a végén ő akarjon vásárolni, vagyis "tudni". Nem akarod rátukmálni Imre oldalát, csak kérdéseket teszel fel, majd felkínálod a megoldást: postaimre.com

feherlofia
jan. 21./19:38
"...MAGYAR!!!Legyen Hited!!!..."

- Link -


"Istenem, az újkor ifjúsága egész ember lesz-e? Árpádok dicső szentjei virrasszatok a magyar ifjúság felett, hogy Krisztusé legyen a szívük és a hazáé az életük!!!"

banyek
jan. 21./19:39
gabi, jó a tankönyved!
banyek

feherlofia
jan. 21./19:45
"...s leszen Orszagod..."

- Link -
"Istenem, az újkor ifjúsága egész ember lesz-e? Árpádok dicső szentjei virrasszatok a magyar ifjúság felett, hogy Krisztusé legyen a szívük és a hazáé az életük!!!"

gabi
jan. 21./19:45
bastian, ezt a videót pedig neked küldöm, csak hogy értsd Obama nagyfönök lépéseit, ha már pénzügyi területen keresed az összefüggéseket! A legjobb megfogalmazásokat négerek adták, pl. az USA, illetve Bilderbergék arculatot váltottak: legyen néger! De, a Mc'Donalds-os hasonlat is nagyon ütős.

gabi
jan. 21./19:48
kösz banyek, de mi a fenéért jártunk 20 évig MLM iskolába, ha nem ezért, és egyébként is a kommunikációs iskolákban is ezt tanítják cionék, hát vegyük hasznát!

bastian
jan. 21./19:49
gabi

Melyik videót?

Kata
jan. 21./19:49
A brazil hazafiak a következőt üzenik a magyaroknak:
"Folytassátok a harcotokat és tartsatok ki a végsőkig, a haza a tardíciók és a királyi Magyarország dicsősége legyen a szemetek előtt a liberalizmussal és az új világrenddel szemben."
- Link -

"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak fel,
az optimisták pedig vitorlákat..."

Bihi
jan. 21./19:50
e

Buddha01
jan. 21./19:51
Kedves Imi jó ez a hajós hasonlat!
Hány férőhelyes? Én is fel akarok rá szállni! Hogyan tudok?
Persze csak ha nem titanic-nak hívják. hihi, csak vicc.

A csúnya embereket pedig ki kell dobálni a fagyos vízbe! Persze mentőcsónak nélkül. Aztán vagy mórest tanulnak, vagy fulladjanak meg.
A nemzet fennmaradása áldozatokkal jár. Akár hogyan is vesszük.
Vagy nem?
De szerintem igen.

Kik lesznek az áldozatok? Na banyek ez jó kérdés.
Tudatlanok? Árulók? hú mennyi van belőlük.
Éles látás, az kell nagyon. Imi help us!

Hálás köszönet a hsz-em olvasásáért.

Szeretettel:
Buddha

Tacitus
jan. 21./19:55
Már egymást tépik itt a "hódítók",
A kártyavár inog,
Már bontogatja szörnyű szárnyait
És tépi leplét a szörnyű titok:
Korhadt, rothadt a diadalkapu!
A levegőben száz miazma száll,
Az átok megfogan.
Rájok ragad a turáni viszály,
Mitől elhulltak nagyjaink sokan,
S elvérzett lassan árva nemzetünk!
Az áruló s a dölyfös idegen
A koncon hajba kap,
Új vihar ébred lomha vizeken,
S nekünk kél fel a nap.
Ó magyarok, csak most tartsatok össze!
Be édes nézni ezt a párttusát,
Mint néztek minket ők.
Mikor nálunk ingott a tornyok orma
S szégyenben oldódtak fel az erők!
Most rajtuk, rajtuk, rajtuk van a sor!
Magyarok ott künn a kapu előtt:
A kapu nyitva van.
S talán közelg a döntő pillanat,
Közeleg rettentőn és hangtalan:
Mikor a kocka visszájára fordul!


Tomihl
jan. 21./19:58
Ma megnéztem az Avatart a moziban, s hogy ez mennyire emlékeztet a mi helyzetünkre, sorsunkra... -de a jók győznek a végén! :D


Tisztelettel,
Tomihl

gabi
jan. 21./20:00
bastian, mariaorszaga.hu oldalon az első írás Obama hugságai. A a szöveg közepén található a videó. Tény, hogy kicsit hosszú, de ......

K.Jani
jan. 21./20:02
Ady Endre:

Új Vizeken járok

Ne félj, hajóm, rajtad a Holnap hőse,
Röhögjenek a részeg evezősre.
Röpülj, hajóm,
Ne félj, hajóm: rajtad a Holnap hőse.
Szállani, szállani, szállani egyre,
Új, új Vizekre, nagy, szűzi Vizekre,
Röpülj, hajóm,
Szállani, szállani, szállani egyre.

Új horizonok libegnek elébed,
Minden percben új, félelmes az Élet,
Röpülj, hajóm,
Új horizonok libegnek elébed.

Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,
Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok.

Én nem leszek a szürkék hegedőse,
Hajtson szentlélek vagy a korcsma gőze:
Röpülj, hajóm,
Én nem leszek a szürkék hegedőse.bíbor
jan. 21./20:03
"A kapu nyitva van.
S talán közelg a döntő pillanat,
Közeleg rettentőn és hangtalan:
Mikor a kocka visszájára fordul!"
És egy kis lelkesítő zene hozzá ,igaz látó hozzta ide elősszőr de én életben tartom, itt mert van benne erő szakrálisan............ - Link -

Buddha01
jan. 21./20:04
De olyan is volt Keves Tomihl, aki a 3D-s film nézése közben rosszul lett és a kórházban meghalt, a túl valósághű kép miatti izgalom nem tett jót a magas vérnyomásának.
Hát szar ügy.
Amúgy jó film, de nem annyira, mint amekkora médiát kapott.

Sok szeretettel:
Buddha

bíbor
jan. 21./20:06
K.Jani köszönet a versért ,hogy idehoztad .....

gabi
jan. 21./20:10
Buddha01, ez tipikus túrista kérdés, hány férőhelyes, milyen a komfort fokozat, és egyébként is "mibe kerül"? Ja, annyi fityingem nincs.
A másik jó kérdés, hogy ki fér rá? Talán azok, akik építik - létszámtól függetlenül. Ez sok? Ilyen méretű hajó nincs is, de van, úgy hívják: Föld. Ha, ez a Föld eddig elbírt 7,5 milliárd embert, akkor a hajónak nevezett akarat is elbír ennyit. De, maradjunk itthon: 8 millió lélek. Ebből 7,5 millió még semmit nem tud, - nem baj -, majd akarja tudni, és akkor csimpaszkodni fog.
(Nem kérek bocsánatot)

Buddha01
jan. 21./20:12
Egyébként kedves Fórumozók, ha már Avatar.
Tudjátok mit sugall a film valójában?

Azt, hogy szégyelld Magad, amiért ember vagy! A jók ugyanis
nem az emberek, hanem a 3m magas bekékült gülüszemű farkincával kommunikáló gnómok.

Hollywood! Ragozzam? Vagy világos?Sok szeretettel:
Buddha

Tomihl
jan. 21./20:14
Kedves Buddha01!

Nem hallottam róla, de elhiszem. Sajnos az ilyen balesetek előfordulnak világszerte. Azt el kell ismernem, hogy látvány film. Engem nagy fantáziám miatt megfogott és szerintem egy pár napig biztos "benne" fogok élni -álmodni fogok róla.


Tisztelettel,
Tomihl

hamu
jan. 21./20:15
Ha már Ady és vizek. Na meg az országunk ma. Nem hányinger?

Jött értem a fekete hajó,
Jött értem a fekete vizen.
Álom-királyfit, vitt, tova vitt
Moslék-országnak mentiben -
Fekete hajó, fekete vizen.

Moslék-ország, hajh cudar ország,
Hajh, Hortobágy, zsír-szívü rém; -
Hajh, Átok-város, Redves-ugar:
Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?
Fekete vizeken jöttem én.

Vagyok a nyugati sirály -:
De magyarnak köpött ki a föld.
Moslék-ország a nyakamon ül,
Engemet Moslék-ország örökölt:
Nyöszörög a hájszagu föld.

Már nem megyek el, fekete hajó,
Moslék-ország hagy' örülj szegény!
Hadd ugassanak, hadd ugassanak,
Fekete vizen, fekete legény,
Hajh, kutyafáját szomorú legény

ui. tudom ki írta, és nekem így is tetszik!
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

bukovinai
jan. 21./20:16
Kata :

Pedig ezen nem kell furcsálkodni. Ha az olasz újfasiszta Lazió drukkerek a "Pesti srácokról" énekelnek az indulójukban, és 56-ban azt mondták ránk, hogy Népek krisztusa - Magyarország , akkor végre EL KELLNE HINNÜNK a HIHETETLENT: Hogy igen : Mi vagyunk a világ népei közül azok akik a legelszántabban kűzdünk a szabadságért (mások szabadságáért is - és a szkíták-pártusok is ezt tették több ezer évvel ezelőtt!)

A Klapka induló is így szól :

Fel fel vitézek a csatára a SZENT SZABADSÁG oltalmára...
(Ez azt hiszem elég világos üzenet)

Ezért nem kell értetlenkedni, hogy sok helyen ahol a szabadságért küzdenek ránk vetik tekintetüket. Mária országára, az apostoli királyságra az igaz kereszténység utolsó mentsvárára...

Nagy és nehéz terhet cipelünk a vállunkon. De ezért lettünk erre kiválasztva, mert csak mi tudjuk ezt cipelni - senki más...

Buddha01
jan. 21./20:17
Kedves Gabi!

Nem kell bocsánatot kérned. Nem bántottál meg, csak érdeklődtem kicsit a turinform-nál.
Má ez is baj? Vagy mi.
Tényleg 7,5 millárd ember van már? Basszus, én leragadtam a 6,7 milliárdnál.
Tuti, hogy ezek a szapora cigók az okai, na meg a sárgák.

Túlszaporodni úgy sem fogunk nyugi.

Sok szeretettel:
Buddha

Tomihl
jan. 21./20:21
A film azonban nem azt sugallja, hogy:
"Azt, hogy szégyelld Magad, amiért ember vagy! A jók ugyanis
nem az emberek, hanem a 3m magas bekékült gülüszemű farkincával kommunikáló gnómok."
, hanem azt, hogy talán nem kéne tönkre vágni a Földet! Szívesebben élnék egy ilyen világban, mint egy betondzsungelben! Még van idő megmenteni a Földet! Nem véletlenül van ennek a "Pandórának" is "lelke". Az emberekben ez a film azt a hatást váltja elő, hogy "igen, mi is olyan gonoszak vagyunk, mint ezek a csúnya bácsik, meg nénik. Legyünk mi is 3m magas bekékült gülüszemű Na'vik, akik jók és megvédik hazájukat!"


Tisztelettel,
Tomihl

gabi
jan. 21./20:22
Este én is megnéztem az Avatart, itt a számítógépemen. Már az elején éreztem, hogy nem az én műfajom, persze remek vizuális mese, de idegesítő mese. Mondanivalója: ember embernek farkasa, vagy: ahová a "fehér" ember beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad. Üzenet: emberiség ilyen szemét vagy! - üzeni neked a "médeja". Egyébként nem más bolygón kell rendet rakni, ki a fene kérte meg az "USA",,-t arra, hogy erkölcsi dolgokban döntsön? De, ki adja fel az üzenetet a nevemben, mert én nem ilyen vagyok,és Te sem.

Tomihl
jan. 21./20:25
Gabi, ez igaz, bár én úgy vélem, hogy némi jót azért hordoz ez a film.


Tisztelettel,
Tomihl

kigabe
jan. 21./20:30
Tomihil!

A nephilimekről hallottál már?
Érdekes régészeti felfedezések,keress rá,és más szemmel látod a filmet.


bastian
jan. 21./20:32
gabi

Köszi, hogy felhívtad a figyelmet a videóra, de már láttam.
Én vagyok a mindent látó "szem". :))

Tomihl
jan. 21./20:33
Kigabe! Még nem hallottam róla, máris utána járok, már ha találok egy Magyar oldalt, mert most fordítgatni nincsen kedvem.


Tisztelettel,
Tomihl

gridaj
jan. 21./20:36
Ez a hajó, az összefogásról szól. Egy nemes célt folyamatosan látó emberek összefogásáról. Olyan emberekről kell szóljon, akik a szolgálatot nem önös érdekből teszik.
"Szeress mindenkit, szolgálj mindenkit" mondja egy indiai guru. Ha mindenki így cselekszik majd, nem lesz szükség hajóépítőkre és hajóra sem. Azonban jelenleg, ez elkerülhetetlen.
Ha egy barátod kér valamit tőled, neked megfordul a fejedben rögtön az? hogy - mit kapok cserébe? Valószínűleg, igen. Mert így vagy programozva.
Kérdezd meg Imrét, mit kapsz cserébe, ha gályázol a hajóján?
Mindenkiben forrong, duzzad a magma. Kitörés előtti állapotban van. Arra kíváncsi, mikor lesz a kitörés, ahelyett, hogy a vulkán környékét értesítené és készítené fel, miáltal elkerülhetővé válik majd a katasztrófa. ( részben )
A régi rozsdás vasat be kell olvasztani, mert arra, amire készült már elavult és használhatatlan, hasznavehetetlen.
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

gabi
jan. 21./20:38
Tomihl, hát persze, egyébként nem lenne eladható: tele .átfedésekkel, részigazságokkal, majd lefeküdtem aludni és elalvás előtt már nem a filmről gondolkodtam, tehát számomra ennyit ért.

Látod Buddha01, igazad van. Nem kértem bocsánatot csak rosszul fogalmaztam. Azt kellet volna írnom, de írnom sem kellett volna, hogy vállalom! - és akkor nem kellett volna azt írnod, hogy "nem kell bocsánatot kérned"! Látod milyen körmönfonttá tették a gondolkodásunkat és beszédünket! Magyarázkodunk egyfolytában: a magyar nyelv csuda érdekes, ami evidens, azt nem mondja ki. Mi pedig mit teszünk? Fossuk a szót és magyarázkodunk, hogy mit miért írtunk, Hát itt tartunk.

kigabe
jan. 21./20:39
Pici őstörténeti tudással nézve,a filmnek teljesen más a mondanivalója.
A film készítőinek vannak infóik a föld gyarmatosításáról.
[ módosítva jan. 21./20:41 ]

eraviszkusz
jan. 21./20:40
"csak mi tudjuk ezt cipelni". Már egy jó ideje olvasom bukovinai megjegyzéseit. Tisztelem (na meg egy kicsit irigylem is) éleselméjűségét. Ha könnyű lenne magyarnak lenni, mindenki az lenne.

Szabó József
jan. 21./20:43
Kedves Imre! Nemzettestvéreim!

Én értem a bevezető leírtakat,egyet is értek minden szavával. Csak azt nem értem,hogy többszöri kéréseim ellenére kedves GERRI miért nem segít,hogy privát üzeneteim el tudjam olvasni?

Szeretném még azt kérdezni Tőled,hogy nem baj ha a képem kint van a hozzászólásaimnál? Keressek esetleg valami állatos avatart?

Tomihl
jan. 21./20:44
Ha jól vettem ki az információkat, akkor ezek a "nephilimek", azok az óriások.
Szerintem nem léteztek, bár nem állítom, hogy nem létezhettek valaha. Sajnos ezzel nem látom másképp a filmet!
Discovery Science-en láttam még talán 2006-ban egy műsort arról, hogy milyen lehet az élet más bolygókon. Minél nagyobb egy bolygó, annál nagyobb élőlények élhetnek rajta. Biológiai szempontból ez a legelképzelhetőbb, ugyanis a gravitáció hatása is más az élőlényekre nézve.


Tisztelettel,
Tomihl

Buddha01
jan. 21./20:52
Kedves Tomihl!

Olyan bizonytalanok a hozzászólásaid, vagy nem? :-) Egyszer tetszik a film, aztán Gabi igen jól megfogalmazott hsz-e után már nem is olyan jó? Ejj-ejj..

Kedves József!

Ha rám hallgatsz jó az avatar! Egyébként is miért pont állatos kéne?
Ja már megint csak jár a pofám, nem is engem kérdeztek. Bocsika.

Sok szeretettel:
Buddha

gabi
jan. 21./20:56
Kedves Szabó József druszám! most megnevettettél, ne keress állatos avatart, csak ha azonosulni tudsz vele! Én bika vagyok, de ezt a képet bíbor már lenyúlta. Bár eszembe sem jutott feltenni, mert az aszcendensem vízöntő, a vénuszom kos, a marsom ikerek: jesszusom, melyiket válasszam? Minden állat én vagyok.

9323
jan. 21./20:59
Ha már versek:
Ghymes
Bárka

Áradó Duna hátán
dinnyehéjből font bárkán
indul ember-kölyke pár
ember-kölyke pár

Szembenézlek hallgasd el
annyit mégis mondjál el
megmaradsz-e, enni kell
hogyha bírni kell

Városok vonultak el
órarugók koptak el
édes lángok fagytak el
s gyakran hangzik fel:

még, ide-oda harcoljunk
még hegyeket is elhordjunk
s együtt kéne érkeznünk
tengert éreznünk

annyit én is megmondtam
látsz még élve s látsz holtan
nem merem a többit még
tudni mindenképp

együtt alszunk, egy álom
a világod s a világom
annyi út van, mehetnénk
az egész világon

Városok vonultak el
órarugók koptak el
édes lángok fagytak el
s gyakran hangzik fel:

még, ide-oda harcoljunk
még hegyeket is elhordjunk
s együtt kéne érkeznünk
tengert éreznünk

még, ide-oda harcoljunk
még hegyeket is elhordjunk
s együtt kéne érkeznünk
tengert éreznünk

9323 sz. elítélt

Tomihl
jan. 21./21:00
Kedves Buddha01!
Szerintem egyáltalán nem bizonytalanok a hozzászólásaim... Azért írtam így, mert neki is lehet igaza (ezt nem zárom ki). Ragaszkodhatnék saját véleményemhez, azonban az élmény annyira friss és új, hogy nem dolgoztam még fel 100%-ig (alvás alatt rögzül a mai nap történtek), minden változhat.
Nem szabad kizárni azokat,a miket én mondtam! Hordozhatott rossz értékeket, de ezeket csak más szemszögből lehet látni. Ez egy klasszikus Amcsi film volt, mint mindegyik más! De gondoljatok bele, hogy a világ, a kapcsolatok hasonlítanak a mi világunkra (szimbiózis). Ha az ember ezt kiírta, megszűnik a kapcsolat. Vége, kiirtotta! Hasonlít arra az esetre, mint amikor az europai ember elűzte-kiírtotta az amerikai őslakosságot. Hasonlít arra, mint amit a hatalom velünk, Magyarokkal tett.


Tisztelettel,
Tomihl

bukovinai
jan. 21./21:05
Vezér TV-n Tóth Ferenc :

- Link -

Érdemes hallgatni.

(Érdekesebb, mint az avatar :)

gabi
jan. 21./21:06
Buddha01, ne alázd meg Tomihil-t, hagy gondolkodni, egyedül is megy neki, te pedig nem leszel több ettől, hogy kioktatod!
Kicsit bölcsebben és szerényebben!

9323
jan. 21./21:08
Kedves Tomihl!

Olvasd el a Bibliát, mindjárt az elején szó van óriásokról (nem órásokról! :D) a görögök is tudtak a titánokról, a Védikus irodalom pedig megszámlálhatatlan mennyiségben beszél óriásokról (név szerint, családfájukkal mindennel együtt)

Az Avatar c. film forgatókönyvét régi western filmekből ollózták össze. A gonosz telepeseket jól megszivatják a bátor indiánok. Bőrharisnya segít az indiánoknak. ennyi. A látvány viszont első osztályú. Főleg, mikor főhősünk végre eloltja a fáklyáját.


9323 sz. elítélt

kigabe
jan. 21./21:09
Tomihil!
11 perc alatt még csak elolvasni sem lehet,nemhogy megtalálni az információt.Szerinted nem léteznek,A született süket nem tudja mi az,hogy zene,de attól a zene létezik.
Keresgélj,és az életet ne más bolygókon,hanem itt keresd, csak sok ezer évvel ezelőtt.


hurka-gyurka
jan. 21./21:15
Kedves Szabó József!

Utolsó mondatod megnevettetett . Ez jól esett. tetszett a finom mívű humor benne.
Én szintén hiányolom az arcokat és a neveket az oldalról. És meggyőződésem, hogy mindenkinek először önmagát kellene vállalni. Olyannak , amilyen. És csak azután kezdeni bármibe is.
Harkai Attila
Jó éjszakát mindenkinek ! Hurka-Gyurka

Tomihl
jan. 21./21:26
Tisztelt 9323 és kigabe!

Őszintén bevallom, hogy nem olvastam a Bibliát, valahogy nem tetszett az a sok erőszak, ami benne van (nem, mintha a Talmud az ennél jobb lenne)...
Szerintem 9323 olvasd vissza, mert nem órásokat írtam, hanem óriásokat! :)

Kigabe, sok helyen írnak, arról hogy vannak óriások, titánok, stb... Lehet, hogy sárkányok is voltak (nem kizárt)! Az emberi képzelő erő, az határtalan (sajnos a romboló is).


Tisztelettel,
Tomihl

bíbor
jan. 21./21:31
Kicsit más téma ,de mégse ARTUR KIRÁLY ÉS A SZENT KORONA..... Edward Burne-Jones angol festő 120 évvel ezelőtti monumentális alkotása Arthur király haláláról szóló festményen mit keres a Szent Korona itt a extra méretű kép - Link - .....
Ui : a földön kerssétek a király mellett......
[ módosítva jan. 21./21:34 ]

kigabe
jan. 21./21:39
Tomihl!

Akkor most tisztázzuk,a talmudot olvastad,de a Bibliát nem,mert az túl durva volt neked?

Nem olvastál te semmit, még csak után olvasni sem akarsz, igaz? Hiába próbálunk itt többen is rávezetni,hogy informálódni kell, és tanulni,"haladni kell a korral".

Igazából engem nemigazán érdekel,hogy mit tudsz,,de ne írj marhaságokat.


gabi
jan. 21./21:41
tomihl, ne add fel! jó úton haladsz a gondolkodásoddal és kétségeiddel. A hozzászólásod győzött meg arról, hogy írjak én is egy hosszabb lélegzetű "cikket", ami már napok óta fogalmazódik bennem. Most ennyi, de ne hagyd magad eltántorítani a belső gondolataidtól! Tényleg, ragaszkodj hozzájuk - szeretettel (ezt eddig csak a fiamnak írtam le) Gabi

kigabe
jan. 21./21:48
Bíbor!
A földön úgymond ledobva egy korona?
Egy házi,otthoni korona még nem is szúrna szemet,hisz azt használhatta a király még a wc is.
De egy beavató korona,mely egyetlen ma a világon,és csak egyszer használhatta a király is,,,,az,hogy kerül a király,mellé???
A képnek ez az érdekessége,sőt mivel lefestette a festő,tehát látta a saját szemével,hogy,hogy néz ki az a bizonyos korona.


bastian
jan. 21./21:50
Az Avatar kapcsán (bár tudom nem ez benne a lényeg) eszembe jutott az a téma, amit sokan szerintem nem igazán látnak át, ezért megpróbálom a saját (és szakemberek) meglátását ez ügyben itt lejegyezni, ha egy kissé off is, ezért külön elnézést kérek, ugorja át, akit nem érdekel.

A különböző UFO és csillagközi utazásokban hívők elfelejtenek minden racionális gondolkodást ezzel kapcsolatban.
Először is abból érdemes kiindulni, amit már a fizika, astrofizika és csillagászat megállapított és eddig mindenütt az általunk már megismert univerzumban bizonyítást nyert. Ez persze nem zárja ki, hogy lesznek további megállapítások (sőt, biztos, hogy lesznek), viszont a már megismert és bizonyított tételeknek nem mondhatnak ellent. Ha nem így lenne, akkor nem tudnánk tévét nézni vagy rádiót hallgatni, de tudunk, tehát így van.

A legfontosabb ezek közül a fénysebesség. Persze mutattak ki szubatomi részecskéknél ezt részben megcáfoló jelenségeket, de valódi kiterjedésű tömegekkel rendelkezőknél nem. Ez pedig arra enged következtetni, hogy emberi méretekkel rendelkező test nem képes ezt a sebességet elérni (sőt még nagyon közel sem tud hozzá jutni). Ez azt jelenti, összevetve az emberiség jelenlegi korával és kilátásainkkal (kb. 200 millió év múlva nagyjából 500 C-fok lesz a felszínen, mint most a Vénuszon), hogyha bárhol is kialakult értelmes élet a világegyetemben, annak már eleve rendkívül kicsi az esélye, hogy egyidőben létezhessünk és ráadásul elérhető távolságban és hasonló fejlődési szakaszban. Tehát lehet, hogyha fognánk is jeleket mondjuk 100000 fényévnyi távolságról, lehet, hogy már kihaltak, illetőleg volna-e értelme erre válaszolni, hiszen mire az erre adott válasz megérkezne 200000 év telne el, amit lehet, hogy meg sem élnénk, de ha igen, akkor is mit kezdenénk vele, hogy ők milyen fejlődési szakaszban voltak és mit gondoltak 100000 évvel ezelőtt? Ha ezt összekötjük azzal, hogy egy ilyen távolságba akár évmilliókig is tartana az út, ki vállalná, hogy az út első néhány évtizedében meghal és utána generációk ezrei fognak még kihalni egy ilyen hatalmas "űrkompon", soha nem látva bolygót sem, mire megérkeznek, az akár akkorra kihalt bolygóhoz. Ez persze csak példaként mondom, hogy éreztessem az univerzum méreteit. Persze vannak milliárd fényévnyi távolságok is és a technológiai problémákról még nem is beszéltem. A valójában elérhető 1-2 fényévnyire lévő csillagokat már ismerjük, nincs körülöttük lakható bolygó, csak gázóriások.
Tehát valójában az egész képtelenség, ezt a tudósok azért nem emlegetik nap, mint nap, mert akkor csökkentenék a büdzséjüket az emberi utazásokkal kapcsolatban. Ebből az következik, hogy valójában egyedül vagyunk, még akkor is, létezik máshol is élet az univerzumban.
Az egyetlen lehetséges megoldás csak abban létezhetne, ha létezhetne olyan "térugrás" valamiféle térgörbítésből adódóan, aminek semmi jele és én nem is hiszek benne.
Tehát én azt gondolom, hogy itt vagyunk egy szál magunkban (ahogy a nagyvárosi tömegben is lehet valaki magányos) és ez az egyetlen életben maradási esélyünk (ha véges is, ami már bizonyosság), ha minél tovább élhetőnek tartjuk meg. Ezt pedig nem a csillagokban hanem itt kell megoldanunk nekünk.

Erre pedig földtörténeti méretekben gondolkodva kevés időnk van, mivel a földrészek is vándorolnak és a Kárpát-medence sem lesz mindig ott, ahol most van, lesz ez még kitikkadt sivatag is (persze millió évek múlva), egész más éghajlati övben.
A tudósok valószínűsítik, hogy kb. 2 millió év múlva már rettenetes körülmények fognak uralkodni. Tehát ezt az időt kell beosztani az utódainknak. Mi meg élvezzük, hogy van víz, növények, állatok és szép környezet, amíg lehet. Valószínűleg a zsidók azt szeretnék, hogy ők legyenek, akik legtovább élvezhetik még ezt. Az biztos, hogy a következő ezer évben óriási változások lesznek, de ezért is tartom egy kicsit kapkodónak, aki arról beszél, hogy már ma is késő változtatni. Mit fog mondani aki 500 év múlva él?
Megfontolva lépésről lépésre kell haladni, senki ne várja, hogy holnap jobb vagy rosszabb lesz. Nem ez a helyes szemlélet....

Tomihl
jan. 21./21:52
Köszönöm Gabi!

Jól esett, hogy ezt írtad! Kevés ember van, aki megért engem. :)

Kigabe, kérlek ne írj olyat, amiről nem tudsz semmit se! Lehet, hogy te a gondolataimban olvasol, de akkor elhibáztad, mert rossz helyen kutaszkodsz! A Biblia a szememben egy nagy nulla (elnézést, ha ezzel bárkit is megbántottam volna!), a talmudot csak azért olvasgattam, mert érdekelt, hogy mit gondolnak az erősen vallásos zsidók.
Kérlek látogasd meg ezt a weboldalt és szánj rá egy kis időt: http://www.magharakademia.hu/sabrag-magyar-fomagus/sabrag-magyar-fomagus-hangfelvetelei/sabrag-magyar-fomagus-hangfelvetele-uzenet-a-magyaroknak.html!
Úgy vélem, itt találsz pár érdekes információt!


Tisztelettel,
Tomihl

Buddha01
jan. 21./21:53
Kedves Gabi!

Bár a hsz-m nem Neked ment, hanem Tomihl-nek, azért köszönöm intelmeidet.
Nyilván ő is meg tudja védeni magát, kár anyáskodnod.
Lehet engem osztani egész nyugodtan. Nem veszem zokon, mint
kedves rokon.
Valamit akartam még kérdezni, de nem jut eszembe...

Hiába no. Öreg-szem.

Szeretettel:
Buddha

bíbor
jan. 21./22:00
kisgabe pont ez járt nekem is a fejembe ,hogy egy egyszer használatos korona mint a beavató korona mit keres a földön ? ...Esetleg jelentése van .. hmmm a halállal vissza adják a Boldogasszony oltalmába, ezért teszik a földre(?) ,de eddig ilyenről nem olvastam .... persze ez csak egy gondolat menet.... és érdekes az ha mi leteszünk valamit a földre azt ugye megalázonak gondolhatnánk ,nade! Mivan, ha alapvetően ki irották a tudatunkból ezt a tisztelgést a Boldogasszony felé és egy teljesen más értelmet kapott mára ....
Ui: most mit piszkáljátok már egymást , a lényeg, a lényeg amúgy........
[ módosítva jan. 21./22:04 ]

Buddha01
jan. 21./22:07
Kedves Bastian

kigabe
jan. 21./22:11
Tomihl!

Kutakodik a manó,a hszeid-ből vontam le ,hogy az égadta világon semmiféle hátértudással nem rendelkezel.Nem olvastad sem a talmudot,sem a bibliát.
Melyik talmud fordítást olvasgattad? A Luzsénszky.Alfonz,vagy a Huber.Lipot fordítását?
Gabi szerint jó úton haladsz,akkor maradj is ennél az útnál.Buddha01
jan. 21./22:14
Kedves Bíbor, és mi van akkor ha különösebb jelentősége nincs is a földön lévő koronának, mint ami valójában? Lehet, hogy figyelemelterelő mozzanat a valóságos mondanivaló által szubvencionált absztrakció aspektusából?
A kép rezgése is hasonló monumentumokkal bír.
Véleményem szerint.kigabe
jan. 21./22:21
bíbor!
Mikor régebben,először megláttam ezt a képet,eltűnődtem,hogy mit keres a Szent Korona ott.
Egyáltalán.hogy kerülhet oda,mikor csak koronázáskor veszik elő,egyébként a koronaőrök vigyáznak rá.
A festő valamit közölni akar ezzel a beállítással,de mit??
Hogy Arthurt a szentkoronával koronázták meg?,a kerekasztal lovagjai valódi létező személyek?kigabe
jan. 21./22:34
Kutakodásaim alkalmával találkoztam ezzel a magyarázattal:

"A Szent Grál azonos a Szent Koronával? Több, mint érdekesség, hogy Arthur király halálát megfestette egy angol festő, Edward Burne-Jones, és Arthur mellé a magyar Szent Koronát helyezte. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért, azt mondta, ezt látta álmában. A szóban forgó monumentális festmény címe: Arthur elszenderülése Avalonban. A képen a haldokló királyt nőalakok veszik körül, és egyikük, egy fehér ruhás hölgy Arthur fejéhez rakja le a saját fejékét, amely a magyar Szent Korona tökéletes mása. A kereszt még egyenes a tetején, és felismerhető rajta Krisztus, két oldalán a Nappal és a Holddal.
Logikusnak tűnik, hogy a haldokló Arthur király mellé a Grál-kelyhet kellett volna megfestenie a művésznek. Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a festő által kapott kinyilatkoztatás szerint a Grál és a magyar Szent Korona azonos, azt pedig tudjuk, hogy a Szent Korona az egész Kárpát-medence jelképe. Ez az azonosság szimbolizálhatja a két nép közötti lelki kötődést is. E kapocs ékes példájaként az írek a nyugat magyarjainak nevezik magukat."

Ezen lehet gondolkodni.
Szerintem a festő nem mondott igazat.

gabi
jan. 21./22:36
Beszart a gépem, de én nem, (a beszartot úgy értem, hogy nem akarja azt tenni, amit tennie kell, tehát, ha pofán csapom, hogy a kurzor oda kerüljön, ahova köll, akkor nem teszi) - ne kérdezd meg, hogy akkor írni miért tudok, csak..............
kigabe-nak akartam kimásolni a válaszát, kérdését............igen maradok ezen az úton.

piskota
jan. 21./22:48
Buddha01!

Figyelnek rád! Észrevettek! Honnan jössz? Hová tartasz? MI a célod? Szereplésedről leginkább az internet-kommandó szó jut eszembe. Belépésed a honlapra durva volt közönséges, és támadó! Jeleztem feléd, de nem értetted, mert érzéketlen voltál. Külön levélben kellett elmagyaráznom tapintatlanságod. Másnak is feltűnt úgymond pezsgésed! Célul tűzted ki kapott feladatként a honlap magad-alá gyűrését, hogy negatív szereplésedet előkészítsd? Jóindulatot tételezve fel részedről, még akkor is hozzászólásaid laza ujjgyakorlatnak tűnnek, hol a gondolat, a hitelesség?
Amennyiben így folytatod nem lesz sikeres a szerepvállalásod!
Gyöngyösi Zoltán

Buddha01
jan. 21./22:48
Gabi. Golyós egered van, vagy pirosfényes? Hátha tudok segíteni..
Ha golyós, akkor az alján lévő kis reteszt fordíts el, és kijön a golyó. A görgőket tisztítsd meg, mert szöszt szednek össze.
Ha piroslámpás, akkor ne használd sima fényvisszaverős területen.
Ha meg touchpad, vagy joystick. Nos az már nehezebb ügy.
Remélem tudtam segíteni.

Jó éjt Minden kedves Fórumtársamnak!

Buddha01
jan. 21./22:50
Kedves Piskóta

Most akkor repülök?

gabi
jan. 21./22:58
igen kigabe! (újra indítottam a gépem), a tudásod neked is és nekem is részleges, ezért itt, hogy megosszuk egymással, és segítsük a másikat! Nem pedig lebaltázzuk, mert később született, vagy talált ide! Azt hittem a cél a fontos?

Végig olvatam és frissít ettem az írásom nyelvtanilag, mert értelmi zavart nem találtam benne - fiúk!
[ módosítva jan. 21./23:25 ]

piskota
jan. 21./22:58
Buddha01!

Moderátor nem vagyok, meg sem tehetném! Sőt, ilyet nem is hoznék javaslatba. Jó helyen vagy, itt kibírnak, lehet, hogy máshol kárt okoznál...

Barthezz
jan. 21./23:09
bastian
jan. 21./22:49

Bastian!
Olvastál már a Szíriszi üzenetről?

Szuhay-Makay
jan. 21./23:17
piskota!


Én már kétszer vagy háromszor mondtam neki az elmúlt egy hétben, hogy "nagyon pezseg"!

Mármint Buddha01


De most komolyan, te is így látod?
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

bastian
jan. 21./23:21
Barthezz

Csak felszínesen olvastam róla, de nem hiszek ilyesmiben. Sokszor becsapósak a véletlen események, véletlen együttállása dolgoknak, könnyű bármit belemagyarázni, ha valaki mindenáron azt akarja. Csillagképek sincsenek, csak a fejünkben. Tehát az "égi jelekben" nem hiszek. De sokszor a legendák is érdekesek, hogy a korabeli emberek hogyan gondolkoztak az általuk még nem ismert jelenségekkel kapcsolatban.

kigabe
jan. 21./23:25
Gabika!
Azzal,hogy a buksiját simogatod,nem fogod rászorítani a tanulásra.
Tanulnia kell,mert nem olvasott,tanult még semmit.

A tudás valahogy mindig részleges,hogy neked mi a részleges,vagy nekem mi a részleges, ez a kérdés? szégyen,vagy nem,bevallom fogalmam sincs,hogy a csigák hogyan párosodnak.

Nő létedre elég csúnyán beszélsz,otthon ez még el is mehet,de egy ezrek által olvasott lapon??[ módosítva jan. 21./23:29 ]

Buddha01
jan. 21./23:25
Még működik az oldal, akkor nem repültem.

Gabi, tulajdonképpen mi a célunk itt? Lehet költői a kérdés, de valóságosnak szánom.

Kedves Piskóta!

Igazából nem tudom mire véljem a hozzászólásodat. Amolyan burkolt fenyegetés, vagy a jobbító szándék hatja át soraidat irántam?
Figyelnek? Kik?
A weboldal alágyűrését illetően van némi igazság a szavaidban, de valóban én lennék az, aki alágyűri?
Nem tudom. Sokat gondolkodtam. Lehet sok mindent elrontottam.
Sőt biztos.
Mi történik valójában? És megannyi kérdés, mint sebesvonat száguld át elmém sínpárjain.

Feladatom van? Igen, mindenkinek feladata van ezen a földön. Kinek milyen kártyákat oszt a sors, az önnön kívülálló halmaz, azonban e kártyák forgatása már saját döntések jól körülhatárolható sorozata.
Kinek mi a feladata ezen a weboldalon? Meg lehet ezt vajon határozni? Létezik valós definíció?
Kinek nemzetmentés, kinek szájkaraté. Mind, mind egy szemszög, hogy mellé- avagy alárendelt nézetek, ki dönti el?

Szerepvállalás. Mily érdekes fogalom, ha globális méretekben tekintünk e fogalomra. Majd 7 milliárd emberből vajon mi az én szerepem? Csak egy hangyóca a szorgos bolyból, aki teszi dolgát, nyüzsög forog, de ha kiesik a körforgásból, attól a boly még betölti funkcióját? Vagy több ennél?
Ki dönti el? Magam, vagy rajtam kívülálló okok?
Könnyű kérdések, nehéz válaszok tornyosulnak előttünk. Toljuk őket előre akár egy buldózer, hisz az irány adott. Adott?

Igen adott. De nem, mégsem. Talán a meg nem fogalmazott cél
adott. Az útját mindenki maga járja, van, aki sík terepet választ, akár annak árán is, hogy később ér oda.
Van, aki hegyet mászik, nincs kerülőút számára. Nem vagyunk egyformák, egyikőnk vakmerő, másikunk megfontolt.
Ettől kerek a világ.

Sok szeretettel:
Buddha

ASUMHARI
jan. 21./23:30
A KÉPEN NEM A SZENT KORONÁNK VAN!!!
Figyeljétek meg jól, csak egy keresztpántja van. Ez Artúr király koronája.
Lehet, hogy rokoni szálak fűznek bennünket Artúr királyhoz ezért hasonlít a koronája a SZENT KORONÁHOZ.

eraviszkusz
jan. 21./23:30
Csak annyit hogy a festőművész, Edward Coley Burne Jones, szkíta (kelta, most welsh) származású volt. A keltát angolnak nevezni olyan pofon mint a magyart szlávnak hívni.

Buddha01
jan. 21./23:35
Ez volt a filozófus énem (vagy valami olyasmi), de ezt annyira nagyon nem szeretem. Én már csak inkább pezsgek, mint mentos a kólában :-)

gabi
jan. 21./23:39
figyelj kedves kigabe! Amikor adni akarunk, akkor simogatunk, ezt hívják szeretnek.
Még valami, nem vagyok Gabika, még a rokonaimtól is kikérem:gabi vagyok. A becézés egyébként is gyanús számomra!

kigabe
jan. 21./23:41
Asumhari!
Több szakértő írását olvastam,akik élőben látták a képet,és mind a Szent Koronát látták benne.
Azon vitáztak,hogy hol láthatta a festő a Koronát,nem azon,hogy az a korona-e.


kigabe
jan. 21./23:45
Nos kedves Gabriella!
Az ilyen sehova sem vezető vitát,azaz semmit fejezzük be.
Szerintem tanulnia kell,szerinted jo ahogy van.
Kinek a pap,kinek a papné.

gabi
jan. 21./23:56
kigabe! Te kinek drukkolsz, a pumának vagy nekem? Ha nem ismered a viccet, nem szégyen megkérdezni, de a lényeget tekintve talán igen.
Visszatérve a becézésre: egy másik oldalon szilva névvel szepelek, amikor az "ellenfél" nem bírt velem, akkor "szilvalének" nevezett

Koré
jan. 21./23:59
Itt egy igen érdekes régi levél a skótoktól. :)
Amerre nézünk, rokonság!

A skótok deklarálják a szkítákkal való kapcsolatukat...

Az Arbroath-i Nyilatkozat


Az Arbroath-i Nyilatkozat latinul íródott. 1320. április 6-án került kihirdetésre az Arbroath Apátságban (Skócia keleti partjainál, St. Andrewstól északra, a golf hazájában).

- Link -


[ módosítva jan. 22./00:03 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

eraviszkusz
jan. 22./00:03
Igenis, Őfelsége a Szent Korona képe lett odafestve. Ezt ma már senki se vitatja - szakértő körökben. Burne Jones több megfejtési kulcsot is elrejthetett festményében. Ezeknek a Szent Korona képe csak egyike. DaVinci is elrejtett egy néhány megfejtési kulcsot Az Utolsó Vacsora című festményébe.

kigabe
jan. 22./00:05
Gabriella!
A giliszta,vagy a püre? Nem szégyen megkérdezni!
A szilvának mióta becézése a szilvalé?
Drasztikus gyilkos préselés eredménye.


Nimrodutod
jan. 22./00:06
Sziasztok! Kigabe! Azzal kapcsolatban,hogy az Irek a nyugat Magyarjainak vallanak magukat,meg sohasem hallottam,pedig Dublinban vagyok cirka 5 eve.Ha tudsz valamilyen informaciot ezzel kapcsolatban,megkoszonnem!

gabi
jan. 22./00:06
ne aggódj kigabécske, én sokáig bírom!

kigabe
jan. 22./00:18
Nimrodutod!

" Ez az azonosság szimbolizálhatja a két nép közötti lelki kötődést is. E kapocs ékes példájaként az írek a nyugat magyarjainak nevezik magukat."
Erről többet nem találtam eddigi olvasmányaim alapján,de rá kell hangolódnod és találni fogsz.

gabi
jan. 22./00:18
kigabe! most basztad el a lépést, én eddig nem hittem e küldöttekben, de a kérdéseiddel bizonyitottál? Giliszta vagy püré? - szilva vagy szilvalé? Hát, kedvesem elárultad magad! Csók a családnak: gabi

Koré
jan. 22./00:19
ASUMHARI,
nekem pont ez a részleges egyezőség teszi hihetővé, hogy a festő nem láthatta személyesen a Koronát, csakis álmában.
Esetleg magasfokú ihletettségében...
[ módosítva jan. 22./00:25 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Buddha01
jan. 22./00:20
Nos látod Kedves Piskota erről beszéltem.... de mindegy.

Szerinted akik a hegymászást választották, nem felejtettek otthon egy egész kis apróságot?
Áhjj az a fránya hegymászó felszerelés...

Oly fantasztikus dolog repülni. Álmomban már volt szerencsém hozzá néhány alkalommal. Szárnyak nélkül, dacolva a gravitációval.
Semmihez sem fogható érzés, pedig nem is valós.

Szeretném ha a való világban is megtanítana valaki repülni, szárnyak nélkül.
Volt egy ember, aki elkezdett tanítani. Miközben sétáltunk felfelé a hegyormon beszélgettünk. Elmagyarázta nekem a teoretikus részét a szárnyalás tudományának.
Kirázott a hideg is, hogy az álmomban átélt élményt immár éber tudattal is átélhetem.
Közben meneteltünk felfelé, már közel voltunk a csúcshoz. Kicsit kezdett inamba szállni a bátorság, de tudtam, jó kezekben vagyok. Tudom mit csinálok. Legalább is tudni véltem.
Végre felértünk a csúcsra. Kilátás lélegzetelállító, és a rám váró élmény még olybá.

Pár szót még váltottunk és azt mondta nekem, no hát itt az alkalom, ugorj, repülj, de a....!
És az utolsó szavakat már nem hallhattam, ugrottam.
Az eufória elmaradt, a szabadesés megmaradt. Vajon mi lehetett az utolsó szó?
És akkor hirtelen belém hasított a felismerés: a gravitáció!!!
Akkor már lényegtelennek tűnt.
A fentről lenyűgöző táj immár elmosódott foszlánnyá vált. Már nem is tűnt vonzónak, ámbár egyre közelibbnek.
És akkor...
akkor hirtelen felébredtem. A verejték is kivert, de nyugodt szívvel konstatáltam, hogy az ágyamban fekszem. Igen.
Megnyugtató volt. Nagyon. Ma már óvatos vagyok a repüléssel.

Jó éjt kedves Társaim.
Buddha


kigabe
jan. 22./00:20
Gabriella!
Nyugodtan becézhetsz,mit bírsz sokáig?
Nem akarok profán lenni.

eraviszkusz
jan. 22./00:23
Nimrodutod

Igaz nem hozzám szóltál, de ha segíthetek itt egy pár link (angolul de lehet hogy ez megvan magyarul is valahol a hálón). Az írek döntő többsége nem ismeri szkíta eredetét épp úgy mint ahogy a magyarok nagy része sem tudja hogy Nimrod-utód. Érdemes elolvasni Tomory Zsuzsa munkáit.

- Link -
- Link -

Nimrodutod
jan. 22./00:25
Kigabe! Biztosan,majd hangolodom.Kosz.

Nimrodutod
jan. 22./00:34
Eraviszkusz!Repteben beleolvasgattam.Ezen majd csemegezek majd.Vehetnenk peldat a rokonoktol! "IRA"

kigabe
jan. 22./00:34
Háát!
Ilyen mocskos szájú nővel ritkán találkozik az ember.
Még hogy a férfiak rondán beszélnek?

"most basztad el a lépést,"
"Beszart a gépem, de én nem,"

Ehhez csak fejet tudok hajtani.

Javítottam,de ez a lényegen mit sem változtat.

[ módosítva jan. 22./01:00 ]

gabi
jan. 22./00:38
Bár az vagy, de a kiképzést tényleg bírom! Gabi, mint már mondottam volt, még játszhatsz!

GERRY
jan. 22./00:53
Buddha01 - bármilyen fura is, nem érzek késztetést arra, hogy bárkit "kihajigáljak" az oldalról.
Viszont... ´Léteznek különféle hozzászólások.
Ami bennem eddig letisztult, néhány pontban leírható:
1. A HSZ tényszerü, szakmai tudásról tanúskodik. Nem személyeskedõ.
2. A HSZ dícsérõ, egyetértõ, kiegészítõ.
- amennyiben az adott alapinformációhoz kapcsolódik, többnyire "megerõsítõ" tulajdonsággal bír.
- más a helyzet akkor, ha egy hozzászóláshoz kapcsolódik, ez esetben az elõzõleg véleményt nyilvánító irányoltsága a mérvadó.
3. A HSZ tartalma, nem megalapozott.
- A tudatlanság, információhiány vagy pontatlanság esetleg vitát, véleményt kiprovokálni próbáló HSZ természetes dolog
- Provokáló, sértõ, személyeskedõ vagy vulgáris HSZ-re rendszerint a válaszok is indulatot, haragot, dühöt váltanak ki
4. A HSZ tartalma egyértelmüen támadó.
- Ha a weboldal tartalma, alapbeállítottsága müködése vagy jellege elleni támadás a cél, a személy nem kívánatos a tagok között.
- Ha a kommentelõ a "megmondó ember" szerepére vágyik és véleményével alulmaradva a többség ellen, folytatja a meddõ vitát, akár az erõszakosság határát is súrolva, azt - rövid türelmi idõ után - az Adminok eltávolítják a közösségbõl. Meddõ, elfajuló vitákra nincs szükség.

Kitiltásra kerül...
...akit Posta Imre "nem kívánatos személy"nek minõsít. (eddig ilyen eset még nem fordult elõ)
...az a személy akirõl - bizonyíthatóan - kiderül, hogy folyamatosan bomlasztó hatást eredményez a "müködése". Bármelyik FõAdminnak megvan a joga az azonnali kitiltáshoz.
...ha néhány, egymástól független tag PÜ-ben jelzi valamelyikünk felé, hogy XY nem tartja be a "Netikett" írott vagy íratlan szabályait.

Nem szabatos, csak amolyan "kábé errõl van szó" - meghatározás a fenti szöveg, a jogi paragrafusokat nem igazán szeretném csillogtatni (amúgy hülye is vagyok hozzá!)

Buddha01 - ha úgy-ahogy érthetõ a "fogalmazványom", akkor mit gondolsz magadról, Mazsola, bastian, meg még néhány hozzászóló beírásairól? Nem titkolom, eddig általában én voltam az aki kitiltott néhány személyt, utólagosan azért megkapva a többiek, közte jónéhány tagnak a jóváhagyását is. Akit/akiket leállítottam, rövidesen - más plattformokon - megjelentek és bõszen magyarázták, miért volt jogtalan innen a kitiltásuk.
Nem óhajtok velük vitázni a bocsánatkérést pedig arra az idõre hagyom, ha már nem lesz fontosabb dolgom, mint elszámolni a lelkiismeretemmel. Addig pedig végzem a dolgom, azon a szinten ahol szükség van rám. A távolról köpködõket elkerülöm ha lehetõségem van rá, de nem ajánlom, hogy túlságosan a közelembe merészkedjenek.

gerry


gabi
jan. 22./00:54
apró észrevétel: ehhez, két h, mert az alapszó ez-hez, és a z hasonul a h-hoz. Ennyi. Ehhez pedig fejet hajtok.

GERRY
jan. 22./00:58
gabi, kgabe... miért tépitek egymás haját???

csinálhatok nektek sárból ringet? Mi srácok szeretjük ám nézni amikor két amazon dolgozza egymást!

Így-e:

üdv és hajcsikáljatok jól!

gerry


piskota
jan. 22./00:59
Buddha01!

Az előző írásodhoz: rendben volt, majdnem. Szíveskedj felmérni a különbséget a "Figyelnek" és a "figyelnek rád" közt..., de legalább ott voltál személyedben amit írtál, nem ujjgyakorlat volt.
A második részhez: vedd észre, hogy csak az elszabadult fantáziádban repültél hosszan, néhány méter után landoltál a telepített védőhálóban...
Gyöngyösi Zoltán

kigabe
jan. 22./01:02
Fiú vagyok.

gabi
jan. 22./01:17
Gerry csak egy kérdésem van, nagyon hülye vagyok? De, komolyan!

gabi
jan. 22./01:29
részemről befejezve, szép álmokat! - nem számít a további jókivánság, hajnal veletek!


GERRY
jan. 22./06:17
jó'reggelt! bocs kigabe... visszavonva az ötlet. Nem néznél ki jól melltartóban, meg sárosan.
gabi kérdésed merõben eszmei... szerintem kicsit se vagy hülye. Ezt komolyan mondom.
Nyugodtan meg lehet símogatni bárki buksiját... én is kaptam már itt virtuális puszit. Kigabe "jenõnek" nézett téged és ezt szóvá is tette. Te viszont mellre szívtad a füstöt. Asse'jó! Remélem a durva prés ma reggelre nem is olyan durva. Kigabe, te pedig legyél udvarias a nõkkel! EZ is egy magyar vonás. Nem olyan nehéz és nem kell átadni az ülõhelyedet sem!

Javaslatom mára:
orrbavágást mellõzzétek, térjetek át a
párbajra!
A végeredmény akár is lehet!

üdv és szép napot nektek!


Mazsola
jan. 22./07:27
Imrével és Tulokkal az élen sokan arra a következtetésre jutottunk már régóta, hogy a magyarországi zsidó befolyást egy orosz partnerséggel kompenzálni, visszaszorítani lehetne. Tulok szinte minden összefoglalójában megemlíti az orosz stratégiai kapcsolatok fontosságát, Imre meg a mostanában a szekrényekből kihulló hullák feltárását is nekik tulajdonítja. És persze vannak akik teljesen meg vannak róla győződve, hogy a Jobbikot is a medve pénzeli.
Erre mit ad Isten, mit látni a Jobbik programjában?

"Oroszország nagyhatalmi státusza a régióban olyan egyértelmű tény, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, így
stratégiailag életbevágóan fontos, hogy Oroszországgal jó partneri kapcsolatokat tudjunk kialakítani, aminek hazánk
számára pozitív gazdasági hozadéka is lehet.
Bővülő exportlehetőségek vagy gyümölcsöző együttműködések ellenében keleti gazdaságok vállalatai számára biztosítjuk
a „hídfőállás” lehetőségét az Európai Unió piacai felé."

Milyen érdekes? Milyen szépen összecsengenek az általunk felvetettek a Jobbik programjával?
Akkor miért is kell egyik napról a másikra szembefordulni velük???
A független Magyarország lehetősége kb. 500 éve elúszott, ma már szinte lehetetlen, és egyébként is nem egy másik bolygón élünk, szükségünk van más népekkel való kapcsolatra, csak jól meg kell válogatni a partnereket!
A zsidó beszivárgás sajnos ELKERÜLHETETLEN bármilyen szervezetről legyen is szó! Ez alól még Imre Nemzeti Kormánya sem kivétel, aki ezt hiszi az finoman szólva naív. Nekik létérdekük, hogy mindig vezető pozícióban legyenek, mert máshoz nem nagyon értenek, és ha a világ a nemzetieskedés felé fordul akkor ők nemzetieskedni fognak. Köpönyegforgató technikáik alkalmassá teszik őket bármilyen szerepre - ezt nem igazán lehet kivédeni. Annyit tehetünk, hogy az irányokat szem előtt tartva nem engedjük elvinni mellékvágányra ezt a kocsit.
Hiszem, hogy Magyarország képes az önellátásra gazdasági értelemben, de ehhez hosszú évek kellenek, és ha nem vesszük figyelembe az egyenlőre jószándékúnak tűnő orosz közeledést, akkor tényleg elvesztünk itt az IzrEUl mocsok tengerében.

Vagy Imre, Ti hogy képzelitek a függetlenedést?

Szuhay-Makay
jan. 22./07:57
Szia Mazsola!


Nem akarok kötekedni, de szeretnék valamit tisztázni!

A múltkor amikor összeszólalkoztunk utánna valaki a chatboxba azt írta, hogy te azonos vagy egy bizonyos "TT"-vel!


A kérdésem az lenne hogy ez igaz-e?


Továbbá szeretném tudni, hogy te WF lapján TT néven vagy-e?

http://fehersolyom.info/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?5841.last

Ha igen akkor kérlek magyarázd ezt meg nekem, miért volt erre szükség! Aki nem ért egyet veled, mint én, az zsidó???


Ha nem, akkor sűrű elnézésedet kérem, és kérlek hozzászólásomat tekintsd semmisnek![ módosítva jan. 22./08:10 ]
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

SamanX.ker
jan. 22./07:57
ERRE VISZ AZ UT A SZELLEM HAJOKON ERRE VISSZ AZ UT
A LOBOGO VITORLÁT FESZITSD KI JOL AZ EVEZŐT A MÉLYBE MERITSD LE JOL
legifjabbForndron Antal
- Link -
az állarc lehult
alkiraj.ning.com

Gutai Zub
jan. 22./08:05
"szavak, szavak, szavak.." Hamlet dán királyfi

Van egy olyan pont amin túl, a szavak már akadályai a tetteknek!

Lehet, hogy ez a csoport már elérkezett oda?

Egyre inkább olyan érzésem van, olvasva a hozzászólásokat, magyarázatokat, cikkeket, hogy valami párkereső chat-line-non vagyok!

Valaki mondja már meg, magyarázza el. hogy tévedek!?
Vagy további jó chat-telést!
Nagymihály

piskota
jan. 22./08:17
Kedves Mazsola!

A zsidó beszivárgás elkerülhetetlen, írod! Erről WF.-et miért nem győzöd meg? Miért nem győzöd meg, hogy aki ismeretei birtokában, erre felhívja a figyelmet, az segítőkész, konkrétan segít, és nem ellenség!
Szíveskedjél logikus gondolkodásodnak szilárdan máshol is hangot adni! A lehetőség adott!
Különben sokszor tetszett a megszólalásod...
Gyöngyösi Zoltán

Tora
jan. 22./08:47
Napos időt mindenkinek!
Szomorúan látom, hogy megint Geerynek és Imrének kell rendet rakni a fejekben. Van nekik elég bajuk és annál fontosabb dolguk, mint hogy azokkal foglalkozzanak akik nem bírnak magukkal. Mindenki szálljon egy kicsit magába, aki úgy érzi, hogy leszaladt vele a ló". Hívjátok fel egymást vagy személyesen intézzétek el. Beszélgetni és információt cserélni vagyunk itt. Nagyon kellenek az építő jellegű hozzászólások, ami olyan infókat tartalmaznak amit nem tudhat mindenki. Egymástól tanulunk, mert nincs olyan ember aki mindent tud, de ha mindenki hozzáteszi azt a kis tudást amije van, akkor az összeáll vagy összeállhat egy egésszé, de csak ha ti is akarjátok!!!
További jó munkát Gerry....

Mazsola
jan. 22./08:51
SZ-M: - Link -

postaimre
jan. 22./10:00
Mazsola, más a szándéknyilatkozat és más a fogadókészség. A nagyvilágba elindult Orsós is kilincselni kezdett Putyinnál, de már bizonyított, ezért ki is lett rúgva. Ez nem így működik, ahogy elképzeled. Ha az oroszok akarják, akkor felveszik velük a kapcsolatot akkor is, ha nem ír a programjába semmit sem erről. Ezt ugye érted? Nem a nyúl viszi a puskát! nem fordultam szembe Vonával, hanem ők hagyták el az a zsinórmértéket, amit nem lett volna szabad. Maradjunk ennyiben.

Mazsola
jan. 22./10:08
Legyen Neked Imre. Jeleztem ami tőlem tellett.

Szuhay-Makay
jan. 22./10:18
Ha-ha-ha-ha nagyon vicces!


Esküszöm nagyon be vagytok néhányan szűkülve!

Az avatarom egy ártalmatlan meséből van! Egy mangából!

CSAK EGY ÁRTALMATLAN MESE ÉRTED!

Egy manga amiből anime is készült!

Hogy miért pont onnan vettem? Figyi!

A mesében szereplő az általam avatarnak választott szemmel a történetben egy klán tagjai bírnak, ők profik, nagyon jó harcosok! Mint mondjuk egykoron a hunok!

Figyelj közben a párhuzamra!

Belőlük állítják fel a falu csendőrségét, és egyébb speckó osztagokban is benne vannak!
Mint mondjuk a kereszténység keleti védőbástyája!

De elkezdik irigyelni őket félelmükben a többiek, pedig ők arra nem szolgáltak rá! Ismerős?

Kiközösítik őket! Te is érzed hogy szeret minket európa?

Na eddig a párhuzam, mert a mesében traigédia történik velük, aminek a megfelelőjét a valóságban nem szeretném kivárni!
Ezért vagyok itt ahol vagyok!

Tíz évvel ezelőtt jelent meg az első része! 19 évesen miért olvastam ilyet? Fogalmam sincs, de mentségemre szóljon hogy ez az egyetlen manga amit olvastam!

Azt persze tudni kell, hogy ez az egyik legnépszerűbb shounen manga.

Még ilyet! Mindentlátó szem! Őrület hogy mindenben a szabadkőműveseket meg a zsidót látod!

A hófehérkéből, ha felrakok avatarnak valamit, azért is le fogsz zsidózni?

Persze van egy számomra sokkal fontosbb eleme az egész történetnek ami miatt erre az avatarra esett a választásom, de az is a történethez kapcsolódik nem a zsidókhoz!

Tessék járj utánna igazat beszélek-e?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Naruto
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Naruto_dzsucuinak_listája
Keresd ezt: Mangekyou Sharingan
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fájl:Itachi_Sharingan.jpg
http://naruto-kun.hu/news.php

Azt mondod én vagyok a fiatal mitugrász?
Na akkor inkább gondold át milyen korlátolt voltál!

Időnként fordulj hátra, nincs-e mögötted egy zsidó, vagy egy szabadkőműves, de a spájzba ki nem menj, mert már ott biztos van belőlük!

Fogalmad sincs arról ki az ellenség, és ki nem!
Nemcsak hogy a borítója alapján ítéltél meg egy könyvet, de a borítót is csak fényképről láttad, mégis inkább elégetted és azt se akartad tudni mi van benne, mert azt hitted hogy neked nem tetszik az ilyen színű borító!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Szuhay-Makay
jan. 22./10:25
Továbbá üzenem annak a nagyokosnak aki azt írta nekem üzenetbe: "Beavatott barátaim szerint a meditációkban az elmélyülést zavaró démonoknak van ilyen szeme."

Hogy majd ha én is találkoztam velük akkor megváltoztatom az avatart!Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Mazsola
jan. 22./10:25
"...onnan tudod, hogy egy vitában alulmaradtál, hogy nem tudsz hozzászólni többet a témához, csak a vitapartner személyébe tudsz belekötni."
ZeromorphemX


Atis
jan. 22./10:42
Szeretetteljes szép napot Mindenkinek!

"A föld rákja a hamis egónk dominanciája,
és elválásunk a természettől.
Összegezve, minden emberben, a Föld rákja
hamis egónk uralma és természettől való elszakadásunk.
Összegezve, minden emberben
a hiúság szegregációhoz és versengéshez vezet.
A versengés félelemhez és kapzsisághoz vezet.

A kapzsiság csaláshoz és erkölcstelenséghez vezet.
És az erkölcstelenség a betegség, a hadviselés táptalaja.
A világon minden gyűlölet és pusztítás
öngyűlölettel és önpusztítással kezdődik.
És mindez a kommunikáció megromlásával kezdődik.
Logosz = szó
Minden amit 5 érzékünk felfog a természetből, két alapvető szabály eredménye.
Minden, ami létezik rezgés és anyag kölcsönhatásából való.
A rezgés egy maszkulin teremtő erő, melyre az anyag válasz
ami egy feminin fogadó erő.
Így kezdődik a kettősség törvénye."

Aki még nem látta volna,-biztos van-javaslom tekintse meg:
- Link -

Szeretettel!

"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


energy
jan. 22./11:28
mitcsucsuma... visszaolvastad már, hányszor és hány emberbe kötöttél bele, mint "magányos farkas", védve, erõltetve a véleményedet??? Neked nincs annyi sütnivalód, hogy fegyelmezd magad?
Tök mindegy, igaz vagy se amit olvasok tõled - ha azt látom, eröszakosan nyomod bel a pofánkba. Szar az idõ, kapálni nem lehet, akkor menj és mosogass el az asszonnyal aztán sétáljatok át a tisztaszobába egy kicsit, ne itt erölködj már mindig! Számold össze, egyedül a zsidófaló cikkben mennyit hánytál... de a többiben is szünet nélkül. Nálatok nincs néha áramkimaradás??? Pedig kellene!

üdvözlettel Energy.

mitsubishi
jan. 22./11:45
Energy, ez egy nyilvános honlap, max.Gerry kimoderál...
Az pedig nem mindegy hogy v.ki itt igazat vagy hamisat irkál. Ez a tisztaszobás dolog, meg megint olyan, mitha Te városlakó lennél, és magasabb rendű magyar, attól aki vidéken lakik.
Imrén huztam fel magam, hogy csak ugy kormányt alakított, bár ezen tultettem magam.
Azután Kerecsen stilusán, amit ő is elismert, hogy nem érdekelte az érzelmi állapota. Erre való tekintettel elnézést kértem.
Gyulavitéz meg csak beállt a sorba, mint Te.
Szóval Tőled is érdeklődve és csendben várom a hsz-eidet.Amiből tanulni lehet.


jagerati
jan. 22./12:05
Energy:első figyelmeztetés !
Ne ilyen csúnyán és ne ilyen szavakkal.Felteszem, sokkal intelligensebb éned is van.
[ módosítva jan. 22./12:07 ]

Mazsola
jan. 22./12:16
Mindannyian a nagy nemzeti összefogásról vartyogunk, de ha valaki más véleményre merészelne tévedni, az az itteni dicső társaságnak rögtön szar, szemét, szaralak, „hülye vagy!, ébredj fel!” – magatokra ismertek? Mit gondoltok ez a hozzáállás kiknek a sugallatára terjed szinte minden internetes portálon?
Szinte hallom a háttérhatalom figyelő jelenlévőinek nevetését, ahogy a marakodásainkon szórakoznak. Fejezzük be az ingyen cirkuszt! Ne okozzunk még több örömet rosszakaróinknak! Tegye mindenki amit jónak lát, tegye mindenki a dolgát!
Békesség!


energy
jan. 22./12:33
Szia Jagerati! Mit mondtam csúnyán? Te elolvastad az összeset amit írt? Nem csinál mást csak szajkózza, a saját igazát. Véleménye van. Ha kell ha nem. Igen, ez egy nyilvános honlap ahol elolvasva a véleményeket, hozzászólásom nélkül is látható ami fontos. Nem mindenki grafomániás mint egyesek, A hsz-emet amibõl tanulhatsz, az elõbb írtam le. Intelligensebb lényem pedig megy a tisztaszobába... aminek a nevét még a nagyanyámtól tanultam. Neked zavaró a szó? A városi lakásban nappalinak, étkezõnek és hálószobának nevezem a helyiségeket. Tõlem a hálóba is vonulhattok. A lényeg, hogy itt egy kicsit kevesebbszer okosíts. Figyelmeztetés kettõ????

Tomihl
jan. 22./14:31
Sziasztok!

kigabe, jan. 21./23:11 -i hozzászólásához!

Kigabe, te igazán rossz ember ismerő lehetsz, ha ilyeneket feltételezel rólam... Személy szerint a Luzsénszky-féle fordítást olvasgattam. Nem akarom tovább folytatni ezt a gondolat menetet, úgy sincsen értelme vitáznunk itt egymással. Az Avatar-ról nekem van egy saját benyomásom (ami jó) és kész! Senki nem változtathatja meg a véleményemet a filmmel kapcsolatban, s azt, hogy mit sugall.
Kérlek tartsd tiszteletben másik ember társad véleményét!


Tisztelettel,
Tomihl

gabi
jan. 22./14:44
energy, nagyon jó a film! Hogy mennyi marhasággal van tele a fejünk, elképesztő, - tényleg kell a tiszta szoba, tiszta levegővel!

watchout
jan. 22./15:23
Már tegnap este hozzá akartam szólni,mert utóbban,ami ezen a lapon megy,egyszerűen minősithetetlen! A feltett témáktól, sokszor már az első hozzászoló is eltér.Fecsegnek, locsognak,veszekednek a HSZ-ók.Magam nem sokat szólok hozzá, mert ezt nem szeretem, én a tettek embere vagyok egyébként is és nem szeretek össze-vissza fecsegni. Ma reggel viszont látom, annak ellenére, hogy gerry és Imre is probálta nyugalomra inteni a veszekedőket, mégsem lett nyugalom! Miért veszekedtek?
Torának van igaza:"Szomorúan látom, hogy megint Geerynek és Imrének kell rendet rakni a fejekben. Van nekik elég bajuk és annál fontosabb dolguk, mint hogy azokkal foglalkozzanak akik nem bírnak magukkal. Mindenki szálljon egy kicsit magába, aki úgy érzi, hogy leszaladt vele a ló. Hívjátok fel egymást vagy személyesen intézzétek el."
Használjuk ezt az oldalt arra,amire létre hozták! Senki sem beszél a hajóról, amit Imre utnak inditott, senki sem beszél arról,hogy a hajónak energia is kellene, hogy menni tudjon-az evezösők- nem tudják olyan gyorsan hajtani,hogy célba érjen amikorra kell!
Ezzel kapcsolatban megkérdezném a "több csillagos" Piskótát v.csendőrt?, milyen 24 óráról(régen eltelt és semmi) és milyen javaslatról beszélsz az anyagi támogatással kapcsolatba futtában beadott javaslatodban? Talán meg kellett volna beszélnünk mielőtt,"az illetékeseknek" továbbitottad.
Sajnálom, hogy én legtöbbször "csak" erről beszélek!Talán csak engem érdekel az előrehaladás?Ti meg csak fecsegtek, egy néhány velem azonosulótól eltekintve. Ébredjen már mindenki fel és nézzük a dolgokat reálisan. A leirt szavak, javaslatok csak frázisok maradnak,mind addig még végre nem hajtjuk azokat, de látom a megvalósitás anyagi fedezetével nagyon kevesen foglalkozunk!
[ módosítva jan. 22./15:27 ]
Gyuri

Buddha01
jan. 22./15:34
Sziasztok Kedves Fórumozók!

Itt egy újabb szép nap, még ha velőig hatoló hideg is van erre felé. Minden új nap ajándék a mindenhatótól.

Kedves Gerry!

Köszönöm, hogy válaszra méltattál, és tényszerűvé tettél néhány moderálási alapelvet.
Ezt hiányoltam is az oldalon, hiszen más közösségi, beszélgetős oldalakon egy un. "alapszabály" nevesíti, hogy melyek a durván sértő hozzászólások, amely a regisztráció törlését vonja maga után. Itt bárhogy is kerestem, nincs ilyen szabályzat, tehát abból kell kiindulnom, hogy Te egy személyben döntöd el a saját belátásod szerint, hogy kinek a hozzászólása maradhat és kié törlődik.

A szabályzatot (moderálási alapelveket) azért is hiányolom, mert egész apró közösségek, már évezredekkel ezelőtt felismerték a szabályok szükségét, az együttélés legalapvetőbb irányvonalait illetően.
Szabályok pedig kellenek az emberi természet mivoltából fakadóan. Aki ebben kételkedik, az hajtson ki a közútra úgy, hogy nincs KRESZ.
Nem sok esélye lesz a túlélésre...

Bár nem olyan rég kísérem szemmel a fórumot azt konstatáltam, hogy mostanság pár ember repült innen. Jogosan, jogtalanul?
Hát ezt szabályok nélkül nehéz értelmezni. Te magad döntöttél a saját erkölcsöd alapján.

Csak egy javaslat: mivel itt Imre oldaláról van szó, szerintem illendő lenne az ő véleményét is megkérdezni, hogy az illető valóban megérett-e a kitiltásra.

Más.

Kérdezted mi a véleményem, Bastian, Mazsola és még néhány fórumozó hozzászólásairól.
Személyesen sajnos egyiküket sem ismerem, de szívesen leülnék velük egy sört meginni, és közben elbeszélgetni.
Azért szimpatikusak a hozzászólásaik túlnyomó többsége, mert két lábban a földön járnak, ha érted ezzel mire célzok.
Látszik rajtuk, hogy egyéniségek, saját erős véleményalkotó képességgel rendelkeznek, ami keveseknek adatik meg, mert
elviszi őket a sodrás.

Röviden tömören most csak ennyi kedves Gerry.

Sok szeretettel:
Buddha


Mókusfácán
jan. 22./16:02
VIGYÁZAT!!!
AZ OLDAL OLVASÁSA FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!!

/a regisztrált tagoknál már megtörtén/

Ezt fel kellene tenni a honlap főoldalára.watchout
jan. 22./16:04
Nagyon kellene pedig érdemben foglalkozni a"Hajó" gyorsitott haladásával,mert Cionista IMF, már előre felhivja az uj magyar kormány figyelmét:
"Az IMF üzen a következő kormánynak - A Bajnai programot kell folytatni

A Financial Times internetes oldala szerint jóllehet egész Európában javult a piaci hangulat, a befektetői csoportok azonban kiemelten foglalkoznak az elkövetkező magyar választások. A politikai elemzők szerint minden bizonnyal a Fidesz kerül hatalomra, de sajnálattal állapítják meg, hogy a párt "bizonytalan jelzéseket ad" arról, hogy milyen módon akarja kezelni a költségvetési konszolidációt, és azt állítja, hogy a Bajna kormány "pénzügyi trükkjei" következtében az el nem számolt tételek az idén 7 százalékra is duzzaszthatják a hiányt - áll a cikkben.

Irina Ivacsenko, az IMF budapesti állandó irodájának vezetője kijelentette: "nyilvánosan üzenjük az ellenzéknek, hogy óvatosnak kell lenni a deficit meghatározásával. Nem elfogadható olyan gazdaságpolitika, amely veszélyeztetné a költségvetés fenntarthatóságát és a hiány megkétszereződéséhez vezet ".

Nagy londoni befektetési házak a kormányváltás esetén sem számolnak azzal, hogy Magyarország jelentősen letérne arról a költségvetési konszolidációs pályáról, amelyre a "technokrata" Bajnai kormány kötelezte el magát.

A Fitch Ratings hitelminősítő a múlt hónapban megerősítette Magyarország közepes befektetői "BBB" adósbesorolását. Az országról készített elemzésében a következőeket írta: a Fidesz "konzervatív" költségvetési szempontból, emellett üzletbarát és kisméretű államot pártoló filozófiát vall. A befektetési ház elemzésben megjegyezte, hogy a 7 százalék körüli idei GDP-arányos államháztartási hiányról szóló korábbi Fidesz-nyilatkozat nem komoly gazdasági okfejtés, csupán a választási küzdelem kommunikációs eszköztárának része.

A Bank of America-Merrill Lynch befektetési csoport is hasonló megállapításra jutott. A ház minap kiadott helyzetértékelése szerint "politikai indíttatásúak" és Magyarország alapszintű költségvetési pozíciójának "masszív" javulásához mérve "elhanyagolható jelentőségűek" azok a kijelentések, amelyek szerint - például a MÁV adósságához köthető okokból - 2010-ben "elúszhat a költségvetés".

A Goldman Sachs bankcsoport londoni befektetési és elemző részlege szerint a nemzetközi hitelezők, és a piac részéről megnyilvánuló nyomás jó eséllyel megakadályozná, hogy az új kormány visszalépjen a 2006 óta elért jelentős költségvetési kiigazítástól. A Sachs szerint a költségvetési felelősség szempontjából az előző Fidesz-kormánynak "jó híre volt". A nyugati pénzpiaci csoportok a közeljövőben is számítanak a Fidesz gazdasági szakembereinek együttműködésére."
Öszpontositani kellene erőinket!Nehéz feladatok megoldása elé nézünk!


[ módosítva jan. 22./16:06 ]
Gyuri

Mazsola
jan. 22./16:06
Ez jó volt mókus!!!

Buddha, köszi, minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön:

bukovinai
jan. 22./16:26
Kedves Buddha,

Ez itt egy olyan "kocsma", ahova olyanok járnak, akik tudják a szabályokat, mert azok vele születettek. Nem köpnek a másik poharába és a háta mögött nem sugdosnak össze. ez olyan dolog ami itt(hon) egy magyarnak vele született adottsága. Ide nem kell a 10 parancsolat.Mivel ösztönösen nem sérti meg senki vagy ha igen és rászólnak tudomásul veszi.

Viszont aki nem tartja be, az repül! :P

Ha lenne 10 parancs, akkor akit kivágnak egy 11-ik miatt az jogosan ágálhatna. Vagy a 10-et állandóan bővítgetni kéne. Na. Erre semmi szükség. (Mármint szerintem) ez egy olyan hely, mint mikor bemész egy kocsmába. És ha a kocsmárosnak nem tetszik a fizi miskád, akkor kidobhat. ÉS Te annyit tehetsz, hogy elmész máshova. Akinek ez nem tetszik, az is elmegy máshova. Szerintem ez így jó és így helyes. Ha engem dobnak ki, én is elmenek másfele (sok kocsma van még - ahol nem jártam :)

Na de félre a tréfával : akinek a szájába kell rágni a szabályokat az tényleg nem ide való! (annak még sok tejbegrízzel kell megbírkóznia - mármint persze szerintem)

Én úgy látom, hogy Gerry "jó kocsmáros". Csak azt dobja ki, aki már nagyon túllő a célon. ÉS többször.

Na. Eksőn!

jagerati
jan. 22./16:40
Energy: Remélem a hozzászólásodból csak ez vonatkozik rám:
Szia Jagerati! Mit mondtam csúnyán? Te elolvastad az összeset amit írt? Nem csinál mást csak szajkózza, a saját igazát.
Ezért miért járna figyelmeztetés?
Azért nem jár, ha más a véleményed. Ez a honlap eddig nem a személyeskedésről szólt. Szeretném, ha ez ezután is így maradna.
[ módosítva jan. 22./16:41 ]

sogen
jan. 22./16:52
"A távolról köpködõket elkerülöm ha lehetõségem van rá, de nem ajánlom, hogy túlságosan a közelembe merészkedjenek".
Ezt nem igazán értem,hogy távolról aztán meg túlságosan közelről. Ha mégis túlságosan a közeledbe merészkednek ennek ellenére,akkor mit tennél?
Mert,hogy nem ajánlod.Ezek szerint te kizárhatsz bárkit Imre beleegyezése nélkül?Meg sem kérdezed? Én tudok olyat akit Imre zárt ki.Nem is egyet.Persze az még nem nálad volt szerintem.
Sőt tudok olyan hozzászólást amiben volt ráció,csak éppen valakiket komproitált volna,ezért kb. két perc múlva törölve lett.Ehhez mit szólsz?Sőt tovább megyek.Mikor kiderült,hogy ez sokaknak nem tetszett,Imre kijelentette, azt felejtsétek el,hogy itt demokrácia van.Kérdezd csak meg tőle.Nem akarok kavarni ,mert nincs okom rá,csak megcáfolom a kijelentésed.
[ módosítva jan. 22./17:05 ]

jagerati
jan. 22./16:58
Kedves Sogen. Nem lehetne a címbeli témánál maradni?
Mint írtam az előbb nem személyeskedésre szakosodott ez a honlap. Küldj privátot, vagy e.maiét, de kérlek, itt csak a témával foglalkozzunk.
Egyetértesz?

[ módosítva jan. 22./16:59 ]

Szuhay-Makay
jan. 22./17:04
Idő van!

A leleplezhetetlen „Ma-TT-zsola” „Bukta-vári” kirándulása!

Éreztem, hogy már nem sok kell ahhoz, hogy ez a Mazsola gyerek kihozza belőlem a legrosszabbat!
Biztos érzékelted, kedves olvasó, hogy a "Zsidó-fa-ló" cikk hozzászólásainál cseppet összekaptunk!

Az előzmény:
Nos éppen a "tolo" nevű partizán volt a soros, hogy kihozzon a sodromból! pl. ilyeneket írt:
"Azt viszont biztosan tudom, hogy Mitsubishi és Mazsola ügynökök, vagy elsötétedett pártkatonák nemzeti gúnyába öltözve."

Mikor elszakadt a cérna, annak rendje és módja szerint megmondtam a magamét 14:23-kor neki!
Érdekes hogy ennek hatására, vagy attól függetlenül, betámadott a Mazsola egy kicsivel korábbi bejegyzés miatt, amiben "mitsubishi" megnyugtatására tettem kísérletet!

Érted? Éppen azután, hogy letoltam "tolo"-t többek között azért is, mert leügynöközte Mazsolát, azonnal rám ugrott a Mazsola!
Ment egy ideig az adok-kapok, amit ugye szimultánba kellett csináljak, mígnem Mazsola ezt írta:
Szuka-Maki! Miért teszel ennyi sorközt a "mondanivalód" közé? Hogy csekélyke hozzászólásod nagyobbnak tűnjön?
Csak pislogsz itt mint egy ovis, és nagyokat beszólsz - legalábbis magadnak tetszetős stílusban jól odamondod.
No ilyen amikor személyeskednek, de szerintem hagyjuk abba, nincs értelme, sehova nem vezet!

Bár még ugye személyeskedett is, de a békesség kedvéért, engedtem neki és innentől én nem személyeskedtem tovább!

Erre ő másnap WF oldalán ezt írja TT néven:
"A vörös-szemes hozzászólóval én is vitáztam egyet, aztán ráhagytam, mert rádöbbentem az ő és a zsidókra tipikusan jellemző gőgös arogancia látványos hasonlatosságára. SZ-M szerintem nem tanár, inkább valami kis fiatal "mindenki-hülye-rajtam-kívül" mitugrálsz f.sz. "

"Emberek, ki kell jelentsem, hogy Posta Imre oldala mérhetetlenül elzsidósodott."

"Semmi nem az aminek látszik, és ez hiteles forrásból származik, és egy barátom mondta, és én ezt már hónapokkal ezelőtt megjósoltam, és satöbbi, satöbbi."

Aztán ma én ezt ma (jan.22.) a "A Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának szerepéről" című cikk hozzászólásaiban 09:03-kor, számon kértem rajta finoman!
Erre ő válaszként, hozzámvágott egy link-et http://hu.wikipedia.org/wiki/Mindent_látó_szem
Amit én úgy értelmeztem, hogy szerinte zsidó vagyok, mert itt is szem, ott is szem, ezért nyilvánvaló a helyzet! (Ott a logika!)

Ezek után egy hosszabb hangvételű, írásban, rámutattam, hogy az avataromat egy ártalmatlan meséből szedtem aminek semmi köze nincs az ő zsidó ellenségképéhez!
Erre ő ezt válaszolta:
"...onnan tudod, hogy egy vitában alulmaradtál, hogy nem tudsz hozzászólni többet a témához, csak a vitapartner személyébe tudsz belekötni."
ZeromorphemX


Bár erősen kétértelmű, de fogjuk fel úgy, hogy ezt szánta bocsánatkérésnek, amiért mocskolódott itt is meg máshol is, méghozzá nem is keveset!
Gondoltam várok még!
De kicsivel később, mintha semmi nem történt volna (megjegyzem nem is szólt neki senki) fogja magát és (all in one) lebaszott mindenkit, íme:

"Mindannyian a nagy nemzeti összefogásról vartyogunk, de ha valaki más véleményre merészelne tévedni, az az itteni dicső társaságnak rögtön szar, szemét, szaralak, „hülye vagy!, ébredj fel!” – magatokra ismertek? Mit gondoltok ez a hozzáállás kiknek a sugallatára terjed szinte minden internetes portálon?
Szinte hallom a háttérhatalom figyelő jelenlévőinek nevetését, ahogy a marakodásainkon szórakoznak. Fejezzük be az ingyen cirkuszt! Ne okozzunk még több örömet rosszakaróinknak! Tegye mindenki amit jónak lát, tegye mindenki a dolgát!
Békesség!"Mivel már többen kértétek, hogy ha egyszer már rávilágítottam a jellemtelenségére valakinek, akkor már felesleges még további néhány gúnyos megjegyzést és személyeskedést is hozzátennem, ezért ettől most már el is tekintenék, ha nem bánjátok!

Kép: http://judie.lapunk.hu/tarhely/judie/galeria/467032.gif

“Ízlik az embernek a hazugsággal szerzett kenyér, de végül kaviccsal lesz tele a szája.”
(Példabeszédek 20:17)


[ módosítva jan. 22./17:39 ]
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

sogen
jan. 22./17:06
jagerati!Igazad van már be is fejeztem.

jagerati
jan. 22./17:08
Köszönöm.


Buddha01
jan. 22./17:09
Kedves Bukovinai!

Azt kell mondjam tévedsz. Nem kell most belátnod, majd kiforrja magát nyugi!

Kedves Jagerati!

Maradjunk a témánál. Rendben. Te faragod már az evezőlapátokat?

Sok szeretettel:
Buddha

jagerati
jan. 22./17:10
Ugye te is befejezted ezzel SZ-M ?


Szuhay-Makay
jan. 22./17:13
jagerati!

Ez volt az uccsó!

Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

jagerati
jan. 22./17:14
Kedves Buddha. Én már lassan a vitorlákat húznám felfelé.
:-)
Szeretettel:Attila
[ módosítva jan. 22./17:15 ]

jagerati
jan. 22./17:14
Rendben. És köszönöm.

Buddha01
jan. 22./17:17
Egyébként nem tudom Ti kedves Fórumtársaim hogy vagytok ezzel, de SZ-M avatara számomra félelemkeltő. Lehet arról szavazni, hogy esetleg cserélje le? Hogy működik itt a demokrácia?

Kedve Jagerati!

Várom értékes hozzászólásaidat a témával kapcsolatosan, ha már felvetetted, hogy ne térjünk el. Tereld vissza a folyót medrébe.

Sok szeretettel:
Buddha

gabi
jan. 22./17:28
watchout, úgy tűnik, hogy kintről figyelnek minket, csak mi nem figyelünk kifelé - elvagyunk a kis belső játszmáinkkal!

Tomihl
jan. 22./17:32
Szerintem egyáltalán nem félelem keltő, ez a Naruto-ból van, és ez a "sharingan". :D


Tisztelettel,
Tomihl

schmama
jan. 22./17:37
A mai beköszönésem ez volt!

schmama - 2010, január 22. péntek-08:44'56"

JÓ REGGELT KIVÁNOK MINDENKINEK!!! MITHOZ A MAI NAP?
Éreztem, hogy valami nemjólesz!!
Bárhová kattintottam mindenhol csak vita, kötözködés!!
De lehet, hogy ez mind a feszültség miatt van ami az elmékben és lelkeben dúl.
De ezzel a csatározással nem a hajóhoz haladunk! Még a végén megkell tanúlnom úszni vénségemre!!!
Pedig már kezdtem a gájakötélt foni!!!
Féretéve a viccet tesékszépen egy kicsit piheni és azindulatokat félreteni és mint egy felnőt úgyviselkedni!!!!
Előre is köszönöm a meghalgatásomat és akit megiríntett szálljon magába!!!
Schmama
Koré
jan. 22./17:42
Bevallom, hogy kénytelen vagyok bal kézzel letakarni ezt a nyomasztó tekintetet olvasás közben, mert nagyon zavar kezdettől.
Ne haragudj Szuhay-Makay.
Túl sokszor kell ezt a letakarást tennem, pedig már kénytelen vagyok (laptophiba miatt) egy fekete-fehér ősrégi monitort használni, de így is szörnyű. Bocs.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

piskota
jan. 22./17:44
Watchout!

Kedves Gyuri!
Személyeskedő, tapintatlan megnyilvánulásodért majd magaddal elszámolsz..., de mivel nem személyeskedni vagyunk itt, megkísérlem újra leírni, mert máshol már írtam, hogy miképp áll az ügy. Az alap az volt, hogy ahogy másnak is, nekem is logikusnak tűnt a tagok részéről történő tagdíj fizetés, az általad javasolt 1000 ft/hónap is jónak nevezhető. Mivel hozzászólása alapján tudtam, hogy a tagok közt van 14 éves fiatalember, ezen keresztül is volt elképzelésem, hogy hogyan lehet szabályozni a tagdíjfizetést, hogy mindenki elfogadhatónak találja. Ebben bízom! Ha visszaolvasol én is a türelmetlenek közé tartozva hangot is adva ennek, szerettem volna ha 24 órán belül felkerül a honlapra a szabályozás...
Sajnos tudomásul kellett venni, hogy nem elég a fizetőkészségünk, nem elég a szabályozás, ehhez külön számlaszám is szükséges. Úgy gondolom erre várunk. Amit itt vállaltam, azt teljesítettem! Örültem, hogy tehettem valamit a csapatért...
Remélem elfogadod a magyarázatomat!
Gyöngyösi ZoltánSzuhay-Makay
jan. 22./17:45
Nem feltétlenül ragaszkodom hozzá, ígérem valamikor a közeljövőben lecserélem!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

jagerati
jan. 22./17:46
Csatlakoznék watchout-hoz.A hajónak még a vitorla is kevés lehet ahhoz, hogy időben célba érjen. Gőz kéne, de az meg drága. Ha tudtok ehhez előrevivő javaslattal hozzájárulni, akkor tegyétek meg.

bukovinai
jan. 22./18:09
jagerati :

Ha csak javaslat kell, akkor tessék : Meg kell nyerni az ügynek olyan embert/embereket akinek van pénze és befolyása.
rá kell beszélni, meg kell hipnotizálni, el kell szédíteni, vagy bármi. Gondolom azért ez már nektek is az eszetekbe jutott.

Fel kell mérni, hogy van-e ilyen ember (vannak-e) és ha igen, akkor mivel lehetne hatni rájuk (apja elesett a háborúban) vagy mit tudom én. A részletek kidolgozását azért ne innen várjátok.

Szerintem ez teljesen logikus és megvalósítható ötlet.

Nekem se befolyásom, se pénzem - ötleteim viszont vannak :-)

Magyarország gazdag emberei között egy sincs akinek jelentene valamit az a szó, hogy magyar ? Akkor tenni kéne róla, hogy jelentsen! előadást tartani nekik satöbbi.

Rá kellé beszélni ezeket az embereket, hogy halhatatlanok lehetnek. be kerülhetnek a történelem könyvbe - amit amúgy csak pénzzel nem tudnának elérni. Meg ilyesmik. Meg kell győzni őket. Eg ypszichológusnak ez nem nagy ügy. Nem ? :-)

jagerati
jan. 22./18:16
Remek.Éppen ezen igyekszünk itt is.Felkutatni az olyan embereket, akik tudnak is adni, és szívesen is adnak a MAGYAR-nak, mert ők is MAGYAR-ok.

Tulok
jan. 22./18:41
Kedves bukovinai!

A gazdagoknak van veszteni valója! A vagyonukat az utóbbi 20 évben szerzők között kevés az, aki becsületesen szerezte.
Ezek vagy vezető, vagy irányító szerepet szeretnének egy befutott, tehát védelmet, de elsősorban érdekeltségeinek a védelmét biztosító, várhatóan hatalmat szerző pártban.
Bár azok az érzések, amelyeket említessz, némelyekben megtalálható, elsősorban érdekeik mentén karolnak fel szervezeteket, pártokat (többnyire is csak akkor, ha már érezhető a párt vagy szervezet befolyása, lásd Jobbik 2 éve, vagy most)!
Sajnos régen sem volt "sok" Széchenyi, most sincs!
A mai gazdagok ráadásul nem nemesek, örökölt, évszázadokon keresztül megtartott, gyarapított vagyonokkal, tudással, ápolt nemzeti öntudattal, hanem legtöbbje az utóbbi húsz év silány, de annál mohóbb "termése"!
A mi ügyünk amúgy is olyannak tűnik sokak számára, ami vélemyényük szerint kivitelezhetetlen, bár abban megegyeznek a vélemények, hogy "erre lenne szükség"!
A mi támogatóink még épphogy megélő emberek, és esetleg egy részük kicsit talán valamivel jobban is él, de a gazdagság számítóvá teszi az embereket!
[ módosítva jan. 22./18:42 ]

Buddha01
jan. 22./18:45
Kedves Fórumtársaim!

Mi a csuda ez itt, valami szektatársaság? Már bocsánat, de most Jagerati
hozzászólásán fennakadtam. Nem kicsit.
Többen felajánlották, hogy adnak, én is, de mi az, hogy "felkutatni"?
Hát erről szólna már az oldal?

Ugye nem állok messze a valóságtól, ha azt mondom a postaimre.com darabjaira hullott...

Nagy kár, nem is tudjátok mekkora...

Sok szeretettel:
Buddha

jagerati
jan. 22./18:50
Kedves Buddha. Dehogyis erről szól. Félre értettél. Itt eddig szó sem volt ilyenről. Csak tettél egy javaslatot, hogy arról beszéljünk. Én meg elmondtam, hogy mi kellene ahhoz, hogy a hajó gyorsabban menjen. Ezt itt helyileg tesszük és nem itt az oldalon. De te javasoltad a témát ,nem?
[ módosítva jan. 22./18:56 ]

jagerati
jan. 22./18:53
És kedves Buddha.Most olvastam tovább a hozzászólásodat.Nem hullott az bizony, semmire sem hullott,mert nem engedjük, hogy szétverjék.

Buddha01
jan. 22./18:55
Persze kedves Jagerati én javasoltam, ez igaz, de nem csupán az anyagiakról szólván. Ígértem, hogy utalok, és ezt meg is teszem, de ne erről szóljon már az oldal nagy része.
Nincs már egy értelmes párbeszéd sem, csak egymás haját ráncigáljuk. Ez nem nemzeti összefogás a francba is.

Most rágyújtok egy mézespálinkára.

Buddha

jagerati
jan. 22./18:58
:-)

sogen
jan. 22./19:03
"A mi ügyünk amúgy is olyannak tűnik sokak számára, ami vélemyényük szerint kivitelezhetetlen, bár abban megegyeznek a vélemények, hogy "erre lenne szükség"!
Kedves!Tulok!Itt van a lényeg.Tudod miért tűnik sokak számára ez?Mert nem tudnak róla.Ezért kivitelezhetetlen.Ha nem lennének választások,akkor is csak úgy ha nagy médiát kapna.Valaki már megjegyezte itt,hogy ezt előbb kellett volna elkezdeni.

jagerati
jan. 22./19:06
Kedves Buddha.Javaslok, akkor egy másik témát.Ha valakinek lehetősége lenne rá, akkor mit alakítana át elsőként. Ez azt hiszem, igen építő is lehet, és lehet, hogy segítségére is lehetünk a MAGYAROK FELELŐS NEMZETI KORMÁNYA-nak.

[ módosítva jan. 22./19:10 ]

szittya magyar
jan. 22./19:14
- Link -
Gyorstalpaló azok számára,akik nem értik,hogyan jutott erre a sorsra Magyarország és nem tudják kiket kell felelősségre vonni...


piskota
jan. 22./19:24

Buddha01!


Erősen megsérült a védőháló...

[ módosítva jan. 22./19:45 ]

SZIM
jan. 22./19:28

Piskóta,


...vagy egyáltalán nincs is....

SZIM
Kép: http://postaimre.euroweb4you.eu/e107_files/public/1262462665_87_FT132_1262164781_109_ft266_szeretetimd-forrai_fle-jobbrl__balra..jpg

piskota
jan. 22./19:39
Kedves Watchout!

Írod, hogy már régen felvetetted a tagdíj kérdését! Miért adtad fel? Megkerested javaslatoddal a honlap gazdáját, hogy Te így és így találnád helyesnek? Amennyiben következetes vagy a kérdés már rég meglett volna oldva, s most nem kényszerülnél nyafogásra, mint egy pancsoló kislány! A Te jó ötleted volt! Még nem késtél el vele, tedd meg javaslatod, de ne felém, közvetlenül, old meg, rajtad áll! Tiéd a pálya!
Gyöngyösi Zoltán

piskota
jan. 22./19:43
Szeretetimádó!

Akinek nem inge, ne vegye magára.
Ez egy személyre szóló üzenet volt!

gabi
jan. 22./19:56
Sz-M, azt hiszem tökéletesen értelek, sunyiság ment a két fickó részéről. Remélem elpárolognak!

Szuhay-Makay
jan. 22./20:03
gabi!


Köszönöm!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

beata
jan. 22./20:17
Szittya-magyar,remek a film,illetve felhaborito.En meg a rendszervaltozas idejen tul fiatal voltam ezekhez a dolgokhoz,de nem ertem,hogy hogyan hagyhattak megtorteni Magyarorszag tonkretetelet?Miert nem leteznek mar olyan politikusok mint Korosi Imre?Ha ilyen emberekkel lenne tomve a parlament a sok semmirekello helyett lehet nem igy allna a sorsunk.
Imrehez intezett kerdesem.Olvasom Dr.Drabik janos Orwellia cimu konyvet es nagyon ajanlom mindenkinek elolvasni.
Imre, a MFNKba szandekot olyan emberek bevonasa mint Drabik,Bogar ... akar resztvevoi szinten akar tanacsadoi szinten??
Valaszod koszonom.


Dienes E
jan. 22./20:18
gabi és SZ-M!

Mostanáig próbáltam megérteni, mire ment ez a szópárbaj.

Nem tudtam rájönni.

De ha járatosak vagytok az internet fórumain, mindenütt ez a vak vagdalkozás a menő műfaj. Azt hiszem, tudom is miért. Egyszerűen nem tudunk már vitatkozni. Vagy meg sem tanultuk a normális vita szabályait, vagy leszoktattak róla azok, akik évtizedeken át csupán a kinyilatkoztatást gyakorolták. Mi meg átvettük tőlük az ő stílusukat.

Pedig igazi rendszerváltáshoz a különböző nézetek megismerésével, majd az érdemi rész elfogadásával lehet csak nekilátni.

Enélkül marad az úthenger-módszer.

Amiből mára éppen elegünk van.

enid
jan. 22./20:19
Bukovinai! Màr megbocsàss, tudom, hogy jò szàndèkkal ìrod, de olyan rossz ezt ìgy mèg hallani is. én ùgy vagyok vele - hurrogjatok le, ha jònak làtjàtok -, hogy a szeretetet azt nem szabad kikunyeràlni. Mèg akkor sem, ha egy orszàgròl van szò.
A becsuletes magyar embereknek nem szabad elemòzsinàt gyujteni, nem a mi stìlusunk.
Lelkileg sem egy felemelo dolog. Egyetèrtek Tulokkal, hogy aki ma gazdagnak szàmìt, az sokesetben bizony nem becsuletes munkàval èrte mindezt el ès, ha egy gazdag tàmogat valakit, az àltalàban èrdekbol teszi.

[ módosítva jan. 22./20:21 ]

beata
jan. 22./20:19
Ja ,es a vitatkozo feleknek: kezdetek bulvarszintre sullyedni,ezeket a dolgokat a tv2,rtl klub is adja es meg olvasni se kell...


ister
jan. 22./20:24
Szuhay -Makay!Amíg le nem cseréled az avatarod árul el nekem,hogy mit ábrázol a tekinteted?

Dienes E
jan. 22./20:28
beata!

A szalámitechnikát nem 1990-ben találták ki, mert már 1958-ban is sikerrel gyakorolták Rákosiék.

Minden rendszerváltó pártot felszalámiztak, mindenkit eltávolítottak a hatalom közeléből, aki csak az ország érdekei mellé állt.

Megcsinálták a taxis blokádot, a charta-tüntetéseket, a menza-felvonulást, szóval, ott tettek keresztbe az országnak, ahol csak tudtak.

Ne hidd, hogy nem volt ellentüntetés, ellenakció. Ne hidd, hogy az MDF eredeti tagsága nem ugyanolyan lelkes magyar volt, mint ti. Csak őket nevezte el Szabó Iván kétszínű "reformer" a borzalmas tagságnak. Akiket Dávid Ibolya magasságáig el is távolítottak az első kormánypártnak még a környékéről is.

Nincs is azóta a magyar nemzetnek pártja a parlamentben. 1-2 évig ült bent néhány emberünk. Azóta egy sem.


Dienes E
jan. 22./20:31
Bocs! 1948-ban!

Buddha01
jan. 22./20:39
Kedves Mindenki, aki már látta a Háború a Nemzet ellen című dokumentumfilmet.
Nagy ütős film, és tényleg komoly tabukat döngetett meg, és tényleg az M1 kéne leadja esténként főműsoridőben, de nem tűnt fel nektek egy apróság?
A 90 után történtek bemutatása időrendi sorrendben ment nagyjából, de valahogy hiányzik 4 év a filmből.

Persze ez semmit nem vesz el a nemzetébresztő hatásából, csak
afféle margó jegyzetként írtam le.


Kedves Beata:

Az általad említett személyek egészen biztos, hogy nem fognak részt venni a nemzeti kormányban. Ezt talán majd Imre is megerősíti.
Talán az MSZ gyűlésen üzent Drábik a zömében Jobbikos hallgatóságnak, hogy: "ha ülnek itt Jobbik szimpatizánsok, akkor egy jövendő nagy párt támogatói ülnek itt"

Azt hiszem érted az ellentmondást.

Sok szeretettel:
Buddha

beata
jan. 22./20:46
Buddha01,ezt nem ertem,mea culpa.Most azt mondod Drabik a Jobbikkal szimpatizal?
Amikor nalunk tartott eloadast egeszen narancsos hangulatban volt,mindez dec.elejen.


fapipa
jan. 22./21:02
perlekedő szittya magyarok !!!

vagy abbahaggyátok a szembeköpködést, vagy szét lesz rúgva a szemétdomb. Legalább is Gerry nek, meg Jageratinak ez lesz a dolga ! azt a paszta.!
Legyetek már normálisak!! Vagy ha tudatos provokátor van a billentyük mögött, akkor húzza el innen a csíkot a másik lapra, ahol ugy szidhat, kritizálhat mindenkit ahogy akar.
Inkább tanulmányozzátok pl a Magyar modellt, és bíráljátok, javasoljatok,ötletezzetek,kreativitást remélünk minden nemzeti érzelmü magyartól. Legalábbis az ilyen öreg f@szok mint amilyen én is vagyok ( meg piskóta :-)) bocsi )
qss legyen már !!

jagerati
jan. 22./21:02
Kép: http://judie.lapunk.hu/tarhely/judie/galeria/467032.gif

Szuhay-Makay
jan. 22./21:04
Tetszik mi jagerati?


Óriási!Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Szuhay-Makay
jan. 22./21:09
Kedves ister!

Pontosítanál kérlek! pontosan mit is szeretnél tudni?

A japán mitológiára tudom neked visszavezetni ha az avatar jelentése érdekel!Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

fapipa
jan. 22./21:09
a pénzügyi kérdésre meg visszatérve: a MFNK még csak néhány napja alakult meg, és nem várhatja el senki, hogy egyik pillanatról a másikra megoldódik minden. Gondolljatok bele watchaut, hogy a MFNK nem jogi személy még és a mai törvények szerint még nem nyithat számlát.
De az Imre szolgálati közleményében lévő számlaszám mindaddig él, amig meg nem nyilik a másik hivatalos.
nem kell megilyedni, Imrének nem lesz ebből a pénzből vagyona!! Ennyi bizalom már lehetne bennetek!!!
Egyébként is tudhatjátok hogy csupas seggü rongyosok fogják megcsinálni ezt a rendszerváltó forradalmat?! Ugye tudjátok ?! Na akkor induljatok már be egy kicsit !!!

fapipa
jan. 22./21:14
Szuhai Makay

Cseréld már le azt a Qrva avatarodat !!! legyél gentleman!!

beata
jan. 22./21:18
Szerintem alakulhat itt part vagy barmi,mely meg akarja menteni a hazat...itt mar csak a fegyvernek lesz szava.

Szuhay-Makay
jan. 22./21:25
Jah, hogy így!

Ha nem teszem, akkor nem lehetek soha többé gentleman?
Tényleg, most hogy mondod fapipa, most jut eszembe hogy én meg mindenkinek félek az avatarjától!
Lehet szólnunk kéne GERRY-nek hogy ne legyenek avatarok?
De most miért is kellene megint lecserélnem?
Mert ister szeretné tudni mit jelent?


Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

fapipa
jan. 22./21:32
Sz M
ne izélj már!!

menjünk inkább aludni

Buddha01
jan. 22./21:36
Szia Kedves Fapipa!

Határozottságod lehengerlő. Majdnem szó szerint.
Megkérdezhetem, hogy te is tagja vagy a Nemzeti Kormányunknak?
Vagy ez nem publikus még.

Köszönöm.

SZ-M úgy ahogy mondod, ezzel a szemmel már gentleman sem lehetsz. Félelemkeltő, kirekesztő, alakot váltó, színt váltó, ja a szélsőségest kihagytam. Az mostnában mindenre jó. :-))

Sok szeretettel:
Buddha

beata
jan. 22./21:37
Ne is csereld le,ne hagyd hogy azert mert valakinek nem tetszik megvaltoztasd.Miert akarja masvalaki ratukmalni az akaratat egy emberre?
En nekem a zsidok nem tetszenek,meg Orban sem tetszik meg sem tavolitotta el oket senki.
Egyaltalan nem felelem kelto az avatarod.te valasztottad,teged tukroz,ha nem tetszik nem kell odanezni.

Szuhay-Makay
jan. 22./21:40
Rendben fapipa, ha azt szeretnéd a te kedvedért, megígérhetem hogy nem írok többet ennek a cikknek a hozzászólásaihoz ha isternek válaszolok akkor majd PÜ-be teszem!

Így rendben leszek?Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Szuhay-Makay
jan. 22./21:42
Na már csak te hiányoztál Buddha01!

öööööö.... és antiSZEMita az nem is vagyok?????

ÓÓÓ had legyek csak egy kicsit!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

fapipa
jan. 22./21:43
probáltam belinkelni neked egy jó képet,avatarnak valót, de nem sikerült
ti biztosan jobban értetek hozzá
Buddha

Itt az Imre oldalán vagyunk, és nem az enyémen ( nincs is) Én itt csak vendég vagyok. Érthető?? ( az is lehet, hogy provokátor vagyok. nemdebár ?)

fapipa
jan. 22./21:45
Sz M

ma olyan hisztisnek tünsz!! megirtam már pü ben, hogy mi a teendőő
Egyébként is nem itt van a chat szoba!!

Szuhay-Makay
jan. 22./21:46
Buddha01 bébi!

Amíg ott a szem, átlátok rajtad ne feledd!

Ja és ne pezsegj, ha nem muszáj!
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

ister
jan. 22./21:46
Van két alak a szemedben .Ezek harcosok vagy szerelmesek?nem tudom kivenni és nagyítóm nincs.

Szuhay-Makay
jan. 22./21:50
ister az Istenért!

Ne ijesztgesd már a többieket!

Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Szuhay-Makay
jan. 22./21:55
Amúgy nem lehetnek egyszerre harcosok és szerelmesek?


NA NEM RATYIK, VAGY BUZOGÁNYOK!

Egy férfi és egy női harcos akik szerelmesek?
Esetleg így kiegészíthetik egymást?

Te mit gondolsz?
Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

piskota
jan. 22./21:56
Mindenki láthatja, olvashatja, észlelheti, hogy mennyire felértékelődött honlapunk értéke. Akár párhéttel ezelőtt még csak egy-egy provokátor tűnt fel, ma már úgy tűnik több vírus fertőzi a társaságot! Ebből a szempontból nehéz időszak következik, igen nehéz lesz megőrizni a bizalmat! Szembenézni a kérdéssel, hogy ki a provokátor, s ki az ki engedte magát provokálni, aki bedőlt a provokátor szándékának! Olyan kijelentések, sértő személyeskedések jelentek meg, melyek nem voltak jellemzőek. Gondolok itt Buddha01 mai 19.45-kor történt megjegyzésére, hogy előrevetítette, azaz tényként megállapította, hogy a honlap szétesett! Tegnap GERRY-től kapott még egy lehetőséget, ma már azt mondom kár volt...Meg kell nézni a "Gyökeres Változások" topic második, de Ő részéről első hozzászólásában való megnyilvánulását! Sajnálom, hogy módja volt az azt követő ámokfutására, mindenki visszakeresheti írásait, meglepően sok negatív ténnyel fog találkozni! Watchout minősíthetetlen kitételekkel szólított meg, de ez most nem akadályoz meg, hogy nyilvánosan kérjem a moderátort Buddha eltávolítására!
Gyöngyösi Zoltán

Kata
jan. 22./21:59
Buddha, nekem is feltűnt a hiányzó 4 év, de az is, hogy az elmúlt 20 év nevesített felelősei között sem szerepeltek az elhallgatott 4 év főszereplői. Nyilván azért kell a 2/3-ad, hogy ne is lehessen őket megnevezni.
"Amikor a változás szelei fújnak,
a kétkedők falakat húznak fel,
az optimisták pedig vitorlákat..."

ister
jan. 22./22:00
Hát ha ettől megijednek,akkor kire lehet a nagy csatában számítani?!Jó éjszakát ,és egyszer majd ha ráérsz írhatnál erről a japán legendáról,elvégre ők is a rokonaink!

Szuhay-Makay
jan. 22./22:00
piskota!

Ugye mennyire kihallatszik a pezsgés!

Én kint a konyhában is hallottam!


Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Szuhay-Makay
jan. 22./22:02
ister!

Mire felkelsz addigra átküldöm!

Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Buddha01
jan. 22./22:36
Kedves Piskota!

Nyugodtan törölhettek az oldalról, senkinek nem lesz, se jobb, se rosszabb.
Hogy felértékelődött volna az oldal? Nem tudom, nekem épp az ellenkezője fordult meg a fejembe. Tudod Zoltán, minden nézőpont kérdése.
Ha én vagyok itt igazi érdemi vita akkor sem folyik, de nincs is jelentősége.
Ugyan ki gondolná komolyan, hogy egy internetes fórum mentené meg a nemzetet?
Talán ennyire naív még te sem vagy, ugye Zoltán?
Megkérdezhetem mióta vagy postaimre.com látogató és hozzászóló?
Provokátor? Mosolyt csalsz az arcomra kedves Zoltán. Ki neked a provokátor, hogy írnád körbe?
Provokátor az, aki kellemetlen dolgokat feszeget, kérdéseket tesz fel?
Válasz nem érkezik, max olyan, amit most az előbb kaptam Fapipatól.
Kimerítő válasz volt és mindent megértettem.
Ha már most kitérő válaszokat és ellenkérdéseket tesz fel egy egyszerű kérdésre, akkor mégis mit gondoljak?
Hogy jó politikus lesz? Lehet. Senki nem vonja kétségbe.

Tessék tiltsatok ki! Nyugodtan! Nem lesz álmatlan éjszakám.

Szeretettel:
Buddha

Szuhay-Makay
jan. 22./22:49
Kutakodik, tekeredik, sugdolózik, szervezkedik, bohóckodik, szemétkedik, okoskodik, perlekedik, emberkedik, és ilyen későn meg is mutatkozik!

“Ne végy fel álarcot olyannal szemben, aki rád akar nézni.”


Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Koré
jan. 22./22:50
Fölösleges ez a sok ál-"Szeretettel" - szövegeidhez képest különösen.
Na ugye.
De Buddha nevét legalább elmondták itt neked.
[ módosítva jan. 22./22:56 ]
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

Buddha01
jan. 22./23:01
Ugye milyen sokszínű vagyok? Hihetetlen mi?

Kore: ha tudnád, amit nem tudsz, akkor megértenéd, de legyen igazad:

Buddha

piskota
jan. 22./23:06
A döntés nem az enyém, a javaslatot igen, mint látod én tettem.
Provokátor az, aki a felajánlkozó segítőkészségre letorkolással felel első megnyilvánulásaként, hogy mi akarsz lenni, titkárnő, tudsz oroszul, kínaiul, az angol sem ártana..., mindezt Buddha nick névvel..., a külsőségeket megtanultad, na ennyi...
javaslatomat fenntartom! Működik az internet kommandó!
Gyöngyösi Zoltán

Buddha01
jan. 22./23:27
Kedves Zoltán!

Nincs több kérdésem. Minek. Eddigieket sem válaszoltad meg.
Lehet, hogy provokátor vagyok, lehet, hogy nem.
Szerinted az vagyok, de akkor nem ismersz.
Sosem tudhatod, mert semmi nem az, aminek látszik.
Tudod az sem illendő, hogy egy vad idegenhez az az első
kérdésed, hogy "hány éves?"

Egyébként mindez meddő beszélgetés. Nem jutunk egyről a kettőre.
Majd egyszer talán igen.

Buddha

Tulok
jan. 22./23:32
Néhány szóban céljainkról, az oldal létrehozásának céljairól és feladatainkról!

Az oldalnak három fő feladata van (jelen oldal nem csak egy web-oldal, hanem a gyülekezőhelyünk is). Az első, hogy a hasonlóan érző és gondolkodó emberek számára lehetőséget nyújtson elképzeléseik, gondolataik és információik egymás közötti kicserélésére, megvitatására!
A második, hogy az "ilyen" elkötelezettséget érző embereket közelebb hozva egymáshoz, segítsenek is egymásnak a megszerzett információk, "előrejelzések", közben beigazolódott folyamatok elemzése során felszínre kerülő "anomáliák", visszásságok széles körű terjesztésében!
A harmadik, nem titkolt cél, összegyűjteni azokat az embereket, akik irányt mutatni, vezetni, tenni is hajlandóak és képesek! Mindenkinek szükség van a véleményére! Ha bomlasztót észleltek, jelezni is szoktátok, bár még azok is észrevehették, hogy nagy a türelem azokkal szemben, akik csak kifogásokat, "fogást keresni" jönnek ide, de itt jönnek képbe a moderálási alapelvek!
Volt már rá példa, hogy valaki nagy hanggal, az oldalt lekicsinylően érkezett, majd megtalálta helyét, mivel észrevette, hogy ennek ellenére sem ellenségesek vele szemben. Akadnak olyanok, akik csak köpködni jönnek ide! Ezeket némi kivárás után töröljük, mivel sorozatosan nincs érdemi értéke hozzászólásainak, egyértelmű a bomlasztási szándék, és az adott topic szétzilálása a célja! A nem túl magas szintű helyesírás, vagy értelmi színvonal nem kzárási ok, vagy annak feltétele, mert a jóérzés, hazaszeret vonatkozásában ennek nem is lehetne, és nincs is helye!
Öt főadmin van, egyenlő jogokkal! Nincs megbeszélés, hogy ki kit tilt ki, de nincs vita sem erről, mert adott egy irányvonal, és adott egy hazafias cél, ami az adminoknak sem teszi lehetővé, hogy eltérjenek tőle, mert ez nem csak lehetőség, de etikai kérdés is (nem volt még arra példa, hogy valamelyik admin döntését felül kellett volna a többinek bírálni)! "Adolfot" pl. én tiltottam ki, és eltávolítottam az összes hozzászólását is! Szerintem mindenki egyetértett vele, mert senki sem kifogásolta, viszont többen kérték, sőt, követelték!
Sokan megszokták a környezetükben, hogy meg kell védeniük magukat, álláspontjukat! Jól teszik, de ha belépnek az oldalra, mindenki gondoljon arra, hogy hazajött! A barátai közé, a vele együtt érző és gondolkodók közé!
Nem mindenki veszi észre a símanyelvű, látszólag barátságos bomlasztókat! Mivel nem vagytok felkészítve az agyonművelt és erre kiképzett, a lehető legjobb körülmények mellett (többnyelvű bölcsöde, óvoda, emeltszintű iskolák) kiképzett "ügynökök" kezelésére, szükséges az óvatosság! Nem véletlen az oktatási színvonal rombolása! Nem szabad megfeledkezni az SZDSZ-es "Rózsa Misi" beépülési felhívásáról, de arról sem, hogy aki már sok esetben bizonyította értékes hozzáállását, egy félresikerült hozzászólása miatt azért még nem válik ellenséggé, de nem is szabad indulatok, értelmetlen viták miatt azzá tenni! Ha csak tehetitek, ne sértsétek meg egymást! Tartogassátok az indulatok energiáját az ellenség elleni harc számára! Szükség lesz rá!
[ módosítva jan. 22./23:50 ]

hamu
jan. 23./00:45
Az vicces, hogy azért mert Buddha at írta, hogy darabjaira esett az oldal, ezért bomlasztó.

Egy kijelentés hogyan lehetne már hatással egy közösségre?

Ha csupán Fapipa által kimondott irányelvnek eleget teszünk, és olyan témáról fejtjük ki a véleményt, ami a nemzet ügyéhez hozzájárul...hát ennél hatékonyabb védekezés nincs a bomlasztók ellen. Ha belemegyünk mindenféle egymás kioktatásába, pszichológiai kielemzésébe (mint ez is itt) akkor? ...meggyőződésem, hogy az emberek akkor kezdik szekálni egymást, ha már elfáradtak. Amíg a szellemi energiájukat tudják fókuszálni, alkotnak.

Magyar modell: Hunnio Rt. nincs hitelkamat, betéti kamat. Van helyette havi használati díj: a pénz forgásának az ösztönzése, a termelés fokozása végett.A Hunnio részvénynek nincs osztaléka, nem képződik profit. A részvény árfolyama állandó. (ezek szerint, ahogy a nép egyre értékesebbé válik, ezt nem fogja követni a részvény árfolyama?
Részvényt annak is érdemes vásárolni, aki kerékkötője akar lenni az Rt-nek. Lásd a jelenlegi vállalati felvásárlásokat a piac miatt. Zsiráfok tönkretételi megfontolásból felvásárolhatják az Rt részvényeit...

Jó, de az össznemzeti termelésnek van-e teljesen konkrét célja? KEllene lennie. Ne csak folytassuk a lila fogyasztói társadalmat egy kicsit modernebb monetáris rendszerrel. Bogár beszél a "háború a nemzet ellen" c. filmben arról, hogy nemzeti összvagyon anyagi része csak kb. az 1/3-a. Mert az erkölcsi, természeti és szellemi vagyon is létező. A magyar modellt ezeknek az értékeknek a mentén kell ösztönözni. Döntési joga egy vállalatnál csak szakértőnek van. Ő dönti el, hogy a betonvasakat milyen távolságra fektessük a híg betonba. Ehhez a takarító és a titkár nem szólhat hozzá. Ugyanezért, értelmetlen a mai "demokrácia" Csak szakértőnek van értelme részt venni a döntés meghozásában. Többségi szavazásnak semmi értelme. Ettől még a vállalat is működhet, és működik is sok szempontból úgy, ohy a takarító és a titkárnő érdekeit is figyelembe veszi.

Ezt fokozatosan kell bevezetni - hány fokozatban, és mik legyenek a fokozatok?

A magyar modell 10 éve kész, és minden szellemi, technikai feltétel adott hozzá. Ez komoly előny, ha el akarjuk indítani.

Szóval, a bővebb változatra (ami még publikus) szükség lenne, hogy ízeire szedhessük, a megértésünk jobbítása végett.

van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

Szuhay-Makay
jan. 23./02:17
...öööööö...szóval akkor...
Most mi is van akkor?

Egy kérdésem lenne az admimnokhoz! De csak ha lehet! Már mint hogy kérdezni! Ha lehet! Lehet?
Kérdés: Az lenne a kérdésem, hogy a simamezeiuser és az admin között esetleg nincsenek egyéb felhasználói szintek?
Mint például pl.:
-operátor
-mahinátor
-kukkerátor
-navigátor
-annihilator
-babregátor
-rotátor
-szintetizátor
-radiátor
-aligátor
-Ulanbátor
-Nyirbátor
-inszeminátor
-pankrátor
-kultivátor
-terminátor
-kondenzátor
-narrátor
-szenátor
-sörsátor /jeh/

Na csak azért, hogy mindenki nagyon fontosnak érezhesse magát!
Vagy nem is! Kajakjó ötletem támadt, ha kitaláltok bármilyen szervezeti rendszert, vagy akár több részrendszert, akkor a megfelelő hierarchia, kapcsolatrendszer, és visszacsatolások szabályokba rögzítésének terhe mellett, úgymond virtuális szimulációs modellezésseket is végezhetnénk!

"Panem et circenses"

Kép: http://s2.images.www.tvn.hu/2008/07/06/20/26/www.tvn.hu_c0a0abaf0165882b32cbac7fd1bc85b2.gif "Per aspera, ad astra!"

Tulok
jan. 23./02:50
Szuhay-Makay!
Most küzdelmeken át akarsz eljutni a csillagokig, vagy csak kenyeret, de főleg cirkuszt akarsz?
[ módosítva jan. 23./02:51 ]

watchout
jan. 23./02:55
Kedves piskota! Amennyiben én az idemásolt szavaimmal megbántottalak:"Ezzel kapcsolatban megkérdezném a "több csillagos" Piskótát v.csendőrt?, milyen 24 óráról(régen eltelt és semmi) és milyen javaslatról beszélsz az anyagi támogatással kapcsolatba futtában beadott javaslatodban? Talán meg kellett volna beszélnünk mielőtt,"az illetékeseknek" továbbitottad.", akkor itt, nyilvánosan kérek elnézést!! megjegyzem a csillagok ott vannak a neved mögött a Főrum oldalon. A csenőr lenne a bántó,ugy teszel itt, mint a jó csendőr,aki mindent megfigyel, figyelmeztet és kitiltásra javasol! Mi volt ebben a bántó, nem rosz indulattal mondtam,de ha igen még egyszer ezer bocsánat!
A "vissza a babaruhát" , én nem játszom, amit elkezdtél, fejezd is be és SOK SZERENCSÉT hozzá!
A következőkért is én kérjek elnézést?:"Watchout minősíthetetlen kitételekkel szólított meg, de ez most nem akadályoz meg, hogy nyilvánosan KÉRJEM a moderátort Buddha eltávolítására! Engem nem kell kitiltatnod,mert én-ezek után- jobbnak látom háttérbe vonulni és tenni a magam szerény dolgát, mint eddig tettem!
Gyuri

Tulok
jan. 23./03:24
Gyerekek! Nem kell rögtön megsértődni! Van elég baj enélkül is! Béküljetek ki (a kedvünkért, barátságunkért, közös céljaink érdekében)!

Ristván
jan. 23./04:01
Neveket akarok hallani!
Monsja a Kárpátiazenekar nótája.
Imre mikor hallunk neveket?

Engem már kitiltott SM a honlapjáról. Onnan IDE menekültem.
Eddig főként olvastam, de mivel kevés időm van és rosszul bírom a kritikát inkább nem szóltam hozzá.

Mikor tudunk konkrétumokat??
Most vasárnap Hajdúböszörményben lesz-e valami kézzel fogható útmutaás a holnapi holnaputáni teendőkről???

Pl a kopogtató cédulákat milyen névre gyűjtessük?

Egy nagyon régi olvasó Újvárosról


Ristván

atya56
jan. 23./05:13
Amit értelmes elme el sem képzel,
az megtörténik majd Hungáriában.
Senki nem boldogul erővel, sem ésszel,
csak gyilkos ármány és ravaszság van.
Dolgozni akarnál, de nincs munka,
pedig a földek parlagon hevernek,
aki eddig a munkáját csak unta,
most koldusa lesz az idegeneknek.

A régi rablók egy csoportja
fondorlattal szerez hatalmat,
nagy ez a zsák és nagy a foltja,
szabad patkányok jót harapnak.
de meggyűlöli őket a nép,
a patkányok elmenekülnek,
elválik egymástól „vörös „és a „kék,”
hátrahagyják az eltékozolt földet.

Piszkos körmű vállalkozó
vállalkozik nevetséges szerepre,
lesben áll, ide-oda vadorzó,
de kancellár belőle sosem lehetne,
a szépfiú államférfiúnak csúnya,
szerepcseréit az ország megunja

Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet
ér, s az emberek apraját eldobják,
és hiába lesznek a pénzek egyre szebbek,
súlyuk miatt már a koldusok sem hordják.
Értéke nem lesz semmi a munkának,
és nem lesz semmi haszna a pénznek,
uzsorások magyar földre licitálnak,
gazdagok helyett fizetnek a szegények.

Róka, s hiéna vezeti a népet,
alattuk szétesik az ország,
a róka egyedül sokat téved,
a hiéna megássa a sírját.
Végtelen a nép ostobasága,
de lassan feltámad az új erő,
nem hallgat róka hiéna szavára,
Pannónia nem lesz dögtemető.

Ne szokjátok meg a zsarnokságot,
ne szokjátok meg az apró lépéseket,
ne tűrjétek el a zsarnokságot –
az ártatlanság könnyen lépremegy.
Ne hagyjátok, hogy visszajöjjenek,
mert idejük hamar leáldoz,
ne támogassatok hamis törvényeket,
a múltból ezt üzeni Nostradamus.


Mindaz, mit megjósoltam itten,
sok síri éven át rejtőzködik,
szerencsés lészen majd sok ember,
ki jövendőnek megfejti titkait.
A nyomda neve lészen AQVA,
de művem olvasható lesz gépeken;
betűk lesznek számokból kirakva,
miket még fel sem fog az értelem.

S íme, a jóslat beteljesedett!


Olvasgatva,nagyon elszomorodtam,de felcsillant a remény szememben,mert hiszem,hogy

de lassan feltámad az új erő,

Atya 56
Dobok szolnak ,szél süvit a pusztában .
Kardot fennek a vezéri jurtában.


spartakusz
jan. 23./05:23
Sziasztok!

Kedves öt főadmin valamelyikőtök a holnapi rendezvényemhez kellene a civil mozgalom a Seres féle instrukció a pártokról nem mert azt tudom, hogy hátulról kik irányítják de erről illetve rá látásom nincs - csak egy kis szösszenetet kérek szerénységgel privát vonalon - előre is szeretettel meg köszönöm

spartakusz....

eraviszkusz
jan. 23./07:17
Tisztelt Tulok és moderátorok! Minden hozzászólást aminek semmi köze a témához át kellene helyezni (ha emberileg és műszakilag lehetséges) egy "NEM A TÁRGYHOZ TARTOZÓ" című fórumba ahol lehet folytatni az irreleváns fórumozást vagy bulizást, ha úgy tetszik. Az elkalandozásban én is bűnös vagyok, de csak azért mert nincs hol folytatni ezt a fajta vitát. Amíg a téglák meg a fegyelmezetlenek itt szabadon rabolhatják a tanulni és a témát fejleszteni akarók idejét - és néhányunknak abból már nincs sok hátra - addig semmire se haladunk. Ez nem cenzúra lenne és nem kitiltás, hisz a hozzászólások megmaradnak. Egy másik esetleges megoldás... Egy azonnal látható nagy piros pontot helyezni az eltérő hozzászólások elé amit az ember egyszerűen átugorhat. Köszönöm.

piskota
jan. 23./07:20
Watchout!

Jól, időszerűen, és lenyűgöző kedvességgel hozzám intézett ártatlan, jő indulatú, kétszer is megismételt szavaid utat találtak szívembe. Álláspontodat megértem, elfogadom! Bocsánatot kérek tőled, hogy a Te legnagyobb jóindulattal, pozitív előjellel írt kitételeidet félreértelmeztem!

Szerencsésebbnek találtam volna, ha előbb reagálsz, módod lett volna rá, a Fórumon láttam, hogy érdeklődsz a téma iránt, vártam is válaszod, miután kétszer is megszólítottalak! Te tudod miért nem tetted.

Tudod, most már és még, csak kevesen értékelik bizonyos okoknál fogva a csendőr kifejezést pozitívnak, még egyesek szintén félreértelmezhetik, erre talán gondolnod kellett volna! A felcsillagozás is szót kíván: ártatlan vagyok benne, csak feltételezéseim vannak, ismeretem nincs, hogy hogy működik ez a dolog...
Még valamit, nem oroztam el, nem sajátítottam ki javaslatodat, sőt kiemelten megneveztelek mint kezdeményezőt!
Amennyiben az én megfogalmazásomban kerül megoldásra a kérdés, akkor szembesülhetsz vele, de ha nem, másképp lesz rendezve, akkor átküldöm az eredeti fogalmazványomat, amit már több napja Imre rendelkezésére bocsájtottam!

Azért leköteleznél, ha még néhány hozzászólásodban kitárgyalnád, hogy Te milyen pozitív kicsengéssel használtad, velem kapcsolatban a csendőr szót! Legalább lenne némi tekintélyem, mikor a nemzeti oldal egységéről, vagy személyeskedő viták elsimítására kérem a feleket...

Remélem bocsánat kérésem után nincs harag benned, nincs akadálya, hogy szolgáljuk közös ügyünket!

Lenyűgözve őszinte szókimondásodtól szeretettel
Gyöngyösi ZoltánMókusfácán
jan. 23./08:17
Sz-M!

Ha lehet még szavazni, arra kérlek ne cserélj avatárt!
Bennem inkább Buddha-ha-ha kelt félelmet.
Nem kell idegen isten.
Változtasson nick nevet.
Legyen inkább mondjuk Világügyelő.
Ez tán kissé magyarosabb!hamu
jan. 23./10:23
[i]Változtasson nick nevet.
Legyen inkább mondjuk Világügyelő.
Ez tán kissé magyarosabb![/i]


úgy érted változtasson becenevet? hihihi

De, komolyan. Eraviszkusz felvetése jelentős. Egy szervezet működését nagyon befolyásolja a hatékony információcsere. Az elképzelések gyors kicserélése egymás között. Ennek vannak összetevői, ahogy el lehet érni.

Tiszta, világos gondolatvezetés (ez tehetség kérdése is, nem követelhető)

Egy fejezet nyitócikkéhez tartozó hozzászólások, elképzelések. Elágazások nélkül. (nyilván, az elágazásokkal ha akarunk, kezdeni lehet valamit egy külön fejezetben. Más fórumokon ezért van "gumiszoba" és "humor". Aki nem lazítani akar, az egyszerűen nem botlik bele ezekbe.)

Tömörítés: ha valami többször elhangzott már, akkor az csak időt rabló.

Az egészből az látható, hogy a szervezet nem annyira épületek és tankokon múlik, hanem rajtunk, már itt, gondolatokon és azok cseréjén. Fel kell nőnünk a feladathoz, hogy képesek legyünk kommunikálni egymással.

Még egy: a MF Nemzeti Kormány megalakulása sokunkban reményt, és szabadság érzetet kelt. Ha az ember hirtelen hozzájut valamihez, amit régóta nélkülözött (szabadság) akkor megvadul. Ezt számtalan példa igazolja az életből. Ez is az oka annak,hogy van veszély abban, ha segítesz. A nélkülöző ha nyújtod a kisujjadat, a karodat akarja. És még legyilkolni is képes, mert elszáll vele a ló. Ez egy természeti tulajdonság, nem gonoszság. Számolni kell vele. A fórumon is, amint érzik az emberek, hogy most aztán tehetnek valamit, az elképzelésük, álmaik valóra válhatnak, nagyon érzékennyé válnak arra, hogy valaki meg akarja akadályozni őt, akár a legcsekélyebb megjegyzésében is. Talán ezt a jelenséget éli át most ez a társaság (egy része) A vezetőnek nem elég műveltnek lennie, nem elég erősnek, korrupciótól mentesnek lennie, még bizonyos pszichikai tulajdonságoknak is meg kell lenni benne, hogy sikerre vigye embereit. Sokan, akik nagyon jó szakemberek, azt képzelik, hogy nekik kéne vezetni. Nem! A szakember, az szakember. Kulcs szerepe van a vezető informálásában. De, egy szakembernek nem kell a stresszt elviselni, ha nem akarja. A vezetőnek kötelező stressztűrőnek lennie!!!
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

vivo
jan. 23./15:43
Kedves Buddha!

Ha emlékszel én már elsö nap átláttalak. Nem teszem meg Neked, azt a szívességet, hogy megmondjam véleményemet!

A többieknek csak annyi, hogy lehet ám egyeseket ignorálni is!

Buddha01
jan. 23./18:18
Vivo menj el radiológusnak. Sokan értékelnék tehetségedet, hogy gép nélkül tudsz "leletet" kiállítani!

Fapipa mondta:
"Gondolljatok bele watchaut, hogy a MFNK nem jogi személy még és a mai törvények szerint még nem nyithat számlát."

Miért később jogi személy lesz? Non profit Kft, esetleg ZRT?
De most komolyan kérdem. Mi az hogy nem jogi személy még?
Hogy lehet ennyire hülyének nézni a jóhiszemű embereket?

Ristván:
Ha ennyit, és ilyet kérdezel innen is repülsz! :-)
Mint én.

Na ágyő!


fapipa
jan. 23./18:32
hamu !!

Köszönöm a hozzászólásodat. Ilyen HSZ eket szeretnék olvasni máshol is.
A Modellel kapcsolatos HSZ ed alapján még te voltál az, aki mélyebben átolvsata, és kreativan értékelte ezt a modellt. nyilván nagyon sok kérdés merülhet fel még, de azért vagyunk itt, hogy kitárgyaljuk, és épitkezzünk.
Hamarosan e mailt fogok neked küldeni, mert ugy látom veled lehet jó csapatot ériteni. Mert csapatokat kell ,épitenunk értelmes csapattársakból, magyar hazafiakból!!!!

használd az eszed, és tartsd szárazon a puskaport!!!

Áldással
fapipa

fapipa
jan. 23./18:34
Buddha

Ágyőőőőő!!

Nincs számodra több tintapatronom !
PÁÁÁÁPÁÁÁÁ
Buddha kisérjen végig utadon !!

Hare Krishna
[ módosítva jan. 23./18:37 ]

Navarre
jan. 23./18:41
"...Miért később jogi személy lesz? Non profit Kft, esetleg ZRT?
De most komolyan kérdem. Mi az hogy nem jogi személy még?
Hogy lehet ennyire hülyének nézni a jóhiszemű embereket?"

Egy olyan réten ahol csak a csalánnak lehet Joga a virágoknak nincs, de azért öntözni lehet őket is. Körülbelül ennyit a jogi személyről.

Amúgy meg nem hiszem el, hogy itt az avataron is vita folyik. Ez csak egy egyszerű kép csessze meg, ne az alapján ítéljétek már meg az embert, hanem egyszerűen csak kössétek össze vele amiket mond az illető, azért van.

jagerati
jan. 23./18:51
Buddha:semmi kifogásolni valót nem találok Ristván kérdéseiben.
Nincs benne személyeskedés.Innen nem lehet repülni jogos kérdések feltétele miatt. Hogy rád is reagáljak.
Nos fapipa szerintem űgy értette a jogi személyt, hogy még nem hivatalos, vagy valami ilyesmi.
A MAGYAROK FELELŐS NEMZETI KORMÁNYA-val nem szórakozunk.
Sokkal több ez annál.
[ módosítva jan. 23./18:51 ]

GáBOR 19
jan. 23./21:08
bastian jan. 21./22:50-or tett hozzászóláshoz.

Einstein munkájával van 1-2 baj.
1.) Az időt mint megváltoztathatatlan konstansként (állandó) kezeli.
2.) Ebből kifolyólag csillagászok által kimért megfigyelések nem kezelhetők. Mérnek olyan forgási sebességeket távoli csillagoknál, amik a hozzájuk rendelt tömeg esetén darabjaikra kellene ekkor hullaniuk. Ennek egyik áthidalása az lehetne, hogy tudomásul vesszük, az idő múlhat máshogy is, mint ahogy mi „érzékeljük”.
3.) 2004.-ben jelent meg egy kis könyvecske (magyar szerző) Tassi Tamás: Einstein tévedett címmel. Nos nem fogom tudni leírni 3 mondatban, amire a szerző egy könyvet szánt.
4.) Van egy másik magyar fizikus is: Korom Gyula. Nos ő is Einstein hibás Axióma-gyártását veszi górcső alá. Azon elméleti alapozást támadja meg, amire épül: A Michelson-Morley kísérlet eredményének hibás értelmezését. Ezt épp most Bösztörpusztán hallgattam meg tőle élőben 2009. augusztus 23.-án. Itt láthatsz néhány fényképfelvételemet az előadásról:
- Link -

Szóval: Van néhány olyan axiomatikus megállapítás a levezetésedben, ami miatt nem fogadom el végkövetkeztetéseid.

Én azt „hiszem”, hogy a világegyetem teli van élettel mindenfelé.
Azt is „hiszem”, hogy ezen életek közti információ csere nem kötött a fénysebesség korláthoz.
Sőt azt is „hiszem”, hogy az anyagcsere sem lehetetlen ezen távoli rendszerek között.
Hitemet mire alapozom? Tudni kell a jelenleg elfogadott 3+1 dimenzión túl gondolkodni. (Fizikusok is régóta megteszik nap, mint nap.)
Meg kell vizsgálni objektíven azon „megmagyarázhatatlan” létező dolgokat, amikkel pl. Daniken foglakozik. S ezek közül jó néhánnyal sakkot adunk a mai „tudománynak”.
Einstein elmélete a világból többet fed le, mint Newton elmélete. De ez még mindig kevés.
(1800-as években fizikusok „hittek” abban, hogy levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet.)
S a „paranormális” jelenségekről is szót lehetne ejteni. 3D-s fizikával ott is zátonyra futunk. De erről Dr. Egely György honlapján többet találsz.
No dióhéjban ennyit.

Kívánok Neked egy gyönyörű szép, örömteli, hosszú, boldog, egészséges ÉLETet!

GáBOR

tillati
jan. 24./09:49
Navarre

"...Miért később jogi személy lesz? Non profit Kft, esetleg ZRT?
De most komolyan kérdem. Mi az hogy nem jogi személy még?
Hogy lehet ennyire hülyének nézni a jóhiszemű embereket?"

Ezt valószínű a jelenleg bitorolt jogrend szerint érthették,ha ez megváltozik a kérdésed és a kijelentésed értelmét veszíti.A komoly kérdéseid komolytalanná válnak, ami a Te értelmi szinteden kötelező elvárás.

Maradok Tisztelettel Fazekas Attila.

Navarre
jan. 25./05:12
tillati, egy kis korrekció:

Tisztában vagyok vele mi alapján működik az MFNK, a tőlem idézett szöveget én is csak idéztem, nem én írtam.

Lásd: Buddha01 - jan. 23./19:25

tillati
jan. 25./08:25
Navarre.

Akkor ELNÉZÉST és vegye magára az inget az idézet kitalálója az utolsó mondat kivételével.

gyepüör
jan. 25./14:36
Hozzászólok! Èn személy szerint a Tulok által felvázolt "... az oldal létrehozásának céljairól és feladatainkról!" mellé állok. Jellegzetes, hogy ki miképpen értelmezi. A legtöbben a mélytudatból feltörö energiákkal elkeseredett küzdelmet folytatnak. Sokan keressük a szilárd pontot!? Elöfordul az is , hogy tökéletesen félreértjük egymást.
Fogjátok fel, hogy itteni ténykedésünk, nem mindig a "nyílegyenes ösvény" büvkörében zajlik. A "cél" a fentiekben megjelölt.
Amíg az ember a keresésböl indul ki, mindig talál, és kell találnia valamit. Amig pedig van valami, addig az ember helyzete reménytelen.
Èbredezni csak akkor kezd, amikor a tárgyi világot elveti.
MInden "van" bizonytalan.
Próbáljuk meg azt, hogy ezek a "beszélgetések",az útnak csak a fele, mégpedig a könnyebbik fele.
A gyözelem csak akkor teljes ha megvalósult. Ha megvalósult a semmi, az üresség. "Öngyilkosságot, síkban is ellehet követni, de csak térben sikerül!"


Összefogás
jan. 25./15:13
Imre én is megyek!
Üdv mindenkinek.

Attila a Hun
jan. 25./15:37
Adjon Isten kedves Imre!

Szerintem a hajó még úszik, csak már nagyon elgyötört mint a legénység is, sokan vannak akit dolgoznának is a hajón csak nincs aki összefogja őket, Bár te pont ezen vagy, hát adjon neked jó szelet az Úr. Ez a hajó eltévedt az élet tengerén. Továbbá szerintem TISZTSÉGviselőkre lenne szükség akiket falu meg városszinten BÍZnának meg a feladattal, ezek az emberek megyeigyűléseken vitatnák meg a térség dolgait, s lennének megyei küldöttek akik közösen alkotnák az ország vezetését. A tisztség-viselés legyen érdem ne anyagi megfontolásból elvállalt munka. Az arvisurákban is hasonló felépítésű társadalomról olvashatunk. Bár amíg nincs köcsönös bizalom az emberek között addíg igen nehéz a dolgunk. Én próbáltam "evezni" de falakba ütköztem, próbáltam beszélni az evezésről de süket elcsépelt fülekre leltem, szegeztessem magam az árbóchoz hogy figyeljenek ránk? Ez elmult időszakban sokmindent megéltem, megtapasztaltam s bízok az Istenben s magamban hogy majd tudni fogom hogy mikor mit kell tennem, és ti is testvéreim. :)))))
Kedves Többiek
Szerintem mindenki a hajón van, ebben az országban születtetek s éltek! Aki csak akkor szálna fel ha biztos a túlpart az már most kiszállhat, gyáva népnek nincs hazája!
Bár most nem engedhetjük meg hogy bárki kiszálljon.

Szeretettel: Atcsi

A szeretet ereje mindent legyőz!!
AZÉRT IS!

hamu
jan. 25./17:35
Egyszer s mindenkorra látni kell, hogy a nemzet teste nem egységes. Tessenek látni, hogy egy polgár testében is ott van a színizom, de reng rajta háj is. Vannak rajta ragyák, kelések, és kb. másfél kiló bacilus is él benne. A bélsár tényét szándékosan nem akarom említeni. És figyeljétek meg.Ez az átlagpolgár, egyik kezében tartva egy kólásüveget, még mindig funkcionál. Teszi a dolgát. Képes arra, hogy elvégezze a feladatait. Maradt még agya, és akaratereje. Posta Imre a nép akaratereje!

Vegyük tudomásul, hogy van népünknek elhályasodott része, van salakja, és tumorok is borítják bizonyos helyeken. Némi izom még maradt elvékonyodott csontjain. De, ha az akaraterő elég nagy, ez a tízmilliós csöppség meg fogja tenni az utat!
És nem kell ahhoz színizomnak lennie, de akaraterőre és lelkiismeretre szüksége lesz.

[ módosítva jan. 25./17:50 ]
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -

Attila a Hun
jan. 25./17:49
Szépen írtad Hamu!

A szeretet ereje mindent legyőz!!
AZÉRT IS!

Dienes E
jan. 25./18:00
Ahhoz, hogy a magyaroknak felelős nemzeti kormányuk legyen, ahhoz meg kell alkotni a magyarokért felelős alkotmányt.

Anélkül nem megy.

vmari
jan. 25./18:11
Meg mielőtt felelős kormánnyá alakítják magukat, meg kéne kérdezni, hogy MAGUKÉRT FELELŐSséget vállaló MAGYAR EMBEREK-e?

Mert ugye a MAG-ban van a lényeg...

piskota
jan. 25./18:35
Hozzátehetem, ha Jobbik részéről elvárható a feddhetetlenség, ami végül is egy pártképződmény, még inkább elvárható azoktól az emberektől, akik az ország sorsát irányítják!

livfit51
jan. 26./15:30
Az magától értetődik, hogy nekem is ott a helyem, ahol kell, mint hon"leány"nak. Meglátásom szerint, akik erre az oldalra látogatnak, - kivéve a gyevi bírót - mind a HAZÁT akarják megmenteni és megvédeni. Én sem maradok ki, várok a hívó jelre.
Más!
Kedves Gabi, hol találom az Avatárt, melyik oldalon? Unokáim számára. Előre is köszi!

Attila a Hun
jan. 26./15:50
mi is manapság a feddhetetlenség?
kinek mit jelent?
Mert tegyük a szívünkre kezünket, misem vagyünk azok senki sem, mindenki hibázott s vétkezet.
Bár kiváncsi lennék nektek mit jelent ez a szó?

A szeretet ereje mindent legyőz!!
AZÉRT IS!

Beszélget
jan. 26./20:12
Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya

  • Legyen Nemzeti és Magyar

  • Felelős -éjjel-nappal

  • És kormányozzon teljes tudásával


[ módosítva jan. 26./20:18 ]
A beszélő beszélget, hogy beszélhessen.AS Roma
jan. 26./20:37
Most már én is kezdek kiváncsi lenni a Nemzeti Kormányra.Hogy is van ez?Vki. elmondaná számomra?

Ani
jan. 27./12:30
Az ÉLET-tengerén van egy vitorlás, amiből kb. 1000 éve (ha a lineális időt nézzük)kivették a tőke-súlyt. (a tőke-súly az igaz múltunk ismerete) A Föld nevű hajó, amin utazik számos fajtájú és tudatszintű ember, akkor tud alkalmazkodni a "Foton-övezet" szeretet-zónájában, ahol = azonnali teremtés van = (ahol a kimondott szó, a kigondolt gondolat azonnal manifesztálódik) ha az igazságot mondjuk mindíg a hazugság helyett.
Kezdjük az alapokkal Gyula testvérem kedvéért:))) hogy Isten az Ige és az ige Istennél vala... mit jelenthet ez?

minden ami van az energia... ez az energia amit mi Istennek nevezünk, nagyon magányosan volt önmagában és azt mondta, hogy megunta az egyedüllétet és legyen belőle inkább kettő... és így már önmagát nem egyben látta, hanem kettőben...
egyszerű ? így lett a férfi és a női minőség, hogy Isten ne egyedül legyen. Ezért ezt az összeolvadást tudjuk újból megtapasztalni a házaséletben :))) amikor egybeolvadunk a párunkkal...8amit a róma-katolikus egyház bűnnek titulál)
aztán Istennek tetszett ez a ketté osztott állapot, majd újból tovább szét osztotta önmagát.... és annyira szétosztotta, amennyit most látsz belőle.... és amennyit elgondolsz... mert Te magad is az Isten része vagy.... és amit kimondasz a száddal, az lesz a valóságod....
az ige, a kimondott szó, AMIT ISTEN MONDOTT KI és mivel Te is, belőle vagy, így te is "teremtő" vagy....
figyelj oda a szavaidra, hogyan beszélsz, mit TEREMTESZ...
ugye, hogy nagyon egyszerű....?
Kezdetben volt az ige és az ige Istennél vala , és Isten vala az ige.... már érted?

Az egyik része Istennek nagyon mélyre süllyedt az anyagban, akik elfeledték, hogy honnan is van a létük,... ezek a cionista emberek, akik leírják, hogy mást jogukban állna kifosztani és megölni a vagyonukért...
pedig Isten ilyet nem teremtett, mert Isten pontosan a MAGÁNYOSSÁGÁT SZERETTE VOLNA megszüntettni a sokszínűségű teremtésével...
Isten nem teremtett halált..
Isten nem mondta senkinek sem, hogy Te különb vagy, mint az a másik...
Mivel mindenki az Istenből van, így mindenkinek ugyan olyan joga van az életbenmaradáshoz...
sajnos a Föld-bolygó amin utazunk az ÉLET-TENGERÉN már sokan csak uralkodni akarnak a másik felett, pedig nincs hozzá joguk.... ezért vannak Föld-rengések, mert eltérnek a TERMÉSZET RENDJÉTŐL... ezért volt cunami 280.000 áldozattal, ezért volt közép Afrikában és most Haitin is föld-rengés, mert kevesek uralkodnak a sokak felett... ami nem TERMÉSZETES.
Akkor tudunk a "Foton övezetben" megmaradni a következő 1000 évre a Föld történetének 5. Világkorszakára, ami 2012 december 21-én kezdődik, ha TISZTELJÜK egymás megnyilvánulását, a másik isteni részt az ÉLET védelmében. 12 csillag van Baba Mária koronájában, az azt jelenti, hogy 12 csakrád van a testeden , ha ez mind fényesen világít, akkor tisztán át mész az 5. Világkorszak kezdésekor.
Ha kialudtak a csillagok, bezáródtak a csakrák, akkor tisztítsad jó cselekedetekkel és a másokra való odafigyeléssel és változtasd meg a gondolataidat az "élet igenlés" irányába...
ha meg lessz a 144.000 Krisztus-tudatú ember 2012 dec. 21-ig, akkor mindenki át megy az 5. világkorszakba...
ha nem lesz meg a 144.000 Krisztus-tudatú ember, akkor akik nem értek el el bizonyos tiszta tudat-állapotot, azok megtapasztalják a Föld teljes összeomlását...
azért tudom leírni, mert én már túl vagyok ezen a szakaszon...
tanuljatok Ti is igaz magyar történelmet, hogy táguljon a tudatotok, szeressetek amennyira csak tőletek tellik :))) elsősorban önmagadat és utánna másokat... a világ amit meg kell menteni, az a Te világod, a sok kis világ mikor összeadódik, abból lesz a nagy világ... Kryon úgy tanította, hogy mindenki a kis hajójában elindul és meg is kapja a mindennapi élelem és energi szükségletét a célba érkezésig és így működik... aki nem hiszi, járjon utána :)))

gridaj
jan. 27./12:35
Ani, csatlakozom!
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.

Hunmind.info
"Csíkok az égen!"

Attila a Hun
jan. 27./12:48
Én is így tudom Ani

A szeretet ereje mindent legyőz!!
AZÉRT IS!

Atis
jan. 27./14:20
Esetleg ide is kapcsolódik?...ki tudja...
01.25.
"Szellemi rövidhír: Észlelésem szerint megjelentek már tegnap a térben olyan "programok", gondolatok amelyek a nemrég említett KOCKÁK és valóságok egymáshoz mágnesezését mutatja. Mint ismeretes a valóságunk, mely február után kell hogy összeálljon az elmúlt években több - egymástól elkülönített - valóságciklusban haladt, fejlődött és valamikor mostanában volt várható hogy ezek kapcsolódnak majd. Nos ennek kézzel fogható konkrét képeit fogtam a mai nap folyamán. Vagyis a kockák egymás mellé rendezése kezdetét vette. Ugyanezt várhatjuk hamarosan tehát a fizikai síkon is. - 18:03 Továbbá: ezeknek a kockáknak az egymásba illesztése nagyon sebészi. Nincs közte levegőnek sem hely. A kockák olyan bonyolult alakzatúak hogy egymásba csúsznak mintha mindig is egyek lettek volna. Az így létrejövő energia meglehetősen sűrű és szinte sziklaszilárd. Vagyis akinek megadatott hogy egy ilyen "kockához" (melynek nem kocka a formája) csatlakozott most majd ki kell bírnia az egyé olvadás utáni "hőt", ami elsősorban tudati hő. Ha valakinél felmerül a félelem és a "na én ezt hagyom, nekem ez már sok érzés", tegye azt amit a belső hangja mond, mert nagyon megégetheti magát az aki egóval akar részt venni. Persze ezt nem is kell mondani, mert hatalmas a súly, az elme kicsapódik alatta. Nem mind a 7 vagy 8 kocka kapcsolódik már tegnap óta, hanem a szélsők közül 2-3. Szélső annyit tesz, oldal, kiegészítő rész. Nagyjából két hét múlva várom a 3-4 részek egybe olvadását. Utána már nagyon sürü lesz a tér, a közigazgatási tér. El fogja nyomni a nem azonost és magához rántja az azonost. S mivel a "kockák" mögött az Isten áll kiderülhet hogy kik dolgoztak szívükben őérte azaz egy igaz magyar ügyért. A többi elenyészik, parton kívülre csúszik. Ezt február során már látnunk kell."
- Link -Kedves Ani,EGYszerűen és szépen mondtad.

Szeretettel!
"Embernek lenni-csak EMBERNEK,
Semmi egyébnek,
De annak egésznek, épnek,
Föld szülte Földnek,
Isten lehelte Szépnek.”
( Sík Sándor )


bukovinai
jan. 28./10:27
Bajtársak!

- Link -

Egy alkalom, hogy tettre kész magyarok találkozhassanak egymással. Lányok, asszonyok, idősebbek NE jöjjenek, mert nem egy Váci utcai sétáról van szó. Akinek viszont van elég vér a pucájában, az jöjjön. Addig se ül otthon a fotelban :-)

Hideg lesz, hó lesz, fárasztó lesz - de megéri eljönni ;)

bukovinai
jan. 28./10:39
Itt van még egy kis infó :

- Link -

Aki kedvet (erőt) érez magában, az jöjjön...

fityma
jan. 31./08:16
Én tudok Akasztókötelet fonni!És ismerek elég sok vallató dolgot amihez fillérekből előállítok eszközöket..........
Én csak ennyit tudok felajánlani a hajóra de ezt teljes elszántsággal!

Mókusfácán
febr. 04./21:05
Nyílt levél Posta Imréhez?
- Link -figyelo
febr. 05./11:19
Mókusfácán: elég "gyengén" nyílt levél... Most álljunk mögéjük, mert a cél minden eszközt szentesít, ha meg majd utána nem tetszik, akkor vitatkozzunk Imrével. Hát nem bírjátok megérteni, hogy nem az a lényeg, ki fizeti a kampányt, hanem az, hogy majd a Jobbik! Mit is csinál? Elmagyarázza a szavazóinak, hogy a parlamentben polkorrektnek kell ám lenni, mert mérgesek lesznek a hitelezőink. Ott már politikusbűnözés sem lesz, mert bent lesznek. Nem hiszitek???

piskota
febr. 05./13:05
piskota
febr. 05./08:44 Kedves Koroknai Róbert!

El és átolvastam felületes értékelés szerint racionálisnak ható soraidat! Kétségtelenül van benne logika, azzal talán nincs is semmi baj, végül is minden lehetséges, az ellenkezője is!
A támadó szándék mindenki előtt világos, ez maradéktalanul átjött! Felszólításodnak: gondolkozásra megkísérlek megfelelni.
Felvetésed szerint Posta Imre lefizetett ügynök, célja a bomlasztás, a nemzeti oldal bomlasztása, sőt ami még rosszabb, indok szolgáltatása a statárium bevezetésének, a választások elhalasztásának, a jelenlegi hatalom átmentésének!
Ez ténykérdés, a hatalom részéről lehúzható kártya, ahogy szokták mondani, benne van a pakliban.., eddig rendben?!
A következetesnek tűnő logikád ezen a ponton törik meg, mert nem folytattad a gondolatsort, csak addig, ha igen! Mi van akkor, ha mégsem, ha nincs igazad?! Mint felelősen gondolkodót állítottad be magad, de nem látom, hogy mást is javasoltál volna, mint hogy bízzuk az ügyeket a parlamentre!
Színvonalad, logikád szellemében kérdezem, akkor Te most a hatalom-átmentők lefizetett ügynöke vagy?! Ennek másik oldala, ha esetleg nem vagy lefizetett ügynök, de csak akkor, lenne hozzád néhány kérdésem, ami engem is foglalkoztat, amit itt a honlapon már érintettem! Ezek a következők:
A regnáló kormány kijelentette, előrevetítette, hogy a választásokig az évi teljes hitelkeretet lehívja! Lehet, hogy el is költi?!
Április 11.-én választás, az eredmény ismeretében aztán...
Április 15.-én lejár az ingatlanokra meghirdetett moratórium! Ez több mint 600 ezer családot, mintegy kettőmillió embert érinthet, tág terét nyújtva a tömegek manipulálására, 1-2 nappal a választások után... Kinek, kiknek a kezén van az adósság-állomány? Vagyis, ha a "mégsem" Posta Imrére lenne szükség, meg a "nemlétező", de megalakultnak nyilvánított
Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya
fellépésére, hogy elkerüljük a legrosszabbat, az EU. egyenruhába bújt pribék-erők fellépését...
Remélem tudatában vagy a Lisszaboni és az ugyanaznap Velsenben megkötött, aláírt szerződésnek a jelentőségével!
Megjegyzem, e körbe tartozó legközelebbi katonai erő Romániában található!
No ennyi kedves Koroknai Róbert, hogy azért neked is legyen gondolkozni valód...
Én már elkövettem
Tisztelettel Gyöngyösi Zoltán
[ módosítva febr. 06./06:13 ]

Mókusfácán
febr. 05./16:34
Wellnes??!
Velsen...


anyahita
febr. 06./02:47
Alain gehen können.Tudj egyedül menni.
TIRK GYÖRGYRubik
febr. 06./05:43
Nem ártana ha gondolkodnátok.
Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya?
A Nyilt levél Posta Imréhez" sokmindent mindent elmond.
Ilyen müködöképes kormányhoz a mai körülményeket figyelembevéve ERÖ szükséges.
A "LISZABONI SZERZÖDÉS" amit szégyenletes módon a magyar parlamenti atyák megszavaztak eleve elveti a nem demokratikus úton való minden változást az EU-ban.

Ez az egész akarnivágyás Posta úr részéröl nagyon szép dolog de eleve halva született.
Viszont eredményezheti esetleg egy "rendkivüli állapot" meghirdetését Libásék részéröl , ami a választások elmaradását vagy az idöpont elcsúszását eredményezheti.Ami nagyon jól jönne a bitang bandának.
Akkor bizony bejön Imre jóslata, hogy nem lesznek választások tavasszal Magyarországon.

Persze lehet szervezni új kormányt, lehet szervezkedni a regnáló kormány vagy rendszer ellen de nem igy, a nyilvánosság elött.
Fegyveres harc? Milyen eséllyel? Milyen eredménnyel, milyen áldozatokkal? Ez igy hamvábadölt dolog. Ez csakis a Libás bajnainak kedvezne.
Tehát álom, álom, édes álom. A magam részéröl maradok JOBBIKOS szavazó.
Demokratikus, törvényes úton is ellehet zavarni ezeket a bitang hazaárulókat a parlamentböl.
Hetek kérdése, birjátok már ki.

piskota
febr. 06./06:16
Köszönöm Mókusfácán!,de azért még talán így is érthető volt...

Ani
febr. 06./08:17
anyahita

Tudj egyedül menni... ???

akkor: TÉRDRE, IMÁRA !!!

mindenki egyedül teheti, a maga szavaival és mégis együtt :)))

postaimre
febr. 06./20:07
Rudik, maradjunk annyiban, hogy szerencsére a dolgok csak igen felszínes értelmezése és működésének egysége jut el arra tudati szintre, amit érzékeltek mindabból, ami zajlik. A pártoknak vége, csak a látszat maradt. Demokrácia nincs és ezért nem is lehet vele operálni.

P.E.
febr. 06./21:47
Rubik!

Ez a bajom nekem is ezzel a MFNKval. Mert azt nagyjából értem már hogy mi lenne a célja, hogyan működne de hogy hogyan kerülnének helyzetbe, mármint hogy elismerjék őket mint vezető hatalmat azt nem igazán. De hát tegyék amit tenniük kell. Csak a Jobbikról szállnának le. Ha már úgyis megszünőben van ez az egész pártrendszer ahogy ők vélik ,akkor minek cseszegetik az egyetlen nemzeti pártot.
Ha meg nem érted vagy támogatod azonnal ezt az egyenlőre csak képzeletbeli kormányt a válasz: Ez annnnyira magas szintű hogy képtelen vagy ebben gondolkozni, ne is erölködj.
Posta Imre úr!
Miért "szerencsére"? Világosítsd fel a jónépet arról amit tudnia kell, az a te dolgod is leegyszerűsíti, nem?

Ja és volna egy kérdésem. Egy olyan oldalon ahol a Nemzet megmentése a téma mi a szarnak kell ilyen világvége, niburu vagy mi, felmelegedés-lehülés,hárp meg egyéb értelmetlen dolgokkal foglalkozni? Ez mire jó? Mámegintteszt?


Géza
febr. 10./21:32
Csatlakozom én is, végre lehet hajózni!!:)

DesertStorm1991
febr. 12./08:02
Imre!
Már nem nagyon írnak erre a cíkkre, ezért elmondanám a véleményem, remélem olvasod még, mivel gondolom te is tagja vagy az MFNK-nak. Engem nem érdekelnek a pártok, én mindig az ország érdekét nézem és nem egy adott párt mögé felsorakozottakét, hidegen hagy az is, hogy miként lehetne a Siriusban is "rezegni", valamint a titkosszolgálatok ténykedése sem érdekel. Mikor a geotermikus energiával, vagy a Sivatagi Viharral foglalkoztam 1991.-ben, akkor sem a személyemet helyeztem előtérbe, hanem csak az eredményre törekedtem. A Sivatagi Vihar 100%-os eredményt hozott, a geotermikus energia sajnos szinte 0%-ost. Mivel nem kötött titoktartási kötelezettség, fizetséget nem kaptam érte, nevetve furikáztam Gyulafirátot felett a honvédségi gyakorlóterületen a kocsimmal, amelynek hátulja felvolt matricázva a kuwaiti és az ENSZ zászlóval, gondolhatod, hogy néztek, mint a moziban. Hivatalosan az amerikaiak készítették a haditervet, a team tagja volt Wass Huba tábornok (Wass Albert fia). A geotermikus energiánál meg Vén István próbálkozott 1992.-től, tudjuk milyen eredménnyel. Ezen eseményeket csak azért írtam le, mert nem szeretném, ha részrehajlással "vádolnátok". Olvasom, hogy ti arra számítotok, hogy a pártokrácia összeomlik. Hatalomra kerülni általában választással (demokrácia), katonai államcsínnyel (Dél-Amerika, Afrika) lehet. Nem értem, igaz nem is mondjátok, a ti pozícióba kerülésetek lehetőségét. Szerintem az NBH minden általuk lehetségesnek tartott esettel számol és az összeomlásra is van elképzelésük. Persze a Jobbik is szinte a semmiből indult és e szerint nem elképzelhetetlen, hogy a MFNK is meghatározó tényező lehet valamikor az ország életében. Részemről ezek csak gondolatok, lehet, hogy a valóság az MFNK-val kapcsolatosan teljesen más.

kerion
febr. 12./09:54
Az éterben bizonyos választásokról beszélnek, meg arról, hogy az üres lózungok ideje lejárt.
Hát akkor elő a farbával :
Miután felvérteztük magunkat, március 6-án felvonjuk az Egész Magyarországos, Angyalos, Szentkoronás-címeres lobogót és a megfelelő szintre emeljük a rezgést.
Utána szépen, egyenletesen és folyamatosan tovább emeljük a rezgésszintet, hogy minden tekintetben megtisztítsuk a Kárpát medencét.
Majd mindenki számára paradicsomi állapotokat hozunk létre, kialakítva Tündérországot.
A Magyar Szeretetkirályság ezután minden segítséget megad a Földanya lakóinak a felzárkózáshoz.
Hogy a program minnél zökkenőmentesebben valósuljon meg, aki csak teheti, március 6-án vonjon fel egy Egész magyarországot is ábrázoló lobogót, és hagyja azt a továbbiakban folyamatosan lengeni.
Szeretettel Kerion

P.E.
febr. 12./10:03
Kerion!
Ezt kifejtenéd bővebben.Rezgések és tündérország.
Tündérország..............

kerion
febr. 12./10:58
Kedves P.E. !
Minden rezeg. A világegyetem működését a szetettudat alapú rezgések biztosítják.
A negatív irányultságú dolgok rezgései alacsonyak. A pozitívumok, például a szeretet rezgése magas. Ezért arra kell törekedni, hogy úgymond jóakaratúvá váljunk, mert akkor fel tudjuk venni a rezgésemelkedést. Ehhez le kell küzdeni a félelmet, a gyűlöletet stb. A Földön előszőr a védett és izolált Kárpát medencén belül emelkedik meg a rezgés. Aki ezt valamilyen oknál fogva nem tudja felvenni, távozni kényszerül, de a későbbiekben még korrigálhatja a rezgésszintjét, azaz jóakaratúvá válhat a Kárpát medencén kívűl, és visszatérhet. Tehát, aki itt marad, az már mind jóakaratú ember, aki nem mellesleg hatalmas tudással is fog rendelkezni a felemelkedettsége okán.
A Teremtő Isten szavunk régi jelentése : Egy tőről fakadó térrezonancia emelő vagy Te is. Régen a magyarok nemcsak önmagukban tudták a rezgést megemelni, hanem a környezetükben is. Ezek hatalmas mágikus képességeket jelentettek, amit most hosszan tartana részletezni. Mára ezek a képességek bezárultak. De a Teremtő a kiválasztott/AK/nak megnyithatja a kódokat. Ezeket az embereket nevezik Táltosoknak, Avatároknak stb.
Tehát a Magyar Szeretetkirályság tulajdonképpen Tündérország lesz, csupa Felemelkedett, Jóakaratú emberrel. Ezáltal egy Mintaország alakul, áll vissza, példaként a többi nép számára. Ekkor jön a küldetés második része, nevezetesen a többi ember segítése, tanítása a magyarok által. AZ ARANYKOR újboli megteremtése, mert minden periodikus.
Szeretettel Kerion


Ani
febr. 12./11:36
- Link -

Most van itt az ideje a közös IMÁNAK , hogy TEREMTSÜNK egységes Magyarországot és az elcsatolt területeinket is visszaimádkozzuk!

Szeretném ha minél többen csatlakoznátok és megjelenítenétek, amit szeretnétek a valóságotokban látni, mondjuk a tengerig tartó országunkat :)))

Ani
febr. 12./11:37
- Link -

Most van itt az ideje a közös IMÁNAK

P.E.
febr. 12./11:46
Kedves Kerion!
Nem mondhatnám hogy sikerült felfognom valamit ebből a rezgés dologból. Amúgy hogyan növelhetjük a rezgésszámot?
Vagy hogyan vehetjük fel azt? Engem minden érdekel és minden építő dologra nyitott is vagyok. Erre az MFNKra is nyitott voltam egy darabig csak aztán rájöttem hogy Posta Imre
"tündérkirály" csak a Jobbik körül kavarja a szart és behülyít néhány gazdagabb fantáziával rendelkező , jóhiszemű embert.
De ez a rezgéses buli nekem begyön!

P.E.


Elv-hű
febr. 12./13:39
Szerintem új életet, új társadalmat nem úgy kell építeni, hogy van egy kormány! Közösséget kellene kovácsolnunk, olyan tevékenységet végezni, amelyből meg tudunk élni, és ez az "árnyéktársadalom" kiválasztana magából egy kormányt.
Ahogy a szolgálati közleményben javasoltam - no persze,erre már senki nem válaszolt semmit, mert itt már csinálni is kéne valamit, nem csak dumálni...
Mit akartok kormányozni, amikor még nincsen is egy adott társadalom, amit lehetne???

Utazó
febr. 12./17:53
P.E.
Arra vársz, hogy Imre megoldja a jelenlegi helyzetet. Nem olvastam sehol, hogy hipp hopp megoldaná a gondokat. Vagy ezt várod el tőle? Akkor írd le, mit akarsz, és az odavezető utat is.
Idáig a pártok is csak hülyítettek. Vagy már visszahívható a kendvenc jelölted? Láttad ezt valahol a kampányban. Én még nem, de ha van infód, örömmel várom válaszodat.
Utazó
Istennel a Hazáért és a Szabadságért

Tom V.
febr. 15./09:37
Kedves Imre!

Az agyad olyan sebességgel szintetizál (és ennélfogva szükségszerűen nagyolja el a részleteket) hogy többségünknek ezt az iramot mégcsak a szemünkkel követni is szédítő.
De neked van igazad!
Mert aki megengedi magának azt hogy elmerüljön az adathalmazokban és a részletekben, az nemcsak hogy lefog maradni, de félő hogy örökre össze fog gabalyodni azokban. Ezért kell szívvel és ésszel együtt gondolkozni, és egy fokig hallgatnod a megérzéseidre.
A gordiuszi csomót a macedóniai Nagy Sándor léptékű személyek soha nem szokták hoszasan boncolgatni és analizálni, hanem megoldják a kezükben lévő eszközök legészerűbb és leggyorsabb alkalmazásával.

Egyébként a helyzetértékeléseddel egyet értek: Egy olyan gazdasági és politikai válságnak néz a nyugati világ elébe, amilyent nagyon régóta nem látott senki. Tulajdonképpen az egész Renaissance óta vezetett eddigi irányvonal mondott csődött. A FMNK felelős vezetőjének jó idő és taktikai érzékének kell lennie, mert semmi sem lesz lehetetlen az ország számára, ha a vezető az intézkedéseit helyes sorrendben, jól időzíti.
Csak hogy egy valamit említsek: A magyarság legádázabb törzsi ellenségét ezer irányból fogják súlyos veszélyek riogatni. Túlságosan sok ahhoz, hogy ránk tudjon majd koncentrálni.


[ módosítva febr. 15./10:19 ]

knifemaster
febr. 21./07:31
Elv-hű
febr. 12./14:39

Magyarország lakossága neked nem társadalom? :O
Nem hülye vagyok,csak tudatlan...
ÜZENET:-->Először semmibe vesznek, utána nevetnek rajtad, majd harcolnak ellened, és végül nyersz.
Mahatma Gandhi (1869-1948)


Anivron
febr. 21./14:27
A gyöngyösi esethez fűzött kommentemből szerintem egyértelműen leszűrhető, hogy a Lobbik vezetősége hogyan fog hozzáállni a dolgokhoz.
Aki nem olvasta:
"Kedves Hitetlenkedők!

Nem veszitek észre, hogy olyanok lettetek, mint a FIDESZ és MSZP rajongók?
A szemetek előtt egy bizonyíték, és ti csak azért nem hisztek, mert nem akartok. Ez olyan, mint az őszödi beszéd után hinni az MSZP-ben.
Utánanéztetek, hogy a gyöngyösi alapszervezet tagjai kik voltak? Utánanéztetek ki az a Vezér Tomi, ki az a Nyújtó Zsolt? Gondolom nem, mert akkor nem tennétek fel buta kérdéseket, és nem írnátok buta véleményeket.
Utánanéztetek, hogy pl. a gyöngyösi alapszervezet kilépett tagjai hány éve voltak Jobbikosok, vagy egyáltalán nemzeti érzelműek? Hogy hány éve hány éjszakán keresztül dolgoztak a Jobbiknak, mert hittek benne? Nem azért, mert pozíciót vártak, hanem mert hittek! (Mert személyesen ismerték vona gábort, aki akkorát hazudott a gyöngyösi tévében, az ügyről, hogy gyf megirigyelhette voltna!) Hogy hányukat rúgták ki a munkahelyéről, mert Jobbikos volt?
Olyan is volt közöttük, aki az előző rendszerben államellenes volt, egész életében nemzeti érzelmű volt, küzdött, és most azt tapasztalta, hogy azok köpték szembe, és csapták be, akikben hitt, és akik mellesleg még meg sem születtek akkor, amikor őt már behívatták a főiskolán, mert kokárdát tűzött ki márc. 15-én! Ilyen tagok voltak a gyöngyösi alapszervezetben.
Kedves bastian!
Azt írod, provokáció MSZP-t említeni. Te mégis mit hinnél, ha éveken keresztül küzdenél, dolgoznál valaki mellett azzal a tudattal, hogy egy a cél, aztán egyszer csak úgy pofán vágnának, koncepciós pereket folytatnának le a szemed előtt stb hogy nem tudnál magadhoz térni? Nem MSZP-s, hanem MSZMP-s módszerekkel zajlott le a levélben említett megyei választmányi gyűlés! Ez a levél csak a jéghegy csúcsa! És elhiheted, ezek a volt Jobbikosok sajnálják a legjobban, hogy ez így van, mert egy világ omlott össze bennük! Szerinted évekig hobbiból dolgoztak saját pénzükből, erejükből a hazáért? Persze, hogy már minden eszükbe jutott, még az is, hogy az egész párt azért lett létrehozva, hogy az utolsó remény is elvesszen. Mert hogy számukra elveszett! Ezt az "MSZP-s pénz" megjegyzést mellesleg az egyik országos elnökségi tag tette, nem a kilépett tagok, ha elolvasod figyelmesen a levelet.
Kedves Dienes E!
Nem világos számodra, hogy kit hibáztattak a levélírók? Ők sem tudták, hogy kit hibáztassanak! Össze voltak zavarodva, és egy jó darabig azt hitték, hogy vg félre van vezetve! Hívogatták telefonon, írogattak neki leveleket, tájékoztatták mindenről, mert féltették őt, apártot, a hazafiakat, és segítséget vártak tőle. Erre ő cserbenhagyta a tagságot, és az összes magyar embert, és később azt nyilatkozta nyilvánosan, hogy ő semmit nem tudott az ügyről. Miközben tudja, hogy legalább 30 ember tudja, hogy mindenről tudott. Szerinted szégyenli magát, hogy ezek az emberek tudják, hogy így hazudik? Nem, nem szégyenli! Én elsüllyednék, ha csak egy embert át kéne vernem, vagy ha hazudnék (ami eleve kizárt) és tudnám, hogy csak egyetlen ember is tud róla. Hát nem mernék a szeme elé kerülni! vg már elveszítette ezt az erkölcsi érzékét.
Valaki azt írja,, hogy a párt működését törvény szabályozza... Hát éppen ez az! A kedves lobbikos elnökség leszar minden papírformát, még a saját alapszabályát is! Olyan módon szegtek meg minden erkölcsi és formális szabályt, hogy megszabaduljanak azoktól, akik az igazság és a magyar emberek érdekeit képviselték, hogy azt megirigyelhette volna az ötvenes években koncepciós eljárásokat folytató hatalom!
"
[ módosítva febr. 21./14:29 ]

Elv-hű
febr. 22./10:48
Knifemaster:

Vagy nem értettél, vagy én nem fogalmaztam elég egyértelműen.

Azt gondolom, hogy azokkal összefogva, akik már látják, mi folyik itt, új, árnyék-társadalmat kellene létrehozni.
Azért kérdeztem a szolgálati közleményben, hogy kinek lenne kedve hozzá: nem adományokból sinylődni, hanem valami olyan tevékenységet folytatni, amiből lenne bevételünk, így nem kellene a legális társadalomban nyomorognunk. Mellette pedig ugyanúgy lehetne csinálni az oktató-nevelő-felvilágosító munkát...engem kikészít ez a várokozás, főleg, hogy ember nincsen lassan a környezetemben, akit ne fenyegetne a totális
összeomlás veszélye...fenről hiába vársz bármiféle segítséget, az életünket magunknak kell megoldani, és nem MAJD, hanem most...szerintem.

rózsika
febr. 27./09:13
Isten áldásával elérkezett az idő, hogy a címben foglaltakra pontosan megkaptuk a választ! A HONLAP ÉL: - Link -
A sok hozzászólásban lévő szájtépés helyett, a tetteké legyen a színtér! A tettekkel lehet igazán szín vallani.A feladat adott.Kitartást és egységes fellépést Magyar Testvéreim!

rózsika


rózsika
febr. 27./09:15
Isten áldásával elérkezett az idő, hogy a címben foglaltakra pontosan megkaptuk a választ! A HONLAP ÉL: - Link -
A sok hozzászólásban lévő szájtépés helyett, a tetteké legyen a színtér! A tettekkel lehet igazán színt vallani.A feladat adott.Kitartást és egységes fellépést Magyar Testvéreim!

rózsika


9323
febr. 27./16:30
El kezdtem olvasni.
Olyan kimondhatatlan forróságot éreztem szívem tájékán, azt hittem kigyullad a pulóverem...
Egy (sok) életem, egy (sok) halálom, Imre kezedbe ajánlom!

Apró észrevétel, hogy az "állam" kifejezést szerencsésebb lenne "nemzet" kifejezéssel lecserélni. Pl: Nemzeti Számvevőszék állami vagyon helyett nemzeti vagyon, Magyarország Elnöke helyett Kormányzója stb.
Az állam teljesen filozófiai absztrakt fogalom. A nemzet viszont a mindenkori élő, élt és a megszületendő emberek közössége.

9323 sz. elítélt

Koré
febr. 27./17:52
Tud valaki tanácsod adni, hogy a szöveg az ÚJ honlapon ne lógjon ki mindkét lapszélen? Már legkisebbre vettem a szövegméretet...
De akkor sem lehet jól elolvasni, csak soronként eltologatva.
--------------------------------------------
Kép: http://serverdomain.info/pi/archiv/e107_images/newspost_images/kore.jpg

9323
febr. 27./20:13
Nekem a Tűzróka szépen megjeleníti. Olvashatók a betűk, és a margó is látszik.

9323 sz. elítélt

Matyi
febr. 28./00:25
Elolvasva az MFNK oldalt, mélységes tiszteletem az eddig végzett munka iránt. A lehető legtökéletesebb mozdulat a maga idejében.

eraviszkusz
febr. 28./05:12
Nekem sem tetszik az "állam", pláne nem az "Eskütételben". Különben dicséretre méltó munka. Hol lehet regisztrálni? (Felhasználónév, jelszó, Belépés ott van a "Csatlakozz" lap alján de...?). És még egy valami... Tegezzük egymást, tisztelt hölgyeim és uraim! Ezt az ajánlatot az egyik régebbi honlapon indokoltam. Íme:

Tisztelt enyéim,

Legelőször is, minden honfitársamat megkérek hogy tegezzük egymást mert, természetes vagy mesterséges társadalmi rendfokozattól függetlenül, magyarul a tegezés az egyetlen helyes megszólítás, társalgás. Az 1550-es évek előtt a magázást a magyar fül nem ismerte. A tegezésnek épp úgy semmi köze sincs a tisztelethez mint ahogy a ránk kényszerített idegen, Nyugateurópai szokások "kendezésének" (a "kend"-nek a "kegyelmed" az eredete), "magázásának", "önözésének" sincs. (pl. "Üdvöz légy Mária") Társalgásban a harmadik személy használata mindenféle képtelenségeket szül, amelyek kaput nyitnak a félreértéseknek, sőt a röhejnek.

Az 50-es évek proletárjának azt tanították az "elvtársak" hogy mindenki egyenrangú - kivéve a párt fejeseket, pereputtyukat, "haverjaikat", bűntársaikat stb., akik másoknál sokkal "egyenrangúbbak" - s ezért hivatalos ügyekben mindenki mindenkit köteles volt magázni. A "reakciósok" erre avval "reagáltak" hogy, amikor csak megtehették, tegezték egymást. Ám a proletár, természetesen, úgy belekavarodott a magázásba, hogy összeszavakat a keverte és kénytelen volt visszatérni a tegezésre. Erre a "reakciósok" átváltottak az önözésre hogy szintén fel tudják egymást ismerni. Ez máig igy megmaradt. A Gyurcsány-féle megtollasodott prolik tegezik egymást, a "homo-kádáriszkuszok" magáznak, mindenki más pedig, családi, baráti körökön kívül, önözi még szomszédját is. Így lehet egy nemzetet megsemmisíteni. Szerintem eljött az ideje annak hogy ne mindig csak "reagáljunk" valamire hanem, mások szokásait figyelmen kívül hagyva, beszéljünk magyarul. Jónak látom - pláne eleinte - a megérdemelt tiszteletet megtisztelő, udvarias szavakkal "párnázni", hogy a tegezés szándékát a beszédtárs félre ne értse (pl. "Üdvöz légy tisztelt honfitársam", "Mond már, uram, merre van a...", "Kérlek ide ülj le", stb.). Eleinte, a tegezés sokakat fel fog háborítani. Ez esetekben, a fenti magyarázat esetleg segíthet.

Köszönöm


9323
febr. 28./07:09
Remélem, olvassa valaki:

-a címer felett a korona is kicsi+ nincsenek meg a függői
-Az Árpád-sáv is olyan furcsa, mintha fordítva lenne. Legfelülről kellene kezdeni a piros sávot.
Ezek csak formai problémák, viszonylag könnyen javíthatók.
A szövegben már nehezebb lesz lecserélni az "Új Magyarország"-ot Szent Korona Országára, (hiszen nem új országot alapítunk, hanem a meglévőt állítjuk helyre)
és a már említett "állam" absztrakciót kellene kicserélni nemzetre.

9323 sz. elítélt

anzelm1
febr. 28./08:41
Igaz 9323!


" Írástörténet
A Szent Korona csüngőin lévő Föld jelek
Rovó - 2008.07.18

A Szent Korona csüngőin lévő köveket körbe zárt kereszt alakú foglalat tartja. Ez a körbe zárt kereszt a székely írás "f" (Föld) jelével azonos.


.
1. ábra. A Szent Korona csüngőin lévő Föld szójelek
.
.
A Szent Korona legfontosabb nézete a " Föld " jelentésű felülnézet és az "ég" jelentésű szembőlnézet. Azonban mindkettő ugyanazt a középpontot határozza meg (az egyik egy mítikus világmodell felülnézetének, a másik pedig ugyanazon világmodell metszetének tekinthető). Mindkettő a teremtett és rendezett világ isteni középpontját jelöli ki. Azt állítja a korona ezzel a két nézetével, hogy a világ isteni középpontja azonos a magyar uralkodó tartózkodási helyével, azaz Magyarország uralmi székhelyével.
.
Révay Péter koronaőr 1613-ban írt koronaleírása e gondolatot így fejezi ki: "Ahol a korona, ott van Magyarország". Nála az eredeti gondolatból már csak az maradt meg, hogy a korona kijelöl egy számunkra szent területet.
.
De mit jelenthet a Szent Koronáról lecsüngő láncocskák végén a sok körbe zárt kereszt alakú kőfoglalat? Tudjuk, hogy a körbe zárt kereszt jelentése "Föld" - de mit jelképezhet ez a sok "Föld"-szimbólum a koronánkon? E téren is segítségünkre van Révay Péter dolgozata. Azt állítja ugyanis, hogy a Szent Korona csüngői a korona alá tartozó tartományok szimbólumai. A magyar korona ugyanis birodalmi jelkép, azaz a hun-magyar uralkodó nem csak Magyarország királya volt, hanem más országoké (tartományoké) is - s ezt fejezték ki a láncon csüngő "Föld" jelképek.
.
A láncocskák a teremtésre utalhatnak, mert az obi-ugor teremtés-elképzelés szerint a teremtés az égből láncon történő lebocsátással történik. Lehetséges, hogy a hun-magyar ősvallásban is ismert volt ez a képzet.
.
A Szent Koronát megvizsgáló Ludvig Rezső és Csomor Lajos ötvösöknek köszönhetően tudjuk, hogy a csüngők nem egyszerre és nem egyféle technikával készültek. A Szent Koronának a készítésekor csupán öt csüngője volt, ma azonban kilenc van.
.
Az eredeti öt csüngőnek tehát egy olyan birodalom felel meg, amelynek öt résztartománya volt. Ilyen volt a korona készítésekor már elbukott Párthus Birodalom is. A magyar Szent Korona erre emlékezve készülhetett öt csüngővel. A heftalita Hun Birodalom ugyanis (amelynek szellemisége meghatározta a Szent Korona szimbolikáját) magát a Párthus Birodalom örökösének tekintette (ezért törekedett 150 éven át az iráni területek elfoglalására). Ezt a hun igényt (a Párthus birodalom helyreállítására való törekvést) fejezhette ki az öt eredeti csüngő.

*

A korona alá tartozó tartományok száma idővel megszaporodott, s ezért vált szükségessé a csüngők számának gyarapítása. "

- Link -


muthos
márc. 01./16:45
Kedves Imre!Várnám válaszodat!MFNK.Külügyi Felelős: Farkas Csaba János.A facebook-on találtam 1 úriembert ezzel a névvel.24 ismerőse van ezen a lapon,akiből 3 barátnak is megjelölt oldala,Nagy Zoltán MSZP Országgyűlési Képviselőjelölt - Komárom-Esztergom Megye -.Ebből pedig 1 versenyzőnek még Mesterházy Attila is.(Nemes Andrea)Lehetne akár véletlen névegyezés is,csakhogy a feltett fényképe megegyezik az egyik nemhasználatos avatarral a te oldaladon.(Hatalmas bajusz.)Semmi nem az aminek látszik?Válaszod előre is köszönöm.

9323
márc. 02./15:14
Már ide is beszivárogtak?

Az viszont nagyon-nagyon jól esik, hogy reagáltatok a kis külalaki hibákra, ki lett javítva minden!
A szövegezést most nem néztem, remélem, arra is sort kerítetek.
Olyan jó az MFNK oldal, ha ráérek, mindig megnyitom :D :D :D
[ módosítva márc. 02./15:25 ]

9323 sz. elítélt

muthos
márc. 03./15:27
Kedves Farkas Csaba János!Válaszolni senki nem akar ez ügyben.Gondolom te is itt vagy vmi nick alatt.Miért is kellett törölni az oldaladról Nemes Andreát?Semmi nem az aminek látszik?Mindenesetre furi,bakker.

lica
márc. 03./15:38
Kedves muthos: nem szoktam az ismerőseim ismerősei között kutakodni,pláne nem szoktam számon tartani a politikai nézeteiket,pláne nem olyan ismerősökkel akikkel valaha egy városból ismertük egymást,de már nem egy városban lakunk,tehát csak bejelöljük egymást az ilyen "ismerős" oldalakon, kösz az infót amúgy.Nekem már régóta nincs időm ilyenek után kutakodni,de örülök neki hogy neked van.
Áldás és Béke.

muthos
márc. 03./16:14
Kedves Lica!Én azért szeretném tudni milyen kormányt követek,vagy sem.Ezért is jártam utána.Nem bizalmatlanság,csak még nem döntöttem,kit érdemes.De ha nem érsz rá,miért is törölted?Persze ha nem te vagy az MFNK-ban,vedd ezt tárgytalannak.

zenefan
márc. 04./04:42
Imre amig van idő, áram meg net nem lenne jó ha a "A Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának" nyitnátok egy TWITTER és egy FACEBOOK profilt?
Azokon keresztül is lehetne ébreszteni, akit még lehet, illetve informálni sok-sok embert erről a kezdeményezésről.

U.I.: Már reggel hatkor is lassítják a lap szerverét? 20 mp mire e pár sort bevette a rendszer.
[ módosítva márc. 04./04:45 ]

muthos
márc. 04./16:13
- Link - Köszönöm hogy itt lehettem.Gerry,tudod a dolgod.Viszlát.http://tmrsz.blogspot.com/2009/05/tolvaj-mentesito-szazadparancsnok.html
[ módosítva márc. 04./16:35 ]

kerecsen
márc. 04./16:43
muthos, bravo!! ülj a jurtádban és piszkáld a gépedet...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

bukovinai
márc. 04./16:54
muthos : utolsó hozzászólást is elolvastad ? ...Aztán mély csend lett. Milyen érdekes az élet :-)

muthos
márc. 04./17:04
Kerecsen!Én téged nem szólítottalak.Csak az orromat piszkálom.Menj vissza a NIF.re,mert Gandalf +szólitott.Na tschüs.

postaimre
márc. 04./17:08
muthos, tudod volt egyszer egy ...szakszervezet. Elkezdtem könyvet írni REND-ŐR Szakszervezett háború címen, amiben kiteregettem pár szennyesét több rendőri szakszervezetnek és feljelentéssel is éltem az ügyészségen az ott megemlegetett ügyekben. Ez nem tetszett a Mossados TMRSZ-ellenes erőknek és nyitottak egy blogot, amire hivatkozol és elkezdtek történeteket szövögetni, de gondolom, hogy fel is jelentettek, mert ha már olyan súlyos esetek jutottak a tudomásukra, akkor biztosan megtették ezt is. Jót nevettem a hülyeségén az akkori boroskólának, aki azóta főbe is lőtte magát telefonálás közben, aztán egy hsz erejéig halottaiból feltámadt. A TMRSZ rágalmazásos feljelentése miatt akkor ezt a blogot leállították és a szerkesztő le is lécelt. Mi érdekel, kérdezz? Hogy kell megírni egy menetlevelet és kik lophattak üzemanyagot a laktanyából nagy mennyiségben? Hát nem a századparancsnokok, ha nem hadtápos volt, ezt elmondhatom. A borovi fenyő is szép történet, ugyanis az a baj vele hogy a BRDSZ-nél kiborult a csernobili és kiderült hogy az a vállalkozó, aki nekik is bedolgozott, azt az egyik őrezredes szakszervezeti figura vitte oda, mert a házam valóban könnyű szerkezettel építették akkor (fenyő a fatelepről származott, sajnos és ezért nem sugárzok az örömtől), de aztán nekik bedolgozva sok disznóságot megismert, megtudott és a könyvemben sok anyaggal, bizonyítékokkal szolgált. Megfenyegették, hogy ha bíróságra kerülne az ügyészségi ügy, akkor hallgasson. Ezt azért írom le neked, hogy keress csak nyugodtan tovább! Nekem tetszik, milyen felkapott lett ez a legenda. Ma már talán oda is engedik a favágókat a sugármentesített körzet közelébe.

zenefan, biztos jó lenne és a kollégák ebben biztosan meg is teszik, amit kell.

kerecsen
márc. 04./17:26
muthos, tudod nincs szükségem sem nekem, sem másnak a te szólításodra, hogy bármit írjunk. ahogy téged sem szólított senki, hogy írj erre az oldalra bármit. megtetted, vállald a következményeket... köszi, hogy szóltál nem vettem észre, hogy Gandalf megszólított, majd jól megnézem!! kellemes zöld golyóbis készítést!!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Tulok
márc. 04./18:12
Hagyd muthost Kerecsen! Ezt a történetet már többmint két hónapja nyomatja WhiteFalcon a régi honlapon. Csak nem tudom még ki a felbújtó, mert lehet MézesMózes, Évaanyu, Opos, Trueman, stb, meg még számtalan rosszakaró is (akik itt is bepróbálkoztak)! Semmit sem tudtak bizonyítani, még abból sem, hogy igaz -e a történet, nemhogy a rádioaktív tetőkről. Ez, és még van ilyen másik szépen leírt is, az alaptalan játékaik között! Én még év elején találkoztam vele, akkor beszéltünk is erről. Próbáltam utánanézni, de az elhárításos ismerős azt válaszolta, azért nem találhatunk róla anyagot, mert nincs, pedig elég alaposak, és Ő is értékeli Imre tevékenységét!
A negatív reklám is reklám (rajta gyerekek)! A kíváncsiak legalább elolvashatnak olyan híreket is, amit máshol nem találnak meg, mert mi egy lépéssel előttük járunk!

muthos
márc. 04./18:14
Imre!Ez sem volt nemtelenebb támadás mint a hamisított Vona +hívó.Kerecsen!Vállalom a következményeket...miért mit csinálsz?Összefirkálsz?Sajnos én írni nemigen tudok,de az összefüggéseket már látom.Hülyítsétek tovább az idelátogatókat.Ha meg tévednék,azt kívánom minden vágyatok teljesüljön.De csak akkor.Kitartás.

kerecsen
márc. 04./18:25
muthos, ha látod az összefüggéseket és teljesen biztos vagy abban, hogy itt "hülyítés" folyik. akkor kérlek, ne hagyj minket homályban vergődni, gyújts fényt az elménkben.
falfirka:"A hülye holtbiztos a dolgában, az okos állandóan kételkedik."
Ha írni nem is tudsz, de linket bemásolni, vagy cikket citálni biztosan megy...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!

Tulok
márc. 04./19:14
Érdekes témába vágó és elsőkézből származó információ muthosnak:

"Sáska Gyula írta...
Az a tücsök az Sáska és a kettő még véletlen sem hasonlít egymásra.
Nem úgy mint a patkány és aki nem meri felvállalni azt amit ír.
Én amit állítok azt alá is tudom támasztani bizonyítékokkal még akkor is ha most éppen elveszet a nyomozati anyagból és újra bekellet csatolni.
Már megtettem.
Ha olyan pontos információtok van , lenne valaki aki megtudná mondani hol volt a Sáska fatelepe? Legalább egy ember kellene aki a város nevét tudja. Egyébként amit alítasz az nem egy egyszerű vád, de kettőnk között az a különbség hogy Én minden állításom bizonyítani tudom fotókkal és hang felvételekkel illetve megfelelő anyaggal.
Nem tettem volna megjegyzést ha nincs megfelelő anyagom annak bizonyításár.
Viszont a fenti írás ezer sebből vérzik.
Azoknak a névtelen íróknak akik az anyámat kurvaként emlegetik csak annyit, hogy legalább a neved írnád ki te büdös bunkó, vagy fosol hogy kitépem a szíved.
Ne feledjétek megtudom úgy is a neved ha nem írod ide akkor is.
Az enyém Sáska Gyula egyesek csak sáska1-nek hívtak, ők tudják miért.
A rémhírekre reagálva mielőtt mástól tudod meg most koporsókat kezdek gyártani, úgynézki egyre nagyobb igény van rá.

2009.07.25. 18:38 "

postaimre
márc. 04./19:24
A cikk szerzőjét azóta utolérte végzete, ha jól tudom! Gyula, ugye nem te készítetted boroviból a ládikóját? Köszönöm, hogy helyettem is megválaszoltad Tulok, Gyula által is muthos zsémbelését.
Muthos, a származás kérdése nemzetbiztonsági kérdés, akkor is, ha Vonáról van szó, vagy bárkiről (akár rólam is), aki egyszer számíthat olyannak, akire számítani kell. Nekem sem tetszik, de sajnos ez van.

GERRY
márc. 04./22:30
jééééé, most kerültem ide.

Hogy muthos is csak munkát ad nekem!
Ilyen kérésnek nem tudok ellenálni. Ahogy így töményben elolvastam, már nem is tudna mit írni, így örömmel törlöm a regisztrálását. Harag nincs bennem, talán még sajnálom is, mert nem tudtuk magunk közé vonni, de azt már gyerekként megtanultam, csinálhatok bármit, néhányan akkor se fognak megkedvelni. Azóta megvonom a vállamat és elfogadom a sors döntését.

üdv Muthos és sok sikert a jövõben. Nem vagy kitiltva, ha majd egyszer mégis újra regisztrálni akarsz az aoldalon, menni fog!

gerry


Beszélget
márc. 11./15:25
Okozatok:

"A mi éveink" - Magyarország számokban 2002 - 2010

- Link -

A beszélő beszélget, hogy beszélhessen.Turul1101
máj. 26./19:03
En elegge uj vagyok itt - igy nem nem tudom mennyire veszitek jo neven ha beleszolok dolgokba - viszont oszinte joszandekbol fejezem ki a velemenyem..

Eloszor is nem tudom hogy egy "alternativ" (arnyek) kormany mennyire fog menni..

Tomegszerzes, erogyujtes szempontjabol nem a legjobb szervezeti forma - hogyan csatlakozzon valaki egy "kormanyhoz".. es meg az is ott van hogy nem veszik sokan komolyan..


Ha viszont komollya valik, tenyleg megalakulnak varosokban, falukban a helyi tanacsok, letrejon egy hatalomstruktura - akkor azt a hatalom nem fogja elnezni.. Ez nem csak pont olyan fenyegeto szamukra mint egy "felkatonai szervezet" de meg serto is..

Meg ha egy szomszedos orszagban csinalnatok egy "alternativ" kormanyt (amolyan szovjet tipusu forradalmi recept szerint) es ennek a kormanynak a fegyevres eroit gyujtenetek titkon a falvakban es varosokban, ugy meg menne a dolog (habar ott mar haboru lenne)..

De egy fegyvertelen es teljesen kiszolgaltatott alternativ kormanyt epiteni a hatalom laba alatt - hat vagy kirohognek.. vagy fejbelonek...

Mint mondtam nem akarok evvel senkit megserteni..

De talan jobb lenne egy valamifele mozgalom vagy szervezet - na hogy aztan annak a szervezetnek a hatalmi strukturaja adott esetben szolgalhat egy uj kormanyzati halozatkent is, az mas tal teszta - de igy kitenni az ablakba hogy "Kormany"...

Nem szolok bele... csak ahogy latom...


[ módosítva máj. 26./19:26 ]

"Magyar létedre érzel fajod iránt ragaszkodást, hûséget, szeretetet?"

"Aki valóban hû marad fajához szerencsétlenségében is, abban megvannak az összes polgári erények."

"Jó magyarnak lenni igen nehéz, de nem lehetetlen."

"Kit magyarnak teremtett az Úristen, és nem fogja pártját nemzetének, nem derék ember."

"Csak a gyenge szereti önmagát, az erõs egész nemzeteket hordoz szívében."

"Az angol fõképp a szegénységtõl, a francia a nevetségessé válástól, a spanyol az ördögtõl, az orosz a cártól fél… én rettenetes mértékben az elfajult, hûtlenné vált magyaroktól."

"Állapítsd meg, mik a kötelességeid, teljesítsd õket pontosan."

"Tõlünk függ minden, csak akarjunk."


- Gróf Széchenyi IstvánHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz