Hozzászólás: 1-100


Tacitus
júl. 30./13:14

Adjon az Isten

Na végre ........ a történet még a Laci - Novák egyeztetéssel kezdődött (egyik ágon) ami a nemzeti ellenállás média szereplésének anyagi finanszírozásával indult el.

Imre a dominókat elég jól letette az asztalra - az átkötő 0-sok közül még pár hiányzik.

Az MSZ- pedig egy védhető kompromisszumot köt a csak a "fideszhenger" - elkerülése érdekében .Annak a hengernek a HIT alapja a KDNP-által prosperált történelmi egyházak "magyar öntudat" nélküli bázisán felcseperedő barankovics - magyar "identitású"??? zsidó érdekvédelme : TŰR , Tilt , és Támogat?

Senki nem méri fel az áldozatot ami a célok mögötti elkötelezettség , kiüresítésével együtt hoz meg.

Fakulnak a színek uraim őseink zászlaján - és a tartó kéz mögötti szív lassan elveszíti dobjaink ritmusát.

De "Mi nem tehetjük meg ,hogy temessük a hitet ősi erényünkben nekünk munkánkon keresztül harcolnunk kell érte."
Szebb Jövőt


S.T.A.L.K.E.R

júl. 30./14:05

Link

[ módosítva júl. 30./14:17 ]
"A világ valamennyi erdejében nincsen két egyforma fa. És nincsen két egyforma ember. Az egyenlőség természetellenes elméletét a gyöngék, a törpék és a tehetetlenek találták ki abból a célból, hogy saját színvonalukra kényszerítsék az erőset, a nagyot és a tehetségeset. Kísérletezhetnek vele ezer évig, akkor sem sikerül. A nagyból csak úgy csinálhatnak alacsonyat, ha levágják a fejét." - Wass Albert


bibor1

júl. 30./14:07

S.T.A.L.K.E.R ezt egy picivel kissebbe nem lehet betenni ? Aki telefonon nézi a lapot annak nem túl előnyös ...


S.T.A.L.K.E.R

júl. 30./14:15

Link

Itt van kicsiben is. Valószínűleg csak egy hoaxról van szó, de szvsz mulatságos.

"A világ valamennyi erdejében nincsen két egyforma fa. És nincsen két egyforma ember. Az egyenlőség természetellenes elméletét a gyöngék, a törpék és a tehetetlenek találták ki abból a célból, hogy saját színvonalukra kényszerítsék az erőset, a nagyot és a tehetségeset. Kísérletezhetnek vele ezer évig, akkor sem sikerül. A nagyból csak úgy csinálhatnak alacsonyat, ha levágják a fejét." - Wass Albert


mitsubishi
júl. 30./14:28

Minden esetre elgondolkodtató...nincs uj a naplalatt


JANI PAPA
júl. 30./14:33

Budaházy Gyurival kapcsolatban egy mondás jutott az eszembe!
Isten óvjon meg a barátaimtól, az ellenségeimmel elbánok magam is!

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


gabi

júl. 30./14:45

Ez a háló nem mátrix, hanem pókháló, és a pók türelmesen vár a háló közepén. Tényleg, minden mindennel összefügg, nincs kiszállás senkinek.


kerecsen

júl. 30./14:46

ismét szólnom kell, STALKER által hivatkozott szöveget, korábban kitárgyaltuk, fontosságánál nagyobb mélységben.
Estleg a cikkhez ha kérhetem a hozzászólásokat.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


figyelo
júl. 30./14:58

Gyerekek, téma... Nemsokára megveszi a Jobbik (vagy Novák, ha már nem elég a kuruc) a Magyar Hírlapot - Link - és minden szép és jó lesz megint. Ugyanazok az "újságírók" más nótáját fogják húzni. Azért azt megnézném, hányan maradnak azok közül, akik eddig fityeszest játszottak (és komcsi újságoktól ejtőernyőztek).


piskota

júl. 30./15:08


Gömbölyödik az orbáni politika...
Mindenre van gondjuk, hogy az elmúlt évek, évtizedek fő céljai követhetők maradjanak...
Az idáig is egyértelmű volt, hogy a zsidó betelepítés érdekében és végett, a csontig lerágott, kifosztott országot mesterségesen az élő látszat látszatával kell ellátni!
Nos, ezt a látszatot öltöztették fel most nemzeti díszmagyarba!
Figyeljetek oda! E tény az ellenség bölcs előrelátását, gondosságát fémjelzi!
Ideje lenne a feladathoz felnőni!
Gyöngyösi Zoltán


JANI PAPA
júl. 30./15:17

Kedves figyelo!
Nagyon érdekes a link, ha ilyen arcokat és neveket látok rossz érzés fog el! Ezek mind antiMagyarok a legtöbbjük bünöző.
A Novák gyerek úgy magyar mint én milliárdos, valami közöset vélek felfedezni Gyárfással. Természetesen ez csak olyan megérzés féle, de nem zörög a haraszt ha nem rúgja a paraszt.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


kasar

júl. 30./15:56

Imre,kiválóan összeszedett írás.
Ami Vukicsot illeti,el tudom képzelni róla,hogy mély elégedettséggel jó néhányszor felolvasta magának a böszmeségét, szeretvén hallani és hallatni saját hangját.Az értelem amiről írsz Imre nem tudom,hogy ott lakozik-e,illetve igenis tudom, hogy nem.Ez tudjátok olyan mint az óriás retek meséje, csak itt nem egymásba kapaszkodnak, hanem egymást vezetik az orruknál fogva. Vukics úgy vezeti meg a kullogó tömeget,hogy fogalma sincs arról, hogy őt is megvezetik és ez a kevésbé terhelő rá mert ha nem így lenne akkor előre megfontolt aljas szándékból elkövetett,de hiszen tudjátok....

"továbbra is megalkuvástól mentesen, bátor kiállással igyekezzen a hazánk számára legelőnyösebb feltételeket kiharcolni a nemzetközi és hazai tárgyalásokon".

Ha a tagság ezt sem kéri számon a vezetőségen akkor azt hiszem az MSZ-ről is kár már szót ejteni.


magyar sámán
júl. 30./16:28

A jujdejó-kereszténység olyan zsidó csapda, amiből csak nagyon kevesen tudnak szabadulni, nagyon nehéz tőle elszakadni, mert már ezer éve tűzzel-vassal verik az emberek fejébe. Gyakorlatilag ez a legnagyobb átverés a történelemben.

Nem tudott elszakadni tőle a miép, se a jobbik, se a magyarok szövetsége, se az mna, mindenki jujdejó keresztény akar lenni azzal együtt, hogy magyar is akar lenni. A zsidesz se véletlenül állt össze jujdejó-semjénnel és a pedofil pap-bandával.

A magyarországi népesség nagy része zsidó-agymosott jujdejó-keresztény. Fel kéne ébredni ebből a kómából.
Inkább hisznek a zsidó sátánnak, mint a magyarok Istenének.

Az ősi magyar hit meg ugye üldözendő újpogány.

A zsidó a gyökereknél támad, a hitnél, a vallásnál, a világnézeti alapoknál. Minden más zsidó gazdasági-politikai hazugság erre a hazug alapra épül fel, amíg minden összedől.

A zsidó jehova, a sátán ugyanaz, mint a jujdejó-keresztény istenség. Vagyis a jóhiszemű birka-magyar népesség nagy része sátánista, és nem is tud róla. Itt van a kutya-zsidó elásva. Itt rágják az élet gyökerét a férgek.

Aki ebből nem tud kimászni, aki ettől nem tud elszakadni, akinek a hite és vallása nem tiszta, ősi magyar hit, akinek a vallásában ott vannak a zsidók, és ott a zsidók istene, annak az élete hozzá van láncolva a zsidókhoz.

Az igaz magyar hitben nincsenek zsidók, mert ősi hitünk sokkal ősibb, mint a zsidók. A magyar ember közvetlenül kapcsolatba kerülhet Istennel.
A mi istenünk az EGY ISTEN, a zsidók pedig sosem voltak egyistenhívők. Az ő istenségük biszex, kétnemű, kétarcú, kettős istenség.

Az ősi magyar hitet pusztítva pusztították, de szerencsére megmaradt.

Ha a magyarok szövetsége előre kitervelt módon vagy éppen jószándékú barom módjára jujdejó-keresztény alapon szövetkezik az ellenséggel, akkor ez csak azt bizonyítja, hogy az évezredes zsidó agymosás még milyen csapdában tartja az embereket.

Ezzel hódították meg a zsidók a világot, és a háttérben így terjedt el a világon a zsidó sátánizmus.

De ez is meg fog változni.


ceri
júl. 30./16:31

Nem akarok védeni senkit, nem vagyok tag sehol, de ha azt gondoljuk, ha azon ábrándozunk, hogy minden magyar mindenben 100%-ig egyetért akkor itt nem lesz semmi. Lehet, hogy Vukics felült valaminek, de nem hinném, hogy alapvetően máshogy gondolkodna mint régebben. Vagy itt már senkiben sem lehet bízni? Mindenki csak a saját pecsenyéjét sütögeti?


Nyilas

júl. 30./16:35

Sámán! Ez így igaz, ahogy leírtad!

A zsidó a gyökereknél támad, a hitnél, a vallásnál, a világnézeti alapoknál. Minden más zsidó gazdasági-politikai hazugság erre a hazug alapra épül fel, amíg minden összedől.

Ha nem az alapoktól kezdve akarunk újat építeni, akkor felesleges minden nyűglődés. Újra és újra összedől az építményünk a régi alapokon.
Körbe-körbe fogunk kerengeni, mert hamis iránytűt használunk. Először az iránytűt kell kicserélni!

[ módosítva júl. 30./16:39 ]

Hiszek Magyarország feltámadásában!


kerecsen

júl. 30./16:40

ceri, nem is kell azonosan gondolkodni mindenről, csak a cél kell, hogy közös legyen.
Vukics, kemény, jószándékú magyar ember. A tanácsadók, bizalmasok kérdésesek mindig. De emlékezz az 1 évvel ezelőtti, bösztörpusztai kijelentésekre, ha látsz azonosságot a mai helyzettel és állapottal, akkor az én szememmel van a baj. Vukics és Vona leültek, de nem azért mert ők akarták, hanem mert Imre erőltette, hogy beszéljenek. Eredmény?? Pedig mindkét szerveződés, magyar és radikális. A baj itt van, az MSZ is elveszíti a lendületet, a Jobbik is. Mi marad?? Igen, a kazár horda... Miért?? Ezt már neked kell megválaszolnod.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


jano

júl. 30./16:50

Magyar sámán.
Csak a négy evangélium. Se levelek, sem ószövetség.
Atilla, István , Szent László, és Mátyás királyunk hite. És harmónia a természettel.

Ezer éve ha csatába megyünk, Jézus -Jézus segíts. Ez a csatakiáltásunk. És ez is marad.


kerecsen

júl. 30./17:00

hun-szabi, téged nem értelek. A célnak egynek kellene lennie valóban, de ha nem látod merre tart a Jobbik és a Gárda, akkor nem is fogod megérteni miről beszélek. A Hunnia egy virtuális szervezet volt, amit Tóth-Toroczkai és Budaházy alapított, ki van 1 éve börtönben és ki nyitott szórakozóhelyet, egy finoman fogalmazva kib.szott qrva drága helyen. Olvasd el végre a cikket, sok minden világosabb lesz. Lebegtetik, hogy a Jobbikhoz közelálló üzleti körök - jé van ilyen?? pedig a "vezetők" ezerrel tagadják - készül megvenni a Magyar Hírlapot, ne lepődj meg ha sikerül. Sokadszor, a parlamentbe bekerülő srácok 80%-át már a parkolóban megveszik!! Murányi Levente... tessék gondolkodni, ne legyen elég, hogy a PÁRT vezetősége ezt mondta, de még a novák.info is ezt írta....
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


jano

júl. 30./17:04

Hun-szabi
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Nem követek egy töri tanárt aki tarkóra teszi a kezét.
A győzelmet katonák vívják majd ki sok felkészületlen bajtárs hullahegyén át.
Harcos nemzet vagyunk nem kézfelemelős. És katonák fogják vezetni ezt az országot.
Nem erősséged az eszed, inkább edzetek, mert a válogatott csendőr barátaid a februári kitörés túrán
eléggé gyatra teljesítményt nyújtottak. Inkább állj be a sorba mert ha nem, és eljön az ideje át lesz rajtad gázolva. Fogod?


figyelo
júl. 30./17:27

"...csak a szeretet győzheti le a gonoszt."


kerecsen

júl. 30./17:28

figyelo, ??????????
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


zsuzsa633

júl. 30./17:33

Lehet, hogy nem is csak a Magyar Hírlapot készülnek megvenni?...és tényleg miből is?
- Link -
(nem zörög a haraszt...)

\"...Ez egy indiántánc és én elhiszem, hogy benned is ég az a láng. Legyen közös a bánat, közös a bűn, És közös a feloldozás!..\"


jano

júl. 30./17:33

Figyelő
Vagy egy nagyobb, erősebb, jobban felkészült gonosz.


ceri
júl. 30./17:38

Kerecsen!

Elfogadom sok mindenben igazad van. Te ott voltál, ismered a részleteket, én csak végignéztem a videókat, de... nem győzhetünk csak pusztán erővel. A zsidó globális tőke nem csak minket szipolyoz, hanem az egész világot. Az már csak hab a tortán, hogy a földünk is kell nekik. Már most is mindnyájan a rabszolgáik vagyunk, amennyiben dolgozunk nekik. Ha pedig még állásunk sincs akkor megsemmisítendők sorsa vár ránk. Csakhogy ezt a legtöbb ember nem képes felfogni. Ők azt hiszik, mi csak zsidózunk, mert ellenséget keresünk. Másokat okolunk, mert nem találjuk a helyünket ebben a megváltozott világban. (Az esetemben ez igaz is, mert tényleg nincs helyem ebben az ocsmányságban.) De kevesen vagyunk. Meg kell győzni még rengeteg embert, az igazunkról, különben mehetünk az afganisztáni hegyekbe elbujdokolni.
Szóval arra céloznék, hogy nem jó taktika, ajtóstól rontani a házba, mert szövetségesekre van szükségünk. Még a zsidók között is. Mert az ellenség nem a szegény zsidó, hanem a parazita globális tőke. Az egy dolog, hogy tudjuk, kik vannak túl reprezentálva közöttük.


fsavanyu
júl. 30./17:41

A legtöbb forumozó hogyan akar harcolní? Katonasem volt, még 1 csuzlitsem fogott a kezébe, nemhogy puskát. A jobbik frakció megmutatta hogy kell harcolní, meg a gárda, fübe ülni kemény csapat, birják a gázt. Na ezek nemfognak megmenteni senkit, még magukat sem. Ilyen a magyar radikális szellem? Ha egyszer itt harc lesz ,az ilyen hugyagyuak maradjanak othol. Hullát temetni jóklesznek, ha látnifognak a kőnnytől.


Beszélget

júl. 30./17:42

nemzeti óvoda és a dadusok

Mi is az a ENGIDA....

Vissza kell menni Attilához.... - Link -

A beszélő beszélget, hogy beszélhessen.


zee72
júl. 30./17:51

jano! Na de egy kis stílus ember, ezt nem írhatod senkinek mert ő is magyar!!! Katonai diktatúrát akarsz? A megoldás igen...benne van és igaz magyarnak jó is, mert nincs mitől félnie.

Ne feledd a világ nagy az ország kicsi, sajnos lehet itt 2 millió hasonlóan áldozatkész ember is ...tudom még nem ott tartunk!!! de ha eljön, akkor őseink vére büszke lesz!

Őseid ereje és hite, reménysége benned, hogy megtalálod Őseidet!


jano

júl. 30./17:59

Ze72
Én katona vagyok nem versfaragó.
És igen diktatúra lesz. Legalábbis addig amíg helyére nem kerülnek a dolgok.


kerecsen

júl. 30./18:05

ceri, milyen szövetségest?? magad írtad le, hogy globális a hatalmuk. honnan tudod, hogy a szövetséges az ki?? Sin fein, ismerős? A jelentése: MI MAGUNK!
Most hallom a hírekben, elutasította az OVB, Vona népszavazási kezdeményezését. Miről beszélünk?? Még háromszor elutasítják, de ha kell 33-szor, és akkor mi van?? Népszavazósdi?? Ez a radikalizmus?? Ez a nemzeti érdekképviselet?? Pej paripa pimpilije ez, nem változtatni akarás. Beállt a sorba, CSAK demokratikusan, parlamentárisan...(Tarkóra tett kézzel... siralmas) Zagyva legalább kihívta a folyosóra a zsideszest, rendbe is tette a "frakció", hangja nincs azóta. Igaz, röpke 20 év tapasztala mutatja, hatástalan...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


mézesmózes
júl. 30./18:05

Miféle katona vagy te janókám, hiszen nincs is magyar hadsereg már, csak nátós zsoldosok. Ráadásul az életedet az internet szörföléssel töltöd, csak nem egy videojátékból kiszabadult rambó vagy?


Összefogás
júl. 30./18:06

kerecsen :Vukics akar valamit vagy csak úgy tesz mint ha tenne valamit? ceri Környezetemben is vannak sötét emberek kemény lesz a menet.


kerecsen

júl. 30./18:08

Beszélget, cseppet más a helyzet nem gondolod?? ENGADI 1500 éve volt, Aetius pedig úriember, nem kazár...
Igen, lehet majd alkalmazni ha akkora erőnk lesz, mint Atilla nagykirályunknak...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Nyilas

júl. 30./18:08

Csak a négy evangélium. Se levelek, sem ószövetség.
Atilla, István , Szent László, és Mátyás királyunk hite. És harmónia a természettel.

-----------------
A biblia kanonizációja, beleértve a négy evangéliumot is, a IV. században történt meg. A pártusok-hunok-szittyák előtte félelmetes katonai és gazdasági erőt képviseltek, erkölcseik az ókori világ gondolkodóinak egyöntetű elismerését vívták ki. A szittya népeknél a vallási meggyőződés, a hit, minden ember magánügye volt, a nemzeti vallás fogalma nem létezett. Az V. század közepén, kb. egy évszázaddal a kanonizáció lezárulása után a hun birodalma összeomlik, Atilla meghal. Az avarok birodalma meggyengül, behívják Árpád népét. Bevonulásuk időpontját 895-re teszik a történészek, de a naptárhamisítás három évszázadát figyelembe véve ez a VI. század végének eseménye lehetett. Alig több mint 10 év múlva, 907-ben Árpád megvédi a Kárpát-medencét az egyesült Európa haderejének támadásától. István erőszakos térítése és halála után az ország egy máig tartó lejtőre került. István szerepe az oldalon írogatókat is erősen megosztja. Az újabb megosztó tényező -úgy látom- az újszövetség és az ószövetség közt kezd kialakulni. Pedig csak be kellene látnunk, hogy a szittya-hun nép addig volt világhatalmi tényező, amíg a Biblia kanonizálása meg nem történt. Bár okozati összefüggést nem tudok kimutatni, de nem lehet figyelmen kívül hagyni a történelem évszámaihoz kapcsolódó eseményeket, illetve folyamatokat. Nem lehet úgy új életet kezdeni, hogy azon vitatkozunk, mit vigyünk magunkkal a régi dűledező kalyibából. Azt kell látni, hogy az ősnép hatalma addig volt nagy, amíg a kereszténység nem létezett. Azt kell végre észre vennünk, hogy Jézus nem a zsidókat akarta elsősorban megtéríteni, hanem az elzsidósodó világban erkölcsi tartásukat elveszteni készülő testvéreit, a szittyákat. Ezért nagy történelmi alak számunkra Jézus, mert a mi népünket akarta megmenteni. Nem pedig azért kell őt tisztelve szeretnünk, mert a judeo-kereszténység ezt tanította nekünk. Tehát nem Jézust és tanításait kell elvetni, hanem azt a tanítást, amely legyengítette a társadalom immunrendszerét és ezen keresztül okozta vesztét. Hasonló ez, mint amit a H1N1 kapcsán kívántak velünk eljátszani, csak itt átmentették néhány jelesünket, ezzel megtévesztve a jóhiszemű népet. Tehát elsőrendű fontoságú számunkra Jézus valódi történelmi szerepének megismerése és ezen keresztül a magyarság történelmének (de a szittya népek történelméről is szó van!) átértékelése.

Ezer éve ha csatába megyünk, Jézus -Jézus segíts. Ez a csatakiáltásunk. És ez is marad.
Maradhat nyugodtan, de ne a judeo-kereszténység Jézusát értsük alatta, akit a zsidóság saját bűnei megváltásáért feláldozott! A szittya népek Jézusa ettől sokkal több és valódibb számunkra és ez van közelebb valós történelmi szerepéhez is.

Ne ragaszkodjunk a négy evangéliumhoz, helyette Jézus tanításait tegyük magunkévá és sokkal gazdagabbak leszünk, mint ha csak az evangéliumokra hagyatkoznánk. Nem veszíthetünk annyit, hogy a nyereség ne kárpótolna bennünket.
[ módosítva júl. 30./18:12 ]

Hiszek Magyarország feltámadásában!


kerecsen

júl. 30./18:09

mózi, a számlát nyújtsd be Vonának, ne itt kötözködj...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


kerecsen

júl. 30./18:11

Összefogás: Vukics akar valamit, de nem képes végig vinni(ez nem hiba, csak tény, nem csökkenti a teljesítményének nagyságát!! de ha nem ismeri fel akkor, semmivé válhat amit eddig tett). A tanácsadói, bizalmasai pedig olyanok, amilyenek...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


kerecsen

júl. 30./18:12

nyilas, katekézis, hittanóra ismét!! élvezem, mert zseniális meglátásaitok vannak. De a témát ne vigyük el a hitvita irányába... köszi és elnézést
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Nyilas

júl. 30./18:14

Kerecsen!

Nem volt kedvem szólni, de Janó dobta fel ismét a témát.

az aknákat hatástalanítani kell, nem megkerülni.

Hiszek Magyarország feltámadásában!


kerecsen

júl. 30./18:15

hun-szabi, csak egy kérdés, még télen, amikor Fanka Deli egyik klipjében, épp Hende Csabával, kung-fuzgatott egy helyen, az fel sem tűnt ugyi?? nem írta meg a novák.info, akkor nincs is...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


ceri
júl. 30./18:18

Én abba a korosztályba tartozom, hogy voltam katona. De nem ez a lényeg, hanem az elszántság, és a kitartás. Aki akarja az megtalálja a helyét. Még az öreg mami is -ahogy Imre mondta.
Ha más nem, golyófogónak jó leszek én is, de csak ha van értelme. Nem a fotelből kell a katonásdit játszani, de hebehurgyáskodni sem érdemes, mert annál kevés rosszabbat tudok elképzelni, hogy nevetségességbe torkolljon a dolog.


kerecsen

júl. 30./18:19

Nyilas, létezik PÜ, ez a topic nem hitvita helye. Megértem, sőt igazat is adok, de tessék figyelemmel lenni korábbi kérésünkre, hogy igyekezzen mindenki szorosan a témához szólni, mert ha sok a hsz, akkor az e-107-es rendszer gyengesége miatt ismét túlterhelés alakulhat ki.
Csak emiatt jegyeztem meg. Továbbiakban törölni fogom a nem odaillő hsz-ket. A sajátjaimat is, természetesen.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Navarre

júl. 30./18:20

Ezer képzett katona sem ér fel egy bölcs erejével. Harc, fegyverek, mészárlás, katonai diktatúra, Ti nem tudjátok mit beszéltek. Nem háborút szeretnétek, hanem békét, azt pedig nem kivívni szokta egy nép, hanem kiérdemelni. És míg teljes hiányt szenvedtek egymás felé a toleranciából, addig ez a nép a békét kiérdemelni sem fogja. A saját eszméteket egymásra kényszeríteni pedig önzés és csak ellentéteket szül, egyedül ezért tart itt ez a lelke mélyén színvonalas társaság.

I. Mások sorsát őrizd, mint a legjobb király.
II. Szólj, mint a legjobb tudós.
III. Cselekedj, mint a legkisebb szolga.


jano

júl. 30./18:25

Mózes
Olyan katona aki mindig huncutul mosolyog rajtad.
Kellemes perceket ébreszt bennem amikor eszembe jut a vinnyogásod mikor elindultam érted.
Gyáván futottál az Imréhez kiregisztrálni és a családod mögé bújtál báránykám he-he-he.


Koré

júl. 30./18:56

Szia Navarre!
Már hiányoltalak. :-)
--------------------------------------------


Guerilla

júl. 30./18:58

Szösszenet a Magyarok Szövetségéről és tevékenységükről...
Avagy hogyan gazdagodj meg szerncsétlen reménykedő magyarok ébredező nemzeti érzelmein és tereld el figyelmüket a valós problémákról:


"Vásár itt, vásár ott, vásár amott. Meg egy kis baranta.
Egy pár politikai állásfoglalással megszakítva.
Egyet fizet, kettőt kap; csak most, csak ma, csak nekem. Nemzethez tartozási érzés van eladó - rendkívüli leárazás - minden termékre 90%-os kedvezmény, csak a hálózat tagjainak - Lépj be, terjeszd te is.MLM - semmi más."

Az alábbi levél az MSZ belső levelezéséből jól példázza a
Magyarok Szövetségének mentalitását...

"
Kedves MSZ-es barátom!

Kötelességemnek érzem, és egyben nagy örömmel tájékoztatlak, hogy megjelent a Hit – Vonzás – Siker magazin (HVS), ami segíthet minden magyarnak abban, hogy bizakodással, erővel, hittel tekintsen a jövő felé! (Részletek a Word mellékletben.)

A magazinban szó van a hit erejéről, a vonzás törvényéről, sikeres magyar vállalkozások üzleti tapasztalatairól. Olyan dolgokról, amire nagy szüksége van a tenni akaró magyar embernek. Lelki erőt, pozitív életszemléletet ad!

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam, pontosabban egy régi ismerősöm ajánlotta nekem.

És most veled is megosztom! - Link -

A magazin havonta jelenik meg. Ára: 1.990,- Ft, aminek 60%-át visszaosztja azoknak, akik részt vesznek a terjesztésében! Tehát nem kapható újságosoknál, hanem egy értékesítő hálózat, MLM rendszerben forgalmazza. Tehát a magazin árát nemhogy ledolgozhatod, hanem még kereshetsz is!

Így háromszorosan is jól járunk:

1. Saját magunkat feltöltjük lelkileg pozitív életszemlélettel

2. Továbbajánlva ismerőseinknek, velük is ezt tesszük

3. A kialakuló csoportod által folyamatos bevételhez juthatsz!

Mi, MSZ-esek járjunk elől a pozitív gondolkodásban, legyen erőnk a tettekhez. Hazánknak erre most nagy szüksége van!

De a harmadik pont sem lebecsülendő ám!

- Ne nélkülözzön a családunk, legyen egy kis mellékes keresetünk.

- Legyen annyi pénzünk, hogy egészséges élelmet vegyünk a megfelelő helyről.

- Hogy a becsületesen elvégzett munka mellett nyaralni is legyen pénzünk, kedvünk.

- Megfelelő szellemi táplálékot megvegyünk magunk és gyerekeink, szeretteink számára.

- Egyéb dolgok, amire szükséged van.

Ezekhez bizony pénz kell! És ha már lehet, akkor így oldjuk meg, mi magyarok, egymást segítve. Ne mindig külföldi cégekhez vándoroljon a profit.

És még egy néhány jó hír a végére!

- A világ magyarsága bárhonnan jelentkezhet a HVS csoportba és hozzájuthat a magazinhoz!

- Hamarosan elektronikus formában is megjelenik, így nem kell drága postaköltséget fizetni érte a külföldieknek!

- Jövőre a környező országok nyelvén is megjelenik, de ők természetesen csak a magyarokon keresztül tudnak csatlakozni egy éves késéssel, így a magyaroknak magasabb lesz a jutalékuk, és részesednek abból a forgalomból, amit a nem magyarok megvásárolnak! Járjunk elől a Kárpát-medencében!

Végezetül bátorítalak, hogy regisztrálj, és rendelj egy magazint. Valamint ajánld tovább ismeretségi körödben!

A regisztráció nem jelent kötelezettséget a vásárlásra. Abban a hónapban rendelsz, amelyikben akarsz. De javaslom, hogy ne hagyd ki!

Baráti üdvözlettel: Szakos Csaba,

-Email-

- Link - "


Ezenkívül még...sültkolbász,medvecukor,kakasos nyalóka,Trianonos póló,Csak neked!


balu998

júl. 30./19:10

Mózi,

Jano katona. És annál veszélyesebb, mivel egyik ismert hadseregbe sem tudod majd besorolni. Amúgy meg jó sokáig ide se szagolt a fórumra.


alcy

júl. 30./19:24

ÁÁÁ, remek hírek, persze látható volt az MSZ kanyarvétele - már tavaly nyáron is -, de akkor is döbbenetes, mi kell még a magyaroknak, hogy lássanak???
alcy


JANI PAPA
júl. 30./19:30

Gyerekek, mi baja van ennek a csurinak? Mindig elájul, vigyázz Vili, ha leesel a fáról megütheted magad.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


őrző

júl. 30./19:37

szia, Alcy, a fapipa avatárjával jössz mész
majd ne lepődj meg
ha össze téveszetenek...
amúgy meg mi ez a szívózás szombat délután? téma?
A szakadékot nem ugrod át két kis ugrással.


mézesmózes
júl. 30./19:37

Janókám, szerintem neked súlyos személyiségzavarod van, de mivel már nem praktizálok nem kezelhetlek. Amúgy nekem nincs olyan családom, aki mögé bújhatok, csak olyan, aki esetleg mögém bújhat. És igen kértem már többször Imrétől, hogy szüntesse meg a regisztrálásomat ezen a blogon, többek közt azért mert olyan alakok írogatnak rajta, mint te janókám, én pedig nem szeretnék korpa közé kerülni, ha teccik érteni.


Alfa

júl. 30./19:38

Magyarok Szövetsége helyett, vagy mellett egy új intézményt hívnék életre, amely betölthetné a neki szánt szerepet.
- Link -


gabi

júl. 30./19:39

Guerilla, nem lepődnék meg, ha jó magyar Haas Gyurink állna az újság mögött, MLM-ben, gyerek segítő alapítványban nagyon otthon van.


Dr. Genya

júl. 30./19:42

Erős, mindenre elszánt Hadvezérekre van most szükségünk, nem vásári majmokra, vagy politikusnak álcázott csörgősipkás bohócokra!

Pezsegjen már a véretek MAGYAROK!!!
Kötelező VIDEÓ: - Link -


Belabatyo
júl. 30./19:43

Magyar sámán írta:
„A magyar ember közvetlenül kapcsolatba kerülhet Istennel.”

Ez a lényeg!!!
Az összes judeokeresztény vallás (János evangélistára hivatkozva) állítja, hogy ez lehetetlen.

14. rész
5. Monda néki Tamás: Uram, nem tudjuk hová mégy; mimódon tudhatjuk azért az útat?
6. Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; SENKI SEM MEHET AZ ATYÁHOZ, HANEMHA ÉN ÁLTALAM.

NEM IGAZ !!!BB


őrző

júl. 30./19:56

BB
ne fogadjunk. Jézus Krisztus nem csak történelmi személy volt...
A szakadékot nem ugrod át két kis ugrással.


jano

júl. 30./19:57

Mózes
Ismétlem pfuj gyáva vagy.


veréb

júl. 30./19:58

Köszike Turulmadár.Legalább korrekt módon magadat is törölted.Bár akkor Jani tata hsz-e sem idevaló.
Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.


őrző

júl. 30./20:06

na volt vagy öt hsz
amit nem is olvastam
ti privátban bicskáztok?
A szakadékot nem ugrod át két kis ugrással.


Belabatyo
júl. 30./20:07

Őrző!

Abból, hogy "Jézus Krisztus nem csak történelmi személy volt" - ami hitem szerint is igaz - nem következik, hogy a magyar ember nem kerülhet közvetlen kapcsolatba Istennel.

Csak erről "vitatkozom"...
BB


jano

júl. 30./20:13

Béla bátyó
A kerecsen most pattant motorra nemsokára hazaér törölni fog.


Univerzum19

júl. 30./20:25

Egy dolgot nem értek? Szántai Lajos előadásait látva folyamatosan a judeokeresztény beállítottság hatásairól és hátrányairól jelezz és az MSZ pedig nagy lelkűen csatlakozik ehhez az irányhoz!!! M1, M2, TV2, RTL klub adásaiban egy villanást sem láttam a valós Magyar Történelemről! Miért? Kell ezt tűrni!


veréb

júl. 30./20:30

Univerzum.Amíg azok az emberek irányítják az MTA-t,akik,addig ne várj változást.
Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.


Univerzum19

júl. 30./20:34

Csak egyetlen Magyar Tudományos Alapú Akadémia van Magyar Hazában? Van Másik? Módszerek a kutatási, logika eszközök azonosak! Szándék, ami!


kerecsen

júl. 30./20:34

veréb, az MTA az én olvasatomban: Magyar(?) Talmudista Akadémia
kimaradt Jani papa hsz-e. de legalább ismerkedsz a korrekt eljárással.
[ módosítva júl. 30./20:37 ]
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


kerecsen

júl. 30./20:43

Komolyan kérdezem, nehéz a témához ragaszkodni???

kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


9323

júl. 30./20:43

Imre bátyánk szavait venném most kölcsön: Alakul a helyzet Béláim! :D
[ módosítva júl. 30./20:45 ]

9323 sz. elítélt


alcy

júl. 30./20:45

Sikerült?
alcy


veréb

júl. 30./20:47

Kerecsen.Stimmt.Van amiben 1-et tudunk érteni.Gondutam glacc meg vizi e után pálinkásnál változás lesz,mer az ugyi hungarikum.De keine.
Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.


magyar sámán
júl. 30./21:01

Isten az ember nélkül is létezik, de az ember nem tud létezni Isten nélkül. Jézus ember volt, aki Istent hirdette.

Ha Jézus szkíta volt, akkor a magyarok Istenét hirdette.

Ha így van, akkor a magyarok Istenét a szkíta Jézussal is megtalálhatod, de megtalálhatod egyedül is.

---

Ha Jézus zsidó volt, akkor ő volt az, aki révén a zsidó vallás, a sátánizmus az egész világon elterjedt, ilyen értelemben valóban a zsidók királya, aki királlyá tette a zsidókat.

Ha így van, akkor a jujdejó-kereszténység, ami a zsidó biblián, az ószövetségen alapszik, valójában a zsidó vallásnak a nem-zsidók számára kitalált változata. S mint ilyen, pusztítandó.

---

Nekem az első változat a szimpatikusabb, mert magyar. A második változat pedig zsidó.

Nem ismerem a történelmi részleteket. Azt tudom, hogy a jujdejó-kereszténység nem megfelelő a magyar ember számára, mert magyar embernek nem lehet zsidó istene.

---

A politikai témában:
talán azért minden rosszban mégis van valami jó.

A nagy ellenálló magyar tömeget, aki ellenállt a zsidó agymosásnak, bevezették a jobbikba, a jobbikot meg az akolba. Ezzel az ellenállók nagy részét félrevezették. De még mindig maradt egy nagy tömeg. Ezeket bevezették a magyarok szövetségébe, a magyarok szövetségét meg megint bevezetik az akolba. Így már nem sokan maradatak. De még mindig marad egy kemény mag, akit sehova nem tudnak bevezetni. Ez az MFNK köre.

Sajnos a zsidó propaganda, agymosás és félrevezetés megtette a hatását, sok agyhulla van az országban. Van akit sikerülhet még felébreszteni, de az idővel való versenyfutás miatt sok-sok ember úgy fog meghalni, saját magyar népének akadályoztatójaként, úgy hogy nem is érti hogy mi történik. Kezdek rájönni, hogy sok-sok magyar embert nem lehet már megmenteni. Vagy a zsidók végeznek velük, vagy két tűz között őrlődve és félve fognak elpusztulni, vagy pedig önvédelemből sajnos ki kell iktatni őket, mert megtévesztetve az igaz magyarokra fognak támadni. Agyilag zoknik, túlságosan kimosták az agyukat. Sajnos ez van. De az ország érdeke fontosabb.

Ami viszont a rosszban is jó: a jobbik, a magyarok szövetsége, ha félrevezetik is a tömeget, de sokan felébrednek közben. Éledezik a nép, terjed az információ. Ha csak a vásárban látják a fokost, már az is jó. Ha magyar múltról és jövőről hallanak, kezdenek beszélni, beszivárog az információ a hétköznapokba, már az is jó. Eddig ez sem volt.

A félrevezetőket úgyis lelövik egyszer. De ami a lényeg, hogy terjed az információ, éledezik a nép. Ezt nem tudják elnyomni. Ez a jó a rosszban. Sok jobbikos is ébredezik. Mindenki ébredezik. De sajnos lesznek olyanok is, nem is kevesen, akik örök álomban maradnak.

Egy erő kell, aki egybefogja a különböző nézetű, de végsősoron mégis mindig egyet akaró népet. Sokfajta megoldás gyúródik így egybe, és mindegyik jó lesz valamire, mindegyik hozzátehet valamit a terv megvalósulásához. Nem baj, ha a jobbik bent van a parlamentben, nem baj ha az msz vásárokat szervez. HA félrevezetik a tömeget, de mégiscsak élesztik a népet. Ez a lényeg.

Egységben az erő.

Az egység a lényeg, mindegy hogy valaki jobbikos vagy msz-es vagy egyszerű parasztember. Mert legalább nem zsidók, hanem van bennük magyar érzés. Aki pedig magyar, az előbb utóbb rájön ha félrevezetik, és bosszús lesz. A sokfajta különböző álláspont és megoldási elképzelés meg majd kiforrja magát, és mindenkinek a javaslata hasznos lesz majd, mert mindenkinek van valami, amihez ő ért a legjobban.

Az erő, aki pedig összefogja a magyarokat, és egységes néppé teszi, az a közös hit: a magyarok Istene, az igazság Istene, az élet Istene, az Úr.

Illetve reményeink szerint az MFNK.


hamu

júl. 30./21:09

Ma hazafele jövet kisebb atrocitások értek. Azt mondom, igazatok van gyerekek! Önvédelem, hazavédelem. Erősíteni, mert a cigány nem fér a bőrébe. Nem férhet, hiszen azt mutatják neki, hogy sokkal több jár. Nagy a szája, nincs mit vesztenie. Nem lesz más lehetőségünk az utcán. Vagy meg tudod védeni magadat, ételedet, vizedet, gyermekedet, vagy eltángálnak, kirabolnak, esetleg megölnek. Kel ezt tűrni?!

Ja! Miért vagyok optimista? Gondolkodtam hazafelé - nem, köszi, nem fájt - és oda lyukadtam, hogy van ugye a front. Ebből következően minimum két ellentétes erő, ellenfél. És itt a lényeg. Ha annyira nem lenne esélyünk ma 2010-ben, akkor nem lenne front. Akkor már régen szorosan láncra lennénk verve, vagy kinyiffantva. A magyarság, a mi eszmeiségünk, mint erő valamilyen formában (ne kérdezzétek, nem tudom, hogy milyenben) de összemérhető a globalizáló fogyasztói rendszert működtető erővel. Ma még, 2010-ben, nem dőlt el a csata. Lehetünk mi is a győztesek. Kb. 50% az esély. Ha nem így lenne, az amúgy pofátlan betelepülő csorda nem bánna velünk relative kesztyűs kézzel. Szóval, úgy gondoljunk magunkra, magyar szellemiségre, mint ami olyannyira erős, mint a bilderberg szellemiség. Ez nem bolha - elefánt harc. Ez oroszlán - medve harc.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -


JANI PAPA
júl. 30./21:12

Csuri, csörpi csörpi csip csip csör, Kitömött döglött madár milyen módon tud elájulni? Vili Vili, mindjárt jön a cili.


Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


őrző

júl. 30./21:16

BB-egyetértek.
Alcy-szuper az új avatár.
A MAGYAROK SZÖVETSÉGE jól indult, de bebukott. tudom, mert benne vagyok. azért nem menekülni kell, hanem új megoldást keresni. lásd a fórumot az összmagyar vagy minden magyar társaságáról.
az MFNK-t a magyarok Istenével egy lélegzetre emlegetni nagyon felemelő, de bízzuk szervezőkre, hogy e legmagasabb szakralitást hogyan valósítják, ne terheljük őket fölösleges elvárásokkal. lélekben minden magyar MFNK-s, ha magyar lelke van. igyekezzék hát a szakralitást a maga életében MAGvas kérdéssé tenni.a többi már csak szervezés kérdése.
A szakadékot nem ugrod át két kis ugrással.


veréb

júl. 30./21:22

Figyu,szikkadt.Mér akarsz mindenáron kibaxatni innen,idő elött?Csak nyugi!
Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.


bugajakab

júl. 30./21:22

Végre,!!!ha egyszer eljutnánk arra a szintre,hogy a kedves "radikális" vezetők kihúznák a nyelvüket az előttük álló seggéből és végre felemelnék a fejüket!!Hirtelen világosság törne rájuk,rádöbbennének,hogy nem csak seggből áll a világ!! Felemelhetnék és láthatnák,hogy mily szép kék az ég,ragyogóan süt le ránk a nap,és milyen sokan élnek a létminimum alatt,küszködve,de felemelt fejjel,büszkén.
Persze,,büszkén!!!Fogalmazódik meg sokakban,hisz ki van a segge a gatyájából!!
Lehet,hogy ki van a segge,de a nyelve tiszta!!!
Kenhetitek a qurva pénzeteket a fejetekre,nem lehet megenni,melegíteni,meg nem sokáig fog.
Jöttök még ti a lyukas gatyás paraszthoz húsért,tojásért,
mint már oly sokszor,mert a papírotok nem fog semmit érni.
Lehetsz te fideszes,jobbikos,akkor már mindegy lesz.
Addig is jó gaby-gaby partykat kívánok mindannyitoknak.

Jut eszembe, most volt a minden évben esedékes Bohemian Grove buli(júli.15-től)sok-sok segget kívánok minden hajlamúnak.magyar sámán
júl. 30./21:24

Ami az msz közleményével kapcsolatos, ezt írják:

"A Magyar Nemzeti Bank függetlenségéért a Magyarok Szövetsége is kiáll".

ugye köztudott hogy a magyar nemzeti bank nem független, hanem a zsidó eu-bank csicskása. Ezt nem tudják?

Azt írják:

"Továbbra is bíztatjuk a kormányzatot arra, hogy megalkuvástól mentesen, bátor kiállással igyekezzen a hazánk számára legelőnyösebb feltételeket kiharcolni".

Elképesztő ez a tudatlanság.

Mivel ezt a nyilatkozatot az msz elnöksége, élén a főnökkel írta alá, ebből egyértelműen kiderül:

az msz elnökség, élén a főnökkel:

vagy

- teljesen tájékozatlan és tudatlan a gazdasági és politikai helyzetben, vagyis jóhiszeműen és végzetesen ostoba

vagy

- tájékozott, de közben megcsapta őket a húzosfazék ígérete, s így mint annyi ember, aki a hatalom közelébe kerül, feladták elveiket saját érdekeikért, magyarul elárulták az eredeti eszmét

vagy

- nem is voltak elveik, és már a kezdetekkor a zsidó bábjátékra jöttek létre

vagy

- a magyar vezetők időközben elgyengültek, a zsidók átvették az irányítást a vezetőségben

Illetve ezek változatai és variációi is elképzelhetők.

A lényeg, hogy ez a szekér is félrement, és ez ebből a nyilatkozatból egyértelműen kiderült.


magyar sámán
júl. 30./21:44

hamu

igazad van. Ezer év alatt jutottunk ide, a világbirodalomtól a szakadék szélére, és még mindig élünk, pedig folyamatosan támadtak minket a legnagyobb erőkkel. Igazad van, azért élünk még, mert egyszerűen még nem tudtak eltaposni a világ legnagyobb hatalmai, pedig mindent bevetettek és be is vetnek. HA jobban belegondolunk, óriási ellenállása van a magyarnak a pusztító erőkkel szemben, pedig még össze se szedtük magunkat. Hát ha összeszedjük!

őrző

az ISten az ISten, az MFNK meg MFNK. Isten az első, az MFNK meg most az a magyar erő, aki képes összefogni a magyarokat, és vezetőként fellépni, összefogva a különböző fegyveres és fegyvertelen irányzatokat, ez is a feladatuk.
Amit mondasz, inkább úgy mondanám, hogy minden MFNK-s magyar kell hogy legyen, ezért lehetnek ők a vezető erő.
Persze mi emberek vagyunk az MFNK is emberekből áll, az Isten meg Isten, tehát sem mi nem vagyunk istenek, sem az MNFK nem az, úgyhogy a szakralitás terhét remélem sikerült levenni mindenki válláról.

a lényeg nem az, hogy fideszes, jobbikos, msz-es, mna-s, mfnk-s: magyar legyen, ez a lényeg, s akkor bárhova tartozhat.

Most az mfnk-t látom képesnek az egységes vezetésre.


JANI PAPA
júl. 30./21:45

Csúri miért is emlegetik a verebet a ló sza..al együtt? Ha nem kitömött madár vagy miért nem tudsz repülni? Talán az ághoz van drótozva a lábad? Tudod mit, a lábad fixen van, verdess a szárnyaddal erősen, és tépd ki a fát. Elvégre a veréb is szabadmadár.

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


hamu

júl. 30./21:48

sajnálom, mert tudom, hogy a fórumozók némelyike MSZ-es, de akárhányszor érintkeztem e szervezettel, mindig mélyen le voltam súlytva. Nem rosszindulat, vagy zsidó seggnyalás az, amit tapasztaltam, de olyan fokú korlátolt gondolkodást, amitől a hideg is kirázott. Vukics szerintem egyszerűen rém ostoba. De jószívű...na, kenhetjük a hajunkra. Nemhogy vezérnek nem való - már bocsánat - de a barantások sorában is valahová hátulra állítanám a sorba. Nem, gyerekek. Az MSZ sehol sincsen (most főleg Bp-ről beszélek. Vidék az jobb?) A gárdisták, az MSZ-esek egy nagy rakás... Talán még a Jobbik indult egy hajszállal előrébb, de kezdeti előnyét hamar elveszítette. Márpedig tenni kell valamit, mert közel a magyar holokauszt.
van világ a fotelon túl is!
- Link -
- Link -


veréb

júl. 30./21:52

Jóvan father.Kaszabojjad össze magad a lekerült avatarod szerszámaival.Nelégyjó.
Még nem volt olyan vályú,ki elájult mikor meglátott,te disznó.


honfoglalok
júl. 30./21:54

Legyetek Jók!
A második ezredév után
Pannónia váratlan erőre kap,
királyok gyűlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyőzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a Lélek és a Szellem.

Jön majd egy ember, a második
millennium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ő lesz az itt,
ki Pannonföldről Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ő lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannnónia ismét erős lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ő szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.

A kétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erős,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ős.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erős királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.

- Link -
- Link -


kerecsen

júl. 30./21:57

veréb, visekegggyé!! mer oszt repülől!!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Lastrebel

júl. 30./21:58

Hunnia mozgalom : az ötlet briliáns volt, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a kisember (már a gondolkodóbb fajtája) kiszagol valamit helyi szinten - amiről a sajtó is mélyen hallgat felsőbb utasításra - és a birtokába jutott információkat megosztja egy stábbal, akiknek az a feladata, hogy ennek az információnak a valóságtartalmát ellenőrizze és ha az info valósnak bizonyult, akkor kis nyomozás után kiborítsa a bilit ez a stáb a rendelkezésükre álló fórumokon - ugye ez lett volna az egyik önként vállalt feladata a Hunnia mozgalomnak? MIÉRT MARADT ABBA CSAK ÚGY HIRTELEN??? A mozgalom felszámolása ezt nem indokolta volna, lehetett volna folytatni úgy, hogy a kinyomozott "simlik" pusztán megjelennek a Magyar Jelen hasábjain, úgy, mint kezdetben. KI VOLT AZ, AKI LEÁLLÍTTATTA EZT ÉS MILYEN ESZKÖZÖKKEL?? HOGYAN TETTE (TETTÉK) EZT?? NETÁN MEG LETT FENYEGETVE TOROCZKAI, HOGY LE LESZ RADÍROZVA A PALETTÁRÓL, VAGY CSAK KAPOTT EGY UDVARIAS ÉS SZÓ SZERINT VISSZAUTASÍTHATATLAN AJÁNLATOT A MÁSIK OLDALRÓL, AMI A TOVÁBBI TÉNYKEDÉSÉT BIZTOSÍTJA KISEBB NAGYOBB LEHETŐSÉGEKKEL A JÖVŐBEN (Pl Klub64)?? Tévúton járok ezekkel a gondolatokkal?
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső


Lastrebel

júl. 30./22:00

Razzia - volt egy jó ötlet amivel túllőtt a célon és szóltak neki, hogy ejnye-bejnye?
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső


JANI PAPA
júl. 30./22:01

Csuri te mindentudó madár vagy, a rendőröket miért hívják kék verébnek? Gyanús hogy te is az voltál! Vagy esetleg focsi rajongó?

Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!
VARGA JÁNOS


kerecsen

júl. 30./22:10

Lastrebel, kérdezem sokadszor Tóth-Toroczkai vagy Budaházy van börtönben?? Ki nyitott "klubot", qrva sok pénzből?? Ki nem ült még egy percet sem?? A Magyar Jelen sztorira biztosan emlékszel, amikor Novák Emőke lenyúlta...

kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


viktor
júl. 30./22:16

Perge Ottóval együtt tudok érteni.Elég reálisan fogalmazta meg mire számíthatunk(nemcsak mi) a jövőben.Ez az idézet tőle különösen fontos."De ha a jövőnk ilyen sötét, nem lenne jobb, ha megpróbálnánk a saját kezünkbe venni sorsunk alakítását? Végtére is miféle vesztenivalónk lehet?"
A kérdés pedig az ,hogy mi akadálya van ennek?
Én megváltoztatnám a címet./ Nemzeti pszichiátria és az ápolók./


magyar sámán
júl. 30./22:20

Lastrebel

Amit olvastam, azok alapján így működik a (zsidó) maffia, és az minden szervezetre alkalmazható, amiről eddig beszéltünk:

- zsarolás, lejáratás
- lefizetés, konc a kondérból
- halálos fenyegetés
- megölés

Van még a szervezetbe való beépülés, tagság félrevezetése, eredeti vezetők félreállítása.

De biztos több módszer is van még. Az eredmény ugyanaz: leállítás. Szerintem a részleteket talán sohasem tudjuk meg, s ezért talán nem is olyan fontosak. Persze nyomozni lehet.

Szerintem leginkább a pénz-hatalom ígérete és a halálos fenyegetés szokott ilyen esetekben előfordulni.

őrző

hogy pontosítsak: az mfnk hadvezéri feladatokat lát el, hogy megteremtse a magyar nemzet egységét. Az ősi hit pedig ahhoz kell, hogy a magyar nép újra egységes és erős legyen.


Tulius

júl. 30./22:25

Héjjahó!
Kitartás!

Biztosan sáros a brigád és van pénzük a háttérben, már Csurkabátyjám is zizegett emiatt az eus választásokon, hogy honnan volt ezeknek ennyi pénzük, hiszen szinte a 0ról, pikkpakk fenn voltak a reklámemberek, de már 2004ben is osztogatták a kisjudeok a jobbikos röplapokat a király u. és környékén. Már az is árulkodó. Amikor meg voltam jelentkezni náluk a curia u-ban, miután mindenki megérkezett jött egy törpe quato a totalrecall-ból és végigmért minket. Csak egy percet töltött, vmit diskurált a szervezővel akit már menesztettek azóta aztán eltünt. A hely szelleme is gázos volt, rideg hideg hely. Tegnap írtam egy kis jellemzést a párt újraszerveződésről. Mára már nem jött egy üzenet sem a birkák veszekedéséről és tilitoli semmittevésekről (j13@googlegroup). Még nekem tettek szívességet. De itt egy a 30%-ból ami szintén a tényeket igazolja: János 8/44.

Kerecsen! Hallottam, hogy bőrszabó vagy, majd szeretnék beszélni róla, ahogy Neked jó.

Kitartás!

Tuli Honvéd
[ módosítva júl. 30./22:27 ]


Lastrebel

júl. 30./22:30

Kerecsen, akkor erről Budaházy biztosan tudna mesélni, nem?
A razzia ötlet szerintem nagyon jó, valahogyan folytatni kellene.
"A Magyar Jelen sztorira biztosan emlékszel, amikor Novák Emőke lenyúlta..." - segíts egy kicsit.


"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső


kerecsen

júl. 30./22:32

Tulius, ja bizony ELŐBŐR szabó!!

kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Lastrebel

júl. 30./22:33

Azt tudom, hogy pl a sukorói ügy kirobbanása előtt majdnem egy évvel ott járt Budaházy és még valaki. Ő akkor ezt a razziát valószínű komolyan gondolta? A kettőjük közötti feszültség (BGY-TL) arra vezethető vissza, hogy Budaházy rájött néhány dologra odabent?
"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső


őrző

júl. 30./22:34

Sámán,lehet, hogy az én fejemben van katyvasz, de ha jól értettem az eddigieket, akkor az MFNK nem párt, ami PÁRTfogásába vesz, PÁRTot szervez és megtanít más szabályokkal PÁRToskodni, hanem ha szabad ezzel a képzavarral élnem, PÁRTatlan, csak az IGAZSÁG kimondása és védelme a feladata.
ha ugyancsak jól fogtam fel, NEM toboroz tagokat, NEM szervez semmit, HANEM nevel, irányt mutat, gondolkodásra késztet. AZT AKARJA, hogy NE kapaszkodj bele, NE függj tőle és NE várj (el) tőle semmit. ÚGY VAN, hogy NE LEGYEN SZÜKSÉG RÁ. A Szent Korona értékrendjében mindenki eldönti, hogyan járja az IGAZSÁG útját. csak az IGAZSÁG NEM SZAVAZANDÓ CIKK, hanem önmagától való. Ezért Isten.=másoknak:Krisztus.(és még sok neve van, de most nem ez a fontos). Úgyhogy én a szakralitás terhét nem venném le, hanem inkább odatenném MINDENKI nyakába, de csak a sajátjával lehetne foglalkozni. na de, lehet, hogy mindent totál félre értettem, majd gondolom elmondják nekem...
A szakadékot nem ugrod át két kis ugrással.


kerecsen

júl. 30./22:35

Budaházy sok mindenről tudna mesélni, csak valszeg nem fog...
A Magyar Jelen, a korábbi szerkesztő gárda időnként "elhajolt" a jobbik által kívánt "nemzeti radikális" iránytól. Akkor megjelent még egy lap ugyan ilyen néven amit már Novák jegyzett, és kemény mocskolta a másikat... Csak a módszerek miatt
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


kasar

júl. 30./22:36

janó katona,mózes nem ért a szóból, tegnap kivetkőztem önmagamból de lepereg róla.Azt hiszem e téren is stratégiát változtatok,garantálom nem fog leperegni.
A jelenlegi témától eltérően jelezném hogy a yahoon és több amerikai portálon a napokban arról lehetett olvasni,hogy eltűnt a mexikói öbölben az olaj. Értetlenkedve állnak a "tudósok" is a dolog előtt és a tengervízben élő mikróbákra (bacilusok) fogják a dolgot amelyek megették az olajat???!! és a többi elpárolgott.(meg kellene nézni a fenéken mennyi van a repülőkből kiszórt kémiai anyagok hatására), a mai napon ugyancsak a yahoon megjelent cikk ,nekem eddig nem nyitható meg...

Scientists: Dispersants used to break up BP oil are making the spill even more toxic.
(tudósok: a szétszórt anyagok amelyeket használtak a BP olaj feloldására ,megkötésére a szennyezést még toxikusabbá teszik.)a képen még látható egy sugárhajtású gép amely az óceán felet permetezi a kemikáliáit... de a link nem nyitható meg.Pont. Biztos csak véletlen egybeesés.

Egyéb "furcsa" dolgok is történnek a golyóbison....senki sem látott semmit csak úgy ukk mukk fukk valami odacsapott a japán olajszállítónak,ugye a lokneszi szörny nem lehetett,vagy igen?
- Link -

[ módosítva júl. 30./22:44 ]


kerecsen

júl. 30./22:41

Lastrebel, Budaházy bizony sok mindent komolyan gondolt, de Tóth-Toroczkai viszont nagyon úgy tűnik, hogy csak egy kurzus lovag. Sok mindenre rájött Gyuri, de miért nem szólt nem világos. Ahogy a cikkben is áll, olyasmibe is belesodorták, amibe nem kellett volna. Ez a "terrorizmus" a gumi cumi, amivel az idők végezetéig benntartható. A jobbiknak remek reklám felület, Gaudinak tuti bevétel, a sok hazafinak aki még nem ébredt rá megvezetettségére kitűnő téma, hogy rágódjanak meg őrjöngjenek. Erre a jobbik vezetése remekül rá is játszik...
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


hun-szabi

júl. 30./22:43

jano én nem hülyéztem senkit. és nem a net a nemzettudat és haza szeretet számomra!! kinek nem inge ne vegye fel. Látom törlődöt a hozzászólásom de nem hat meg. /egy biztos,hogy az igazság kegyetlen!!/ ígyvan vagy így van!?!*** kerecsen neked csak annyit amég ilyen a helyzet NEM LESSZ ÖSSZE TARTÁS!!!!! zee72 és mózesmózes veletek max eggyet értek,KITARTÁST!!! ("ÉN NEM BÁNTANI AKAROK CSAK TARTOM A TÜKRÖT")


Univerzum19

júl. 30./22:48

yotengritről kaptam híreket a facebookon is a magyarok ősvallásáról! Most Má-Tűn ünnepére készülnek aki Magyarok Őrszelleme, Égi Édesanyánkkal együtt!


magyar sámán
júl. 30./22:48

Kerecsen

úgy látom sok témában jártas vagy
volna egy kérdésem, csak a kíváncsiság miatt, de mások véleményére is kíváncsi vagyok

Csurka már nagyon régóta szidja a zsidót, sokan az ő köpenyéből bújtak ki. Sokat tett a magyarok felvilágosításáért. A választások előtt leleplezte a jobbikot, mint zsidó irányítású pártot, viszont éltette a fideszt, s ezzel segített nekik megnyerni a választást.

Megbolondult volna az öreg, elvesztette a fitymáját, lefizették, vagy mi lehet ennek az oka?


kerecsen

júl. 30./22:48

hun-szabi épp rád gondoltam! Szabadságot Budaházynak!!!!!!!!!!
Vegyí már még egy pólót!!! A családjának lesz...
mond, nem fordul fel a gyomrod??? hol a gárda? hol a sok jobbikos?? ja épp fűben ücsörög... de mond, mit zsákmányoltatok az ÁVH-s SÜNÖKTŐL??? kérdezd már meg, melyik "képviselő" mennyit dobott be a Gyuri betyár kalapjába?? De te vedd a barikádot, Magyar Jelent, egyenruhát, utazz, fizess büntetést, járj bíróságra, de ingyen védelem az NEKED nem jár... Nem ismerős??
Abba tükörbe neked kellene belenézned.
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!


Lastrebel

júl. 30./22:49

Kerecsen, "Budaházy sok mindenről tudna mesélni, csak valszeg nem fog..." - kaphatott ő is egy két tanácsot néhány vállveregetés közepette?
"Akkor megjelent még egy lap ugyan ilyen néven amit már Novák jegyzett" - soha nem volt a kezemben ez a másik lap, hol tudnék egy ilyenhez hozzájutni, érdekelne.

"Monumentumot állítottam az idő kapujába és a jövő felé haladó magyar ki nem kerülheti azt" - Szabó Dezső


kerecsen

júl. 30./22:51

magyar sámán, Csurka?? keresd a nőt!
kerecsen
Si vis pacem, para bellum!