péntek 30 július 2010

Munkaerő kölcsönző cégek,

avagy hogyan tegyük tönkre a kisembereket!

Számtalan magyar kisember érezhette negatív hatását a munkaerő kölcsönző cégek létezésének (tisztelet a kivételnek). Cikkem saját véleményemet tükrözi.
Hazánk súlyos pénzügyi válságban van, emberek ezrei, gyermekek tízezrei éheznek. Közben mást sem hallunk, csak azt, hogy hatalmas multinacionális vállalatok építenek gyárak százait országunkban, ami nem lenne baj, de erre még a későbbiekben visszatérek.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 30. péntek-10:49'14" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 5


csütörtök 29 július 2010

A valódi (egykori) Palesztina, és leigázása!

Maurizio Blondet irása

Palesztina 'már' egy éden volt a 'kivalasztottak' érkezese előtt.
Ritka volt az olyan terület, amit parlagon hagytak: mindenütt kertek, pálmák, citrus ültetvények, olajfák környékeztek a városokat és a településeket, ami az intenzív és szakosodott mezőgazdaságnak volt köszönhető.
A palesztinok jól bevált nemzetközi piacokat tudhattak magukénak, amelyeket a zsidók 1948-ban az államosítással elloptak tőlük.
Az állami iskolák, a labdarúgó csapat, a nemzeti szellem, a cserkészek csapata, a szakképzett munkaerő és a zsúfolt piacok.
Kommentek és tagadások a leggyakrabban használt cionista szlogenek mellé, amelyeket világszerte igaznak hittünk.
[ Tovább ... ]Tulok - 2010, július 29. csütörtök-20:09'09" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 13


Ki kell keletnek (nem kikelet!)?

Miután a kelet felé fordulás kérdése heveny kiütést okoz minden oldal számára, beleértve a Bilderbergtől és Nyugat-Európától Izraeleig mindenkit, nekünk is foglalkozni kell a kérdéssel, mivel az elsőbbségi jogért sokan harcba szálltak, csak éppen a "keletet" nem kérdezték meg, kire tart igényt! Ha meg is kérdezték volna, nem mérlegelték, hogy ki, milyen súlyú, milyen "értéket képvisel a kelet számára, vagyis lehet-e, a kecskére káposztát bízni?
[ Tovább ... ]Tulok - 2010, július 29. csütörtök-17:46'19" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 32


Hollandiában megsemmisítenek 17 millió H1N1-ellenes vakcinát

(Ahelyett, hogy ingyé beadnáka "kiválasztottaknak", nehogy hapcizzanak egyet és kazár-járvány törjön ki hirtelen több régióban!
Hollandiában megsemmisítenek több mint 17 millió adag felhasználatlan újinfluenza-ellenes vakcinát, mivel lejárati idejükhöz közelednek - közölte kedden a holland egészségügyi minisztérium. Mint Inge Freriksen az AFP hírügynökséggel közölte, a megsemmisítés már meg is kezdődött. A holland kormány 31 millió adag vakcinát rendelt az A(H1N1) vírus ellen, ebből mintegy 11 milliót használtak fel. Külföldre csak mintegy 257 ezer dózist sikerült eladni. Hollandiában 2156 ember került kórházba tavaly április és december között újinfluenza-fertőzés miatt, 53-an haltak meg.
- Link -
postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:47'05" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 5


Nyakunkon az újabb válság, keményebb lesz mint az előző (Nyuszómuszó, hegyezd a füled!)

Amerikában eddig 4-6 évente volt recesszió, így 2012-ben jöhet egy újabb válság, azonban a jegybankoknak már nem lesz lehetőségük több pénzt pumpálni a gazdaságokba - nyilatkozta a CNBC-nek a legendás befektető, Jim Rogers.
Az USA-ban eddig 4-6 évente volt gazdasági recesszió a kezdetektől fogva, így 2012-ben esedékes egy újabb válság - közölte Jim Rogers. “Amikor a következő válság elér minket, a világgazdaság a mostaninál rosszabb állapotban lesz, mivel ellőtte már a puskapor egészét" - tette hozzá.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:45'30" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 2


Lötyög a zakó a Jobbikon

(Milyen zakó? Én nem értek egyet a cikk tartalmával, mert nincs itt semmi látnivaló, kérem oszoljanak!)
Vonáéknak úgy kellene megfelelniük a radikális szimpatizánsok elvárásainak, hogy közben a szalonképes parlamenti párt képét is fenntartják. A közvélemény-kutatások szerint a Jobbik nehezen boldogul a feladattal.
A Századvég legfrissebb mérése szerint a biztos pártválasztók között a Jobbik 10 százalékot szerezne egy „most vasárnapi” választáson. Ez jelentős zuhanás ahhoz képest, hogy az áprilisi parlamenti választásokon 16,77 százalékkal végzett a szélsőjobboldali párt. E felmérés alapján a veszteség több mint 300 ezer szavazat.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:44'26" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 10


Arabnak lenni nemi erőszak

(Ez nagyon jó! A zsidó-diszkrimináció mintapéldája ez. Azt hiszem erre kell majd hivatkozni minden hazánkfiának és lányának szintén és elzáratni, aki megszegi a meghozandó tilalmi törvényt!)
Nemi erőszakért börtönbüntetésre ítéltek egy izraeli arab férfit miután barátnője rájött, hogy valójában nem zsidó. A bíró azzal érvelt, hogy ha a férfi nem hazudott volna kilétéről, akkor nem jött volna létre a kapcsolat.
A 30 éves Szabbar Kasúrt másfél évi börtönbüntetésre, továbbá 30 havi feltételes szabadságvesztésre, valamint több mint fél millió forintnak megfelelő fájdalomdíj fizetésére ítélték nemi erőszak miatt.
A izraeli arab férfi zsidó agglegénynek adta ki magát, és amikor barátnője rájött, hogy valójában arab, feljelentette őt, ami végül a hétfői ítélethez vezetett.A bíró úgy érvelt, hogy "ha az asszony nem feltételezte volna, hogy a vádlott komoly, romantikus kapcsolatban érdekelt zsidó agglegény volt, akkor nem vett volna részt benne", és úgy véli, hogy a bíróságnak meg kell védenie az ártatlan áldozatokat a csavaros eszű bűnözőktől.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:43'24" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 6


Lezuhant egy izraeli helikopter Romániában - háttérelemzés

Állítólag az Irán elleni háborút gyakorolták a zsidó pilóták. Nos, ez elég kétséges. Viszont biztosat nem tudunk - nem is tudhat senki -, ezért mindenki találgat, vagy logikát keres. Mi is.
Izraeli helikopter pilótákat iráni célok ellen képezni teljesen felesleges, hiszen a két ország közötti távolság akkora, hogy helikopterrel megtenni őrültség. A pilóta végigüli a kb. 20 órás utat oda, meg vissza? Miközben az iráni légvédelem legkönnyebb prédája a helikopter? Ha pedig az USA hajtja végre, arra ott vannak a kiképzett pilótáik.
Mi is feltesszük a kérdést! Mit keres egy izraeli helikopter Romániában? Hát ugyan azt, amit például Grúziában kerestek, és keresnek a mai napig. Kiképeznek. Egyrészt a járművek tudását mutatják be, másrészt oktatnak. A román hadsereg óriási mennyiségű használt, de még modernek nevezhető nyugati technológiát szerez be.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:41'38" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 3


Fogyasztják a magyart!

Kedves Imre! Sokszor és sokat muszáj foglalkozni azzal, hogy fogy a magyar. Általában a blogban mind az írásaid, mind a hozzászólások a kívülről jövő okokra mutatnak rá. Úgy látszik, "külső segítség nélkül" is megy ez nekünk.

"Ne bántsd a magyart" - talált rá a román hegyekben egy elhunyt ember mellett a pásztor egy botocskára, melyen az idézet rovásírással íródott - olvasható a romániai helikopter-ügy egyik hozzászólásában. Annyi eszünk azért legyen, hogy magunkat legalább ne bántsuk se szándékosan, se véletlenül, vagy vétlenül. A cikket szabadon használd fel, a forrás meg van jelölve. Barátsággal: Sándor

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:41'04" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 10


Beszéljünk magyarul! - Kötelező olvasmány!

Bárki, aki a városokban járva-kelve megfigyeli az emberek beszédét, tapasztalhatja, hogy a nyelvünk milyen súlyos korcsosuláson ment keresztül az elmúlt évek alatt, és ez a folyamat sajnos egyre romlik. A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetése 2005. decemberi értekezletén elfogadott egy rendelkezést, mely a nyelv helyes használatára szólítja fel a mozgalom tagjait. Ezt a rendelkezést most közzétesszük, mivel úgy érezzük, hogy szolgálja a nemzet érdekét.
Mindenkinek megszívlelendő, s nem csak a mozgalom tagjainak kellene betartani!

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:39'26" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 18


240 kiló kokaint találtak a bolíviai elnök varázslójánál

(Aki keres, az talány! Biztos odavarázsolta. Ez bárkivel előfordulhat és még nem is biztos, hogy baj, mert törvényes bűnözni csak azoknak lehet, akik a törvény felett állóknak tűnnek!))
Csaknem negyed tonna, összesen 240 kilogramm kokaint találtak a bolíviai rendőrök az ajmara indiánok egyik szellemi vezetőjénél, aki Evo Morales elnök számára is rituális szertartásokat tartott Tiahuanaco városában – jelentették be a La Paz-i hatóságok szerdán.
Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 29. csütörtök-11:38'10" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 0


Rendőrállam?

Házkutatás parancs nélkül, szabálysértés gyanúja esetén is

A szabálysértők is számíthatnak házkutatásra, ha a kormány által elfogadott közbiztonsági csomag rendelkezései hatályba lépnek. A jogvédők aggályosnak tartják ezt, szerintük alkalmat adhat a túlkapásokra.
[ Tovább ... ]Tulok - 2010, július 29. csütörtök-10:58'06" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 7


szerda 28 július 2010

Egy szokásos, leszerződött hazaárulás minősített esete

13/2002. (I. 31.) Korm. rendelet
a Magyar Köztársaság Kormánya és Izrael Állam Kormánya között a magyarországi levéltárakban őrzött, védett személyes adatot tartalmazó Holocaust-dokumentumok másolatának a jeruzsálemi Yad Vashem, a Holocaust Mártírjai és Hősei Megemlékezési Hivatala részére történő átadása és felhasználása tárgyában készült adatvédelmi szerződés kihirdetéséről
(A Szerződés jóváhagyásáról szóló jegyzékváltás 2001. november 16-án megtörtént, a Szerződés - annak 9. Cikke alapján - 2002. év január hó 1. napján hatályba lépett.)

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:29'36" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 2


A nap, amikor a világ ejtette Gázát

A több mint négyszáz társadalmi szervezetet tömörítő Háborús Bűnösök Elleni Nemzetközi Koalíció (International Coalition Against War Criminals – ICAWC) ezzel a címmel tette közzé beszámolóját arról, ami a kulisszák mögött történt az ENSZ Emberi Jogok Bizottságában az ún. Goldstone-jelentés megszavazása előtt és alatt. Konkrétan arról, hogy az USA hogyan segített néhány országot a szavazás bojkottálásában, illetve Izrael hogyan korrumpált és fenyegetett meg másokat. Leginkább azonban a Ramallahban székelő Palesztin Hatóság viselkedése volt visszatetsző, amely csak egy szimpla delegációt küldött, miközben a szentföldi haramiaállamot több miniszter képviselte.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:28'19" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 1


"Tudományos válasz" a magyarországi chemtrailra

(Annyira felkavartuk a chemtrail-el és a Haarp-al az állóvizet, hogy hivatalosnak tűnő, tudományos válasz is érkezett arra, ami nekünk már nyilvánvaló. Azért nem mondom, hogy higgyük csak el, mert a tapasztalat ennek ellentmond.

Felhőtérkép
- Link -

Tisztelt O. Gábor Úr !

Köszönjük levelét melyben érdekes információkra hívja fel figyelmünket. Mély ismeretink nincsenek a HAARP ionoszféra programról ugyan de hallottunk róla, és az internet lehetőségeit használva igyekszünk rendszeresen tájékozódni róla. A HAARP fő állomása Alaszkában van (+62° 23' 24", -145° 9' 00"). . Tudjuk régóta terjednek „rejtett” feladatairól elméletek.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:27'16" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 16


Átszervezik a Jobbikot?

(Úgy értesültem, hogy a Jobbik átszervezi az egész pártot, mert ezzel a lendülettel nagyon sok választót már nem tudnak becsapni, s ezt megértették tán fent a magasban is. Most kaptam egy hivatalos levél-félét, amit közügynek tartok magam is, mert a nemzet az eső!)
"Adjon az Isten!
Tisztelt Választókerületi Szervezők!
Tegnap tanúi lehettetek egy Varga Zoltán (Pest megyei alelnök) és "társai" által előkészített, leváltásomra irányuló puccskísérletnek,
mely az országgyűlési választások utántól datálódik és tegnapig tartott. Megjegyzem ez részben sikerült, mert én árulókkal nem vagyok hajlandó tovább együtt dolgozni. Úgy emlékszem történelmi tanulmányaimból, hogy a puccsistákkal szemben elég keményen eljártak.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:23'23" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 25


Ruszó Gyula lett Pintér titkárságvezetője?

Amikor a bűnözők egymásra találnak? Pintér, Kiss Erő tanácsadó, Ruszó Gyula titkárságvezető egy álomcsapatban? Mindegy, csak fogott legyen? Ekkora malőrt nem engedhetne meg magának az "öreg", ha még lenne, de egyébként is mindennek a teteje, vagy inkább az alja!)

BELÜGYMINISZTERIUM
MINISZTERI titkárság

Borbély József részére
elnök
Budapest

Tisztelt Elnök Úr!
Tájékoztatom, hogy Dr. Pintér Sándor belügyminiszter részére küldött, 20l0. július 5-én kelt levelében foglaltakkal kapcsolatban Belügyminisztérium a nem illetékes, mivel Ön a, ügyészségen feljelentést az ügyészség tett és felett a nincs irányítási jogköre. Erre való hivatkozással nem Belügyminisztériumnak látom indokoltnak a belügyminiszter úrral történő személyes megbeszélést.
20l0. július20.
Budapest,
Üdvözlettel:
Dr. Ruszó Gyula
titkárságvezető[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-13:15'50" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 0


Bajban a Vatikáni Állam

szinte a világ minden hírügynöksége hírül is adta ezt. Többet költenek, mint a bevételük. Mármint a Vatikáni Állam. Ebben az évben is 5 millió eurós költségvetési hiánnyal terveznek! Ezek a hírek valóban nem mesék, hanem megtörtént eseményeket rögzítenek. A kiútra a Világbank szakértői már irányt mutattak: az állam a legrosszabb tulajdonos, ezért privatizálni kell, magánosítani. A jól bevált gyakorlat szerint vissza kell szorítani az államot, és helyette a magántulajdon szentségét kell elismerni. Bár Vatikán egy mini-állam, amelyiknek ugyan hatalmas bankja van, - mármint pénzintézete, immáron most a saját bankja sem tud elég kölcsönt adni a saját államának.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-12:56'51" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 1


TEMPO felülvizsgálati panasz

Legfőbb Ügyészség
2010.07.24.
Legfőbb Ügyészség Nyomozás
Felügyeleti és Vádelőkészítési
Főosztály
1055 Budapest
Hiv.szám:
Markó u. 16.
Nyom.396/2003/170-II.
BKKM Főügyészség
B.3082/2010/3.
B.3082/2010/4.
Tárgy: panasz,
felülvizsgálati panasz
A Nyom.396/2003/170-II. számú súlyosan törvénysértő, bűnpártoló ,,határozattal”szemben a
törvényes határidőn belül panasz-t, és a szintén törvénysértő (BKKM FÜ B.3082/2010/3;4.
számú) határozatokkal szemben felülvizsgálati panasz-t nyújtok be.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 28. szerda-12:55'05" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 1


kedd 27 július 2010

Iszkanderek Oroszország ÉNy-i határán

Az orosz szárazföldi erők parancsnokának, Alexander Posztnyikov vezérezredesnek még szombati bejelentése az Iszkander (NATO: SS-26 Stone) rakéták Szentpétervári Katonai Körzetben történő hadrendbe állításának megkezdéséről nem aratott osztatlan sikert a balti államok köreiben: a kis hatótávolságú, kvázi-ballisztikus harcászati rakétarendszer telepítését a NATO és Oroszország jelenlegi kapcsolatának fényében az észt védelmi miniszter, Jaak Aaviksoo érthetetlennek nevezte.

[ Tovább ... ]postaimre - 2010, július 27. kedd-13:37'32" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 3


Oldal:   <<        >>