A karácsonyi meglepetés! NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

A kutatók átküldték az első, bevezető közlést. (A közlés minden joga fenntartva!)


"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteiből talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt főbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következőket tárta fel:


1. Az emberi faj – ősi fajból -, irányított mutációval lett létrehozva, kb. 300 ezer évvel ezelőtt. Erre a mai kutatók is rájöttek már.
2. A befejező kísérletek a NIBIRU-n zajlottak. Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!
3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kőtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával. Orosz űrhajók felvételei szerint, tele van romokkal.
4. Közben baj történt. Évmilliárdok alatt a napok is öregszenek…”

Megjegyzésem: Ismerem az Arvisura ide vonatkozó leírását és hihetetlen az összevágás. Azonnal megnéztem a neten az Io web-es paramétereit, mert vulkanikus bolygóra emlékeztem vele kapcsolatban. Elég különleges hely mostanság, de annyi csoda van itt, hogy nem lepődök meg azon sem, ha pár ezer évvel ezelőtt még nem azon a pályán és nem azok között a körülmények között volt található, ahol jelenleg. Én nagyon várom a folytatást!

És már itt is van. Az üzenet választ ad több kérdésre.

A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külső világok lefagytak és sötétségbe borultak.
5. több faj is be akart települni. Ez okozta az Annunaki háborút is, de Dél-Amerikában is vannak atom-és sugárcsapás nyomok.
6. ekkor lépett a csillagközi Szövetség. Minden fajt eltávolítottak és a Terrát lezárták, hogy az emberiség zavartalanul fejlődhessen. Csak kutatóhajók jöhetnek be.
7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.
8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.
9. Többször is jeleznek egy koordinátát! Ez a Mars és a Jupiter közt van. Egy 100 km-nél nagyobb aszteroida halad rajta.
10. Ezt kulcsként jelzik. Lehet, hogy hagytak ott valamit.

És itt az üzenet harmadik részlete is!

Esetleg találkozási pont. Távoli felvételünk van róla. Sötét tömeg. Állomás? Bázis?
11. Most a meglévő anyagot orosz kutatókkal újra számítjuk, hátha egyszer elindul egy robotűrhajó az asterre.
12. Levél jelzi az Egyiptomi Piramisokat, egy egyszerűbb levelet, topológiai rendszert. Egy részét megtaláltuk.
13. Vita eldőlt, a hazudozások kora lejárt.

NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

14. A levél akkor fog nyilvánosságra kerülni, ha a fordítások egyértelműek lesznek.
15. Ez volt a Karácsonyi Ajándék!

Kaptunk egy levelet, valamiféle ISTENI hatalomtól! Az anyag nagyon nagy. Amit itt leírtunk csak egy laza keret, mert az ott jelzetteknek nagy részét még meg se találtuk (pl. jelzi a Neptunusz holdakat is).

Üdv mindenkinek!

Egy boldogabb Karácsonyt, mint eddig volt!

Kutatók


(Arra kértek, hogy jelezzem felétek, hogy lehet kérdéseket is feltenni, amikre összesítve fognak majd választ adni! A teljes rendelkezésre álló tudományos anyag részletekbe menően tárgyalja a múltunkat, amely a jövőnkre elég erős kihatással bír. Ez csak kerete, iránya, amely az Arvisurát, mint legendát tudományosan is alátámasztja egészen pontosan. Ilyen töredékes stílusban a rendelkezésre álló történet leírása kitenne 500 oldalt is.)

Kategória   Hírek
Régebbi hírek
Újabb hírek


postaimre - 2009, december 24. csütörtök-15:46'46" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 294