Hír: : Pikáns: kamuvideóval zsarolt a Zrínyi rektora?
(Kategória: Hirek)
Küldte: postaimre
2010, július 30. péntek-10:54'29"

A tényállás az, hogy a rektor benne volt a zsidó fegyver és drogügyletben -ezek szerint - és készített egy felvételt, mert neki nem jutott elég konc. A felvétel eredeti és igaz, de most őt áldozzák be, mert nem bukhat a Mossad-NBH bagázs egy ilyen malőrön el. A lényeg, hogy a rendőrség kazár részével a police.hu oldal üzemeltetésében is benne volt, amibe viszont a Garamvölgyi bicskázott bele, ezért most még tán mindig tanácsadó lehet a cégnél. Piti ügy. Ezért aztán, ha valakit lebuktatnak droggal és fegyverrel, de kiderül, hogy a rendőrség és az NBH vagy bármelyik maffia benne van, akkor azt mondják, hogy azok hamisítványok voltak. Szánalmas, de a mai helyzetet remekül kifejezi.

Titkosszolgálati kapcsolataira hivatkozva, kitalált krimitörténettel fenyegetőzve, egy nemzetbiztonsági tisztek tárgyalásáról szóló hamis videofelvételt készítve próbálta megzsarolni a magyar katonai akadémia volt rektora a DHL szállítmányozási multi cég egyik leányvállalatát - állítják az ügyben nemrég megszületett vádiratban, melyet a Magyar Nemzet és a Népszabadság is ismertet pénteki számában.


A Magyar Nemzet szerint a dokumentumban az is szerepel, hogy Szabó János, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt vezetője olyan személlyel együtt találta ki, miként üzérkedjen befolyásával, aki néhány évvel ezelőtt már a börtönt is megjárta vesztegetésért. A bűncselekményben a Fővárosi Főügyészség szerint közreműködött még a DHL egyik ügyvezető igazgatója is, akinek az volt a fő feladata, hogy figyelemmel kísérje a társaságnál a zsarolók követeléseinek teljesítését.

A Népszabadság ismertetése szerint Szabó Jánosék krimibe illő sztorit agyaltak ki. Eszerint: a rektor személyes kapcsolatain keresztül tudomást szerzett arról, hogy a DHL egyes alkalmazottjai a társaság szállítási és logisztikai lehetőségeit fegyverek és kábítószerek illegális kereskedelemére használták fel. Sztorijuk hitelességét igazolandó a vesztegetésért elítélt tettestárs beszerzett egy mini-DVD-t, amelyen állításuk szerint az volt látható és hallható, hogy a fenti üggyel összefüggésben "már folyamatban lévő titkos nyomozás keretében titkosszolgálati tisztek megbeszélést tartanak".

A főügyészség szerint a vádlottak "összeesküvést szőttek" a DHL magyarországi cégének négy vezető munkatársa, s a velük szerződött biztonsági cég ellen - írja a Népszabadság.

Forrás: - Link -

Ezen hír származási helye: Posta Imre archiv weboldala
( http://serverdomain.info/pi/archiv/news.php?extend.2363 )