Hír: : DIME: Izrael tiltott fegyvere
(Kategória: Hirek)
Küldte: Tulok
2010, július 30. péntek-20:05'06"

CSAK ERÕS IDEGZETÜEKNEK, +18 !

Véres és megdöbbentő képek, az izraeli terror-rendszer embertelen, és a lehető legkegyetlenebbül végrehajtott támadásairól, az egyetlen bűnükként felróható, hazájuk és népük védelmében harcoló palesztinok ellen. Csak erős idegzetűeknek ajánlott, bár az ellenség kegyetlensége is a háború része!

- Link -

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw4.jpg


Ezekben a napokban romlott a Gázai-Övezet (gettó) helyzete. Most már nincs áram, mert az egyetlen energiaközponthoz szükséges üzemanyag hiányzik.
2007 óta tart a kemény embargó, azon ‘ Nyugat’ csendes (beleegyezésével) bűnrészességével, amely Usa-izraeli parancsra elítéli, megtörni próbàlja a palesztin népet, miközben pontosan ezekben a napokban Izrael beleegyezésével mindössze a cipőket és a ruhákat szállìtó kamionok léphettek be Gázába.
De megér egy kis figyelmet az, ami az utóbbi időben történt katonai vonalon és a válogatás nélküli új fegyverek használata a Közel-Kelet szìnpadán, amelyen a hamis feltevéseket - az iráni nukleáris veszélyről – használják föl a figyelemösszpontosítás (figyelemterelgetés) eszközéül.
Keveset és halkan esik szó, az izraeli nukleáris arzenálról, amit a mai napig nagyszerűen elrejtettek az illetéktelen szemek elöl és amelyről nem ismeretes, sem az összetevők, sem pedig a mennyiség; de valószìnűleg egy veszély az egész régióra nézve. Még kevesebb információnk van – pár esetet kizárva – amikor NEM KONVENCIONÁLIS (nem megengedett)
fegyvereket alkalmaznak, amelyek tehát kívül esnek a bakteriológus és kémikus NBC-nek (NBC háború: ez a kifejezés a nukleáris, biológiai (vagy bakteriológiai) és kémiai háború meghatározása).
(A nukleáris fegyverek száma 1997-es felmérés szerint 400 feletti, (Waren D. Farr- elentés) ami az évi 60-80 előállítását lehetővé tevő technikával, mára 1000-1500 db-ra is nőhetett, amivel Izrael a világ harmadik legnagyobb atomarzánáljával rendelkezik!)*

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw6.jpg


A gázai offenzìva 2008. december 27-től 2009. Január 18-ig alkalmazta vàlogatàs nèlkül palesztin civilek
mèszàrlàsàra; a Thasal azaz az IDF izraeli vèderő alkalmazta grànàtok, tankok ès repülőgèpek evetèsèvel Hamas katonàk ès olyan civil emberek kivègzèsère, akik megadtàk magukat. Pàr nap alatt több milliò tonna robbanòanyagot szòrtak a 378 nègyzetkilòmèter nagysàgù földsàvra, ahol 1,5 milliò ember èlt, ebben a Gulag-ban, ami egy nèp kivègzèsère szolgàl.
Az a hallgatàs, amit a media Gáza körè falkènt emelt, hogy minnèl jobban fedve tartsàk azokat a hàborùs bűncselekmènyeket, amelyeket elkövettek, csak azon kivèteles esemènyekre koncentràlva, ahol steril, kèzzel barkàcsolt kassan rakètàkat dobtak nèhàny kibbutz-ra, de a NEM convencionàlis fegyverek szèleskorű hasznàlatàròl a hìrek ès alàtàmasztàsok nem kerültek ki.
Viszont kikerültek, köszönet azon orvosoknak, akik a sebesültek megsegìtèsèben rèsztvettek.

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw2.jpg


Fehèr foszfor (WP), implosion bomba (összeroppant, mintha egy labdàt levinnènk az óceán fenekère) ès bunker-buster, kazettàs bombàk, pontenciàlisabbà tett könnygàz bombàk ès a szörnyűsèges DIME bombàk, amelyeket màr Libanonban is bevetettek 2006-ban, nem is beszèlve a nagy valòszìnűsèggel felhasznàlt szegènyìtett uràn lövedèkekről.

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw3.jpg


A figyelmet a DIME bombàkra kell összpontosítani, amelyek mèginkàbb növelhetik a jövőben a megszàllott területek barbàr elnyomàsàt. A DIME bombàk (Low Collateral Damage vagy Less Lethal Weapons), amelyek az Amerikai Egyesült Államoknak köszönhetik a feltalàlòt ès a gyàrtòt is, ès rögtönösen igènyt tartott rà Izrael ès azonnal be is szerezte őket. A tanulmàny, amely a DIME bomba kikìsèrletezèsère ès tervezèsère irànyult, az US Air Force Reserach Laboratóriumban valamint a Lawrence Livermore Nemzeti Laboratóriumban törtènt. Minderre az Usa kormànya kb. 40 milliò dollàrt költött. Ùj típusù bombàkròl van szò, amelyek GPS-szel làttak el, hogy ne tegyenek kàrt a környezetbe, mint a
neutron bomba, tehàt az emberekben okozzàk a legnagyobb kàrokat, de az infrastruktùràkat majdnem èrintetlenül hagyjàk. Egy külső szèn polimer kivonat, ami olcsòbb ès könnyebb, mint a fèm, ami lebomlik a robbanàs közben, belül pedig Tungsztèn van por formàban màs robbanòanyaggal keverve. A Tungsztèn magas hőàllò kèpessègű, nem olvad meg a robbanàs közben, de szàmtalan microszkòpikus szilànkkà vàlik, amelyek mindent elsöpörnek, ami az ùtjukba àll a robbanàshoz nèhàny mèterre (hatòsugara 4 – 10 mèter) ès az embereket darabokra tèpi, az amputàlàsokat műtèti pontossàggal vègzi.

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw5.jpg


Nagyobb tàvolsàgban viszont halàlos fegyverkènt működik ès a nano-rèszecskèknek köszönhetően a tungsztèn behatol a bőrbe piciny sebeken keresztül, ès itt a szèn ès a forrò fèm reakciòjakènt egèszen a csontig hatol, megöli a sejteket ès sùlyosan megsebesìti a belső szerveket.
Aki tùlèli, az is szinte bizonyosan ràkban betegszik meg, egy bűncselekmèny logikàjànak eredmènyekènt, amely a kezdeti kàrok utàn akarja a kàoszba ès az összeomlàsba kergetni az ellenfèl egèszsègügyi struktùràjàt, amelyek kötelezően kezelik a harcban màr tevèkenykedni nem tudò sebesülteket.
Ez egy tipikusan ‘lakott teruletre’ kikìsèrletezett bomba. Azon orvosok, akik elsőkènt làttak el az ‘ùj fegyver ‘ hasznàlatàval megsebesìtett embereket sokkos àllapotba kerültek làtvàn a seb típusait ès, hogy milyen amputàlàsokra kèpes.

Kép: http://www.fokiingatlan.com/Kepek/iw1.jpg


A fènykèpről meg lehet győződni, hogy a sebeket, mintha egy ghiottinnal vàgtàk volna el olyan precìz munkàt vègzett a bomba hatòsugaràba lèvő embereken.
A New Weapons Research Committee feljelentèst tett a közvèlemènynek ezen fegyverek hasznàlatàròl, Paola Manduca doktornő ès Mads Gilbert, norvèg orvos alàtàmasztàsa szerint, ok a Norwac ( link: - Link - ) tagjai.
Ezekben az èvekben a NWRC sok orvosi ès tudomànyos bizonyìtèkot gyűjtött össze, köszönet a libanoni orvosok tanùvallomàsànak is, amelyek alàtàmasztjàk szàmos NEM konvencionàlis fegyver hasznàlatàt a 2006-os libanoni összecsapàsoktòl a 2008/09 gàzai mèszàrlàsokig.

/ford.: Enid/
Ezen hír származási helye: Posta Imre archiv weboldala
( http://serverdomain.info/pi/archiv/news.php?extend.2368 )